کتک زدن شوهرم به من ، به چه دلیلی؟؟؟؟؟
سلام دوستای خوبم ] کم و بیش با مشکلات گذشته من آشنایی دارید ، ولی این دفعه دیگه وضع بدتره
از اوایل ازدواجمون همسرم من و کتک میزد ، وقتی دعوامون میشد ، سعی میکرد عصبانیش رو با بد دهنی و کتک زدن به من خالی کنه ، .... این کار ادامه داشت تا من سعی کردم موقع عصبانیت و دعوا اصلا حرفی نزنم تا دعوا زود بخوابه و کمتر کتک بخورم ،خودش میگفت تو ساکت شو منم آروم میشم
این کار نتیجه خوبی داشت ، تا یک مدت طولانی ، اگر من سکوت میکردم ، همسرم هم همون لحظه آروم میشد ..
تا اینکه جدیدا طوری شده که شوهرم اگر از چیزی ناراحت باشه ، بدون اینکه بخواد دعوا بشه حرفاش رو با کتک میزنه .
امروز سر یک مساله خیلی بی اهمیت دعوا رو شروع کرد ...
گفت که تو انقدر بدبختی که شوهر خواهرت بهت بی احترامی میکنه ولی تو هیچی نمیگی...
من از تعجب شاخ در آوردم ... گفتم چی شده ؟ کی ؟ ...
گفت چند شب پیش با لحن دعوا باهات حرف زده ، بهت گفته بس کن دیگه ، سر فلان موضوع ....
من گفتم اتفاقا دعوا نبود ، داشت از من به خاطر یک موضوع معذرت خواهی میکرد ، بهم گفته ببخشید تقصیر از من بود
حالا افتاده بود رو دنده لج که تو احمقی ، تو بیشعوری ، مثلا تو زنی ؟ مثل حیوون باید باهات حرف بزنن که تو بگی احترامه ، خاک عالم بر سرت ...منم یک جایی بهش نشون میدم ، وایسا ..انقدر با بی احترامی با زنش حرف بزنم، اگر حرفی زد بزنم تو دهنش ......
شروع کرد به بد دهنی ...... حالا نگو و کی بگو...
هرچی میگفتم به خدا اینجوری نگفت ..اونم من و کتک میزد که خاک بر سرت ، داری ازش طرفداری میکنی ؟ چقدر بی شعوری ؟ آشغال حمال ...
بچه ها خیلی کتک خوردم ، بهم میگفت طلاقت میدم ، زنگ زده به مامانم که بیا دخترت رو ببر ... مامانم ترسیدع بود گفته چی شده ؟ به مامانم گفته اون شب تو مهمونی ، مگه فلانی با لحن عصبانیت با دخترت حرف نزد ؟ مگه نزد ؟؟؟؟ فقط بگو زد یا نزد ؟؟؟؟؟ مامانم ترسیده گفته اره یکم لحنش عصبانی بود ، چرا ؟ همون موقع تلفن رو ول کرد شروع کرد به کتک زدن من ، دیدی؟؟؟ دیدی؟؟ حالا الکی ازش طرفداری کن ... دیوونه
من زنگ زدم به دختر خالم ،به عنوان شاهد ... اون گفت فلانی ازت معذرت خواهی کرده ...
شوهرم گوشی و گرفته ، دختر خالم بهش گفت که با معذرت خواهی با زنت صحبت کرده ... شوهرم سرش داد میزد ، میگفت همه عالم و آدم میگن با عصبانیت بوده ، تو میگی با معذرت خواهی بوده ....
نمیدونید که فتنه ای به پا کرده بود ، تا میتونست من رو کتک میزد
میدونم 10 روز قهرمون به 100 روز هم تبدیل بشه ، از کارش پشیمون نمیشه ، من چی کار کنم با این آدم روانی ؟
یکی تو این سایت هست که من و راهنمایی کنه ؟