ادامه.......... :
25-راز محبوبیت خودتون در سایت همدردی رو چی می دونید؟(بین خودمون می مونه قول میدم :) )
فدایی یار عزیز ، البته این راز هست ولی مجبورم بگم :)
وسایل کوهنوردی را خودت آماده کن - سپس بیا تهران - برو کوه دماوند - وقتی رسیده به قله اش - یه سنگ گنده خاکستری مایل به بنفش هست :)
زیر اونو خالی کن با بیل - یه گیاه هست - اونو بر دار بزار تو کوله پشتیت - سپس بیا پایین از قله - برو تو جنگل های استان گلستان - یه گراز اون جا هست - بری اونجا می یاد سراغت
باهاش مبارزه کن - وقتی شکستش دادی با انبردس دندونش بکش - و اون دوندون را بنداز تو کوله پشتیت !
سپس بلط بگیر برو چین : استاد
جی شو چی را پیدا کن - هنگامی که خوابیده برو سیبیلش را بککن = سپیس اون را هم بنداز تو کوله پشتیت - سپس به سمت دریای سرخ حرکت کن
یه لیوان آب از اون جا بر دار و با چیزهایی که در کوله پشتیت داشتی ترکیب کن - و همه رو بریز تو یه ظرفی - بعد برو خونه خودتون - هر صبح نا آشتا یه قاشق بخور
این بود رمز موفقعیت و محبوبیت من :biggrin-new::biggrin-new:
..............................
26-تا حالا با فرد مورد علاقتون زیر بارون راه رفتید؟اگه خیر بهش فکر کردید؟به نظرتون چه حسی داره؟
باید فرد مورد علاقه تعریف بشه ( پسر یا دختر ) - اگر منظورتان دختر و یا معشوق زمینی از نوع مونث هست ، خیر
ولی اگر منظورتون یه دوست از جنس خودم هست - بله - من با یکی از دوستانم وقتی بیرون میرم - چیزهایی زیادی ار ایشون یاد می گیریم - تو بارون هم زیاد با هم مناظره و بحث کردیم
حس آرامش و حس دور از دنیا ی دنیوی ها !!
خیلی خوششانس هستم که این فرصت به رسیده که بتونم یاد بگیرم - مثل الان که دارم لذت می برم با شما صحیت می کنم .
....................
27-دوست داشتید الان نسبت به سنتون در گذشته بودید یا اینده؟اگه به عقب بر می گشتید زود تر ازدواج می کردید در همون سنین پایین؟
زمان حال را دوست دارم - چون حکمت خداوند بوده و باید راضی باشیم .
در مورد سئوال دومتون : اگر شرایط ازدواج را داشتم - چرا که نه !
...............................
28-شما در سایت همدردی وقتی زیر پستی لایک می زنید چه منظوری دارید(منظورم این هست زیر کدوم پست ها فقط لایک می زنید)؟وقتی تشکر می زنید چه منظوری دارید؟وقتی هر دوشو می زنید چه منظوری دارید؟
دلیل مدیریتی داره ( از این بیشتر نمی تونم باز کنم )
29-توی سایت همدردی فردی هست که به نظرتون جاش خیلی خالی باشه؟
بله - یکی از دوستانم ( اگر منظورتان افراد خارج از تالار هست )
اگر منظورتون از اعضای تالار هست - واقعا جای محمد 93 خالی هست .
..........................................
30-در دنیای مجازی شده با فردی دوست بشید(چه خانم چه اقا) و یک روز بی خبر شما رو برای همیشه گذاشته باشه رفته باشه !! و خیلی دوست داشته باشید شده لااقل خبر سلامتیشو می دونستید؟
فعلا خیر
.......................
31-اگه ازدواج کنید به خانمتون میگید شما باغبان همدردی هستید؟چرا؟
اگر لازم باشه شاید این کار را بکنم
بره مقاله های منو بخونه :)
........................
32-از اون جایی که هیچ فردی کامل نیست ولی هر فردی میتونه خیلی از خلقیاتی که ما دوست داریم رو داشته باشه ویژگی هایی که از دوستان مختلف همدردی دیدید و خیلی دوست دارید همسرتون حتما اونا رو داشته باشه چیه و راجب مردا خودتون داشته باشید..می تونید اگه خواستید از اون فرد اسم نبرید و فقط ویژگی ها رو بگید ولی اسم ببرید بهتره؟(مثلا من از فلان خانم همدردی یاد گرفتم که دوست دارم همسرم حتما شخصیت محکمی داشته باشه و برای رسیدن به هدف هاش تلاش کنه... یا مثلا از فلان شخص که خیلی وفادار باشه و.... یا از اقای باغبان که همه رو دوست داشته باشم اقای باغبان هم از استادش یاد گرفته !!!زنده باد استاد)
من نمی تونم اسم ببرم بنابر مسائل مدیریتی و شخصی !
