-
دارم از خیانتی که به من کرده خل میشم
سلام
من النازم.
23 سال دارم
5 سال پیش با نامزدم آشنا شدم
خیلی هم دیگرو دوست داشتیم
طوری که عشق ما بین همه مثال زدنی بود. و نامزد بنده به خاطر من همه کاری می کرد و از هیچ چیزی برام کم نمیزاشت چه مادی و چه معنوی همیشه از نظر رفاهی تامین بودم(چون وضعیت مالی خوبی داره)
ما باهم یه جا کار می کنیم . یعنی من تو شرکت اون کار می کنم و ایشونم مدیر من هستن.
چند روز پیش داشت با تلفن با یکی از مشتریامون صحبت میکرد منم رفتم تو اتاقش و رفتم پشت میزش نشستم و کاملا بدون غرض موبایلشو برداشتم و اس م اس هاشو خوندم.
دیدم یکی بهش اس م اس داده کجایی؟؟اونم گفته سر کارم تو کجایی و چند تا اس ام اس دیگه . اون طرفم گفته بیمارستان.
دلم گفت این یه زنه .شمارشو براشتم از تلفن ثابت اونجا زنگ زدم دیدم بعله یه خانوم گوشی رو برداشت.
هنوز داشت با تلفن حرف میزد متوجه نشد که من تو اتاقش رفتم.
قطع که کرد رفتم پیشش خیلی آروم پرسیدم این کیه ؟کلی حاشا کرد پرید گوشیشو قاپید بعدم شماره رو تغییر داد فکر کرد من یاد داشت نکردم.
خلاصه تو یه موقعیتی قرارش دادم که اعتراف کرد.
گفت یه دختریه اما قسم میخورم چیزی بین ما نبوده.گفت وقتی با پسر خالم تو خیابون داشتیم میرفتیم چون پسر خالم دوست این دختر رو می شناخته سوار کردن.پسر خالم شماره ی منو بهش داد.
مثل یخ وا رفتم
باورم نمیشد
کسی که مثل چشمام بهش اطمینان داشتم چنین کاریو انجام بده چون خیلی آدم مثبتیه خیلی زیاد. و من اولین دختر زندگیش بودم و هیچ وقت با دختر دیگه ای جز من رابطه نداشته. و جوونی نکرده.
من رو اسمش قسم میخوردم
گفتم ولت میکنم چون واسه ی من به هیچ عنوان قابل بخشش نیست(چون من 5 سال برای این رابطه جون کندم.برای کارش به اینجا رسیده و پولدار شده وگرنه 5 سال پیش چیزی نداشت)
از اونجا اومدم بیرون اومد دنبالام که به خدا چیزی نبوده غلط کردم منم رفتم خونه.
خلاصه اومد دنبالم رفتیم خونه خالش.
اونجا مادرشو خالش کلی بامن صحبت کردن که چیزی نیست الناز به خدا عاشقته و یه لحظه شیطون گولش زده.
فقط 4 5 روز کار من شده بود صحبت با اینا
کلی وساطت کردن تا ببخشم.
مادر نامزدم زنگ زد به دختره که دیگه نه اس بده نه زنگ بزن این داره ازدواج می کنه
خود دختره به مادر شوهرم گفته بود بین ما چیزی نبوده به خدا.
اما مادر دختره فرداش زنگ زد به مادر شوهرم که آره غلط کرده نامزد داره با دختر منم بوده. از اون زنای 7 خط بوده .
بهش گفتم چرا رفتی با اون؟؟میگه دلم براش سوخت داشت کور میشد هی میگفتم زنگ نزن دیگه به من نمی تونم ادامه بدم حتی این صحبتای معمولی رو ،اونم گریه و زاری که من کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم و هر روزم باز بهش زنگ میزده و از رو نمی رفته.
دیروز بخشیدمش چون میگم بهش یه فرصت دیگه بدم هر کسی ممکنه این اشتباه رو بکنه
اما به نظر شما واقعا قابل بخششه؟؟خیانت تکرار نمیشه؟؟؟ اما همه جز خانوادش میگن خیانت تکرار شدنیه.
گلی برام گل و هدیه فرستاده که ببخشمش.میگه اگه من نباشم خودشو میکشه.
دیروز اعتراف کرد دختره ازش 2.5 میلیون اخاذی کرده و تو این یه ماه و نیم مجبورش کده که باهاش باشه تا هی بهش پول بده.
عکس تو ماشین ازش گرفته و صدا و فیلمم ضبط کرده که میاد به من میگه(گفته بیچاره ت میکنم میم به نامزدت میگم)
آخه وقتی من به نامزدم زنگ میزدم به جای اسمم سیو کرده بوده عشقم اونم دیده اینو.
چون نامزدم آدم سرشناسیه پیدا کردن آدرس و تلفن خونه و محل کارش کار سختی نیست.از باباش مثل چی میترسه
گفته میرم به نامزدت میگم یا پول بده تا همین 4 شنبه که دیگه من همه چیزو فهمیدم
شما جای من بوید چی کار میکردید؟؟
واسه این پولم از طریق قضایی اقدام میکردید؟؟
آخه دوست ندارم هیچ جوونی تو دام چنین آدمای آشغالی بیفته از یه طرفم می ترسیم
چون اینا خیلی آدمای شری هستن:(
-
RE: دارم از خیانتی که به من کرده خل میشم
باهاش عقد هستی یا نه؟!
اگر عقد هستی ناچار یک فرصت دیگه بهش بده، اگر نیستی خیلی جدی و منطقی فکر کن، سعی کن واقع بین باشی، در یک رابطه دو طرف با هم توافق دارند و هیچ رابطه ای یک طرفه نیست، امکان تکرار خیانت از دید من هست چون ابهت و قبح این کار میریزه واسه طرف. ببخشید اینقدر رک میگم، چون توی همین تالار دیدم افرادی رو که همه بهش گفتن ببخش و طرف بخشیده و بعد از یه مدت باز هم به این مورد برخورده
-
نه عقد نیستم
جدی؟؟
آخه خانوادش خیلی باهام حرف زدن
خودش میگه غلط کردم جوونی نکرده بودم خواستم ببینم چهجوریه
وگرنه من بدون تو میمیرم همیشه تو واسه ی من تو زندگیم جایگاه خاصی داری
-
سلام الناز خانوم
تایپیکتون رو خوندم و واقعا متاسم از این چیزی که پیش اومده .
