-
من یه دختر هوس بازم.میخوام توبه کنم
سلام.من تی تی هستم.22 سالمه
از اینکه همچین موضوعی رو میخوام مطرح کنم واقعا خجالت زده ام.ولی دیگه نباید اینجوری زندگی کنم.خواهش میکنم کمکم کنید
من یه دختر هوس بازم.من اصلا اینجوری نبودم.ولی شخصیتم خراب شد.من یه دختر محجبه ام.ولی از درون شخصیتم خراب شده.شاید اگه منو ببینید اصلا باورتون نشه همچین آدمی کثیفی هستم.من خیلی نجیب و با حیا بودم
میدونید ارتباط من با پسرا چه جوری شروع شد؟چهار سال پیش من برای اولین بار چت کردن رو شروع کردم.چنتا پسر خوب بودن که باهاشون دوست شدم.واقعا خوب بودن.از این پسرای هرزه نبودن.اون موقع ها انقد پاک بودم که یادمه یه بار یکیشون گفت موهات بلنده یا کوتاهه؟من عصبانی شدم که اصلا من برا چی باید به یه پسر نامحرم درمورد موهام حرفی بزنم؟؟؟
کم کم با یکیشون خیلی صمیمی شدم.میدونید اطرافیان من همه شون ارتباط تلفنی و پیامکی با جنس مخالف داشتن و البته دارن.منم قبح این چیزا برام ریخته بود.برا همین شماره ی اون دوستمو گرفتم و گاهی به هم پیام میدادیم.ولی بیشتر چت میکردیم.خیلی بهش وابسته شده بودم.
من یه دختر تقریبا عصبی و زود رنج بودم.یعنی عصبانی میشدم و پرخاشگری میکردم..ولی وقتی ارتباطم با این دوستم شروع شد با اینکه یه ارتباط معمولی بود ولی خیلی آروم تر شدم.دیگه پرخاشگر نبودم
یه روز دوستم بهم گفت که بهم علاقمند شده.خلاصه قرار شد رابطه رو به قصد ازدواج ادامه بدیم.کم کم بغل کردنای پیامکی شروع شد.
راستی.اینم بگم که من از همون دوران نوجوونی خودارضایی میکردم.خیلی شرمنده ام که اینو میگم.میدونید من کلاس پنجم دبستان بودم که به سن بلوغ رسیدم.از همون بچگی هم همه چی رو درمورد روابط زناشویی میدونستم.و اوایل کنجکاوی باعث شد به این سمت کشیده بشم . بعدشم عادت کردم
بعد از شروع دوستیم با اون پسر که واقعا هم عاشقانه دوسش داشتم خودارضایی رو تونستم ترک کنم.اونم با محبت هایی که بهم میکرد.
بعد از دوسال از ارتباطمون دوستم کم کم صحبتو به سکس کشوند و ما اول تو پیامک بعد هم تلفنی درمورد سکس حرف میزدیم و بعد هم که سکس تل شروع شد
گذشت و گذشت تا اینکه امسال من خیلی دختر بدی شدم.با چنتا پسر دیگه ارتباط برقرار کردم و با همشون سکس چت میکردم و با بعضیاشونم سکس تلفنی.
وای خدایا.من چقد پستم.به خدا از خدا خجالت میکشم.خیلی وقته دیگه نماز نمیخونم.یا از سر تنبلی.یا به خاطر اینکه باید برم غسل کنم و نمیکنم.
من با اون دوستم هنوز هم رابطه دارم.ما هیچ وقت همو ندیدیم.ولی قصد ازدواج داریم.من میدونم دیگه مثل قبلا عاشقش نیستم.دوست دارم رابطه مون تموم بشه ولی اون نمیتونه
حالا من ازتون کمک میخوام.من واقعا نمیتونم با کسی ارتباط نداشته باشم.مثل یه معتاد میمونم.
این دوستم خطشو فروخته و ارتباطمون از طریق ایمیل شده چند وقته.اینم باعث شده من بیشتر به طرف بقیه کشیده بشم
از این که یه دختر هرزه ام از خودم بدم میاد
کمکم کنید.میخوام تا قبل از ماه رمضان توبه کنم.
-
RE: من یه دختر هوس بازم.میخوام توبه کنم
من کمکت میکنم.
یه نقطه بذار آخر خط این داستانی که تعریف کردی و از سر خط اونجوری که خودت میخوای باشی شروع کن
-
تی تی جان سلام.به همدردی خوش اومدی
افرین بر توکه تصمیم گرفتی معایب کارتو برطرف کنی..
چندتا مسئله رو بیان کردی.ارتباط با پسرا،خود ارضایی و تصمیم به ازدواج با پسری که تا حالا ندیدیش.
اول از همه پیشنهاد می کنم دیگه به هیچ وجه با اون پسرا هیچ ارتباطی نگیری..حتی اگه گفت بدون تو میمیرم و این حرفا کوتاه نمیای.اونا بلدن خوب گلیم خودشونو ازاب بکشن بیرون.
اصلا هم فکر نکن این دوستی برات مزایایی داشته.البته تجربه ای بوده و درس عبرتی اما اینکه فکر کنی مفیده و باید ادامه بدیش اشتباهه،مثلا اینکه به جای خود ارضایی رفتی سراغ چت سکسی چه فایده داشت..ازچاله افتادی تو چاه.
دوم اینکه بشین با خودت با روحت ارتباط بگیر ببین چه خلائی تو زندگیت داری که جذب یه پسر ندیده شدی واسه ازدواج؟
واسه هر کاری چه ترک خودارضایی و ..همت لازمه و برنامه.اول توکلتو به خدا حفظ کن و برای خودت زمان کوتاه در نظربگیر تا تو این مدت خودتو کنترل کنی..زمانش کوتاه بشه که بتونی.اگه موفق شدی به خودت یه جایزه بده.اگه نه هم خودتو سرزنش نکن.دوباره تکرار کن..عادتی که به مرور شکل گرفته یه دفعه ای ازبین نمیره.
