-
نوع پوشش و سوالات در جلسه حواستگاری
سلام دوستان
یه مورد ازدواج برام پیش اومده و قراره همین روزا بیان خواستگاری البته فعلا قراره دوطرف همو ببینیم که آیا پسند میکنیم یا نه!
حالا من سوالم اینه که معمولا بهتره چه نوع پوششی داشته باشم؟ اگه مانتو با یه شال رنگ شاد بپوشم خوبه؟(میخوام کاملا پوشیده باشم و بی حجاب نباشم البته من چادر نمیزارم !)
و سوال دوم اینه که اگه همو قبول کردیم میشه همون جلسه اول باهم صحبت کنیم یا اینکه صحبت باشه برای جلسه بعد؟؟ آخه من تا حالا هر خواستگاری برام میومد حتی یه کلمه هم باهاشون حرف نزدم واسه همین الان فکر میکنم اشتباه کردم شاید با صحبت کردن نظرم عوض بشه...
اگه وارد صحبت شدیم چه حرفهایی باید زده بشه و من بپرسم؟؟
یه سوال دیگه هم دارم این که اگه طرف مقابل از داشتن دوست پسر قبل ازدواج بپرسه چه جوابی باید بدم؟؟؟ البته من نداشتم فقط توی تایپیک های قبلی گفتم که با یکی از پسرهای فامیل یه مدت باهم بودیم که قصد ازدواج داشتیم ولی به دلایلی که گفتم نشد!!
میخوام بدونم چطوری باید جواب بدم؟؟؟ ممنون میشم منو راهنمائی کنید:72::72:
-
RE: نوع پوشش و سوالات در جلسه حواستگاری
مبارک باشه عزیزم:72:
نوع پوششت که بستگی به خودت داره که چی رو میپسندی، ولی من مانتورو برای تو خونه مناسب نمیدونم، میشه لباس های پوشیده بپوشی ( مثل کت و دامن، تونیک یا سارافون)
واسه صحبت کردن هم معمولا اگه هروقت خانواده پسر خوششون بیاد خودشون اجازه میگیرن واسه حرف زدن، اگه گفتن حتما حرف بزنید
برای گفتن دوست پسر داشتن و نداشتن هم، نگین بهتره
-
ممنونم zm518 عزیز
چرا خودمم مانتو رو مناسب نمیبینم ولی خانواده ام نظرشون اینه که مانتو بپوشم!
موقع خواستگاریهای قبلیم تونیک یا سارافون پوشیده بودم ولی احساس میکنم شاید زیاده راحت یا خودمونی جلوه میکردم واسه همین گفتم شاید یه مانتوی بلند بهتر باشه!
-
-
سلام عزيزم بهتره به تاپيك من يه سري بزني يه سري از دوستان نظرات خوبي دادن در مورد پوشش هم يه لباس راحت بپوش كه تنگ نباشه اذيتت كنه پيش نامحرم و مرداي ديگه چي ميپوشي همونو بپوش بذار همين طوري ببينتت و بعدا ازت توقع نداشته باشه بسته تر عمل كني تو گوگل سرچ كن سوالات مفيدي راجبه جلسه اول گفتن:
http://www.hamdardi.net/thread-27057-newpost.html
اميدوارم بهترين اتفاقا بيافته و خدا همراهت باشه
-
سلام
جلسه اول خواستگاری برگزار شد اما بدون آقا پسر!! درصورتی که ما گفتیم دو طرف باید همو قبول کنن نه مادر و خواهر ولی بهرحال مادر و خواهرش اومدند تا اگه نظرشون گرفت آقاداماد تشریف بیارن! بگذریم که اصلا اینجور خواستگاری اومدن رو اصلا نمیپسندم!
حالا به هم فکریتون احتیاج دارم :303:
آقاپسر شغل آزاد،دیپلم دارن و من کارشناسی و شاغل- خیلی هدفها و آرزوها واسه ازدواج دارم ولی وقتی شرایط خواستگارامو میبینم دچار ابهام میشم که چرا بیشتر خواستگارام باید دیپلم و شغل آزاد که باب میلم نیست باشن؟؟؟
از یه طرف میخوام ازدواج کنم چون میخوام مستقل بشم و سرو سامون بگیرم و آرامش پیداکنم ولی از یه طرف شرایط خواستگارا باب میلم نیست ! نمیدونم راستش با تایپیکهای قبلیم رفتم به پسر مورد علاقم گفتم و... یه جورایی خسته شدم میخوام شرایط رو تغییر بدم و چون دیگه تحمل این شرایط برام سخت شده ولی نمیخوام از روی اجبار و فرار کردن از این شرایط یکی رو انتخاب کنم!