اما این حرکت به نظر من موقع خیلی خوبی افتاده که شما به خودتون بیایید و حرکتی کنید ٰ فکر و اندیشه کنید .
خدا رو شکر کنید این اتفاق در زندگی زناشوئی نبوده و حالا دارید تجربه میکنید ٰ
اما من خدمت شما می گم : شما فکر کنم در انتخاب خود تا حدودی کوتاهی کرده اید ٰ یا در بیان انتظارات خودتان از شوهر آینده ٰ
اگر عقد کرده اید :
حال این فرصت برای شما هست که از نو ؛ همین نامزدت را برای خودت انتخاب کنی ٰ به بار دیگه او را انتخاب کن ٰ اما ایندفه با بیان معیارهایت و انتظاراتت از شوهر آینده ات ٰ ( البته اگر واقعا دوستش داری )
با او روشن و رک و صریح اما با بیان نرم و انعطاف پذیر ٰ ارتباط برقرا کن ٰ در عین که با قاطعیت انتطاراتت را و و حرفات رو باهاش در میان میذاری ٰ نرم و انعطاف پذیر آرام باش ( قاطعیت ٰ داد زدن و صدا بلند کردن نیست )
همه اشتباه میکنن ٰ نحوه برخورد با اشتباه فرق میکنه ٰ کسی اشتباهاتش شکننده تر است که بخواهد اشتباه را با اشتباه پاسخ بدهد .
ثانیا : یک نکته دیگه هم بگویم : نامزد تو چون تو را دوست داشته ٰ و به تو علاقه مند بوده ٰ تو را اتنخاب کرده نه دیگری را ٰ لذا تو از خدتم هم باید این سوال را کنی : که مبادا من اشتباه یا کم کاری کرده ام که او از طرف من به انتظاراتش نرسیده باشد .
همیشه حق به جانب کامل ٰ حکم صادر نکنیم ٰ نقش خودمان را نیز در یک حادثه فراموش نکنیم . ( حداقل این احتمال را بدهیم شاید در صدی من هم مقصر باشم )
اما اگر نامزد بوده اید بدون عقد :
در این صورت من به شما یک هشدار میدهم ٰ که مواظب باش ... خیلی بیشتر از مورد بالا که عقد بود ٰ باید احتیاط کنی ٰ چند برابر ٰ اینجا دیگر اشتباه او برزگتر و پر رنگ تر میشود و ممکنه دلائلی دیگر داشته باشد .
لذا به شما میگویم که :
اگر هنوز دوستش داری و واقعا او را می خواهی ٰ از نو ملاک ها و معیارها و انتظارات خودت را به طور کامل و روشن و شفاف از شوهر آینده خودت را بنوس ٰ ( در این مورد هیچ کوتاهی نکن )
و بعد تحقیقی جامع ٰ دور از احساسات و از راه خودش ( راههای تحقیق چند تا هستند که اگه نیاز شد به شما خواهم گفت ) به عمل بیاور و بعد از تحقیقات ٰ او را با معیارهای خودت بسنج ٰ اگر آن معیارها را در او مببینی ٰ
با قاطعیت همراه با انعطاف پذیری توقعات خودت را در میان بگذار با او ٰ آنوقت او را انتخاب کن ٰ و اشتباه او را پای اشتباه بذار نه پای عادت ( عادت بودن این کار نامزدت ٰ حتما در تحقیق مشخص میشود که آیا قبلا اهل اینکار بوده یا نه )
ولی اگر دیدی با معیارهایت خوانا نیست ٰ همین الان راه زندگیت را به سوی خوشبختی عوض کن و مواظب باش درگیر احساساتت نشوی
خلاصه خواهرم ٰ با یک اشتباه ٰ انسان نه زندگی خود را از هم میپاشد ٰ نه خوشبینی مطلق به او دست میدهد ٰ فکر و اندیشه و تعقل را برای همین جا ها گذاشته اند که انسان ٰ فکر کند و بیاندیشد و برای خود خلق کند اموری را که برایش دست نیافتنی هستند.
دوستدار شما
مهاجر بینشان :43::43::43::72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz67
خیلی آدم مثبتیه خیلی زیاد. و من اولین دختر زندگیش بودم و هیچ وقت با دختر دیگه ای جز من رابطه نداشته. و جوونی نکرده.
نمی دونم چقدر نظرم درسته اما با توجه به اینکه 5 سال هم از آشناییتون می گذره و یکم از هیجانات اولیه شاید کم شده من حس می کنم نکته بالا که اشاره کردید قابل توجهه.
اگه موضوع تجربه یه رابطه جدید باشه که قطعا شما رو همچنان و به همون میزان قبل دوست داره اما اینکه میل به ایجاد ارتباط با آدمهای جدیدتر درش باقی می مونه و تکرار میشه، امیدوارم دوستان مشاور نظر تخصصیشونو اعلام کنن.
-
خانم براتون متاسفم نمیدونم بعضی از مردا چرا انقدر عشقو بازیچه خودشون می دونن 5 سال کم نیست نیست به خدا با اینکه خودم مردم ولی این کارارو نمی پسندم ولی خواهرم بهش یه فرصت بده ببین لایق این فرصت هست یا نه:72: ببین مردا یا زنای کته کله:311: هر قدر بهشون فرصت بدی بازم همون راهی رو میرن که رفته بودن به قول معروف خشت اول که نهد بنا کج تا ثریا رود دیوار کج
خدا کنه که کته کله نباشه نامزدتون حواستونم بهش باشه :72::323:
یا مولا علی:72:
-
سلام
من برخلاف نظرات دوستان می خوام بگم لغزش توی هرزندگی ممکنه پیش بیاد خوبیش به اینه که آدم بتونه ببخشه.
