حالم بهم میخوره از خانم هایی که میگن معیارمون برای ازدواج اخلاق و ایمانه ولی به بهانه به دل نشستن ده برابر مردها ظاهربینن و به راحتی رد میکنن . من تو قدم دخالت نداشتم وزنم هم بالاتر نمیره ولی کسی به اخلاق کاری نداره .وضعیت مالیم هم متوسطه .
نمایش نسخه قابل چاپ
حالم بهم میخوره از خانم هایی که میگن معیارمون برای ازدواج اخلاق و ایمانه ولی به بهانه به دل نشستن ده برابر مردها ظاهربینن و به راحتی رد میکنن . من تو قدم دخالت نداشتم وزنم هم بالاتر نمیره ولی کسی به اخلاق کاری نداره .وضعیت مالیم هم متوسطه .
خوب ! حالا به شما هر زنی رو پیشنهاد میدن جوابتون مثبت هست که انتظار دارید هر زنی شما انتخاب کردید بهتون جواب مثبت بده؟!! اگر براتون فرق نمیکنه که خانم زشت باشه و بد هیکل باشه و از چقدر خونواده فقیری داشته باشه و خونشون ناکجا آباد باشه و تحصیلاتش هم کم باشه... حق دارید!! ولی اگر این پارامترها بطور پیشفرض براتون مهمه و بر اساس این پارامترها دارید خانمها رو انتخاب میکنید پس حق ندارید بگید حالم اززنهای ظاهر بین بهم میخوره!
چطوریه که فقط مردها حق انتخاب دارند و زنها باید فقط نظرشون مثبت باشه!؟
بهرحال تو ایران همیشه این مردها هستن که حق انتخاب دارند و اگر یک خانمی بهشون جواب رد داد باز میرن دنبال یه خانمی مشابه قبلی!! ولی خانمها هیچ حق انتخابی ندارن فقط از بین معدود پیشنهادی که بهشون میشه مجبور میشن یکی رو با خوبی و کمی و کاستی هاش بپذیرن!
سلام دوست من
خودت تصور کن یه خانومی همه معیارهای شمارو داشته باشه ولی از لحاظ ظاهری به دلت نشینه... و اصلا نتونی تصور کنی که کنار اون هستی به عنوان همسر...چکار میکنی؟ باهاش ازدواج میکنی؟ اگه نمیکنی یعنی شما ادم ظاهربینی هستی؟ معلومه که نه
بعد از این اگر از شما بپرسند معیار شما ظاهر طرفه؟ میگید بله یا میگید نه؟ قطعا نمیتونید به این سوال با بله و خیر پاسخ بدین... معیار معقول برای هیچ کس فقط نمیتونه ظاهر باشه...
من مجرد هستم ولی به شخصه تا دختری از لحاظ ظاهری به دلم نشینه (نه اینکه بخوام خیلی خوشکل باشه ، فقط به دلم بشینه و بتونم تصورش کنم به عنوان همسرم) به بقیه ویژگی هاش فکر نمیکنم... من ظاهر بین نیستم مثل اکثریت ادما چه دختر چه پسر...
باید به این نکته توجه کنه که شخصی رو که انتخاب میکنی باید از لحاظ ویژگی های جسمانی نزدیک به خودت باشه(بطور طبیعی ادم از کسی خوشش میاد که متناسب با خودش باشه)
مثلا من اگر قد متوسط و اندام لاغز داشته باشم هیچوقت نمیرم یه خانم قد بلند تر از خودم و مثلا هیمل توپر انتخاب کنم... چون اصلا باهاش حس خوبی ندارم و قطعا اون هم با من حس خوبی نخواهد داشت و اگه برم خواستگاریش همه شرایطم هم خوب باشه قطعا منو رد میکنه....
شما اگر قدتون کوتاه و لاغر هستید ، بهتره شخصی رو پیدا بکنید که قدش حد اقل اندازه خودتون یا کمی کوتاه تر باشه ، اندامشون هم که سلیقه ای هست...
از همه اینا هم بگذریم... همونطور که شما حق انتخاب دارید و از بین مثلا ده گزینه خواستگاری 3 نفرشون میرید ، اونا هم حق انتخاب دارن که از بین خواستگاراشون یک نفرو انتخاب کنن
سلام
من تاپیک های قبلی شما رو هم دیده بودم. به نظر میاد موضوع همونه.
یه سوالی ازتون دارم. خود شما برای ازدواج هیچ معیار ظاهری ندارید؟ یعنی حاضرید با هر دختری با هر ظاهری به صرف ایمان و اخلاق ازدواج کنید؟
وقتی کسی می گه ایمان و اخلاق براش مهمه معنیش این نیست که فقط ایمان و اخلاق مهمه و کاری به مسائل دیگه نداره. این لزوما معنی ظاهر بینی نمی ده.
با سلام
فکر کنم روش هائی برای افزایش قد در حد 4-3 سانت وجود داشته باشه. با استفاده از موادی که به بدن تزریق شده و تشکیل استخوان میدند. این موضوع رو حدود شاید 10 سال پیش برخورد کوتاهی داشتم و اطلاعاتم در همین حد است.
لاغری هم به روش های مختلف قابل درمان هستش مثلا طب سوزنی و .... . درمجموع افزایش وزن توصیه نمیشه چون با افزایش سن و ازدواج خودبخود وزن تون زیاد میشه. اگر حس می کنید لاغری تون غیرطبیعی است با متخصص مشورت کنید. ورزش هم باعث توپری بدن میشه.
برای پسندیده شدن بوسیله خانم ها معیارهای دیگه ای هم وجود داره.
* خوش زبان باشید، نه چرب زبان
* خوش لباس و تمیز باشید
* رنگ های شاد استفاده کنید
* مودب و با وقار باشید
* اول سرمایه شروع زندگی تان را در حد معقول فراهم کنید بعد بروید دنبال عاشقی
* ریاد محلشون ندید. جدی میگم. اصولا خانم ها موجودات فراری هستند. هرچی بیشتر تلاش کنید بگیریدشون بیشتر سعی می کنند فرار کنند، درعین حال که خیلی هم دلشون میخواد گرفته بشند. حد وسط و اعتدال رو رعایت کنید.
:72:اگر روم ز پی اش فتنهها برانگیزد ...............ور از طلب بنشینم به کینه برخیزد :72:
:72:و گر به رهگذری یک دم از وفاداری ...............چو گرد در پی اش افتم چو باد بگریزد :72:
:72:و گر کنم طلب نیم بوسه صد افسوس ............... ز حقه دهنش چون شکر فروریزد :72:
* در عاشقی صبور و باوفا باشید
:72:فراز و شیب بیابان عشق دام بلاست ............... کجاست شیردلی کز بلا نپرهیزد :72:
:72:تو عمر خواه و صبوری که چرخ شعبده باز ............... هزار بازی از این طرفهتر برانگیزد :72:
:72:بر آستانه تسلیم سر بنه حافظ ............... که گر ستیزه کنی روزگار بستیزد :72:
* در آن واحد با بیش از 6 نفر همراه و وفادار نباشید :58:
:72:شهریست پر کرشمه و حوران ز شش جهت ............... چیزیم نیست ور نه خریدار هر ششم :72:
پس سعی کنید چیزی تون باشه، ماشین، خانه، ویلا، چندتا حساب بانکی تپل ... :311:
* و درنهایت به خودتون سخت نگیرید. قسمت تون که برسه هم پسند می کنید، و هم پسند میشید
موفق باشید :72:
سلام...
درخصوص افزایش قد، تا زمانی که غضروف های زانوها و مچ ها در عکس برداری، امکان رشد رو نشون بدن، میشه به وسیله تزریق هورمون رشد اقدام کرد. قبلش باید مطمئن بود که در آزمایشات، ترشح هورمون رشد، کمتر از مقدار استاندارد بوده باشه.
