-
من یک مرده متحرک هستم.دیگه حوصله هیچی رو ندارم ، خسته شدم از زندگی.
سلام.
من ظاهراً مشکلاتی که دارم یکی یکی بهشون داره اضافه می شه .
اصلاً حالم خوب نیست .
می خوام روزها بگذره ، دوست دارم بگیرم بخوابم و همیشه خواب باشم .
کاش می شد روزی که دیگه صبح چشممو که باز کنم اینجا نباشم .
تغییری که توی این یک ساله کردم خیلی وحشتناکه .
توی این چند ماهه ناراحتتر ، غمگین تر ، افسرده تر شدم .
حرفایی که شنیدم ، برخوردهایی که باهام شده ، جامعه ایی که داریم .
.
عادت دارم لیست کنم مشکلاتمو ، اینجا هم همین کار رو می کنم .
.
مشکلات خانوادگی :
من از بابام متنفرم و وقتی مجبور باشی که با یکی زندگی کنی که ازش متنفری زندگی برات خیلی سخت میشه . از مامانمم همینطور. اونا خیلی بدن .
اصلاٌ به فکر بچه هاشون نبودن و نیستن .همیشه تحقیر و توهین . دروغ ، تفرقه افکنی .
نمی دونه وظایف پدری چیه .
مشکلات درسی :
اونقدر واحد دارم این ترم که از ترس نمی تونم بهشون دست بزنم .
مشکلات اجتماعی :
همه چی گرون شدن-وضعیت سیاسی مملکت-تحریم ها-احتمال وقوع جنگ-بی کفایتی مسئولین-جوونا افسرده-
مشکلات شخصی :
نیازهایی دارم که برطرف نشده ، گاهی وقتا فکر می کنم خودمو نابود کنم بهتره . بعدش می ترسم از اینکه برای همیشه توی جهنم بمونم . همیشه آهنگ غمگین گوش میدم .
بعضی مواقع می گم ولش کن چقدر بچه مثبت باشی .
مشکلات مالی :
حقوقم ارزشش یک سوم شده . همه چی سه برابر شده : پس همه چی ده برابر شده .
منی که یه روزی دلم به همین ها خوش بود حالا باید چیکار کنم .
چه خاکی به سرم بریزم ؟ چه جوری بیام پس انداز کنم ؟ دیگه هیچ پس اندازی جمع نمی شه .
نگین که قناعت کن .
مشکلات ادامه تحصیلم :
به روزایی دلم خوش بود که اگه نشه حداقل برای دکترا میرم یه جایی اپلای می گیرم .الان که دیگه نمی شه .
حال و رزوم خوب نیست . دیگه هیچ چیز خوشحالم نمی کنه . فکر کنم که دیگه به آخر خط رسیدم.
من یه مرده متحرک هستم که اگه اجبار بالا سرم نباشه از رختخوابم بلند نمی شم .
-
RE: من یک مرده متحرک هستم.دیگه حوصله هیچی رو ندارم ، خسته شدم از زندگی.
سلام آقای امید
اسمتون امیده دیگه چرا امیدتونو از دست دادین هدفتون آرامش خودون باشه اول بعد حل مشکلات
شاید من خیلی تجربه نداشته باشم ولی همون اندکش رو براون میگم شاید به دردتون بخوره
چرا مشکلات رو مینویسین حل شده ش رو به عنوان هدفتون بنویسید،اینطوری خیلی بهتره
در مورد اجتماع همه داریم تو این اجتماع زندگی میکنیم کم و بیش داره ولی از شما بدتر هم هستن میدونین
برای روش خودتون تو زندگی و تلاشاتون همیشه یه فرقایی بزارید منظورم اینه که اونجور که خودتون حس میکنید بهتره عمل کنید حتی اگه هیچکس اینکارارو به عنوان یه روش موفق پیشنهاد نمیده بهتون این باعث میشه شما همه این بار اجتماعی رو روی دوش خودتون حس ننید چون شما یه فرق با بقیه دارید
فکر نکنید به عنوان آدمی که مشکلی نداشته اینارو میگم اتفاقا چند ماه قبل من هم طوری بودم که تمرکزم رو از دست داده بودم و فکر مسایل منفی رهام نمیکردن،یوگا خیلی کمکم کرد البته بعد از دو ماه متوالی تازه اثرش رو فهمیدم گاهی لازمه انرژی های منفیتون رو تخلیه کنید
پدرو مادرتون رو دوس داشته باشید به خاطر ندانم کاری سرزنشون نکنید،هدفشون چیز دیگه ای هست
امیدوارم دوستان بیشتر کمکتون کنن
-
سلام
یه سری از مشکلاتی که گفتینو همه جوونا با هم داریم. گاهی وقتا دیدن اینکه تو غمت شریک داری آرومت میکنه. اما در مورد مشکلات شخصی و اونایی که مخصوص به خودتونن باید بگم که بعضی مشکلات هستن که راه حلی ندارن و فقط باید باهاشون کنار اومد. مثل خانواده شما. خوب بعضی ادما خانواده های به شدت حامی دارن و خیلیم خوش به حالشونه ولی اگه شما اینجوری نیستید حتما به جاش خدا یه چیزای دیگه به شما داده که جاشو پر کنه چون همه آدما همه چی با هم ندارن. خیلی برام جالبه بعضی چیزایی که گفتین دقیقا منم دارم مشکلشو ولی این حسو ندارم. چون به این نتیجه رسیدم که تو زندگی هرچیو تونستم درست کنم هرچیم نشد باهاش کنار بیام.
-
سلام.کاملا درکتون میکنم من هم تقریبا مشکلاتی مشابه شما دارم واین روز ها کمتر جوونیه که از این مدل مشکلات نداشته باشه.حتی وقتی پستتون رو خوندم دوباره یاد مشکلات خودم افتادم و باز چند دقیقه ای فکرم مشغول شد!
نمی خوام بگم همه چی درست میشه ولی شما وضعیتتون از خیلی های دیگه مثله من خیلی بهتره
شما دانشجوی ارشد هستید و همزمان سر کار میرید و در آمد دارید اگه کارتون مرتبط با رشته تون هم هست که صرف نظر از حقوقش واقعا خوشبحالتون!من حاضرم با حقوق ماهی 100-200 هزار تومان هم کار کنم ولی کو کار!!بزرگترین حسن کارتون سابقه ای هست که به دست میارید و مطمئنا بعد از تموم شدن درستون میتونید بیشتر رو کارتون تمرکز کنید و مطمئن باشید موفق میشید
تو کشور ما جا برای پیشرفت آقایون خیلی بیشتر از خانم هاست مطمئن باشید حتی اگر الان هم به نظر خودتون از نظر شغل و وضعیت اجتماعی وضع خوبی ندارید میتونید امیدوار به یه آینده ی روشن باشد.
مشکل اجتماعی که گفتید برای همه هست و فقط میشه گفت باید امیدوار باشید
سعی کنید به جای فکر کردن به مشکلات و لیست کردنشون و بزرگ کردنشون به موفقیت ها و برتری های که نسبت به بقیه دارید فکر کنید
-
سلام اقا امید
اخلاق ها و رفتارهای شما دقیقا مثل برادر خود منه.به خاطر همین خوب درکتون میکنم.
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که این عادت رو ترک کنید و دیگه مشکلات رو لیست نکنید !
شما فکر کردید خوده شخص بنده در زندگی کم مشکلات دارم؟باور کنید اگر مشکلاتم رو اینجا برای شما لیست کنم از مدیران تقاضای قفل تاپیک میکنید !!!
