-
فبلم های هالیوودی داره روی سلیقه ام( در ظاهر دختر) تاثیر میذاره.
سلام بچه ها .
من فیلم انگلیسی زیاد می بینم ، هالیوودی .
.
به فیلمی که کمتر از جایزه اسکار و گلدن گلوب و بفتا و ... نداشته باشه راضی نمی شم.
.
حالا مشکل اینه که این هنرپیشه های خانمی که توی فیلم ها بازی می کنند همگی زیبا و خوشگل هستند. همه شون تناسب اندام دارند . نه چاق اند نه لاغر . کارشون درسته !:163:
.
یعنی من که دارم حداقل هفته ایی دو تا فیلم دارم می بینم ، در طول ماه تقریباً با حدود 10 تا از این دخترها برخورد می کنم و در طول سال 100 تا از این دخترا.
.
حالا سریالها بماند.
.
از طرفی با دختری هم دوست نبودم . حداقل اگه دوست بودم:163: و اون رو نزدیک به خودم میدیدم متوجه میشدم ، همه که تناسب اندارم ندارند .
.
حالا وقتی که توی خیابون ، دانشگاه و این ور و اون ور دختری رو می بینم که تناسب اندام نداره ، یه جورایی جذبم نمی کنه حتی اگه خوشگل باشه .
البته بچه ها ! من راه نیوفتادم توی خیابون و دانشگاه چشم چرونی کنم ها ! نه . همین آدم های اطرافمو می گم:324: .
.
می خوام بگم سلیقه مو دارند دست کاری می کنن .
اون دختر خوبی که یک کمی تناسب اندام نداره چه گناهی کرده که توی این فرهنگ سازی هالیوود ، بدون شوهر بمونه ؟
.
حالا من چیکار کنم . شاید اصلاً این تفکرات چیزی جز ترواش یک ذهن معیوب نباشه.
نکنه یه وقت برم خواستگاری و یه دختر خوبی رو سر همین مسائل از دست بدم؟:302:
-
RE: فبلم های هالیوودی داره روی سلیقه ام( در ظاهر دختر) تاثیر میذاره.
امید جان باید بگم که
فقط دخترای تو فیلمای هالیوودی نیستند که جذابن
مرداشونو چرا نمیگی که انقدر جذاب و خوش هیکل و خوش تیپ و خوشگلن!!!!
همینجور که آقایون از خانومهای خوشگل و خوشهیکل و جذاب خوششون میاد ،خب خانومها هم از اینجور مردا خوششون میاد
پس باید بگیم تمام مردای دیگه کنار و بدون زن بمونند و دخترا جذب اینجور مردا بشن؟؟
اگر همه به برعکس قضیه نگاه کنند اونوقت فقط دنبال ظاهر آدما نیستند
اگر رفتی خواستگاری دختر همه چیز تموم، خب عزیزم خودتم باید همه چیز تموم باشی!
-
با سلام و احترام
اینکه می گویی ربطی به خوشرویان نداره.
همه چیزای این دنیا همینطوره.
وقتی نگاهت به دست همسایه هست. ماشین خوشگلتر و گرونتر داره، خونه بزرگتر داره، موقعیت سیاسی اجتماعی بالاتر داره، مدرک بالاتر داره، فامیل فهمیده تر داره، و هزاراتا دیگه.....
وقتی کمالخواهی خودمون را به این ظواهر محدود کنیم. هرگز حد توقف نداره.
حتی اگر خوشگلترین دختری که در فیلم دیده ای همسرت شد. روز دوم و سوم کم کم تکراری میشه.
حالا باید در خیابان دنبال یک زیباروی دیگه بیفتی.
به نظرم چاره را بابا طاهر عریان هزار سال قبل بدون دیدن دختران هالیودی ارائه داده است(راست می گویند که آنچه پیر در خشت خام می بینه جوان در آینه هم نمی تونه ببینه)
|
ز دست دیده و دل هر دو فریاد | *** | كه هر چه دیده بیند دل كند یاد
|
|
بسازُم خنجری نیشش زفولاد | *** | زنُم بر دیده تا دل گردد آزاد |
|
-
نقل قول:
حتی اگر خوشگلترین دختری که در فیلم دیده ای همسرت شد. روز دوم و سوم کم کم تکراری میشه.
:104::104::104::104::104::104::104:
دقیقا, من دخترای خشگل و خوش هیکلی رو میبینم که ذره ای شرف ندارن! چه برسه که بشه باهاشون زندگی کرد.
-
شما منظور منو نفهمیدین .
.
.
شنیدین میگن "من اون دختر رو نپسندیدم " یا "از ظاهرش خوشم نیومد" ؟
خب این پسندیدن از کجا میاد .
از یه سلیقه شخصی میاد .
نه اینکه من چشم دنبال بهترین ها باشه .
نحوه پسندیدن من داره جهت دار میشه .
.
می ترسم این مسئله اونقدر پیش بره که در ناخودآگاهم دختری رو نپسندم به خاطر همین مسائل.
.
راستی یه مسئله دیگه .
وقتی دخترای جلف داخل خیابون رو می بینم حالم بهم میخوره .
ولی در فیلم های هالیوودی هم دختر جلف به این شکل کمتر نشون داده میشه .
یعنی خیلی هاشون دخترای ساده و پوشش معقولی هستن .
به نوعی تمایل من هم به سمت دخترای با پوشش ساده هست .
پوشش ساده ولی خوشتیب ، فکر کنم نسخه ایرانی فرهنگی باشه که داره بهم القا میشه .
نمی دونم از دست این رسانه چی بگم .
خودمم موندم که این سلیقه من همون سلیقه خودمه یا دست کاری شده ؟؟؟!؟!؟!؟!
-
با سلام
آقا امید یه چیز رو در نظر بگیر
اونم اینکه اونا ظاهرا ساده هستند ولی گریم شدیدی دارند خانمها تو ایران اونایی که اهل آرایش هستند آرایش تابلو و مشخص دارند در حالیکه خیلی هم اون آرایش عوضشون نمیکنه ولی توی اون فیلمها اونا یه گریم شدید و کامل دارند به نحوی که خیلی تغییر کردند ولی اصلا به نظر نمیاد کاری کرده باشند. یعنی شما فکر میکنی اونا واقعا این شکلی هستند اگه صورتشونو وقتی شسته شده باشه ببینی نظرت مطمئنا عوض میشه یه صورت پر از کک و مک و خیلی ایرادهای دیگه که با هنرمندی پوشیده شده هنر گریم رو دست کم نگیرید.
در ضمن الان که تو جامعه ما دختران جوان خیلی به خوش هیکل بودن اهمیت میدن!
