سلام دوستان رفتم خواستگاری یه دختر
خیلی خوشکله اما وزنش 40 کیلو هست قدشم 156 یه جورایی انگار عروسکه
ولی موندم توش
اینا بعدا برام ایجاد مشکل نمیکنه تو زندگی اینده؟
دوستان لطفا کمک کنید
دارم دیوونه میشم دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان رفتم خواستگاری یه دختر
خیلی خوشکله اما وزنش 40 کیلو هست قدشم 156 یه جورایی انگار عروسکه
ولی موندم توش
اینا بعدا برام ایجاد مشکل نمیکنه تو زندگی اینده؟
دوستان لطفا کمک کنید
دارم دیوونه میشم دیگه
سلام
خوش اومدی
باید کمی بیشتر از معیارات ، تفاوتها و شباهتهاتون بنویسی.
شما و ایشون چند سالتون هست؟
فکر میکنی ایشون بعنوان یک همسر و همراه و همخواب و همدل باهاتون تناسب و براتون جذابیت کافی دارن؟
ظاهرا اینطوری که شما نوشتید دقیقا همین چیزها در آینده ذهنتون رو مشغول خواهد کرد.
من زیاد این جمله رو تو تالار دیدم که: خوبیها عادی میشن اما چیزهایی که به نظر ما نقص محسوب میشن هیچوقت عادی نمیشن. باید قبل از ازدواج تکلیف خودتون رو با این چیزها روشن کنید.
ضمن جواب دادن سوالای بالا، قد و وزن خودتون رو هم بگید
و بگیید از چه جهتی برای آینده احساس نگرانی میکنید؟ نگاه مردم براتون مهمه؟ یا نگرانیتون فقط مربوط به زندگی شخصی خودتونه؟
سلام ممنون
در کل من دختری رو میخواستم که متانت داشته باشه و رابطه ای تو زندگی گذشته اش نباشه
یکی دو مورد توسط خوانواده مطرح شد که حالا یا من خوشم نیومد یا موردای دیگه داشتن
که رسید به این یکی
شب اول خواستگاری اون متانت و وقار رو تو چشماش دیدم موردایی رو دیدم که تشخیص این برام کار سختی نیست و به راحتی میتونم بفهمم
وقتی باهاش حرف زدم دیگه اطمینان پیدا کردم که از لحاظ اخلاقی همونیه که میخوام
در مورد و پول و خونه و ... ازش پرسیدم گفت که مادیات اصلا براش مهم نیست و فقط اخلاق براش مهمه این که رومون تو روی هم باز نشه احترام متقابل حفظ بشه و حتی صدای بلند هم ازارش میده
ازم پرسید نماز میخونی گفتم نه گفت که باید نمازتو بخونی (البته مذهبی نیستا )یه دختر ساده و معمولی
قیافه ظاهریشم خیلی خوب بود وصورتش خوشکل بود
تو جلسه خواستگاری در مورد قد و وزنش نپرسیدم چون هیچ کم و کاستی ندیدم تو ظاهرش البته چادر سرش بود
فرداش که ابجیم زنگ زده بود بهشون در مورد قد و وزنش با خبر شدم
حالا خانواده مخصوصا مامانم میگه این خیلی لاغره و در اینده دچار مشکل میشی
معمولا بعد از ازدواج مخصوصا خانوما یه کم افزایش وزن پیدا میکنن (مگه اینطور نیست)
در کل از اون به بعد دودل شدم
باید تا سیزدهم فکرامو بکنم
خودمم 172 قدم هست و 60 کیلو هم وزن دارم (البته خودمم لاغرم)
من 22 سالمه اردیبهشت میرم تو 23 و اون 20 سالشه
ممنون از دوستان بابت راهنمایی
- - - Updated - - -
نگاه مردم اصلا برام مهم نیست
من فقط میخوام اینده دچار مشکل نشم
اینطور که به نظر می رسه شما ظاهرا از ایشون خوشتون اومده و از لحاظ فکری ایشون رو پسندیدی فقط حرف خانواده روی شما تاثیر گذاشته
البته به نظر من سن شما برای ازدواج کمه مگر اینکه از لحاظ فکری بالاتر از سنت درک داشته باشی
اینکه گفتی حرف مردم برات اهمیتی نداره درسته ولی همین حرف خانواده روی شما تاثیر گذاشته و دو دل شدی
درسته وزن ایشون کمه ولی شما هم به نظر می رسه جثه لاغری داشته باشی این که خانوما بعد ازدواج چاق تر میشن یا نه باید بگم درسته چاق میشن خصوصا بعد از زایمان
