نوشته اصلی توسط
ahuman
سلام
این مزایایی ک فرمودن خیلی از مردها دارن ولی خوب ما آدمایی ک می خوایم دوست داشته باشیم خود به خود نقاط قوت شو بزرگ و ضعف هاشو کوچیک می کنیم . یکی از ضعف هاش می تونه عدم تعهد به زندگی زناشویی باشه . اون قبل از ازدواج شما رو می شناخته و اگه می خواست بدست تون بیاره این کارو می کرد ولی یکی دیگه رو برای ازدواج انتخاب کرد و بعدا یا از خستگی یا پشیمون شدن یا تنوع ... یاد شما افتاده و گفته خوب هم زن دارم هم یه دختر مجرد رو ک امکانش هست میارم پیش خودم هم کیف شو می برم هم اون از خداشه ک با من باشه
زندگی مجردی هم جایگزین محترمانه رابطه نا مشروع هست یا همون زنا . یعنی دختری ک می تونست از راه درست و قانونی نیازهای روحی و جسمی شو برطرف کنه و از همه مهم تر شان و احترامش حفظ بشه الان با یه مرد بی تعهد و بی ایمان دل بسته ک برای زن رسمی خودش اهمیتی نمیده چ برسه به شریک جسمی و جنسی اش !
این دوره زمونه با وجود تعهد محضری و رسمی و قانونی اینقدر خیانت و جنایت رخ میده وای به حال رابطه هرجایی و نامشروع ک هم آبرو و هم ایمان آدم بر فنا میره
بدبختی سن شما هم کم نیست بگیم احساساتی شدین یا راه و از چاه تشخیص نمی دین . اما هنوز یه حس درونی براتون مونده ک می گه این راه اشتباهه برای همین اینجا اومدین نا خوداگاه . به عنوان یه برادر می گم بهتون آبجی هر کاری می کنین بکنین فقط فکر خدا هم باشین کمی . وقتی همه رفتن و کسی نبود فقط اون می مونه برای آدم ها ! وقتی همه پشت می کنن به آدم فقط اون رو می کنه بهمون ! کاری کنیم ک بتونیم با روی باز سرمونو رو به آسمون بکنیم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)