اما من هرگز این کار رو نمیکنم.چون نمیخوام زوم کنم روی بدبختیها و دردها ومشکلاتی که شاید تا اخر عمرم با من باشن.
فکرشو بکنید هر روز با خودتون بگید:
وای من بدبختم....وای من پول ندارم...وای میخواد جنگ بشه..وای بابا بده...وای مامانم بده....
اینجوری دقیقا خودتون رو به سمت و سوی دیوانه شدن پییش میبرید !!
اصلا این کار ادم رو دیوانه میکنه.این کار رو بذارید کنار.داشته ها و موفقیتهاتون رو لیست کنید.
این همه جوون حسرت یه لیسانس رو از پایین ترین دانشگاه ها میخورن ! بعد شما ارشد داری و ذره ای امید نداری؟!
شما پس فردا میخواهید یک زندگی رو هدایت کنید.اما اینجوری؟با این روحیه؟
شمایی که تمام همتت رو داری میکنی که ازدواج کنی فکر نمیکنی با این روحیه و صبر ضعیفی که داری شاید نتونی از پس زندگی و مشکلاتش بربیای؟
فکر کردید زندگی بعد از ازدواج خیلی آسون تر از الان میشه؟!
چقدر از مکشلات بعد ار ازدواج خبر دارید؟
فکر کدید با گوش کردن به چند تا سخنرانی مذهبی درباره ازدواج و مهارتهاش همه چی رو درباره ازدواج و مشکلاتش فهمیدید؟
در مورد مشکلات خانوادگیت نظری ندارم بدم.چون از این بابت اصلا درکتون نمیکنم.
یه چیزی رو هم اضافه کنم.اینا همشون مشکل نیستن.این دید و نگاه شماست که شده مشکل.
داشتن واحد درسی زیاد هم شد مشکل آخه !؟
پس چطور میخواهید برید و بعدا دکترا بخونید ؟! اصلا تحمل درسهای مقطع دکترا رو دارید ؟!
در مورد مسائل اجتماعی:
دفعه پیش هم بهتون گفتم.همه مون درگیریم.نه شما..نه بنده...نه بچه های همدردی..نه مردم تهران...نه کل مردم ایران.همه و همه درگیریم.فقط من و شما نیستیم.
پس چرا خیلی از ادمها با داشتن این همه مشکل دارن با رضایت زندگیشونو میگذرونن؟
برای اینکه مثل شما متمرکز مشکل نیستن.
اگر گرونیه، برای همه است.اگر سختیه ، برای همه است.
من احساس میکنم شما زیادی دارید متمرکز مشکلات جامه میشی و فقط بعد منفی رو نگاه میکنی.در مورد احتمال وقوع جنگ !
ما باید از وقایع بترسیم...از احتمالات هم باید بترسیم ؟!
من به دلیل شغل پدرم از یکسری مسائل خبر دارم.هرچند نه دقیق اما میدونم که قدرت دفاعی کشور فوق العاه قوی شده.نمیخوام بحث رو سیاسی کنم.در همین حد میتونم بگم که در مورد وقوع جنگ (که یه احتماله) به هیچ عنوان هیچ نگرانی نداشته باشید.
شما چرا فکر میکنی این فقط شمایی که نیازهات برطرف نشده؟!
فکر کردی ما همه نیازهامون برطرف شده؟
نه.خیلی نیازها هست برطرف نشده و نمیشه.قرار هم نیست که دقیقا هرچیزی که ما میخواهیم بشه.
من بازم براتون حرف دارم.
موفق باشید
-
امید جان بعضی چیزا رو به هر حال باید باهاش ساخت و کنار اومد. خیلی چیزا رو هم می شه سعی کرد و تلاش کرد و تغییر داد.
نمی دونم قبلا ندیدم که نوشته باشی با مادر پدرت مشکل داری این اولین باره شاید فقط واسه اینکه برای خواستگار کاری نکردن می گی. البته حق هم داری. وظیفه ای به هر حال دارن اما نیازی نیست ناراحت باشی.
بین مشکلاتت نوشته بودی واحد زیاد برداشتی. من فکر می کنم از بین این لیست الان فقط به درس خوندنت فکر کن و سر اون وقت بذار. کار هم که می کنی مهم نیست حقوقت الان فکرت روی درس باشه. همونطوری که دوستی گفتن همین کار با هر پولی می تونه برات یه سرمایه بشه چون میشه سابقه کاری. موفق باشی.
-
اینروزها همه آدمها درد دارند؛ درد پول, درد عشق, درد تنهائی ...
اینروزها چقدر یادمان می رود زندگی بکنیم
اقای امید خان را یادمون میره زندگی کنیم
-
سلام آقا امید
وقتی اسم کاربریتون رو امید انتخاب کردید حتما دلیلی داشتید مگه نه!؟
نا امیدی قویترین سلاح شیطان هست به گفته خودش!
از من یاد بگیرید که عاشق پسرداییم هستم .اون بهم گفته با اینکه منو دوست دارم اما نمیتونه منو بعنوان همسر بپذیره با این وجود من هنوز نا امید نشده ام و منتظرم انشا الله به آرزوم برسم!
مشکلاتی که گفتی وجود دارن و برای بعضیها بیشتر میشن و برای بعضیها کمتر اما در اصل حق با شماست وجود دارند.اما ما نباید با یاس و غصه خوردن بیشتر بهشون دامن بزنیم و اوضاع رو برای خودمون و اطرافیانمون بدتر کنیم.
در مورد خانواده کس شما رو سرزنش نمیکنه چون شما دخالتی در اینکه والدنیتون کی باشند نداشتید اما میتونید هرچند کم و کوچیک کارهایی رو برای بهبود اوضاع بکنید و حداقل به خاطر خواهر و برادرهاتون اگر دارید.
در مورد احتمال وقوع جنگ که اصلا نگران نباشید چون از وقتی من بچه بودم و یادمه ایران رو تهدید به حمله نظامی کرده اما هنوز نتونسته به حرفش عمل کنه از این به بعدش هم همینطوره انشا الله.در ضمن اگر کسی یا ملتی دشمن نداشته باشه باید به خودش شک کنه! این تهدیدها و تحریمها یعنی اینکه ملت و کشور ایران قدرتمند و ارزشمنده وگرنه کاری باهامون نداشتند.
تحریم هم که علتش واضحه، اگر همه سرمایه ملت رو راحت بدیم دستشون دیگه تحریم نیستیم اما از هزار جهت دیگه بیچاره میشیم خوبه حالا تحریم باعث گرونی شده اون وقت دیگه هیچی نداریم ببنید کشورهایی که در مقابلشون کوتاه اومدن سرنوشتشون چی شده؟
در مورد درس هم اگر میتونید چند واحد رو حذف کنید به نظرم تو این موقعیت واحد کمتری برمیداشتید بهتر بود و اگر میشه اینکارو بکنید
جوانهای این دوره ممکن مشکلات زیادی داشته باشند اما بدتر از جوانهای دیروز نیستند.
