نگاههای شوهرم منو آزار می ده
سلام
اگه یه خانم رد بشه حتما باید نگاش کنه،این مسئله اصلا واسم قابل هضم نیست .
و سرشو کامل بر می گردونه حتی اگه پشت فرمون باشه.
ما 4 سال که ازدواج کردیم .هر دو شاغلیم. من از نظر ظاهری خوبم ولی با دیدن این صحنه ها احساس بدی نسبت به خودم پیدا می کنم.
دارم یواش یواش به شوهرم بی اعتماد می شم .همش گوشیشو چک می کنم. خلاصه اینکه می خوام این مسئله رو حل کنم . می شه کمکم کنید.
RE: نگاههای شوهرم منو آزار می ده
شوهرت از اول اينطور بود ؟ دوره آشنايي ونامزدي چيزي نفهميده بودي ؟
سلام نیلای جون ؛آره ،چرا متوجه شدم ولی رو حساب کنجکاویش گذاشتم.آخه خیلی کنجکاو
ولی الان دیگه داره آزارم می ده
یه بار باهاش صحبت کردم ؛جالب اینجا بود که اصلا خودش متوجه رفتارش نبود .مثل یه عادت .
یه مدت خودشو کنترل می کرد ولی دوباره.....
می خوام امروز دعوا کنم اساسی
به نظر شما من چی کار کنم؟
وای نه عزیز دلم چرا دعوا؟
اکثر آقایون اینطورن.واقعا یکجور کنجکاویه و از نظر اونا مهم نیست.شوهر منم نگاه میکنه بعضی وقتا.اوایل حساس بودم اما حالا نه.هرچی حساس باشی خودت اذیت میشی و همسرت با سماجت بیشتری این کارو انجام میده.من به این نتیجه رسیدم که واقعا چیزی دنبال این نگاه ها نیست و فقط یک نگاه معمولیه.
وقتی به شوهرم گفتم چرا نگاه میکنی و سرت برمیگرده؟گفت وای تو هم یه حرفایی میزنی.شاید نگاه کنم اما قصدی که ندارم.شاید اصلا حواسمم نیست وقتی نگاه میکنم.واقعا همینطوره.وقتی همسرت مال توئه دیگه جای نگرانی نیست.
بهت حق میدم که اذیت بشی اما این یه خصوصیت مرداست به نظرم.چون از پیر و جوون همشون(البته استثنا هم دارن) نگاه میکنن.
سلام شارلوت جون ،مرسی ،یعنی هیچ راهی نداره ؛ولی من می خوام حلش کنم.
می خوام بفهمه چیزی که منو آزار میده باید متوقف بشه یا حداقل کنترل بشه.
دوستان هیچ را حلی ندارن؟
سلام
به نظر من اصلا روی این قضیه حساس نشو. بیشتر مردا این کارو می کنند.
فوقش اینه که باهاش دعوا کنی و ازش بخوای دیگه این کارو نکنه.چی می شه؟
اون دیگه جلوی تو سعی می کنه خودشو کنترل کنه.اما وقتی تو کنارش نیستی چی؟
این بار به جای این که حواست به شوهرت باشه به خودت باشه.وقتی یکی رد می شه حتی خود تو هم شاید بهش نگاه می کنی ، ولی چون ناخودآگاهه متوجهش نمی شی.
البته دوست دارم تو این تاپیک آقایان هم نظر بدهند و بگویند که وقتی به کسی نگاه می کنند به چه قصدیه؟ آیا واقعا فقط کنجکاویه؟
من از آقایون خصوصامتاهلین درخواست کمک و هم فکری دارم تا که این مشکلی که همه خانومها با اون مواجه هستن حل بشه
:305:
من خودم دیدم مردهایی که با شوهرم فرق داشتن بیشتر حواسشون به همسرشون
اصلا این که همه مرها اینجوری هستن واسه من قابل هضم نیست
فکر می کنم عیب از خودمههههههههههههههههه
به نظر من (که اقا هستم):
اکثر اقایون نگاه میکنند! متاسفانه درصد بالاییش تقصیر خانم هاست. واقعا من متوجه نمیشم خانم هایی که در خیابان ها میبینم و در حد یک عروس در مراسم عروسی (شایدم بیشتر،چون جدیدا مثل اینکه مد شده ،عروس ها رو کمتر آرایش میکنند!:311:) آرایش کردند ،چه هدفی رو دنبال میکنند؟جلب توجه؟! کلاس گذاشتن؟! و....
اکثر شون میگن برا دلمون میپوشیم،اما واقعا حواب خنده داریه!
شیک پوشی با عجیب و غریب پوشی در ایران تعریفش با هم قاطی شده! من خودم معمولا سعی میکنم نگاه نکنم،اما خوب خیلی وقت ها یا ناخوداگاه میبینم یا واقعا از سر کنجکاوی! نگاه میکنم.