وبابخشش طرفش رو شرمنده کنه.میگید که خانوادش هم باهاتون کلی صحبت کردن واطمینان دادند پس دیگه جای بحثی نیست.من به این نمیگم خیانت.خیانت خیلی فراتر ازاین حرفاست اگه خدای نکرده به اون مرحله می رسید بازم میگفتی خیانت کرده؟
به این هم فکر کن که ممکنه یه روزی برای خودت پیش بیاد.نگو نه،که نمیتونی پیش بینی کنی چی ها درآینده منتظرته و
چقدر طرز فکرت تغییرمی کنه.
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz67
نه عقد نیستم
جدی؟؟
آخه خانوادش خیلی باهام حرف زدن
خودش میگه غلط کردم جوونی نکرده بودم خواستم ببینم چهجوریه
وگرنه من بدون تو میمیرم همیشه تو واسه ی من تو زندگیم جایگاه خاصی داری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
سلام
من برخلاف نظرات دوستان می خوام بگم لغزش توی هرزندگی ممکنه پیش بیاد خوبیش به اینه که آدم بتونه ببخشه.
وبابخشش طرفش رو شرمنده کنه.میگید که خانوادش هم باهاتون کلی صحبت کردن واطمینان دادند پس دیگه جای بحثی نیست.من به این نمیگم خیانت.خیانت خیلی فراتر ازاین حرفاست اگه خدای نکرده به اون مرحله می رسید بازم میگفتی خیانت کرده؟
به این هم فکر کن که ممکنه یه روزی برای خودت پیش بیاد.نگو نه،که نمیتونی پیش بینی کنی چی ها درآینده منتظرته و
موفق باشی
ضمن عرض سلام خدمت دوستان،:72:
در دوره نامزدی باید نشانهها را جدی گرفت،
بنابرین، به صرف اینکه این رابطه ۵ سال طول کشیده و وابستگی عاطفی شکل گرفته، نباید چشمها را بست.:303:
دوست عزیز، من نمیگویم شما باید از این آقا جدا شوید یا با او بمانید، این تصمیمی هست که خود شما باید با توجه به شرایط موجود برای زندگی خود بگیرید،
اما نمیتوان واقعیت را کتمان کرد، من طرز فکر ایشان را خطرناک برآورد میکنم،
شاید ایشان فردا خواست مواد مخدر را هم امتحان کنند!؟ آیا اینکه چنین چیزی را قبلاً تجربه نکرده اند، مجوز این میشود که این موضوع را امتحان کنند؟
بله، انسان جایز الخطا هست، اما در مورد موضوع شما، بیش از آنچه این خطای ایشان شما را نگران کند، استدلال ایشان برای این خطا باید شما را نگران کند.
شما در حال حاضر در مرحله تصمیم گیری برای ازدواج هستید، بنابرین این حق شما هست که همه جوانب را با دقت برسی کنید،
ضمن اینکه شدیدا توصیه میکنم، قبل از هر تصمیمی، به خصوص در زمینه ازدواج، به صورت حضوری به مشاور مراجعه کنید.
خانوم داملا، در مورد صحبتهای شما هم باید عرض کنم،
دقت کنید که ایشان در مرحله نامزدی هستند، و همه مشاوران همین تالار، همواره تاکید داشته اند، که نشانهها را در دوره شناخت و نامزدی باید جدی گرفت،:300:
دقت کنید، چنین امری در یک رابطه عمیق ۵ ساله رخ داده!
بله لغزش در هر زندگی ممکن هست پیش بیاد، و اگر این مراجع الان رسما ازدواج کرده بودند، شاید من هم شدیدا توصیه به بخشش میکردم،
چرا که در آنصورت گزینههای زیادی جلوی روی این خانوم نبود،
اما امروز ایشان در دوره نامزدی هستند، هنوز حق انتخاب دارند، و این انتخاب، انتخاب برای یک عمر زندگی هست،
بنابرین باید درست تصمیم بگیرن.:303:
وقت بخیر،:72:
کامران
-
سلام خواهرم
چند نکته کوچک و کوتاه
- خوب فکر کنید... بدون هر گونه خیال پردازی.. اینکه جوونی نکرده ایشون اصلا دلیل مناسبی برای این کار نیست
- اینکه ایشون با هیچ دختری نبوده هم نکته مثبت و یا منفی نیست و دلیلی برای مثبت یا منفی بودن کسی نیست
- داستانی که تعریف کرده اند و مقصر پسر خالمه و ... شاید واقعی نباشه و البته نیست.. در این مورد که این رابطه دو طرفه بوده
با سابینا موافقم
- حالا می مونید شما... اگر واقعا دوستش دارید و فکراتون رو کردید و مطمئنید ایشون هم شما رو دوست داره پس:
. بله می شه گفت این دخترها کم نیستند و شوهر شما هم پولدار و ساده و طعمه خوبی برای اونهاست
. پس ببخشیدش و ازش بخواهید اون رابطه رو کامل بی قید و شرط قطع کنه
. در مورد اون پول به نظرم تقریبا از دست رفته و کاری از دستتون ساخته نیست
. حمایتش کنید و بگید هر کاری بخواد بکنه پشتتم و حمایتت می کنم و هیچ کاری نمی تونه بکنه
. ایشون تحت هیچ شرایطی تلفن اون خانوم رو جواب نده
سوالی بود بپرسید
موفق باشید
-
سلام عزیزم:43:
صادقانه بگم ایشون خودشون با این خانوم دوست شدن اگه شما متوجه نمیشدید بازم ادامه میدادن
چون نامزدید کاش میشد جدا بشید ولی 5سال کم نیست چون اسمت تو شناسنامش نیست که دلیل نمیشه حس همسری نداشته باشید
به راحتی نبخشش چون گناهش کم نیست
چند روز باهاش تماس نداشته باش خوب فکراتو بکن
چرا اینقدر نامزدیتون طولانی شد؟ چرا عقد نکردین؟
بهش بدبین شدینه؟
-
اگه همسر شما پولداره چرا تا الان ازدواج نكردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستای گلم ممنون از نظراتتون
خیلی آرومم کرد و باعث شده بهتر تصمیم بگیرم
من میترسم دوباره انجام بده .به خدا خیلی میترسم
خدا شاهده من از هیچ نظر براش کم نزاشتم. دارم میسوزم که چرا باید این جوری میشد.