ولی از تک تک اعضا نکات خوبی یاد گرفتم - یاد گرفتم نباید نا امید باشم - یاد گرفتم باید به پدر و مادرم احترام بزارم - اگر اونها باز هم منو درک نکردند ، باید همیشه سعه صدر داشته باشم -
یاد گرفتم وقتی رفتم خواستگاری - برای رسیدن به اون دختر بچنگم و زود نا امید نشم - یاد گرفتم اگر دختری به من ابراز علاقه کرد - اگر شرایط ازدواج را داشتم برم زندگیم را فدایش کنم
یاد گرفتم یعضی موقع باید قاطع باشم ! - یاد گرفتم یه عاشق باشم - یاد گرفتم مرغ همسایه غاز نیست - یاد گرفتم نباید نا امید بشم و ............ همه را دوست داشته باشم
یاد گرفتم به فکر تشنگی گل ها باشم و .................
...........................
33-فیلم و سریال می بنید؟موسیقی و اهنگ چطور؟
بله
...................
34-تا حالا توی زندگیتون اتفاقی افتاده مثلا تصادف بیماری یا هرچی که باعث شده بشه از اون موقع به بعد به خدا نزدیک تر شده باشید و خیلی خیلی از نزدیک تر خدا رو حس کرده باشید؟اون موقع به خدا چی قولی دادید اگه جواب مثبت بود؟
بله - یه بار داشتم غرق می شدم - یه بارم پدرم و مادرم بیمارستان بستری شدند - چند وقت پیش هم برادرم در بیمارستان بود و ............
فهمیدم باید قدر همو بیشتر بدونیم - از هم استفاده کنیم - مراقب عمرمون باشیم ( به خدا قول دادم در حد توانم سعی کنم بیشتر مراقب خودم و اطرافیانم باشم و بیشتر در کنار هم باشیم )
................................
35-تا حالا شده توی زندگیت به بن بست برسی و خسته شی از موندن شده یک ساعت حتی به خودکشی فکر کنی در حد یک ثانیه؟اون موقع چطوری خودتو اروم کردی؟
خیر
......................
36-وقتی در یک مکانی..مثلا مذهبی...یا عمومی..یا سیاحتی هر چی... یک زوج جوان رو میبینی چه حسی بهت دست میده؟
احساس خوشبختی و آرامش - از اینکه دو جوون هم دیگر را پیدا کردند و شاد هستند و خوش به سعادتشون که در این مکان هستند و عبادت می کنند .
37-ایا به این فکر کردی که یک روز از همدردی برید واسه همیشه؟با خدحافظی یا بی خداحافظی؟ اگه یک روز دیدیم توی سایت فعالیتتون کم شده و هیچ خبری ازتون نیست با خودمون چه فکری کنیم؟یعنی سالمید؟یا نگران شیم؟
بله - خداحافظی موقت چند بار کردم - ولی اگر بخوام کامل برم خداحافظی رسمی نمی کنم . ( نگران نباشید - تازه خوشحال باشید ! )
...........................................
38-خواننده و بازیگر و فوتبالیست مورد علاقتون؟
خواننده محمد اصفهانی
بازیگر ( پرویز پرستویی - حمید جبلی )
فوتبالست : فوتبال مهدوی کیا - رضا شاهروری را خیلی دوست داشتم
39-اگه می خواستید به عنوان یک دوست یک توصیه یک نصیحت یک پند هر چی که فکر می کنید میتونه کمکم کنه بهم بگید یا کلی به همه بگید و اویزه گوشمون کنیم چیه؟
من کسی نیستم که بخوام نصیحت کنم - چون شما فرمودید میگم : هیچ وقت نا امید نباش ، چون نا امید با مرگ هیچ فرقی نداره
سعی کن در حد توانت به خدا و یارش نزدیک بشی !
.............................................
40-اگه فقط یک نفر دیگه می تونست روی صندلی داغ بشینه کی رو انتخاب می کردید به عنوان نفر بعد و اخر ؟
سئوال شما باز شخصی میشه و انتخاب من یاعث میشه در حق دیگران ظلم کنم . ( ببخشید )
.......................
41-اون قدر اسم واقعیتو دوست دارید که اگه اون اسم خودتون نبود اونو واسه فرزندتون انتخاب می کردید؟
بله
..........................
42-راجب انتخاب نام فرزند اگه با همسر ایندتون به مشکل بخورید در نهایت اسم انتخابی خودت رو انتخاب می کنی یا همسرتون؟
با دیپلماسی قضیه را حل می کنم ! ( نه با جنگ و دعوا )
......................
