به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوگند32 نمایش پست ها
    سلام
    ..................................
    اینم تاکید می کنم من هنوز کاری نکردم فقط از توجهشون لذت می برم و اینکه این تمایل رو در خودم حس می کنم.
    به قول شما این غولی که از ارتباط با نامحرم تو ذهنم بود شکسته.
    اینکه باید باور دینیم و درس کنم قبول.
    اما ریشه اصلی کجاس؟
    سوگند جان ریشه اصلی اینه که میگی من از توجهشون لذت میبرم . و باید بهت بگم که آقایون خیلی خیلی تیز تر از این حرف ها هستند و زود چیزی که باید بگیرن رو میگیرن ( پیرو حرف Aram ) و حتی کوچکترین لذتی که تو ببری رو میبینند . ( چشم بصیرت دارند ;))

اصلا به چادری بودن و یا آرایش کردن نیست . میدونی چیه ؟ برات یک مثال میزنم ، مثلا من خودم چادری نیستم و آرایش ملایم هم میکنم ، ولی اصلا به نامحرم نگاه نمیکنم ، شاید خیلی مردها باشن که بهم توجه کرده باشند ( تعریف از خودم نباشه چهرم بد نیست ) ولی من نفهمیدم . یعنی با نگاه نکردنم ندیدم که مردی به من توجه کرده یا نه . ولی تا حالا برام پیش اومده که دوستام بهم گفتن وای فلانی داره بهت نگاه میکنه .ولی من حتی روم رو برنگردوندم که بخوام ببینم که کی نگاه میکنه و کی نگاه نمیکنه . ، ولی من هیچ وقت ندیدم یا نشندیم که نامحرم بهم نگاه کنه یا به قول معروف متلک بگه . مثل یک آدم کر و کور میرم بیرون و کارام رو انجام میدم و برمیگردم .
    حتی زمان مجردیم به این موضوع رو کشف کردم که پسران جرات ندارن به دخترها نزدیک شوند مگر به اذن خود دختر .
    داداشم همیشه میگه که پسرا تا خود دختر اجازه نده اجازه کوچکترین حرفی رو ندارند
    موضوع اصلی این.

اگر نگاه نمیکردی حتی متوجه توجهشون نمیشدی . وقتی میری مهدکودک بچت اگر حتی نمیفهمیدی که کی میره و کی میاد و اصلا نامحرم ها رو نمیدید ، مطمئن باش اونا هم نمیدیدنت .

آقایون به همه نگاه میکنند ، به زنان خوشکل و زشت .به زنان چادری و غیر چادری ، به زنان آرایش کرده یا نکرده ... این خود زنان هستند که با رفتارشون به آقایون اجازه توجه میدن .
    ویرایش توسط tamanaye man : یکشنبه 26 خرداد 92 در ساعت 19:29

2. 4 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 27 خرداد 92), فرشته مهربان (دوشنبه 27 خرداد 92), کامران (دوشنبه 27 خرداد 92), بهار.زندگی (دوشنبه 27 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)