-
زن دوم بشم یا نه ؟؟؟
من 33 سالمه و با مردی اشنا شدم که قرار بود توافقی جدا بشن ولی خانمش موافقت نکرد و دو تا بچه داره و میگه نمیخواد جدا بشه نزدیک یه ساله که اصلا کاری به هم ندارن یه خونه شمال داره که یه ماه عید و سه تا چهار ماه اونجاست و این اقا میگه که به هیچ عنوان رابطشون درست نمیشه ولی به خاطر بچه هاش نمیتونه طلاقش بده حالا به من یگه خانم نمی مونه اینجا ولی معلوم نست که بره شمال زندگی کنه .حالاه ماد بیاد خواستگاری (البته خانواه امون از رابطه ماخبر دارن ) یه شرط داره اونم اینه که یه شب پیش من باشه و یه شب پیش بچه هاش تا وقتی که خانمش نرفته شمال.
اختلافشون به خاطر اخلاق بد زنشه .این اقا از همه لحاظ خوبه فقط مشکلش اینه
لطفا مشاوره بدین به من
من این اقا را خیلی دوست دارم و او هم منو دوست داره
چه کار کنم ؟
کسی هست که توی چنین شرایطی قرار گرفته باشه
زن دوم بشه میخوام در مورد سختیهاش به من بگید
-
سلام
عزیزم به نظرم زندگیت رو روی ویرانه های زندگی یکی دیگه بنا نکن .
اون آقا اگه واقعا درست می گفت مثل خیلی از آدمهای دیگه اول کاملا جدا می شد بعد با شخص دیگه ای آشنا میشد.
این نشون میده که خیانت براشون کار آسونیه ... یعنی به جای انکه بیاد مشکلات بین خودش و خانمش رو اصلاح کنه اومده به نفر دوم روی آورده و محبت و احساساتی که باید تو زندگیش خرج شه خرج شما می کنه.
از کجا معلوم که این کار رو باز تکرار نکنه و اگر با شما دچار مشکل شه نره سراغ نفر سوم ؟
بعدش اچرا اینقدر ساده ای که باور می کنی همه حرفاشو ؟ اونایی که می یان خیانت کنن همه میگن زن اولمون مشکل داره اخلاقش بده هیچ وقت نمی یان بگن خانوم ما خوب بوده بساز بوده و خوشی زده زیر دلم و هوس جوونی کردم اگه خانومش بد بود چرا همون اول ازش جدا نشد و چرا ازش دو تا بچه داره ؟
- - - Updated - - -
شما می تونی با یه فرد مجرد ازدواج کنی که فقط مال خودت باشه
نه اینکه یه شب پیش تو یه شب پیش همسر اولش
-
سلام مرسی از راهنماییت
ادم هوس بازی نیست مقید خیرخواه
یه ساله که رابطشون خیلی بد شده اینوخواهرش گفته
نیاز به همفکری دارم
-
-
-
راستی لینک سوم و چهارم مال یه نفر هست که بعد از نتیجه گرفتن اومده دوباره شرایط زندگیش رو گفته بهتره بخونی
- - - Updated - - -
یه آدم که همه جوره بد نمیشه یا همه جوره خوب !!!
خب ممکنه خیرخواه باشه اما تنوع طلب هم باشه اینا رو با هم اشتباه نگیر
آدم که همه خصلتهاش بد نمیشه....
ممکنه یه نفر هرزه باشه اما به مردم خیلی کمک مالی کنه ....
این یه مثال بود
-
سلام ....:72:
عزیزم یکم بیشتر توضیح بده...مثلا چند وقته که این آقا رو میشناسی؟؟ چقدر خودش رو میشناسی؟
چقدر تو جریان زندگی این آقا با همسرش هستی؟؟
-
سلام
یه کم از خودت بگو
چرا تا حالا ازدواج نکردی؟
-
اخه دختر خوب تو فقط 33 سالته به نظرت زود نیست داری خودت میندازس توی یه زندگی مشکل دار!
فکر کردی زندگی با مردی که زن و چندتا بچه داره راحته؟
میدونی اگه زنشو طلاق نده وبخواد باهاش زندگی کنه هردوتاتون میشین خار چشم همدیگه ممکنه چه درگیریها و تنشهایی بینتون به وجوود بیاد؟!
به نظرم همش احساسی داری تصمیم میگری اون اقا به جای این تنوع طلبی و به جای اینکه دنبال زن جوون و جدید بگرده بهتره بره انرژیش صرف بازسازی زندگیش بکنه.
تو خودتو از زندگیش بکش بیرون ببین چجور برمیگرده پیش زن وبچه اش.
مردا سر خودخواهی و هوسبازیشون هزار یه انگ به زن بیچارشون میزنن تا بتونن به خواسته کثیفشون برسن!!!!!
بهتره این قدر خودتو حقیر و زندگیت با ریسک بسیار بالا شروع نکنی اونم به خاطر ادمی که هیچ اعتباری به فرداش نیست!
-
سلام . متاسفم که توی همچین شرایطی هستید . به خاطر خدا از این ارتباط بیرون بیا . به خاطر اون بچه های بیگناه از زندگیشون بیرون بیا . مطمئنم خدا برات جبران میکنه . عزیزم میدونی در صورتی که همسر یه خانم دوست دختر داشته باشه اخلاق خانم خیلی بد میشه ؟