جوان دیروز تحصیلات نداشت جز گروه اندکی اما حالا خدا روشکر دختر و پسر لیسانس رو دیگه تحصیلات حساب نمیکنه/تو خونه حق اظهار نظر و تصمیم گیری و ... نداشت حتی توی ازدواج و انتخاب همسرش اما حالا آشنایی قبل از ازدواج و رابطه های دوستی و ... که البته مضر هست اما نشون از خود مختاری فرزندان هست/اینترنت و موبایل و حتی تلوزیون رنگی و... نداشت اما حالا هر بچه ای دبستانی موبایل داره و تب لت و چت و ایمیل و .../سربازی تو شرایط سخت بود و مرخصی چند ماه یکبار و جنگ اما حالا هزار و یک بهانه اومده که معاف بشن و کم بشه و الحمدلله در امنیت و نصفش فقط خونه هستند/ و هزار امتیاز دیگه
چرا ناشکری کنیم؟
آقا امید من نفسم از جای گرم بیرون نمیاد اما اصلا از لیست کردن بدبختیها و مشکلات هم خوشم نمیاد چون هر طوری که ما فکر و تصور کنیم حتی اگر بعضیهاش واقعی باشه همون برامون به عینیت در میاد چه خوب چه بد!
اینو من نمیگم بزرگان نویسنده و روانشناس و افراد موفق میگن مثل برایان تریسی و فلورانس اسکاول شین و ...و در راس اینها
اگر تونستید کتاب" چهار اثر از اسکاول شین" رو بخونید خیلی کمکتون مکینه
امام علی(ع) که فرمودند:
مراقب افکارت باش که گفتارت میشود مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود.مراقب رفتارت باش که شخصیتت میشود مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود
موفق باشید:72:
-
من فکر میکنم ریشه خیلی از مشکلات شما لیست کردن مشکلاتتونه
احتمالا ازبچگی همینطور بودین
من خودمم همینطور بودم تقریبا الانم هستم
ولی اینو میدونم که با این کار فقط مشکلات بیشتر و بیشتر میشه
نمیدونم چرا ولی همه ادمای بیخیال مشکلاتشون خیلی کمتره انگار خدا بهتر براشون میسازه
-
سلام برادر من
اول بگم، یواش بابا، چقدر داری تند میری!!!پیاده شو، قراره همه جمعی با هم بریم!
دوم اینکه، چون با اعتقاد و ایمانی این جمله را میگم، مگر پروردگار، عبادت فردا رو امروز از شما میخواد که شما داری، حساب کتاب روزی فردات رو میکنی؟؟؟؟؟
میدونستی پروردگار به قدر وسعت نگاه ما به زندگی بهمون روزی میده!!
از طرفی بگم، پاشو خودتو جمع و جور کن، خودتو به افسردگی نزن، تازه میخوای دامادشی!!!نمیشه مثل خیلی از جوونها حال زندگیتو ببری، خیلی به آینده دور فکر نکنی؟؟
نمیشه، سعی کنی از همینی که هستی راضی باشی و سعی کنی از شرایط موجود بهترین استفاده را بکنی؟؟؟
شاد بودن و شاد زندگی کردن، خیلی ربطی به قیمت دلار و بی زن بودن و بی پس انداز بودن نداره!!
تازه شما که الان مجردی، حقوق هم داری، به نظرم یه مدت فارغ از هر غم آینده، خوش باش!! کوه، استخر، باشگاه، دور همی با دوستان....
بابا اینقدر حرص میخوری، لاغر میشی ها!! یادمه گفته بودی میخواهی کمی چاق تر شی!
نمیشه به نداشته هات فکر نکنی؟
نمیشه یکم خودت و با جوونهای دیگه مقایسه کنی که هیچ ندارند!
نمیشه توکلت به خدا رو تقویت کنی؟
ما پدر مادرمون و خانوادمون را خودمون انتخاب نمیکنیم، اما نحوه زندگی وخوشبخت بودنمون دست خودمون هست!
امید جان، باور کن تمام مسایلی را که به عنوانه عدم خوشبختی گفتی، به نوع نگرشت بر میگرده، خیلی ها هیچ ندارند اما خوشبختند و خیلیها همه چیز دارند و حس افسردگی دارند!
یکی از اقوام ما، شوهرش بازنشسته از کار افتاده شد در دوران طلایی کسب و کار، (پارگی شبکیه چشم ونابینایی یک چشم)با 4 بچه، که 3 تاشون دانشجو بودن، با یه حقوقه در حد حداقل های زندگی و شاید هم کمتر، به شدت هم اهل تفریح، یادم هست، وقتی برای اولین بار مترو راه افتاد، مادر خانواده ساندویچ درست کرد، که یه سفر با مترو برن تا ته و برگردن، هر فیلم جدیدی اکران میشد، شنبه ها با بلیط نصف قیمت سینما بودن، باورت نمیشه، این خانواده شاد با حداقلها زندگی کرد و شاد بود، الان 3 فرزند خانواده دارای مدارج بالای تحصیلی از بهترین دانشگاهان! چهارمی هم امسال کنکور داره،
بابا یکم بزرگی خداوند رو باور کن!! به گمونم فشار درسها باعث شده، یادت بره!
نگرانه واحدهای زیادی هم نباش! تازه اول ترمه! یواش یواش با کلاسها مطالعات رو انجام بده، ارائه پاور پونتتم سعی کن خوب باشه، دیگه حلله،
فکر کنم دیگه مشکی نداری، همش حل شد:72:
-
بازم سلام
من حرفام نیمه تموم موند دوباره اومدم !
چند وقت پیش تلویزیون یه مستندی نشون داد.موضوعش یه چیزه دیگه است که اصلا کاری به اون ندارم.فردی که داشت ماجرا رو تعریف میکرد یه اقای 32-33 ساله بود با تحصیلات زیر دیپلم و شغل پارکبانی.
دو تا بچه داشت.یکی تازه به دنیا امده بود و یکی دیگه هم کلاس اول ابتدایی بود.
ماهی 400 تومان حقوق میگرفت که 200 تومانش خرج آب و برق و گاز و تلفن و و اینجور خرجها میشد و 200 تومان دیگه اش خرج خورد و خوراک .
میگفت از زندگیم راضی ام.زنم هم خیلی بسازه.مشکلی ندارم.
اقا امید
من این مدتی که شما آمدید همدردی متوجه شدم آدم مقیدی هستید.میدونیتسد بزرگترین گناه نا امیدیه؟
میدونستین برای لحظه لحظه عذابهایی که دارید میکشید خدا داره براتون ثواب و اجر در نظر میگیره؟
برادر من
کمی صبور باش.این سختی ها همش درس زندگیه.همش امادگی و سازندگیه.
شما پس فردا قراره کیه گاه و ستون یک خانواده باشی.هیچ فکر کردی اگر ستون خونه بریزه چی میشه؟
از الان خودت و ذهنت رو تقویت کن.
فکر نکن همه پدر و مادر ها سنگ تموم برای بچه هاشون میذارن.نه به خدا.از این خبرا نیست.ما اگر یه قرون از پول آب یا گازمون رو کم بدیم پدر همسر من آبرومونو میبره.همیشه میگه حساب جدا پدر فرزندی هم جدا !!!
به خاطر 75 تومان(تک تومنی) 15 وایستاد پشت در خونه تا بهش بدیم.
اینم بگم که یه آدم ثروتمنده.
بگذریم...
و یه سوال:
شما به وضعیت سیاسی مملکت چیکار داری؟!
میخوای چند تا مشکل دیگه که شما کاملا ازش بی خبر هستی رو برات بگم و همه گی دسته جمعی بشینیم باهم غصه بخوریم؟!
مگه جوونای افسرده فقط تو ایرانن؟میخوای غصه جوونای کل دنیا رو بخوریم؟!