حالا من باید چیکار کنم؟؟؟ میتونم به طرف بگم که دوس دارم ادامه تحصیل بده تا هم سطح بشیم ؟؟ تحصیلات تا چه حد مهمه؟؟ لطفا کمکم کنید:72:
-
سلام
شما چرا اینقدر عجول هستید؟ مگه چند سالتونه؟ اگر 67 ی باشید که تازه 24 سالتونه و تا 27-8 اکثر دختر خانومها خواستگار دارند. محیط دانشگاه هنوز رفت و آمد دارید؟ کلاس زبان می رید؟ شاید با این محیط ارتباط ندارید.
روش جالبی رو به خرج ندادند ولی باورتون می شه من پسر 28 ساله هنوز نمی دونم یک پیشنهادو به چه شکل مطرح کردن درسته! رک گفتن، رک نگفتن، محترمانه و در پرده گفتن، صریح گفتن، اصلا عبارت من از شما خوشم اومده رو چطور بگی خانومها بهشون برنمی خوره.
اینکه یک پسر پیشنهادشو چطور مطرح کنه واقعا اهمیت خاصی نداره. چون از روی اون هیچی نمی تونید بفهمید مگر اینکه پسر شمما رو کلا ندیده باشه و انتخاب روبه مادر و خواهرش سپرده باشه.
یک مقدار حساسیتهای خانومها سر مسائلی تا به این حد جزئی کم بشه سر موضوعات اساسی زندگیشون که مسائلی از قبیل صداقت پسر، مردانگی او جربزه و... هست دقیقتر می تونند بشن. منظور کلیم اینه که انسان سر یک دلخوری چند ثانیه ای تصمیمی برای 6-70 سال زندگیش نمی گیره!
-
ببین تحصیلات شعور نمیاره ، این موضوع خیلی مهمه .
دانشگاه رفتن خوبه ولی اونهایی که رفتن الزاما دارای شعور نیستند.
ادامه تحصیل بده تا هم سطح بشیم ؟! ؟!؟ ؟!
این چه شکلیه دیگه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
ببین تحصیلات شعور نمیاره ، این موضوع خیلی مهمه .
دانشگاه رفتن خوبه ولی اونهایی که رفتن الزاما دارای شعور نیستند.
ادامه تحصیل بده تا هم سطح بشیم ؟! ؟!؟ ؟!
این چه شکلیه دیگه .
امید گرامی
من مخالفم. چون در اکثر موارد کسایی که ایده آل خودشون رو انتخاب نکردند پشیمون شدند. تحصیلات شعور نمیاره، پول شعور نمیاره، زیبایی شعورنمیاره ولی مگه همه زندگی شعوره؟ شعور یک باید هست یعنی یک نیاز هست ولی تنها نیاز انسانی نیست!
-
یک ساعت پیش زنگ زدن که پسندیدن و قراره دوباره فرداشب با آقا پسر بیان !! حالا بیان ببینیم چی میشه!
آقا امید درسته تحصیلات شعور نمیاره ولی یکی از شرایطی هست که دو طرف باید باهم تا حدودی هم سطح باشه مثل فرهنگ .خانواده . وضیعت اقتصادی و...
ولی هنوز کاملا تصمیم نگرفتم راستش هنوز درمورد شغلش مرددم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
سلام
شما چرا اینقدر عجول هستید؟ مگه چند سالتونه؟ اگر 67 ی باشید که تازه 24 سالتونه و تا 27-8 اکثر دختر خانومها خواستگار دارند. محیط دانشگاه هنوز رفت و آمد دارید؟ کلاس زبان می رید؟ شاید با این محیط ارتباط ندارید.
روش جالبی رو به خرج ندادند ولی باورتون می شه من پسر 28 ساله هنوز نمی دونم یک پیشنهادو به چه شکل مطرح کردن درسته! رک گفتن، رک نگفتن، محترمانه و در پرده گفتن، صریح گفتن، اصلا عبارت من از شما خوشم اومده رو چطور بگی خانومها بهشون برنمی خوره.
