عاشق دختر هستم ولی موقعیت ازدواج ندارم
به نام خدایی که عشق را آفرید
سلام به همه مدیران و اعضای سایت همدردی
می خوام داستان زندگی ام رو واستون بگم تا شاید یه کمکی به من بکنین !
من پسری 22 ساله ام !
خانواده مذهبی دارم !
خودمم اهل نماز و روزه ام !
حدود 4 سال پیش دختری رو توی کوچمون دیدم و برای اولین بار عاشق شدم ، نه اینکه فکر کنید که با یه نگاه عاشق شدم ! نه اولا خانواده اون دختر آدمهای مذهبی و خوبی هستند و خود دختر ، یه دختر نجیب و پاکی هست !
به خدا و کتاب مقدسش قرآن قسم میخورم که عشق من از روی هوا و هوس نیست ، آخه بعضی ها میگن که عشق پسرها از روی هوا و هوس هست !
اوایل کنکور کاردانی بود ، بطوری که هنگام درس خواندن به اون دختر فکر می کردم و اونو توی ذهنم تجسم می کردم با یه زندگانی خوب که این بهم یه قدرتی میداد که بتون درسهامو خوب بخونم و بالاخره تو کنکور قبول شدم که البته قبول شدنمو مدیون اون دختر میدونم !
میدونستم که اون دختره هم منو دوست داره چون از حرکاتش میشد فهمید و یه روزی مادرش دم در خونمون اومد و از من خواست که کتابهای کنکورمو به اون دختر بدم و میدونستم که خودش عمدا مادرشو فرستاده !
تا اینکه یه روزی یه کارت عروسی از طرف خانواده اونا واسمون اومد که من احمق فکر می کردم مال اون دختره و بعد از بی محلی به اون دختر دیگه اون دختر رو ندیدم !
یه روزی فهمیدم که بابا اشتباه می کردم و اون دختره اصلا ازدواج نکرده !
حالا بعد از 4 سال فکر اون دختره دوباره ذهنمو مشغول کرده و بعضی وقت ها که می بینمش یاد اون روزها می افتم و قبلم تند تند میزنه !
حالا به نظر شما چیکار کنم !
از یه طرف خودمو واسه کنکور ارشد آماده می کنم !
از طرفی اصلا موقعیت ازدواج ندارم (شغل و ...)
فقط تو رو خدا زودتر بهم کمک کنید !
به خدا و کتاب مقدسش قرآن قسم میخورم که عشق من از روی هوا و هوس نیست ، آخه بعضی ها میگن که عشق پسرها از روی هوا و هوس هست !
البته اینم بگم که قصد من فقط ازدواجه !
RE: عاشق دختر هستم ولی موقعیت ازدواج ندارم
به قرآن ، به خدا فقط ازدواج !
نمیدونم چرا هیشکی حرف منو باور نمیکنه ؟
فقط تو رو خدا راهنماییم کنید که یا برم پیشش و همه چی رو بگم ، یا از فکرش بیرون بیام !
تو رو خدا کمکم کنید !!!!!:302:
ممنون از راهنمایی هاتون !
ولی اگه بتونید بیشتر قانعم کنید ممنون میشم !
میدونید که برام خیلی سخته از این دختر و عشقم دست وردارم !
بر اساس چه معیاری می گی عشقت هوس نیست؟تفاوت عشق و هوسو می دونی؟چقدر می شناسیش؟غیر از مشخصات
فردیش.رفت و آمد دارید؟
به نظر شما دوست داشتن یکی اونم به مدت 4 سال میشه اسمشو هوا و هوس گذاشت ؟؟؟
خانوادش که مذهبی و از نظر فرهنگی و مادیات با خانواده خودم یکسانند !!!
رفت و آمد هم نداریم !!!
اینم بگم که تا حالا با هیچ دختری نه دوست شدم و نه دوست دختر داشتم !
نظر من اینه که آدم فقط با یکی دوست بشه و با اونم ازدواج کنه !!
آره شما درست میگید که واسه آدم مذهبی دوستی با دختر بعیده ، ولی نه هر دوستی و با هر کسی دوست شدن !!!