میدونی چند میلیون جوون افسرده و مجرد توی کل دنیا وجود داره؟
چیکار میشه کردی؟به نظرت میشه با زانو بغل گرفتن همه مشکلات رو حل کرد؟
این شما نیستی که میگی ولش کن .چقدر بچه مثبت باشم.
این دقیقا همون شیطونیه که نشسته و منتظر فرصته.
دقیقا مثل همون لاشخوری که وقتی میبینه طعمه اش داره دیگه میفته زمین و مرگش نزدیکه کم کم میره جلو.
شیطون کارش همینه.بستر سازی میکنه.بقیه کارها رو ما خودمون میکنیم.
اون همین که شما رو از کرم و رحمت خدا نا امید کرده دیگه بارش رو بسته.چون میدونه تو این مسیری که شما رو گذاشته تهش همونیه که اون میخواد.
چرا اهنگ غمگین گوش میدی؟چرا خودت خودت رو دستی دستی له و داغون میکنی؟
نمیگم بیخودی شاد باش و الکی بخند.نه.مشکلات رو ببین و حسشون کن.اما انقدر غرق نکن خودتو.
اصلا بردار یه نامه برای خدا بنویس.هرچی که ازش میخوای رو توش بنویس.بدشم نامه رو ببر بنداز توی حرم و یا امامزاده ای.
اگر تهرانی بنداز تو حرم حضرت شاه عبدالعظیم.
برای زیاد شدن روزیت هم شبها دو رکعت نماز شب بخون.اگر سختته همه اش رو کامل بخونی همون دو رکعت هم افاقه میکنه.
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
این شما نیستی که میگی ولش کن .چقدر بچه مثبت باشم.
این دقیقا همون شیطونیه که نشسته و منتظر فرصته.
دقیقا مثل همون لاشخوری که وقتی میبینه طعمه اش داره دیگه میفته زمین و مرگش نزدیکه کم کم میره جلو.
شیطون کارش همینه.بستر سازی میکنه.بقیه کارها رو ما خودمون میکنیم.
اون همین که شما رو از کرم و رحمت خدا نا امید کرده دیگه بارش رو بسته.چون میدونه تو این مسیری که شما رو گذاشته تهش همونیه که اون میخواد.
:104::104::104::104::104:
-
آقا امید سلام
میشه سنتو بپرسم؟
توی پروفایلت که پیدا نکردم.
-
>>
>>
>> [undefined=undefined] تا آخرین نفس جا نزنی[/undefined]
>>
>>
>>
>>
>> پس از جدایی از همسر، از دست دادن شغل و مرگ مادرش، کتابی نوشت که دوازده بار توسط انتشارات مختلف رد شد
>>
>>
>>
>> جی کی رولینگ نویسنده سری کتابهای هری پاتر : پردرآمد ترین نویسنده تاریخ و برنده عنوان “تاثیر گذار ترین زن بریتانیا”
>>
>>
>> -----------------------------------------------------------------------------------
>>
>>
>> توسط کمپانی سازنده موسیقی رد شدند چرا که کمپانی از صدا و موسیقی با گیتار آنها خوشش نیامد
>>
>>
>>
>> گروه بیتلز: تاثیر گذار ترین گروه موسیقی قرن بیستم با فروش جهانی تا ۱ میلیارد نسخه از آثار
>>
>> -----------------------------------------------------------------------------------
>>
>> از دفتر روزنامه ای که در آن مشغول به کار بود اخراج شد چرا که رئیسش فکر میکرد تخیل، خلاقیت و ایده های خوب ندارد
>>
>>
>>
>> والت دیزنی: موسس شهر بازی دیزنی لند و شرکت والت دیزنی (آفریننده میکی موس، سفید برفی و..) برنده ۲۲ جایزه اسکار
>>
>>
>> تا سن چهار سالگی قادر به حرف زدن نبود. اطرافیان او را “فردی غیر اجتماعی با رویاهای احمقانه” میشناختند
>>
>>
>>
>> آلبرت انیشتن نظریه پرداز نسبیت و برنده جایزه نوبل فیزیک
>>
>>
>> در کودکی مورد سو استفاده جنسی قرار گرفت و بعد ها شلغش را به عنوان گزارشگر تلویزیون از دست داد چرا که او را مناسب تلویزیون نمیداستند
>>
>>
>>
>>
>> اپرا وینفری مجری برنامه تلویزیونی اپرا که به مدت ۲۵ سال در ۱۴۵ کشور مختلف پخش شد اولین بیلیونر سیاه پوست جهان
>>
>>
>> معلم مدرسه اش به او گفته بود که زیادی احمق است و هیچ چیز یاد نخواهد گرفت
>>
>>
>>
>> توماس ادیسون دارنده امتیاز ۲۵۰۰ اختراع که مهم ترین آنها لامپ الکتریکی است
>>
>>
>> از تیم بسکتبال دبیرستانش اخراج شد و بارها وبارها پشت سر هم شکست خورد
>>
>>
>> مایکل جردن بسکتبالیست حرفه ای سابق و معروف با عنوان بهترین بسکتبالیستی که تا به حال بوده است
>>
>>
>> در ۳۰ سالگی کارش را از دست داد.
>>
>> در ۳۲ سالگی در یک دادگاه حقوق شکست خورد.
>>
>> در ۳۴ سالگی مجددا ور شکست شد
>>
>> به ۳۵ سالگی که رسید,عشق دوران کودکی اش را از دست داد
>>
>> در۳۶ سالگی دچار اختلال اعصاب شد
>>
>> در ۳۸ سالگی در انتخابات شکست خورد
>>
>> در ۴۸,۴۶,۴۴ سالگی باز در انتخابات کنگره شکست خورد
>>
>> به۵۵ سالگی که رسید هنوز نتوانست سناتور ایالت شود
>>
>> در ۵۸ سالگی مجددا سناتور نشد
>>
>> در ۶۰ سالگی به ریاست جمهوری آمریکا برگزیده شد
>>
>>
>> نام او آبراهام لینکلن بود……..
>>
>>
>>
>> جا نزد
>>
>> هیچکدامشان جا نزدند
>>
>> از خودشان ناامید نشدند
>>
>> به شکست تن ندادند
>>
>> سر خم نکردند
>>
>>
>>
>> جا نزنیم
>>
>> برندگان آنهایی هستند که جا نمیزنند
>> هیچ چیز جلودار یک انسان واقعی نیست
>>
>> امید اولین قدم است برای رسیدن به پیروزی.
> __,_._,___
-
سلام،
هیچیت نیست!
فقط دوست داری مشکلاتت رو بزرگ جلوه بدی و برای خودت دل بسوزونی!
به قول فرشته:
"گوش دادن هر نوع آهنگی اگر زمینه فعال شدن احساسات و محور شدن آن را ایجاد کند به گونه ای که عقلانیت را محدود کند ( چه احساس غم چه احساس شادی ) ، مضر هست ."
و یا به قول مدیر:
"موسیقی یك واژه و مفهوم عام هست. بسته به محتوای شعرها، و نوع موسیقی به كار گرفته شده و شرایط احساسی فرد می تواند مخرب هم باشد.
گاهی برای كسی كه در ناامیدی تا لبه پرتگاه رفته است، یك موسیقی غمگین با مفاهیمی از شعرهای ناامید كننده می تواند آخرین هل را به فرد بدهد تا سقوطش حتمی شود.
