نوشته اصلی توسط
نوپو
بله من حالم خوبه چون برای زندگی ام هدف دارم. به زندگی بدبین نیستم و می دانم با یک میلیون تومان خیلی کارها می شه کرد چه برسه به اداره یک خانواده سه نفره. مردی که برای خودش برنامه ریزی مالی داشته باشه ، مطالعه اقتصادی داشته باشه و روش مناسب برای تامین خانواده بلد باشه هیچ وقت این حرفها را نمی زنه. اتفاقا من خیلی هم بدون بریز بپاش زندگی می کنم و زندگی ام خوب می گذرد. البته که حالم خوبه چون می دونم برکت زندگی دست خداوند است و همیشه به جای شکایت کردن از روزگار می گویم خدا را شکر و همیشه فکر مثبتی دارم. چیزی که توی زندگی من هست امکانات زیاد نیست بلکه برکات خداوند و شکرگزاری از او است که باعث شده حالم خوب باشه. من با اتوبوس و مترو تا آن سر تهران می رم و برمی گردم و کلی هم لذت می برم. همیشه برای خودم پس انداز می کنم در حالی که می توانم خرج کنم.
الان خیلی از خانواده ها دارن زندگی می کنن و خیلی هم خوشحالن و حالشون از من خیلی بهتره. شما هم بدان با این تفکر نمی تونی به جایی برسی.
زندگی کردن فقط خوشی و امکانات نیست. بلکه اگر برنامه ریزی داشتی ، شکرگزار و درستکار بودی ، اگر به روز بودی و خودت را جلو کشیدی و هر روزت بهتر از دیروزت شد ، آنوقت است که می توانی یک خانواده را اداره کنی. یک بچه بیشتر از پول شما دلش می خواهد شما پدری مثبت نگر و شاد باشید. در یک کلام احتیاج بچه امکانات آنچنانی ( که شما می گویی پول می خواهد ) نیست بلکه یک تربیت صحیح و یک دیدگاه صحیح به زندگی است و با امکانات کم هم به هر جا بخواهد می رسد. من واقعا هیچ چیزی را در زندگی با یک خانواده که دل خوش به من بدهند عوض نمی کنم.
تازه از همه بهتر من بلدم بهترین امکانات را با پول کم داشته باشم. چرا؟ چون واقعا خودم را خفه نمی کنم در مادیات که دلم را بزند. هر وقت واقعا و ضرورتا احتیاج داشتم از یک امکان استفاده می کنم . بنابراین آنقدر خوشحال می شوم که برایم بهترین است. بعد هم من همیشه چشم و گوشم باز است و امکانات مناسب و ارزان قیمت را رصد می کنم. برای همین حالم خیلی خوب است.
به نظر من شما با این بدبینی که داری واقعا حق داری که از بچه دار شدن بترسی !
علاقه مندی ها (Bookmarks)