شک نکنید که زنان ایران چه از نظر ظاهر و چه از نظر نجابت از زنان غربی سر هستند.
ضمنا اونی که نادیا گفته هم کاملا صحیحه اگه زنای منتخب اون فیلما جزو مثلا 5 درصد زیبای جامعه اونها باشند مردها شونم همینطورند و مردانی با این هیکل و قیافه بیشتر از 5 درصد جامعه نیستند.
حالا آیا شما خودتون جزو 5 درصد خوش تیپ و خوش قیافه جامعه هستید؟یا واقعا خصوصیت مهم دیگه ای که شما رو برجسته کنه و جزو ایده آل ترین مردها قرار بده دارید که از طرف مقابلتون چنین انتظاری داشته باشید!!!!
-
با سلام
بحث دستکاری سلیقه نیست.
خواهی نخواهی عوارض و هزینه های سبک زندگی شماست.
وقتی با سیگاری همنشین هستی، ممکن است سیگاری نشوی اما بوی دود سیگار خواهی گرفت.
در این فیلم ها ارزشمندی طوری طراحی شده است. که شما تغییر می یابید. و می شوید آنچه که می خواهند.
حالا این تغییر سلیقه در مورد اندام دختران ظاهر هست زود متوجه شدید.
بقیه چیزها را هم کم کم متوجه خواهید شد.
ابیات بابا طاهر فراموش نشود
-
فکور!
من خودم که هیچی ، نه خوشگلم نه خوش هیکل !
اینا رو هم من می دونم که هنرپیشه ها زیر گریم سنگینی هستند ، حتی اگر هم زیر گریم نباشند جزو 5 درصد خوشگل جامعه شون هستند که بحثی توش نیست.
.
من میگم مشکل اینجاست که من و شما این حقیقت رو میدونیم ولی این فرهنگ سازی روی من تاثیر گذاشته ، به طوری که نمی دونم سلیقه کنونی ام آیا همون سلیقه قبلیه یا دست خورده ؟
انگار پست من با مدیر همدردی همزمان شد
این عکس رو هم میذارم تا معنی یکی از جمله هامو بدونین:
http://www.hamdardi.net/imgup/38678/...89f9107cc7.jpg
-
طبیعیه. چشم به چیزی که می بینه عادت می کنه. هنرمندا واسه همینه که هی اثار هنری رو نگاه می کنن. چون چشمشون باید رو فرم باشه! پس خودتو سرزنش نکن.
در مورد فیلما خوب لابد زبانت خوب می شه. اما دلیلی نداره خیلی هم دقت کنی به اندام ادمای فیلم. موضوعش روابط انسانی خود زبان خارجی اینارو دقت کن.
در مورد ازدواج من نظر شخص خودمو می تونم بگم و ممکنه واسه همه درست نباشه. اگه کسی رو دوست داشته باشی دیگه اندامش چهره اش و خیلی چیزای دیگه برات مهم نیستن. خوب معلومه وقتی هیچ شناختی از دختری که می بینی نداری تنها چیزی که بهش توجه می کنی ظاهرشه!
طبیعیه.
-
با سلام،
آقا امید به نظر من وقتی فردی بصورت مکرر در معرض هنجاری قرار بگیره و به تاثیرش اهمیت چندانی نده در طول زمان اون هنجار به بخشی از هویتش تبدیل میشه. نگرانی شما از تغییر دیدگاهتون بجاست چرا که خودتون احساس کردید دیدگاهتون تا حدودی به سمت متریالیستی متمایل شده. این دیدگاه مثل نوشیدن از آب شوره، هر چقدر بنوشید سیراب نمیشید باز هم طمع بیشتر و باز هم عطش بیشتر... دیدن، شنیدن، خواندن و همنشینی با دیگران تاثیر بسازی در هویت شما داره و اگر آنچه که میخوانید، میبینید، میشنوید و نوع افرادی که با شما در تعامل هستند را حسابشده سبک سنگین نکنید دیر یا زود ارزشهای مهمی رو ممکنه از دست بدید. راه حل آقای مدیر هر چند ممکنه سخت باشد اما جوابگوست - فقط همت میخواد. :-)
شاید شما مثل اکثر مردها بصری باشید. شاید هنوز برای ازدواج آمادگی کافی رو ندارید (مثل خودم). ظاهر در امر ازدواج مهمه ولی به نظرتون معیارهای دیگه رو با زوم کردن روی ظاهر نادیده نمیگیرید؟ این تاپیک در ایجاد تعادل میتونه خیلی مفید باشه، امیدوارم استفاده کامل رو ببریم.
-
serok !
من مشخصا روی ظاهر تمرکز نکردم ، بلکه وقتی مسئله ظاهر پیش میاد تفکراتم و سلیقه ام به این شکل پیش میره.
وقتی مسئله ایی ملکه ذهن کسی میشه ، اون موضوع جزو دات فرد میشه .
من هم ممکنه دختری رو ببینم و ازش خوشم نیاد . نپسندمش .
وقتی این نپسندیدن رو بررسی کنیم ، ممکنه پی ببریم به اینکه فرهنگی که القا شده و این همنشینی ای که بوده تاثیر خودش رو گذاشته .
-
به اعتقاد من خوش آمدن (پسندیدن) به فاکتورهای زیادی مثل خانواده، هنجارهای جامعه و نحوه زندگی فرد بستگی داره. بعنوان مثال اغلب پسرانی که مادرشان محجبه است، ترجیح میدهند همسر محجبه اختیار کنند. یا آرایش غلیظ عربهای حاشیه خلیج فارس بیشتر توسط مردهاشون جذابیت داره. وقتی شما بصورت مکرر در معرض فیلمهایی قرار میگیرید که در آن زن یا مرد بصورتی زیرکانه زیباییهایشان نمایش داده میشود بالطبع ممکنه در انتخاب شریک زندگی دچار وسواس بشید و در خودتون هم احساس ضعف کنید (که فکر میکنم چنین احساسی رو حداقل قبلاً داشتید: من: خواستگار لاغر مردنی).
ظاهر تنها یک بعد ساده در بعضی از فیلمهای هالیودیه. گاهاً مسئله پیچیده تر میشه که کمتر به چشم میاد. مثلاً طوری فیلم ساخته شده که بیننده برای اینکه ستاره فیلم آسیبی نبینه یا به خواسته اش برسه آرزو میکنه اتفاقاتی رخ بده که در واقع از نظر جامعه ما ابداً پذیرفته شده نیست (مثلاً فرار دختر و پسر با بد نشان دادن شخصیت پدر دختر).