حتماً موفقیتهات تو این کارو تو یه دفترچه بنویس و بهش رجوع کن.خصوصاً وقتایی که ناامید میشی
خودتو سرگرم کن..با درس..کار...ورزش..هنر..خرید..هر چی که برات جذابه.
نقل قول:
از این که یه دختر هرزه ام از خودم بدم میاد
خواهش میکنم به خودت برچسب نزن..ادمی حتمالخطاست..دچاراشتباه شدی اما مهم اینه که الان میخوای جبران کنی.
چون اهل نمازبودی بهت میگم.حتی اگه میشه هفته ای یکبار هم بخون.اشتباه منو تکرار نکن.من بچه بودم گاهی نماز میخوندم.دختر عموم که با هم صمیمی بودیم و ازم 3سال بزرگتره گفت یا اصلا نماز نخون یا همیشه بخون..منم تنبل کم کم گذاشتمش کنار:(
اما خوبی حتی اگه یه ذره هم باشه مفیده..پس شده دو رکعت هم بخون..قران بخون..خصوصا ترجمشو.
میتونی ازسایت های تخصصی تو مسائل جنسی هم کمک بگیری.
و چون تا ماه رمضون زمان زیادی نمونده اگه حتی یه قدم مثبت برداشتی ناامید نشو و ادامه بده.
موفق باشی
-
سلام تی تی
شرایط توبه یکیش نادم بودن و پشیمونی واقعیه
یعنی از ته دلت پشیمون باشی و نادم
که مطمئنم هستی و این شرط رو داری......
بعدیش عزم راسخ برای ترک گناهه
که این هم مشخصه داری.
واقعا اگر از ته دلت نادم باشی می تونی این گناهان رو ترک کنی.
نمازت رو شروع کن چون جلوی خیلی از گناهان رو می گیره و بهت آرامش می ده
هر زمان که آنلاین بودی و حس کردی دلت می خواد بری سراغ چنین کاری...بیا تو سایت همدردی و تاپیکت رو بخون....
همون جور که بهار هم گفت خودت رو با ی برنامه مثل کلاس هنری و زبان و ورزش سرگرم کن
با خانوادت بیشتر ارتباط بگیر ،با مادرت و پدرت و اگر خواهر برادر داری بیشتر ارتباط داشته باش....
وقتی که می زاشتی برای چت رو با اونها پر کن....
اگر با یاهو چت می کردی برنامه یاهو رو از رو سیستم پاک کن
خطی که شمارشو دادی به پسرا ،بنداز دور
آی دیت رو هم اگر می شه از بین ببر اگر نمیشه پسوردشو عوض کن ی چیز الکی بزن که ندونی پسورد چی هست.
با اون پسر هم رابطت رو قطع کن ....
-
سلام تی تی جان
اول از همه هیچ وقت به خودت لقب هوسباز یا.... که تو نوشته ات اوردی رو به خودت نده. اگه همچین اعتقادی راجع به خودت داشته باشی بیشتر به سمت انجام این کارها کشیده می شی. بدون که تو هم مثل تمام انسان ها می تونی اشتباه کنی. به نظرم خیلی خوبه که با روش هایی که دوستان پیشنهاد دادن شروع به ترک این رفتارها بکنی اما بهتره همزمان از کمک یک مشاور هم استفاده کنی. چون این رفتارا گاهی حالت اعتیاد پیدا می کنه و با همراهی یه فرد دیگه بهتر می تونی از پسش بربیای. هرشب قبل از خواب برای فردات برنامه ریزی های مفید کن و انقدر وقتت رو با کارای خوب پرکن که جایی برای کارای بد نمونه. توقع هم نداشته باش یه شبه همه کاراتو کنار بذاری همین که هر روز کمتر از روز قبل انجامشون بدی موفقیت بزرگیه. اگه هم انجامشون دادی خودتو سرزنش نکن بلاخره مهم اینه که داری تلاشتو می کنی. موفق باشی
-
عزیز جان شاید بیکاری.یعنی این مدت که تشدید شده این کارایی که می گی نه درس می خونی نه کار می کنی و نه مشغله فکری داری. اگه اینطوره هر کدومو که می تونی انجام بده تا بتونی وقتتو هم پر کنی هم سودی ببری از وقتت.
نمی دونم دقیقا چطوری باید توضیح بدم... به نظرم یه جورایی این کاری که می گی حالت تفریط توشه. یعنی به نظر من اینطور میاد. مثلا یکی که وسواسه تفریط داره. اینم یه همچین چیزی به نظرم میاد. اخه سکسه تلفنی به درد کی می خوره؟! به نطرم سرتو زیادی خلوت گذاشتی که به این جزییات رسیدی. می تونی برو کار کن. درس بخون. کتابایی بخون که وادارت کنه به فکر کردن و تحلیل کردن. ورزش کن و خلاصه نذار بیکار بمونی که هی به این چیزا فکر کنی. چه کاریه؟ خودتم اذیت می شی.
قطعا می شه و می تونی. یه جایی خوندم که اگه ادم یه کاری رو 30 روز پشت سر هم انجام بده می شه عادت. مثلا اگه کسی که صبح زود بیدار نمی شه بتونه 30 روز پشت هم خودشو وادار کنه که صبح زود بیدار بشه دیگه بعدش براش راحت می شه صبح بیدار شدن. برای تو هم شاید فقط یه جورایی چون هی تکرار شده این رابطه تلی و نتی و این چیزا حالت عادت پیدا کرده. بهش نظارت کنی و کنترل کنی این عادتتو خیلی زود می تونی همونی بشی که خودت می خوای.
موفق باشی.