و به عكس می تواند نوعی از موسیقی امیدبخش به همراه مفاهیم مثبت یك فرد را از لبه پرتگاه تا اندازه ای عقب بكشد و فرصت بازسازی را به فرد بدهد. "
این آهنگ ها رو گوش میدی و حس غم و اندوه دورنت به وجود می یاد و وقتی می خوای دنبال دلیل غمناکیت بگردی، مشکلاتت رو بزرگ می کنی!
- پس آهنگ های غمناک، پاک می شن!
- ورزش خیلی خوبه ها!!!!! برو یه باشگاه ثبت نام کن که مجبور بشی بری!
- تا از این حالت در بیای، طول می کشه، و تغییر یک باره امکان نداره، یعنی امکان داره یه روز خوب بشی، یه روز همین حالات بهت دست بده، وقتی این حالات بهت دست داد، سعی کن فکر نکنی و خودت رو مشغول کاری کنی، مثلاً اتاقت رو تمیز کن، ماشینت رو تمیز کن و از این کارهایی که از فکر کردن آزادت می کنه!
- اینایی که گفتی رو دیگه کسی بهش نمی گه مشکل!:163: از ملزومات زندگی شده!
- مشکلاتم رو لیست می کنم یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟:163:
بسیار یاد کردن از سختی های زندگی ، بردگی می آورد . حکیم ارد بزرگ
به نظرم حس ترحم پذیریت زیاد شده و دلت می خواد برای خودت سوگواری کنی!
موفق باشی.:72:
-
سلام برادر امید
باز که شما کشتی هات غرق شدن!
خوب می بینم که به قول مریم جناب شیطون رو حسابی کیفور کردی و بشکن زنان راهی خونش کردیش :)
این فضای سیاهی که ازش حرف زدی همین ایران خودمونه؟ :163:
پس چطوریه که خیلی ها دارن زندگیشون رو می کنن؟ یک لحظه منو بردی به 3 سال پیش خودم.
دقیقا توی همین وضعیت گیر کرده بودم و صبح تا شب رمان های عاشقانه 2 زاری میخوندم و با همذات پنداری از عالم
حقیقی جدا می شدم و به دنیای رویاها پر می کشیدم!
دنیای خوب و شیرینی بود اما حقیقی نبود و من روز به روز نا امید تر می شدم.
مدتی بود بیکار شده بودم و خیلی نا امید و بی انگیزه بودم.
مثل شما که دوست داری برای فرار از واقعیت همش بخوابی! منم همش تو هپروت رمان بودم.
اما یک پیشنهاد خوب کاری منو از این رو به اون رو کرد! پیشنهاد همکاری در یک موسسه فرهنگی!
من عاشق کاری بودم که بهم پیشنهاد شده بود! و این شد که یک روز نشستم راست و حسینی با خدای خودم
خلوت کردم و ازش خواستم بهم امید و انگیزه بده و توان زیاد. سختی توی این 3 سال خیلی کشیدم!!!
از لحاظ اقتصادی شدیدا در مذیقه بودم ، ازدواجمم که بهم خورده بود! و کلی بدهی معوقه که من مسئول
پرداختشون بودم! اما توی همه این سختی ها خدا همیشه با لبخند نگاهم کرد و با پشتیبانیش بهم دلگرمی
داد که من هستم! فقط تلاش کن و از سختی ها نترس!
بهم گفت امیدت به من باشه نه به حساب کتابای دنیایی!
انگیزمو هدفم انقدر قوی بود که همه جوره تلاش کردم! با سختی ها مبارزه کردم! گاهی خسته می شدم که
طبیعی هم بود اما باز بعد از تجدید قوا به کار برمی گشتم!
والان بعد از 3سال زحمت بی وقفه دارم درهای رحمت خدا رو که یکی یکی به روم باز میشه می بینم!
هنوزم سختی های زیادی پیش رومه اما انگیزه من انقدر قویه که به لطف خدا کمر مشکلاتو می شکنم!
همه اینا رو بهت گفتم که بگم که انگیزه و هدف و امید و عشق به خدا درمان تمام نا امیدی هاست!
که بگم انقدر که نا امیدانه حرف زدی و از رحمت خدا به واقع مایوس شدی آیا به داشته هات و خوشبختی هات
فکر کردی؟ آیا فکر کردی که یکی هست که عاشقته و نگرانت؟ یا فکر کردی وسط این همه نا امیدی تنهایی؟
یا فکر کردی دنیا به آخر رسیده؟ یا فقط خودت هستی که آخر همه بدبختی ها هستی؟ کدوم؟
این حرف حضرت علی رو خیلی دوست دارم. میگن در مشکلات زندگی به پایین تر و گرفتار تر از خودتون نگاه کنید!
نمیدونم دعای عرفه رو خوندی یا نه؟ و نعمات بی شماری رو که خدا بهمون هدیه کرده بود که شکر گزارش باشیم و
با استقاده از اونها تلاش کنیم و حواسمون باشه که خدا یک موجود بسیار هوشمند و بی نظیر خلق کرده که به
توانایی داره هر کاری رو انجام بده اگر خودش بخواد!
پس امید عزیز
اگر گرونی هست ، اگر اوضاع سیاسی و اجتماعی و خونوادگی و ... بده واسه همه همینجوره و هر کسی مشکل
داره! اما خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون بخوان!
وضع برای همه یکسانه! برای همه همینه اوضاع! اما برنده کسیه که با توکل به خدا راهو ادامه بده!
هموار کردن مسیر کار انسانهای فوق العادست! یا راهی راهی پیدا کن یا راهی بساز!
پس شما هم برای ایجاد انگیزش شغلت رو عوض کن! فکر کنم گفته بودی دوستش نداری!
پس برو دنبال کاری که دوستش داری! و براش تلاش کن! برای خودت تلاش کن! فارغ از همه مشکلات!
ضمن اینکه به یک خونه تکونی اساسی توی قلبت نیاز داری
خیلی حرف زدم اما لازم بود!
برات دعا می کنیم اما یادت باشه خودت کلید استجابت دعات هستی!
موفق باشی
-
سلام اميد
يه حرف رك و راست و جدي
اينقدر ناله كردي و از بدبختي هات گفتي كه خودتم باورت شده بايد بميري!
عادت كردي به همراهي و تاييد منفي!
بي اراده شدي!
يكي از همكارام اينقدر از نداشتن خواستگار خوب, اخلاقاي پدرش, حقوق كمش و... گفت كه هفته پيش كارش رسيد به خودكشي...
دست خودم هم نبود فقط تو دلم ميگفتم اينا انگار نميدونن درد چيه؟
صد بار بهت گفتيم هدفهاتو بنويس, هدفهاي كوتاه مدتتو
هزار بار گفتيم انگيزه تو خودت ايجاد كن با ورزش با نوشتن موفقيتهات
بارها و بارها گفتيم و از ما گفتن و از تو نشنيدن!
ليستت كمه منم ميتونم موارد ديگه اي رو بهش اضافه كنم ! تا راحت منتظر ...
برادر من حرف اول و اخر همينه تا خودت نخواي راهي واسه بيرون اومدن ازين وضعيت نيست
اينقدر گفتي كه عادت كردي به همراهي ديگران با ناله هات
دقيقا افتادي تو مرثيه سرايي!
يه عده مثل ما هم كه دقيقا اين مشكلاتو حس كرديم نشستيم بالا سرت و باهات همراهي ميكنيم!