اما عده کمی به خاطر مسائل ژنتیکی استعداد چاقی ندارن احتمال داره این خانم هم جزو این موارد باشه
من نمیخوام ناامیدت کنم ولی میخوام واقعیت رو بدونی اگر فردای زندگی ایشون چاق نشد بهش خرده نگیری و روش عیب نذاری
بهتره همین طور که هست ایشون رو بپسندی
انتظار تغییرات اساسی نداشته باش
یعنی توی ذهنت ایشون رو با همین شرایط بپذیر که اگر تغییری هم نکرد روی علاقه شما به ایشون تاثیری نذاره
ضمنا من فکر میکنم شما ایشون رو با چادر دیدی و خانواده چون ایشون رو با پوشش کمتر دیدن این نظر رو دارن
من پیشنهاد میکنم شما بیشتر فکراتو بکنی و با این فرضیات که گفتم ایشون رو ارزیابی کن اگر دوست داری اقدام کن
در مورد ظاهر خانم در خواستگاری من شنیدم که پسر می تونه در یک نظر دختر رو بدون حجاب طوری که اندام مشخص باشه ببینه البته فقط یک نگاه
اگه خانواده و خود دختر خانم رضایت دادن می تونید در مراحل اخر ایشون رو ببینید
سلاممن هم یک نکته ای را خدمتتون عرض کنم:برای اینکه ببینید لاغری ایشون ژنتیکی است یا نه و یا اینکه بعد از ازدواج چقدر احتمال داره ایشون چاق بشن؛می تونید از مادر و خواهرتون در مورد مادر ایشان یا خواهر ایشان بپرسید.اگه این موضوع ارثی باشد مادرشون هم حتما لاغر مانده اند.اما من همیشه فکر می کردم لاغری قشنگ تره ها!نمی دونستم آقایون این موضوع را دوست ندارن!
با توجه به سن و قدش وزنش مناسبه ضمن اینکه با افزایش سن و ازدواج اضافه می شه.
البته نوع تغذیه م خیلی مهمه.ببین گیاهخواره؟چون اکثرشون لاغرن.
8 کیلو واقعا در برابر خیلی از خصوصیات مثبت هیچ چیز نیست.چون این 8 کیلو را میشه به راحتی جبران کرد.ولی خصوصیات اخلاقی را نمی شه.اگه مادر و خواهرشون متعادل هستند فکر می کنم این دختر هم بعدا این طور می شن.بعدش هم اصلا میشه از یک زاویه دیگه هم به موضوع نگاه کنید.این که شما هم لاغرید و این قشنگ تره که خانمتون از شما ظریف تر باشن!نه درشت تر.و این که شما لفظ عروسک را در پست اول به کار بردین؛به نظرم خانم ظریف را دوست دارید. و نظر مادر و خواهرتون تاثیر گذاشته.نگرانی من اینه که توجه شما به ظاهر معطوف شده و ممکنه خیلی از معیارها را ندیده بگیرید.یعنی به خیلی جنبه های دیگه کفویت توجه نکنید.به نظرم این خیلی مهم تره که روحیه ها و خلقیاتتون به هم بخوره.مثلا این خیلی مهم تره که از نظر اعتقادی مثل هم باشین.از نظر صبر،از نظر نیاز به تفریح؛از نظر عاطفی و....اگه دوست داشتین تاپیکهای زیر را هم بخونید:اما به نظرم حتما تاپیک های خواستگاری این تالار و معیارها و ... را هم مطالعه کنید.
بعضی ها رژیم می گیرند تا لاغر باشند و لباس های خیلی قشنگ بپوشند. آخر از شما چه پنهان که لباس هایی دخترانه نود و نه درصدش برای دختران لاغر و بسیار لاغر طراحی شده است. شاید باور نکنی اما من زمانی که سنم کمتر بود و وزنم براساس نظر پزشک کاملا ایده آل بود آخرین سایز لباس ها اندازه ام می شد و البته گاهی نمی شد. چون متاسفانه لاغری بیش از حد را رواج داده اند و لباس ها هم طبق این مد طراحی و عرضه می شود. اصولا لاغری برای دخترها خیلی خیلی امر مطلوب و دلخواهی است.
اما بعضی آدم ها هم به دلیل بیماری غدد لاغر می شوند.
بعضی آدم ها هم روحیه حساسی دارند و عصبی می شوند و نمی توانند غذا بخورند. این مورد را زیاد دیده ام. طرف عصبی بوده و به خاطر عصبی بودنش و اینکه استرس زیادی دارد به شدت بدغذا و لاغر می شود. که خوب زندگی با ادمهای حساس یا عصبی سختی های خودش را دارد.
