عشق:دلبستگی یا وابستگی؟
من که قبل از خوندن این تاپیک فرق این دوتا رو نمیدونستم و خوندنش خیلی بهم کمک کرد
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
عشق:دلبستگی یا وابستگی؟
من که قبل از خوندن این تاپیک فرق این دوتا رو نمیدونستم و خوندنش خیلی بهم کمک کرد
تشکرشده 3,584 در 906 پست
گاهی, انتظارات ما(که گاها , ریشه ی خیلی از مشکلات ماست ) از خود یا دیگری برای مابسیار آسیب رسان هست.شناسایی ,تفکیک وبه حداقل رسانی آن کمک بزرگی به ما خواهد کرد .بعضی عوامل بیرونی که باعث به هم ریخگی و نا آرامی در ما می شود را می توان بدون داشتن توقع و انتظار در چارچوب درخواست بیان کرد دراین صورت چه درخواست ما مقبول واقع گردد یا نگردد برای ما ناآرامی در بر نخواهد داشت .اما عوامل درونی که ناشی از همین انتظارات و توقعات زیاد هست را می توان با ریشه کن کردن و به صفر رسوندن انتظارات از بین برد.
در این باره دوستان دراین تایپیک نظرات خوبی ارائه کردند
حتما مطالعه کنید !
.
تشکرشده 1,607 در 499 پست
کنجکاو (جمعه 29 دی 91)
تشکرشده 8,124 در 1,482 پست
سلام:
تاپیک :
*****روابط عروس و مادر شوهر *****
این تاپیک رهنمودهای بسیار زیبایی به نظر من توسط مدیر محترم..طاهره گرامی و ستاره جان داده شده است ..به نظر من خوندنش خالی از لطف نیست..بسیار آموزنده هست..
موفق باشید..
سارا
سارا بانو (یکشنبه 09 مهر 91)
تشکرشده 37,193 در 7,064 پست
مشاوره براي همه
اين تاپيك جوابهاي تخصصي را متمركز كرده است..
مدیرهمدردی (یکشنبه 09 مهر 91)
کنترل احساساتتان را در دست بگیرید
مطالب مفيدي براي كساني كه قصد دارند احساسات خود را بشناسند و كنترل كنند.
تشکرشده 124 در 25 پست
نمیدونی چه تلخه وارث درد پدر بودن...
فرشته مهربان :
( شیدا حاتمی ) توانمند ، امیدوار ، خوش روحیه و تلاشگر ، و یک الگوی مناسب برای کسانی که می خواهند با وجود مشکلات راه رشد و تعالی
را در پیش بگیرند .
888 (چهارشنبه 11 خرداد 90)
سلام دوستان
این پست را از Baby عزیز خوندم. گاهی درسهایی که در این داستانها یا تمثیل ها نهفته هست کلید رمز حل انبوهی از مشکلات من و شماست. مشروط به اینکه با دقت مطالعه کنیم. تفکر کنیم و حتی المقدور به کار بگیریم.
این بهانه خوبی شد که مجددا پافشاری کنم روی دو تاپیکی که انبوه درسها در آن فشرده شده است.
سلام
گاهی بعضی تاپیک ها و پست منجر میشه، به وسیله بازخوردها متوجه بشود که در کنار انجام وظیفه، نتایج هم می تواند مفید باشد. و این انگیزه بیشتری به انسان می دهد. و فرد را در مسیرش مصمم تر می کند.
تاپیک ذیل موردی بود، که احساس کردم که باید در انجام وظیفه و انجام مسئولیتم بیش از پیش فعالیت کنم.
انشاء الله که خدا توفیق دهد همه ما مسئولیتهایی که بر گردن داریم به خوبی انجام دهیم.
khaleghezey (چهارشنبه 24 اردیبهشت 93), kiann (پنجشنبه 29 اسفند 92), paiize (جمعه 01 فروردین 93), salehe92 (پنجشنبه 29 اسفند 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 29 اسفند 92), مسافر زمان (پنجشنبه 29 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 29 اسفند 92), شیدا. (شنبه 09 فروردین 93)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
تایپیک بسیار زیبا و خواندنی پیرامون دوستی های قبل ازدواج
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)