این مورد هم زیاد توصیه نمیشه چون هم گرونه،هم زمان بر و هم دارای عوارض جانبی...
================================================== ===================
یک زمان ما یه نقصی داریم و با توجه به اون، به خواستگاری میریم...زمانی هم که به هر دلیلی "نه" شنیدیم، بلافاصله موضوع رو به اون نقص ربط میدیم. گاهی هم واقعا مربوط به همون نقصه!
در هر حالت، هدف ما تشکیل زندگی با شخصی هست که بهش علاقه پیدا کردیم. حالا اون شخص هم چنین هدفی داره منتها معیارهای خودش رو برای انتخاب تعیین کرده. ممکنه در اون معیارها قرار بگیریم و ممکن هم هست که خارج بشیم.
خود ما پسر ها هم کم از این موارد برامون پیش نمیاد!
بارها گزینه های مختلف رو بررسی میکنیم، سپس شخصی که به معیارهای ذهنیمون نزدیک تره انتخاب و وارد تخیلاتمون میکنیم. بعد هم حس عشق رو پرورش میدیم...
================================================== ===================
ایرادی که به بعضی خانم ها وارده و درست هم هست، اینه که بعضی دوست دارن ببینن پسری بهشون علاقه منده...این فرار کردن هم دوست دارن.
حس دوست داشته شدن براشون لذت بخشه... اسمش هم تا حدودی آب نمک میشه گذاشت!
به هرحال نظر شخصی من اینه که پسر یا دختر میتونه احساساتش رو کنترل کنه و هر لحظه آماده عقب گرد باشه بدون هیچ غم و اندوهی...
قرار نیست اونقدر تو خیالاتمون با عشقی که هنوز بله نگفته زندگی کنیم تا بهش یک تعلق خاطر کاذب پیدا کنیم!
تا وقتی مهر و محبت دوطرفه نشده، تعلق خاطر دوطرفه به وجود نیومده، موضوع رسمی نشده، ایجاد عشق افراطی در ذهن کار بیخودیه...چه از سمت پسر چه دختر.
خواهشا مراقب افکارمون باشیم....گاهی کنترلش از دستمون خارج میشه:72:
اون روشی که برای افزایش قد اشاره کردم هورمونی نیست. تزریق مواد خاصی است که در بدن تشکیل استخوان میدند. یه چیزی شبیه اینکه اون مواد رو بصورت طولی یا روشی دیگر به اندام های استخوانی (پا) تزریق/اضافه می کنند و اون مواد تبدیل به استخوان یا ماده ای نظیر آن می شوند. نوعی مواد استخوان ساز هستند. اینکه بعدش چی میشه و چه عوارضی داره، یا هنوز انجام میشه یا منسوخ شده رو نمی دونم.
ما هم حالمون به هم می خوره وقتی آقایون دنبال قیافه های شبیه آنجلینا جولی هستن و دروغه هرکی بگه اینطوری نیس. قیافه که دست خود آدم نیس!!!!!
میبینین! اینا همه معیاره و هرکی بر اساس معیارش قدم بر میداره. انقد دختر میشناسم که همچین اهل نبودن ولی به خاطر تیپ و قیافشون پاشنه در خونشون رو از جا کندن. واقعا تو اینجور مواقع خیلی نشستم و با خودم فک کردم که کاش مثلا من سنگین رنگین نبودم، یا کاش منم دوس پسر و اینا داشتم اون موقع محبوب تر بودم یا کاش منم مانتو جلو باز می پوشیدم تا پسرا کف کنن.اینم بگم من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم ولی باز جسارت آقایون در انتخاب شریک زندگیشون رو تحسین می کنم. جایی که آبرو حرف اول و میزنه دخترای آنچنانی همه جا هستن و همچنان طالب دارن!
به نظرم شما به خاطر قد و هیکلتون رد نمیشین به خاطر وضع مالیتون بهتون نه میگن. در ضمن چه اصراریه وقتی کسی شما رو نمی خواد ناراحت بشین. همون بهتر که اول کار نه رو گفته.
من دخترم قدم 171 هست و خاستگارایی با قدهای کوتاهتر از خودم داشتم که مسلما قبول نکردم ولی بنظر من 168 در بین اقایون اونم مردان ایرانی اونقدر کوتاه نیست که بخاطرش بخوان ردش کنند.بنظر منم باید علت را در سایر مسایل جستجو کنید مثل وضعیت مالی و نحوه رفتار و گفتار. که حتی اگه قد 2متری هم داشته باشید و بلد نباشید با یه خانم چطور برخورد کنید اون خانم جواب منفی به شما خواهد داد. خیلی از دخترها هستن که قدو هیکلشون به قد و هیکل شما میخوره اگر اوننها از شما حداقل 5سانت کوتاهترند مطمن باشید ایراد از قد نیست
سلام
این تایپیک ببینید http://www.hamdardi.net/thread-43946.html
بعد بگین خانما ظاهر بینن:303:
سلامممنونم از تمام دوستانی که نظر گذاشتن
ظاهرا کسی متوجه منظور من نمیشه اینکه به ادم ها بخاطر ظاهرشون برچسب نزنیم و به انسانیت توجه کنیم مورد عجیبیه .
من 30 سالمه اینقدر درک و شعور دارم که به خواستگاری کسایی برم که هم کفو باشن خواستگاری دختری نمیرم که قدش مثلا 171 باشه و قد بلندی که دست خودش نبوده رو افتخار بدونه و با برچسب زدن به طرف اونو رد کنه .یا خواستگاری دختر هیکلی نمیرم . یا پولدار نمیرم و ....
خواستگاری رفتن مثل خرید لباس نیست این نشد مورد بعدی باز هم بعدی چقدر بعدی تا کی بعدی واقعا درکش اینقدر گنگ و نامفهومه
خانم هدیه منم میدونم اخلاق و ایمان به تنهایی کافی نیست ولی مطمئنم قبل از اخلاق و ایمان ابتدا موارد ظاهری باید ok باشه الان بهش میگن به دل نشستن . تا خانم بعد بشینه اخلاق و ایمان بررسی کنه .بنابراین میشه گفت معیار دیگه اخلاق و ایمان نیست چون ویژگی های ظاهری طرف به کل میتونه بقیه معیارها رو تحت الشعاع قرار بده اگر این ظاهربینی نیست پس چیه
دوست عزیز نمیدونم کجای صحبتم بوی افتخار از قد میداد که چنین برداشتی کردید!!!!خوبه در صحبتهام عرض کردم که از نظرمن که دختر قد بلندی هستم 168 برای مردان کوتاه نیست!!
اگه من مرد کوتاهتر از خودم رو رد میکنم حق دارم! همونطور که اونها حق دارند از 20تا دختر 19تاشو رد میکنن و از من خاستگاری میکنن!
اتفاقا از این برداشت اشتباتون بنظر میرسه سایر برداشتهاتون از جواب رد خانمها هم اشتباه هست!پس دنبال سایر عوامل باشید! چون یه دختر هیچوقت نمیاد به شما بگه چون رفتار خوبی نداری یا فلان نکته رو رعایت نمیکنی یا پول ندارید من به شما جواب منفی میدم!
اخلاق و ایمان اولویت های اصلی هستند. ولی همین اولویت ها اگر دو نفر یا یکی از دو نفر از هم خوششون نیاد (به هر دلیل) بی فایده میشند. مانند اون دو نفری که شخص پیامبر (ص) آن ها را به عقد هم درآورد. هر دو هم بسیار مومن و مورد تائید خود پیامبر (ص) بودند. ولی به چند روز نرسیده اومدند تقاضای طلاق کردند. حتی پادرمیانی خود پیامبر (ص) هم فایده نداشت و طلاق گرفتند.
