-
RE: RE: +سری چهارم صندلی داغ!!
خانم غزال به صندلی داغ خوش آمدید:72:
1- فکر کنم قراره وکیل بشید ، با پیشنهاد رشوه ( از نوع کلانش) وکیل کسی میشید ؟
2- اگه کسی رو بشناسید که بی گناه و مظلوم واقع شده باشه اما توان پرداخت حق وکالت نداشته باشه ، وکالتش رو قبلو میکنید ؟
3- با توجه به اینکه خیلی مدافع همجنسان گرامی ، هستیدتا چه حدی به یک همجنس در امر وکالت کمک میکنید ؟
4- کی ازدواج کردید ؟
5- جدی گفتید که یه پسر 5 ساله دارید ؟ اسمش چیه ؟
6- ظاهر و باطن چجوری باید با هم بخونه ؟
7- میشه عاشق کسی باشی اما به خواسته هاش توجه نکنی ؟
8- سوال 7 رو در مورد خدا ( کسی که عاشقش بشی) جواب بده .
تشکر میکنم که جواب میدی :72:
-
RE: +سری چهارم صندلی داغ!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
دست شما در نکنه؛حالا دیگه من شدم....؟!:311: من کدوم یکیشون هستم؟
کیوان:
http://www.pic4ever.com/images/mocantina.gif
دوستان،این نوه های من تا حدود 4 هفته دیگه دختر یا پسر بودنشون مشخص میشه:303:فعلا" بی خیال اسم؛
یکی بیاد این پست من رو حذف کنه!خارج از محتوا پست زدم:311:
سلام كيوان خان شما اون وسطيه هستي كه بين طرز فكر هاي مختلف اين همه عضو تالار همدردي گير كردين.....:311: و چاره اي هم ندارين....
ببخشيد اين سواله يا جوابه يا تذكر!؟يا تشويق؟ ساقي جان موضع رو مشخص كن لطفاhttp://www.pic4ever.com/images/balloons.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
خانم غزال به صندلی داغ خوش آمدید:72:
1- فکر کنم قراره وکیل بشید ، با پیشنهاد رشوه ( از نوع کلانش) وکیل کسی میشید ؟
سوالتون ابهام داره....معمولا رشوه رو به قاضي ميدن و گه بخوان به وكيل بدن به وكيل طرف مقابل ميدن كه پرونده ي طرف رو و مدارك رو بفروشه و ديگه هيچي براي دفاع از موكلش نداشته باشه تا دادگاه به نفع اين كسي كه رشوه داده تموم بشه...در اين صورت هم بنده به هيچ عنوان موكل خودم رو به كس ديگه اي نميفروشم:160:
2- اگه کسی رو بشناسید که بی گناه و مظلوم واقع شده باشه اما توان پرداخت حق وکالت نداشته باشه ، وکالتش رو قبلو میکنید ؟
ايشالا حتما.....مخصوصا خانم هايي كه مورد ظلم قرار گرفتن:303:
3- با توجه به اینکه خیلی مدافع همجنسان گرامی ، هستیدتا چه حدی به یک همجنس در امر وکالت کمک میکنید ؟
تا حدي كه بتونه به حقي كه داره و ازش گرفتن برسه...البته ر مورد مردها هم كمك ميكنم البته خانم ها معمولا بيشترين ضربه رو از همجنسان خودشون ميخورن....تا اقايون محترم:324:
4- کی ازدواج کردید ؟
من در حال حاظر مدت2 ساله كه عقد كرده هستم....ازدواج يوخ:311:
5- جدی گفتید که یه پسر 5 ساله دارید ؟ اسمش چیه ؟
من؟؟نه؟؟؟؟از پسر بچه بدم مياد اگه بچه ام پسر بشه خودكشي ميكنم.........نههههههههههه گفتم يه دختر خاله 5 ساله پرحرف دارم....پسرم در واقع گربه امه....اسمش سي سي هستhttp://www.pic4ever.com/images/1304.gif
6- ظاهر و باطن چجوری باید با هم بخونه ؟
به نظر من اگه ادم عمدا اين دو تا رو عوضنكنه ....خودشون با هم هماهنگ ميش...يعني خدا هماهنگشون كرده اما بعضي ادما هستند كه دوست دارن ظاهرشون يه جور ديگه باشه....متاسفانه
7- میشه عاشق کسی باشی اما به خواسته هاش توجه نکنی ؟
شدنش كه ميشه:311:اما بلاخره طرف اعتراض ميكنه ميگه تو كه منو دوست داري چرا به حرفم گوووووووووش نميدي؟
8- سوال 7 رو در مورد خدا ( کسی که عاشقش بشی) جواب بده .