به هر حال بهتر است این موارد را بررسی کنید و ببینید کدامش در مورد این خانم صدق می کند. همچنین حتما اندام خانم را بدون چادر ببین.
این تاپیک هایی رو که گفتید همین امروز مطالعه کردم
ولی خوب استارتر نتیجه رو اعلام نکرده بود که یه کم این مبهم میشه
دقیقا هم همینطوره که شما میگید من پسندیدم طرف رو اما بعد که اومدیم خونه با حرفای خانوادم دچار دودلی شدم و به شک افتادم
البته خوب من ایشون رو با چادر دیدم
از نظر قیافه کاملا ایده ال بود
از نظر اخلاقیات هم همونیه که میخوام
به من داره میگه نماز میخونی؟ میگم نه میگه باید حتما نماز بخونی
در عین حال خیلی مذهبی هم نیست و میگفت که کلی خونواده شاد و پر جنب و جوشی داره و همه فک میکنن همیشه تو خونشون عرویسه
چشماش یه ارامش خاص به ادم میده و معصومیت داره
ارایشش خیلی کم و عادیه
و اون احساس خجالتی که تو صحبت باهام داشت دیگه یه حس خوب بهم میده
از شما چه پنهون من قبلا رابطه هایی گرچه ساده با چند تا دختر داشتم تو زندگی و به راحتی دختری که قبلا رابطه نداشته رو میشه تشخیص داد و این برا من خیل خیلی مهمه
- - - Updated - - -
دلیل لاغر بودنشو نمیدونم اما هر چی که هست عصبی بودنش نیست
چون خودش میگفت تو خونه ما هیچوقت دعوا نبوده واز دعوا و صدای بلند خیلی متنفره
دوست من اخه من چطوری میتونم اندامشو بدون چادر ببینم ؟فرهنگ شهری که توش زندگی میکنم وخانوادهامون این اجازه رو خیلی کم میده
مگه می خوای برهنه ببینی؟اگر خیلی مذهبین با مانتو هم می شه.
سلام دوست عزیز
ببخشید ولی فکر کنم حرف مادر و بقیه روی شما زیادی اثر داره،اون دختر اگه بیماری خاصی نداشته باشه یه خانم ظریفه و هماهنگ هم هست قد و وزنش
شما خودتون هم قدتون 172 هستش و وزنتون 60 پس اصلا تفاوت زیادی ندارید چون هر دو لاغر و با قد متوسط هستید ،بهتره به خانواده ی محترمتون بگید به این نکته هم توجه کنن،همه ی خانوما بعد از ازدواج وزنشون تغییر میکنه.اگه تنها مشکلتون وزنشون هست،اما اگه قراره با نظر بقیه توی انتخابهاتون مردد بشید بهتره یکم نگرشتون رو تغییر بدید.
از باز کننده جستار عذرخواهی می کنم.
بنظر این حقیر خوشی زده زیر دل شما دوست عزیز
شما هم مشکل داری ما هم مشکل داریم.
کاش مشکل من هم مثل شما بود.
برای حل شدن مشکل همه دوستان دعا کنید. :72:
یعنی به نظر شما این مشکل خیلی جدی نیست؟
بحث یه عمر زندگیه دوست عزیز
شلوار که نیست عوضش کنم
زیبایی اندام زیاد ربطی به قد و لاغر یا چاق بودن نداره ولی کلمه فربه رو میشه بعنوان نظر اکثریت قریب به اتفاق آقایون در نظر داشت.
همچنین برای روشن شدن این موضوع میتونید یه تاپیک باز کنید تا نظرات صریح دوستان رو بدونید.
یه راه دیگه هم اینه که ببینید توی انیمیشن ها از چه طرحی برای یک خانوم جذاب استفاده میکنن ، چون طرحی که استفاده میکنن معمولا یه طرح پخته و کارشناسی شده است.
چیزی که باعث زیبایی اندام میشه عبارت است از: ترکیب کانتراستها ( اختلاف اندازه ها : فرو رفتگی ها و بر آمدگیها) ، تقارن ها ، انحناهای لطیف و هموار ، شادابی و سرحال بودن و نیز داشتن دستها و پاهای کشیده و متناسب همزمان با القای لطافت و ظرافت.
مثلا مجموعه انیمیشنهای Tinkerbell
شما دفعه بعدی که خواستید با ایشون صحبت کنید از ایشان خواهش کنید چادرش را باز کند تا شما بتوانید اندامش را ببینید. من نمی دانم کجای این کار عیب است. اما بهتر است با خودشان مطرح کنید نه با خانواده. طبق قانون شرع و نظر مراجع تقلید شما حتی می توانید ایشان را بدون حجاب هم ببینید چه برسد به مانتو. به قول خودتان صحبت یک عمر زندگی است شلوار نیست که عوضش کنید.
