انتخاب نهایی وازدواج larg.62
با سلام و عرض ادب و احترام:72:
با تشکر و قدردانی از همه دوستان عزیز و گرامی،بدون مقدمه به استحضارتون می رسونم که پس از کش و قوس های فراوان و با بهره گیری از دانش جمعی اعضاء تالار، و به کمک مشاور متخصص، نهایتا با شیوا خانم عزیزم که بیشتر از جونم دوستش داشتم و دارم عقد کردیم و به حول و قوه الهی حدود یه هفته ای هستش که همسر شرعی و قانونی هم هستیم وبطور خلاصه خدا رو هزاران مرتبه شاکرم که یک همچین دختر پاک و ساده و مومنی رو تو سرنوشتم قرار داد تا مال هم شیم وهمدل و همراز و هم پرواز هم.
میدونم که در طی مراحل قبل از آشنایی، آشنایی،شناخت و سایر مراحل دوستان تالار و بخصوص اعضاء قدیمی رو خیلی اذیت کردم و..... ولی از همه اونها بخصوص از :
فرشته مهربان ، خواهرم سارا بانوی گرامی،خیلی تنها،keyvan،بالهای صداقت،baran.68دختر مهربون،،digitalman،فرهنگ 27،blue sky، del،فرانک1389،tesoke،yasa؛مینا چ،ليلا موفق،green،ثمین1360،ستایش بارن،پریماه،**leili**، بخاطر صبر و حوصله شون و اینکه قدم به قدم همراهیم کردن و تو این مسیر پر پیچ و خم تنهام نگذاشتن و در عمل همدردی رو معنا کردن برام.
از دوستان تقاضا دارم تا تاپیک بنده رو هم در لیست به نتیجه رسیده ها قرار بدن .
همچنین لینک های مرتبط بنده:
جنگ و کشمکش بین عقل واحساس در گزینش وانتخاب همسر
کسب شناخت از معشوق و تردیددر تصمیم گیری برای ازدواج
درخواست راهنمایی درطی مراحل شناخت در راستای ازدواج
کارم درست بوده یا ....؟؟؟؟؟؟؟
ارزش وصل نداند مگر آزرده هجر
مانده آسوده بخسبد چو به منزل برسد
:72::72::72:
RE: انتخاب نهایی وازدواج larg.62
سلام:72:
ازدواجتون را بهتون تبریک می گم و برایتون آرزوی زندگی شاد و سلامت در کنار همدیگه رو از خدا می کنم.:72:
پیروز و موفق باشید:72:
خوشحالم هم به خاطر ازدواج تون و هم بخاطر هوش و درایت خودتون!
امیدوارم که در تمام لحظات زندگی شما و شیوا خانوم بهترین لذات رو تجربه کنید و برای همیشه در کنار هم حس خوشبخت بودن رو منعکس کنید!
تبریک میگم:72::72:!
مبارکهههه
خوشبخت بشید:316::104::104::72::72:
سلام.
خیلی خوشحالمون کردی. مبارکه
باسلام و احترام:72:
مرسی دوستان عزیزم، خیلی ممنونم از لطفتون، انشالله خدا همه جوونای این مملکت و خوشبخت و عاقبت بخیر کنه.
الهی آمین.:323:
مبارک باشه:227:
به پای هم پیر شین
از تاپیکتون استفاده کردم:72:
سلام
بابا اشتباه کردیم ،ندونم کاری کردیم ، نفهمیدیم:227:
عجب دورانی بوده اون دوران مجردی ، حیف که قدرشو ندونستیم.
بعد تاهل آدم اصلا وقت سرخاروندن هم نداره.حتی وقت این پیش نمی آد که یه سری به دوستای تالار بزنه و به دانشش اضافه شه.خوش به حال مجردا.
عیبی نداره ، همینکه شیوا خانوم گلم رو همرام دارم ، دیگه غمی ندارم.خدارو هزاران مرتبه شکر . خدایا شکر بابت اینهمه لطف و کرمت.:72::72:
فعلا
مباركه مبارك :104::227: ايشالا مباركش باد :104::227:
:227::104::227::104::227::104:
سلام
مبارکه . انشا... خوشبخت شید .
خوش به حال خانمت که شما اینقدر سنجیده از ابتدا عمل کردی .
سلام:
خیلی خوشحال شدم...مبارکـــــــــــــــ ـــــــــه..........
http://www.hamdardi.net/thread-15621.html
:227::72::227:
خواستن رسیدن است است به شرط عقل . و مطمئنم لارج عزیز از این چهت تجربه خوبی کسب کرده که سرلوحه زندگی مشترکش در جهت موفقیت بیشتر خواهد بود .
مبارک باشد حلاوت آغاز زندگی مشترک .
خوشبختی و سرافرازی را برایتان آرزومندم