نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
شما این موقعیت رو پیدا می کنی که وارد جمع خانواده اونها بشوی و به این شکل شناخت بهتری پیدا می کنی..
اصلا حرفشو نزنین! من برم تو جمع خانواده اونا، اونم قبل عقد؟؟ چنین دختری از نظر پدرو مادر من یه دختر سبک و بی ارزشه...وگرنه خودم که با آشنایی به این صورت مشکلی ندارم. اتفاقا خیلییم خوبه
دوست عزیز
منظور اینه که بالاخره یه شرایطی پیش میاد که شما با خونواده اون فرد و نوع برخورد و رفتارشون اشنا بشین
مراسم خونوادگی !
نه اینکه شما تنها پاشی بری خونه طرف !
نگران این نیستم که تو این مدت بیخیال من بشه و بذاره بره ...اگه میخواد بره همون بهتر که تو این مرحله بره .بهتر....
ولی اگه تو این مدت مثلا با یکی دیگه لاو بترکونه و بعد به هر دلیلی با اون به هم بزنه و بیاد سراغ من چی؟ من از کجا میتونم بفهمم؟
تو این مرحله هم باید تعهد داشته باشه یا نه؟ من از کجا میتونم بفهمم که داشته یا نه.....
شما توی یه خونواده سنتی (و شاید مذهبی ؟) بزرگ شدین
طرز تفکرتون هم به همین ترتیب هست ، انتظارات بالایی دارین درحالیکه خیلی به جا نیست !
انتظار دارین پسری که با شما قبل از هیچ گونه مراسم رسمی رابطه عاشقانه برقرار کرده ( برای شناخت یا هر چیز دیگه ) به شما تعهد بده که همچین رابطه ای رو با هیچ کس دیگه ای نداشته باشه !
درسته که به شما قول ازدواج داده ، اما هر لحظه ممکنه شرایط جدیدی برای هردوی شما ایجاد بشه که برنامه هاتون تغییر کنه
هیچ گارانتی و ضمانتی هم در کار نیست ، کاملا هم عقلانیه
نوع تفکر و اعتقادات هر دوی شما بگونه ای بوده و هست که رابطه دوستی درش تعریف شده و موجه هست
پس اصلا مطمئن نباشین در در زمان حضور یا عدم حضور شما شخص سومی در کار نباشه
بنظر من نگرانی شما کاملا طبیعی و به جاست
دوست عزیز
من فکر می کنم مشکل اصلی شما وابستگی هست که سعی میکنین کتمانش کنین
متاسفانه شما در حال تجربه عینی اسیب های روابط قبل از ازدواج هستین
اصلی ترین و شایع ترینش همین وابستگیه احساسیه
اگه جدا وابستگی در کار نیست خیلی جدی رابطتون رو قطع کنین
رهاش کنین ، زمانیکه برای ازدواج اماده بود ، طبق روال معمول سوابق تحصیلی و کاری و رابطه هاش رو تا جای ممکن بررسی کنین
نگران نباشین فاصله ای بینتون ایجاد نمیشه (همین رابطه کوتاه مدتتون هم چندان به نفعتون نبوده )
یه سوال اساسا نظر شما در مورد لاو ترکوندن :) چیه ؟
بنطر شما اگه کسی نسبت به هبچ کس تعهدی نداشته باشه و قولی هم نداده باشه ، مجاز به داشتن این قبیل برنامه هاست ؟