امید عزیزم شما تصور درستی در رابطه با دنیای غرب ندارید. من منکر این نیستم که جامعه غرب از نظر آزادی بیان و اندیشه، فناوری، میران مطالعه و رعایت حقوق در خیلی زمینه ها زیبا عمل میکنند. اما در بخشهای دیگر دیدگاه آنها به شدت ماتریالیستی و زننده است. پسر یا دخترهای زیادی تنها بخاطر ظاهرشون اعتماد به نقس ندارند، پس زده میشوند و برای جبران تن به هر حقارتی میدهند تا شاید تایید شوند. صدای دهل از دور خوش است.
پ.ن: راه چاره کنار زدن کامل فیلمهای هالیودی نیست، اما قبل از دیدن هر فیلمی بد نیست rating و genre فیلم رو چک کنی تا به خیلی چیزها عادت نکنید.
-
آقا امید
اون عکس آرایش کرده ها که مثل عجوزه بودند اینجوریام نیست دیگه
منظور من هم این هست الان شما همین دختر بیل گیتس رو که با لباس ساده میبینید و به نظر بدون آرایش هم میاد احتمال اینکه از یک سری کرم مخصوص گریم که اصلا هم فرد رو تابلو نمیکنه استفاده کرده باشه کم نیست بعدش هم این خانم توی اون عکس خیلی هم زیبا نیست از این تیپ و قیافه اینجا هم فراوان هستش منتها شما این خانم رو با روسری پوشیده یا چادر تصور کن واقعا چه شکلی میشه چقدر جذاب میشه.اون چیزی که شما تو جامعه می بینید یا دختران آرایش داری هست که خیلی تابلو هستند و معلوم نیست واقعا چه شکلی اند (ممکنه زیبا یا زشت باشند) و یک دسته هم آدمایی که ساده می گردند و زیبایی شون زیر حجاب پنهان شده و باز هم شما نمیتونی تشخیص بدی که زیبا هستند ولی خیلی هاشون زیبا هستند.
خوب اینکه شما از ظاهر ساده و آراسته خوشتون بیاد که بد نیست چرا نگران هستید!!!!!
ولی به قول مدیر همدردی مواظب باشید سایر تاثیرا رو روی فرهنگ شما نذاره.
اونا خیلی راحت شیطان پرستی رو تبلیغ می کنند.آخر بعضی از فیلماشون بدی و شیطان پیروز میشه به خوبی و حقیقت. البته من تعداد زیادیش رو ندیدم و راستش اصلا حوصله ام نمیکشه ببینم ولی از فیلمای قدیمیشون بیشتر خوشم میاد.
به نظر من غربی ها هر چقدر که از نظر علم و دانش و تکنولوژی پیشرفت چشمگیر داشتند از نظر فرهنگ عقب رفتند و حالا این فرهنگ نامطلوب رو دارن تبلیغ هم میکنن...
پستم با پست serok همزمان شد و ممکنه تکراری باشه
-
سلام امید خان
دوستان گفتنی ها رو گفتن. فقط دیدم این عکسه که من رو هم یک مدت مسحور خودش کرده ، شما رو هم به اشتباه
انداخته :) این خانم دختر بیل گیتس نیست و به ظاهر یک مدل یا هنرپیشه هست.
گو اینکه به قول فکور هر دختری اگر موهاش باز باشه و به پوست و اندامش برسه همین قدر جذاب میشه.
پس این حباب فانتزی رو بترکون.
یک چیزی رو خوب فهمیدم. آدم وقتی دنبال عشق می گرده ، دائم ناخودآگاهش سراغ داستانهای عاشقانه ، فیلم و
غیره میره و مدام اون شخصیت ها رو با همسر آیندش مقایسه می کنه :)
خود من یک مدت یک سره رمان عاشقانه میخوندم و خودمو میذاشتم جای شخصیت دخترهای داستان و همش
پسرهای دور و برم رو با اون پسرها مقایسه می کردم و تو دلم می گفتم چرا هیچ کس مثل داستانا نیست و همه
انقدر بی ریختن :311: اما وقتی کم کم دیدم دارم از کار و درس و زندگیم میافتم به احساسات خیالپردازم توقف دادم
و وقتی منطق بهم حاکم شد تازه فهمیدم که تو چه هپروتی بودم.
با خودم گفتم اینا همش قصه اس بهار. همین شخصیت های شیک و جذاب اگر تو سختی ها باشن بازم انقدر جذابن؟
با خودم گفتم معلومه که نه. بعد ها فهمیدم وقتی روح کسی زیبا باشه و تو روحشو ببینی دیگه ظاهرش رو نمی بینی
واسه همین خوشگلی و خوش اندامی واسم شد اولویت دهم و با خودم عهد کردم که به دل نشستن مخاطبم با
شناخت روحش باشه که حتما زیباست!
من به این فکر کردم که ما این جسم رو با خودمون که نمیبریم و روحمون رو با خودمون می بریم اون دنیا.
پس کاش اگر روح کسی قرار همراه و همسرم باشه زیبا باشه نه صرفا ظاهرش. همین که به دلم بشینه و عقلمم
تاییدش کنه کافیه.
واسه همین واسه همیشه چنین مقایسه ای رو توی ذهنم متوقف کردم و سعی کردم این زیبایی اندیشم باشه که
دیگران رو جذب کنه نه ظاهرم.
نصف دخترای خوب هم که اطرافت می بینی یا به خواستگاریشون میری اگر بخوان موهاشون رو باز بذارن یا از جذابیت
های جنسیشون استفاده کنن مطمئن باش از خیلی ها موفق ترن اما ارزش ها راحت بدست نمیاد! آره برادر.
هر دختری اگر کمی موهاش رو از روسری بذاره بیرون جذاب میشه چه برسه به همش!
پس ذهنت رو بهش یاد بده رویاپردازی و مقایسه نکنه و بهش بگو گوهر شناسی رو توی رفتار آدمها دنبال کنه نه ظاهر
فریبندشون!
-
سلام امید
این لینک رو قبلا دیدی..بازم برو ببین.
باز بگو چرا زنم شکل فلان هنرپیشه و خواننده نیست
سادگی وجود نداره..همش حقه است.
با حرف فکور شدیدا موافقم.
واقعا شما مردا بعضیاتون خیلی ظاهر بینید..یعنی خیلی راحت دچار خطای بصری میشید..این عالم گریم و ... انقد گسترده است که ما که دختر هستیم هم زیاد ازش سر در نمیاریم.
همه دخترای اینجا عین اون دراکولاهایی که عکسشونو گذاشتی نیستن..سبک ارایش ایران و اروپا و امریکا فرق میکنه..قبول دارم.
اگه تو اون سبکی دوست داری مسئله ای نیست..باید از جیب مبارک خرج کنی.
اتفاقا خالم همین چند روز پیش از امریکا اومده بود به ما سر بزنه..صحبت میکردیم.و عکسای دختراشو که البته بچه دارن اورده بود..به نظر خیلی ساده میومد..تو نگاه اول ادم فکر میکرد این دختر خالم که اونجا پول رو پول میذاره و انقد جایگاه معتبری داره انقد ساده است..بعد که خالم تعریف میکرد دیدیم این خبرا نیست.
لوازم ارایشی با مارکای خیلی خیلی خوب با قیمتهای گزاف و بسیوووور متنوع استفاده میشه..هفته ای نیست که واسه مانیکور ناخناش نره..
وقتی یه مثلا ریملی که استفاده میکنه به پول ما میشه بالای 200 تومن که سر یه ماه میندازش دور ،،خوب عزیزم خوب میشه دیگه..
حالا فکر نکن این دختر خالشم به هر حال ایرانیه..چون تا من یادم میاد دختر خالم اونجا بوده و یه شخصیت علمی معتبره.
اما اینجا دخترا با ارزونترین لوازم ارایشی سر میکنن.بین یه کرم 30-40 تومنی و یه کرم 200-300 تومنی حتما یه فرقی هست دیگه.
حالا اگه تو اون مدلی دوست داری خرج کن تا زنت همون شکلی بشه..لباسای مارک..لوازم ارایشی معتبر..
یا مثلا یه ریمل واسم اوردن به پول ما 80-90تومن..اندازه دوتا بند انگشته..هرچی نیگاش میکنم میگم این دو روزه تموم میشه یا سه روزه؟؟
خوب عزیز برادر خرج بنما..اگه نه هم به زنت بگو ارایش ملایم دوست داری...ارایش ملایم هم یه سری اصول و حقه داره که زنت راحت میتونه یاد بگیره.
خوب نوشته من بار مشاوره ای فلان و بهمان نداشت...:)
موفق باشی
-
به نظر من اصلا ایرادی نداره که در مورد ظاهر سخت پسند باشیم. برای شخص من که فوق العاده ظاهر یک دختر مهم هست. یعنی اون اندازه که ظاهرش مهم هست سطح مالی و شرایط خونوادگیش ( البته نه فرهنگی) وتحصیلی مهم نیست. من به شخصه حاضرم با کسی ازدواج کنم که تحصیلات در حد من نباشه و موقعیت کاری من رو نداشته باشه(چون بار زندگی روی دوش مرد هست از نظر مالی بیشتر) ولی زیبایی اون رو اصلا و ابدا کوتاه نمیام!
برخلاف فرمایش برخی از دوستان، تمرکز بر روی زیبایی نشون دهنده پختگی یا عدم پختگی نیست!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
امید جان باید بگم که
همینجور که آقایون از خانومهای خوشگل و خوشهیکل و جذاب خوششون میاد ،خب خانومها هم از اینجور مردا خوششون میاد
پس باید بگیم تمام مردای دیگه کنار و بدون زن بمونند و دخترا جذب اینجور مردا بشن؟؟
و باز هم برخلاف نظر برخی از دوستان، اون چیزی که برای زنها مهمتره (موقعیت مالی و تحصیلی و اجتماعی و شغلی)با چیزی که برای مردها مهمتره(زیبایی زن و اندام) متفاوته. یعنی اصلا اینطوری نیست که شما جز 5 درصد اول زیبایی مردان باشید که بروید جز 5 درصد اول انتخابهاتون روانجام بدهید. یعنی اگر قرار بر انتخاب بین شرایط باشه، مثلا یک آقای دکتر با درامد خوب یک خانوم زیبای کارشناسی رو انتخاب می کنه هر چند که آقا چهره متوسطی در بین مردان داشته باشه. {این به تفاوت معیارهای انتخاب بین زنان ومردان برمی گرده}
بله، شما باید امتیاز های نسبتا مشابهی رو داشته باشید. یعنی یک طوری جالب نیست که مردی با چهره معمولی و اندام معمولی و وضع مالی و تحصیلی و شغلی معمولی به خواستگاری یک دختر بسیار زیبا با بقیه شرایط معمولی بره! چون اختلاف بوجود میاره. ولی واقعا اگر یک پسر دکتر با شغل عالی و درامد عالی به خواستگاری یک دختر زیبا ولی مثلا با تحصیلات کمتر بره هرچند اگر خودش زیبا نباشه هیچ ایرادی نداره. اگراین پسر به خواستگاری دختری بره که نه زیبایی نه تحصیلات عالی و نه شغل عالی داشته باشه احساس پشیمونی ولش نخواهد کرد!
نادیای عزیز،اولویت اکثر خانومها برخلاف ما آقایون، موقعیت طرفه نه زیبایی واندامش!
باید دقت کرد که این دختر واقعا چقدر زیباست ، نه اینکه چقدر به خودش رسیده تا زیبا شده. من قبول ندارم که خارجی ها بیشتر آرایش می کنند. بیشتر دوستان من خارج از ایران هستند و می گن تقریبا دختراشون هیچ ارایشی ندارند. آمار و ارقام هم می گه هزینه آرایش خاورمیانه ای ها از کل اروپا بیشتره! ظاهر دخترهای ایرانی(به طور متوسط) در مجموع البته بهتر از خارجیهاست ولی قد و اندامشون ابدا!!
امید اگر زیبایی براتون مهمه، خیلی دقت کنید در انتخاب چهره که تحت آرایش نباشه . بعدا پشیمون نشید.
-
ببخشید معلومه وقتی شما آقایون معیارتون میشه فقط ظاهر دخترا انقدر به آرایش تمایل پیدا میکنن این یه امر طبیعیه چون خانوما دوست دارن بهشون توجه بشه و مدام خودشون رو با معیارهای زیبایی جامعه تطبیق میدن حالا اگه تو یه جامعه ای سادگی و ناتورال بودن زیبایی محسوب بشه خوب دخترا ساده تر میگردن ولی اگه تو جامعه ای چشم و ابروی آنچنانی و گونه و دماغ و تاتو معیار زیبایی باشه اکثریت خودشون رو تطبیق میدن ... در ضمن منم تو ایران با هیچ آقایی که شبیه هنرپیشه های هالیوودی باشه برخورد نکردم اگه برخوردم بکنم باور کن یه درصدم برام مهم نیست شاید نگاشم نکنم چون معیارم این نیست و شخصیت آدما رو خیلی بالاتر از این میدونم که با هیکل و ظاهر بسنجمش ... به امید روزی که به جای چشم زیبا به دنبال نگاه زیبا باشیم
-
اگر درست یادم باشد وقتی کوچک بودم شنیده بودم نگاه کردن به فیلمهایی که اندام و موهای هنرپیشه ها نمایان باشه توسط بعضی مراجع مکروه شده بود. راستش حالا می فهمم حکمت بعضی احکام را.