-
ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
حرفاتونو قبول دارم تا حد زیادی
بهار جان من نمیتونم اون دوستمو ول کنم.واقعا سخته برام.میدونم که بعد از من خیلی ضربه میخوره.واقعا نمیتونم تحمل کنم که اینجوری بشه
میدونی نازنین.یه موقع هایی خیلی احساس پشیمونی میکنم و لی باز تا موقعیتش پیش میاد انگار نه انگار.باز همون آشه و همون کاسه
به نظر خودم که کمبود محبت دارم لابد که کشیده میشم طرف مردای دیگه.
واقعا معتاد شدم.
سعی میکنم از فردا وقتمو پر کنم.الانم استخر میرم.دانشجو هم هستم.ولی خب به خاطر یه سری مسائل این دو ترم و مرخصی گرفته بودم و وقتم زیاد پر نبود.
-
تو دختر هوس باز نیستی
دختر هوسباز سکس حضوری میکنه نه تلفنی
تو خلا داری نیاز داری عقده داری
مثل خیلی از دختر و پسرای دیگه
خلا این که به یکی عشق بورزی و اونم بهت عشق داشته باشه
من 3سال پیش دوست دخترم که حتی خانواده ها هم از ارتباطمون مطلع بودن و قرار بود ازدواج کنیم
ترکم کرد به دلایل واهی
من موندم و حوضم
چون عاطفی بودم نیاز داشتم همیشه یه معشوق تو زندگیم باشه
دیدم دخترا تو دوستی فایده ندارن شرایط ازدواجم نیست
رفتم سراغ خدا که اون بشه معشوقم
دیدم خدا معنوی و نیازهای مادی منو تامین نمیکنه
خلاصه کلی گشتم و گشتم تا رفتم معشوق خودمو تو پرنده ها پیدا کردم
الان 1ساله که یه طوطی گرون دارم که با هم کلی عشق بازی می کنیم
به محض پیدا شدن جایگزین حالم عوض شد
تو هم باید دنبال جایگزین باشی
حالا یا ازدواج
یا خدا پیغمبر
یا درس
یا کار
..............
خلاصه باید این خلا رو با یه چیزی پر کرد و الا حالت خوب نمیشه
-
tanhayi واقعا حرف دلمو زدی.من به یکی نیاز دارم که بهش محبت کنم.دوستش داشته باشم.عاشقش باشم.اونم همین طور.نیاز دارم که محبت کنم و محبت ببینم
تا وقتی با اون دوستم ارتباطم نزدیک بود سراغ کس دیگه ای نمیرفتم.ولی بعد از کم شدن ارتباطم با اون همش دنبال محبت تو بقیه میگردم.که البته نمیدونم چرا از در سکس وارد میشم.
میدونید به نظرم این که زود به بلوغ رسیدم هم بی تاثیر نیست.همون طور که گفتم کلاس پنجم بودم.فکر میکردم الکی دارم کارمو توجیه میکنم ولی چند وقت پیش یه مقاله تو همین زمینه خوندم تو روزنامه.که کسایی که زود به بلوغ میرسن چه مشکلایی خواهند داشت و خیلی باید مراقبشون بود
-
سلام تی تی
هیچوقت نگو نمیتونم چون اونموقع واقعا نمیتونی.مردم شدیدترین اعتیادهارو با اراده شون میزارن کنار اینکه خدارو شکر درحدتلفنه
شماره تو عوص کن،کارایی هم که گفتن بچه ها حتما بکن،اما من اومدم یه چیز بگم
ورزش برو اما نه شنا
شنا خودش محرکه
ورزشهایی برو که انرژیتو بگیره حتما یه مدت شنارو بزار کنار
تو همدردی هم زیاد بچرخ چون خودش اعتیادآوره و جایگزین خوبیه
موفق باشی
تی تی تو لباس پوشیدنت هم خیلی دقت کن،لباسهای تنگ نپوش،سعی هم کن دوستای خوبی پیداکنی کسایی که فکر سالمی دارن منظورم دختره و باهاشون برو کوه یا خرید ،کلا دوست خوب خیلی کمکت میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
tanhayi من به یکی نیاز دارم که بهش محبت کنم.دوستش داشته باشم.عاشقش باشم.اونم همین طور.نیاز دارم که محبت کنم و محبت ببینم
سلام دوست عزیز
یکی هست که بیدارت کرده
عاشقته و منتظرت. خدای مهربان!
عشقش باش! بهش عشق بورز! دوستش داشته باش! تا جام نیازت رو لبریز کنه از عشقش!
اون منتظرته. دوستت داره که از دست نرفتی و همه چیز مجازی بوده! تو گناه هم تنهات نذاشته
و هواتو داشته که بیشتر نلغزی!
فکر کن! کی جز اون وقتی از گناهان ما با خبره باز عاشقمونه و دوستمون داره؟
تا حالا بهش فکر کردی؟
-
نقل قول:
بهار جان من نمیتونم اون دوستمو ول کنم.واقعا سخته برام.میدونم که بعد از من خیلی ضربه میخوره.واقعا نمیتونم تحمل کنم که اینجوری بشه
تی تی جان ما اول از همه نسبت به خودیمون مسئول هستیم..و بعد نسبت به دیگران.
بله وقتی از هم جدا بشید سخته درداوره اما به صلاحتونه...مثه اینه که مریض میشی بدنت عفونت میکنه وقتی میری دکتر بهت امپول میزنه..امپول درد داره اما حالتو خوب میکنه.
بلاخره اشتباهی کردین و این دردی که میکشید پیامدشه..این سختی باعث حال خوبتون میشه.نمیشه ازترس درد امپول یه عمر با بیماری کنار بیایم که.
یه کم تو همین تالار همدردی چرخ بزن.ببین در روز چند نفر جدایی عاطفی داشتن.برای هیچ کدومشونم هیچ اتفاقی نیفتاده.