بعد هم من متوجه نمی شوم. شما می گویید با چند دختر رابطه داشته اید اما رویتان نمی شود از خانم بخواهید با مانتو جلوی شما بیاید !؟ این دوگانگی برای من عجیب است.
اما به هر حال تردید شما فقط با استفاده از حق شرعی تان که دیدن اندام خانم است رفع می شود. ما که ندیده ام چطوری بگیم خوبه یا بده. بعضی چیزها فقط با دیدن به دست می آید.
بله بهتر است مودبانه هنگام صحبت خصوصی دونفره ای که دارید از ایشان این خواهش را بکنید. اگر دختر منطقی باشد رد نمی کند. چون حتی از لحاظ شرع مقدس هم اشکالی ندارد.
درود
دادا میشه لطف کنی معیارهایی که برای همسر مد نظرت هست بصورت کامل و با تشریح بنویسی.
آیا فکر میکنید به اون حد از بلوغ رسیده اید که بتوانید تشکیل یک زندگی مستقل بدید؟
شغل شما چیه و منبع درآمد مستقل دارید؟
آیا دارای منزل هستید؟
از خودت بیشتر و بصورت کامل بنویس تا بهتر با شما آشنا بشیم.
نظر شخصیم را مینویسم و فقط نظر شخصیمه و نه نظر و قوانین سایت و مدیران و کارشناسای عزیز همدردی
نظر شخصی من اینه دختر تا 24سال و پسر تا 26یا 27 وقت ازدواجش نشده چون نه وضعیت شغلیش مشخصه نه اینه چی از زندگی میخواد و نه اینکه هدف مشخصی داشته باشه و یا معیارهای مناسب برای یه ازدواج موفق.مگر در مواردی که شخصیت پسر و یا دختر مخصوصا آقا پسر بصورت کامل شکل گرفته باشد.
توی سن پایین در ما پسرها فقط به این فکر میکنیم قبلا رابطه داشته یا نه و جالبیش اینه با معیارهایی که فکر میکنیم درسته(البته تجربیات شخصی یا از دوستان هم سن و سال)استفاده میکنیم.
متن بالا نظر شخصی بنده بود همین و بس.شما لطف کنید جواب سوال هایی که نوشته ام را بدهید
من خودم می گم اصلا زن گرفتن تو این مملکت اشتباهه ولی آدم بالای 30 سال دیگه چه بنیه جنـسی و شادابی و اعصابی براش مونده بره زن بگیره؟ اصل جوونی 18 تا 22 سالگیه. اونایی که شما می گی تا بیان بچه دار شن می رن اواسط دهه سی یا اوایل چهلشون، آدم تو این سن اصلا حوصله نوزاد رو داره آخه؟
من خودم با بابای خدا بیامرزم 40 سال تفاوت سنی داشتم اصلاحرفامون تو کت هم نمیرفت اصلا درک نمیکردیم همو و این خیلی مشکلاتو برامون بهمراه داشت.