هنوزم یه علامت سوال بزرگ تو ذهنمه
راستی به دختره اس دادم
اونم جوابمو داد گفت نامزدت عاشقه منه هر دفعه من باهاش کات می کردم میومده دم خونمون انقدر اونجا منتظر میمونده تا من جوابشو بدم و باهاش آشتی کنم
میگه هر روزم میدیدمش
ولی نامزده من خیلی سرش شلوغه از لحاظ کاری چه جوری میشه اینو هرروز میدیده؟؟
میگه مدرک دارم بیا قرار بزاریم بهت نشون بدم ( من اصلا بهش نگفتم اگه مدرک داری رو کن خودش اینو گفت)نامزدم میگه این دختره روانیه نرو بیرون بلایی سرت میاره.
میگم مگه چه مدرکی ازت داره؟؟میگه همون عکسای توی ماشین و صداهایی که ضبط کرده!!!
همش میگم نکنه راست میگه دختره؟؟؟
دختره یه دختر خیابونیه به تمام معناست
خیلی افتضاحه
همش میگم نکنه جذب زنای اینجوری بشه فردا؟؟؟یعنی منم باید خودمو این شکلی کنم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
اگه همسر شما پولداره چرا تا الان ازدواج نكردين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسامون تموم نشده
اون تا امسال من تا سال دیگه
خانوادش میگن درست تموم بشه بعد.
مهاجر عزیز ممنون از راهنماییت
اون روش های تحقیق رو بگی ممنون میشم
نکنه فردا زیر یه سقف با یه بچه این بلا رو سرم بیاره؟؟؟
به خدا خیلی می ترسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz67
خیلی آدم مثبتیه خیلی زیاد. و من اولین دختر زندگیش بودم و هیچ وقت با دختر دیگه ای جز من رابطه نداشته. و جوونی نکرده.
نمی دونم چقدر نظرم درسته اما با توجه به اینکه 5 سال هم از آشناییتون می گذره و یکم از هیجانات اولیه شاید کم شده من حس می کنم نکته بالا که اشاره کردید قابل توجهه.
اگه موضوع تجربه یه رابطه جدید باشه که قطعا شما رو همچنان و به همون میزان قبل دوست داره اما اینکه میل به ایجاد ارتباط با آدمهای جدیدتر درش باقی می مونه و تکرار میشه، امیدوارم دوستان مشاور نظر تخصصیشونو اعلام کنن.
منم از همینش میترسم دیگه :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooty
خانم براتون متاسفم نمیدونم بعضی از مردا چرا انقدر عشقو بازیچه خودشون می دونن 5 سال کم نیست نیست به خدا با اینکه خودم مردم ولی این کارارو نمی پسندم ولی خواهرم بهش یه فرصت بده ببین لایق این فرصت هست یا نه:72: ببین مردا یا زنای کته کله:311: هر قدر بهشون فرصت بدی بازم همون راهی رو میرن که رفته بودن
به قول معروف خشت اول که نهد بنا کج تا ثریا رود دیوار کج
خدا کنه که کته کله نباشه نامزدتون حواستونم بهش باشه :72::323:
یا مولا علی:72:
حواسم بهش باشه یعنی چی؟
کنترلش کنم؟؟
اونجوری بدتر نیست که همش کاراشو زیر نظر بگیرم؟؟؟؟
به خدا من خیلی خوش بین بودم خیلی ازادش گذاشتم آخرشم اینجوری شد :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
سلام
موفق باشی
آخه اینکه رفته با یه آدم خیابونیه به تمام معنا داره منو میسوزونه
که شاید تو آینده تکرار کنه
وگرنه اگه یه دختر با خانواده بود که من انقدر نمی سوختم
آقا کامران ممنون از راهنماییه خوبتون
من خیلی میترسم
شما راست میگید هر دفعه که ازش تو موقعیت های مختلف پرسیدم جوابای مختلفی بهم داده
آخرشم که جریانه اخاذی رو گفتپ
گفت اولش بدون هدف شروع شده ، بعد که فهمیدم کور داره میشه از رو دلسوزی و آخرشم که به خاطر اخاذی مجبور شدم ادامه بدم
عجیب نیست؟؟
اهان یه بارم اون اولاش گفت حس تنوع طلبی داشت دیوونم میکرد خواستم ببینم چه جوریه :(
-
الناز نوشته:
درسامون تموم نشده
خانوادش میگن درست تموم بشه بعد
الناز جان خيلي ها متاهلند و درس هم مي خونند. اين دليل منطقي نيست براي 5 سال نامزد بودن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
سلام خواهرم
چند نکته کوچک و کوتاه
- خوب فکر کنید... بدون هر گونه خیال پردازی.. اینکه جوونی نکرده ایشون اصلا دلیل مناسبی برای این کار نیست
- اینکه ایشون با هیچ دختری نبوده هم نکته مثبت و یا منفی نیست و دلیلی برای مثبت یا منفی بودن کسی نیست
- داستانی که تعریف کرده اند و مقصر پسر خالمه و ... شاید واقعی نباشه و البته نیست.. در این مورد که این رابطه دو طرفه بوده
با سابینا موافقم
- حالا می مونید شما... اگر واقعا دوستش دارید و فکراتون رو کردید و مطمئنید ایشون هم شما رو دوست داره پس:
. بله می شه گفت این دخترها کم نیستند و شوهر شما هم پولدار و ساده و طعمه خوبی برای اونهاست
. حمایتش کنید و بگید هر کاری بخواد بکنه پشتتم و حمایتت می کنم و هیچ کاری نمی تونه بکنه
سوالی بود بپرسید
موفق باشید
رابطش رو با اون هرزه قطع کرده
به نظر شما من چی کار کنم؟؟کدوم بهونه ش رو باور کنم؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
الناز نوشته:
درسامون تموم نشده
خانوادش میگن درست تموم بشه بعد
الناز جان خيلي ها متاهلند و درس هم مي خونند. اين دليل منطقي نيست براي 5 سال نامزد بودن.