ميتوني صد تا تاپيك ديگه بزني و همه فريادبزنن و تو باز بري خونه اولت
ميتوني هم بري ورزش, يا مسافرت, نه بري تو بالكن و به صداي قطره هاي بارون گوش بدي و اروم بشي
يادت رفته از حال و اكنون لذت ببري
يا خودتو غرق بدبختياي گذشته كردي يا ترس از اينده
اين براي بار صدم ! اين راهش نيست!
نترس اول و اخر ميميري من تضمين ميكنم!!!!
لطفا تا اون موقع بشين و از زندگي لذت ببر كاملا بدون دليل
هيچكس جز خودت به دادت نميرسه ودر برابرت احساس مسووليت نميكنه
يه جمله معروف:هيچ مساله جدي و مهمي در مورد انسان وجود ندارد
-
تو زندگی اگه آرامش باشه دیگه نه حقوق مهمه نه جنگ داخلی و خارجی... نه درسا تلنبار می شه و نه تحریم نگرانی ایجاد می کنه...
ولی اگه آرامش نباشه همه ی اینایی که گفتی می شه عذاب!!!
تقریباً همه ی مشکلاتی رو که گفتی کم و بیش ماها هم تو زندگیمون داریم؛ ولی مشکل شما، آقا امید، اینا نیست...
اون آرامشه که نیست و بهونه گیرت کرده.
تنها سبب آرامش هم همسر نیست!!!
من به این باور رسیدم که دعای پدر معجزه می کنه... یه بار این معجزه رو امتحان کن!!! احساس می کنم به خاطر نفرتی که از پدر و مادرت داری اون آرامشی رو که باید تو خونه دریافت کنی رو، نمی گیری و این شده باعث همه ی این لیستی که گفتی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
تنها سبب آرامش هم همسر نیست!!!
من به این باور رسیدم که دعای پدر معجزه می کنه... یه بار این معجزه رو امتحان کن!!! احساس می کنم به خاطر نفرتی که از پدر و مادرت داری اون آرامشی رو که باید تو خونه دریافت کنی رو، نمی گیری و این شده باعث همه ی این لیستی که گفتی!
ظاهرا پدرم راحت یاد گرفته چطور با احساسات بچه هاش بازی کنه .
من در واقع آرامش ندارم .
من وقتی می رسم توی خونه انگار تمام غم و غصه های دنیا برام تازه شده .
یه مسئله مهمی بود که از اول سال تا حالا با بابا و مامانم سر و کله زدم تا تونستم رضایتشون رو جلب کنم . خیلی مهم در حد تیم ملی مهم.
دو بار تا حالا نظرشون عوض شده .
خب خودتون رو بندازین جای من :
یک بار موافقن ، انگار دنیا رو بهم دادن .
دقیقا دو روز بعد ، مخالفن .
.
این اتفاق دو بار افتاده .
احساسات من به بازی گرفته شده توسط این آقا .
حق هم با منه .
-
امید جان
من هم مدتی پیش شدیدا اینایی که گفتی آزارم میداد جوری که منی که هدفم از بازگشت به همدردی کمک بود رو واداشت که برای اولین بار تاپیکی باز کنم و هر چی تو دلم بود بگم.هر چند اون تاپیک قفل شد...
بعد از همه این حرفا به جایی رسیدم که بسیاری از این مسائل خارج از کنترل منه!پس چرا اینقدر خودمو فیتیله پیچ کنم؟اصلا پیچیدن به خودم چه کمکی بهم میکنه!؟
الان کمی نسبت به این مسائل بی تفاوت شدم!دلار هم که بشه 10000 تومن من چرا حال خودمو خراب کنم؟حالمو خراب کنم درست میشه؟
وقتی به این سوالات فکر کردم بیخیالتر شدم...
این نقل قول از گل کاغذی هم زیباست:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
تو زندگی اگه آرامش باشه دیگه نه حقوق مهمه نه جنگ داخلی و خارجی... نه درسا تلنبار می شه و نه تحریم نگرانی ایجاد می کنه...
ولی اگه آرامش نباشه همه ی اینایی که گفتی می شه عذاب!!!
تقریباً همه ی مشکلاتی رو که گفتی کم و بیش ماها هم تو زندگیمون داریم؛ولی اون آرامشه که نیست بهونه گیرت کرده.
امید جان
اگر می تونی مدتی از اینجا فاصله بگیر
بشین یکم فکر کن...اگر شرایطش رو هم داری یه مسافرت برو
من با شناختی که از تو دارم میدونم آرامش رو تجربه میکنی.به خودت فرصت بده:72:
-
امید عزیز شما سمینار ازدواج دکتر فرهنگ رو معرفی کردید توی این سایت رفتم دانلودش کردم و کلی معیارام رو صاف و صوف کردم
کنکجاو شدم و رفتم سمینار موفقیت هم دانلود کردم و دارم گوش میدم این روزا
بهت توصیه میکنم شروع کن سمینار موفقیت هم گوش بده..مطمئن باش کلی دید و نگرشت عوض میشه مثل همون سمینار ازدواج
این طرز فکرت نشون میده این سمینار رو گوش نکردی
موفق باشی
-
چشم yekidota عزیز ، گوش میدم .
-
مطمئنید پدر و مادرتون رو در شرایطی نمیذارید که بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنند
یا اینکه دلهره داشته باشن که ازشون دور شید بی محبت شید ناراحت شید و راضی بشن
با پدرتون خودتون صحبت میکنید یا مادرتون واسطه اند،سعی کنید مردونه با خودش صحبت کنید
باور کنید هیچ پدرو مادری بد بچه ش رو نمیخواد شاید ندونسته اینکارو میکنن که باعث عذابتون شده
همیشه رابطه ها نرمال نیست گاهی وظایف جابجا میشه شما دلتون رو بزرگ کنید،بزرگ فکر کنید تا بتونید قدمای بزرگ بردارید
-
سلام.این سفارشی که yekidota کردا،منم هی میخواستم بگم ولی ترسیدم که از تاپیکت پرتم کنی بیرون :303: آخه چند باری همین توصیه رو بهت کردم،گوش نمیدی که :160:
گفتنی ها رو دوستان گفتن،خیلی هم خوب گفتن،فقط یه چیزی من بگم
برای اینکه حال دلت بهتر بشه و کلا این دلگرفتگی و حس و حالی که داری تغییر کنه یه توصیه میکنم بهت،اینکه هفته ای دوبار برو استخر :)
استخر و آب تاثیر فوق العاده ای رو روحیه آدم داره،اصطلاحا میگن شنا استفراغ روحه :160:
جدا میگم،آب آرامشی به آدم میده عالیییی،من خودم تو مدتی که خیلی جو خونمون متشنج بود به همین آب پناه میبردم.واقعا هم آرومم میکنه(اون موقع هم یکی از دوستام این توصیه رو بهم کرد)
امتحان کن،چند باری برو استخر،ببین بدون اینکه اصلا اون لیست مشکلاتت تغییری بکنه چقد حس و حال خودت عوض میشه.
حتی اگه شنا بلد نیستی برو آب بازی!
راستی آب صبر آدمو زیاد میکنه ،میدونستی؟
-
سلام.
من یه مدت کوتاه رفتم از همدردی و بعد اومدم .
می خواستم این مدت طولانی تر بشه که نشد .
اما می خوام بگم تقریباً اونقدر تمرکزی که روی ازدواج دارم رو الان ندارم و یک کمی بهتر شدم . حجمش کمتر شده.
.