اگه اینطوری پیش بری فردا روز هم میگی اون پسره به سکس حضوری هم نیاز داره،بری باش سکس کنی..و همینطور الی اخر.
خودت خوب میدونی این حرفا توجیه هست،ادمی همینه کارغلطشو هم توجیه میکنه.
اتفاقاً یه تاپیک زدن درباره بعد ازجدایی برو بخون ببین کسی که ازدواج کرده همه مدل رابطه ای داشته تونسته طلاق بگیره و دوباره زندگیشو بسازه شما که فقط تلفنی و چتی بوده.
رفتارها و پیامد های بعد شکست عاطفی
نگو نمیتونم..بگو نمیخوام..بعد برو ببین چرا نمیخوای؟
ببین حضور اون پسر چه حس خوبی بهت میده،خودت واسه خودت انجام بده...
درباره مسائل جنسی هم درسته بلوغ زودرست واقعاً موثربوده اما میشه کنترل بشه،شاید انرژی بیشتری بخواد اما شدنیه..میتونی ازیه متخصص هم کمک بگیری.
موفق باشی
-
میدونید.من خیلی تنهام.تو این شهر هیچ دوستی ندارم.آخه ما تا دوسال پیش یه شهر دیگه زندگی میکردیم.دانشگاه هم که این یه سال نمیرفتم که دوستی پیدا کنم.خواهرمم ازدواج کرده.
تازه بدتر از این ها این که پدر و مادرم با هم مشکل دارن.بیشتر وقتا دعوا میکنن
بهار جان درمورد اون پسر و این که حضورش چی بهم میده گفتی.خب حضورش بهم آرامش میده.بهم محبت میکنه.با هم لحظه های خوبی داریم.اینا رو چه جوری خودم به خودم بدم؟
تو زندگیم احساس خلا میکنم.که فکر میکنم با ازدواج پر میشه.احساس نیاز میکنم.البته منظورم نیاز جنسی نیست.نه نه.منظورم نیاز روحی و عاطفیه.
راستی یلدا جان فعلا نمیتونم نرم استخر.آخه دوره ی آموزشی ثبت نام کردم.ولی تا اخر این دوره قول میدم که چشممو کنترل کنم.لباسای تنگ هم هیچوقت نمیپوشم.
تصمیم گرفتم همه ی اون آی دی هارو ایگنور کنم.به تماساشون هم توجه نکنم تا وقتی که بتونم خطمو عوض کنم
یه سری کتاب گذاشتم کنار که بخونم.چنتا کتاب به زبان انگلیسی هم دارم که میخوام بخونمشون.هم واسه ی تقویت زبانم هم برای پرکردن وقتم.سعی میکنم یه کار هنری رو هم شروع کنم.تو یه طرح ختم قرآن هم میخوام شرکت کنم.و اینکه تو کارای خونه هم بیشتر به مادرم کمک کنم.تازه میخوام آشپزی هم ازش یاد بگیرم.
فعلا این چیزا به ذهنم رسید برا پر کردن وقتم.که البته هنوز هیچ کدومو شروع نکردم.ولی نمیدونم برای پرکردن خلا وجودم چیکار کنم.که البته اینطور که شما گفتین باید برم پیش خدا
ولی بچه ها.تنهایی واقعا آزارم میده.همین تنهایی باعث میشه من یاد اون آدما بیفتم و برم سراغشون
-
نقل قول:
بهار جان درمورد اون پسر و این که حضورش چی بهم میده گفتی.خب حضورش بهم آرامش میده.بهم محبت میکنه.با هم لحظه های خوبی داریم.اینا رو چه جوری خودم به خودم بدم؟
تی تی جان منم جابه جایی شهری داشتم،دوستای صمیمیم تو یه شهر دیگه اند که سعی میکنم تلفنی و حضوری باهاشون در تماس باشم.تو خونه ما هم بحث و درگیری زیاد هست.
منم با کسی بودم و احساسی که میگی رو درک میکنم.
نمیدونم لینکی که دادم رو خوندی یا نه؟اما بخونش.
برای سرگرم شدنت پیشنهاد میدم یه کار موقت پیدا کنی..مهم نیست درامد یا شرایط ایده الی داشته باشه اما همین که سر کار بری هم خسته ات میکنه توان واسه کارای دیگه نداری،همه محدوده ادمایی که باشون در ارتباطی رو بیشتر میکنه،هم چون درامد داری حست به خودت رو بهتر میکنه،همه ذهنت درگیرمسائل کاری میشه.
اما در مورد ارامش..چه ایرادی داره خودت به خودت ارامش بدی..تی تی جان اگه کسی برای پر کردن خلاء وجودش ازدواج کنه دیر یا زود به مشکل میخوره.
این لینک داستان زیبایی که قبلا بهارشادی بهم داده حتما بخونش و روش فکر کن.
قطعه گم شده
خودت به خودت محبت کن.هر روزصبح برو جلوی اینه قربون صدقه خودت برو..واسه خودت کادو بخر..گل بگیر..ازخودت تشکر کن.یه دفترچه شخصی بردار و هدفهات رو بنویس.کارایی که انجام میدی رو توش بنویس و ازخودت تشکر کن..
هر اونچه دوست داری دیگران واست انجام بدن خودت برای خودت انجام بده.
موفق باشی
-
تنهایی فقط سزوار خداست. اگر تنهاییت رو با خدا پر کردی؛ خدا هم نمیذاره تها بمونی.
به نظر من دوره ی مجردی فقط یه آزمایشه... تمام سعیت رو بکن که از این دوره سربلند بیرون بیای.
تنها همسره که مایه ی آرامش میتونه باشه... دوست پسر فقط یه آرامش موقتی بهت میده و وقتی میره یه غم دوچندان.