خب هر كس تا حدي كه براش امكان داره و از پسش بر مياد سعي ميكنه اين دستورات رو اجرا كنه.....كم و زيادش هم به خود خدا مربوطه....خدارو شك كه خدا خيلي بزرگوار و بخشنده اس وگرنه......اي بابا....بيخي
-
RE: RE: +سری چهارم صندلی داغ!!
سلام بر دوستان..
خب ما سرگرم امتحانات ترم بودیم..به هرحال غزاله گرامی بخاطر دیرکرد پوزش می طلبم.
سوالات چهار گزینه ای:
1>علم بهتر است یا ثروت؟
الف)ثروت ب)هردو ج)علم د)هیچ کدام
2>بهترین دوست انسان چیست؟
الف)دوست انسان ب)کتاب د)خودش د)......
3>غزاله گرامی اولین اقدام در جهت کمک به فرزندان طلاق چسیت؟
الف)پنهان ساختن موضوع طلاق از آنان ب)کمک های مالی ج)انان را از موضوع طلاق مطلع کنیم د)آنان را رها کنیم
4>کدام گواهینامه شخص را از آسیب های فردی و اجتماعی می رهاند؟
الف)گواهینامه آشپزی ب)گواهینامه رانندگی ج)گواهینامه ازدواج د)گواهینامه طلاق
5>پیتزا چلوکباب چگونه غذایی هست؟
الف)خمیر پیتزا همرا با کباب ب)نمی دانم ج)ترکیبی از پیتزا و کباب د)بازهم نمی دانم
6>کدام شکلک را می پسندی؟
الف) :310: ب):160: ج):323: د):311:
7>اصل فرصت ها چه می گویند؟
الف)قرار نسیت کسی را تکرار کنی ب)تو فرصتی برای دنیا هستی ج)زمان در حال گذر است د)هر سه مورد
تکمیلی
8>غزاله گرامی اولین وظیفه یک دامپزشک ..................است.
9>دو ویژگی خانواده خوشبخت............ و ............... است.
تشریحی
10>غزاله عزیز به نظرتان افرادی که علاقه فراوانی به نگهداری حیوانات دارند در واقع از اصل "انتقال" استفاده می نمایند؟(اصل انتقال:: اصلی که ما به وسیله انان لذت ها و عشق های واپس زده و ناارضا خود را به اجسام بی جان و جاندار از نوع دیگر انتقال می دهیم)؟؟
11>در سوال 10 ..اگر پاسختان "خیر" است لطفا بگویید آیا در ایران انجمنی را برای دفاع از حقوق حیوانات می شناسید؟
12>تالار همدردی چه هدفی را دنبال می کند و چرا؟
13>غزاله گرامی به نظرتان آیا اعضا بخصوص مدیران همدردی در پاسخ دهی به مراجعان تا چه حدی موفق بوده اند؟؟
14>بهترین راهنمایی ها از چه کسانی و در چه جهتی است؟
15>اگر همسرتان روزی به شما بگوید "باید مدتی از هم دور باشیم مثلا به سفری برود" اولین واکنش شما چه خواهد بود؟
16>به نظرت آیا آقایان و خانم های تالار نسبت به یکدیگر جبهه مخالفی دارند؟اگر این گونه است بهترین راه حل شما برای رفع این مشکل چیست؟
17>یک توصیه به تمامی اعضا تالار بخصوص این بنده حقیر بفرمایید>
...................
با سپاس از لطف شما:72:
-
RE: +سری چهارم صندلی داغ!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر دوستان..
خب ما سرگرم امتحانات ترم بودیم..به هرحال غزاله گرامی بخاطر دیرکرد پوزش می طلبم.
ان شالا كه همه امتحانا رو با نمره 20 پشت سر بذاري
سوالات چهار گزینه ای:
1
>علم بهتر است یا ثروت؟
الف)ثروت ب)هردو ج)علم د)هیچ کدام
ثروت
2>بهترین دوست انسان چیست؟
الف)دوست انسان ب)کتاب د)خودش د)......