اما نگاه ها رو به نظرم به چند دسته بندی تقسیم کرد:
1-نگاه کنجکاوانه به دلیل نوع پوشش عجیب غریب و....
2-نگاه جنسی(:163:) به دلیل بد پوششی خانم و بیرون افتادن اندام طرف به بدترین شکل!
3-نگاه به دلیل شیک پوشی:طرف به نحوی بسیار زیبایی و محترمانه (به قولی متناسب با شخصیتش)لباس پوشیده،به طوری که مثلا رنگ بندی،ترکیب بندی،... لباس ها جلب توجه میکنه.در عوام با دیدن این افراد میگن:طرف کاره ایه!:303:
4-نگاه بی دلیل !بله این نگاه رو من زیاد دیدم،طرف هبه خاطر اینکه در دوران تجرد زیاد چشم چرانی میکرده،براش به عادت تبدیل شده و فقط نگاه میکنه! مغمولا این افراد همه خانم ها رو دید میزنن!
دسته بندی که نوشتم واقعا حد و مرز نداره یا به قول خارجی ها overlap دارن!یعنی ممکنه یک نگاه کنجکاوانه به دلایلی به نگاه جنسی تبدیل بشه!
متاسفانه یا خوشبختانه(!) اقایون از طریق بصری و چشم به شدت جذب میشن،واقعا در غریزشون هست و ممکنه در بعضی قوی تر و در بعضی ضعیف تر باشه.تعریف عشق در نگاه اول هم از این ویژگی غریزی نشعت میگیره.
واقعا در ایران فرق بین مدگرا بودن(fashion) و لباس پوشیدن معمولی رو خیلی ها نمیدونن(همه رو با هم فاطی میکنن که جلوه بدی داره)!خیلی از لباس های که خانم ها در ایران میپوشن،در کشور اروپایی نوعی بد پوششی با قصد به حساب میاد و نگاه بد بینانه ای رو به دنبال داره ومعمولا اونجا هم برای اقایون ججلب توجه میکنه!:305:
بد ترین نوع پوشش برای خانم ها (برای جلب توجه از نوع جنسی )پوشیدن لباسی هستش که اندام خانم ها کاملا دیده میشه،این مورد ممکنه خیلی از اقایون چشم پاک رو هم از راه راست خارج کنه.پس خواهشن خانم ها اینگونه لباس نپوشید،که در حد شخصیت خودتون هم نیست:72::72::72::72::72:
در اخر هم خطاب به ترنم جون
بحث دعوا رو بزارید کنار ،که مقل مسکن میمونه،بعد از مدتی که اثرش رفت همه چیز مثل اول میشه و حتی ممکنه عوارض مسکن هم بهش اضافه بشه!
بهترین راه اینه که با همسرتون بیشتر صحبت کنیدفدر موقع مناسب(مثلا زمانی که در اغوشش هستید!) بگید.تاثیرش چندیدن برابره،بهش بگید مثلا نگاه چند روز پیش فلان جا به خانم رهگذر ،باعث شده چندین روز ناراحت بشید،احساس بدی بهتون دست میده،سعی کنید این احساس رو بهش منتقل کنید.
باید خیلی روش کار کنید ،تا این نگاه ها رو کم کنه،چون همون طو رکه گفتم برای اکثر اقایون لذت بخشه و سخت هست دل کندن ازش!:163:
باید تو این راه صبر داشته باشید چون به نظر شخصی من این نگاه ها میتونه برای هر مردی خطرناک باشه.
موفق باشید(راستی ببخشید یکم بی پروا صحبت کردم،چون ندیده بودم کسی تا حالا نگاه اقایون رو تفسیر کنه،زیاد نوشتم)
ممنون از شما آقای sayrex
ای کاش همه ما آدمها اینو درک کنیم که هر انسانی ارزش نگاه ندارد. و نگاه انسانها حرمت دارد.
سلام عزیزم،
من متوجه هستم که چه قدر سخته که همسر آدم خانومهای دیگه رو نگاه کنه. ولی این اصلا چیز مهمی نیست و تقریبا بیشتر مردها این کار رو انجام میدن و نباید به روی خودت بیاری چون این حساسیت رو بیشتر میکنه. من فکر میکنم اگه هیچ عکس العملی نشون ندی این موضوع کم کم اهمیت خودش رو از دست میده و همه چیز عادی میشه. به هر حال همسرت الان میدونه که این مساله تو رو ناراحت میکنه و نیازی نیست هی تکرار کنی. من فکر می کنم یه مقدار باید زمان بدی و صبور باشی.