این صفات و ویژگی ها شرط لازم هستند (برای معتقدین) ولی کافی نیستند. شما شاید از دید خودتون شروط لازم رو داشته باشید ولی
اولا معلوم نیست طرف مقابل آن ها را در شما به اندازه موردنظرش بدونه. مثلا شاید مومن تر از شما رو بخواد
دوما شاید اون صفات رو در شما بپسنده ولی براش کافی نباشه. امکان داره به قول شما ظاهر رو هم بخواد. این حق طبیعی هرکسی است. اجبار که نیست. شما بهتون آدرس بدیم میروید دختری رو که ایمان و اخلاق براش مهمه بگیرید؟ خدائی قیافه اش رو ندیده ایم. فقط از دور آشنائی داریم. حاضری؟ چیزی رو که خودت نمی پسندی به دیگران اجبار نکن.
سوما، شاید شرایط شما رو از جهات دیگر مناسب نمیدونند. مثلا وضعیت مالی یا شغلی تان رو. مواردی بودند آقا پسری (به قول شما با قد کوتاهتر ار دختر خانم آنهم در حد 8-7 سانت) رفته اند به خواسگاری دختری که شاغل بوده، از خودش خانه داشته، ظاهر نسبتا خوب، تحصیل کرده... حالا این آقا پسر دیپلمه که کار درست و تمام وقت هم نداره، اونی هم که داره از خودش نیست کنار دست پدرش موقت کار میکنه، پس انداز چندانی که تشکیل زندگی هم بده نداره، خب انتظار چه جوابی رو میتونه داشته باشه؟ اصلا کار به بررسی قدوبالای این آقا میرسه؟ مثال عرض کردم و البته می تونم چندین مورد دیگر رو ذکر کنم.
چهارم، مگه شما چند جا خواستگاری رفته اید؟ 10، 20، 30؟ (بابا ما بیشتر از این تعداد رو فقط برای ساکت کردن مادر و خاله ها تشریف بردیم:311:)
یه مقدار درباره خودتون و خاواده تون توضیح بدید ببینیم شما کی و چی هستید؟ مشخصات تون چطوریه؟ دنبال چه نوع دختری هستید؟ کلی گوئی فایده نداره. باید اینقدر جرئیات رو بگید بشه تصویر درستی از خودتون، خانواده تان و دختر ایده آل تان رو تجسم کرد.
شاید همینجا کیس مناسب تون پیدا بشه :72:
من منظور اصلا شما نبودی شما که چیزی نگفتی همین سایت میتونی تاپیک های زیادی پیدا کنی که پسر تمام مواردش نسبتا خوب بوده ولی صرفا به خاطر مسایل ظاهری رد شده یا تو اطرافیان نگاه بندازی و ...
برداشت من از چی اشتباه بوده . شما درست میگید من اخلاقم بده رفتارم اشتباهه چون تو دوره ای زندگی میکنیم که انسانیت و ویژگی های اکتسابی ذره ای برای اکثریت افراد مهم نیست حرف هایی که میزنم اینقدر عجیبه که شما n دفعه از علامت تعجب استفاده میکنید .
سلام مجددنقل قول:
خانم هدیه منم میدونم اخلاق و ایمان به تنهایی کافی نیست ولی مطمئنم قبل از اخلاق و ایمان ابتدا موارد ظاهری باید ok باشه الان بهش میگن به دل نشستن . تا خانم بعد بشینه اخلاق و ایمان بررسی کنه .بنابراین میشه گفت معیار دیگه اخلاق و ایمان نیست چون ویژگی های ظاهری طرف به کل میتونه بقیه معیارها رو تحت الشعاع قرار بده اگر این ظاهربینی نیست پس چیه
امیدوار بودم جواب سوال منو بدید.
ببینید اکثر افراد برای ازدواج یک برآیندی از معیارهای مختلف رو در نظر می گیرند. حتما موافقید که برای ازدواج جذابیت ظاهری لازمه. اگه دختری خواستگاری داشت که از نظر ظاهری به دلش ننشست یعنی نتونست اون فرد رو به عنوان همسر کنار خودش تصور کنه , چه تصمیمی باید بگیره که به ظاهر بینی متهم نشه؟
من واقعا می خوام بدونم مدل پیشنهادی شما چیه؟ اگه دختری به شما معرفی بشه که خیلی خانم و با اخلاق و با ایمان باشه ولی ظاهرش براتون دلنشین نباشه بهش کششی نداشته باشید و براتون جذاب نباشه در اینصورت اگه ردش کنید ظاهر بینید؟
قبول دارم که ظاهر می تونه معیار های دیگه رو تحت الشعاع قرار بده. این موضوع مختص ظاهر هم نیست مثلا وضعیت سلامت (بیماری خاصی, معلولیت) یا وضعیت خانوادگی (طلاق پدر و مادر) یا .... خیلی موارد دیگه هم ممکنه همینطور باشه.
به هرحال من به کسی که توقع داره ظاهر طرف مقابل مورد پسندش باشه (در کنار سایر معیارها) نمی گم ظاهر بین. به کسی میگم که به صرف خوشگلی و خوشتیپی هوش از سرش می پره و به باقی موارد توجه نمی کنه یا کسی که برای تایید ظاهر طرف یه چک لیست n موردی داره ( این در بین آقایون بیشتره).
تا اونجایی که من می بینم اینطور نیست که مطلق بگیم کسی برای خصوصیات اخلاقی ارزش قائل نیست. خیلی از کسانی که ازدواج کردن همسرشون خوشتیپ ترین و پولدارترین خواستگارشون نبوده.
اتفاقا ما خانوما کامل متوجه منظورتون هستیم. آخه زیاد یه همچین برخوردایی با ما خانما شده!!!
یه چیزی که دختر آخر از همه بهش اهیمت میده قیافه طرف مقابلشه ولی در مقابل قضه برعکسه، یعنی هرچی تر گل ور گلتر باشی شانس داشتن خواستگارت بیشتره!
راس میگین، خواستگاری کردن مثه خرید لباس نیس که بگیم این نشد اون یکی اما!!!! اما از طرف آقایون دقیقا باز برعکسه....یعنی مثلا خواهر داماد میاد خونه، فرش و نمی پسنده میره و دریغ از یه زنگ که ما فرش و نپسندیدیم!!! مصنوعی بود!!!:311:
آقا محمد معیار دیگه خیلی وقته اخلاق و ایمان نیس، شما تازه بهش پی بردی متاسفانه. من ده سال پیش به این قضیه پی بردم. وقتی که دوستم صب با یکی بیرون بود و ظهر و شب هم با دوتای دیگه اما نهایتش ازدواج کرد و به عبارتی پدر و مادرشو سر بلند کرد!!!! مثه امثال من نبود که دستشم به پسره نخوره اما در نهایت بهش بگن سرافکندمون کردی چون مجرد موندی!!!!!
سلام
دوست عزیز اینو بدونید که ظاهر کاملا سلبقه ایه ، من نوعی ممکنه برای یه شخص ایده آل باشم برای شخص دیگه خیر
دختری رو میشناسم که مهمترین فاکتور ظاهریش لاغریه مردِ و میگه استخوان های بدن مرد برای من جاذبه داره ، دختری هم میشناسم که مرد خیلی هیکلی میپسنده
تا جایی که من میدونم الان به طور کلی دیگه برای خانم ها ظاهر جزو 3 اولویت اول نیست پس شما سعی کنید به جای قصه خوردن از لحاظ دیگه Bold باشید
باااااور کنید اون حس مردونگی ای که یک زن از مردش میگیره به قد و هیکل ربطی نداره ، به رفتاره ،به منشه
همه آدما یک سری ویژگی های ظاهری دارن که مطابق میلشون نیست یکی میگه لاغرم یکی میگه چاقم یا بینیم بزرگه یا موهام کمه یا یا یا...