دوست هاي صميمي و عشقولانه خودم
3>غزاله گرامی اولین اقدام در جهت کمک به فرزندان طلاق چسیت؟
الف)پنهان ساختن موضوع طلاق از آنان ب)کمک های مالی ج)انان را از موضوع طلاق مطلع کنیم د)آنان را رها کنیم
بستگي به سن بچه داره...به نظر من اگه خيلي بچه باشه كه هيچ اما اگه مثلا 4 يا 5 سالشه نبايد با دروغ و كلك كه بابات رفته مسافرت يا بابات فلان شده موضوع رو پنهان كرد بايد به زبوني كه براش قابل فهم باشه هش بگيم كه مثلا مادرت با پدرت دوستهاي خوبي نبودن و بايد از هم جدا زندگي كنن...
در واقع بايد واقعيت رو تا حدي كه بهشون ضربه نزنه بهشون گفت....البته من با دخالت بچه هاي كم سن در بحث هاي اوليا كاملا مخالفم اين كه از هم بد ميگن و ميخوان ذهن بچه رو نسبت به طرف مقابل شستشو بدن...معمولا هم خانم ها مخ بچه هاشونو ميزنن در حاليكه بايد قبول كنن اين مرد همسر خوبي براي من نيست اما براي بچه ام پدره......
البته ماشالا ماشالا بچه هاي امروزي از 2 سالگي مفهوم همه چيو ميدونن......خدا به خير كنه........
4>کدام گواهینامه شخص را از آسیب های فردی و اجتماعی می رهاند؟
الف)گواهینامه آشپزی ب)گواهینامه رانندگی ج)گواهینامه ازدواج د)گواهینامه طلاق
به قول يكي از استادهاي محترم بنده...." ما فله اي به دنيا مياييم...فله اي بزرگ ميشيم....فله اي ازدواج ميكنيم....فله اي بچه دار ميشيم.....بعد هم ميميريم....بدونه اينكه مهارتي رو براي انجام هر كدومشون بلد باشيم......"
به نظر من از همه اينها مهمتر ازدواجه....بايد يه امتحان قبل از ازدواج از همه بگيرن.....سواد افراد جامعه ما راجع به مهارت هاي همسرداري در حد افتضاحه.....خانم نميدونه با شوهرش چه طوري بايد حرف بزنه چه برسه به.....!!!
5>پیتزا چلوکباب چگونه غذایی هست؟
الف)خمیر پیتزا همرا با کباب ب)نمی دانم ج)ترکیبی از پیتزا و کباب د)بازهم نمی دانم
پيتزايي كه به جاي موادي مثل سوسيس و قارچ و.....از تكه هاي كباب درست شده...من اصولا غذايي كه عجيب الخلقه باشه نميخورم..چون به جونم علاقه دارم:311:
6>کدام شکلک را می پسندی؟
الف) :310: ب):160: ج):323: د):311:
:310::311:هر دو
7>اصل فرصت ها چه می گویند؟
الف)قرار نسیت کسی را تکرار کنی ب)تو فرصتی برای دنیا هستی ج)زمان در حال گذر است د)هر سه مورد
اقا اجازه؟هر سه مورد اقا........:310:
تکمیلی
8
>غزاله گرامی اولین وظیفه یک دامپزشک ..................است.
نجات هر حيووني در هر شرايطي با هر امكاناتي
9>دو ویژگی خانواده خوشبخت............ و ............... است.
صداقت بين افراد خانواده و........درك متقابل و..........تعادل در تمام نظام خانواده.....شد سه تا
تشریحی
10
>غزاله عزیز به نظرتان افرادی که علاقه فراوانی به نگهداری حیوانات دارند در واقع از اصل "انتقال" استفاده می نمایند؟(اصل انتقال:: اصلی که ما به وسیله انان لذت ها و عشق های واپس زده و ناارضا خود را به اجسام بی جان و جاندار از نوع دیگر انتقال می دهیم)؟؟
احسان با همكاري يكي از استاداي روانشناسي دانشگاه تهران يه پروژه تحقيقاتي درباره همين موضوع انجام داده بود...جال بود اكثر كسايي كه حيوون خونگي داشتن به نوعي مشكل داشتن البته مشكلاتشون درجه بندي شده بود...الان دقيق يادم نيست....البته من حيوونا رو دوست دارم اما بهشون وابسته نيستم...الان 4 روزه كه پسرم نيومده و نديدمش:311:
11>در سوال 10 ..اگر پاسختان "خیر" است لطفا بگویید آیا در ایران انجمنی را برای دفاع از حقوق حیوانات می شناسید؟
هيچ چيز مطلق نيست....شادي كسي حيوون هم داشته باشه اما اصل انتقال راجع بهش صدق نكنه....برعكسشم هست....كلا امكان داره اما صد در صد نيست...