اینکه یک پسر پیشنهادشو چطور مطرح کنه واقعا اهمیت خاصی نداره. چون از روی اون هیچی نمی تونید بفهمید مگر اینکه پسر شمما رو کلا ندیده باشه و انتخاب روبه مادر و خواهرش سپرده باشه.
یک مقدار حساسیتهای خانومها سر مسائلی تا به این حد جزئی کم بشه سر موضوعات اساسی زندگیشون که مسائلی از قبیل صداقت پسر، مردانگی او جربزه و... هست دقیقتر می تونند بشن. منظور کلیم اینه که انسان سر یک دلخوری چند ثانیه ای تصمیمی برای 6-70 سال زندگیش نمی گیره!
بله 24 سالمه ! دانشجو نیستم و شاغلم بصورت قراردادی! چون در مورد بعضی از خواستگارام با اینکه موقعیت خوبی داشتن ولی با یه تصمیم عجولانه من باعث شد که بعدا پشیمون بشم بخاطر همین اینبار میخوام کمی عاقلانه و با فکر انتخاب کنم که دچار پشیمونی نشم!
همونطور قبلا گفتم بااینکه اینگونه خواستگاری کردن رو نمیپسندم ولی گفتم جلسه بعدی برگزار بشه تا تصمیم درست گرفته بشه!
-
مهنا جان تو بايد واسه معيارهات اولويت بندي كني و براساس ارزشي كه برات دارن مثلا اگه قصدت ازدواج بعد ادامه تحصيل بعد كار تو يه پسر خوب كه نذاره ادامه تحصيل بدي رو ميتوني بپذيري چون اولويت اول تو رو برآورده ميكنه ولي اگه اولويت اولت ادامه تحصيل باشه اين آقا با همه خوب بودنش به درد تو نميخوره چون بااولويت تو همخوني نداره. تو براي اينكه بتوني درست انتخاب كني اول بايد خودت و بشناسي ببيني چي برات مهمه بعد براساس اون معيارهات و تنظيم كني.يه سري چيزا براي ما خط قرمز هستن يعني اگه اونا تو طرف مقابل باشن قبولش نميكنيم و يه سري چيزها خط زرد يعني ترجيح ميديم نباشن ولي اگه باشن بازم رو طرف فكر ميكنيم سه خط زرد برابر با يك خط قرمز تو خودت بايد اين خط زرد و خط قرمز رو روشن كني و ببيني طرف مقابل كدوم و داره.
بهت توصيه ميكنم حتما لينك زير رو ببيني و بادقت گوش بدي خيلي خيلي به دردت ميخوره هم خودت و ميشناسي هم معيارهاي خوبي دستت مياد در مورد تفاوت تحصيلات هم توضيح داده:
http://drfarhang.mihanblog.com/post/2
پست هاي زير رو هم بخون لطفا:
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-118987.html#pid118987
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-119005.html#pid119005
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-119116.html#pid119116
-
ممنونم saharjavid عزيز:72:
لينك ها تقيبا خوندم -خودمم به اين نتيجه رسيدم كه درمورد خواستگاراي قبليم هنوز خودمو نشناخته بودم و هنوز درگير احسسات قبلي بودم و نميتونستم درست تصميم بگيرم!
درسته بايد اولويتهامو دسته بندي كنم
اولويتها رو دسته بندي كردم اينجا ميزارم تا راهنماييم كنيد
-
اولويتهام:
هم سطح بودن تحصيلات-فرهنگ و خانواده و از نظر اقتصادي
داشتن كار مناسب و درآمد زا
( ماشين و خونه هم مهمه ولي كمتر از تحصيلات و كار مناسب)
اخلاق و دين ( داشتن اخلاق و رفتار خوب خيلي برام مهمه )
زيبايي چهره تا حد متعادل
صداقت (تحت هيچ شرايطي به من دروغ نگه)
احترام گذاشتن به همديگر و خانواده ها و اجازه دخالت نده
مشكلات را خودمون حل كنيم و البته با خوانواده ها در موارد خيلي سخت مشورت كنيم و تصميم اصلي رو خودمون بگيريم
مسئولیت پذیر باشه در برابر خانوادش
اهل پیشرفت باشه - برای آیندش برنامه ریزی داشته باشه
قدرت ابراز افکار و احساساتشوتو داشته باشه
غيرت داشته باشه
غرورش
اهل گردش و تفریح و رفت و آمد باشه ولی به اندازه
محبتش هم زبونی باشه و هم در عمل نشون بده
سنگین و باشخصیت باشه(پرحرفي رو زياد دوس ندارم)
شوخ طبع باشه اما نه اونقدر كه احترام ها از بين بره
فعلا اين معيارها بيشتر به ذهنم رسيد ولي يادم اومد ادامه ميدم
حالا اين معيارام اصولي هست؟؟
-
به نظر من بستگی به شغلش داره
مثلا اگه کارش فروش لباس زنانه و ... باشه خوب نیست:D هر روز با زنهای مختلف سر و کار داره.