برنده کسیه که همون طوری که هست به خودش عشق بورزه خودشو بپذیره
تازه شما قدت نسبت به دخترای ایرانی معمولیه در ضمن لاغری به نظر من ویژگی مثبته و بسیار جذابه ، میبینید؟ظاهر سلیقه ایه-پس شما حالا به هر دلیلی از یک سمت ریجکت شدید دلیل نمیشه از همه طرف به همین صورت باشه
پی نوشت: مردی که عاشقش شدم کلا شاید 2-3 سانت از من بلندتره-لاغره- ظاهرشم معمولی رو به پایینه اما پای همچیش وایستادم و با هیچ چیزو هیچ کس عوضش نمیکنم حالا درست یا غلط چون به من حس فوق العاده ای میده-پرتلاش و با اعتماد نفسه-صادقه -مهربونه-درک میکنه و ... و باور کنید با این ویژگی ها میشه یه ازدواج خوب کرد.
آقایان ظاهربین نیستند. ساده و معصوم هستند.
خیال می کنند هرکسی چهره فرشته وش داره خلق و خویش هم فرشته گونه استhttp://www.hamdardi.net/images/smilies/301.gif
. :311:
بیشتر به خاطر همین روحیه پاک و صادقانه شون اغفال میشند :58: ازبس اجازه ندارند در کودکی و نوجوانی با زن جماعت معاشرت کنند فکر می کنند این بندگان خدا همان حوری های بهشتی روی زمین هستند، دیگه یادشون میره چی شد از بهشت انداختن شون بیرون :54:
شما ببخشیدشون بزرگ میشند یاد می گیرند اینجوریhttp://www.hamdardi.net/images/smilies/223.gif
منظورم این نیست که دختر حتما باید جواب مثبت بده . من 4 مورد خواستگاری رفتم نه دنبال زیبایی خاصی بودم نه قد بلند تر نه به لحاظ مالی بالاتر بودن . از نظر سطح خانوادگی به لحاظ فرهنگی و مذهبی هم بهم میخوردیم . ولی ناراحت میشم وقتی رد میکنن بدون اینکه خیلی از من شناخت پیدا کنن.
من قدم 168 هست که اکثر خانم ها دوست ندارن و به قول خیلی ها حتی تو این سایت حس مرد بودن یا تکیه گاه بودن بهشون دست نمیده در کنارش لاغرم 52 یا 53 کیلو که هر کاری کردم وزنم بالاتر نمیره اینقدر دکتر و باشگاه و پودر و ... مصرف کردم که تقریبا از چاق شدن یا به عبارتی از لاغر نبودن ناامید شدم. با این وضعیت به دل کسی نمیشینم
سلام...
قبلا در این مورد در یک تاپیک توضیح داده بودم...
ببین عزیز شما و من از نظر قد و وزن مشابه هستیم.
میزان احترام یا علاقه ای که میتونی دریافت کنی به خیلی موارد بستگی داره.
اولا که هرفردی بخواد به قد شما و بنده توهین کنه، به فرهنگ خودش توهین کرده، همچنین بیجا کرده!
ثانیا، فک کن الان ازدواج کرده بودی، وقتی خودت در وجودت از قدت ناراضی هستی و اینقد تو سر خودت میزنی، فکر میکنی این تاثیرش رو تو روابط و احساسات خانم نمیذاره؟ وقتی خودت از خودت سرخورده هستی، میخوای بقیه بهت افتخار کنن؟
ما روی خودمون حساب باز نکنیم و انتظار داشته باشیم بقیه رومون حساب وا کنن؟ تازه تکیه گاه هم باشیم؟یکی از مهم ترین ویژگی هایی که خانم در فرد مقابل جستجو میکنه، اعتماد به نفس و حس رضایت از خود هست... آقا تو از خودت اینقد راضی هستی که تصمیم گرفتی زندگیتو از بابات جدا کنی؟ (یا یه همچین چیزی)
بنظرم بزرگترین مشکل افرادی که قدشون متوسط رو به پایین هست، اینه که از کودکی فکر میکردن باید یکیو با زورشون بزنن تا بزرگ تلقی بشن! یا عیبشون باعث میشه توسری خور باشن.
آقا من به جرعت میگم یادم نمیاد زمانی پدر یا مادرم بهم گفته باشن تو قدت بلند تر بود بهتر بودی!
اصلا تو فامیل یا دوستان هم هیچ کس، تاکید میکنم "هیچ کس" به من نگفته کوتاه قد ..با اینکه از خیلی ها کوتاه ترم.
خب به ما چه؟ هرکی بلند تره خودش باید تو عید تا کمر خم بشه روبوسی کنه!
گذشته از این، رفتار و شخصیت فرد، تصویر ذهنی دیگران رو از خودش میسازه نه فقط ظاهر!
خدایا شکرت که دست و پا و عقلم سالمه... شما ببین چه شخصیتی از خودت میسازی، چقدر خودت رو دوست داری، مطمئن باش بقیه مجبور میشن همونقد دوستت داشته باشن!
بله شاید یک خانومی ملاک اصلیش ظاهر باشه...خب فدای سرت! شما قراره یک عمر با منطق و ظاهر و باطن و همه چیز هم زندگی کنین...بگرد یکیو پیدا کن گستره ملاک هاش بزرگتر باشه!
من میشناسم فردی که 12 بار جاهای مختلف خواستگاری رفت و بار 13ام یکی بهش گفت بله! هیچ مشکلی هم از نظر ظاهری نداشت قدش بلند بود... کی گفته شما باید اونقد ایده آل باشی که نفر اول بهت بگه بله؟ من گفتم اعتماد به نفس خوبه ولی به دل نشستن خیلی خیلی پیچیده هست... شما روی بقیه ویژگی هات مطمئنی؟یا اینقد درگیر قد و وزنت بودی که یادت رفته روشون تمرکز کنی و پرورششون بدی؟ نحوه رفتار و صحبت کردن؟ لباس؟ ارتباطات چشمی؟ زبان بدن؟ و ...
ببین هیچوقت نشده بخاطر قد و وزنم توهین بشنوم..یا حتی باهام شوخی کنن... اصلا فرد به خودش این اجازه رو نمیده به شخصیت و احترامی که از خودم میسازم، توهین کرده باشه.
من یه سمینار بدم باید تا ته کلاس باید بهم گوش بدن وگرنه پاشن برن بیرون... هیچوقتم کارم تو زندگی به دعوای فیزیکی کشیده نشده که بگم آره ما ضعیفیم! اصلا صحبت و رفتار، توی این جامعه و زمانه میتونه جادو کنه...
اینارو میگم که بدونی من از ته دلت خبر دارم ولی این دلیل درستی برای آزردگی خاطرت نیست...
همه انسان ها، آرزو میکنن کاش فلان ویژگی رو داشتن... باور کن خوشتیپ ترین فرد، باز از نظر خودش اگه شبیه فلانی بود، بهتر میشد!
انسان کمال گراست و این کمال گرایی بی پایانه.
شما کمال رو در شخصیت خودت جستجو کن نه در ویژگی های ظاهری...آراسته و مرتب باش ولی فکر نکن وظیفته آرنولد باشی تا یه خانومی بهت بگه بله!
