هنوز با ظاهرش کنار نیومدم
8من 26 سالمه . 8ساله با پسری آشنا شدم که الان 30 سالشه. از همه نظر بهم میخوردیم و علاقه شدیدی داشتیم . هنوزم همدیگه رو دوست داریم. اون از همه لحاظ که فکرشو کنین پسر خوبیه و یه مرده ایدآل واسه زندگی. اخلاق و روحیات خیلی خوبی داره و همه جوره درکم میکنه. اما مادرم از چهرش خوشش نیومد و الان چند ساله که هی بهم میگه ولش کن و از ظاهرش جلوم بد میگه. حرفاش کم کم داره روم تاثیر میزاره طوریکه الان کمتر میبینمش و دوست ندارم تو اجتماع کسی ما رو باهم ببینه. همش حرفای مادرم به ذهنم میاد و فکر میکنم که اون از لحاظ ظاهری مشکل داره و با بقیه متفاوته. من واقعا دوسش دارم و نمیتونم ازش دل بکنم. بهم بگین چیکار کنم؟
هنوز با ظاهرش کنار نیومدم- لطفا بیشتر راهنماییم کنید
من 26 سالمه . 8ساله با پسری آشنا شدم که الان 30 سالشه. از همه نظر بهم میخوردیم و علاقه شدیدی داشتیم . هنوزم همدیگه رو دوست داریم. اون از همه لحاظ که فکرشو کنین پسر خوبیه و یه مرده ایدآل واسه زندگی. اخلاق و روحیات خیلی خوبی داره و همه جوره درکم میکنه. اما مادرم از چهرش خوشش نیومد و الان چند ساله که هی بهم میگه ولش کن و از ظاهرش جلوم بد میگه. حرفاش کم کم داره روم تاثیر میزاره طوریکه الان کمتر میبینمش و دوست ندارم تو اجتماع کسی ما رو باهم ببینه. همش حرفای مادرم به ذهنم میاد و فکر میکنم که اون از لحاظ ظاهری مشکل داره و با بقیه متفاوته. من واقعا دوسش دارم و نمیتونم ازش دل بکنم. بهم بگین چیکار کنم؟
- - - Updated - - -
البته به خودش غیر مستقیم گفتم . خیلی ناراحت شد و بهم میگه که اگه واقعا منو نمیخوای ولم کن. من دوسش دارم اما حرفای مادرم تاثیر گذاشته. واقعا به یه مشاوره نیاز دارم یا اینکه دیگران ایشون رو تایید کنن. اون وقت خیالم راحت میشه. چون دوست و آشنایان واقعیت رو بهم نمیگن. اما شاید مادرم راست میگه. من آدمی بودم که ظاهر برام اهمیت نداشت. اما این ماله 8سال پیشه. الان دارم متاثر قرار میگیرم