ولی بعضی شغلای آزاد خوب هستن
با امید موافقم، تحصیلات شعور نمیاره بعضیا با دیپلم خیلی بیشتر از یه لیسانسه میفهمن
شوهر دوستم با اینگه فوق لیسانس داره قد یه بچه نمیفهمه و زنش رو درک نمیکنه، عادت کرده مامانش واسش تصمیم بگیره
-
مهنا جان اينايي كه نوشتي معيار واسه همسره نه اولويت هات، اولويت يعني اون هدفي كه برات تو زندگي از همه چي مهم تره و چه دليلي براي مهم بودنش داري؟راجبه معيارهات خوبن خودت چقدر اين معيارها رو داري؟خودتو چقدر ميشناسي؟ميدوني از زندگي چي ميخواي؟
چقدر خواستگارت با معيارهاي تو همخوني داره؟
-
راستش گفتم شاید شغلش رو بگم بهترباشه! مغازه ساندویچ و پیتزا داره! :))
این شغل خوب هست؟ کسی از درآمدش اطلاع داره ؟؟؟؟ خانواده ام برعکس من شغلش و قبول دارن
درستهzm518 جان خودمم توی آشنا و فامیل خیلی دیدم که تحصیلات دارن ولی فرهنگ و شعور ندارن!
ولی نمیدونم چرا اینقدر تحصیلات برام مهم شده! و هر خواستگاری میومدن اگه دیپلم داشتن بدون اینکه باهاشون حرف بزنم جواب رد میدادم ولی این دفعه خانواده اصرار کردن که اول خوب فکر کن و ببین بعد تصمیم بگیر!
saharjavid مثلا دقیقا چی؟؟؟؟ خوب تحصیلات و کار و اخلاق مناسب برام خیلی مهمه!!
اینم بگم من 24 سالمه و آقا 30 سالشه
-
درآمدش که فکر نمیکنم بد باشه
مهتا رشته خودت چیه؟
ما نمیتونیم درباره شغلش نظر بدیم، چون بستگی به خودت داره چقدر از شغلش خوشت میاد
مثلا خودم از شغلای آزاد فروش لوازم برقی،قطعات کامپوتر و موبایل رو دوست دارم چون رشته خودم برق هست فکر میکنم با اینا بهتر رابطه برقرار میکنم تا شغلای آزاد دیگه
اختلاف سنیتون هم خوبه
-
ديشب جلسه دوم برگزار شد اينقدر استرس گرفته بودم كه اصلا فكر ميكنم توي ظاهرم هم تاثير گذاشت و به قول خواهرم اخم كرده بودم:( اصلا دست خودم نبود!!!
هنوز بايد فكر كنم!!
zm518جان من خودم هنر ميخونم
واسم دعاكنيد عاقلانه تصميم بگيرم:323:
-
در ازدواج مهمتر از انتخاب فردی که بهترین هست انتخاب فردی است که به طور کلی بهترین و بیشترین انطباق رو داره. شما با فردی که بهترین هست نمی تونید راحت زندگی کنید ولی با فردی که در مجموع سطحی مشابه شما داره راحت تر می تونید ارتباط برقرار کنید. بازم می گم در مجموع. یعنی فقط یک ملاک رو نداشته باشید. به قول saharjavid کدوم یک از این معیارها رو خودتون هم دارید یا در قبال این مزیتهایی که برشمردید چه مزیتهای رو دارید؟
-
عزيزم نوشتي تحصيلات كار و اخلاق اينا اولويت هات هستن؟اگه به همين ترتيبي كه نوشتي باشه اين آقا برات مناسب نيست چون تو تحصيلات اولين اولويت برات هست و اين آقا نداره درست به اولويت هات فكر كن بعد به ترتيب مهم بودن بنويس تا بيشتر راهنمايي بشي.ببين مثلا من برام ايمان و اخلاق همسرم و نماز خون بودنش در اولويت اول قرار داره بعد كار خوب بعد خانواده خوب و آخرش تحصيلات من با يه مرد ديپلمه باايمان و خوش اخلاق ميتونم زندگي كنم چون اولويت هاي اول من و داره ولي تو نميتوني چون تحصيلاتش برات مهم بوده اين تو آدم هاي مختلف فرق ميكنه.