سلام
من تاپیکتونو دنبال کردم تقریبا اما الان دیگه واقعا اعصابم خورد شد از خوندن پست آخرتون از بس تکرار کردین پسرای کوتاه قد و لاغرفلانن و به دل دخترا نمیشینن
باور کنید همه اینطور نیستن،که دنبال ظاهر باشن یا فقط دنبال پسر قد بلند و خوش استایل باشن،
خیلی از خواستگاریهایی که سنتی انجام میشه شاید شتابزده و بدون تامل تصمیم گرفته میشه و بدون اینکه شناخت کامل صورت بگیره در نهایت
به جواب منفی ختم میشه،که دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه وصرفا به خاطر ظاهر نباشه
چندین سال پیش،موقعی که نامزد سابقم اومد خواستگاری همزمان با اون چند مورد دیگه هم اومدن اون موقع قد و هیکل برای من در حدی مهم بود که به هم بیایم
اتفاقا یکی از خواستگارهاتقریبا جثه ای مشابه شما داشت اما واقعا فرد موفقی در زمینه تحصیلی وغیره بود
اون موقع من جواب رد دادم اماجواب به خاطر ظاهرش نبود به خاطر اخلاق خاص خانواده اش،و خودش و اختلاف سنی نزدیک
ده سال بود
از طرف دیگه پسرایی رو اطرافم میشناسم که از نظر ظاهر خوب هستند و سایر شرایط در حد معمولی ،که نزدیک ده جا رفتن خواستگاری چه سطح بالا ،چه سطح پایین اما به دلایل مختلفی قسمت نشده
باور کنید ،باور کنید ،باور کنید اینو منی که یه دخترم دارم میگم،جنم و جذبه و اعتماد به نفس یه مرد واسه خانوما خییلی مهمه
لطفا خودتونو همینطوری که هستید دوست داشته باشید
و با اعتماد به نفس با برنامه ریزی به خواستگاری رفتن ادامه بدید و اگه احیانا جواب نه شنیدید بید لیاقت خوبیامو نداشت که قسمت نشد
ان شاالله خوشبخت بشید
ناراحتی شما تا حدی قابل درکه. ببینید معیار ظاهر یه فرقی با سایر معیار ها داره. اینکه قضاوت در موردش خیلی سریعتر و ساده تره. اینکه در مواردی اول راجع به ظاهر تصمیم می گیرن لزوما به خاطر اولویتش نیست به این خاطره که نسبت به معیارهای دیگه تکلیفش زودتر معلوم می شه.
بعضی معیار ها مثل خصوصیات اخلاقی نیاز به معاشرت و شناخت داره بعضی دیگه قابل بحث و توافقه (مثلا دختری حتما می خواد شهر خودش زندگی کنه) , یکسری موارد هم موقت یا قابل تغییره (مثلا وضعیت کار یا سربازی) حالا در این بین اول از همه می شه راجع به ظاهر تصمیم گرفت چون معمولا نه قابل تغییره نه حرف و بحثی داره و نه نیاز به شناخت داره.
شما هم اگه دختر خانم به دلت نشینه خب جلسه بعد می ری راجع به چی حرف بزنی؟ حالا در مواردی آدم راجع به حسش مطمئن نیست در این حالت می گن یکم جلسات آشنایی رو ادامه بدید و بعد قضاوت کنید ولی اگه مطمئنید که نپسندیدید خب واقعا دیگه ادامه دادن نداره یعنی خب آدم می گه چرا بیخود مردم رو معطل کنه؟
با همه ی این حرفا موضوع اینه که بحث به دل نشستن ورای خصوصیات ظاهریه (البته که شامل زیبایی ظاهری هم می شه).
از جمله های آخرتون به نظرم اومد شما با این پیش فرض می ری خواستگاری که الان قراره منو نپسندن!
اینو دوستان دیگه هم گفتن احساس و قضاوت شما نسبت به خودتون بیشتر از اونچه فکرشو بکنید روی نظر و قضاوت دیگران تاثیر داره. منم قدم کوتاهه و این موضوع تجربه شخصیه منه.
نکته بعد هم اینکه به نظر من افرادی که احساس و قضاوت منفی نسبت به جنس مخالف دارن مثلا نوعی بدبینی یا عصبانیت. اینا یه حس دافعه ایجاد می کنن که در روابطشون اثر می ذاره.
در نهایت اعتماد به نفس و قضاوت مثبت نسبت به خودتون و دیگران واقعا تاثیر داره. قد و وزن شما دست خودتون نیست ولی این موارد دست خودتونه.
شما هم اگه دختر خانم به دلت نشینه خب جلسه بعد می ری راجع به چی حرف بزنی؟ با یک جلسه قضاوتش نمیکنم اون کسی که جلوی من هست انسانه و فقط یک بعد ظاهری نیست ولی هیچ کدوم از مواردی که من رفتم این کارو نکردن . همشونم دخترهایی خوبی بودن به لحاظ اخلاق و همکفو( باور کنید دنبال بالاتر از خودم نیستم )
من در مورد خودم حس منفی ندارم ولی همین بحثه لاغری من تو 90 درصد برخورد با افرادی که میشناسم به طور مستقیم و غیر مستقیم یاداوری میشه و منو ناراحت و افسرده میکنه
از بقیه دوستانم ممنونم شاید حق با شماها باشه ولی در محیط واقعی شاید از هر 100 دختر 99 تاش همون اول رد بکنن
سلام...
بنده واقعا نمیدونم نمونه انتخابی شما از "محیط واقعی" ، چه دختر هایی هستن که 99 نفر از 100 نفرشون بخاطر قد و وزن پایین پسر، همون اول جواب رد میدن!
ما اصلا برای اون 99 نفر، تعداد کافی پسر قدبلند و درشت اندام داریم؟!
به فرض محال، اگه فرمایشاتتون درست باشه، خب شما یکی که بیشتر نمیخوای...همون 1 از 100 نفر رو پیدا کن.
درمورد لاغری، ورزش خیلی مهمه... حداقل با ورزش، اگه لاغر باشین باز هم استیل خوبی دارین... به دکتر تغذیه هم مراجعه کنین خوبه.
=========================
شما از کجا تشخیص میدین دختر مورد نظری که رفتید خواستگاریش خودشو از شما بالاتر ندونه؟ اگه بخاطر ظاهر یا خانواده میگید باهاتون همخوانی داشته، این فقط یکطرف قضیه هست...شاید خودشم از شما بهتر نباشه اما معیاراش خیلی زیاد باشه! اینقد زوج هایی دیدم که دخترخانم از نظر ظاهری خیلی سرتر از پسر بودن و زوج هایی که برعکس، پسر خیلی سرتر بود... بحث به دل نشستن همینه! خیلی وقتا پسر به دل میشینه بعد دخترخانم میگه اره معیارام همین ویژگی های آقا پسر بود...درحالی که معیارای قبل از آشنایی این خانم، 180 درجه تفاوت داشت!
بازم میگم روی شخصیت و رفتار بیشتر کار کنین... دخترها هرچقدرم به ظاهر اهمیت بدن، مثل پسرها ظاهربین نیستن و بیشتر جنبه احساسات روشون تاثیر داره. البته همین ویژگی های عاطفی هست که دختر رو آرامش بخش خونه میکنه...
یه مورد دیگه هم هست که گاهی دخترخانم فردی رو در نظر داره یا اصلا نمیخواد به هردلیلی جواب مثبت بده و ازدواج کنه، این موقع ها فقط تو جلسه حرف طرف مقابل رو تایید میکنه و آقا پسر هم تصور میکنه با هم تفاهم دارن! درحالی که دخترخانم مقصره و این صحبت ها هدفی جز تموم کردن جلسه ندارن....
=============
میفهمم که بیشتر از نه شنیدن عصبانی هستید و اینکه فکر میکنید شمارو تایید نکردن! همین حساسیت شما به این موضوع، نشون دهنده عدم رضایتمندی "کامل" از خوده.
توهین تلقی نکنید، به هرحال پسر غرور داره و اینو خوب میفهمم اما به کسی که قرار نیست در قلبش جایی داشته باشید، اونقدر توی ذهنتون بها ندین که نظرش باعث درگیری فکری شما بشه.
