سلام
همانطور که گفتی، بود و نبود جسمانی یا واقعی او چندان فرقی نداره. آنچه بیشتر بوده و الان هم هنوز نرفته، تصویر او هست و این تصویر رو به دلایل و پیامدهای مثبتی که بیان کردی، میخوای نگهش بداری!
مساله ارتباط خیلی حائز اهمیته. اونموقع فکر میکردی ارتباط با او داری، ولی درواقع ارتباط خاصی نبود. الان هم میخوای ارتباط داشته باشی، اما نوعش تغییر کرده. ارتباط با تصویر ذهنی او، و ارتباط های مخرب دیگر مثل چت
من همینجا میخوام بیان کنم که برای اعمال تغییر و بهترشدن حال، دو راه پیش رو داری:
1. عوض کردن خواسته
2. عوض کردن رفتار
راه شماره یک، به این معناست که تصویر او رو از زندگی ات حذف کنی. با واقعیت مواجه بشی و بپذیری که او رفته. بپذیری که شما به درد هم نمیخوردید، و بپذیری که لزوما اولین عشق، به سرانجام ختم نمیشه و شاید حتی عشق درستی نبوده باشه! بپذیری که شاید گزینه های دیگری هم وجود داشته باشن
اما راه دوم اینه که تصویر او رو حذف نکنی، اما در رفتارهات تغییراتی ایجاد کنی. ارتباطت رو با دنیا و اطرافیانت از نو برقرار کنی. از ارتباطات مخرب پرهیز کنی. فعالیتهای تازه ای رو شروع کنی. مثلا ورزش کردن، رفتن به کلاسهای هنری، کشف استعدادها و ...
اما اگر این انتخابها رو انجام ندی، و اون تصویر رو نگه داری، همین روند ادامه دار خواهد بود. یعنی اندوه طولانی به خاطر فقدان، غصه خوردن به خاطر چیزی که نیست، از دست دادن امید به آینده و از دست دادن زمینه های مثبت زندگی و رشد و تغییر
با بیان این موارد، خواستم شرایط فعلی رو درک کنی و انتخابهایی که میتونی داشته باشی برای بهترشدن.
اما تصمیم گیری با من نیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)