ظاهرش و پسنديدي؟نظرت براي جلسه اول چيه؟با هم صحبت كرديد؟
-
دیشب اینقدر هول شده بودم و استرس گرفته بودم که کلا نمیدونم چرا بهم ریخته بودم! زیاد از برخوردشون خوشم نیومد آخه روز قبل که مادر و خواهر و خاله و یه واسطه اومدن بعد که پسندیدن دیشب با جمیعت بیشتری اومدن که حتی خونمون جا نمیشدن با اینکه مبل زیاد بود ولی بعضی ها روی زمین نشستن:311: نمیدونم اومدن خواستگاری یا مجلس بلابرون یا عروسی:311::311:
فکر کنم واسه همین زیاده استرس گرفته بودمو رنگم شده بود عین گچ!!
ظاهر آقا پسر خیلی سوسول بود نمیگم خودم خیلی باحجابم ولی اینجوری هم نیستم! مثلا تیپ داداشم با اون خیلی فرق میکرد !کار به صحبت هم نرسید چون هنوز با شغلش کنار نیومدم که وارد صحبت بشم!
به احتمال زیاد جوابم منفی هس
-
چرا این جوری فکر می کنی ؟
شاید بدجور پسندیدن ، همه اومدن ببین چه گل دختری رو انتخاب کردند .
این یعنی شما مهم هستی و پسره رفته کل خانوااده شو جمع کرده آورده دیگه !
شما بهتره زودتر با شغلش کنار بیای.
ببین یه فوق لیسانس یا یه مهندس کارمند هیچ وقت نمی تونه درامدی این شکلی داشته باشه ، تا همیشه هم گرفتار و بدهکاره .
حالا این هم آنچنان شغل بدی هم نیست .
خیلی هم شغل خوبیه .
داره نون حلال در می آره .والا
-
بهتره اول خوب فکراتون روبکنیدبعدتصمیم بگیرید
تصمیم عجولانه نگیرید
فوراجواب منفی ندیدکه ممکنه بعدهاپشیمون بشید
همه جوانب رودرنظربگیرید
همه معیارهاتون روتویه ورق کاغذبنویسیدوبعدشروع به بررسی کنید
به عنوان مثال شماسی یاچهل تامعیارنوشتیدیکی یکی بررسیشون کنید
این اقااخلاق خوب داره یه تیک بذارید
تحصیلات دانشگاهی نداره ضربدربزنیدوالی اخر
وقتی همه روبررسی کردیداگه طوری بودکه فقط چندتاازمعیارهاتون رونداشتنددرموردش خوب فکرکنید
این روهم درنظربگیریداحتمال اینکه مافردی روپیداکنیم که تمام شرایط ومعیارهای مدنظرماروداشته باشه
خیلی کمه
موفق باشید
-
اول بگم زنگ زدن و جواب منفی دادم و کاملا مطمئن هستم .
و دوم اینکه آقا امید قرار بود فقط دختر و پسر همو ببینن که آیا میپسندن یا نه! بلابرون نبود که این همه جمع کرده بودن!
roseflowerجان دقیقا بررسی کردم دیدم با رفتارای دیشبش معیارا و ملاکهای منو نداشت! راستش زیاده میخندید و قهقهه میزد! من اینجوری خوشم نمیاد من میخوام طرفم متین وسنگین باشه تازه اینکه تازه اولین شب دیدار بود چرا اینقدر صمیمی؟؟؟؟!!
نه شغل مناسب-نه تحصیلات و نه متانت و سنگینی که من جذبش بشم که حداقل تحصیلات نداشتنشو نادیده بگیرم و چشم بپوشم!
-
مهنا جان اميدوارم بهترين تصميم رو گرفته باشي اينايي كه گفتي خيلي مهمه آفرين كه بدون احساسات تصميم گرفتي.خوشبخت باشي