اگه دوستتون به خواستگاری بره و نه بشنوه شما بهش چی میگین؟ دقیقا همون هارو به خودتون بگید و بجای تلف کردن عمر و فکر کردن به نقایص، اینقد بگردین تا همسری که آرامش زندگیتونو به وجود میاره پیدا کنید..فکر هم نکنید تعداد خواستگاری کمتر، افتخاره.:72:
سلام
واضحه دخترها ترجیح میدن مجرد بمونن تا با من ازدواج بکنن . کلا از نظر اونا پسرقد کوتاه و خیلی لاغر قابل تکیه کردن نیست و به دل نمیشینه
در مورد چاق شدن ورزش و دکتز تغذیه ابتدایی ترین کارهایی بود که کردم حتی پیش روانپزشک و روانشناسم هم رفتم که منشا روانی نداشته و بسیار کارهای دیگه من استایلم همینه
رو چه یخش از شخصیتم کار بکنم که دخترها این ویژگی های ظاهری نادیده بگیرن .ظاهرا اونا هم یه سری ویژگی های ظاهری تو نظرشون هست که با هیچ ویژگی شخصیت و رفتاری ارضا نمیشه
من زندگیمو متوقف نکردم بشینم غصه بخورم ولی احساس خلا میکنم .
بله خواستگاری کمتر افتخار نیست ولی اینم بگم چند موردی هم بود که حتی اجازه خواستگاری هم ندادن حالا به هر دلیل .
نکته مهم هم اینه که من در مورد خودم قضاوت بد نمیکنم و با این پیش فرض نمیرم جلو که دختر بهم منفی میده ولی شاید چون تو شرایط من نیستید کمتر درک میکنید که من چه فشار و استرسی میکشم.
الان شما معیارای ظاهری برات چقدر مهمه؟ چهره خانم رو در چه حدودی میپسندی؟
این دخترایی که خواستگاریشون رفتین، اول چهره رو بهتون نشون دادن؟ (عکسی چیزی) یا میشناختین؟
چه اخلاقایی مدنظرت بوده؟ مثلا مذهبی یا ...
با این اوصاف، کسایی که تو خیابون و یا فامیل میبینم که پسر از دختر کوتاه تره یا پسر و دختر هردو بانمک و ریزه میزه هستن توهم ناشی از خستگی من بوده؟
قصدم این نیست که صرفا صحبتی کرده باشم... نصیحت و دلداری بیجا هم نمیکنم. شما حتی تو شرایطی نیستی که نیازی به اینا داشته باشی!
جمله بالا رو ببین،نقل قول:
کلا از نظر اونا پسرقد کوتاه و خیلی لاغر قابل تکیه کردن نیست و به دل نمیشینه
دقیقا تعریفت از خودت همینه دیگه؟ اولین چیزی که از خودت میاد تو ذهنت قد کوتاه و لاغره؟
آره هیچ دختری حاضر نمیشه به پسر کوتاه و خیلی لاغر تکیه کنه...!
اما اگه اون پسر خوش اخلاق، خوش زبون، آینده نگر، جنتلمن، معتقد، متعهد،تا حدی دارای حداقل بنیه مالی و خانواده مناسب باشه، دختر دیگه در نه گفتن شتاب نمیکنه... بستگی به معیارای اونم داره ها شاید بعضیا بچه باشن بگن نه شاهزادمون هنوز نیومده... اما دختری که با فکر و معتقد و آینده نگر باشه، شخصیت و هوشش بهش میگه وایسا همه ویژگی های پسره رو ببین بعد تصمیم بگیر...
کاری به اونایی که پیش از خواستگاری نه گفتن ندارم... احتمالا اونا تکلیفتشون با خودشونم مشخص نبوده چه برسه با شما... ببین حتی همینم داری به این موضوع ربط میدی!نقل قول:
ولی اینم بگم چند موردی هم بود که حتی اجازه خواستگاری هم ندادن حالا به هر دلیل .
هیچ دختری نادیده نمیگیره خیالت راحت... همه تا حدودی ظاهر رو باید بپسندن!نقل قول:
رو چه یخش از شخصیتم کار بکنم که دخترها این ویژگی های ظاهری نادیده بگیرن
فقط سنگین و سبک میکنن ... همه ویژگی های اون پسر رو میذارن رو ترازو ببینن چی به نفعشونه در زندگی مشترک و خودشونو کنارش تصور میکنن و تصمیم نهایی رو میگیرن.
شما مشکلت اینه که ویژگی های ظاهریت وزن زیادی نداشت. رو یه چیزی کار کن که دخترا بهش نیاز دارن و وزن اون ویژگی رو ببر بالا تا "کفهی زندگی با تو" برای هردختری سنگین بشه...
باورکن من خانواده هایی میشناسم که دختر اصلا بخاطر شخصیت پسر و خانوادش جرعت نکرده نه بگه...چه برسه قبل از خواستگاری رد کنه...الان از کجا میدونی تمام ویژگی های دیگت در سطح بالایی هستن؟
اون معیارهای ظاهری همسر دلخواهت هم اگه ممکنه بگو...
سلام
درک میکنم که از این موضوع ناراحت باشین چون هرکسی با کشمکش های خاص خودش درگیره.
درسته ظاهر تو انتخاب تاثیر داره چون سلیقه ها متفاوته...ولی قد بلند و عضلات ورزیده دلیل خوبی برای تکیه گاه بودن نیست...شما اگرهم این ویژگی ها رو داشتین و زودتر مورد پسند اولیه قرار میگرفتین ولی تو رفتار و شخصیت محکم و ثابت قدم و مردانه نبودین باز هم بعد از گذشت آشنایی احتمال زیاد جواب منفی میگرفتین.
حرفاتونو که خوندم...بنظرم به اندازه کافی محکم و با اعتماد بنفس نیستین خب ناخودآگاه این حس رو به طرفتون میدین که چون ظاهرم به این صورته نمیتونم مرد محکمی برای زندگیت باشم.
ظاهرتونو به همین صورت که هست قبول کنید احتمالا اینقدر رو این موضوع وسواسی شدین استرس نمی زاره وزنتون بالا بره...دست از تمرکز رو بالا رفتن وزنتون بردارین...ولی اگه خودتون دوست دارین چاقتر بشین براش تلاش کنید ولی با آرامش و بیخیالی.
مهمتر از اینا رو شخصیتتون کار کنید...ویژگی های مثبت خودتونو قبول داشته باشین طوری که وقتی میرید خواستگاری اگر تو نگاه اول مقبول نیفتادید وقتی دهان باز میکنید یا رفتاری ازتون دیدن بدونن واقعا با چه شخصیت محکمی رو در رو هستن.
واقعا ظاهر زیاد برای خانما مهم نیست...مرد زندگی بودن و جا نزدن تو مشکلات خیلی مهمتره.
وقتی هم هدفتون ازدواج خوب و بادوامه نباید به این راحتی ناامید بشید تلاشه که براتون تغییر میاره نه دست کشیدن....امیدوارم موفق و خوشبخت باشید.