گفتم که قصد من فقط ازدواجه !!!
در ضمن من آدم کمرو خجالتی هستم و تا حالا این موضوع رو به خانوادم نگفتم چون میدونم که مخالفت میکنن !!!
ممنون از راهنمایی هاتون !:104:
میبینم که بعضی عوش اینکه منو راهنمایی کنن ، بیکاری منو به رخم میکشن !!!!!!!:104:
تو این 4 سال چند دفعه با دختر حرف زدی؟بازم می گم چقدر می شناسیش؟از طرز فکرش،علایقش،خواسته هاش چقدر
می دونی؟علاقه ای که پشت سرش شناخت نباشه هوسه.تا زمانی م که آدم به خواستش نرسه اون احساس سرجاشه.
راجبه دوستی م لینک های حامدو بخون.
خجالت می کشی راجبه به این موضوع با خانوادت صحبت کنی؟طبیعیه،چون خودتم می دونی هنوز آمادگیشو نداری.
مخالفتشونم منطقیه.
همین به رخ کشیدن چیزهایی که نداری و باید به دست بیاری بهترین راهنمایی برای شماست چون با به دست اُوردنشون
خود به خود به خواسته اصلیت نزدیک تر می شی.
اولا تا حالا روم نشده بهش چیزی بگم !
در ضمن من از خواسته ها و علایقش چیزی نمیدونم به خاطر اینکه هنوز باهاش حرفی نزدم !
آره خجالت میکشم که با خانوادم صحبت کنم !
ولی میدونم اگه این اتفاق بیفته مطمئنم که خوشبختش میکنم !
درضمن تفکر من در مورد دوستی اینطوری هست :
میخوام حدود یک سال دوست بشیم و از اخلاق و رفتار همدیگه آشنا بشیم ، بعد که دیدیم تفاهم داریم میرم خواستگاریش !
لطفاً نظرتون رو راجع به تفکرم بگین !!!
خانوادشو خوب میشناسم !
گفتم که هم سطح خودمون هستن !
فرض کن وارد کلاسی می شی و هیچکسو نمی شناسی.همون ابتدا که یه نفرو نشون نمی کنی بری باهاش دوست
بشی.ولی بعد از یه مدت می بینی که با 3-4 نفر دوست شدی.چون تو این مدت اخلاقشونو دیدی،طرز فکرشون.دیدی که
بهت نزدیکن رفته رفته بهشون نزدیک تر شدی تا رابطه دوستی بینتون شکل گرفته.ینی اول متوجه شدی که یه سری
موارد مشترک با هم دارید و همین باعث شده شما بهم نزدیک تر بشید نه اینکه اول دوست بشید بعد ببینید عقاید مشترک
دارید.
ممنون از راهنماییت دوست خوبم !
حالا به نظرت چیکار کنم !
حرف شما هم درسته !
ولی قلبم به ذهنم غلبه کرده و چشمم کور شده !
فقط کمکم کنید !!!
با سلام و تبریک عید سعید قربان.
احساس شما کاملا فابل احترامه.من بحثی در مورد این که این علاقه عشقه یا هوس نمیکنم چون به شخصه معتقدم حتی عشق حقیقی هم برای به ثمر نشستن نیاز به شرایط و تلاش داره.پس اساسا اگه این احساس حقیقتا هم عشق باشه تا زمانی که نتونین از راه درست پرورشش بدین فایده ای براتون نداره.
دوستی به قصد ازدواج نوع جدیدی از دوستیه که تو فرهنگ ما شکل پیدا کرده اما برعکس اسم قشنگ و منطقیش در اکثر مواقع به هدف دلخواه نمیرسه.
