بعد از گذشت سه سال از طلاق هنوز از همسرم کینه دارم چه باید بکنم ؟
سلام دوستان . من تازه در این انجمن عضو شدم . مدته 3 سال هست که از همسرم جدا شدم . من و همسرم تو دانشگاه با هم اشنا شدیم و عاشق هم شدیم من خیلی دوسش داشتم و رفتارهای عصبیش رو تحمل می کردم ولی بعد ازدواج کتک خوردن از اون و فحش و دروغ های خواهرشو نتونستم تحمل کنم و ازش جدا شدم . این آدم و خانوادش انقدر منو اذیت کردن که هم مهریمو بخشیدم و هم جهیزیمو . ولی حالا بعد گذشت 3 سال انقدر کینه دارم از خودش و خانوادش که دارم دیونه میشم مخصوصاً وقتی فهمیدم ازدواج کرده . بچه ها بهم بگید چی کار کنم ؟
کینه ایی که از خانواده همسرم دارم زندگی رو بر من جهنم کرده
سلام دوستان . خیلی منتظر نظرات شما موندم ولی کسی بهم جوابی نداده . راستش یک ماه دیگه کنکور دارم ولی اصلن تمرکز ندارم . کلی زحمت کشیدم ولی الان برام سخت شده که تمرکز داشته باشم . راستش من سه سال پیش از همسرم جدا شدم . ما تو دانشگاه باهم آشنا شدیم و با عشق ازدواج کردیم ولی بعد از نامزدی همه چی عوض شد و همسرم به همه چیزم گیر می داد حتی نفس کشیدنم . دوست نداشت هیچ کاری کنم حتی دانشگاه برم . بدتر از اون خانواده همسر بود که مدام بهش گیر می دادن و طوری باهاش حرف می زدند که تو نباید زن ذلیل باشی و از الان باید اقتدار داشته باشی طوری که مدتی که نامزد بودیم مجبور شدم برم با خانواده همسرم زندگی کنم تا عروسی . مادرش و خواهرش کلی تلاش کردن که منو عصب کنن تا من کم بیارم و طلاق بگیرم اما من احمق تن به عروسی دادم و رفتم وارد زندگی شدم . الان برای پسرشون یکی دیگرو گرفتن . خیلی راحت با زندگی من بازی کردن ولی براشون مهم نبود . الان انقدر ازشون کینه دارم که حالم اصلاً خوب نیست و پس از گذشت 3 سال هیچیو نتونستم فراموش کنم . کمکم کنید بهم بگید چی کار کنم که حالم خوب بشه . منتظره نظراتتون هستم
- - - Updated - - -
بچه ها یکی یه نظری بده خواهش می کنم پست منو بخونید . ممنون می شه راهتماییم کنید