یه سری دعا توی قرآن هست؛ برای اینه که ازدواج خوبی داشته باشی... اینکه بدونی خدا به فکر ازدواج تو هست بهت حس خوبی میده.( مثل آیه ی 74 سوره ی فرقان)
هرچیزی که تو رو به گذشتت وصل میکنه نابود کن... هیچ راهی برای برگشت نذار. توبه ای که هنوز لذت کار گذشته ات رو بهت یادآوری کنه نه... اینبار توبه ای کن که تمام پل های پشت سرت رو خراب کنه!
مواد غذایی استفاده کن که غریزه جنسی رو میاره پایین مثل کاهو رو بیشتر و غذاهای محرک مثل گوشت قرمز و خرما و غذاهای پرچرب رو کم تر استفاده کن.
اجازه نده که جایی تنها بمونی... سعی کن همیشه توی جمع های سالم حضور داشته باشی... فقط برای خواب برو سراغ رخت خواب و بیشتر اونجا نمون.
به این دو مورد هم توجه کن:
رحمت الهی بسی بیشتر از گناهان ما و گناهان همهی مخلوقات است، و جایی برای ناامید شدن ما نیست.
هر چند اگر انسان توبهی خود را شکست باز هم باب توبه به روی او باز است، اما در روایات حکایت شده: کسی که از گناهانش استغفار میکند در حالی که باز آن گناه را انجام میدهد، مثل کسی است که پروردگار خویش را به مسخره گرفته است.
خدا قرار نیست نقش دوست پسر شما رو بازی کنه و جای خالی اون رو برات پر کنه... خدا قراره نقش خودش رو برات بازی کنه و تو رو به خودت برگردونه ...
-
بابا انقدر به این بنده خدا نگید بره طرف خدا
من نمیگم نره باید بره و خیلی خوبه و کمکشن نیکنه
ولی درد اینو من می فهمم
خدا نیاز مادیه اینو برطرف نمیکنه که
این نیاز مادی داره
نیاز مادی یعنی با کسی عشق بازی کنه که حسش کنه و از جنس خودش باشه
-
سلام تی تی
شما که تا الان فعل خواستن رو صرف کردی و می خوای که مسیر زندگیت رو تغییر بدی
مطمئنا می تونی فعل توانستن رو هم صرف کنی. به شرط اینکه به خودت تلقین منفی نکنی ،آدمی موجود عجیبیه. هر دو طرف اند خوبی وپاکی و اند ناپاکی و پلیدی براش بازه. خداوند اینو خواسته که انسان به اختیار خودش انتخاب کنه.
الان شمائی و انتخاب ، انتخابت رو که انجام دادی (می خوای تغییر مسیر بدی) ، ادامه راه رو هم از خدا کمک بخواه ، به خدا توکل کن (او بهترین وکیل است) ،
در این تالار که بگردی نمونه هائی از مشکلات به مراتب سخت تر از مساله شما وجود داره ، سارا@ یکی از اون افراد فهمیده است که تونسته مسیرش رو تغییر بده حتما سرگذشتش رو بخون ، سختی قطع ارتباط رو تو بهتر می تونی درک کنی
http://www.hamdardi.net/thread-23147.html
چند توصیه:
مهمترین درمان خود ارضائی اینه : فکرتان را بر روی چیز دیگری متمرکز کنید و شما این توانایی را دارید. (سخته اما شدنی)
سایر روشها اینه که عادات سالم را در خود تقویت کنید: از تصاویر محرک جنسی اجتناب کنید، به جوک های مبتذل گوش ندهید، دوستان سالم برای خود انتخاب کنید و از پوشیدن زیر پوش های تنگ و چسبان خودداری نمایید.
از مصرف بیش از اندازه ی گوشت گاو، به ویژه در وعده غذایی شام خودداری کنید. مصرف یک وعده غذای حیوانی آن هم در نهار کافی است.
روزه گرفتن یکی از بهترین توصیه های شرع مقدس اسلامه که بعنوان روشی موثر می تونید در جلوگیری از این عادت ازش استفاده کنید.
از خدا خیلی خواهش کنید که کمکتون کنه ، اینقدر ازش بخواید و اصرار کنید در این خواسته تون که فکر کنید دارید افراط می کنید ، از اونائی که آبرو دارن پیش خدا بخواید که برات دعا کنن. پدر ومادر دو نعمت خیلی بزرگ خدان که نقد نقدن ، فکر نکنم اگه ازشون بخواید که برا مشکلتون دعا کنن اونا ابا کنن از این درخواستتون.
در خصوص تصمیم به ازدواج با کسی که ندیدید ، تعداد زیادی تاپیک هست که اشتباه بودن اون رو بیان می کنه اونها رو جستجو کن و مطالعه کن.
نهایتا خواسته شما اینجوری تعدیل میشه که می تونه تمایل (نه تصمیم) شما به ازدواج با ایشون باشه و فرایند تصمیم گیری باید درست و منطقی و از مسیر صحیح دنبال بشه ، بدور از هرگونه وابستگی.
من از خدا میخوام در این مسیری که قدم برداشتید شما رو موفق کنه ، طوری که وسوسه های ابلیس کوچکتر از اراده محکم شما بشه:323:.
-
سلام عزیزم
دختر پاک و آگاه
این چه حرفیه میزنی، هوس باز چیه؟ کیه؟ ببین خداوند یه سری نیازها رو در وجود انسان قرار داده، و همه به منظور تعالی لنسان، حس جنسی هم یه حس کااملا طبیعی هست اما نکنه اینجاست که کمی به خطا رفتی، چون شرایط تامین نیازت را به شکل درست نداشتی، هم شناخت حس جنسی در سن پایین که خوب شرایط ازدواج رو نداشتی و هم انتخاب یه تفریحه غلط تو را به خطا برد، این خیلی خوبه که فقط خودت و خدای خودت از خطات آگاهین، خداوند بخشنده هست و مهربون،
یه نکته بگم اینکه ما حسهایی رو که داریم نمیتونیم از بین ببریم یا سرکوب کنیم، فقط باید در مسیر درست استفاده کنیم، حالا که نمیشه به صورت حلال نیازت رو بر طرف کنی، باید اون حس و تبدیل کنی، مثل قانونه بقای انرژی، انرژی از بین نمیره بلکه از گونه ای به گونه دیگه تبدیل میشه.