43-تا حالا شده واسه خاطر پول !!! یا بهتره بگم نداشتن پول پا روی دلت بذاری و از چیری که دوست داشتی صرف نظر کنی ؟(کلا هم مادی هم معنوی )
مادی : بله
معنوی : معنویت با پول ؟!!!!!!!!
.......................
44-نشانه ی عشق واقعی یک مرد به یک زن چیه؟ و تفاوتش با هوس چیه؟
برای هر شخصی فرق میکنه - نمیشه جواب جامع داد !
............................
45-اگه یک دختر خانم دسته گل داشتید که الان سن ازدواجش بود و دو خواستگار داشت با شرایط دقیقا یا تقریبا یکسان! با این تفاوت یکی با مدرک دکترا و استاد حق التدریسی ! و سرمایه اندک ..ولی یکی لیسانس با چهره ی شناخته شده در بازار و وضع مالی نسبتا خوب و دخترتون میگفت هرچی بابای باغبانم بگه شما کدومو انتخاب می کردید؟
مدرک تحصیلی - پول - چهره شناخته شده و ....... نشون از خوب بودن و یا درک بالا و ..... نیست
باید شرایط همسری دختر باغبان را ! داشته باشه .
46-به طالع بینی ماه های تولد اعتقاد داری؟چرا؟
طالع بینی یه بحث کلی داره و جای خودش را می خواهد - من 40 درصد قبول دارم !
به نظرم چیزهای کلی میتونه درست باشه - ولی نه چیزهایی جرئی !
مثلا یه مادری در اهواز زندگی میکنه - و یه مادری در تبریز و یه جای سرد - مثلا بچه ماه دی به دنیا می آید ( زمستان )
آیا می تونیم بگیم هر دو دی مایی هستند ! - میزان نور رسیده شده به مادر - میزان آب و هوا - تغذیه و ... مهمه
ولی کلیات شاید درست باشه ( نظر خودم بود - شاید اشتباه باشه )
( کشور - منطقه - تغدیه و ...... مهمه )
.........................
47-برای اولین تولد همسر ایندتون چه هدیه ای دوست دارید بخرید؟و چجوری بهش تبریک می گید؟
باید ببینم ایشون به چی علاقه هست ! - اون هدیه را کادو میکنم و همراه با یه شاخه گل رز و با یه شعر تقدیم ایشون می کنم
و بهش میگم :
چو نیلوفر ،،، عااااشقانه
چونان می پیجم ،،، به پای تو ،،،،
که سر تا پا ،،
بشکفد گل
در وجود نازت :43::43::43::72:
:18:
.............................................
48-به خواستگاری سنتی اعتقاد داری یا مدرن یا تلفیقی ؟چرا؟
نمیشه باسخ جامعی داد - باید با شرایط و موقعیت های بوجود آمده به این سئوال پاسخ داد !!!!
ولی با آشنایی دختر و پسر بدون اجازه پدر و مادر مخالفم !!! ( به مدت طولانی و برا ی ..... )
مگر اینکه شما مثلا خودتون یه دختر را پیدا می کنید - می تونید از ایشون اجازه بگیرید مودبانه و سپس مراحل بعدی شناخت را بهتره ! با حضور خانواده ها صورت بگیره
و با اجازه خانواده ها اون موقع می تونید مراحل آشنایی یا مشاوره را ادامه بدید .
متاسفانه الان - پسر میره خواستگاری یه دختری و مردم میگن اون دختر نامزد داره !!
ولی نامزدی یعنی بعد از عقد ، و متاسفانه خیلی ها نمی دونند !!!
.....................................
49- تا حلا شده به مرحله یا معنویات برس که روح توی وجودت سنگنی کنه و بخوای بری پیش خدا از شوق ؟
شخصی و پاسخ داده نمیشه ( معذرت ):72:
......................
50-در انتها حقیقتا اگه سوالی بود که دوست داشتید کسی بپرسه و نپرسید !!! خودتون بپرسید و جواب بدید ؟:)
خیلی سئوال بود که می تونستید بپرسید !!
ولی تشکر کنم ازشما آقای فدایی یار .:72:
...............................
(ضمنا اگه بازم سوالی به ذهنم اومد بازم این جا خواهم پرسید...از وقتی که با نهایت دقت واسه جواب دادن به سوالام صرف می کنید ممنوم دوست خوبم جناب باغبان..باغ زندگیت همیشه سرسبز باشه ان شاالله)
مرسی فدایی جان - ( ممنون بابت همه چیز ):72:
یا حق .:310: