چگونه شروع به کار کنم ؟ برای شاغل شدن راهنماییم کنید
سلام
دختری 28 ساله هستم که خیلی رک بگم تو زندگیم هیچی نیستم و عرضه هیچ کاری رو هم ندارم.
شدیدا به کارهای هنری مخصوصا نقاشی خیلی علاقه دارم از بچگی نقاشی می کنم و 4-5 ساله به صورت حرفه ای پشتش و گرفتم .
اطرافیان می گن نقاشیام خوبه از کارام هم خوششون می اد ولی خودم که دید حرفه ای تری دارم و کارای دوستم که فقط 3 ساله کار می کنه رو می بینم ، از کارام نا امید می شم و باز هم سرخردگی می آد سراغم
من عاشق نقاشی ام دیدن اینکه نمی تونم توش پیشرفت کنم و بهش تکیه کنم باعث می شه آخرین امیدم به زندگی رو هم از دست بدم.
الان چند وقته که می خوام شروع به تدریس کنم ولی هر کاری که می کنم نمی تونم شروع کنم، احساس می کنم که از عهده اش بر نمی آم . ولی وقتی می رم آموزشگاه های مختلف و می بینم خیلی از مدرس های هنری رو می بینم که چقدر سطح کاریشون چه از نظر حرفه ای و چه از نظر سابقه ای از من پایین تره به خودم می گم که : آخه تو چرا نمی تونی تدریس کنی تو که خیلی مطالب بیشتری برای آموزش داری ( اصلا قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم با اینکه بخوام کار کسی رو زیر سوال ببرم )
و بازهم یه مدت به فکرش می افتم که شروع به تدریس کنم اما همین که می خواد قضیه جدی بشه ترس برم می داره . اگه نتونم چی می شه . من که هنوز کارم به خوبیه استادم یا دوستم نیست.
واقعا دیگه تو زندگیم خیلی بیچاره شدم نمی دونم چیکار کنم فقط روزها رو می گذرونم و هر روز افسردگیم بدترو بدتر می شه .
چیکار کنم که بتونم شروع به آموزش کنم؟
نمی دونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید البته اگر برای یه آدم بی عرضه راهی هم وجود داره.