برای تبدیلش، باید از ورزشهایی شروع کنی که پاهات بیشتر در گیرن، مثل دوچرخه سواری(چیتگر عالیه)، پیاده روی طولانی مدت، سوارکاری،....
مرحله بعد اینه که، سعی کنی تا جای ممکن تنها در منزل نمونی، و یه هر صورت ممکن برنامه هاتو با خانواده هماهنگ کن، باهاشون خرید بری، مهمونی بری، مهمون دعوت کنی، بیشتر منزل دوستات برو، فیلمهای پورنو یا فیلمهای صحنه دار نبین، حتی گاهی بعضی سریالهای فارس وان یا جم، صحنه سکس را نشان نمیدن اما تو کامل میتونی تو ذهنت تصور کنی، سعی کن پرهیز کنی ازشون، مدیتیشن و تمرکز هم میتونه کمکت کنه، سعی کن تا در ذهنت نیاز به ... پیدا کردی، سریع ذهنت و فکرت را منحرف کنی،
راستی نقاشی هم کمکت میکنه، نقاشی روی بوم، شاید بگی بلد نیستی، اما بلد بودن نمیخواد، کار با رنگ اکرلیک یا روغن خیلی سادست، با اولین تابلو تبدیل به هنرمند میشی...که خودت هم باورت نمیشه
میدونم چت رو نمیتونی کنار بزاری، سختت هست ، اما مثل افرادی که اعتیاد دارن، اول متعادلش کن بعد اونقدر برنامه هاتو پر کن که نا خاسته از زندگیت محو شه
در مر حله اول میتونی در چت دیگه چار چوب بزاری و به قول خودت سکس چت نکنی، فقط با یکی در ارتباط باشی، اونم، خیلی کوتاه، برای قطع یه رایطه، ایجاد یه دعوا و از هم بیزاری خیلی کمکت میکنه، یه مسئله ای رو به چالش بکشون، سرش بحث کن، دعوا کن، یه جوری که دیگه حتی اگه سراغشم رفتی، جوابتو نده...
یه نکته دیگه، مردی که داری باهاش چت میکنی و نه دیدیش و نه شرایطشو میدونی، قطعا مرد مناسبی برای زندگی نیست، احتمال خیلی قوی یا از سطح اجتماعی خیلی پایینی هست که به چت اکتفا کرده چون میترسه با دیدار حضوری،حداقل ها رو هم از دست بده یا اینکه متاهل هست و .... و یا عادت به این ارتباط داره و نه تنها با تو ، بلکه با افراد دیگه و چه بسا به صورت حضوری ارتباط داره.تو فقط از دنیایی که برات ساخته خبر داری، یعنی دنیای مجازی، دنیای واقعی خیلی متفاوته
عزیزم تو برای رهایی از تنهاییت نیاز به یه نفر توی واقعیت داری، گول افراد سوئ استفاده چی رو نخور، اونها افراد باهوشی هستند که نقطه ضعفهای یه دختر جوون را میدونن، دست روی احساساتش میزارن تا نگهشون دارن، خیلی جوونی، هنوز خیلی گرگهای جامعه را نشناختی...
همه این کا را رو که کردی و شرایطت را به حال نرمال که خودت از خودت راضی شدی، رسوندی، در مرحله ای قرار میگیری که میتونی به ازدواج فکر کنی، اون موقع باید آستین بالا بزنیم، شوهرت بدیم:72:
-
مدیر گفته بودن پست نذارین شاید حذف بشه ما گوش نکردیم.حالا چنتا از پستای تاپیک من حذف شده
دوستان من از زمان شروع این تاپیک دیگه با اون آقایون ارتباطی نداشتم.نمازمم سعی میکنم بخونم فقط گاهی قضا میشه از سر تنبلی
با اون دوستمم که گفتم هنوز ارتباط دارم.افسون جان پرسیده بودن که اونم مشاره ی منزل مارو داره یا نه.باید بگم بله.هم شماره ی منزلمونو هم مشاره ی مادرم و داره
-
الان میخواستم تو طرح ختم قرآن تالار شرکت کنم ولی نتونستم :302:
آخه حساب کاربری ام شارژ نداره و نمیتونم تو اون انجمن چیزی بنویسم.غصه ام گرفت :302:
-
سلام تی تی جان تو پستای قبلی گفته بودی که راهی بگید که اون دوستت خودش راضی به جدایی شه یه پست گذاشتم برات اما انگار حذف شده. چیز زیادی از اون دوستت نگفتی از روحیات واخلاقشو...بگو که راهی پیدا کنیم
یادم رفت بگم همون افسون2 هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
الان میخواستم تو طرح ختم قرآن تالار شرکت کنم ولی نتونستم :302:
آخه حساب کاربری ام شارژ نداره و نمیتونم تو اون انجمن چیزی بنویسم.غصه ام گرفت :302:
تی تی جان هدیه به شما دوست عزیز
واست قرآن گرفتم و توی طرح ثبت نامت کردم چون نمیتونی ثبت نام کنی. برو لینک زیر
سهم قرآن شما تی تی عزیز
امیدوارم خدواند شما رو مورد غفران و رحمتش قرار بده دوست عزیز.
انشالا راهی پیدا میشه برای جدایی از ایشون که برن دنبال زندگیشون.
فعلا تماس هات رو کم کن و با بی میلی جوابش رو خیلی خیلی کم و محدود و خیلی سرد بده تا خودش
بفهمه که باید بره.