در ايران هم انجمن حمايت از حيوانات تحت نظر انجمن جهاني حمايت از حيوانات وجود داره اما با كارشكني هاي مسوولين متاسفانه با مشكلات زيادي مواجهه...از جمله كمبود بودجه....بنده هم يكي از اعضاي اين انجمن بودم و از نزديك شاهد تلاشهاي جناب اقاي دكتر ال داوود و جناب تقاي جوالچي بودم....متاسفانه هيچ مرجع ازشون حمايت نميكنه!!
12>تالار همدردی چه هدفی را دنبال می کند و چرا؟
كمك به حل مشكلات جزئي افراد و جلوگيري از حادتر شدن مسئله....به نظرم تالار برمبناي پيشگيري اداره ميشه.....هميشه پيشگيري بهتر از درمانه....متاسفانه بنا به دلايل زيادي مرم ما از مشور و روانشناس واهمه دارن....اين محيط مجازي به همه اين فرصت رو ميده كه براي يكبار هم شده لذت مشورت گرفتن رو امتحان كنن.....و چه بسا ترسشون از مشورت هم كمتر بشه
13>غزاله گرامی به نظرتان آیا اعضا بخصوص مدیران همدردی در پاسخ دهی به مراجعان تا چه حدی موفق بوده اند؟؟
موفقيت اعضا و مديران رو وابسته به اطلاعاتي ميدونم كه كاربر ارائه ميده...بستگي داره كاربر چه ميزان اطلاعات و با چه ميزان صحت به تالار مراجعه كنه....بارها ديدم كه دوستان با اطلاعات ناقص و جزئي انتظار معجزه و غيب گويي اعضا و مديران رو دارن كه عملا غير ممكنه.....در كل تالار در رابطه با كمك به مراجعين خيلي خوب عمل ميكنه...مگر اينكه طرف خودش به توصيه ها عمل نكنه و به گفته هاي دوستان محل نذاره......
14>بهترین راهنمایی ها از چه کسانی و در چه جهتی است؟
خود شما يكي از افرادي هستي كه مشخصه كاملا تمام ابعاد مشكل رو بررسي ميكني بعد جوواب ميدي....مدير تالار هم هميشه يه راه جديد پيشنهاد ميدن.....خانم آني هم با تجربه فراوانشون هميشه به داد اعضا ميرسن....فرشته مهربان هم وقتي دور از تعصبات خاصشون نظر ميدن نظرات فوق العاده اي دارن....نكته سنجي فرشته واقعا برام جالبه
15>اگر همسرتان روزی به شما بگوید "باید مدتی از هم دور باشیم مثلا به سفری برود" اولین واکنش شما چه خواهد بود؟
نقاب جان اين اتفاق در اينده اي نزديك خواهد افتاد...كاري از دستم بر نمياد....مجبورم تحمل كنم....براي يه زندگي خوب بايد تلاش كرد
16>به نظرت آیا آقایان و خانم های تالار نسبت به یکدیگر جبهه مخالفی دارند؟اگر این گونه است بهترین راه حل شما برای رفع این مشکل چیست؟
نه اين طور نيست.....همه هدفشون كمك به مراجعينه...و مباحثي كه مطرح ميشه بيشتر در تاپيك هاي طنز و لطيفه اس.....هر زني و هر مردي بلاخره با جنس مخالفش برخورد خواهد كرد...چه بهتر كه با تعامل در محيط هاي مجازي ترس و وحشت ازدواج و رابطه هاي مرد و زن رو كمتر كنيم
17>یک توصیه به تمامی اعضا تالار بخصوص این بنده حقیر بفرمایید>
بنده حقير!!؟؟اين بي احترامي به شخصيت بزرگ برادر عزيزم صابر رو نميبخشم....
شما لايق بهترين ها هستي و حتم دارم به هر چي اراده كني ميرسي.....
براي همه اعضاي تالار هم كمي شكيبايي كمي خوش بيني.....مقدار زيادي شادي.....خنده...از خدا ميخوام.......
و از خدا ميخوام بد بيني ها و كدورت ها رو محو كنه.....
با سپاس از لطف شما:72:
-
RE: سری چهارم صندلی داغ!!
غزاله جون خسته نباشی!
1. اول توضیح بده که بی دل رو این برانکارد داره چیکار میکنه؟ نکنه...؟!
http://www.pic4ever.com/images/stretcher.gif
2. اولین بار رو کره زمین خنده بود یا گریه؟ و توسط چه کسانی اتفاق افتاد؟
3. چرا احسان بهترین مرد تو کهکشان راه شیریه؟ یعنی چه خصوصیاتی ایشونو از همه مردهای کهکشان بهتر کرده؟
4. چرا صندلی داغ 3 روزه؟ پیشنهادت راجع به مدتش چیه؟
5. چرا کیوان 24 ساعت خدا تو تالاره؟ وقتی تو تالار نیست کجاست؟
6. پشه ها روزا کجا میرن؟
7. چرا مردها کت شلوار قرمز نمیپوشن؟
8. نظرت راجع به برنامه های تلویزیون چیه؟
9. چرا آقایون اینقدر به فیلمهای ترسناک و خشن علاقه نشون میدن؟
10. کلا در فیلم و ادبیات چه ژانری شما رو بیشتر جذب میکنه؟
11. چرا اونقدر تو این تالاری؟
12. اگه یه روز ( خدایی نکرده) احسان بهت خیانت کنه بازم همینقدر عاشقش خواهی بود؟ یا نه نظرت عوض میشه؟
13. خط قرمزهات تو زندگی و همینطور برا احسان کدوماست؟
14. از مرگ میترسی؟ چه چیزهایی تو این دنیا هست که که برات جذابه و تو رو شیفته زتدگی میکنه؟
15. نظرت راجع به صندلی داغ بی دل و کلا بی دل چیه؟
16. اگه مجبور باشی فقط یکی رو انتخاب کنی، کدومو انتخاب میکنی و چرا؟
1. یه سامورایی که هرگز نمیخندد
2. یه نفر که دایم تریپ غم و ماتمه
3. یه نفر که همه چیزو به شوخی میگیره
17. در وصف تک تک اعضای تالار هرکدوم یه شعر بگو
فعلا تا اینجا بسه!:82:
-
ميام و جواب ميدم بيدل جان الان كمبود وقت دارم دلبندم داره مياد من اماده نيستم....زود ميام جوابتو ميدم:46:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
غزاله جون خسته نباشی!
1. اول توضیح بده که بی دل رو این برانکارد داره چیکار میکنه؟ نکنه...؟!
http://www.pic4ever.com/images/stretcher.gif
2. اولین بار رو کره زمین خنده بود یا گریه؟ و توسط چه کسانی اتفاق افتاد؟
بدون شك خنده بوده....چون حوا آدم رو ديد و عاشقش شد:311:
3. چرا احسان بهترین مرد تو کهکشان راه شیریه؟ یعنی چه خصوصیاتی ایشونو از همه مردهای کهکشان بهتر کرده؟
اووووووه خيلي زياده..مهربونه...عشقولانه و رمانتيكه...تعادل بين كودك درونش و بالغ درونش هميه برقراره...دروغ نميگه....چشم چرون نيست...قلبش پاك و باخداست....از همه مهمتر عااااااااااااااشقمه
4. چرا صندلی داغ 3 روزه؟ پیشنهادت راجع به مدتش چیه؟
ميتونه يه هفته باشه كه حالشو ببريم
5. چرا کیوان 24 ساعت خدا تو تالاره؟ وقتی تو تالار نیست کجاست؟
طفلي كيوان بايد باشه ديگه...ناظم يعني همين...نديدي ناظم مدرسه هميشه توي حياط مدرسه واميسته وقتي هم كه نيست توي دفتر نشسته و دورادور مراقبه بچه هاست!؟؟
ولي كيوان وقتي نيست لابد داره مطالعه ميكنه يا درس ميخونه و به نوه هاش ميرسه....
6. پشه ها روزا کجا میرن؟
گوشه اتاق نزديك به سقف قايم ميشن تا شبا بيان حالتو بگيرن
7. چرا مردها کت شلوار قرمز نمیپوشن؟
به همون دليلي كه خانما لباس عروس نارنجي يا فسفري نميپوشن
8. نظرت راجع به برنامه های تلویزیون چیه؟
چرند+پرند+مزخرف(البته به جز سريال سرآشپز)
9. چرا آقایون اینقدر به فیلمهای ترسناک و خشن علاقه نشون میدن؟
منم دوست دارم فيلم ترسناك ببينم:311:
10. کلا در فیلم و ادبیات چه ژانری شما رو بیشتر جذب میکنه؟
عشقولانه
11. چرا اونقدر تو این تالاری؟
خودمم نميدونم دوسش ميدارم
12. اگه یه روز ( خدایی نکرده) احسان بهت خیانت کنه بازم همینقدر عاشقش خواهی بود؟ یا نه نظرت عوض میشه؟
بله؟؟ديگه نه تنها عاشقش نيستم بلكه ميكشمش
13. خط قرمزهات تو زندگی و همینطور برا احسان کدوماست؟
دروغ....كلك....خيانت....پنهون كاري....واي چه سوالي بودا مغزم پوكيد:311:
14. از مرگ میترسی؟ چه چیزهایی تو این دنیا هست که که برات جذابه و تو رو شیفته زتدگی میکنه؟
كيه كه بگه نميترسم؟همه چي برا جذابه....همه زيباييها....همه خوبي ها....همه چي....
15. نظرت راجع به صندلی داغ بی دل و کلا بی دل چیه؟
نظري ندارم راجع به صندلي داغ اما بي دل ....پر شور و پر از هيجان...خيلي انرژي داري دختر....
16. اگه مجبور باشی فقط یکی رو انتخاب کنی، کدومو انتخاب میکنی و چرا؟
1. یه سامورایی که هرگز نمیخندد
2. یه نفر که دایم تریپ غم و ماتمه
3. یه نفر که همه چیزو به شوخی میگیره
نفر 3ام رو به بقيه ترجيح ميدم...البته اينجا انتخاب بين بد و بدتر مطرحه وگرنه ادمي كه همش شوخي ميكنه هم غير قابل تحمله هااااااااااااااا
17. در وصف تک تک اعضای تالار هرکدوم یه شعر بگو
شرمنده اخلاق ورزشكاريت...اينم سواله؟؟؟؟والا شعر بلد نيستم صد رحمت به سارا گفته بود براي هر كي يه فيس بذار كه يه سايت پيدا كردم اما براي شعر چي كار كنم.....گناه دارما منو ببخش:46:
فعلا تا اینجا بسه!:82:
-
سوال اول و آخرمو جواب ندادی. میسوزی ها!:227:
در جواب سوال 14، آیا اون زیباییهایی که گفتی تو اون دنیا نیست که دلبسته این دنیا شدی؟ یا میترسی بری اونور جلز و ولز کنی؟:311:
از ما سوال از شما برای پاسخگویی تمکین!:327:
-
-
عزیزم خودت بهتر میدونی این دنیا چه گلی کاشتی و اونجا چی انتظارتو میکشه:311:
بنده تاکید میکنم که سوال اول و آخرمو جواب ندادی! بخصوص آخری و اولی:311::311: آقای ابراهیمی مدیر عزیز این تاپیک کجایی برادر :327:
-
سلام خواهر خوب مهربان خانم غزاله سوال از شما:72:
1_بهترين كار و مفيد ترين كاري كه در زندگي كردي چه بوده
2_در مورد كلمه هاي زير اولين كلمه اي كه به ذهنت ميرسه بگو
مادر
عشق
خدا
همدردي
ايران
غزاله
رنج
دريا
الوچه
مدرسه
صندلي داغ
مدير
3_ادم خوش اخلاق هستي
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
-
سوال اخرت كه خداييش سركاريه...منم اصلا دوست ندارم كسي منو سر كار بذاره هاني.....