برای ازدواج چندین و چند فاکتور رو باید در نظر بگیرید (حتی برای دوستی به قصد ازدواج) به جز عشق و تناسب خانواده ها موارد دیگه ای که باید بهش توجه کنید اینهاست:
1.بلوغ فکری خودتون
2.بلوغ عاطفی خودتون
3.ثبات اقتصادی
اگر حتی یکی از این سه مورد رو نداشته باشین (و مطمئنم هستین که تا مدت زمان کوتاهی هم بهش نمیرسید) فکر دوست شدن هم اشتباه.اما چرا؟
با دوست شدن وابستگی ایجاد میشه(علی الخصوص برای خانمها) حالا تصور کنید دو نفر آدم که بهم وابسته هستن و شرایط ازذواج هم ندارن.شاید تا یک سال بتونن صبر کنن اما سال دوم چی؟سال سوم چی؟در نهایت ممکنه به خاطر این وابسنگی دست به هزاران کار غلط بزنن و آینده ی خودشونو ناحواسته خراب کنن.مثلا با هر شرایطی ازدواج کنن و این میشه که غالب روانشناسها و مشاورین میگن درصد بالایی که پس از دوستی ازدواج کردن ممکنه از هم جدا شن یا زندگی مشترک جالبی نداشته باشن.البته این یبن هزاران اتفاق دیگه هم ممنکنه بیافته که نمونه های زیادی توی تالار ازش داریم.
حالا راه حل شما چیه؟توی مسیر اصلی خودتون که ادامه تحصیله با ثبات و اراده قدم بردارید.در کنارش تلاش کنید که بقیه ی شرایط ازدواج رو برای خودتون فراهم کنید.مدتی به خودتون زمان بدید مثلا یک سال و بعد از این زمان اگه دیدید واقعا بهبودی در شرایطتون ایجاد شده میتونین مطمئن شید که اعنماد به نفستون واقعی بوده(چون احساسات ملاک نیست بلکه اعمال آدم ملاکه) و بعد به طور رسمی اقدام کنید.
در مورد اون قسمتی که گفتید یک مدت باهاش دوست باشم و ببینیم اخلاقمون بهم میخوره یا نه کاملا مخالفم.چون به جز تناسب اخلاقی باید سایر شرایط هم فراهم شه.بعد از بهبود شرایطتون این شناختو با اطلاع خانواده ها و در لوای نامزدی طی کنید.
موفق باشید
سلام
ببخشید که این حرف رو میگم !
ولی به نظر من دختر خوب ( سر به زیر ، نجیب ، پاکدامن ) تو این دوره و زمونه کمه !
من فقط میخوام که از دستش ندم !
حالا چیکار کنم !
ممنون از راهنمایی هاتون دوستان عزیز !!
سلام حسین جان،
ما گفتیم شما چه کار کنید!
اگر نظر ما رو می خواهی، نیازی به تکرار نیست...
راه دوستی قبل از ازدواج (حتی با هدف ازدواج) رو به دلیل خطرهایی که دارد و ضرباتی که ممکن است به خودت و دختر خانم بخورد، هیچ وقت پیشنهاد نخواهیم داد.
خدا رو شکر که اون دختر سر به زیر، نجیب و پاکدامن هست. پس اجازه بده همینطوری بماند تا ازدواج کند.
ان شا الله شما زودتر شرایط ازدواج پیدا می کنی و به خواستگاریش می روی.
موفق باشی.
منظورم اینه که میترسم ازدواج کنه !
چون اون 22 سالشه !
میدونید که زمان ازدواج دخترها 18 تا 22 سالگی هست !!!!
اینم بگم که تا حالا با دختری دوست نشدم !!!:43:
میدونید که زمان ازدواج دخترها 18 تا 22 سالگی هست !!!! ببخشیدکی اینوگفته !نظرشماست ...؟؟؟
به نظرم اینجوری شروع دفعه ای که دیدیش فقط سلام کن دفعه ای 2سلام واحوال خانواده دفعه ای 3 سلام واحوال خانواده و.حال خودش و.....:311::311:
شوخی کردم به نظرم به خانوادت بگی بهتر ین رهه!!!!!!!!!!!
اگه سن ازدواج دختر خانمها بخواد بین 18 تا 22 سالگی باشه.پس باید دختران بالای 22 سال رو بندازیم توی ترشی
دیگه!فاتحه ی ما خوندست...:316::316:
آره حسین آقا؟؟؟ :303:
دوستان خوبم شرمنده !
بخدا منظوری نداشتم !