:72:
-
وااااااااااایییی bahar.shadi ممنونم ازت.الهی قربونت برم .نمیدونی چقدر خوشحالم کردی :46: :43: :72:
افسون عزیز من دیشب با اون دوستم دعوام شد.گفت که میره و دیگه برنمیگره.کلی حرف بارم کرد ولی من اصلا سعی نکردم آرومش کنم و از خودم دفاع کنم.به این امید که حس بدی نسبت به من پیدا کنه.چیزایی که گفت اصلا حقم نبود ولی خب.بهتره که از من بدش بیاد.خطشو که چند وقت پیش فروخته.گفت ایمیلشم کاملا حذف میکنه تا دیگه نتونم بهش ایمیل بزنم و پیداش کنم.
خیلی دلم براش میسوزه.گناه داره.اون خیلی به من محبت میکرد و تو این 4 سال که با هم بودیم همه ی سعیشو میکرد که زمینه های ازدواجمون فراهم بشه.میدونم منو برای خوش گذرونی نمیخواست
ولی خب.چه میشه کرد.به هرحال این ازدواج به صلاحمون نیست:(
دیشب بعد اون دعوا من باز به یکی از اون آقایون پناه بردم
همه ی شماره هارو حذف کرده بودم فقط این یکی مونده بود.دلم میخواست با یکی حرف بزنم.بهش تک زدم و زنگ زد یه کم باهم حرف زدیم.میدونم کار بدی کردم
چیکار کنم که دیگه نرم سراغشون؟ احساس تنهایی میکنم خب.دوس دارم با یه جنس مخالف در ارتباط باشم خب.نمیگم واسه زدن حرفای ناجور.نه.همین جوری
:325:
-
تی تی
هروقت دلت تنگ شد بیا اینجا با هرکدوم از دوستان که راحتری حرف بزن تا آروم بشی .
نرو اون طرف .که بی راهه است.
ما که سرو پا گوشیم که تو بیای حرف بزنی .
مگر در خفا با اون آقا چه گفتی که در اینجا نمیشه حرف زد .
درسته برات سخته اما سعی کن هرچی شماره خط های ارتبانی داری قط کن.
دفترچه یاداشتی هرچی که بفکرت میرسه. درش شماره پسر هست از بین ببر.
نمونه این راهای که شما رفتی در این تالار دیده شده که چه به روزش اومده .
کوه غم . در بخش ارتبات دختر وپسر پستی زده .عنوان پست.
2 سال عذاب وجدان شب روز را ازم گرفته .
بخون ببین چه حالی داره.
ببین اون دختر چه به روزش اومده .چه حرفهای که بهش نصبت داده.
-
ممنون پدربزرگ عزیز
هرچی گشتم نتونستم اون تاپیک و پیدا کنم.ممنون میشم اگه لینکشو برام بذارید
من همه ی شماره هارو حذف کردم.فقط اون یکی مونده بود که مین الان حذفش کردم.
راستی پدربزرگ.من خیلی برای شما احترام قائلم و دوستون دارم :72:
-
منم خیلی گشتم نبود .تا چندروز پیش خودم دیدم .
نمیدونم شاید حذف شده .
دوستان عزیز .
اگر پست کوه غم رو میتونید پیدا کنید لینگ شو در این پست قرار دهید.
-
[align=justify]سلام تی تی جون.
چقدر دختر قدرتمندی هستی، آفرین.:46:
عزیزم هروقت دلت خواست حرف بزنی، ما هستیم. خیلی هم خوشحال می شیم باهم صحبت کنیم.
در مورد درسات، اهدافت، اینکه روزتو چطور گذروندی و ... هرچی دوست داشته باشی در موردش صحبت کنی.
درسته که من جنس مخالفت نیستم، اما خب شاید جنس موافقا از یه نظرایی بهتر هم باشن. :)[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
ممنون پدربزرگ عزیز
هرچی گشتم نتونستم اون تاپیک و پیدا کنم.ممنون میشم اگه لینکشو برام بذارید
من همه ی شماره هارو حذف کردم.فقط اون یکی مونده بود که مین الان حذفش کردم.
راستی پدربزرگ.من خیلی برای شما احترام قائلم و دوستون دارم :72:
تی تی درست نیست در پستت خبر یا گزارش بدم.
اما مجبور م .
در مورد کوه غم . پرسجو کردم اثری ا هیچ کدوم پست هاش نیست . حتی نام کاربریشم حذف شده.
اما مقداری از مطالبش خاطرم هست.
درست یا نادرستش رو دوستان ببخشید. سعی میکنم یادم بیاد چه خوندم پست کوه غم رو .
........................................
کوه غم
با دختری 2 سال پیش دوست بوده و در اون رابطه بکارت دخترک رو از بین میبره .
و تصمیم به ازدواج میگیره با اون دختر ولی خانواده دختر مخالف بودند.
پسره دخترک رو ترک میکنه به گفته کوه غم دخترک با چندین نفر رابطه جنسی داشته .
و بعداز 2 سال ترک اون دختر ونمیداند اون دختر چه بر سر نوشتش اومده وچکار میخواهد
بکند میتواند ازدواج کند یا سر از کنار خیابان در میارد.
عذاب وجدان گرفته که چرا با سرنوشت دختری بازی کرده.
و کوه غم گفته که خودش نامزد داره . کنارنامزدشم هست این عذاب وجدان دست از سرش برنمیداره.
...............................................
دوستان من دیگه چیزی بخاطر ندارم اگرکسی پست کوه غم چیزی یادش هست .
اینجا ایجاد کنه.
-
آزرمیدخت عزیز.ممنونم :72:
همش احساس تنهایی میکنم.خسته شدم از این تنهایی.دوست دارم یه رابطه از نزدیک داشته باشم.یه رابطه ی واقعی.که همه ازش خبر داشته باشن و مجبور نباشم قایمش کنم.tanhayi تو یه پست حرف خوبی زد.من دوست دارم به یکی محبت کنم خب.واقعا دارم میگم
شما دوستای خوبی هستین برای من.ممنونم ازتون :46:
فکر میکنم تا وقت ازدواجم باید با دوستای خوبی مثل شما های تنهایی مو پر کنم :82:
البته دانشگاه که باز بشه دوباره سرم گرم میشه.ولی همین جا به همتون قول میدم که دیگه نرم سراغ پسرا
پدربزرگ پست آخرتونو الان دیدم.خیلی ممنونم ازتون
-
منظورت از رابطه نزدیک که همه هم خبرداشته باشند ازدواجه.
اما ازدواج در سن وسال تو کمی زوده .
و اگر بخوای بخاطره نیاز جنس یا از تنهای تن به ازدواج بدی در آینده به مشکل میخوری .
ازدواج امری نیست که سرسری گرفته بشه و چشم بسته جلو رفت.
بفکر ازدواج بودن خوبه اما نه انقدر که از زندگیت بندازه.
انشاالله تصمیم به ازدواج گرفتی حالا یا در آینده نزدیک یا دور .
میای یه پست باز میکنی که برای شناخت و معیارهای همسر آیندت .
یا در مورد معیارهای خودت.
پست کبوتر در بخش خواستگاری رو بخون امید وارم این دیگه باشه .
از اولین روزی که رفته خواستگاری رو نوشته . هر روزی که میرفت خواستگاری یه تایپ میزد.
درخواست کمک در مورد خواستگاری و انتخاب صحیح (صفحات: 1 2 3 4 5 )
کبوتر
-
[align=justify]تی تی یه کتاب هست به اسم "من خوبم - تو خوبی" اثر الوین و مارگارت فرید.
حدود 160 صفحست و خوندنش وقت زیادی ازت نمی گیره. اما ممکنه یه نگاه جدید درت ایجاد کنه.
تو این کتاب می خونی که تی تی 22 ساله که نیازمند نوازش توه، و نیازمند اینکه برنامه هایی برای دریافت نوازش رایگان از محیطت داشته باشی.
حالا اگه این نوازش ها رو به حد کافی دریافت نکرده باشی، اونوقت یکی از راه هایی که تی تی کوچولوی درونت برای جبران این نیاز انتخاب می کنه، همین پناهنده شدن به دیگرانه.
بیشتر از این توضیح نمی دم، صبر می کنم تا تو هم (اگه دوست داشتی) کتاب رو بخونی، اونوقت با هم در موردش صحبت کنیم. و ببینیم چطور می شه از شدت احساس نیاز به پسرها کاست.:72:[/align]
-
سلم تی تی جان من امروز دیگه از تالار میرم اگه عمری بود شاید سال بعد برگشتم به خاطر این گفتم که اگه دیدی برات پست نذاشتم فکرنکنی که فراموشت کردم. برات دعا میکنم که به روزای خوبت برگردی .هرجقدر سعی کنی که به هدفت برسی ارزششو داره پس خسته نشو و ادامه بده .موفق باشی عزیزم:46::72:
-
تی تی آخرش چی شد؟ موضوع خیلی جذاب بود پیگیری میکردم. الان چی کار میکنی؟
-
سلام دخترخوب
تو میتونی همون دختر پاک گذشته بشی.چون قصد کردی.چون متوجه اشتباهت شدی. نذار تنها بشی. پیش خانوادت باش. تنها بودن برات مضره در حال حاضر. اگه فیلم یا عکس یا جیز دیگه ای خواست تورو باز به اون حس برسونه سریع برو با آب سرد حال خودت رو عوض کن. نماز رو حتما حتما حتما دوباره بخون. خیلی بهت کمک میکنه.
-
عزیزم تاپیک مال ۱ ساله پیشه!
-
با سلام.وارزوی موفقیت!! خواهر عزیز!!اون حسی که بت میگه تو یک دختر هوسبازی هستی اون وجدان پاکت هست وجای تحسین داره که لاقل باورداری چقد آلوده شده ای واین تشخیص شما نشونه از شخصیت پاکتان هست!!اما درمورد سک س چت وسایر مضخرفات!!!خواهرم؟!!الان همه درین آتش نامرئی میسوزنند!کو ان دختری که دوست تلفنی نداشته باشه؟؟همه دارند!تازه خانم های متاهل هم دچاراین گرداب شده اند!اخه تو جامعه ما این شیوه عاطفه پرورانی ازسمت مردا شدیدا حمایت ومورد استقبال میشود واین هست که اتش نافرجامش دامن زنها را میسوزاند وهمون خلع که مردا درجامعه احساس میکنند برحسب نیاز غریضی شون مجبورند به خانم ودختر این واون متلک انداخته ودوستی کنند ونیت کثیفشونو اجرا کنند!!
شما ناراحت نباشید الان توی زمونه دختری نیست که دوست تلفنی نداشته باشد مگراینکه ازنسل قدیم دوره 1350 باشد.من شخصا اگه بدونم هرجا وهرنقطه جهان یک دختر کافر وبی دین ویا هرمسلکی یهودی ومسیحی وهرکاره که تا بحال تجربه دوستی نداشته باشد با تمام قوای جون ودل خریدارشم!!حاضرم همه چیو داروندار و دین وایمان خودرا بپای یه دختر معصوم بریزم وبجای پروردگارمورد پرستشش قرار دهم گرچه بدونم کافر میشم چون یک معصومی را یافتن توی این زمونه وستایش او بنظرم یک عبادت هست!
زیاد خودتو درگیر این ارتباطات نکن چون وابستگی شدید باعث داغون شدن روحیه ت میشه.ولی ازدواج بهترین راه برای رهاییی از شر شیاطین انبوه جامعه ماست.