امیدوار66 گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
مشخصه که رنج زیادی را تحمل می کنی و اذیت می شوی و حق هم داری . بسیار کار خوبی کردی که راه مشاوره را در پیش گرفته ای و من توصیه می کنم که حتماً حضوراً نزد یک روانشناس بالینی برو
از سن و سال و موقعیت تحصیلی و کاری و خانوادگیت اطلاعاتی ندادی . این اطلاعات کمک می کند در راهنمایی بهتر .
عجالتاً آنچه به نظر بنده می رسد در شما « توهم ترس » وجود دارد ، ترس از افشا شدن ..... شما در درون خودت خودت را قبول نداری ، نسبت به خودت احساس و پنداره ای منفی داری و گرفتار یک احساس گناه پیوسته هستی ، اما در عین حال با این وضعیت کنار نیامده و نپذیرفته ای و یک تعارض را شکل داده ، یعنی در درون نسبت به خودت قضاوت مثبت نداری و خودت را پر خطا می بینی اما در برون برعکس آن را تلاش داری ، یعنی خود برتر بینی در رابطه و رفتار با دیگران داری . ....
آن قضاوت منفی درونی موجبات حالتی به نظر من البته خفیف از احساس حقارت را فراهم کرده که برای فرار از آن ، در رابطه با دیگران ولو در حد قضاوتهای ذهنی هم شده تحقیر را در پیش گرفته ای چرا که گاه احساس حقارت در افرادی که به شدت با آن درگیر و از آن بطور ناخودآگاه فراری هستند و این وضعیت خود را نشناخته و راه علاج درست را طی نمی کنند، سر به تکبر و تحقیر دیگران یا حتی گاه خود شیفتگی میزند ....
اینکه شما در همه موقعیتی احساس می کنی دیگران شما را می بینند و مهم اینه که منفی می بینند ، به احتمال قوی به آنچه گفتم بر می گردد ، که البته اگر سن خود را ذکر می کردی مطمئن تر می شد نظر داد
در خصوص ریشه این وضعیت نیاز به مراجعه به روانشناس و روانکاوی هست . اما به نظرم با شناخت درمانی و در پی آن رفتار درمانی می توانی بر این حالت غلبه کنی و پنداره خود را بازسازی مثبت داشته باشی و .....
موفق باشید .