اگه میتونستم خواسته هامو به همسرم بگم مشکلاتم حل میشد!!!( لطفا بگید واقعا اشتباه از منه؟)
سلام دوستان عزیز لطفا با راهنماییهاتون کمکم کنید تا بتونم مشکلاتمو حل کنم ازتون ممنون میشم من سه ساله که ازدواج کردم.23سالمه و همسرم 28سالشه. دانشجو هستم وهمسرم کارشناسیشو تموم کرده...
تقریبا 2سالیه که همسرم از خانوادم گله میکنه.همش میگه چرا خونوادت هیچ کاری واسم نمیکنن؟ چرا بهم زنگ نمیزن؟ن چرا حال زندگی تو رو از من نمیپرسن؟خانوادت تورو نمیخوان.وقتی ازدواج کردی هیچ مسئولیتی نسبت به خانوادت نداری دیگه اومدی خونه شوهرو از این حرفا.همش میگه من واسه خانوادت فیلم بازی میکنم فک نکن اگه میگم میخندم واقعیه..من اونارو از زندگیم حذف کردم اصلا واسم مهم نیستن بهشون فکرم نمیکنم وخیلی چیزای دیگه خیلی زود عصبانی میشه دادو بیداد راه میندازه. بهم میگه همش باید ازم بخاطر کمک هایی خونوادم بهمون میکنن تشکر کنی.حداقل ماهی یکبار واسم یاد آوری کن و بگو دستشون درد نکنه این کارو کردن اون کارو کردن و یادت باشه که خانواده خودت واسمون هیچ کاری نکردن و هیچوقت تعصب خانوادتو نکش اونا تورو نمیخوان....
بیشتر مشکلاتمون سر خانواده اس....اصلا خانواده منو قبول نداره
اما مشکل زندگی خودمون اینه که هکه چیز نظر شوهرمه من مث یه عروسک هرجوری که اون بخواد باید بپوشم بخورم برم بیام یعنی همه چیز......استرسم خیلی زیاد شده دارم دیوونه میشم همیشه بهم میگه تو هیچی نمیفهمی .خیلی احساس حقارت میکنم. اگه سوالی بود بپرسید ؟فقط خواهش میکنم کمکم کنید