سوال اولت هم كه خب لابد از شوخي زيادي حالش بد شده دارن ميبرنش تحت درمان باشه.....:311:
-
سلام ممنون از خانم غزاله كه در صندلي داغ تالار شركت كردند و به زييايي پاسخگوي دوستان بودند:72::72:
نفر بعد از الان نوبت اقاي كنجكاو است هست كه در صندلي داغ شركت كنند
-
خیلی ممنونم از محمد جون که خبر داد من یه بار دیگه توی صندلی داغ شرکت کرده بودم البته دوره خودم الان دوست داشتم ببینم ایا جز خودم کسی بلده به اون خوبی از خودم پذیرایی کنه؟
-
سلام دوست خوب مهربان دلسو ز اقاي كنجكاو سوال از شما:72:
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يكانتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
10_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
11_يك جمله درباره محمد ابراهيمي مدير همدردي كيوان بگويد
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
13_جواني رادر چه مي بينيد
14_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
15_نظرتان در رابطه با عشق چيست
16_يك فيلم كه شما را تحت تاثير قرارداده نام ببريد
17_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
18_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
19_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد وچرا
20_يك ضرب المثل بگويد
21_چه رشته ورزشي دوست داريد
22_چه خواننده موسيقي دوست داريد
23_بهترين اعضا تالار بگويد
24_بهترين دوستتون توي تالار كيه
-
_1چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
یادم نیست
علاقه و صمیمیت و حس کنجکاوی
احساس کردم به شخصیتم نزدیکه – یکم اولش به ذهنم رسید – یکمم از این اسم خوشم اومد
اول نام شما چون که هیچ کس تو این دنیای مجازی به این راحتی اسمش رو لو نمیده
دوم شاد سوم طاهره که با اسم مادرم یکی بود و همین ها اگه اشتباه نکنم.
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
چاره ی غم – احساس میکنم تخصصی نیست – عکاسخونه
کتاب انگلیسی بود به نام لاگزیسم اگه اشتباه نکنم
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
عشق لازم و ضروری است ، سکس حادثه ای بیش نیست
;I که این برای جوانان خیلی مفید است که این روبدونند مخصوصا جوانانی مثل ما که با اینترنت و ... زیاد سرو کار داریم
اگه بگم ممکن طرف ناراحت بشه
9_يكانتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
زود رنجو حساس نیاشید .
اعتماد به نفس خود را همیشه در صحبت های دیگران جویا نشید
10_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
ادم که درمورد خودش نظر نمی ده ( پسری لوس و بد و بی و ادب وبی معرفت .. چه شکسته بندی هستم من)
11_يك جمله درباره محمد ابراهيمي مدير همدردي كيوان بگويد
محمد ابراهیمی = زیرک در رابطه با تعاملاتش
مدیر همدردی = یه مدیر قوی
کیوان = همکار جدید و خوب من در همدردی دانلود ( پورتال سرگرمی تالار)
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
خاطره سوختن من که هر چند تلخ ولی زیباست .
13_جواني رادر چه مي بينيد
در شور و نشاطش
14_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
مکه و بعد برای تفریح اروپا و امریکا و. ... ولی اگه یه دونه باشه همون مکه
15_نظرتان در رابطه با عشق چيست
بدون عشق زندگی نمی توان کرد
16_يك فيلم كه شما را تحت تاثير قرارداده نام ببريد
اخراجی ها1
17_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
کودکی حتما
18_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
نه هنوز
19_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد وچرا
مهندسی که همکنون هم خودم دارم انتخابش می کنم چون دوستش دارم
20_يك ضرب المثل بگويد
دیوار موش داره موشم کنجکاوه گوش داره
21_چه رشته ورزشي دوست داريد
والیبال
22_چه خواننده موسيقي دوست داريد
محسن یگانه و اصفهانی و افتخاری و خواجه امیری
همه همه همه
24_بهترين دوستتون توي تالار كيه
خودتی
اميدوارم هميشه موفق باشي
شما هم همینطور
-
کنجکاو (مدیر اسبق صندلی) عزیز
کنجکاو عاقبت در کوزه افتاد
- از کنجکاوی تا حالا خیر دیدی؟
- دوتا از فایده های کنجکاوی رو بگو.