با فوتوشاب و انعکاس نور و هزار ترفند دیگر ذهن مردان پر از فرشته :310: می شود. چطور می شود انتظار داشت چنین مردی همسرش برایش جذاب باشد.
آقا امید شما هم بهتره تمرکزت را روی این مساله کمتر کنی.
-
سلام
این که میگید اینا با گریم خوشگل میشن و اینا چه ربطی به سوال امید داره؟؟
به هر حال چه با گریم باشه چه زیبایی واقعیشون این باشه داره سلیقه امید رو عوض میکنه،البته میدونم منظورتون اینه که باید واقع! بین باشه،که درست هم میگید
یا این چیزی که نادیا گفت،یعنی آدم اگه خوشگل و خوش هیکل نباشه حق داشتن همسر زیبا رو نداره؟؟چه حرفیه آخه
ببخشید،یهو حرصم گرفت خب :)
به نظرم bahar.shadi نظرش خیلی بهتر از بقیه بود و حرفای مهم تری زد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
گو اینکه به قول فکور هر دختری اگر موهاش باز باشه و به پوست و اندامش برسه همین قدر جذاب میشه.
پس این حباب فانتزی رو بترکون.
با خودم گفتم اینا همش قصه اس بهار. همین شخصیت های شیک و جذاب اگر تو سختی ها باشن بازم انقدر جذابن؟
با خودم گفتم معلومه که نه. بعد ها فهمیدم وقتی روح کسی زیبا باشه و تو روحشو ببینی دیگه ظاهرش رو نمی بینی
واسه همین خوشگلی و خوش اندامی واسم شد اولویت دهم و با خودم عهد کردم که به دل نشستن مخاطبم با
شناخت روحش باشه که حتما زیباست!
من به این فکر کردم که ما این جسم رو با خودمون که نمیبریم و روحمون رو با خودمون می بریم اون دنیا.
پس کاش اگر روح کسی قرار همراه و همسرم باشه زیبا باشه نه صرفا ظاهرش. همین که به دلم بشینه و عقلمم
تاییدش کنه کافیه.
واسه همین واسه همیشه چنین مقایسه ای رو توی ذهنم متوقف کردم و سعی کردم این زیبایی اندیشم باشه که
دیگران رو جذب کنه نه ظاهرم.
نصف دخترای خوب هم که اطرافت می بینی یا به خواستگاریشون میری اگر بخوان موهاشون رو باز بذارن یا از جذابیت
های جنسیشون استفاده کنن مطمئن باش از خیلی ها موفق ترن اما ارزش ها راحت بدست نمیاد! آره برادر.
هر دختری اگر کمی موهاش رو از روسری بذاره بیرون جذاب میشه چه برسه به همش!
پس ذهنت رو بهش یاد بده رویاپردازی و مقایسه نکنه و بهش بگو گوهر شناسی رو توی رفتار آدمها دنبال کنه نه ظاهر
فریبندشون!
البته ببخشید که اینجور نقل قول کردم(حذف بعضی جمله ها)جمله هایی که به نظرم مهم بود رو آوردم
-
سلام
اقا امید می خوایم با ازدواج به کمال برسیم
ببخشید ولی ما مسلمونا البته نه همه تا حرف ازدواج می شه فکرمون می ره به پایین تنه و رابطه جنسی
ولی این همش نیست .من نمیدونم چی همشه ولی این نیست
البته حق داری 25.6 سالته و .. خوب فشار میاد ...
من میگم هیچوقت اینجوری خواستگاری نرو چون همه چیو اون قضایا می بینی و نمی تونی درست تصمیم بگیری.
زیبایی خیلِییی مهمه ولی نه اونقد که با یه بست مدل ازدواچ کنی فقط تا این حد که دوست داشته باشی طرفتو بغل کنی و بهش محبت کنی به نظرت اینطور نیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
به نظر من اصلا ایرادی نداره که در مورد ظاهر سخت پسند باشیم. برای شخص من که فوق العاده ظاهر یک دختر مهم هست. یعنی اون اندازه که ظاهرش مهم هست سطح مالی و شرایط خونوادگیش ( البته نه فرهنگی) وتحصیلی مهم نیست. من به شخصه حاضرم با کسی ازدواج کنم که تحصیلات در حد من نباشه و موقعیت کاری من رو نداشته باشه(چون بار زندگی روی دوش مرد هست از نظر مالی بیشتر) ولی زیبایی اون رو اصلا و ابدا کوتاه نمیام!
برخلاف فرمایش برخی از دوستان، تمرکز بر روی زیبایی نشون دهنده پختگی یا عدم پختگی نیست!!
نقل قول:
امید جان باید بگم که
و باز هم برخلاف نظر برخی از دوستان، اون چیزی که برای زنها مهمتره (موقعیت مالی و تحصیلی و اجتماعی و شغلی)با چیزی که برای مردها مهمتره(زیبایی زن و اندام) متفاوته. یعنی اصلا اینطوری نیست که شما جز 5 درصد اول زیبایی مردان باشید که بروید جز 5 درصد اول انتخابهاتون روانجام بدهید. یعنی اگر قرار بر انتخاب بین شرایط باشه، مثلا یک آقای دکتر با درامد خوب یک خانوم زیبای کارشناسی رو انتخاب می کنه هر چند که آقا چهره متوسطی در بین مردان داشته باشه. {این به تفاوت معیارهای انتخاب بین زنان ومردان برمی گرده}
بله، شما باید امتیاز های نسبتا مشابهی رو داشته باشید. یعنی یک طوری جالب نیست که مردی با چهره معمولی و اندام معمولی و وضع مالی و تحصیلی و شغلی معمولی به خواستگاری یک دختر بسیار زیبا با بقیه شرایط معمولی بره! چون اختلاف بوجود میاره. ولی واقعا اگر یک پسر دکتر با شغل عالی و درامد عالی به خواستگاری یک دختر زیبا ولی مثلا با تحصیلات کمتر بره هرچند اگر خودش زیبا نباشه هیچ ایرادی نداره. اگراین پسر به خواستگاری دختری بره که نه زیبایی نه تحصیلات عالی و نه شغل عالی داشته باشه احساس پشیمونی ولش نخواهد کرد!
