از خواسته هام وتلاش هایی که کردم خیلی زود میگذرم . چکار کنم؟؟
دوستان عزیزم سلام
راستش من ی مشکل بزرگ دارم که نمیتونم چه جوری حلش کنم؟
من نمیتونم درست و خوب با آدمها حرف بزنم و خیلی وقتها از چیزایی که خیلی زحمت کشیدم به راحتی میگذرم و نمیتونم حقمو بگیرم.
بزارید ی نمونه براتون مثال بزنم
من 33 ساله هستم
دو سال پیش بعد از 10 سال شریک کاری بودن با خواهرم چون من عقد کرده بودم و قصد شروع زندگی مشترک رو داشتم خواهرم همین موضوع رو بهانه کرد که بعد از ازدواجت نمیتونی مثل قبل کار کنی و این مدت هم تنهایی کار کرده و خسته س و تصمیم داره با یکی از دوستاش که اونم چند سالی هست مشغول بکار هست شریک بشه و بدون اینکه نظر من رو بخواد صحبت های نهایی رو با دوستش کرد و بعد از چند ماه استراحت با اون خانم شریک شد.
پروانه تاسیس و مدارک همه بنام خواهرم بود و من فقط شریک سرمایه و کار بودم.
تو این گیر و دار من با شوهرم به مشکل خوردم و برای جدایی اقدام کردم. بعد از ی مدتی خواهرم انگار احساس کرد که کار خوبی نکرده با بهانه های مختلف و اینکه ما هنوز شریک سرمایه هستیم و بیا اونجا کار کن میخواست منو برگردونه . من دو سه ماهی بخاطر نداشتن نیرو کار ورزیده کمکش کردم اما بعدش هرچی اصرار کرد و خواست من برم من دیگه قبول نکردم و فقط ازش خواستم هرموقع شرایط مالیش خوب شد سهم منو از اون شراکت قبلی پرداخت کنه.
بهم خیلی برخورده بود و توقع همچین رفتاری از خواهرم نداشتم.
اما حالاها احساس میکنم اشتباه کردم و نباید انقدر زود و بدون هیچ حرفی کارمو رها میکردم.
گاهی وقتها حس میکنم بیش از انداره منفعل هستم و کسی منو اصلا حساب نمیکنه .
این بدترین موردش بود اما اتفاقات دیگه هم برام افتاده که کنار کشیدم
اما نمیدونم واقعا رفتار درست در این مواقع چیه؟؟
میخوام تغییر کنم میشه دوستان راهنمایی کنند