-
زنم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هست.كمكم كنيد تورا خدا
من 31 سال دارم
مهندس
خانم من26 سال - ليسانس زبان
5سال قبل من با خانوم آشنا شدم.ولي به علت مخالفت خانوادها من و آن به صورت عرفي 1سال پش به هم رسيديم .و8ماه قبل به صورت رسمي عقد كرديم.در اين 4سال قبل از عقد با هم ارتباط داشتيم.وسنگ صبور هم بوديم.چه شبها كه با هم تا صبح گريه نمكرديم ول خانوادها اطلاع نداشتن.بارها هم با هم قهرودعوا كرديم.ولي دوباره صلح مي كرديم.وبشتر اوقات همسرم كوتاه مي آمد80%.حتي براي از دست ندادن من گريه مي كرد ومي گفت من توزندگي جبران مي كنم.5سال چون بهشه قول داد بودام به پاش ايستادم.آن هم ايستادوگفت من را مي خواهد.
با هم همه نوع ارتباط داشتيم ولي من هرگز سو استفاد نكردام حتي با هم مسافرت 3روز رفتيم اما هنوزآنحالت دختريش را دارد.هركسي شاي جاي من بود همان 3سال اول ولش مي كرد.ولي من به خاطروفاداريودوست داشتن ايستادم.ازهمه موقيعيتهاي خود گذاشتم،چه كاري وتحصيلي.
وحتي به خواستگاري هچ كس نرفتم وفكر هم نكردم.حال او وخانوادش مي گويند كه طلاق توافقي مي خواهند.به دليل اينكه با هم تفاهم نداريم وهردو ما يك دنده ومغرور هستيم.ودر زندگي مشترك يك نفر بايد گذشت كند ولي هر دونفر ما بي گذشت هستيم.اين حرف خودش هم هست.اين جريان يك مرتبه افتادوخودش هم به هيچ صراطي راضي نمي شود.وبراي اولين بار گفت كه از ته دل دوست ندارم.ومي گويند كل فاميل وخانواده آنها طلاق مي خواهند.وحتي با گريه وخواهش من راضي نشدن كه يك فرصت 3 ماه براي جبران به من بدهند تا من ازغرورم دست بكشم وهر كاري آن وخانوادش مي گويند انجام بدم.3ماه اين اتفاق افتاده.واخيرا موبايلش را خاموش كرد.وخانوادش نيز به تماس من وخانوادام با اصراز من جواب نمي دهند.5 سال عمرم براي آن به هدر رفته،دوستش دارام،نمي توانم فراموشش كنم
روزقبل ازعقد گفتم همه فكراتو كردي،من و خانواده ام از جداي وطلاق متنفرهستيم،تنها نقطه ضعف من طلاق،حواست باش، بر اثرلج ولجبازي اين كار راانجام ندهي و ............
حال 3 ماه هست كه مي گويد من اشتباه كردام وفقط طلاق مي خواهم
درضمن كارووضيعت مالي خوبي دارم،ماشين هم دارم
وخودش هم مي داند اهل هيچ برنامه خاصي نيستم.پاك پاك هستم
تورا خدا كمكم كنيد،دارم ديوانه مي شوم.دوستش دارم
راستي من حتي براي حفظ زندگيم مجبور شدام به خانوادش بگم ماه 5سال با هم هستم.نه 1 سال كه الان تمامش كنم.چون آنها مي گفتند شما 1سال با هم هستيد چيزي نيست.بعضيها بعد از 30سال طلاق گرفتند!!!!!!
آبروي خانوادام مي رود.معلوم نيست زن خوب گيرم بيايد
ووووو....
مي گويد همه چيز تو اين چند سال جمع شد.
آخرين بار يك اس ام اس براي من آمد،كه من درحمام خانه آنها بودام.ازبانك بود كه پولي طلب داشتم از كسي ريخته بود حسابم
اس ام اس را باز كرد وگفتم طلبي از كس داشتم ريخته حساب.ولي آن گفته كه حقوق هست.ولي آن دوبرابر حقوقم بود.وآن فكر كرد من قبلا درمورد دروغ گفتم.من از اين بي اعتمادي ناراحت شدام.و بعد گفتم مخواهم برم شهرستان خودم كار دارم .آنها مركز استان هستند ولي خانواده من درشهرستان 150 كيلومتري آنها.در خال رانندگي چنداس ام اس داد كه من مخفي كاري مي كنم.من هم ناراحت شدام زنگ زدام وبا صداي بلند داد زدم روسرش كه اين چرت وپرتها چه است كه مي گوي و........
بعد از چند روز معلوم شد كه همه راز ومشكلات اين مدت را بر خلاف قول كه داد بود به خانوادش گفت.وپدرش نيز او را حمايت مي كند.
او مي گويد هركازي خانواده من كردوگفت من بايد فبول كنم.حتي اگر اشتباهي هم كردن من بايد ناديده بگيرم
--
-
RE: زنم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هست.كمكم كنيد تورا خ
عزيز دل برادر گرامي اين شعر هنوز لوث نشده ها !
اگر خواهي جهان در كف اقبال تو باشد خواهان كسي باش كه خواهان تو باشد
دنبال چي هستي آخه پسر ؟ ول كن ديگه اگه الان اينطوري داره ازت دور ميشه . تو شايد با هر حقه و تلاش و يا هر زجري شده به ازدواج واش بداري اما اينو بدون زندگي نميكنه برات ها . بايست حمالش بشي . آخه تا كي ميتوني فقط تو نازكشش باشي .مگه جرات نكني بهش بگي بالا چشمت ابروه ها !
من خودم اين تجربه رو دارم برادرگلم تازه من يكسال و نيم زندگي مشترك با هزار اختلاف و دعوا و بدبختي داشتم . كجايي كاري آخه چرا خودت و دست كم گرفتي داداش . باتو بودن لياقت ميخواد يه سيلي به خودت بزن بگو چته چرا كم مياري پسر . طلاق ميخواد بده بره پي كارش آغااااا .
-
میشه اخرین دعوایی که بر اثر ای ن غرور اتفاق افتاد رو بگی؟ بگو چی شد دقیقا که ایشون گفت من طلاق می خوام؟
-
راستي من حتي براي حفظ زندگيم مجبور شدام به خانوادش بگم ماه 5سال با هم هستم.نه 1 سال كه الان تمامش كنم.چون آنها مي گفتند شما 1سال با هم هستيد چيزي نيست.بعضيها بعد از 30سال طلاق گرفتند!!!!!!
آبروي خانوادام مي رود.معلوم نيست زن خوب گيرم بيايد
ووووو....
مي گويد همه چيز تو اين چند سال جمع شد.
آخرين بار يك اس ام اس براي من آمد،كه من درحمام خانه آنها بودام.ازبانك بود كه پولي طلب داشتم از كسي ريخته بود حسابم
اس ام اس را باز كرد وگفتم طلبي از كس داشتم ريخته حساب.ولي آن گفته كه حقوق هست.ولي آن دوبرابر حقوقم بود.وآن فكر كرد من قبلا درمورد دروغ گفتم.من از اين بي اعتمادي ناراحت شدام.و بعد گفتم مخواهم برم شهرستان خودم كار دارم .آنها مركز استان هستند ولي خانواده من درشهرستان 150 كيلومتري آنها.در خال رانندگي چنداس ام اس داد كه من مخفي كاري مي كنم.من هم ناراحت شدام زنگ زدام وبا صداي بلند داد زدم روسرش كه اين چرت وپرتها چه است كه مي گوي و........
بعد از چند روز معلوم شد كه همه راز ومشكلات اين مدت را بر خلاف قول كه داد بود به خانوادش گفت.وپدرش نيز او را حمايت مي كند.
او مي گويد هركازي خانواده من كردوگفت من بايد فبول كنم.حتي اگر اشتباهي هم كردن من بايد ناديده بگيرم
-
سلام آقای آرش،
به جمع دوستان همدردی خوش آمدید.
متاسفم که عیدی را که باید در کنار همسرتون با شادی می گذروندید به ناراحتی می گذره.
اما اینها را به فال نیک بگیرید، شاید که حکمتی توش هست.
کاش آقای احمد اینجا بودند و با شما صحبت می کردند. ایشون یک سال پیش در شرایطی نه کاملا مشابه، اما نزدیک به شما قرار داشتند و یکسال و دو سه ماه با صبر و درایت سعی کردند تا اینکه بالاخره چند وقت پیش همسرشون برگشتند.
تاپیک ایشون را بخوانید. طولانی است اما آموزنده.
نمی خوام از دستش بدم
مشکل شما انشالله که حل شدنی است. فقط صبر کنید و مشاوره را ادامه بدهید.
دوست عزیز چرا اینقد تاپیکتون را تکرار کردید؟
-
سلام
نميدونم چه طور ممكنه كه يه دختر بعد از 5 سال رابطه اينقدر زود جا بزنه .
يا تحت تاثير حرفاي خانوادشه و ميترسه يا ايتكه واقعا شما رو نميخواد
اگه گزينه اولي باشه كه شما ميتونيد با صبر و گذشت زمان به زندگيتون كمك كنيد . در اينصورت بايد مهارتهاي ارتباطي تون رو بيشتر كنيد رابطه بين زن شوهر خيلي حساسه و نياز به كسب مهارت وآگاهي داره.كه از همين تالار چيزهاي زيادي ميتونيد ياد بگيريد
ولي اگه اون شما رو نخواسته و نخواد بايد شاكر هم باشين .
آخه چرا بايد بخاطر يه سوئ تفاهم طلاق بخواد
نميدونم شايد اگه زن زندگي بود به اين زودي پا پس نمي كشيد؟
هرچه باشه ما زنها بيشتر فكر آبرومون هستيم و تبعات جدايي واسه ما ترسناكتره
شما با اين موقعيتي كه گفتين چرا فكر ميكنيد زن خوب گيرتون نياد ؟
اعتماد به نفستون رو بالا ببرين
-
سلام دوست عزيز. اولين مفهومي كه دوست داشتن بين طرفين ايجاد ميكنه ازخودگذشتگي و ايثاره. اگر هيچكدوم شما نميتونيد اين كارو انجام بدين، بدونيد كه علاقه ي شما دوست داشتن نيست، بلكه وابستگيه! در زندگي مشترك وقتي كلمه ي "ما" معني پيدا ميكنه، ديگه بايد از "منيت" گذشت. البته اين به معني پاسخ مثبت به هر خواسته اي نيست. در رابطه ي ازدواج درست نيست شما به هر خواسته اي پاسخ مثبت بدين و بايد به عنوان مرد زندگي در حد اعتدال (نه افراطي و نه تفريطي) زندگي مشترك رو تحت نظارت و كنترل داشته باشين. البته با توضيحات مختصر شما ما نمي تونيم تشخيص بديم مشكل اصلي چيه كه اگر لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم. به هرحال توصيه ميكنم فعلا بهشون زمان بدين و فرصت بدين فكر كنند، تا دوستان هم در اين فرصت همراهيتون كنند تا به اميد خدا موفق شين اين مسئله رو برطرف كنيد.
-
RE: همسرم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هستند.كمكم كنيد ت
با سلام وتشكرازsaint mary
خودش مگه من مي خواهم كه تومثل يك اسب رام درمقابل خانواده من باشي
ولي هر دو نفر ماه يك دنده ولج بازيم.
ونمي توانيم عوض بشويم
به خانواداش وابستگي شديد دارد.ومن فقط ماهي 4روز مي ديدامش.
چون من توجنوب كار مكنم
قرار بود كمي صبر كنيم اگراستخدام شد با انتقالي بياد جنوب
ولي ناگهان...............
-
سلام
چرا كسي ذيگه كمك من نميكند
-
دوستان صحبت هاشون را کردند. نوبت شماست که چیزی بگید.
من فکر می کنم خانمتان تحت تاثیر خانواده این رفتار را دارد. چون شما 5 سال با هم بودید و به قول خودتان قهر و آشتی هایی داشتید. اما حالا که پای خانواده ها به موضوع باز شده، انگار قضیه کمی پیچیده شده است.
راستش من خودم از عبارتی که همسرتون به کار برده اصلا خوشم نیومد. اسب رام یعنی چی؟
بهتر است به ادبیات مورد استفاده تان بیشتر توجه کنید. توهین در کلمات به توهین در باور و رفتار و ... منتقل می شود. اگر شما محترمانه با هم صحبت کنید رفتارتان هم محترمانه خواهد شد. مثلا می تونستند بگن که من دوست دارم شما در مقابل خواسته های خانواده ی من به هیچ وجه نه نگویید ( کاری به درستی حرف ندارم، منظورم نحوه ی بیانش است ).
اما در مورد همسرتان، واقعا فقط به خاطر این موضوع قصد جدایی دارند؟ شما گفتید که همه چیزهایی که بینمان بوده به والدینش گفته. آیا مشکلات دیگری بوده؟
توصیه ی غیر کارشناسی من این است. هیچ بهانه ی قانونی دستشان ندهید. ( کتک زدن و ... ) و یک مدت هم تماس نگیرید، خود خانم دلشان تنگ می شود و دنبال راه برگشت خواهند گشت. خانمها خیلی عاطفی و مهربان هستند. ایشون شاید الان تحت فشار خانواده مجبور شده است این کار را بکند.
اگر بعد از یکی دو هفته که انتظار می ره آروم شده باشند و تماس بگیرند، تماس نگرفتند، خودتان با ایشون تماس بگیرید و ... فعلا تا همین جا کافیست.
تاپیک نمی خوام از دستش بدم را خواندید؟
-
به نظر دوستان چندتا مقاله براش نبرم؟
مثل:
انتظارات زن و مرد از هم چیست.
دوران عقد و مديريت رابطه
عشق اول
ازدواج بادوام
استرس های دوران عقد
نامه يك روانشناس به دخترش
به نظر شما دوستان احتمال دارد به خاطر روابط جنسي اين كار را مي كند؟
يا پاي كسي ذيگر درميان باشد؟
به نظر شما دوستان احتمال دارد به خاطر روابط جنسي اين كار را مي كند؟
يا پاي كسي ذيگر درميان باشد؟
-
ایشون الان عصبانیه، ناراحته، قهره، موبایلش را خاموش کرده که با شما ارتباط نداشته باشه ... بعد شما می گی مقاله ببرم براش؟
اول بشینید خوب فکر کنید ببینید کجای کار شما اشتباه کردید و کجا ایشون. به راه حلها فکر کنید و ... فعلا نمی خواد اقدام کنید.
چرا گریه و التماس کردید و فرصت سه ماهه خواستید؟ واقعا پذیرفتید که باید در مقابل تمام خواسته های آنها تسلیم باشید؟
بهتر نیست بیشتر فکر کنید؟
منظورم این نیست که به جدایی فکر کنید. اما لازم هم نیست برای زندگی تسلیم محض باشید.
-
بهشت جان منظورم اين است كه برم با اقتدار بگم
ديگه التماست نمي كنم
اينها را آورذام براي نجات زندگيمون
وهر تلاشي كردم تا الان براي خفظ زنذگي دو نفرمان بود
ذيگه هم نه التماست مي كنم نه اصرار
خود داني
اگر براي شما خوب است براي من هم خوب است
-
پای کسی وسط نیست. ایشون همسر شماست. این فکرها را برای چی می کنید؟
منظورتون از "بخاطر روابط جنسی " چیست؟ مشکل خاصی داشتید؟
به نظر من لازم نیست فعلا حتی برای صحبت جدی و ... هم بروید. فعلا سکوت بهتر است.
-
من گاهي وقتا زود ارضا مي شوم
ناگهان فكر كردام از اين باش
ولي آن هنوز باكره است وعروسي نكرذايم
-
دوست عزیز
من متوجه دلیل اختلاف شما نمی شم !
طبیعی نمی یاد دختری که عقد کرده و به قول شما همه نوع ارتباطی هم با شما داشته به این راحتی تقاضای طلاق بکنه !!!
مطمئنید موضوع دیگه ایی نبوده؟شاید شما دقت نکردید؟ درگیری با خانوادش نداشتید؟دلیل اینکارش فقط این بوده که شما رام نیستید؟به قول بهشت عزیز اصلا ادبیات خوبی استفاده نکرده مگه شما خدای نکرده حیوانید؟برای این حرفش دلیلی ازش پرسیدی؟
در دوران دوستی رفتار بی ثباتی ازش ندیدی؟
2 حالت با این اصلاعات متصوره:
یا تحت تاثیر خانواده خواسته شما رو تهدید کنه یا اینکه از رفتار شما به شدت عصبانی بوده و اینطوری واکنش نشان داده
شما باید یک نگاهی به رفتارت داشته باشی و فعلا تا یک مدت چند روزه تماس نگیر اگه برگشت که بشینید با هم حرف بزنید و دلیل کارش رو بپرس و اگر هم نه خودت زنگ بزن و ازش بخواه هم رو ببینید ولی التماس نکن.
به هر حال باید دید دلیل کارش چیه تا بشه نظر داد.
ولی بنظرم در رفتار شماست
-
مي گويد من يك دنده ولج بازم
و از خانوادش ايراد مي گيرم
مثلا اگر پدر يا مادرش ويا حتي خواهرش وبرادرش كاري كردن
من جواب ندام
واز اوهم گله نكنم
هرچه مي خواهد من قبول كنم
هرروز خاصي بود براي خانوادش كادو بگيرام
وبراي خوذش طلا
همه روزها حتي قربان
مبعث
و.....
گوشي هست،كسي چيزي بگه قبول مي كند،وقدرداشتها را نمي داند
من چيزي مي خرم،قدرشو نمي داند.من هم ناراحت مي شوم
-
اگر من طلا ق او را نداهم چكار مير كند؟
اگر من طلاق او را ندهم،چكار مي تواند انجام دهد؟
-
قانونی کار خاصی نمی تواند بکند. مگر در موارد خیلی خاص که قانون اجازه می دهد زن بدون موافقت شوهر طلاق بگیرد.
اما به این چیزها فکر نکنید. زندگی زورکی و تحمیلی به درد چی می خوره؟
مشکل اصلیتان را پیدا کنید و رفعش کنید. به نظر خودتان مشکلش چیست؟
-
نمي دانم به خدا
روز قبل از داعوا آخر با هم سكس داشتيم
به نظر دوستان مي شود به خاطر آن باشد
با رضايت و خواسته خودش بود
ولي نه از جلو
در ضمن من زود ارضا مي شوم
-
شما 5 سال با هم دوست بودید. به قول خودتون حتی سفر هم با هم رفتید. اونوفت نمی تونید بفهمید همسرتون الان مشکلش چیه؟ متوجه نشدید دلیل اصلیش چی بود؟
اگر در روابط جنسی با شما مشکلی دارند چرا با خودتان مطرح نکردند؟
مشکلات رابطه ی جنسی چیزی نیست که یک دختر 26 ساله برود به پدرش بگوید!! باید با خودتان صحبت می کرد و در صورت لزوم از مشاور یا پزشک کمک می گرفتید.
-
نه
الان به پدرش گفته اخلاقمان به هم نمي خورد
دوتايي لج بزيم
همين
منظورم اين كه شايد به دليل مسايل جنسي مي خواهد اين كار را كند
و عدم تفاهم را بهانه مي كند
من از روي ناچاري اين فكرها را مي كنم
ولي مخواهم بدانم به نظر دوستان امكان اين هست يا نه؟
-
با عرض سلام خدمت آرش عزیز
من همه پست های شما رو خوندم و متاسفانه متوجه نشدم مشکل شما دقیقا چی هست؟
می فرمایید روز آخر رابطه جنسی داشتید ، چطور شد که همسر شما با شما قهر کرد؟چطور شد که کار به اینجا کشید؟ صد البته اینطوری نبوده که فرداش از خواب بیدار بشه و بگه نمی خوامت، قهر و دعوایی در کار بود؟ اگر بود سر چی بود؟ شما به قضیه سکس اشاره کردید و مشکل احتمالیتون، سر این قضیه قبلا بگو مگو داشتی؟ وقتی ارتباط رضایت بخش نبود همسرتون چیزی به شما گفت؟ دوست خوب شما رو کسی اینجا نمیشناسه لطفا دقیقا به مشکلتون اشاره کنید تا بشه بهتون کمک کنیم، تا دردتون رو نگید درمانش پیدا نمیشه، لطفا سعی کنید آروم باشید و فعلا اقدامی نکنید تا دوستان راه و چاه رو نشونتون بدن
-
سلام به همگي ذوستان
بعد از چند ماه التماس من كه جواب نه داد ،و روح بزرگان فاميل را زمين انداختن.
شروع به تهديد كردن و درخواست از من براي طلاق دادن.كه من را زندان مي اندازند.ولي من آنها را به آرامش وسازش دعوت كردام كه جواب نداد.
لذا من هم شروع به كم محلي به آنها كردام.................................
ناگهان همسرم بعد از دو ماه خاموش كردن گوشيش،آن را روشن كرده وبه من پيغام داد كه با يك شرط با من زندگي
مي كنند******* تعهد محضري حق طلاق با آن باشد********
به نظر شما هدف آن چه است؟
هدف خير است يا شر؟
من چه كنم؟
مي گويد سه راه داري:
1-طلاق توافقي
2-من برم طلاقشو بدم
3- تعهد محضري حق طلاق با آن باشد
نمي دانم چرا خودش درخواست طلاق نمي دهد؟؟؟؟؟
من چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
احتمالا هسر شما خواسته اي از شما دارند كه با توجه به مغرور بودن شما از بدست آوردن آن نااميد شده اند و بدين وسيله اعتراض خود را نشان داده اند و بدنبال اميدي براي بدست آوردن خواسته خود هستند. اما اين مساله چه مي تواند باشد؟
شما در جنوب كار مي كنيد و مشكلات اين رفت و آمد و غيبت هاي طولاني بسيار است. رشته محبتي كه در چهار روز بسته مي شود ممكن است با غيبت هاي مكرر شما سست يا گسسته شود. از طرفي به اذعان خودتان آدم مغروري هستيد و بنظرم شايد كمي در ابراز محبت به همسرتان كوتاهي نموده ايد. به قول دكتر بابارا دي آنجليس، هيچ رابطه اي يك شبه خراب نمي شود و شما با مسائل زندگي خود بايد ريشه اي برخورد كنيد. غرور در زندگي مشترك معني ندارد و دو طرف بايد هم و غم خود را صرف حل مساله با كمك يكديگر نمايند.واقعا فكر كردن به طلاق بعد از بروز هر مشكل، بدترين راه حل ممكن است!
شما نگران نباشيد. حق طلاق با شماست و بدون رضايت شما هيچ طلاقي صورت نخواهد گرفت. با شرايطي كه همسر شما دارد طلاق توافقي يا واگذاري حق طلاق اصلا به نفع شما نيست و به قول كارشناس خوبمان خانم آني، بهتر است اينبار سر دوربين را به سمت شما بگيريم و ببينيم سهم شما از اشتباهات در اين زندگي مشترك چه بوده است. از كيفيت رابطه خود و گلايه هايي كه قبلا همسرتان به شما ابراز مي كردند بيشتر براي ما صحبت كنيد.
-
دوستان با اين كه هر دو ما مقصر هستيم!
من جلو ه همه بارها و بارها از خانمم وخانواده آن به خاطر حفظ زندگيم معذرت خواهي كردام.
حتي گريه كردام
اشك ريخته ام
ولي باز آنها حرف خودشان را مي زنند
شكم از اين هست چرا آنها خودشان تفاظاي طلاق نمي دهند؟؟؟؟
نمي توانند؟،يا اين كه جريان ديگهي هست؟؟؟
-
نمي دونم چرا فكر مي كنيد اشك ريختن و گريه كردن براي شما حسن به حساب مياد؟! اصلا پست منو خونديد؟ اين تاپيك رو چي؟
http://www.hamdardi.net/thread-9390.html
-
با عرض پوزش من از نوشته هایتان به این مطلب پی بردم که شما خیلی مغرور هستید اگر 5 سال پای آن خانم ایستادید هیچ لطفی به آن خانم نکرده اید و اینکه می گویید که هرکه به جای من بود ولش می کرد هم درست نیست مگه همه آدم ها شبیه به هم هستند و اگر همه اشتباه کنند اشتباه شما پوشیده می شود حتماً آن خانم هم توی این 5 سال خواستگارهاشو رد کردند برای شما. ببخشید مگه شما را توی این 5 سال به قفل و زنجیر بسته بودند و گفته بودند که باید با هم ازدواج کنید شما به میل خودتان با آن خانم ازدواج کرده اید پس هیچ امتیازی به اون نداده اید بروید با خانواده آن دختر خانم صحبت کنید و با هم پیش مشاوره بروید. سعی کنید که دل خانمتان را به دست بیارید شاید توی مدت دوستی که اون همش اومده منت کشی دیگه خسته شده این دفعه دیگه نوبت شماست
-
RE: همسرم وخانواده آن بعد از8 ماه عقد خواستار جداي هستند.كمكم كنيد تور
سلام دوستان
4 روز پیش متوجه شدام که همسرم وکیل گرفته ومهریه را به اجرا گذاشت.
همه حسابهای بانکیم مسدود کردن.
حتی از دادگا ه به شرکت حکم دادن که 1/3 حقوق من به حساب دادگستری واریز شود.
به من هم هیچ اطلاعی ندادن.
الان چه می شود؟
من چه باید بکنم؟
کمک کنید
هیچ هخطاری برای من نه آمد
امکان دارد ماشین من هم ازم بگیرن؟
یا امتیاز یک آپارتمان که با هزار بدبختی پیش خرید کردام؟؟؟؟؟؟
چرا حکم نه دادن به من ؟
-
وکیل بگیرید دوست من
این سایت مشاور حقوقی ندارد
-
آقای عزیز من ی دختر خانمم که الان قهر خونه ی پدرم هستم.1 ماهه از هم دوریم نه من زنگ می زنم نه اون...خوب شما که از دل اون خبر نداری...من عاشق شوهرمم ...دارم نابود می شم از دوریش اما زنگ نمی زنم...عاشقشم اما همش با جسارت می گفتم طلاق می خوام و دوستت ندارم...حرف دلم نبود اما می گفتم که بترسه اما این سری دیگه خودش بیرونم کرد...ما هم هر دو مغرور و لجباز...8 ماهه زندگی کردیم فقط...اما ی نکته اینکه هزچی بترسی ازش به سرت می آد...نترس نقطه ضعف دست طرفت نده و نذار فکر کنه اونقدر بیچارشی که با هر شرایطی تو این رابطه می مونی...جرات داشته باش...صادقانه و محکم نه بدبخت وار بگو تو دوسش داری و خواهان طلاق نیستی اما اگه اون می خواد اوکی هست! اگه واقعا دو ستت داشته باشه حرفاش در حد تهدید هست اگه واقعا طلاق خواست باید باور کنی تو این رابطه 50درصرش دست شماست نه بیشتر...شما که نمی خوای تحمیل کنی خودتو؟؟! آدم ترسو همیشه بازندس
-
خانم مریم گرامی به تاریخ ارسال پست و اخرین مراجعه استارتر دقت کنید
و اما اغلب مشکلات از همین لجبازی های کودکانه است... ( البته در مورد اتفاقی هست که خانم مریم در مورد خوشان گفتن)
-
سلام
وقت بخیر
خانم
maryamp
شما درست می گفتید
لجبازی کودکانههههههههههههه
آخرشه طلاق گرفت
ولی هنوز دلم برایش می سوزد
نمی دانم چه کنمممممممممممم
دنیای بی وفایی است
[/color]
-
اصلا دلتون نسوزه ایشون شما رو دوست نداشته و اینکه فکر کنی لجبازی بوده این گول زدن خودتونه ...ایشون شما رو نمی خواسته و خواهان کسب تجارب دیگه ای در زندگی بوده...البته ما پای حرفهای ایشون نشستیم اما دوست داشتنی در کار نبوده...همه ی جدایی ها ی عامل مشترک داره و اون اینکه یکی از دو نفر اون یکیو دوست نداره...باقی بهانس
-
سلام
مرسی از جواب شما
منظورتان از تجارب دیگر چه است؟
شما زن هستید و از دل زنها بیشتر اطلاع دارید.
مرسی
-
تنوع طلبی...مردی دیگه و زندگی تازه...البته ابن ی قانونه که تا طرفت بفهمه دوسش داری تو براش دیگه انگیزه نیستی...اما با واقعیت کتار بیاین که دوست داسشتنی در کار نبوده...دلیل هر چی باشه لجبازی صرف نیست...کسی که فقط لجبازی می کنه اینطور مصمم واسه طلاق پیش نمی ره...ایشون 100 در 100 یه این نتیجه رسیده بوده که شما به دردش نمی خوری و شما رو نمی خواسته...حالا درصدیش مقصر خودتون هسنید.چون هیچ زنی نمی خواد مطلقه بشه مخصوصا تو این جامعه...اما از توضیحاتتون پیداست ایشون هم چندان آدم عاقلی نیست و خیلی ایده آل گرا و دیکتاتور مابانه می خواسته شما رو مدریت کنه...شما گفتید اصرار هم کردید شما اما اشون طلاق گرفته...پس تلاش نمی خواسته بکنه واسه زندگیش و تصمیمش رو گرفته بوده...ایشون از اون دسته آدمایی که می گه یا دقیق اون که می خوام یا اصلا نمی خوام که اینم منطقی نیست
در ضمن طلاق غیر توافقی حداقل 2 سال طول می کشه .ایشون چه مدت طول کشیده؟ چه دلیلی در دادگاه مطرح کرده؟
تا مرد نخواد طلاق بده مگر دلیل موجه مثل ضرب و شتم اعتباد..که به ابن راحتی طلاق نمی تونن بگیرن...من برام سواله
-
سلام
آره شما درست می گوید
ولی آنها مهریه خود را که 1364 سکه بود اجرا گذاشتن
حقوق من را 1/3 توقیف کردند
تو محیط شرکت کل آبرمو بردن ،حسابهای بانکی من را توقیف کردن
حکم جلب ماشین وآپارتمانم را گرفتن قبل از رای دادگاه
دادگاه 27/10/90 بود
ولی تهدید کرد که می اندازمته زندان و کارهای که نباید می کرد
کلان آبرو ریزی می کرد
و در اخر گفت اگر راست می گویی ودوستم داری بیا طلاقم بده
می خواهم بروم دنبال زندگییم
ولم کن
ووووووووو
در ضمن پدرش تو کل این جریان حمایتش می کرد و یک لحظه تنهایش نمی گذاشت تا ما با هم کمی صحبت کنیم
کلا پدرش مثل بچه ها با من در می افتاد
وووووو
به هر حال همه چیز تمام شد
-
این عکس های دو نفره که پاره شوند آلبوم زندگی من و تو خالی نمی ماند...عشق های نو یاد عشق های کهنه را با خود می برند...وقتی در کتار هم خوشبخت نیستیم باید دست تکان دهیم و خداحافظ را بگوییم...آدمهایی که حاضر به دهش در مقابل چیزهایی که از دیگران می خواهند نیستند زود به پایان می رسند... برای ماندن در کنار یکدیگر دو قلب لازم است،قلبی که دوست بدارد... قلبی که او را دوست بدارند...و گاهی قلبت درد می گیرد از فکر اینکه قلبهایتان چقدر از هم دورند...جدایی دردناک است...برای همه...وقتی آخر شب ها قبل از اینکه این خواب لعنتی بلاخره بیاید ...وقتی سرگیجه می گیری از هجوم این همه فکر و خیال... و خودت را قربانی بدبیاری های زندگی می دانی یا با خودت فکر می کنی که خوشبخت تر بودی اگر هیچ وقت به زندگیت پا نمی گذاشت...یک لحظه با خودت فکر کن که خداحافظی برای هیچ کس آسان نیست...هیچ کس نیست که از میان اینهمه اتفاق خوب جدایی را بخواهد...
باید ببخشیم خودمان را...هردویمان را...برای حرف های قشنگی که به هم زدیم و مرد عملش نبودیم ...برای جمله ی دوستت دارم که چه بی مهابا بر زبانمان آمد و برای حرف های تلخی که در میانه ی بدیهامان به هم زدیم...برای آن شب هایی که پشت به هم خوابیدیم و نفرین می کردیم سرنوشت را...برای بد و بیراه هایی که در دلمان نثار هم کردیم گرچه یک روز قول داده بودیم جز حرف قشنگ حرفی نباشد میانمان...برای جمله ی خوشبختت می کنم که در حد و اندازه اش نبودیم... واقعیت زندگی این است که آدمها اگر تورا دوست می دارند برای این است که خودشان را دوست می دارند و اگر تو لذتی در کنار لذت های دیگرشان نباشی فلسفه ی وجودت زیر سوال می رود ...اگر نردبانی نباشی که از تو بالا بروند بالا نرفته پایین می آیند و در این میان فقط یک چیز مهم است: که قرار نیست تو به هر بهایی بمانی...
دوست عزیز امیدوارم حالا حالا ها تصمیم به ازدواج مجدد نگیربد تا اشتباهاتتون رو در این رابطه بشناسید ...و لاقل ازدواج دوم موفقی داشته باشید که خاطره های تلخ رو از ذهنتون پاک کنه...خیلی ها مشکل شما رو دارن...
-
سلام به دوستان
ببنید برادر گرامی به نظر من اولین کاری که میکنید اینه که امیدتون به خدا باشه .
بعدم اینکه شاید پای کس دیگه ای میون باشه یه کسی که شرایطش از شما بهتر باشه . و چون نمی خوان به این شکل عنوان کنن میگن تفاهم نداریم .
خودتون رو دست کم نگیرید پسرهای مثل شما خیلی کم هستند. بزارید بره دنبال زندگیش . خدای شمام بزرگه .