سلام
صحبت شما در مورد تکیه گاه بودن درسته ولی ایا دخترها اول زندگی یا موقع خواستگاری به این مورد توجه میکنن یا نه ؟
منظورتون از محکم بودن و با اعتماد به نفس بودن بودن چیه کاش به خاطر این مسایل بود که قابل حل بود ولی مشکل اصلا و ابدا این چیزها نیست
ظاهر برای خانم ها مهم نیست فکر کنم جمله خیلی کلیشه ای و بی اساسی هست
ممنون از نظرتون شما هم موفق باشید
اقا رامین تمام صحبت من اینه که اگر من اخلاق هم ندارم یا مسایل دیگه چرا بدون شناخت و بررسی رد میکنن همین، که ظاهرا خواسته زیادیه و به دل نشستن مقدم بر همه امور هست حتی روانشناس ها و کارشناس ها هم اینو تایید میکنن
سلام
با خوندن این تاپیک ،پیش خودم گفتم بازم خداروشکر شما پسر هستید و شانس ازدواجتون نسبت به دختری که فکر میکنه از نظر ظاهر مورد پسند همه نباشه به نسبت خیلی بیشتره
برادر من اینقدر بزرگش نکن،چون مطمئنم این حرفا و تکرارش روی اعتماد به نفستون تاثیر میذاره
درحد اعتدال به ظاهرتون برسید و از عطر و اسانس های خاص استفاده کنید چون به نظرم خانوما غیر از اینکه با شنیدن عاشق میش
به این موارد هم. اهمیت میدن
خلاصه اینکه ناامید نشید،مصمم ادامه بدید تا بالاخره نیمه گمشده تون رو پیدا کنید ،فکر کنید اگه دختر بودید یه خواستگار میومد نمیپسندید بعد خدا عالم بود دیگه کی یه خواستگار پیدا بشه اون موقع حتما کلا زندگی رو تعطیل میکردید
وقتی خدا بخواد،وقتی قسمت باشه،هیچی نمیتونه مانع بشه،به این حرفی که میزنم ایمان دارم
سلام
پسر بودن از دختر بودن سخت تره مخصوصا اگر پسری تو شرایط من باشه
به من اثبات شده با ارتقا شخصیت و اخلاق چیزی به ظاهر اضافه نمیشه .
پسر اگر اخلاق و ایمان نداشته باشه ولی پولدار و قد بلند و خوش هیکل باشه بیشتر خانم ها باهاش ازدواج میکنن .
چون اکثر کسایی که اینو میخونن شرایط نمیتونن درک کنن فکر میکنن من اعتماد به نفسم پایینه ولی اینطور نیست
داداش شما قدت کوتاست خیلی زشتی ، تازه مردنی هم هستی... کلا امیدی بهت نیست...حتی اگر ازدواج هم بکنی نمیتونی تکیه گاه خوبی برای همسرت باشی...
ازدواج میخوای بکنی که چی؟ که یکی دیگرو بدبخت کنی؟
هروقت خودت احساس خوشبختی کردی هروقت خودتو دووست داشتی اسم زن بیار...اونوقت میتونی زنتم دوست داشته باشی...
اینارو گفتم نه بخاطر اینکه تنت بلرزه...نه...چون حقیقته... وقتی خودت خودتو قبول نداری...هیچکس بهت حس خوبی نداره... اصلا دافعه داری...
بذار یچیزی بهت بگم...من نه تو رو دیدم نه میشناسمت...نه پولت برام مهمه نه قیافت نه قد بلند/کوتاه ت بدرد من میخوره...ولی از شناختی که ازت پیدا کردم با نوشته هات... حس خوبی بهت ندارم و اصلا برام جذاب نیستی...
ببین من میخوام یچیزی بگم که دوست ندارم...فقط بخاطر اینکه یمدته دارم تاپیکتو میخونم و واقعا عصبی شدم از طرز تفکرت میگم...
ببین داداش قد من 171 هست یعنی سه سانت از تو بلند تر... قد اون چنانی ندارم...با یه قیافه معمولی...و 65 کیلو وزن...لاغر هم محسوب میشم و بدتر از همه چیزی که زندگیمو مختل کرده و چیزی که آرزوشو دارم اینه که بتونم یک جمله مثل تو صحبت کنم... من لکنت زبان دارم... چیزی که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داده مقایسش با قد کوتاه برام خیلی مسخرس... 10 سال از عمرمو برای درمانش وقت صرف کردم و کلی هزینه کردم... بدتر شدم ولی بهتر نشدم...
توی این مدت انواع تحقیر ها رو تجربه کردم انواع مسخره شدن ها رو تجربه کردم...شخصیتم خیلی ضعیف بود واقعا اعتماد به نفس و عزت نفس کافی رو ندارم ، خجالتی ام ... اما خدا رو شکر الان از لجاظ روحی خیلی بهترم، روی طرز فکرم کار کردم ، از لحاظ درونی قدرتمند شدم...
ببین داداش من هیچوقت حس نکردم بخاطر قد 171 سانتیم یا بخاطر لاغریم یا مخصوصا بخاطر لکنتم دختری بخواد به من فکر نکنه...من موقعیت هایی برای ازدواج داشتم که خودم نخواستم تن بدم چون من نپسندیدم... همین الانش موردی هست که خودم نمیخوام انتخابش کنم و میدونم طرف عاشقانه دوستم داره... تجربه خواستگاری رفتن هم دارم و خودم بخاطر شرایطی که پیش اومد پا پس کشیدم...
من یک حسنی دارم...حس میکنم رفتارم خیلی خوبه... حس میکنم احترام سرم میشه... حس میکنم خیلی منطقی ام...انصاف دارم....و واقعا نمیدونم چرا ولی خیلی خیلی محبوب هستم و همه جا منو دوست دارن و مورد توجه هستم...
من مطمینم بخاطر نواقصی که دارم هیچوقت طرد نمیشم...
ببخشید اگر کمی تند صحبت کردم... خواستم حواستو بیشتر بهم بدی...
آقا محمد تو افتادی توی دور باطل...همه نشانه هایی که میبینی رو به قد ربط میدی... بخدا قسم به پیر به پیغمبر نمیخوام بهت امید بدم... وضعیتت که از من بدتر نیست... ولی واقعا دلیل ازدواج نکردنت اینی که فکر میکنی نیست.
یه سیلی محکم توی گوش خودت بزن...سوسول بازی هم بذار کنار...
مثل مرد رفتار کن... مثل یه مرد با وقار فکر کن و مثل یه جنتلمن رفتار کن...باد بنداز توی قبقبت...به همچیز فکر کن جز به اینکه بخاطر ضعف ظاهری بخوای طرد بشی...
کمی شخصیتت قویتر بشه میفهمی چقدر موضوع مسخره بوده...
موفق باشی
سلام محمدِ عزیز...
شما عکس تمام قد یا بیوگرافی میفرستید که قبل از جلسه یا شناخت رد میکنن؟
من احساس میکنم هدفاتون رو برای خواستگاری درست انتخاب نمیکنید که این مشکلات به وجود میاد. چطور خانواده ای با وجود داشتن آمادگی، بدون دیدن فرد اونو رد میکنه؟
اما اینکه جلسه اول برگزار میشه ولی به جلسات بعدی نمیرسه، موضوع دیگه ایه.
شما گفتی به دل نشستن مقدم بر همه امور هست...کاملا درسته.
به دل نشستن به ظاهر هم ربط داره ولی اصل موضوع در پذیرشه...وفتی خانم تورو هرجور که هستی بپذیره یعنی به دلش نشستی (در همه ابعاد و زوایا). مگه میشه نسل آدمایی با این ظاهر منقرض بشه؟ یا دختری با سطح معیاراشون پیدا نشه؟
من تاحالا نه شمارو دیدم نه رفتارتونو سنجیدم. اما باید بگردی ببینی اگه ظاهرت در حد عالی بود ولی باز هم جواب رد میشنیدی، دیگه چه نقصی رو بهونه میکردی و اون رو حل کنی...
شما تصورت اینه که شناخت اخلاق و شخصیت، باید برخلاف ظاهر که با دیدن بدست میاد، با صحبت و آشنایی بدست بیاد...
بنده کمی نظرم فرق داره.
شناخت اولیه شخصیت، همون ابتدا از رفتار و نحوه صحبت فرد توی جلسه اول هم بدست میاد... تو بحث فروشندگی یک جمله معروف داریم: مشتری غریبه در عرض 15 ثانیه درمورد شخصیت فروشنده قضاوت میکنه...