پیروز باشی
شاید خودت خانم سربه زیری بودی و نگاهای اقایونو ندیدی! یه مدت میری بیرون به اطرافت نگاه کن ببین خیلی از اقایون اینطوری نگاه می کنن حتی وقتی خانمشون یا دوست دخترشون داره باهاشون حرف می زنه و توی صورتشون نگاه می کنه مشغول نگاه کردن به یکی دیگه هستن. بدترین قسمتش اینه که چپ چپ نگاه کردن اون خانم همراه شامل حال اون کسی میشه که اقا داره بهش نگاه می کنه. تا جایی که من دیدم این بیشتر حالت عادت داره. عادت کردن بقیه رو نگاه کنن. ولی خود ما خانما هم بیکار باشیم همه چی رو نگاه می کنیم از پرنده تا ماشین تا ادم. اینم ممکنه باشه. یعنی ممکنه ادم سرحال و بیکار و بی دغدغه باشه به محیط اطرافش توجه کنه. احتمالا وقتایی که شما با شوهرتون می رین بیرون برای گشت و گذار می رین و دغدغه فکری ندارن شوهرتون. اما اقایون زیادی هم دیدم که اصلا به ادما نگاه اون مدلی نمی کنن با وجودی که سربه زیر نیستن. اینم می تونه عادت و یا تربیت باشه یا می تونه داشتن یه مشغله فکری یا یه هدف باشه.
نگاه اقایون تازه از نوع خیلی بدش هم که باشه هیچ مشکلی واست درست نمی کنه فقط یه جور زیاده خواهیه به نظرم که وقتی توی خیابون بی زحمت خانم خوش قیافه هست حتما باید یه نگاهی بکنن. وگرنه ربطی به مبایل زیاد چک کردن نداره و اونو می تونی جدا بررسیش کنی.
البته حق داری بهت بربخوره ولی خیلی از اقایون اینطورین! خودت می ری بیرون دقت کن میبینی.
سلام hengamejoon جون ممنون
دقیقاً همینطور که شما گفتین؛ متوجه می شه که من ناراحت می شم
ترنم جان برعکس شوهر من آدم خیلی سر به زیری بود و الان هم تقریبا هست!! اصلا به خانمها نگاه نمیکرد. من فکر میکنم اینطوری تربیت شده بود که زیاد به کسی نگاه نکنه حالا چه مرد و چه زن!! البته این باعث نشد که با من بی وفایی نکنه و بلاخره کاری رو که نباید انجام میشد، اتفاق افتاد!! پس عزیزم خیلی سخت نگیر. منم مثل مینوش جان فکر میکنم این یک مسئله عادتی و تربیتی است و از روی قصد نیست.
تمام مردایی که این خصوصیت رودارن مطمعنا پدر و عموی این چنینی دارن ومثل بقیه خصوصیاتی که ازپدرشون یادگرفتن (چه خوب چه بد)این رفتاربدروهم یادگرفتن:163:
سلام
لینک زیر را مطالعه بفرمایید امیدوارم کمک کننده باشه
چشم چرانی آقایون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
معمولا سازه های شخصیتی ما، مثل پازل به یک نوعی با هم همسازی می کنند.
یعنی:
نوع نگاه ما ( مثل همین چشم چرانی) قطعه ای از ترکیب شخصیتی ماست. اما قطعه ای مهم که بی ربط به سبک زندگی، خصوصیات روانی و مسائل تربیتی و اجتماعی ما نیست.
سختی مسائل علوم انسانی اینست که هیچکدام از این سازه ها را نمی تواند کاملا از سایر سازه ها جدا کرد و بررسی کرد. اما تا حدی که می توان سایر متغیرها را کنترل کرد می توانیم روی این مسئله تمرکز کنیم.
اگر کسی تصور کند که غایت این زندگی هدونیسم یا لذت طلبی هست. و از طرفی که اینقدر اهل تجزیه و تحلیل هم نباشد که لذت با ثبات یا غیر نقد را لحاظ کند. پس نتیجه طبیعی آن است که باید هر لحظه به هر نوع که می تواند لذت ببرد و چشم چرانی در این الگو نه اینکه طبیعی بلکه لازم است.
اما در فردی که لذت گرایی هدفش نیست.
یا فردی که هدفش لذت گرایی هست اما تجزیه و تحلیل هایی دارد که صرفا لذت چند ثانیه ای را با مثلا لذت داشتن یک خانواده آرام با ثبات عوض نمی کند ، در چنین افراد چشم چرانی یا اصلا وجود ندارد یا بسیار کنترل شده بوده و منجر به نتایج ناخوشایند بعدی نمی شود.
به هر حال به صورت عملی نیاز است یا آنقدر رشد کنیم که لذت هایمان فراتر از چشمهایمان باشد. یا باید آنقدر لذتهای صحیح و سازنده و ابعاد وجودیمان متنوع باشد که چشم چرانی در مرکز تنوع طلبی ما قرار نگیرد.