من دوستای زیادی داشتم و دارم از رابطه هاشون با دوست دختراشون خبر دارم اصلا برام قابل درک نیست که همسر ایندم قبلا رابطه داشته
مخصوصا تو شهر های کوچیکی مثل شهر ما که اکثرا همو میشناسیم
اگه یه نفر بیاد بگه فلانی گفته من با زن فلانی رابطه داشتم این به نظرت چه حسی به ادم میده؟
من اول متانت طرفم برام مهمه خانواده دار بودنش برام مهمه اخلاقش برام مهمه پول پرست نباشه مادی نباشه تحصیل کرده و منطقی باشه قیافه در مرحله بعد از اینا قرار میگیره البته شاید تو مراحل خواستگاری بیاد اول همه قرار بگیره و باید طرف مقابل به دل ادم بشینه تا بقیه مراحل طی بشه
من الان حدود 7-8 ساله که پولی از خانوادم نمیگیرم
2 ساله یه مغازه دارم
خرج 4 ساله دانشگاه ازادمو خودم دادم
یه پراید هم خریدم
خونه ندارم ولی تو خونه خودمون فقط خودمو مامانم زندگی میکنیم
همه اینا رو به طرفم گفتم
پول براش مهم نیست
مادیات براش مهم نیست
دودلی من فقط بحث لاغر بودنشه
البته همه خصوصیات خوب رو نمیشه تو یه نفر پیدا کرد به قول معروف گل بی عیب خداست
من خودمم لاغرم و شاید چند تا عیب داشته باشم
عزیز اگه بخوای به این چیزا فکر کنی و به امید بهتر شدن اوضاع صبر کنی ضرر کردی و دوران جوونی مثل برق و باد تموم شده رفته زندگی رو هر جور بگیری همونجوری برات میگذره
خیلیا رو میشناسم الان 28-29 سال سن دارن و ازدواج نکردن و خیلی پشیمونن
خیلیا رو هم میشناسم که از من کوچیکتر بودن ازدواج کردن پشیمونن
در کل هر کدوم مزیت هایی نسبت به دیگری دارند
نظرات دوستان کاملن صحیح و به جاست .. اما صلایق هر کسی متفاوته هر کس دیدگاهی داره تو زندگی .. خیلی ها رو دیدم اخلاق رو فدای ظاهر کردن و اون براشون مهمه .. مشکلی هم ندارن به هر حال چیزیه که خودشون انتخاب کردن .. برعکس قضیه رو هم دیدم چه تو خانم ها چه تو اقایون .. مهم ملاک انتخاب خودمونه
از همه اینها گذشته من میدونم که ازدواج اصلن چیز ساده ای نیست به شدت نیازمند تصمیم قاطع و پختگی افکار در زمینه زندگی مشترک هست
اما شاید فکر کنید برای من که یه همچین موضوع پیش پا افتاده ای ( اکثر دوستان عقاید بنیادی دارن در این زمینه از پست ها میشه فهمید) برام شبه ناک شده و براش تاپیک میزنم که نظر بقیه رو بدونم به هیچ وجه ازدواج در حال حاضر گزینه مناسبی نیست اما بالاخره حرف یه عمر زندگی هست و شاید ظاهر طرف خیلی کم رنگ باشه اما مهمه
من این تاپیکو زدم که بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم
گفتم شاید قبلا کسی از شماها این رو تجربه کرده باشه.
در کل از نظرات دوستان ممنونم
به نظرم اگر دوست داری مطمئن بشی
1- می تونیید به این سایت مراجعه کنید و قد و وزن رو وارد کنید تا ببینید از نظر سلامتی در رنج ایده آل هستند یا نه. در صورت بودن در رنج اید ه ال از نظر سلامتی می تونید مطمئن باشید.
My Heart&Stroke Healthy Weight Action Plan
توی این سایت می تونی عضو بشید و ببینید که BMI l شما مناسب هست یا نه و چه رژیمی می توید داشته باشید برای داشتن وزن مورد نظرتون.
2- می تونید با هم پیش مشاور ازدواج برید و به مشاور ازدواج بگیدکه لاعری براتون مهمه و از ایشون بخواهید که به دختر خانم منتقل کنند تا بتونید با هم پیش یک دکتر تغذیه برید تا مطمئن شید که مشکلی نیست و امکان اضافه شدن وزن به طور طبیعی وجود داره.
3- می تونید از مادر و خواهرتون بخواهید که یکبار بدون شما به منزل ایشون بروند تا دختر خانم رو بدون حجاب ببینندو به مادر و خواهرتون بگویید تا چه اندازه چاقی براتون مطلوب هست . من دیده ام دخترهایی که با چادر خیلی لاغر نشان میدهند اما بدون آن و در لباس متوسط هستند.
4- من اصلا در این مرحله که شما دو دلی دارید و هنوز راههای دیگری برای مطمئن شدن هست توصیه نمی کنم که از دختر خانم بطور خصوصی بخواهید که بی حجاب خود را به شما نشان دهند. لحظه ای فکر کنید که اگر قرار باشد هر خواستگاری که دودل بود ، تنها بعد از جلسه اول خواستگاری از دختر خانم بخواهد بی حجابش را در پنهان نشانش دهد، چه می شود. دودلی بعد از جلسه اول خواستگاری کمی طبیعی هست و نیاز به جلسات بیشتری برای شناخت و بر طرف شدن دودلی ها وجود دارد.
با سلام
در مورد چنین پاسخی از نظر شرعی بهتر هست از متخصص مسائل شرعی سئوال شود.
اما از نظر روانشناختی مورد تایید نیست. و معمولا نتایج مثبتی بر آن بار نمی شود. علت اینست که بافت فرهنگی، اجتماعی و هنجارهای حاکم بر آنها برای منش افراد چارچوبی را ایجاد می کند که شکستن آنها موجب می شود شما را طرد کنند.