5 سال نیست که نامزدیم 5 سال از آشناییمون میگذره 2 ساله که نامزد شدیم
خانواده ی منم همینو میگن
که اینا بهونه ست
تازه خانواده ی اون میگن تا درس منم تموم نشه جلو نمیان یعنی درس منم این وسط براشون مهمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
سلام عزیزم:43:
صادقانه بگم ایشون خودشون با این خانوم دوست شدن اگه شما متوجه نمیشدید بازم ادامه میدادن
چون نامزدید کاش میشد جدا بشید ولی 5سال کم نیست چون اسمت تو شناسنامش نیست که دلیل نمیشه حس همسری نداشته باشید
به راحتی نبخشش چون گناهش کم نیست
چند روز باهاش تماس نداشته باش خوب فکراتو بکن
چرا اینقدر نامزدیتون طولانی شد؟ چرا عقد نکردین؟
بهش بدبین شدینه؟
سلام عزیزم
منم در این مورد که گفتین اگه من نمی فهمیدم بازم ادامه میداد باهاتون موافقم.
من واقعا براش زحمت کشیدم قبل از اینکه براش مثل یه نامزد باشم مثل یه دوست بودم
به خدا خیلی خوش بین بودم
میرفت بیرون یه بارم زنگ نمی زدم که سین جینش کنم چون اعتقادم بر اینه که با این کار دارم به شخصیت طرفم توهین میکنم
آخرشم اینجوری شد
الان خیلی بدبین شدم
هر جا میرم میگم حتما با اونم رفته دستشو گرفته
دارم خل میشم :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz67
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
سلام خواهرم
چند نکته کوچک و کوتاه
با سابینا موافقم
سوالی بود بپرسید
موفق باشید
خواهرم،شما فقط آرامش داشته باشيد و خوب فكر كنيد!
گفتم باور كردن اون موضوع لازم نيست! اصلا لازم نيست بهانه رو بشنويد يا باور كنيد... هر چي بوده و هر چي شده... ربطش به شما چيه؟ مهم اينه كه نامزد شما با شخص ديگه اي رابطه داشته... پس به دور از فكرهاي منفي و خيال پردازي خوب فكر كنيد و ببينيد دوستش داريد؟ اين مهمه! اگر دوستش داريد و باورش مي كنيد... به خودتون احترام بگذاريد و حمايتش كنيد! اگر نه دوستش نداريد و باورش نداريد... ازش خواهش كنيد كه رابطه اش رو با شما قطع كنه!
من راه حل اول رو توصيه مي كنم...با يه مدت مشخص كه از نظر خودتون مشخص باشه!
يعني كما في السابق دوره نامزدي رو ادامه بديد و به هيچ وجه تا 6 ماه اينده عقد نكنيد
تو اين شش ماه بررسي كنيد و ببينيد واقعا ايشون ارزشش رو داره؟؟
حتما به مشاور حضوري مراجعه كنيد! هر دو شما!!!
سوالي بود بپرسيد
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz67
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
سلام خواهرم
چند نکته کوچک و کوتاه
با سابینا موافقم
سوالی بود بپرسید
موفق باشید
خواهرم،شما فقط آرامش داشته باشيد و خوب فكر كنيد!
گفتم باور كردن اون موضوع لازم نيست! اصلا لازم نيست بهانه رو بشنويد يا باور كنيد... هر چي بوده و هر چي شده... ربطش به شما چيه؟ مهم اينه كه نامزد شما با شخص ديگه اي رابطه داشته... پس به دور از فكرهاي منفي و خيال پردازي خوب فكر كنيد و ببينيد دوستش داريد؟ اين مهمه! اگر دوستش داريد و باورش مي كنيد... به خودتون احترام بگذاريد و حمايتش كنيد! اگر نه دوستش نداريد و باورش نداريد... ازش خواهش كنيد كه رابطه اش رو با شما قطع كنه!
من راه حل اول رو توصيه مي كنم...با يه مدت مشخص كه از نظر خودتون مشخص باشه!
يعني كما في السابق دوره نامزدي رو ادامه بديد و به هيچ وجه تا 6 ماه اينده عقد نكنيد
تو اين شش ماه بررسي كنيد و ببينيد واقعا ايشون ارزشش رو داره؟؟
حتما به مشاور حضوري مراجعه كنيد! هر دو شما!!!
سوالي بود بپرسيد
موفق باشيد
مرسی از راهنماییت دوست خوبم
چه جوری بررسی کنم ببینم که ارزشش رو داره یا نه؟؟
من فکرم خراب شده
به نظر شما چرا یه مرد جذب یه زن خیابونی میشه؟؟دلیل اصلیش چی میتونه باشه؟؟
-
خواهرخوبم نکات هشدار دهنده ای در رابطه شما وجود دارند که عدم توجه به اونها ممکنه زیان های آتی به بار بیاره، شما به گفته خودتون هر کاری لازم بود براش کردین و الان 5 ساله بدون ازدواج به پاش نشستید، دیگه از چه راههای می تونید جذبش کنید را دوستان بگن!
از نظر من به تاخیر انداختن این ازدواج به بهونه درس ایشون و بهونه واهی تر دیگه ای به نام درس شما که اصلا هیچ ربطی به زندگی مشترک نداره هم یک آلارم هست که باید بهش توجه کرد. ضمنا بهانه هایی که همسرتون میارن طوریه که انگار چاقو گرفتن زیر گردنش و میگن باید با فلانی دوست بشی، اول بی هدف! بعدا دل سوزی، بعدا ترس!!!!!
به نظر من واقع بینانه به مسئله نگاه کنید، ضمنا تاپیک دُرسا در همین تالار رو بخونید. راهگشا خواهد بود. ایشونم هی تشویق به بخشیدن شد و بخشید و یک ماه نشده بود که ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
خواهرخوبم نکات هشدار دهنده ای در رابطه شما وجود دارند که عدم توجه به اونها ممکنه زیان های آتی به بار بیاره، شما به گفته خودتون هر کاری لازم بود براش کردین و الان 5 ساله بدون ازدواج به پاش نشستید، دیگه از چه راههای می تونید جذبش کنید را دوستان بگن!
