ارغوانی جان شما ماشاالله که قدتون بلنده!!!
قد بلند فاکتور خیلی جذابی برای بسیاری از آقایونه!!!
فقط باید یه کم چاق شید.که این واقعا رو چهرتون هم خیلی تاثیر می ذاره.
حتما دکتر برید.ببینید منشا این لاغری افراطی در چیست؟ حتما ببینید کم خونی دارید یا نه؟
ببین عزیزم من اکیدا بهت توصیه می کنم برای کم کردن خجالتت حتمت تو کلاس های گروهی شرکت کن!
حتما کلاس زبان برو!اونجا مجبوری جلوی همه حرف بزنی !
****حتما کلاس ورزش برو!شما که این قدر قدتون ماشالله بلنده؛چرا از این نعمتی که خدا داده استفاده نمی کنید؟ چرا کلاس بسکت بال یا والیبال نمی رید؟ من مطمئنم شما اونجا موفق میشید و اعتماد به نفستون بالا می ره! فقط کافیه به خیلی از معلولین نگاه کنی که این قدر با اعتماد به نفس می رن پارا المپیک و برای والیبال مملکتشون مقام میارن! پس تو که چارستون بدنت سالمه و قدت هم بلند چرا نه؟ ****
فقط شروع کن و این دست اون دست نکن!همین شنبه برو دنبال کلاس والیبال یا بسکت!
باور کن خیلی از آقایون که قدشون بلنده دنبال یک دختر قد بلند می گردن و خودت که می دونی میانگین قد دختران ایرانی خیلی بلند نیست و خیلی ها این براشون یک ویژگی این قدر مهم شده که بقیه معیار ها را براشون کمرنگ کرده!
از کجا معلوم توی همین کلاس ورزش یه خانمی پیدا نشه که دنبال یه دختر قدبلند و باربی مثل شما برای داداشش نگرده!!!
- - - Updated - - -
در ضمن عزیزم هر چه قدر هم که اون شخصیت مورد نظرت با تو خیلی فرق داشته باشه باز تو می تونی پله پله به اون نزدیک بشی!قرار نیست که یک شبه تبدیل بشی به یک آدم دیگه!
راستی فیلم راز را دیدی؟
اگه ندیدی بهت توصیه می کنم ببینی!

علاقه مندی ها (Bookmarks)