خوب پیشنهاد من از نظر شرعی درست است. چون توی کتاب های استفتائات خوانده ام . وانگهی که قرار نیست دختر خانم حجابش را بردارد و خود آقای بلک اسکای گفت خانواده مذهبی ای نیستند و تعصب ندارند. پس فکر کردم چنین خانواده ای روی چادر حساسیت ندارند و حجاب را در حد مانتو قابل قبول می دانند. پس اگر خواستگار مانتوی دختر را ببیند برای خودش و خانواده اش مساله ای نیست. این هم که گفتم به خود دخترخانم بگویید منظورم پنهان کاری نیست به هیچ عنوان چون چنین مساله ای پنهان نخواهد ماند. سوء تفاهم نشود. خوب معمولا دخترها موقع خواستگاری با خانواده هماهنگ هستند و راجع به این مسایل صحبت هایی بین آنها رد و بدل می شود تا هنگام صحبت خصوصی بدانند چه کار باید بکنند و در واقع یک نوعی برای یک سری مسایل از قبل اجازه خانواده را می گیرند و اختیاراتی دارند. یعنی وقتی دختر و پسری باهم سر یک مساله خاص صحبت می کنند به معنی پنهان کاری نیست. بلکه مسایلی را که در خانواده خودشان مطرح شده است به هم منتقل می کنند و نتیجه را دوباره به خانواده می گویند. پس حرف من به هیچ عنوان به معنی پنهان کاری نیست. دلیل دومم هم این بود که شما با خود ایشان بیشتر آشنایی دارید و صحبت کرده اید. صحبت با یک نفر آسان تر از صحبت با یک جمع رودربایستی دار است. پس راحت تر می توانید دغدغه فکری تان را مطرح کنید و ایشان اگر اشکالی نباشد خودشان پاسخ شما را می دهند و اگر اشکالی باشد خودشان حرف شما را با خانواده اش مطرح می کند و جوابتان را میدهد. سوم هم اینکه من فکر کردم اگر فرهنگ شهر شما اجازه می دهد همان طور که گفته اید با چند دختر قبل از ایشان بدون خواستگاری رابطه ساده داشته باشید پس مشکلی با دیدن مانتوی خانم پیش نمی آید.
اما اگر جناب مدیر می گویند از نظر روانشناسی مشکل ایجاد می کند بهتر است به توصیه ایشان توجه کنید و از ایشان بیشتر راهنمایی بگیرید.
من هم دلم می خواهد بدانم از نظر روانشناسی کار درست در این مواقع چیست؟
درود دگربار
خوب ددا فدات شم چرا این مسئله را با خود ایشان در میان نمیگذارید اینکه مورد پسند شماست از هر نظر با معیارهای مورد نظر شما همخوانی دارند.چه ایرادی داره اگه فقط این باشه میتوانید باهمدیگه برید پیش مشاور تغذیه فکر نکنم مشکل بزرگی باشه.البته به شرطی که بقیه معیارهای مورد نظر شما رو داشته باشند.
یه سوال چند جلسه باهاشون صحبت کردید؟
اگه مورد قبول همدیگه هستید میتونی این صحبت را بیرون از منزل با ایشان در میان بگذارید اینو واسه این میگم چون الان خدا رو شکری چه دختر و چه پسر بروزتر و با آگاهی بیشتری با همدیگه آشنا میشن و سعی میکنن تا جایی که میشه شناختشون رو نسبت به همدیگه ببرند بالاتر و بقول معروف همدیگه رو محک بزنند.بنظر من بهترین موقعیت میتونه باشه ولی به یه شرط که سعی کنید با احترام کامل بیان کنید.
تجربه شخصی من میگه خانم ها بعد دوران بارداری وزشنون میره بالاتر.کلا وقتی متاهل میشی چه آقا و چه خانوم نسبت به دوران مجردی درشت تر میشوند.تقریبا توی اکثر دوستان و فامیل های خودم و همسرم که اینجوری بوده خیلی نگران نباش ولی حتما با ایشون در میان بزارید.از الان یاد بگیر رفتار جراتمندانه داشته باشی:72:
پ.ن:اولا ایکاش همون اول در مورد خودت کاملتر توضیح میدادی که البته چون تازه وارد هستید این موضوع اطلاع نداشتی منم بی تقصیر بودم طبق نوشته شما نظر دادم.
یه دست خوشگل برای شما دوست عزیز که سعی میکنی از راهنمایی های اساتید سایت به بهترین نحو استفاده کنید:104:
برادر محترم،
با این قد و وزنی که گفتید ایشون در گروه خیلی لاغر هستند. فکر می کنید حالا اگر چادرشون را باز کنند به نتیجه خاصی خواهید رسید؟
اگر موضوع خاصی مورد نظرتون هست، از مادر و خواهرتون بخواهید یه روز جداگانه برن و دختر خانم را بدون چادر ببینند.