این مورد برای خیلی از موارد صادقه.
خیر ..واقعا اگه در رفتار یا شخصیت شما عیبی دیده بشه، نیازی نیست به جلسه دوم برسه...
بنظرم به این موارد دقت کنید:
1- خانم هایی که انتخاب میکنید
2- معیارهای خودتون
3- شخصیت و رفتاری که نشون میدید
ببخشیدا ولی اصلا با نظر استارتر تاپیک موافق نیستم. من سال ها عاشق پسری بودم که از نظر تیپ و قیافه و هیکل اصلا مطابق ایده آل هام نبود. اینکه چرا احساسم به سرانجام نرسید و بعد اون ارتباط چیا به من گذشت بماند؛ اما الانم اگه خدا رو شکر میکنم که تموم شد؛ به خاطر تفاوتهای خانوادگی من با اون آقاست که میدونم عاقبت خوشی در انتظارمون نبود
اگه یه آقا؛ شخصیتش؛ رفتارش و اخلاق و خانواده اش مناسب باشن؛ واقعا ظاهر و چیزای دیگه برای نود درصد خانوما میره جزو اولویت های خیلی پایین
خصوصا که ما خانوما در بند احساساتمون هستیم و اگه عاشق مردی بشیم حتی اگه زشت باشه اونو زیباترین می بینیم
ممنون از دوستانی که در نظر گذاشتن . راستش من در محیط بیرون اینقدر غر نمیزنم اینجا هم چون ناشناخته هست کمی راحتر هستم که دغدغه ام بگم
اقای Peaceful و اقا رامین اینطور نیست که تو محیط بیرون کسی از من بدش بیاد . چه در زمان دانشگاه که روابط بسیار خوبی با دوستان و استادها داشتم و محبوب بودم . چه الان در محیط کار که روابطم با بقیه بسیار خوبه .ولی تا الان قسمت نبوده کسی منو به عنوان مردش قبول کنه .باز هم باید بگردم
خانم هیلدا ممنون از پیامی که دادید و امیدوارتر شدم . ان شاالله خوشبخت بشید
آقای محمد اصلاااااا اینطور نیست که شما میگی . شما قدت توی مرد ایرانی زیادم کوتاه نیست . من خودم یه اقایی میشناسم قدشون 164 بود خیلیم لاغر بودن . هیچ وقتم لباس خوبی نداشتن ، عطر و ادکلنم کلا یه بارم ندیدم استفاده کرده باشن . این آقا آخررررر اعتماد به نفس ، شوخ طبع ، بانمک و خیلیم چشم پاک بودن . من خودم همیـــــــــــــــشه به دوستام میگفتم فقط میخام زنشو ببینم که چقدر خوشبخته با همچین مردی داره زندگی میکنه . بین تمام دوستای دخترم هم محبوب محبوب بود ، وقتی فهمیدیم زن داره میتونم بگم حداقل 10 تا دختر شکست عشقی خوردن :311:
+ یه پسر دیگه هم میشناسم ، ایشون قدشون فک کنم 165 باشه ولی خیلی چاقن . فوق العاده بانمک و خوش حرف هستن و توی کارشونم خیلی موفقیت بدست اوردن البته بر عکس مثال قبلی خیلی به خودشون میرسن و همیشه بهترین و خوش بوترین ادکلن ها با جدید ترین مدل مو رو دارن . من قشنگ یادمه وقتی مجرد بودن ماهی یه دختر بهشون ابراز علاقه میکرد ( ایشونم هزار ماشالا همه رو با آغوش باااااااز میپذیرفتن :311: ) الانم که چن وقته با یه خانوم خیلی خیلی ثروتمند از یه خانواده معروف ازدواج کردن ( البته من همسرشونو از نزدیک ندیدم که ظاهرشون چطوره ) .
+ پسر دایی خودم بازم قدش زیر 165 و لاغره ، منتها حسابی درس خون و باجنمه و درآمد خوبی داره از جوونی هم روی پای خودش بود ، از نظر رفتاریم انقدر مهربونه که من خودم از بچگی دیوونش بودم ( سنشون خیلی از من بیشتره ) بسیارم پسر سالمو مومنی هست . الان چن ساله که با یه خانوم دکتر ازدواج کرده که دختره هم خیلی ریزنقش و البته ناز و بغلیه . فک میکنم قدش 158 اینا باشه لاغرم هست . خیلیم به هم میان :43: زنشم خیلی خانوم مومن و با اخلاقیه و واقعا دوستش داره .
+ توی محله ی خالم اینا هم یادمه یه پسری زندگی میکرد قدش تقریبا هم قد شما بود ، هیکلشم لاغر بود . باورتون نمیشه چن بار دیدم که روی دیوارای کوچشون اسم این پسره رو نوشتن با کلی قلب و گل و اینا :311: خودمم به شخصه 6 تا دخترو میشناسم که همه اشون یه دوره ای عاشق این پسره شده بودن . اولا که بی نهایت اخر اعتماد به نفس بود ، درحدی که یه بار شنیدم به یکی گفته بود همه ی دخترا افتخارشون اینه بگن با من دوستن ( البته حالا اعتماد به سقف در این حدشم خوب نیست :311::81:) دوما اینکه کلا خوش برخورد و مهربون بود و همه چه دوستای پسر چه دخترش میگفتن هرجایی که این باشه خیلی خوش میگذره و اینا . سوما هم خودشو مغرور نشون میداد یکم و کلا زیاد به این عشاقش محل نمیداد . الانم شنیدم با یه دخترخانومی قصد ازدواج داره که خودم دیدمش قبلا ، اونقدرررر زیبا و دلنشینه که فقط دوس داری نگاش کنی :43: دختره هم ریزنقش بود و قدش فک میکنم زیر 160 ایناست و لاغره .
4 تا مثالی که تعریف کردم توی بیشتر چیزا متفاوت بودن به غیر از دو مورد : از نظر ظاهری درشت نبودن + اعتماد به نفس خوب و بالا
اقا محمد شما لم خانوما دستت نیومده که فک میکنی ظاهر بینن ، خانوما چیزی که بیشتر از قد و هیکل جذبشون میکنه اعتماد به نفس و جنمه . شما این دوتا رو پررنگ کن مطمئن باشین نتیجه رو ببینین خودتون بعدا میاین این تاپیکو نقض میکنین :72:
با سلام
این تاپیک بیشتر بحث و تبادل نظر هست تا مشاوره .... هم عنوان و هم شروع جنبه مشاوره ندارد لذا غیر مشاوره ای هم ادامه یافته.
شما برای ایجاد تاپیک مشاوره ای باید عنوانتون چنان گویای مشکلتون باشه که از آن راه کار دریافت کنید نه تبادل نظر و نظر سنجی یا صرفاً درد دل. مثلاً در این زمینه شما مشکل اعتماد به نفس دارید که چنین از رد شدن بخاطر ظاهر ناراحت و برآشفته می شوید و دچار یاس و واکنش شدید می شوید لذا اگر بخواهید کمک مشاوره ای دریافت کنید ..... لازم هست مثلاً چنین عنوانی تنظیم کیند که :
چطور می توانم از رد شدنم در خواستگاری بخاطر ظاهر غمگین و خشمگین نشوم و اعتماد به نفسم حفظ شود .....
اینگونه عنوانی کاملاً مشاوره ای و با صورتمسئله ای روشن هست
به همین دلیل این تاپیک که جنبه مشاوره ندارد قفل می گردد و در صورت تمایل به دریافت مشاوره تاپیکی با عنوانی مناسب ایجاد نمایید تا دوستان راهنمایی مفید و قابل بهره گیری برایتان داشته باشند
موفق باشید