نادیای عزیز،اولویت اکثر خانومها برخلاف ما آقایون، موقعیت طرفه نه زیبایی واندامش!
باید دقت کرد که این دختر واقعا چقدر زیباست ، نه اینکه چقدر به خودش رسیده تا زیبا شده. من قبول ندارم که خارجی ها بیشتر آرایش می کنند. بیشتر دوستان من خارج از ایران هستند و می گن تقریبا دختراشون هیچ ارایشی ندارند. آمار و ارقام هم می گه هزینه آرایش خاورمیانه ای ها از کل اروپا بیشتره! ظاهر دخترهای ایرانی(به طور متوسط) در مجموع البته بهتر از خارجیهاست ولی قد و اندامشون ابدا!!
امید اگر زیبایی براتون مهمه، خیلی دقت کنید در انتخاب چهره که تحت آرایش نباشه . بعدا پشیمون نشید.
ببخشید اقا مهران یکم من رکم
شما که اینطور به قضیه نگاه می کنید
وقتی زنتون بغلتون میکنه شما رو بغل میکنه یا مدرکتونو
وقتی میگه دوستتون داره فکر کنم اون 0 رای جلوی حسابتون دوست داره
وقتی هم بوستون میکنه هم اون استاتیک و ریاضی 1 دانشگاتونو بوس میکنهر نه شما رو
حتما می گین چه فرقی میکنه ما که حالمون رو میکنیم
ولی یه دقیقه فکر کن وضع مالیت خراب بشه موقعیت اجتماعی ت از دست بره اونوقت زنت یا ولت میکنه یا سکس تعطیل .نمیتونی هم از دستش نارحت شی چون خودت اونجوری خریدیش.
اینجوری که گفتی ببین درست حساب میکنم یا نه؟
140 سانت قد وزن 100 میشه برای کسی که داره بیسواده درامد 50 هزار در ماه
150 قد وزن 80 :5 دبستان درامد250
160 فد وزن 70 نهضت سواد اموزی درامد 300
160 قد وزن 60 دیپلم درامد 500
....
....
179 قد وزن 51 چشم سیاه :پزشک ....
فقط یه سوال مزنه یه خانوم شکل هیلاری داف الان چنده تو بازار
.
-
[size=large]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirtina
....
....
.
:311:
خیلی باحال بود جوابتون:311:
در مورد مزنه یک خانم شکل هیلاری داف اوون خانم قدش 155-157 هست البته قدی که خودش اعلام کرده ،پس قاعدتا باید کمتر باشه.
خلاصه مزنش می شه چیزی حدوده 450 اون جور که شما گفتی :311:
خوب یک نکته جالب واسه پسرای عزیز دیدید همین خانم هیلاری داف که به چشم شما اندام انچنانی داره و چهره عالی و به قول خودتونه آخره دافه
هم قد خیلی از دخترای ایرانی و حتی کوتاه تر از 50 درصدشونه
نمی گم بد هستن نه ،خانم زیبا و خوش اندامی هست و منم از طرف داراشم.
ولی هر روز 100 ساعت ورزش می کنه کلی پزشک و متخصص تغذیه بهش برنامه غذایی می دن و قرص دارو می خوره تا می تونه بدنشو قشنگ و پوستش را جوان نگه داره.هزار جور ماساژ با دستگاه و بی دستگاه رو تنش انجام می گیره.هیلاری داف،جنیفر لوپز و الی اخر همشون همین هستند می دونم بعضی هام ذاتا هیکلشون چاق نمیشه ولی خوب 80 درصد افرادی که خوش اندام هستن تو همین ایران هم نگاه کنید برنج نمیخورن لب به بستنی نمی زن و هر روز می دوان...اینکه فرهنگ ما بره به اون سمت که به تناسب اندام اهمیت بدیم خیلی هم عالیست ولی اینکه فرهنگمون بره به سمتی که زن خودمون رو با نژادهای دیگه مقایسه کینم و اختلافایی که تو ژنتیکمون هست یه نوع ایراد بدونیم بی شرمانه است.
به نظرم مردای ایرانی پرمو ترن ،به به مرد اوروپایی کم مو است.
وای تو فیلما که نگو هم کم مو هستند هم ماهیچه ای
منم یه شوهر اون جوری می خوام
کیه که دلش نخواد
کدوم دختری هست که بگه نه من از مرد اروپایی بدم می اد؟من از اندام ورزشکاری بدم می اد من از مرد متناسب و هیکلی بدم می اد؟حالا سلایق خاص رو به کنار.
خوشتون می اد ما در مورد مردهای ایرانی این جوری حررف بزنیم؟؟؟
بله اون خانم های اروپایی کلی رو اندامشون وقت و برنامه ریزی دارن و ازلذت خوردنشون زدن.و خیلی هم خرج کردن.
بله این جوریاس،
شما هم اگه دلتون یه خانم زیبا و خوش اندام می خواد باید برای این جور برنامه هاش خرج کنید یا اینکه کسی پیدا کنید که رو اندامش حساسه و سخت ورزش میکنه .
همه آقایون چه موقعیت بد چه خوب دلشون زن زیبا وخوش اندام می خواد این واقعیته
ولی همه خانم ها مرد پول دار و موقعیت عالی نمی خوام
همه خانم مرد زندگی مرد شریف مرد سالم مرد با غیریت می خوان
اینه تفاوت بین جنس زن و مرد.
مردای ایرانی باید طرز فکرشون رو عوض کنن والا مام اروپا نرفته نیستیم اونام هم دختر زشت دارن هم چاق هم خپل هم دیلاق هم ریقو همه مدلی دارن ولی شما فقط دارید اون نرمه های بیستشون رو تو فیلم ها می بینید نه جامعه کلیشون رو.شما دارید درصد اندکی از جامعه اون ها رو می بینید درصد اندکی که جز محشرترین هاشون هستن
[/size]
-
منم یه زمانی چهره برام مهم بود
ولی الان بیشتر از چهره اخلاق مهم هست . یعنی زن خوش اخلاق زشت رو به زن زیبای بد اخلاق ترجیح میدم.