شاید بتونن موضوع مورد سلیقه و نظر شما را بررسی کنند.
کاری که شما لازمه بکنید هم اینه که مطمئن بشید از نظر سلامتی مشکلی ندارند.
نکته ای که مصباح الهدی عزیز هم اشاره کردند مهم هست.
مادر و خواهرتون می تونند به خانواده دختر بیشتر دقت کنند ببینند از نظر جسمی شبیه کی هستند؟
از هیکل اونها می شه تا حدی حدس زد که بعد از ازدواج و بچه دار شدن دختر خانم چه تغییراتی ممکنه بکنند.
حتی می تونند این را واضح تر مطرح کنند. با زبان و ادبیات زیباتری مثلا بپرسند این هیکل عروسکی و ظریف دخترتون (شبیه همون جمله ای که خودتون در اولین پست استفاده کردید) به کی رفته و ....
شما که می گید ساکن شهر کوچیک هستید و فکر می کنم تا حدودی بتونید فامیل و خانواده دختر را بشناسید،
راحت می شه فهمید ژنشون در این مورد چطور هست.
سلام دوستان:310:
سال نو مبارک
my black sky
عزیز باتوجه به قد و وزنی که گفتی ایشون باید خیلی لاغر باشن یعنی کاملا لاغر باشن
دیگه لزومی نداره از زیر چادر ببنید از وزنشون مشخصه دیگه
اینکه بگید بدون چادر بینیدش حس خوبی نمیده به آدم
اگه از بدن استخونی و لاغر خوشتون نمیاد یعنی بدتون میاد به امید اینکه چاق میشه جلو نرید
اگر نه! از لاغر خوشتون میاد (که من خودم خیلی خوشم میاد:))
فقط دوست دارید یکمی چاق بشه باهاش این موضوع رو مطرح کنید
صادقانه بگید یکم وزنتون کمه به نظرم !!!
اونم اگه از اون سیستم هایی باشه که چاق نمیشه میگه بهتون که هرکار میکنم چاق نمیشم و تکلیف شما یک سره میشه
به نظرم از نظر وزن ایده ال ایشون حداقل کم کمش باید 46 باشه
ولی این ی چیز سلیقه ای هست دیگه دیگران نمی تونن بگم لاغری ایشون مشکل ساز میشه یا نمیشه
اگه شد دختر رو یه بار بدون چادر ببین .مهم تناسب اندام هست که با توجه به قد ایشون وزنش خیلی هم کم نیست.الان اکثر بازیگرای هالیوودی هم وزنشون 40 تا 50 هست اینو گفتم فکر نکنی که ناجوره.البته من خودم از دختر لاغر اصلا خوشم نمیاد ولی خوب شما باید با قد و هیکل خودت هم بسنجی.به قول دوستان 22 سال زود نیس واسه ازدواج؟ البته خوب معیارهای هر خانواده با هم متفاوته.
سلام به شما
خیلی از زنها وشوهر ها وقتی کنار هم قرار میگیرن به نظر میاد از لحاظ ظاهری هیچ تناسبی باهم ندارن...این مهم نیست...مهم اینه که ایا دو طرف با ظاهر فعلی همدیگه کنار بیان یا نه...این دو دلی و شکی که در شما ایجاد شده نشون دهنده اینه که شما در حال حاضر دچار شک و شبهه شدین و این میتونه براتون مشکل ساز باشه....
از طرفی من اصلا اعتقاد ندارم شما یا خانوادتون بپرسید این مشکل ژنتیکیه...؟ ایشون گیاه خواره؟گوشت خواره ؟
میدونید با این کار و این سوالات چه لطمه ای به اون دختر خانوم میزنین؟
شما اصلا مبنا رو بر این نذارید که ایا ایشون بعد از ازدواج چاق میشه یا نه.....شما مبنا رو بر این بذارید که ایشون همینیه که شما داری میبینی و قرار هم نیست تغییری کنه....اگر دیدتون غیر از این باشه هر روز منتظر هستین ایشون تغییر کنه و از اونجایی که ممکنه این تغییر اتتفاق نیفته خودش میتونه تبدیل به یه معضل بشه....
پس ببینید ایا ایشون رو همینطوری که هست میپذیرید؟بعدها سرکوفت نمیزنید؟خانوادتون حرفی نمیزنن که ایشون رو برنجوونن؟و مجددا تاکید میکنم در این مورد و تغییر فیزیکی ایشون امید نداشته باشید...
