نوشته اصلی توسط negar_a
1- مثلا وقتی توی رانندگی یا توی خیابونیه غریبه و یه آدم گذری به من توهین می کنه:324:...... همه مردم و حتی همراهانم به جای اینکه به توهین کننده نگاه بد بکنن، طوری به من نگاه می کنن که انگار کاری کردم که مستحق چنین توهینی باشم. اون موقع من نمی دونم چیکار کنم؟ اون که گفته و رفته........
2- مثلا توی دوستان و فامیل. ما یه فامیل داریم نوبتی با همه چپ می افته و با تمام اطرافیان حداقل یک بار رو دعوا کرده. مثلا من وقتی بهش سلام می کنم و اون جواب نمی ده، بقیه منو یه جوری نگاه می کنن که انگار من ضایع شدم یا من دارم منت اون رو می کشم.....نمی دونم باید چه برخوردی بکنم؟ یا مثلا یه روز دوستم یه گذشتی کرد و من هم بهش گفتم که تو چه دختر بخشنده ای هستی و اون فکر کرد دارم مسخره اش می کنم و توی راهروی دانشگاه بلند بلند شروع کرد سر من داد زدن:97:. من چیزی بهش نگفتم و وقتی دیدم داد زدنش تموم نمی شه از اونجا رفتم. فرداش توی راه خونه که دوتایی تنها بودیم ازام عذر خواهی کرد، ولی بچه های دانشگاه که اونجا نبودن ببینن...
3- مثلا همسرم هر وقت عصبانی می شه (متوسط هر دو ماه یکبار) هر جا که باشیم هر چی از دهنش در میاد میگه فحش های بد می ده، تمام زندگیمون رو زیر سوال می بره و تمام کارهایی که براش کردم رو بی ارزش می کنه، بعدش هم می گه ببخشید عصبانی بودم"همون بزن بکش بگو ببخشید"، انقدر می گه ببخشید که مجبور بشم بپذیرم ولی ته دلم تا مدتها ناراحتم و اونهایی که این حرکت اون رو دیدن دیگه اون احترام سابق رو برای من ندارن. نمی دونم توهین های همسرم رو چطور جواب بدم؟:47: