منصور جان من کاملا شرایط شما را درک میکنم ....
به نظر من علاقه بزرگ ترین حس تو زندگی هست !!!
اگه بهش علاقه نداری شک نکن که علاقه ایجاد نمیشه !!!!
نمیدونم با چه عقل و شرایطی تن به این ازدواج دادی و در کل بخوام بگم هم خودت را و هم اون دختر را به نوعی بدبخت کردی !!!!
من فقط نظر شخصی ام را می دهم و به هیچ عنوان به حرف من عمل نکن و ببین صلاح کار خودت چی هست !!

ولی اگر من بودم هر چه سریع تر برای طلاق اقدام میکردم !!!!
چرا !!!
چون اونایی که عاشق هم هستند و رگ شون میزنند و قبل از ازدواج به خاطر مخالف ت خانواده قصد خودکشی و این تیپ کار ها را دارند
برو ببین زندگی شون چی یه !!
یا قهر هستند و یا به طلاق کشیده .....
وای به حال شما که از همین ب بسم الله دوستش نداری و بهش علاقه نداری.....
پس قبل از اینکه کار به عروسی بکشه و پای بچه هم وسط بیاد یا بهش علاقه مند بشو یا ترکش کن !!!!!
فقط مواظب باش تا تکلیف کارت مشخص نشده باهاش رابطه جنسی نداشته باشی .....
چون اگه ایشون دختر باشه و بخوای طلاقش بدی و اگر ایشون مهریه بخواد چیزی حدود 20 میلیون باید مهریه بدی
ولی اگر از دختری خارجش کردی باید تمام مهریه را تمام و کمال پرداخت کنی ...... !!!!
انشالله که موفق باشی ....
- - - Updated - - -
منصور جان من کاملا شرایط شما را درک میکنم ....
به نظر من علاقه بزرگ ترین حس تو زندگی هست !!!
اگه بهش علاقه نداری شک نکن که علاقه ایجاد نمیشه !!!!
نمیدونم با چه عقل و شرایطی تن به این ازدواج دادی و در کل بخوام بگم هم خودت را و هم اون دختر را به نوعی بدبخت کردی !!!!
من فقط نظر شخصی ام را می دهم و به هیچ عنوان به حرف من عمل نکن و ببین صلاح کار خودت چی هست !!

ولی اگر من بودم هر چه سریع تر برای طلاق اقدام میکردم !!!!
چرا !!!
چون اونایی که عاشق هم هستند و رگ شون میزنند و قبل از ازدواج به خاطر مخالف ت خانواده قصد خودکشی و این تیپ کار ها را دارند
برو ببین زندگی شون چی یه !!
یا قهر هستند و یا به طلاق کشیده .....
وای به حال شما که از همین ب بسم الله دوستش نداری و بهش علاقه نداری.....
پس قبل از اینکه کار به عروسی بکشه و پای بچه هم وسط بیاد یا بهش علاقه مند بشو یا ترکش کن !!!!!
فقط مواظب باش تا تکلیف کارت مشخص نشده باهاش رابطه جنسی نداشته باشی .....
چون اگه ایشون دختر باشه و بخوای طلاقش بدی و اگر ایشون مهریه بخواد چیزی حدود 20 میلیون باید مهریه بدی
ولی اگر از دختری خارجش کردی باید تمام مهریه را تمام و کمال پرداخت کنی ...... !!!!
انشالله که موفق باشی ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)