ولی مشکل اونجاست که من هنوز هم همون مرده متحرکه هستم .
از صبح تا شب توی اینترنتم .
اگه کسی ازم کاری بخواد که انجام بدم ، هر چند آسون باشه ، تمام وجودم رو دلشوره میگیره. دلیلشو هم نمی دونم . سست شدم ، بی اراده.
.
نمی دونم به نظر شما لازمه که برم پیش روانشناس ؟
آخه کار من با یکی دو جلسه حل نمی شه .
مشکلام زیادن .
ظلم های پدر و مادرم ، درسام ...........
نمی دونم چیکار کنم .
اونقدر زیادن که موندم چیکار کنم :302:
گاهی وقتا فکر می کنم که چطور می تونم خودمو از این شرایطی که توش هستم خلاص بکنم ؟ همش یه راه میاد تو ذهنم . این هم اون که چه جوری خودمو نابود کنم .
شاید اونجوریه که از تمام این مشکلات می تونم خلاص بشم .
این اواخر یه روزنه های امیدی توی زندگیم داشت اتفاق می افتاد ، اما متوجه شدم که بازیچه پدرم قرار گرفتم .
من نمی تونم و دیگه خسته شدم . همش می گم درد داره ولی راه دیگه ایی ندارم .
-
سلام
ببین اگه راهی پیدا کردی به من هم بگو!! تازگیا بیخوابی و کابوسهای شبانه به حال و روز من اضافه شده!! باز خوبه تو هنوز اینا رو نداری!!
ولی یه توصیه بهت می کنم،
بهش نزدیک شو و بهش اعتماد کن، بهش بگو خسته ام و می خوام چشمهام رو ببندم و دستهام رو تو دستهات بذارم، تو خودت می دونی و راه پیش رو، اونوقت خیلی آرومتر میشی، خدا پناه بی پناهاست و برای بنده اش همیشه بهترینها رو می خواد
-
امید جان
میخوام بدونی همین حالا که دارم برات می نویسم چندان حس و حالم جالب نیست...اما بازم شکرش.کمی از خودم میگم
جهشی که تو این 4 سال تو زندگیم اتفاق افتاد بعد از ناکامی های پشت سر هم و در مدت زمان کم بود
یادمه تو یه دوره تقریبا 6ماهه:
1-نامزدیم بعد از کش و قوسی 20 ماهه به هم خورد که باعث شد ضربه روحی شدیدی بخورم،این اتفاق کم از طلاق برای من نبود فقط نرفتیم امضا کنیم تو دادگاه!(نمی دونم می دونی یا نه که ضربه های عاطفی در مردان شدیدتر از خانمهاست)حتی یه مدت مجبور به مصرف داروهای ضد افسردگی شدم.
2-کارمو از دست دادم،تازه پولم رو هم خوردن یه آب هم روش
3-دانشگاهمو هم از دست دادم به خاطر مشکلات مالی و رفتم و انصراف دادم
4-مشکلات مادی من به حدی زیاد شد که حتی بعضی وقتا یه کورس تاکسی پول نداشتم بدم و مجبور بودم پیاده برم
یه مدتی بعد از این اتفاقات تلخ و پشت سر هم خونه گیر شدم،افسرده و نا امید
هنوز نمی دونم چطور این همه مشکلات برای من شدن یه جهش!
یه روزی به خودم اومدم،گفتم خدایا خودم موندم و خودت!عجب روزهایی بود.....
از زیر صفر شروع کردم تا الان که خدا رو شکر،خدا به من لطف داشته و نعمتهای زیادی در اختیارم گذاشته
داداش امید،سعی خودت رو کن،کنار نکش و تلاش کن...تلاش و توکل به خدا...
اونوقتی که اداره زندگیت رو بسپاری به خدا اونوقت اون برات جاده صاف میکنه،دستتم میگیره و فقط باید مسیر رو طی کنی
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amiran
هنوز نمی دونم چطور این همه مشکلات برای من شدن یه جهش!
ضمن تایید صحبت های دوست خوبمون جناب امیران
امید عزیز
باید بهت بگم که انسان در رنج آفریده شده و از اونجاییکه تا جسم سختی نکشه روح ارتقا
پیدا نمی کنه ، باید بهت بگم تو الان در آستانه تحولی و برای بزرگ شدن روحت خداوند شما
رو در مذان امتحان قرار داده!
الان 2 راه داری! 1- در رنج و غم غرق بشی! 2- به خدا توکل کنی و خودت رو از محنت بیرون
بکشی!
نمیدونم تاحالا قرآن رو باز کردی وقتی خیلی دلت گرفته و آیه ای آمده که پاسخت رو بگیری
یا نه! اما اگر میتونی این کار رو بکن و از خدا بخواه کمکت کنه تا تو رو با همه مسائلت قوت و
بشارت بده تا بتونی خودتو از این برزخ بکشی بیرون!
هی نشستی بدبختی هات رو لیست می کنی که چی؟
میخوای در مقابلش نعمات و خوشبختی هات رو لیست کنم برات تا ببینی شما شرمنده
میشی یا خدا؟
ماشالا چقدرم تو لیست کردن مسائلت ماهری :)
میشه لطفا 20 تا نعمتی که داری رو برامون لیست کنی؟
50 تا جمله مثبت به خودت بگی؟
و در اخر میتونی این تاپیک رو بخونی و به دستوراتش عمل کنی؟
تو نیاز داری باورهات و فکرت و عوض کنی! چون موتور محرکه بدن آدمی و تلاش فکر انسانه!
فکر و باور که درست بشه همه چیز درست میشه!
تا هدف نداشته باشی اوضاع همینه!
افکار منفی ، احساسات افسار گیسخته ، نا امیدی و چرخیدن در حلقه بد بختی افسردت
می کنه!
برای شکستن این سیکل معیوب باید اراده کنی خودت! فقط خـــــــــــودت!
اگر خودت نخوای خدا هم نمیخواد!
خودت خوب میدونی که خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون بخوان و
اراده کنن!
یک چیزی رو تو زندگی استیو جابز خیلی دوست دارم! با اینکه یک بچه نا مشروع بود و خیلی
سختی کشیده بود توی زندگی اما هرگز در برابر سرنوشت تسلیم نشد تا به موفقیت رسید!
اما انقدر سختی کشیده بود جسمش که تو سن 57 سالگی در اثر بیماری سرطان فوت
کرد.
اینو گفتم که بدونی از خیلی های خوشبخت تری اما چسبیدی به نداشته هات! و تا سختی
نکشی چیزی بدست نمیاری اگر هم بدست بیاد لذتی نداره!
ناراحت نشو اما کمی قوی باش و تموم کن این سوگواری رو!
کی رو میشناسی که مشکل نداره؟
اصلا اگر مشکلات نبودن که لذت بدست آوردنی هم نبود و روح متعالی نمی شد!
این داستانی که مدیر همدردی گذاشته رو بخوت تا بدونی شرایط تو خوبه یا شرایط زیر :
انسان در معنای رنج
تحمل درد و رنج در انسان
رنج و غم به عنوان آشکار کننده شادی
رابطه رنج و موفقیت (رنج عامل رشد دهنده)
پست های تاپیک های بالا رو بخون!
ببین باز هم خودت رو یک مرده متحرک میدونی با یک بدن سالم و هوش سرشار و موقعیت
اجتماعی مطلوب و دوستانی خوب و ایمان و داشتن خدای به این بزرگی؟؟؟
اصلا ببین روت میشه بگی دلم میخواد بمیرم؟
ببین سختی زیاد کشیدما! نفسم از جای گرم در نمیاد!