از نظر من به تاخیر انداختن این ازدواج به بهونه درس ایشون و بهونه واهی تر دیگه ای به نام درس شما که اصلا هیچ ربطی به زندگی مشترک نداره هم یک آلارم هست که باید بهش توجه کرد. ضمنا بهانه هایی که همسرتون میارن طوریه که انگار چاقو گرفتن زیر گردنش و میگن باید با فلانی دوست بشی، اول بی هدف! بعدا دل سوزی، بعدا ترس!!!!!
به نظر من واقع بینانه به مسئله نگاه کنید، ضمنا تاپیک دُرسا در همین تالار رو بخونید. راهگشا خواهد بود. ایشونم هی تشویق به بخشیدن شد و بخشید و یک ماه نشده بود که ....
شما میگید من چی کار کنم؟؟
فرصت بدم بهش فرصت ندم؟؟
فشار خانواده ی منم روم زیاده
میگن درس تو چه ربطی به ازدواجتون داره
من خودمم قبول دارم که انسان اراده داره و هر کاری رو که نخواد انجام نمیده از یه طرفم میگه پسر خالم گولم زد هی بهم گفت این کارو بکن
اما برای من توجیه پذیر نیست
-
سابينا جان سلام
ميخواستم اسم تاپكتون رو بدونم البته ببخشيد كه درخواست من ارتباطي به موضوع نداره..
-
خواهرم،
شما كل پستهاي سابينا رو نمي خونيد... نمي دونم چرا!؟
ببينيد اصلا مهم نيست كه ايشون چرا اين كار رو كرده... حتي فرض رو بر اين مي گيريم كه به قول سابينا چاقو گذاشتن زير گلوش گفتن كه بيا شماره ات رو بده به اين خانوم و باهاش دوست شو! دو ميليون تومان هم بده كه سكوت كنه!!!!
خب اون روز گذشت... فرداش چي؟ پس فرداش چي؟ هر روز پسر خالش اومد گفت بهش اس ام اس بده!بهش زنگ بزن! باهاش قرار بذار؟؟؟ اگر اينطوري بخواهيم فكر كنيم كه هيچي ... تو اين دنيا سنگ رو سنگ بند نمي شه!!! حالا هم هيچ كسي نمي تونه جاي شما تصميم بگيره!!! شما بايد فكر كنيد و تصميم بگيريد...
واقعيت اينه كه دو راهكار داريد... و چند نكته رو در نظر بگيريد:
- از ايشون اسطوره پاكي و نجابت نسازيد! خيال پردازي نكنيد... ايشون هم يك مرده مثل تمام مردهاي ديگه
- علت واقعي دوست داشتن ايشون رو از طرف خودتون بررسي كنيد! چرا دوستش داريد؟ براي اينكه كمبودهايي تو زندگي داريد.. خلاهايي داريد كه ايشون پر مي كنه؟ يا نه.. تمام معيارهاي شما رو ايشون دارند؟ براي انكه بدونيد جواب اين سوالات رو بايد هردوتون بريد مشاوره قبل از ازدواج.. اين كار الزاميه براي هر زوجي!
- اصلا به اينكه چند سال چه كردي و چه نكردي فكر نكن!!! به شكل يك تجربه به موضوع نگاه كن...
اما دو راهكار داريد از اونجائيكه زندگي رو با ايشون شروع نكرديد...
راهكار اول: اينه كه تصميم بگيريد كه با ايشون زندگي كنيد.. پس بايد در اين صورت حمايتش كنيد/ سرمايه گذاري كنيد/ پيش روانشناس بريد/ مشكل ور حل كنيد / مهارتها رو ياد بگيريد/
راهكار دوم: تصميم بگيريد كه با ايشون زندگي نكنيد كه وضعيت كاملا مشخصه!! اما هيچ تضميني نيست كه نامزد بعدي شما هم به شما خيانت نكنه!!! پس بايد بررسي كنيد ببينيد علت اين خيانتها، آيا خلاهاي احساسي هستند كه نامزد شما داشته... يا هوس بوده؟ اينها شايد بسياريش كار يك متخصصه كه با ايشون صحبت كنه و از ايشون بكشه بيرون...
راهكار ديگري هم هست: فكر مي كنم حالا كه به اين وضعيت رسيديد... كاملا استوار بگيد در صورتي مي تونيم با هم زندگي كنيم كه بريم پيش مشاور.. و مشاوره قبل از ازدواج بديم! اگر مشاور تاييد كرد كه ما مي تونيم با هم زندگي كنيم اين كار رو انجام مي ديم... و در غير اينصورت از هم جدا مي شيم! احتياج نه به عذر خواهي هست و نه به پذيرش و باور...
خواهرم،ذهنت رو خسته نكن! سعي كن آرامش داشته باشي... و توصيه ها رو با دقت بخوني! بسياري از اين توصيه ها براي سرگرمي اينجا نوشته نمي شه و حاصل تلاش، مهارت ، تجربه و گاهي تخصص افرادي است كه به شما توصيه مي كنند...
-
من می گم برو مشاوره حضوری و تردید نکن، سریع وقت بگیر برو ، از کنار این مسئله راحت نگذر، اگرم خواستی فرصت بدی تحت نظر مشاور به شرطها و شروطها، ما خیلی علائم ریز تر از این را دیدیم و بی خیال رد شدیم الان گرفتاریم، واسه همین اینقدر صریح دارم میگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
خواهرم،
شما كل پستهاي سابينا رو نمي خونيد... نمي دونم چرا!؟
ببينيد اصلا مهم نيست كه ايشون چرا اين كار رو كرده... حتي فرض رو بر اين مي گيريم كه به قول سابينا چاقو گذاشتن زير گلوش گفتن كه بيا شماره ات رو بده به اين خانوم و باهاش دوست شو! دو ميليون تومان هم بده كه سكوت كنه!!!!
خب اون روز گذشت... فرداش چي؟ پس فرداش چي؟ هر روز پسر خالش اومد گفت بهش اس ام اس بده!بهش زنگ بزن! باهاش قرار بذار؟؟؟ اگر اينطوري بخواهيم فكر كنيم كه هيچي ... تو اين دنيا سنگ رو سنگ بند نمي شه!!! حالا هم هيچ كسي نمي تونه جاي شما تصميم بگيره!!! شما بايد فكر كنيد و تصميم بگيريد...
