خانمتون بخواد حجابش رو برداره شما اجازه میدید؟
من قبلا تو تاپیک زن زیبا ولی کثیف و سرد مزاج در مورد مشکل من و همسرم مطلب نوشتم و نتیجه این شد که باید بیشتر موشکافی و ریشه یابی کنم هرچند تا حالا هرچی گشتم ریشه مشکل رو جایی خارج از زندگیمون و در گذشته خانمم دیدم ولی تا اونجا که بشه میخوام مسایل دیگه ای که ممکنه منجر به رفتارهای بد و آزار دهندش بشه رو در نظر بگیرم و حلش کنم .
مورد دیگه ای که بین ما گاها سرش حرفمون میشه البته نه خیلی شدید این هست که خانمم اینجا یعنی خارج از ایران و تو یک مملکت کاملا آزاد روسری سرش میکنه . من مجبورش نکردم ولی تو خواستگاری ازسشپرسیدم که وقتی اومدی اونجا حجابت چی میشه ایشون هم گفت همینطوری که الان هستم با روسری دوست دارم باشم من هم چون از یک خانواده مذهبی هستم ( خودم خیلی مذهبی بودم و پاش برسه میتونم منبر برم و موعضه کنم از قرآن گرفته تا مسایل تقلید ولی چند ساله که خیلی دستورات دینی رو عمل نمیکنم, لطفا کسی من رو موعضه دینی نکنه که همه رو از برم) من هم خوشحال شدم و همینطور هم دوست داشتم . اینجا خیلی کم هستن خانم از ایران بیاد و حجابش رو ادامه بده خانم من هم الان مدتیه که غر میزنه و میگه گه تافته جدا بافته شدم و هرجا میرم مثل گاو پیشونی سفیدم و در کل از اینکه حجاب بگیره ناراضیه گاهی به من میگه تو بگی بر دار بر میدارم مثلا میخواد از من اجازه بگیره و گناهش رو گردن من بندازه . این موضوع رو گاها بهانه میکنه و خودش رو از فعالیتهای اجتماعی معمول کنار میکشه .
من از یه خانواده شدیدا مذهبی و فرهنگی و آبرو مند چطوری میتونم بهش یه همچین اجازه رو بدم؟ آیا اگر برداشتن حجابش منجر به خوب شدنش و تغییر رفتارش بشه باز اصرار به حجاب بکنم؟
شما نظر بدید جای من بودید آقایون یا خانمها جای خانم من بودید چیکار میکردید؟