كمكم كنيد همسرم مي خواهد طلاقم دهد
سلام ,من ٢٥ سالم كارشناس ارشد و شوهرم همسن منه و هم رشته،ما توي دانشگاه كه هم كلاس بوديم عاشق هم بوديم ،٣سال دوست بوديم ولي الان ٢،٥كه عقد كرديم,شوهرم و من واقعن عاشق هم بوديم تا اينكه سر خانه خريدن ان طرف خانوادشو گرفت 'امروز گزاشت و رفت مامانش زنگ زده مي گه طلاق مي خواهد پسرم,من ديگه دارم ديوونه مي شم
كمكم كنيد همسرم مي خواهد طلا قم دهد ٢
سلام ,من بيشتر توضيح مي دهم من و همسرم هر دو ٢٥ سأله داراي مدرك ارشد تو دانشگاه عاشق هم شديم ٣ سال دوست بوديم و ٢.٥ سال هم عقد عيد هم قرار بر عروسي بود،كه الان نمي دونم چي مي شود.همسره من چون دانشجو بود از وقتي امدن خواستگاري گفتن فرزندشان را تامين مي كنند و خانه و مغازه و...مي دهند.همه چي خوب بود ما رفتيم خانه بخريم ولي خانوادم گفتن جاش خوب نيست رفتيم جاي ديگه بخريم پدر همسرم گفت من با پدرم كه اشنا با صاحب خانه هست صحبت كنم بعد ان خانه را بخريم پدر من از اين كه رو انداخت به اشنا و معامله به هم خود ناراحت شدند از طرفي همسرم رفت با پدرش بنگاه خانه اي ١٧٠ متري رهن كردن به من زنگ زدن خانه را ببين اگه خوبه رهنش كنيم من اول قبول كردم ولي شب ناراحت بودم چون شوهرم گفت اگه اينو نخواي خودت برو دنبال خانه اين بهترينه.بعد شب من خيلي جيغ و دادكردم بابام و ماما نم هم گفتن جهاز تو اين خانه نمي برن و از خانواده ي همسرم انتقاد كردند.همسرم گفت ديگه اين زندگي فايده نداره ديگه دوستم نداره،بعد طلاق مي خواد،فردا مامانش اينا زنگ زدن گفتن بچشون خسته شده طلاق مي خواهد خانواده ي منم هيچي نگفتن همسرم هم ديگه جواب تلفن من را هم نمي ده٣روز هم هست رفته