واقعيت اينه كه دو راهكار داريد... و چند نكته رو در نظر بگيريد:
- از ايشون اسطوره پاكي و نجابت نسازيد! خيال پردازي نكنيد... ايشون هم يك مرده مثل تمام مردهاي ديگه
- علت واقعي دوست داشتن ايشون رو از طرف خودتون بررسي كنيد! چرا دوستش داريد؟ براي اينكه كمبودهايي تو زندگي داريد.. خلاهايي داريد كه ايشون پر مي كنه؟ يا نه.. تمام معيارهاي شما رو ايشون دارند؟ براي انكه بدونيد جواب اين سوالات رو بايد هردوتون بريد مشاوره قبل از ازدواج.. اين كار الزاميه براي هر زوجي!
- اصلا به اينكه چند سال چه كردي و چه نكردي فكر نكن!!! به شكل يك تجربه به موضوع نگاه كن...
اما دو راهكار داريد از اونجائيكه زندگي رو با ايشون شروع نكرديد...
راهكار اول: اينه كه تصميم بگيريد كه با ايشون زندگي كنيد.. پس بايد در اين صورت حمايتش كنيد/ سرمايه گذاري كنيد/ پيش روانشناس بريد/ مشكل ور حل كنيد / مهارتها رو ياد بگيريد/
راهكار دوم: تصميم بگيريد كه با ايشون زندگي نكنيد كه وضعيت كاملا مشخصه!! اما هيچ تضميني نيست كه نامزد بعدي شما هم به شما خيانت نكنه!!! پس بايد بررسي كنيد ببينيد علت اين خيانتها، آيا خلاهاي احساسي هستند كه نامزد شما داشته... يا هوس بوده؟ اينها شايد بسياريش كار يك متخصصه كه با ايشون صحبت كنه و از ايشون بكشه بيرون...
راهكار ديگري هم هست: فكر مي كنم حالا كه به اين وضعيت رسيديد... كاملا استوار بگيد در صورتي مي تونيم با هم زندگي كنيم كه بريم پيش مشاور.. و مشاوره قبل از ازدواج بديم! اگر مشاور تاييد كرد كه ما مي تونيم با هم زندگي كنيم اين كار رو انجام مي ديم... و در غير اينصورت از هم جدا مي شيم! احتياج نه به عذر خواهي هست و نه به پذيرش و باور...
خواهرم،ذهنت رو خسته نكن! سعي كن آرامش داشته باشي... و توصيه ها رو با دقت بخوني! بسياري از اين توصيه ها براي سرگرمي اينجا نوشته نمي شه و حاصل تلاش، مهارت ، تجربه و گاهي تخصص افرادي است كه به شما توصيه مي كنند...
مرسی
شما خودتون یه مرد هستید
بلاخره هم جنسای خودتون رو بهتر میشناسید
به نظر شما خیانت تکرار شدنی هست؟؟
خیلیا بهم گفتن چون پرده ی حرمت و حیا و ترس بینتون با این اتفاق از بین رفته احتمال اینکه تکرار بشه زیاده
مطمئن باشید از لحاظ احساسی براش کم نزاشتم اصلا ،همیشه سعیم بر این بوده که اول دوستش باشم بعد نامزدش باشم.
حتما به مشاوره مراجعه می کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
من می گم برو مشاوره حضوری و تردید نکن، سریع وقت بگیر برو ، از کنار این مسئله راحت نگذر، اگرم خواستی فرصت بدی تحت نظر مشاور به شرطها و شروطها، ما خیلی علائم ریز تر از این را دیدیم و بی خیال رد شدیم الان گرفتاریم، واسه همین اینقدر صریح دارم میگم
مشاوره که حتما میرم
اما میدونم در نهایت بهم میگه یه فرصت دیگه بهش بده
به نظر شما برم دختر رو ببینم؟؟
ببینم چیا میگه؟؟
-
سلامی دوباره
می دونم سخته، خیلی هم سخته، درک می کنم ولی به نظر من شما دنبال دلایلی می گردید که خودتون را قانع کنید برای ادامه، هنوز مشاور نرفته از کجا می دونید مشاور چی می خواد به شما بگه؟!
ضمنا همین که اس ام اس زدید و پرسیدین و .. بسه ، دختره را ببینید که چی؟ می خواین به خودتون اثبات کنید که دختره یه زن خیابونی هست که زیر پای نامزدتون نشسته؟ شما به قدر کافی اطلاعات در این مورد دارید، بیشتر از اینش هم روحیه تونو خراب می کنه هم خودتون را کوچیک می کنید اگر با دختره قرار بذارید، به نظر من با همین اطلاعاتی که دارید ( و البته کم و کیفش مهم نیست، مهم اینه که خیانت شده اونم در نامزدی ) حتما هر چه سریعتر به مشاور مراجعه کنید
ضمنا اسم تاپیکی که معرفی کردم اعتراف به خیانت
-
عزیزم اگه اون دختر رو ببینی حرفهای ناجوری میزنه که احتمالا بعضی هاش درسته اینجوری اعصابت خیلی داغون میشه
وقتی نامزدت میگه بدون تو میمیرم بپرس پس چرا رفتی با اون دختره؟ ظاهر شما امروزیه؟
اون دختر مگه میخواد چی بگه؟ میگه دوست بودن حرفهای عاشقانه زدن واسش خرج کرده شاید چند تا هم بذاره روش:324:
هنوز دوسش داری؟ رابطتون الان خوبه؟ اگه میخوای ببخشی یه مدت بهش زمان بده تو این مدت بیشتر حواست به رفتاراش باشه شاید تا حالا خوب نشناختیش اینجوری بهتر میفهمی که میتونی ببخشیش یا نه؟
نذار با کادو و.......... کلاه سرت بره
چشماتو باز کن عاقل باش گریه و ناراحتی و چک کردن لازم نیست:305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdam 96
عزیزم اگه اون دختر رو ببینی حرفهای ناجوری میزنه که احتمالا بعضی هاش درسته اینجوری اعصابت خیلی داغون میشه
وقتی نامزدت میگه بدون تو میمیرم بپرس پس چرا رفتی با اون دختره؟ ظاهر شما امروزیه؟