اما بدون تا سختی نباشه روح آدم بزرگ نمیشه!
-
ممنونم.
من یه مشکلی دارم ، یعنی اصلا دست و دلم نمی ره حتی این تاپیک ها رو بخونم .
اراده ام صفر شده . ضعیفم .
نمی تونم به خدا .
.
.
راستی من تمام کارهامو تو تختخوابم انجام می دم .
خوندن هام . کارهام با اینترنت . آهنگ گوش دادن .
همه چی . خوابم . فیلم نگاه کردن با لپ تاپ هم.
.
در ضمن یه عادتی هم تازه پیدا کردم اینه که دوباره تمام آهنگهای غمگینمو میذارم و گوش میدم تا خوابم ببره .
اینم از روش خودکشی منه .
نمی میرم هم راحت شم .
فکر کنم زیاد خونه موندم اینجوری شدم .
تا کاری پیش بیاد که مجبور بشم برم بیرون دلشوره میگیرم.
فکر کنم اوضاعم حاده ، برم روانشناس ؟
-
سلام
آقا امید اشکالت اینه که زیادی فکر میکنی!!!!!!
سعی کن اهداف کوتاه مدت برا خودت بذاری بدون توجه به اینکه حالا آینده قرار هست چی بشه. تنها وظیفه فعلی شما جلوگیری از هدر رفتن وقتته کار دیگه ای لازم نیست انجام بدی.
در مورد بی حالی و وابستگی به اینترنت هم وقتی به کارت یا درست مشغول بشی خود به خود کنار میره.
زیاد به آینده فکر میکنی ول کن آینده رو شما داری لحظات کنونی رو با افسوس برای آینده هدر میدی
انقدر اتفاقها هست که ممکنه بیفته و شما ازش بی خبری
به یک بهانه ای آروم آروم از وقت تو خونه بودن کم کن روزی یکی دوساعت تا از این حالت کسالت و کرختی بیرون بیای
-
می خوام 20 تا نعمتی که دارم اینجا لیست کنم :
اولین نعمت من ، دل صاف و سادمه ، برای همه خوبی ها رو می خوام .
دومین نعمت من ، هوش سرشارمه .
سومین نعمت من ، خدای منه ، خیلی دوستش دارم . بعضی مواقع خجالت میکشم ازش به خاطر کارهایی که کردم ، اما خدای من مگه کسی دیگه رو هم دارم ؟
چهارمین نعمت من ، سلامتی منه . با اینکه تحرکم کمه ، تغدیه ام کمه ، ورزش نمی کنم ، باز هم خدا اثر وضعی رفتارهامو اینجا نشون نداده و منو سالم نگه داشته .
پنجمین نعمت من ، هوش تصویری فوق العاده منه .
ششمین نعمت من ، خانواده خوبم هستن . بچه های خوب.
هفتمین نعمت من ، دوستای خوبم هستن .
هشتمین نعمت من ، اهداف بلند مدت خوبیه که دارم .
نهمین نعمت من ، رئیس خوبمه .
دهمین نعمت من ، شهر خوب و دوست داشتنیمه .
یازدهمین نعمت من ، حقیقتیه که تازه بهش دست پیدا کردم .
دوازدهمین نعمت من ، زنده بودنمه .
سیزدهمین نعمت من ، آرامشیه که دارم .
چهاردهمین نعمت من ، سعی ام در بهتر شدنمه .
پانزدهمین نعمت من ، آرام بودنمه .
شانزدهمین نعمت من ، منطقی بودنمه .
هفدهمین نعمت من ، احساساتمه که قراره تعدیل بشه .
هجدهمین نعمت من ، تحصیلاتمه که دوسش دارم .
نوزدهمین نعمت من ، خونمه .
بیستمین نعمت من ، شماهایین . دوستان همدردی من :43::227:
-
از خوندن این پست خیلی لذت بردم و دوست دارم یکنفر اینو توی نت برداری از همدردی 2 نقل کنه تا همیشه توی اون تاپیک بمونه و دیگران هم از خوندنش لذت ببرند و به یاد نعمتهایی که دارند بیوفتند . :72::72::72:
-
چه نعمت هایی خوبی داری که خیلی ها ارزوش و دارن
من روانشناس نیستم ولی فکر میکنم همه مشکلاتت از کم تحرکیته
این تایپیکو بخون
برنامه ریزی زندگی تحصیلی http://www.hamdardi.net/printthread.php?tid=1329
اگه ورزش کنی اعتماد به نفست می ره بالا اونوقت از بیرون رفتن هم استرس نمی گیری
.زندگیت هم نظم پیدا میکنه
-
به به می بینم که اینجا داره یک بوهای خوبی به مشام میرسه :)
بوی تغییرات مثبت :310:
اول یک تشویق خوب برای این تغییرات :104: :104: :104:
البته زیاد پایدار نیستن و نیاز به تثبت دارن این تغییرات! چون باورها هم باید درست بشن.
باور کن امید اگر خودت حرکتی نمیکردی و تغییری توی روندت ایجاد نمی کردی دیگه برات پست نمی زدم!
اما انگار حرفای بچه ها داره کم کم اثر می کنه. خوشحالم
بریم سراغ ادامه صحبت ها...
لطفا محیط رخوت آور تخت و اتاق خواب رو خیلی زود ترک کن! خیلیییییی خیلیییییییی زود!
محیط تازه فکر آدم رو باز می کنه! اسم اتاق خواب روشه. محلی برای استراحت و رخوت و خواب!
نه محیطی برای تلاش! پس لپ تاپت رو منقل کن به بخش دیگه و تا وقت خواب از تختت استفاده نکن!
دورش یک رویان قرمز بکش و بالای تخت یک کاغذ بردار و با ماژیک بنویس :
"منطقه ممنوعــــــــــــه!!!! فقط برای خواب و استراحت شبانگاهی استفاده شد! "
لازمه ضمیر ناخودآگاهت یک چیزهایی رو ببینه! ذهنت هم همینطور! لازمه به خودشون بیان و بگن هی اینجا انگار یک
خبراییه!
حالا اگر باز نمیخوای بگی حوصله ندارم و انگیزه خوندن ندارم برو سراغ تاپیک تکنولوژی فکر که برای بچه ها زدم و اون
دفتر خوبه رو که گفتم پیدا کن و توش این نعمات زیبات رو بنویس!
50 تا هم جمله مثبت کوتاه برامون لیست کن! هم اینجا هم دفترت!
دفتره هم اسم داره! اگر بری اون تاپیکی که گفتم اسمش رو می بینی!
ضمنا فایل های صوتیش هم توی بازار قابل تهیه است و چون صداش پر از انرژی مثبته به دردت میخوره!
اینو برای این گفتم که اگر حوصله خوندن نداری گوش بدی به فایل هاش!
فعلا اینا رو داشته باش تا مرحله بعد.
:72:
-
مشکلم اینه که تقریبا هیچی برام مهم نبوده ، نه دانشگاه ، نه کارم ، نه زندگی ، هیچی .
اصلا هیچی ها .
اگر هم کاری رو انجام بدم از سر اجباره .
دانشگاه رفتن ، کار ...
هیچ کاری رو علاقه دارم انجام بدم.
مرده متحرکم . تحرک دارم ولی مردم .
.
ولی الان دارم سعی می کنم بهتر شم .