سلام مینوش جاننوشته اصلی توسط meinoush
ببخش 2_3 روز نتونستم بیام پای نت ،راستش دل و دماغش رو نداشتم وضع روحیم زیاد جالب نبود
نه هنوز خسته نشدم خیلی دارم تمرین می کنم ولی نمی دونم کجای کارم اشتباهه که نتونستم حتی کوچیکترین تغییری توی خودم ایجاد کنم
والا ساعت بندی درست و حسابی ندارن مخصوصا الان که مدرسه ها تعطیل شده بابام صبح تا شب خونه س ،بیشتر وقتائی که همزمان توی خونه هستن اینجور می شه مثلا صبحها و غروب به بعد
من خودم با توجه به شغلی که دارم صبحها تا بعد از ظهر بی کارم بعداز ظهر هم تا 10 شب توی باشگاهم ،البته دارم دنبال یه کار معمولی می گردم واسه صبح تا بعد از ظهر که حداقل خونه نباشم
از نظر غذا هم چیز درست حسابی پیدا نمی شه واسه خوردن، راستش اصلا نیازی ندارم به غذا درست کردن مامانم چون خودم تا حدودی آشپزی بلدم ،حداقل اون غذاهائی که واسه رشته ورزشیم مفیده رو بلدم درست کنم همیشه خودم غذای خودم رو درست می کنم
خدا رو شکر توی سربازی خیلی چیزا یاد گرفتم هم آشپزی هم زبان عربی و... خیلی چیزای ریز و درشت دیگه شاید واسه خیلی از پسرها دوران سربازی بدترین دوران زندگیشون باشه ولی واسه من بهترین دوران زندگیم بود چون با توجه به شرایط خانواده م من تمام مدت سربازیم رو خونه نرفتم ،چون اینجوری آرامش داشتم ... بگذریم
بهار جان بله کارایی رو که گفتین انجام دادم یعنی هنوزم انجام می دم
خیلی دارم سعی می کنم ، حتی به خودم تلقین می کنم
بعدشم من صرفا واسه درد دل کردن نیومدم اینجا
بیشتر اومدم تا ببینم کسانی که مثل من با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنن چجوری این مسائل رو حل می کنن یا حل کردن اگه بخوام درد دل کنم که باید 30 صفحه تایپ کنم اینقدر که دلم پره غصه س![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)