اون دختر مگه میخواد چی بگه؟ میگه دوست بودن حرفهای عاشقانه زدن واسش خرج کرده شاید چند تا هم بذاره روش:324:
هنوز دوسش داری؟ رابطتون الان خوبه؟ اگه میخوای ببخشی یه مدت بهش زمان بده تو این مدت بیشتر حواست به رفتاراش باشه شاید تا حالا خوب نشناختیش اینجوری بهتر میفهمی که میتونی ببخشیش یا نه؟
نذار با کادو و.......... کلاه سرت بره
چشماتو باز کن عاقل باش گریه و ناراحتی و چک کردن لازم نیست:305:
سلام
عزیزم من هر دفعه که ازش دلیل کارشو پرسیدم جوابای مختلفی شنیدم
خودمم نمی دونم کدومو باور کنم
هیچ وقت جواب این سوالمو نداده که اگه منو دوست داره چرا رفته با یکی دیگه
منم همیشه سعی میکنم به خودم برسم یا امروزی باشم
واسه همین نمی دونم چه کمبودی داشته که رفته با یکی دیگه
رابطمون الان معمولیه
من دیگه کش نمی دم تا زمانی که برم پیش یه مشاور تا راهنمایی بگیرم
دیگه هر کاری برای شناخت لازم بوده انجام دادم :(
-
سلام دوست عزیز من نمیتونم در مورد اینکه شما اون رو ببخشی یا نه نظر بدم چون این تصمیمی است که شما باید بگیرید اما یه چیزی رو باید بگم چیزی که این روزها خودم هم خیلی دارم تمرین میکنم برخورد شما خیلی برخورد بدی بوده مثل برخوردیه پدر و مادر با بچه شون است یه جورایی مچ گیری کردید اینکه وادارش کردید که اعتراف کنه اصلا درست نبوده چون باعث میشه یه جورایی احترام بین شما از بین بره و قبح عملش بریزه سعی کنید در این مورد بیشتر فکر کنید و تحت تاثیر احساس قرار نگیرید
-
سلام من تازه عضو این سایت شدم من هم مشکل شما را داشتم . من 4 سال ازدواج کردم ما زندگی خیلی خوبی داشتیم تا اینکه 3 ماه پیش متوجه خیانت همسرم شدم . من تصمیم داشتم ازش جدا بشم ولی خیلی ابراز پشیمونی کرد و قسم خورد که چیزی نبوده فقط در حد تلفن و قسم خورد که دیکه تکرار نمیشه و هر کاری بگم میکنه و هر طور شد منو راضی کرد که ازش جدا نشم و الان هم خوب شده ولی من دیگه نمی تونم ادامه بدم از نظر روحی داغون شدم کارم شده گریه نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید
-
سلام من تازه عضو این سایت شدم من هم مشکل شما را داشتم . من 4 سال ازدواج کردم ما زندگی خیلی خوبی داشتیم تا اینکه 3 ماه پیش متوجه خیانت همسرم شدم . من تصمیم داشتم ازش جدا بشم ولی خیلی ابراز پشیمونی کرد و قسم خورد که چیزی نبوده فقط در حد تلفن و قسم خورد که دیکه تکرار نمیشه و هر کاری بگم میکنه و هر طور شد منو راضی کرد که ازش جدا نشم و الان هم خوب شده ولی من دیگه نمی تونم ادامه بدم از نظر روحی داغون شدم کارم شده گریه نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید
-
دوست عزیز ، بهتره شما یک تایپک با موضوعی جدید باز کنید تا دوستان راهنمایی کنند.امیدوارم مشکلتون حل بشه
-
کسی که یک بار خیانت کرد، برای بار دبگر: "چرا که نه؟!"
چون بار اوله که تازه سخت تره. و کلاً شما ببین همچین فردی یا آنقدر پسته، یا شما رو نمیخواد. به هرحال فایده نداره جانم.
-
دوست عزیز به نظرم اول باید بیشتر از خودت بگی .تو چه جور روحیه ای داری ؟آیا یه آدم محکم با روحیه بسیار بالایی؟یا یه آدم ضعیف؟
شاید بگی چه ربطی داره اما ربطش اینه که اگه از نوع اول باشی و ببخشی حتی اگه خدای نکرده دوباره خیانت کنه خود خوری نمی کنی و نمی گی که چرا این راهو انتخاب کردم میگی من بهترین انتخاب رو کردم اگه خیانت کرده به خاطر نفس ضعیف خودشه،در واقع با دیدن خیانتش زندگیت تموم نمی شه اما اگه از نوع دوم باشی نبخشی بهتره راستش خودم از نوع دومم یعنی یه مشکلو خیلی بزرگ می کنم.حالا تو از کدوم نوعی؟؟
-
سلام. به نظر من تمام موارد را در نظر بگیر:
1 - آیا مطمئنی که بار اول بوده؟ یا اینکه شاید قبلا هم از این روابط داشته و تو بی خبر بودی؟
2 - آیا در خانواده اش این مسائل قبیح است یا عادی؟
3 - در حال حاضر نامزدش هستی و شاید تعهداتش کمتر؟
4 - آیا واقعا میتونی ببخشی و فراموش کنی یا زبونیه؟
به نظر من تو بهتر از هر کس از عمق علاقه اش به خودت خبر داری ولی چشمهاتو خیلی باز کن چون خانمها تحمل اینگونه رفتارها رو اصلا ندارند. در ثانی فراموش نکن اگه او را بخشیدی بایستی بهش اطمینان کنی و کلا این موضوع را فراموش کنی. اینکه توانستی این اس ام اس ها رو ببینی و اونها رو پاک نکرده بوده اینه که تو هیچوقت احتمالا سراغ گوشیش نرفتی.
-
دوست عزیزم: نمیدونم این نظر منو میخونی یانه و میدونم خیلی دیر شده که بگم اما اگه هنوز ازدواج نکردین و رابطتون سرجاشه پیشنهاد میکنم شمارشو بدی به یکی از دوستای نزدیکت بهش زنگ بزنه ببین چیکار میکنه یا حداقل یکی از دوستاتو که نامزدت نمیشناسه بفرست سراغش تا سر راهش قرار بگیره اونوقت ببین اون چیکار میکنه
ا