مثال قشنگی میزنن قدیمیها :
قبل ازدواج چشمها رو باز کنید و بعد از ازدواج ببنید...
و نکته اخر اینکه اگر خواستین قضیه رو کنسل کنید اصلا اشاره به مشکل قد و هیکل ایشون نکنید و چیز دیگه ای رو بهونه کنید.
موفق باشید
دوستان یه سوال خارج از بحث:
به نظرتون اگه تو جلسه اول یا دوم خواستگاری از خانوم بپرسیم که ایا قبلا رابطه داشته با کسی یا نه مشکل داره ؟
ممکنه ناراحت بشه ؟
اخه برای یکی مثل من واقعا این موضوع اهمیت داره
شما خودتون قبلا رابطه نداشتین؟
چرا داشتم
قبلا هم گفتم
ولی رابطه هایی که داشتم تلفنی یا ای ام اس یا دیگه نهایتا قرار تو خیابون بوده(رفع بیکاری)
تا الان به هیچ دختری حتی دست هم نزدم با وجود این که شرایطشو همیشه داشتم و تو موقعیتشم قرار گرفتم (حتی موقعیت ارتباط جنسی هم بوده اما جلو نرفتم) چون همیشه فکر میکردم با این کارم به همسر ایندم خیانت میکنم
شاید بگید این دیگه چه ادمیه با تفکر قدیمیش و ... از این حرفا ولی خوب دیگه من اخلاقم اینجوری هست
به نظرتون من الان این حقو ندارم که دنبال یه دختر دست نخورده باشم؟
نه، چرا ناراحت شه...سواله دیگه.
البته لحن پرسش و حالت فرد موقع سوال مهمه... نباید کاری کنی فکر کنن شکاکی یا به طرف مقابل شک داری... سعی کن در حد یه سوال باشه براش
بسیار خوب!اصلا توی این تالار هیچ کس نمی گه تفکرتون قدیمیه.آدم هایی که برای خودشون مرز ندارن باید خجالت بکشن.خب می تونید اول یک سری سوالات غیر مستقیم بپرسید:مثلا شما روابطتون با آقایون چگونه است؟ببینید در صحبت هایش به چه چیزهایی اشاره می کند.بینید از نظر مذهبی چگونه اند و چه جور حجابی را می پسندند.راستش من خودم یک دختر مذهبی و محجبه هستم.اصلا اهل برخوردهای بدون مرز با نامحرم نیستم و با آقایون رسمی صحبت می کنم و برام هم خیلی مهمه که همسر آیندم این طوری باشه.اما اگه آقایی وقتی شرایط منو ببینه که من این قدر دارم سوالات اعتقادی می کنم و این قدر برام حجاب و... مهمه بعدش ازم بپرسه که آیا با پسری دوست بودی؟انگار به من فحش می دهد و این تصور برای من به وجود می آید که حتما این آقا این کاره است که هنوز برایش رفع ابهام نشده.برای همین گفتم اول سوالات غیر مستقم بپرسید اگه دیدن مرز این خانم بالا تر از این حرفاست؛نیاری نیست.ولی اگه دیدن خط قرمزشون نزدیک به خط قرمز شماست.یعنی دیگه فقط می مونه که با یک پسری رابطه داشته باشن.خب حتما ناراحت نمی شن و اینو بپرسید.
مثلا من به شخصه خط قرمزم خیلی بالاست.و دیگه خط قرمز های پایین تر را هم در برمی گیره.اگه کسی این را بپرسه می فهمم که خط قرمزش تنها همون مورد بوده و در این زمینه هم کفو نیستیم.
امیدوارم منظورم را به درستی منتقل کرده باشم.
خیلی رک و بی پرده بهت میگم. دوست عزیز 40 کیلو یعنی لاغر. یعنی وقتی یه شخص 40 کیلویی رو در آغوش میگیری استخوانهاش رو حس میکنی و (عذر میخوام) نباید انتظار برجستگی های زنانه ی محسوسی رو هم داشته باشی. ببخشید که نمیتونم دیگه واضح تر از این بگم. البته همین هم شاید مورد پسند خیلی ها باشه ولی خب.....
ظاهر خیلی خیلی مهمه. اخلاق هم خیلی خیلی مهمه. ولی باید همیشه یادت باشه که هیچکدوم جای دیگری رو نمیگیره. همین تالار پر هست از آقایونی که میگن همسرشون رو دوست دارن ولی از چهره و اندامش رضایت ندارن و احساس پشیمونی میکنن!! پس خوب چشمات رو باز کن