مثلا فکر کنید زیباترین زن جهان رو دارید ولی ناپاک باشه اون وقت کی حاضره باهاش ازدواج کنه؟
-
با حرف علیرضای عزیز (و خانم بهار شادی) کاملاً موافقم. ظاهر بی اهمیت نیست اما دو آدم قراره یک عمر با اخلاق و سرشت طرفشون زندگی کنند. زیبایی ظاهر گذراست و دیر یا زود محو میشه یا حتی به قول آقای مدیر "عادی خواهد شد" اما اخلاق طرفین هست که باعث آرامش زن و شوهر و علاقه ای بادوامشون میشه. چرا که نه، حتی در اون سن و سال مرد میتونه با خیال راحت همسرش رو "بهترین و زیباترین" خطاب کنه. زیبایی داریم تا زیبایی :-)
پ.ن: آقایون بزرگوار هرگز یک دختر/خانم رو زشت، چاق یا بی ارزش خطاب نکنید چون هرگز فراموش نمیکنند و به شدت آزارشون میده. هر کسی به نحوی زیبایی خودش رو داره چه خانم، چه آقا. :-) این 'درخواست' برادرانه رو از من بپذیرید. ممنون
-
این پست بالا فقط یه شوخی بود منظورم این بود اگه قرار بر معامله بود ملیندا فرنچ باید زیباترین زن دنیا بود که نیست.
اقا امید من تایپیکای دیگتونو خوندم اینجوری که انقد فکرتون مشغول ازدواجه و دختر هست از زندگی می افتین پیشنهاد میگنم حتمما به مشاور مراجعه کنید .
اتفاقا با حرف علی رضا من مخالفم مجبوری مگه کسی که به نظرت بد قیافست بگیری فقط به خاطر پاکی ش که نه خودت خوشبخت شی نه اون .
هر کس یه ستاره داره تو اسمون .
خودمو بگم
تعریف از خودم نمی کنم ولی از چهره و هیکلم درامد کسب کردم چند وقت دیگه پی اچ دی مو میگیرم وضع مالیم عالی نیست ولی بدم نیست ( متوسطه).ولی نامزدم 20 کیلو اضافه وزن داره از دنیا هم بیشتر دوسش دارم به نظرم خیلیم زیباست در صورتی که به نظر همه دوستام امیر موجی شده !!
من میگم یکم تعادل داشته باشیم . انقد 0 و1 نگاه نکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirtina
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
نقل قول:
امید جان باید بگم که
ببخشید اقا مهران یکم من رکم
شما که اینطور به قضیه نگاه می کنید
وقتی زنتون بغلتون میکنه شما رو بغل میکنه یا مدرکتونو
وقتی میگه دوستتون داره فکر کنم اون 0 رای جلوی حسابتون دوست داره
وقتی هم بوستون میکنه هم اون استاتیک و ریاضی 1 دانشگاتونو بوس میکنهر نه شما رو
حتما می گین چه فرقی میکنه ما که حالمون رو میکنیم
ولی یه دقیقه فکر کن وضع مالیت خراب بشه موقعیت اجتماعی ت از دست بره اونوقت زنت یا ولت میکنه یا سکس تعطیل .نمیتونی هم از دستش نارحت شی چون خودت اونجوری خریدیش.
....
....
.
البته شک نداشتم که برای برخی از دوستان که ذهن سطحی اونها اجازه برداشت عمیق از موضوع رو نمی ده قضیه فهمش یک خورده دشواره. ولی ایراد نداره. من یک بار دیگه توضیح می دم.
برای خانومها و در پس ذهن اکثر خانومها، معیارهای موقعیت مرد مهمتر از معیارهای زیبایی اون هست. اگر اینطوری مرسومه که خانومها ترجیح می دهند با مردانی با تحصیلات و موقعیت شغلی بیشتر ازدواج کنند واین رو حق خودشون می دونند طبیعیه که یک مرد ترجیح بده با زنی با زیبایی بالاتر از خودش ازدواج کنه. این اصلا بد نیست.
چهره زیبای یک زن ممکنه باعث خوشبختی نشه ولی چهره زن وقتی به دلت نشینه بعیده باعث نارضایتیت از زندگی نشه. (اگر این هم سخت بود بگید توضیح بدم)
در ضمن همون طور که از دست رفتن موقعیت من محتمل هست از دست رفتن زیبایی ایشون هم محتمله. ولی من نوعی نمی تونم معیارهامو تعطیل کنم بگم هیچ معیاری ندارم چون فردا ممکنه از دست بره!! دوست من حرفی رو بزنید که در عالم واقع بگنجه!!
همسر بنده مدرک بنده رو بغل نمی کنه، بلکه از این احساس که موقعیت شغلی من و تحصیل من عالی هست احساس رضایتمندی از زندگی خواهد داشت اگر فاکتورهای اخلاقی مدنظر روهم داشته باشم.
اگر باز هم فهمش سخت بود تاپیک جداگونه ای باز می کنم و کلمات سخت رو دونه به دونه توضیح می دم. پویا باشید.
درود
خانومهای نازنین، با مدرک تحصیلی عالی و زیبایی خوب، ممکنه یک مرد دیپلمه با شرایط بسیار معمولی بیاد خواستگاریتون شما جواب مثبت بهش بدید؟ چون اخلاقش خوبه یا پاکه؟!!
در انتها، هرگز هرگز هرگز راجع به معیارهای زیبایی مدنظرتون کوتاه نیاید. ممکنه عادی بشه زیبایی ولی اگر طرف مقابل زیبا نیاد به نظرتون ودوست نداشته باشید چهرشو زجری که خواهید کشید طاقت فرساست.
-
این تاپیک از سئوال اصلی امید خارج شده و به بحث آزاد تبدیل شده، اگر نمیخواهید به انجمن آزاد منتقل بشه لطفاً رعایت جهت را داشته باشید .
و اما سئوال و نگرانی امید :
آقا امید ، آنچه شما اشاره داشته ای دقیقاً هدف این فیلمها هست ، و طبیعیه که چنین اثری داشته باشه ، اما سئوال این است که شما چرا خودت را در معرض اغوا شدن قرار می دهی ؟؟؟، بالاخره ابلیس در هر زمان و دوره و موقعیتی با استفاده از ابزارهای زمانه در صدد فریب است . آنچه مهم است اینه که ما روزنه های آسیب پذیری خود را بشناسیم و پوشش دهیم .
شما که اکنون می دانی از این فیلمها آسیب دیده و می بینی باید روی اعتیاد خودت به دیدن آنها کار کنی .
نظر بنده این است که شما بسیار احساس محور هستی و پاشنه آشیل و روزنه آسیب پذیری شما از درون و از همین ناحیه احساسی بودن است .
