آیا ارسال یک ایمیل بعد از یک سال جدایی کار درستیه ؟
سلام دوستان
فکر می کنم خیلی از دوستان جریان من و بدونن، مخالفت خانواده پسر و جدایی بعد از 3 سال و نیم رابطه... راستش حدود یکسال ازین جریان میگذره و من تقریبا با این قضیه کنار اومدم و در واقع موقع جدایی بعد از کلی تلاش و کلنجار از طرف من برای برقراری رابطه و نگرفتن نتیجه سکوت بزرگی کردم و بدون اینکه حرف خاصی بزنم خطمو خاموش کردم و تمومش کردم ، اما همه چیز و توی خودم ریختم سپردم به سرنوشت که انتقامم و بگیره و چندبار همین جا تاپیک زدم و قصد انتقام داشتم که با کمک دوستان بیخیال شدم ... اما چند بار مشاور حضوری رفتم و بخاطر خشونت و پرخاشگری که بعد از اون قضیه در من بوجود اومده بود و حتی سرزدن رفتارهای کنترل نشده از طرف من در مقابل خانوادم ، مشاور پیشنهاد داد که برای اینکه تخلیه بشم از یه شماره ناآشنا تماس بگیرم و هرچی تو دلمه رو سرش خالی کنم و قط کنم اما من نتونستم قبول کنم و حتی بهم گفت یه ایمیل بزن و توی چند خط بگو که نمیبخشیش و بخدا واگذارش می کنی اما در واقع بخدا واگذارش نکن... بازهم من نپذیرفتم و بهم گفته شد از طرف بعضی اطرافیام که تا وقتی این خشم درونی رو داری ممکنه دچار بیماری حتی بشی و متاسفانه من دچار بیماری های اعصاب استرس و حتی درد قلب شدم .... میخواستم دوستان کمکم کنن آیا کار درستیه من یه ایمیل بزنم و حرف هایی که تو دلمه رو بگم؟؟ این رو هم بگم که اون بعد از رفتن من هیچ عکس العملی نشون نداد و هیچ اثری ازش پیدا نشد....