دو دلی در گرفتن تصمیم برای ازدواج
سلام.من 5 سال با یه خانم دوست هستم.ایشون اخلاقش از اول خیلی خوب نبود.توهین میکرد،هم به من هم به خانوادم،بد اخلاق بود،حساس..مثلا تا حدی که نمیتونست ببینه من جایی هستم و داره بهم خوشمیگذره.خلاصه بگم بد بین بود.سال دوم من نتونستم تحمل کنم و بهم زدیم.بعد از 6 ماه پیام میداد که من خوب شدم و از این حرفا،منم گفتم باشه،یه فرصت دیگه بهش بدم.آخه هم دوستش دارم،هم موقعیتش واسه ازدواج واقعا خوبه،خانواده خوبی هم داره.خلاصه ما باز باهم بودیم تا 2ماه ک دیدم باز همون اخلاقارو داره فقط فوهش نمیده،دویاره بهم خورد.دوباره 1ماه بعد با هم بودیم.اینبار من سوختمو ساختم.تا حدی که میگفتم شب که میخوابم صبح بلند میشم اینا همش خواب بوده باشه.دیگه دلو زدیم به دریا و با خانوادم 2،3 جلسه ای با خانوادش قرار گذاشتیم صحبت کردیم.تا اینکه من باز فکر آینده کردم و جا زدم.دیگه کلی جنگ و دعوا و مشکل داشتیم...باز دوباره من میدیدمش دلم میلرزید،باز جسته گریخته بهم اس میدیم،اینرار دوباره گفت من خوب میشم،دیگه تصمیم بگیر...ولی من دیگه ایندفعه بر خلافه اینکه دوسش دارم و واقعا شرایط عالی داره نمیتونم تصمیم بگیرم.میترسم خوشبخت نشیم.دارم روانی میشم،کمکم کنید.اینم بگم که من 8ماه ازش کوچیکترم