بابا منظورم اینه که اکثر دخترها زود ازدواج میکنن !
حالا به خانواده ام چطوری بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل من فقط اینه که کار ندارم !
همه چی جوره !!! ( خونمون 2 طبقه است ، سربازی ندارم ، اعتماد به نفس فوق العاده ام و از همه مهمتر خدا رو دارم )
باشه این دفعه رو میبخشمتون!دیگه تکرار نشه ها...:310:
خب این که بقیه چیزا جوره که خیلی خوبه.
شما بهتره رسما اقدام کنید یا با پدر دختر خانم در اینباره صحبت کنید که به شما مهلتی
بدهند(البته زمانش مشخص باشه) که کار مناسبی پیدا کنید . بعد سریع اقدام میکنید برای
نامزدی...:310:
یعنی چی که چطور به خانوادم بگم؟ شما اگر واقعا نگران این هستید که دختر خانم رو از دست ندید خیلی راحت با اونها قضیه رو مطرح میکنید و اینطوری میتونید با همفکری خانواده راه حلی پیدا کنید.
پسر با اعتماد به نفسم !انجام ندادن سربازي يعني رفتن به ماموريتي براي دو سال بدون امكان اداره زندگي خود و همسر!كار نيز ..من اعتماد به نفس خلوص نيت و تلاش تو براي بدست آوردن يه زندگي درست رو تحسين ميكنم. اما اگه توقعات طرف مقابل رو ندوني و در نظر نگيري مشكل خواهي داشت.تو خانواده خواهر و برادر بزرگ همدلي عمويي خاله اي كه بهت نزديك باشه نداري؟كه زبان دلت بشه و بيان كنه؟:72:
سلام به همه دوستان
ممنون از راهنمایی هاتون !
یه مژده : امروز با دختر خانم صحبت کردم و اونم کاملا با نظر و شرایط من موافقه و فقط گفته که باید درسش تموم بشه !!!
بخدا دارم پرواز میکنم !!! :310:
اگه بگم این حرف زدنم چه تاثیری روی من داشته شاید بعضی هاتون باور نکنید !!! :227:
( اول از همه ایمانم به خدا بیشتر شده میدونید چرا ؟ چون قسم میخورم که هر وقت از خدا یه چیزی رو خواستم بهم نه نگفته !! --- ثانیا تمرکزم روی درسهام بیشتر شده و بهتر میخونم -- ثالثا زندگیم یه رنگ دیگه ای پیدا کرد !!!)
بخدا قسم میخورم که خوشبختش کنم ، آخه خوشبختی واقعا حق اونه !!! :323:
ممنون از راهنمایی هاتون !!! :46:
باز هم خدا رو صد هزار مرتبه شکر !!!!!!! :323:
درسته که من تجربه ی انچنانی ندارم و توی این امور متخصص نیستم اما به نظر من شما میتونین با مدرک لیسانستون یه کار نیمه وقت پیدا کنین و قضیه رو با پدر و مادرتون(به خصوص با اونی که راحت تر متونید حرف بزنید) در جریان بزارین و اگه مخالف بودن و قانع نشدید خیلی رک و پوست کنده بگید که قانع نشدید و یه جور دیکه مسئله رو بررسی کنید بعد ه این که راضی شدن خیلی ساده و بی شیله پیله برید خواستگاری به نظرم اگه ایشون واقعا به شما علاقه داشته باشن با شرایط سخت شما کنار میان و تازه بعده اینه که میفهمین که ایا واقعا دوستون داره یا نه؟؟
و یقینا اگه جواب مثبت بدن شما با انرژی مضاعفی برای خوشبخت کردن ایشون تلاش میکنین و اگه هم جوابشون منفی بود هم بازم شما با خیال راحت میتونین ادامه تحصیل بدین(البته با این اوضاعی که شما گفتین فکر کنم یه کم طول میکشه که فراموشش کنین)
امیدوارم تونسته باشم کمک تون کنم
از دوستان هم خواهش میکنم اگه نقدی به این تفکر وارده، اونو بیان کنن تا منم بتونم یه تغییری تو ایدولوژی زندگیم بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد