RE: چه جوابی بدم؟ کمکم کنید
سلام
شما قراره با ایشون زندگی کنید اگر میپسندید که برید سراغ سایر معیار ها و گرنه جواب نه بدید .
دیگه حرف مردم و یا اعضای همدردی رو میخواهید چه کار ؟
برای خیلی از مردم ظاهر خیلی مهمه و برای خیلی ها ظاهر اهمیتش کمه هست و برای بعضی ها هم اهمیتش متوسط هست . ولی این جوابها به درد شما نمیخوره شما خودت باید تصمیم بگیری .
سلام دوست خوبم
به نظر من هنگام انتخاب، باید تمام معیارهات رو در نظر بگیری، به هر کدوم از این معیارها بر اساس میزان اهمیتش امتیاز بدی و برای خودت یه حد آستانه ای رو مشخص کنی، یعنی اینکه اگه فردی 75 درصد از کل امتیاز رو گرفت، یه انتخاب مناسب می تونه باشه.
خوب شما این جا می تونی دو تا معیار رو به معیار های دیگت اضافه کنی!
یکی زیبایی از نظر خودتون و یکی زیبایی از نظر مردم و بر اساس ویژگی های محمد، به این دو امتیاز بدی!
من نمی تونم بگم آیا دید مردم رو باید در نظر گرفت یا نه! شاید برای من مردم اصلاً مهم نباشن، اما شما خیلی به دید مردم اهمیت بدین!
همه چیز بستگی به خودتون داره دوست خوبم.
با آرزوی موفقیت.
سلام و درود
مگر شما به عنوان یک انسان و تنها موجود متفکر در خلقت قوه تعقل و اندیشه ندارید؟ مگر برای مردم تصمیم میگیرید؟
چرا اینقدر به حرف مردم واکنش نشون میدید؟ اگه معیاراتون جوره و قیافشون به دل شما نشسته، یعنی وقتی میبینیش احساس دریافت پالس منفی از قیافش نداری، پس قضیه حله.
معیارهاتونو جمع بزنید و فکر کنید و مشورت و بعدش هم توکل. گر رب خواهد مشکلی نخواهد بود.
یادتونم باشه، اگه بخوای به حرف مردم وابسته باشی، پس فردا هر کی بیاد خواستگاری شما ازش یه عیب و ایرادی میگیرند.
بدرود.
سلام فاطمه ی عزیز
به نظر من اول معیارهای خودت و همسرت مهم است و بعد از تو نظر پدر و مادرت اهمیت دارد.
مردم در مورد همه چیزت نظر می دهند اگر توانایی مقابله با نظرات مردم را نداشته باشی توی تمامی مسائل زندگی مشترکت به مشکل بر می خوری
خیلی ها از روی دلسوزی و خیلی ها از روی حسادت بسیاری از حرف ها را می زنند.تو اگر با حرف های مردم نظراتت تغییر کنه دیگه یک شخصیت مستقل و نظر مستقل نخواهی داشت و همیشه برای مردم زندگی خواهی کرد.
مردم اگر داناییشون بالا بود زندگی های خودشون بهترین و بدون مشکل بود ولی آیا این کسایی که در مورد زندگی که فقط به تو مربوطه نظر می دهند کاملترین و بدون مشکل هستند؟مطمئنا نه
پس سعی کن از همین الان که داری تصمیم مهمی می گیری نظرات مردم را کمرنگ کنی و در برابرش شناختت را از خودت و طرفت بالا ببر تا انتخاب مناسب تری کنی.
موفق باشی:72:
به قول دوستمون همه چي بستگي به ذهنيت خودت داره...
فردا روز كه يه بحث كوچيك بينتون پيش اومد نكوبي توي سرش كه اره از روز اول همه بهم ميگفتن تو از محمد سري اما من گوش ندادم و ال شد و بل شد...
اما از من ميشنوي كار خودتو بكن و به حرف مردم دور و بر گوش نده كه هر روز بايد به سازشون برقصي و از قديم گفتن..."در دروازه رو ميشه بست اما در دهن مردم رو نميشه" حرف باد هواست...:305:اگه بيش از حد به حرف اطرافيان اهميت بدي يعني دهن بين تشريف داري و زندگي ات سخت ميشه...چون دائم بايد خودتو با حرف اين و اون تنظيم كني...برس به زندگيت...و به كسي هم اجازه نده راجع به همسرت و زندگي ات تز كارشناسانه بده:305:
اینکه نباید به حرف کردم زیاد توجه کرد شکی نیست، ولی گاهی این مسائل واقعا روی روحیه آدم تاثیر میذاره و حتی اعتماد بنفسه کم میکنه.
اما موضوعی که من متوجه شدم اینکه ایشون در واقع این موضوع رو(ظاهر) از روی قضاوت نزدیکان متوجه شده، چون معمولا آدمی تو این قضیه از دیگران هم نظرخواهی میکنه و به نظرات اونا توجه میکنه چون زیبایی مقوله کیفی و تا حدی پیچیده است. (دوست عزیر اگه من اشتباه گفتم لطفا بگید) و حتی پسرها که تو این قضیه شاید خوشون اوستا باشن ولی از مادر و خواهرشون حتما نظر میخوان.
از طرفی گاهی مرد بخاطر زیبایی دختر از برخی معیاراش میگذره و اونارو سرکوب می کنه تا به خواسته دورنیش برسه و این میتونه بعدا دردساز بشه، البته بازهم همین زیبایی ممکنه باعث بشه تو زندگی گذشتش بیشتر بشه.
چون من یه مرد هستم و تا حدی دیدمون فرق میکنه ولی من با چند مورد که برخورد کردم و از هر لحاظ معیاراشون منطبق بود و فقط ظاهرشون رو کمتر از خودم تشخیص دادم جواب منفی دادم چون مثل شما دو دل بودم و احتمال بود بعدا با مشکل مواجه بشم و ریسک رو اصلا تو ازدواج قبول ندارم.
ولی کلا باید خوتون تصمیم بگیرید، ببینید تو معیارتون ظاهر طرف، جاش کجاست و ضریبش چنده! و تو ای معیار دیگه به چیزهایه دیگه مثل وضع مالی و ... توجه نکن و آخر سر اگه کششی در شما نسبت به خواستگارتون پیدا نشده جواب منفی بده و از نه گفتن هم نترس.
سلام فاطمه عزیز::46:
من هم نظر شخصی خودمو می گم ولی تصمیم آخر با خودته دوست خوبم زیبائی ظاهری با یه امر نسبی منظورم اینه که شاید کسی به نظر شما قیافش خوب باشه ولی نظر دیگران یه چیز دیگه باشه با خودت روراست باش اگه قیافش به دلت نشسته پس حله ولی اگه همون هم نیست دست نگهدار البته اینو هم بهت بگم توی مسئله ازدواج خیلی معیارها رو باید در نظر بگیری که بسیاری از اونها خیلی مهمتر از ظاهر هستند اما اینو بهت بگم منظورم این نیست که اصلا مهم نباشه ولی اگه به دلت نشسته کافیه دوست عزیزم تو زندگی سعی کن منطقی وعاقلانه تصمیم بگیری و نظرات پدر ومادرت خیلی خیلی مهمتر از دیگران است بلاخره شما فرزندشون هستی وبه عنوان یه خواهر بزرگتراینو بهت بگم اهمیت این موضوع اونقدر که برای آقایون مهمه که شاید طبیعی هم باشه ولی برای خانمها طرز برخورد وصحبت کردن وفرهنگ و شخصیت اجتمائی مهمتره که ابت منطقی هم هست راستی تویه جائی هم خونده بودم که تو یه سری تحقیقات در آمریکا ثابت شده خانمهائی که از شوهرانشان زیباتر هستند زندگی پر دوامتری نسبت به دیگران دارند وبه اصطلح بیشتر ناز خانمهاشونو میکشن و بهش اهمیت می دن خلاصه دوست عزیزم امیدوارم تصمیم درستی تو زندگیت بگیری :72::72::72::72::72:
سلام. این قدر سخت نگیر. هر کسی که خواستگاری بیاد میتونه از نظرت یه عیبی داشته باشه . تازه این که عیب نیست. قیافه فقط کافیه قابل تحمل باشه:311:
کاش در مورد اون یکی دو مورد تفاوت ها تون می گفتی!؟:72:
سلام عزیزم
شما یه زحمت بکش برو به همون مردم بگو تا برات یه شوهر که مورد پسندشون هست انتخاب کنن ببین باهاش خوشبخت هستی یانه؟ نظر خودت زیاد اهمیت نداره چون این مردم هستن که مهمن
سلام و ممنون از راهنمایی های خیلی خوبتون
دوست عزیزی گفتند اون دو تا مشکل چیه. خوب یه مشکل از نظر من اینه که خب به هر حال اون دیپلمه است(البته من این موضوع رو باهاش کنار اومدم) چون وقتی ازش پرسیدم که من می خوام ادامه تحصیل بدم(آخه تازه لیسانس قبول شدم) گفت که با این موضوع مشکلی نداره.
مورد بعدی که ازش خواستم مسئله کار بود که من گفتم که می خوام بعد از این همه درس خوندن یه جا کار کنم که محمد گفت کلا با کار کردن مخالفه. من حتی گفتم شاید تو بانک قبول شم ولی قبول نکرد و گفت نمی خوام همسرم کار کنه.
راستش یه مطلب دیگه هم هست. تو صحبت هایی که با پدر و مادرم کردم پدرم گفت زیاد وقت نداره و می خواد عروسی دخترشو ببینه(آخه وضع قلب پدرم خوب نیست). یکی از دلایلی که منو مجاب کرده تا جواب مثبت بدم همین حرف است تا اونا رو خوشحال کنم.
به نظرتون من کار درستی می کنم؟(با وجود اینکه این خانواده به غیر از این دو موردی که گفتم هیچ مشکلی نداشتند)آیا کارم درسته؟
به خاطر هیچ شخصی جواب منفی نده و به خاطر هیچ شخصی جواب مثبت نده ، بحث یک عمر زندگی است .
دوستان عزیز بهتره در پاسخ هاتون از لحن ملایم تر استفاده کنید .
فاطمه عزیز اتفاقا می خواستم بهت بگم مردمی که امروز از این گفتشون که تو سر تری می ترسی فردا باید از حرف بعدیشون بابت تفاوت سطح تحصیلات بترسی و فردا هم از اینکه شما کارمندی و اون شغل آزاد و اینکه کلا حیف شدی و......... بترسی .
هدف و معیارت رو مشخص کن و مهم تر هاش رو جدا کن و اگر میبینی با این تفاوت ها نمیتونی کنار بیای شجاعانه تصمیم بگیر .
مردم ممکنه همه این حرف ها رو بزنند اما مهم عقیده تو هست و میزان ایستادگیت بر روی عقیده و انتخابت . اگر می خوای انتخابش کنی در نظر داشته باش که باید محکم باشی قرار نیست با حرف هر کسی که یه نگاهی به زندگیت میندازه لرزه به اندامت بیافته و زندگیت رو به مخاطره بندازی .
اگر هم که نمی خوای دیگه هیچی اما بدون که اگر امروز توان ایستادگی و حفظ زندگی با وجود حرف مردم رو در خودت نمیبینی فردا هم زندگیت با حرف مردم جهنم میشه و با حرف مردم بهشت و تا این توان رو در خودت ندیدی تصمیم گیری نکن .
حالا كه مورد اختلاف مدرك هم به زيبايي ظاهري اضافه شده بحث فرق ميكنه...همه چي بستگي به خودت داره...
اين تاپيك رو ببين...اينها مشكلات احتمالي تو در اينده خواهد بود...
چه جوري بگم؟
با توجه به اینکه هنوز خیلی جوونید(چون گفتید تازه قبول شدید)شما دارید کمی عجله می کنید و ممکنه دچار احساسات بشید، خیلی ها بخاطر اینکه دوست دارن زود ازدواج کنن ممکنه از برخی از معیارهاشون بگذرن و این کاملا اشتباهه، به نظر من نباید عجله کرد و شما با توجه به ظاهرتون و نیز تحصیلاتتون ان شاالله که خواستگاران زیاد و بهتری در آینده خواهید داشت.
نقل قول:
تو صحبت هایی که با پدر و مادرم کردم پدرم گفت زیاد وقت نداره و می خواد عروسی دخترشو ببینه(آخه وضع قلب پدرم خوب نیست). یکی از دلایلی که منو مجاب کرده تا جواب مثبت بدم همین حرف است تا اونا رو خوشحال کنم.
این اشتباه ترین کاری که میتونی برای ازدواجت بکنی، تصورش رو کردی که اگه بعدا با شکست مواجه بشی همین پدرت چی بر سرش میاد و چقدر براش بده و همچنین کل خانوادت. خواهش میکنم اینجوری فکر نکن که نه ایجوری نمشیه، پسر خوبی یا ...
اول گفیتد فقط ظاهرشه، بعدا تحصیلات هم اضافه شد، شد 2 تا، ولی ظاهرا 3مشکله، چون حق کار کردن هم به شما نداده. بعضی اوقات یه معیار اونقدر مهمه که نمیشه اصلا ازش گذشت کرد.
توصیه من اینه که معیارهاتون روی کاغذ بنویسید و به اونها نمره بدید و سپس معدل بگیرید و اصلا هم عجله نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatemeh_66
سلام و ممنون از راهنمایی های خیلی خوبتون
دوست عزیزی گفتند اون دو تا مشکل چیه. خوب یه مشکل از نظر من اینه که خب به هر حال اون دیپلمه است(البته من این موضوع رو باهاش کنار اومدم) چون وقتی ازش پرسیدم که من می خوام ادامه تحصیل بدم(آخه تازه لیسانس قبول شدم) گفت که با این موضوع مشکلی نداره.
مورد بعدی که ازش خواستم مسئله کار بود که من گفتم که می خوام بعد از این همه درس خوندن یه جا کار کنم که محمد گفت کلا با کار کردن مخالفه. من حتی گفتم شاید تو بانک قبول شم ولی قبول نکرد و گفت نمی خوام همسرم کار کنه.
راستش یه مطلب دیگه هم هست. تو صحبت هایی که با پدر و مادرم کردم پدرم گفت زیاد وقت نداره و می خواد عروسی دخترشو ببینه(آخه وضع قلب پدرم خوب نیست). یکی از دلایلی که منو مجاب کرده تا جواب مثبت بدم همین حرف است تا اونا رو خوشحال کنم.
به نظرتون من کار درستی می کنم؟(با وجود اینکه این خانواده به غیر از این دو موردی که گفتم هیچ مشکلی نداشتند)آیا کارم درسته؟
دوست عزیز بنظر من این مواردی که اینجا گفتی، بسیار بسیار مهم تر از مورد اول است و جای تامل بیشتری دارد.
در رابطه با مشکل اولتان، دوستان پاسخها و راهنماییهای مکفی را دادند و بنظر من جای صحبتی باقی نمی ماند.
اما در رابطه با موارد دیگر، توجه اساسی به چند نکته بسیار حائز اهمیت برایتان است:
1- بخاطر دلخوشی هیچ کس، حتی پدر و مادر که بسیار عزیز هستند، ازدواج نکن. چه بسا بخاطر یک انتخاب نسنجیده ممکن است بعد از ازدواج به مشکلات زیادی برسید و همان مشاجرات ناشی از آن مشکلات به قلب پدرتان آسیب های به مراتب جدی تری برساند تا دیدن دختر شاد و شنگولش که ازدواج نکرده ولی ناراحتی هم ندارد.
2- در رابطه با ادامه تحصلیتان و نظر مثبت ایشان، مطمئن شو. ممکن است بعدها زیرش بزند.
3- همین الان تصمیم بگیر که می خواهی در آینده شاغل باشی یا نه. اگر امروز تصمیم گرفتی که اشتغال برایت مهم نیست، برای همیشه فراموشش کن. چون به امید تغییر نظر همسر ازدواج کردن اشتباه محض است.
موفق باشی
کلا"فراموشش کن.مردی که نمی ذاره زنش کار کنه،به خاطر بد دلیشه.به قول (آسمان آبی) معلوم نیست وقتی اسمتون
رفت تو شناسنامه هم بذاره بری سر کلاس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
کلا"فراموشش کن.مردی که نمی ذاره زنش کار کنه،به خاطر بد دلیشه.به قول (آسمان آبی) معلوم نیست وقتی اسمتون
رفت تو شناسنامه هم بذاره بری سر کلاس.
ممنون از راهنمایی تون. فرهنگ 27 عزیز من در این مورد خیلی صحبت کردم. در مورد کار کردن، من از اولشم کار رو برای سرگرمی می خواستم چون تقریبا یک سال بود که بیکار بودم و فقط به این دلیل می خواستم سر کار برم که وقت بیکاری منو پر کنه. در مورد کار من با پدر و مادرم صحبت کردم. پدرم بهم گفت که چون محمد شغلش بازاریه و حداکثر تا ساعت 3 ظهر به خونه برمی گرده به خاطر همین دوست داره همسرش تو اون ساعت خونه باشه و ناهار رو با هم باشن. به قول پدرم این جور آدمها با کارای بانکی مخالفند ولی شاید اگر تو آموزش و پرورش بودم وضع فرق می کرد. ولی شما می گی ممکنه در آینده با درس خوندنت مخالفت کنه. من اینو دیگه خبر ندارم ولی همون اوایل وقتی من بحث کار رو مطرح کردم و محمد مخالفت کرد تا چند روز ما بهشون جواب ندادیم. بعد از چند روز اونها فکر کردند که ما می خواهیم به خاطر این مسئله جواب منفی بدیم. به همین خاطر محمد پیغام داده بود که اگر فاطمه می خواد کار کنه اگر یه محیط خوبی باشه من با کار کردنش مشکلی ندارم.
ولی شما می گی دانشگاه. اینو نمی دونم
سلام
چرا نمیشینید با ایشون درست و حسابی حرف بزنید و افکار و اهدافتون رو به اشتراک بگذارید؟
اگر فکر میکنید مشکلی هست، بهترین کار ترتیب دادن جلسات صحبت و اشتراک عقاید و اهداف است. به هر صورتی که خود و خانواده تان صلاح میدانید.
اگرم اختلاف تحصیلاتی خیلی برایتان مهم است، میتوانید با پشتیبانی و حمایت از ایشان او را در ادامه تحصیلش حمایت کنید. از این موارد خیلی دیدم. البته باید با او در این موارد صحبت کنید.
با خویش تعارف نداشته باشید.
با ایشان صحبت کنید و برایشان توضیح دهید برای چه میخواهید کار کنید/درس بخوانید و... و اهداف شما از این معقولات چیست. او را آگاه نمایید. بعد دلایل مخالفت/موافقت ایشان را بخواهید. بلاواسطه و به صورت مستقیم.
بدرود.
سلام
خوشحالم که با این سایت آشنا شدم. از تمام دوستانی که منو راهنمایی کردند ممنونم. :43:
من امروز به محمد جواب مثبتو دادم. قراره دوباره با خانوادشون بیان تا قرارهای بعدی گذاشته بشه
gh.sana عزیز ازت ممنونم که اون تایپیک رو بهم معرفی کردی. خیلی خوب بود. بهم این کمک رو کرد تا من در آینده مثل اون خانم نباشم
دوستان منو دعا کنید تا بتونم بدون توجه به حرف دیگران یه زندگی جدید رو شروع کنم
از همگیتون ممنونم. همگیتونو دوست دارم. :46:
دیشب چندتا مورد رو برای یاد آوری می خواستم بگم،بعد دیدم اطلاعاتم کامل نیست،ارسال نکردم.الآنم که دیگه دیر
شده،هر چند که تا قبل از عقد می شه نظر عوض کرد.اگر خواستی می گم.فقط بگو خانواده خودتم مذهبین؟
می تونی به خواستگارت جواب مثبت ندی ولی بگی که باید بیشتر با هم آشنا بشیم و ببین سایر معیارهایی که برای ازدواج داری رو داره نه عجله کن برای بله گفتن نه تاخیر داشته باش باید خیلی معقولانه رفتار کنی با اون آقا صحبت کن تنهایی بیرید بیرون ببین که چه جور آدمی است برای آینده اش چه جور نقشه ای کشیده است چه قدر احساس مسئولیت نسبت به شما دارد از چه چیزهایی خوشش میاد چه قدر آمادگی ازدواج را دارد اینها خیلی مهمتر از ظاهر هستند ولی اگر ظاهر برای شما مهم است به حدی که ممکن است در آینده به همسرتان سرکوب بزنید که من بهتر از تو هستم همین الان که هیچ اتفاقی نیافتاده به خواستگارتان جواب منفی بدهید خیلی بهتر است تا اینکه بعداز ازدواج پشیمان شوید به هر حال هرکسی معیارهایی خاص خودش را داره اگر حرف اطرافیانتان برایتان مهم است و ملاکتان حرف آنها هستند در آینده دچار مشکل می شوید فقط از کمک اطرافیانتان استفاده کنید ولی در نهایت خودتان تصمیم بگیرید حتماً پیش مشاوره بروید خیلی کمکتان می کند یه مسئله که خیلی مهم است این است که ببیند که خودتان آمادگی تشکیل یک زندگی مشترک را دارید چون دنیایی متاهلی با مجردی خیلی تفاوت دارد ازدواج سراسر مسئولیت است به نظر من هم زن و هم مرد باید به سن ازدواج ( منظورم از لحاظ شعوری است نه سن ) رسیده باشد نمی شه که یک طرف به سن ازدواج رسیده باشد و طرف دیگر نه هنوز در دنیای خودش باشه این زندگی موفقی نخواهد بود. از تجربیات دیگران استفاده کن .تا خوب نشناختی اش ازدواج نکن خیلی خوب فکر کن ازدواج کردن یک طرف است و طرف دیگر که خیلی مهم است این است که چقدر این ازدواج می تونه موفق باشه
فرهنگ 27 عزیز در جوابتون باید بگم که آره خیلی خانواده مذهبی هستیم. کلا خانواده های ما آدم های مذهبی و پایبند به اصول هستند. البته من خودم در حدی هستم که فقط تکالیف واجب رو انجام میدم و وقتی این سوالو از محمد پرسیدم اونم در جواب گفت که هر تکلیفی که بر عهده من باشد رو انجام میدم ولی خب خانواده ی خودش اونطور که ما پرس و جو کردیم گفتند خیلی مذهبی هستند و حتی یکی از آشناهامون که به نحوی آشنای اونا هم به حساب می اومد خیلی ازشون تعریف کرد و گفت که ما خیلی شانس آوردیم که با این خانواده می خواهیم وصلت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fatemeh_66
فرهنگ 27 عزیز در جوابتون باید بگم که آره خیلی خانواده مذهبی هستیم. کلا خانواده های ما آدم های مذهبی و پایبند به اصول هستند. البته من خودم در حدی هستم که فقط تکالیف واجب رو انجام میدم و وقتی این سوالو از محمد پرسیدم اونم در جواب گفت که هر تکلیفی که بر عهده من باشد رو انجام میدم ولی خب خانواده ی خودش اونطور که ما پرس و جو کردیم گفتند خیلی مذهبی هستند و حتی یکی از آشناهامون که به نحوی آشنای اونا هم به حساب می اومد خیلی ازشون تعریف کرد و گفت که ما خیلی شانس آوردیم که با این خانواده می خواهیم وصلت کنیم
پس حرفی برای گفتن نمی مونه.مبارکه.