کسی که بدور از احساسات اینگونه فیلمی بخواهد ببیند قطعاً بیشتر از آنکه سرگرم شود و تحت تأثیر جاذبه های آن دقیق می شود در شکل پردازش و ساخت و تکنیکهای بکار رفته از جمله گریم و ... برای تولید چنین فیلمهایی و قطعاض با دقت در هزینه های سرسام آور و .... می فهمید کار شده تا چنین شود برای رسیدن به یک هدف مشخص که در رأس آن سود به هرقیمت است و لذا قبل از آنکه تحت تأثیر محض قرار گیرد تحلیل می کند و قطعاً با درک واقعیتها عقلاً خود را منع از در معرض چنین آفتهایی قرار گرفتن می کند و با بالابردن آگاهی خود از این اهداف و آفتهایش واکسنه می شود ، اگر عقلانیت محورش باشد از این کار دست کشیده و زمان اختصاصی به دیدن این آثار آفت زا را به امور مهم تر و پرورش دهنده روح و روان و اخلاقیاتش اختصاص می دهد .
شما بر مبنای احساساتت تعمداً خود را در مسیر آسیب قرار داده ای و تنها با مهار و کنترل همین احساسات است که نه فقط از این بستر بلکه از هر بستر وزمینه آسیب زای دیگری پرهیز کرده و برعکس عمل خواهی کرد و اینگونه واکسینه می شوی .
یک نظر اجمالی به تاپیکهای مختلف خود بندازید ، رد پای احساساتی بودن و محور بودن این احساسات و آسیب های آن پیداست .موفق باشی
درد روشن شد ، درمان نیز هم ، پس خود را دریاب که وقت تنگ است ....
.
.
-
سلام
به نظر من یک مطلب مهم ناگفته مونده و مدیر همدردی فقط اشاره ای داشتند و خیلی مهمه اینه :
ما انسانها از دو نعمت الهی برخورداریم بنام عقل و دل
این دو خصوصیت خیلی وقت ها با هم در تعارض و تقابل هستند.
یک مثال ساده:
فرض کنید شدیداً سرما خورده و تب کرده همراه با عفونت گلو و گرسنه که اتفاقاً یک غذای سرخ کرده و خوشمزه و مورد علاقه هم روبروی ما هست .
در اینجا عقل و دل در تعارض شدید قرار دارند. و...... هزاران مورد دیگر
دل مرجعی است که انسان را از طریق حواس و غرایض خود و بدون واسطه جذب موضوع میکند تا از زندگی بهره ببرد.
عقل هم که همه میدانیم...با استفاده از تجربه و اطلاعات ، باید و نباید و مصلحت و غیره برای این کشش غریزی تصمیم سازی میکند.
اما اصل موضوع:
هر چه بین این دو تعادل و تناسب برقرار باشد ، زندگی ما موفقیت آمیز تر بوده و کمتر افسوس اشتباهات گذشته خود را خواهیم خورد.
-
فرشته مهربان!
من چطور می تونم احساساتمو کنترل کنم ؟
و این موضوع در زندگی زناشویی برای محبت به همسر تاثیر بدی داره؟
-
آقا میشه بس کنین ؟
منحرف شدیم رفت:302:
.
.
یعنی من احساساتی ام ؟!
فرشته مهربان!
من چطور می تونم احساساتمو کنترل کنم ؟
و این موضوع در زندگی زناشویی برای محبت به همسر تاثیر بدی داره؟
خب حالا چیکار کنم ؟
-
امید خان
نگران انتقال نباش برادر من :) مهم اینه که شما درست تاپیک رو هدایت کنی
در مورد کنترل احساسات و حرف فرشته جان منظور این نیست که شما بی احساس باشی. منظور اینه که متعادل
رفتار کنی و تیزی احساساتت رو بگیری و هیجانات خودت رو کنترل کنی.
برای مثال شما زود نگران میشی که ای وای سلیقم داره تغییر می کنه و احساساتت رو به منطق غالب می بینی و
نگران میشی. برای کنترل احساسات مطالعه تاپیک های زیر بسیار مفید خواهد بود و 100 البته عمل به آن
چگونگی کنترل و تعدیل احساسات
انرژی خود را غنی سازی کنیم
مدیریت احساسات و چندگام برای تسلط بر عواطف
پست های تاپیک های بالا رو بخون بسیار مفید و کمک کننده هست.
منظور از کنترل احساسات هم کنترل هیجانات کاذب و تحت سیطره عقل آوردن احساسات هست و نه تنها هیچ
ضربه ای به روابط زناشویی که نمیزنه از شما در دید همسرت یک مرد قوی و با اراده و مسلط به احساسات میسازه
که میشه بهش تکیه کرد!
در این راه روی اعتماد به نفس و کنترل خشمت هم کار کن تا بتونی یک روحیه قوی برای خودت بسازی
:72:
-
آقا امید
یعنی اینکه بقول بهار تیزی احساتت رو بگیری ، و محوریت افکار و تصمیماتت با عقلت باشه و این نه تنها برای زندگی زناشویی مضر نیست بلکه موثر هم هست . اما اکنون شما در زندگی زناشویی قرار نداری ، خیال پردازی را هم بگذار کنار ، چون دقیقاً یکی از عوارض احساس محور بودن هم همین خیال پردازی هست و همین خیال پردازی شما را جذب این فیلم و سریالها می کند . تا جایی که همین سریالهای سیمای خودمون را هم ببینی به جای اینکه نکات آموزشی آنرا بگیری و در پی آن باشی که اگر دیدی چیزی نداره و فقط سرگرمیه رهاش کنی و نبینی ، میری توی ظواهر این سریال و وجه احساسی آن . از این رو فکر می کنم فیلمها و سریالهای عشقی و رمانتیک یا با چاشنی عشق خیلی جذبت میکنه و ...
عقل محوری بخصوص برای آقایون بسیار ضروری هست چون مرد تکیه گاه عقلانی زن هست و اگر در این زمینه ضعیف باشه و بیشتر کودک درونش ( احساسات ) فعال در محوریت باشد زن نیاز به امنیتش تأمین نمیشه که اینهم عوارضی دارد که از بحث ما خارج هست .
تاپیکهایی که بهار گفته را مطالعه کن همچنین موارد زیر را :
http://www.hamdardi.net/thread-9046.html
http://www.hamdardi.net/thread-9047.html
http://www.hamdardi.net/thread-18264-post-169095.html#pid169095
نکته دیگر در مورد شما این است که دچار تعارضهای شناختی هستی . که اینجا تعارض شما بین آگاهی و عمل هست . یعنی می دانی و عقلت بهت میگه که از این بستر و این فیلمها باید فاصله بگیری اما عملت با شناختت همراه نیست و این تعارض هست و آسیب رسان ، عامل این تعارض نیز همان احساس محوری هست .
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=560
http://www.hamdardi.net/thread-20001-lastpost.html
.