بستگی داره گلم ، به اینکه تو خودت چقدر توی این دعواها خودت رو مقصر میدونی ، توی هر دعوای زن و شوهری شک نکن که هر دونفر به قسمی مقصر هستند
خودت بشین با خودت فکر کن که چقدر اون اراده رو در خودت میبینی که بتونی دعوا رو کنترل کنی ؟ میتونی موقع عصبانیت همسرت سکوت کنی ؟ ( باید این کار رو بکنی ) اگر تونستی میتونی جلوی کتک زدن و عصبانیت بیشتر همسرت رو بگیری
من خودم همین کار رو کردم ، زمان عصبانیتش فقط سکوت کردم ؛ و گذاشتم هرچی دلش میخواد بگه ، من هیچی نمیگم تا خودش پشیمون میشه
در صورتی که قبلا اون یکی میگفت منم یکی جوابش میدادم ، بعد اون 2تا میگفت .... تا بالاخره به کتک و گریه من ختم میشد . و آخر هم خودم مجبور بودم برم آشتی کنم باهاش و غرورم خرد میشد
ولی من خودم با سکوتم به همه اون دعواها خاتمه دادم ، الان چند ساله... و دیگه بعد از حرفای اون هم چون من هیچ حرفی نزدم که مقصر باشم ، برای آشتی پیش قدم نمیشم ، خودم رو نه ناراحت نشون میدم و نه عصبانش و نه خوشحال ، انقدر عادی رفتار میکنم تا خودش میاد سمت من
تو هم میتونی این کار رو کنی تا خوشبخت شی ؟ یا میخوای بگی نمیتونم ؟ که بعد فکر جدایی و ... بیاد به سراغت ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)