- تا حالا بهت نگفتن اه ... چقدر فضولی ؟
-رو دوستاي مجازيت (تالار) بيشتر حساب باز مي کني يا رو دوستاي حقيقيت؟
- اگه انتقاد تندي از کسي بشنوي درحاليکه بنظرت اون انتقاد وارد نباشه چه عکس العملي نشون ميدي؟
- چرا آدم تو روياهاش وبا اونهاخوشه ، چرا تمايلي به نقد خودمون توسط خودمون نداريم؟
-شما احساساتی هستید؟ چه احساسی را در خودتون بیشتر تحت كنترل دارید؟
-چه سوالی هست که دوست داری از تو پرسیده بشه اما هنوز کسی ازت نپرسیده ؟
- چون خیلی معما دوس داری می تونی اینو جواب بدی؟ تا یافتن جواب باید رو صندلی بشینی ها:227::227:
اگر
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
اونوقت
9 + 7 =???? :302:
-
سلام ممنون از اقاي كنجكاو كه در صندلي داغ تالار شركت كردند و به زييايي پاسخگوي دوستان بودند:72::72:
نفر بعد از الان نوبت خانم فرشته مهربان است هست كه در صندلي داغ شركت كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام ممنون از اقاي كنجكاو كه در صندلي داغ تالار شركت كردند و به زييايي پاسخگوي دوستان بودند:72::72:
نفر بعد از الان نوبت خانم فرشته مهربان است هست كه در صندلي داغ شركت كنند
آقای کنجکاو شاید به زیبائی پاسخ داده باشند ، اما پاسخگوي دوستان نبودند ، اگه خدا قبول کنه فقط یه سری پاسخ دادند ، ایشون حتی گرمای صندلی رو هم حس نکردن :327:.....نمی دونم تبانی هم تو صندلی داغ وجود داره ، اگه داره بگین چه شکلیه :P
-
کنجکاو (مدیر اسبق صندلی) عزیز
کنجکاو عاقبت در کوزه افتاد
شما لطف داری
از کنجکاوی تا حالا خیر دیدی؟
هی کمی تا قسمتی
تا از فایده های کنجکاوی رو بگو.
همه چی دستگیرت میشه
هیج سوال برات باقی نمیمونه
حالا بهت نگفتن اه ... چقدر فضولی ؟
خیلی مخصوصا از استادا خانواده هم کمی
رو دوستاي مجازيت (تالار) بيشتر حساب باز مي کني يا رو دوستاي حقيقيت؟
انصافا خودت رو کدوماش باز می کنی معلومه دیگه روی واقعی ها
اگه انتقاد تندي از کسي بشنوي درحاليکه بنظرت اون انتقاد وارد نباشه چه عکس العملي نشون ميدي؟
بنظرم حتما باید به اشتباهش پی ببره ولی همدردی کمی نظرم رو تغیر داده
ولی شخصیت خودم اجازه نمیده ببینم کسی داره نا حق یه کاری رو می کنه!!
چرا آدم تو روياهاش وبا اونهاخوشه ، چرا تمايلي به نقد خودمون توسط خودمون نداريم؟
رویا ها خوب شیرین هستند بخاطر همین باهاشون حال می کنیم
چون که انسان زیاد از نقد خوشش نمیاد مگر این که رو خود ش کار کرده باشه
شما احساساتی هستید؟ چه احساسی را در خودتون بیشتر تحت كنترل دارید؟
راستش نمیدونم دیگران باید بگن ولی نظر خوم اینه که فکر میکنم نه خیلی احساساتی نیستم واز ادم های احساساتی خیلی خوشم نمیاد ولی خیلی خوش خندم تو کلاس همه از دستم داغونن .
چه سوالی هست که دوست داری از تو پرسیده بشه اما هنوز کسی ازت نپرسیده ؟
تنها ارزوت تو دنیا چیه ؟
ون خیلی معما دوس داری می تونی اینو جواب بدی؟ تا یافتن جواب باید رو صندلی بشینی ها
اگر
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
اونوقت
9 + 7 =????
نمیدونم هر چی فکر کردم نتونستم.
-
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم فرشته مهربان سوال از شما:72:
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب ومفيد بوده نام ببريد
9_چه رشته ورزشي دوست داريد
10_چه خواننده موسيقي دوست داريد
11_يك جمله درباره مدير همدردي كيوان بگويد
12_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
13_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
14_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
15_جواني رادر چه مي بينيد
16_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
18_نظرتان در رابطه با عشق چيست
19_يك فيلم كه شما را تحت تا ثير قرار داده نام ببريد
20_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
21_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
22_بهترين دوستتون توي تالار كيه
-
سلام دوستان
این روزها مشغله ام زیاده ، اما روز سه شنبه را ساعات بیشتری در تالار خواهم بود برای پاسخگویی به شما عزیزان .
نقل قول:
با سرچ کلمه مشاوره با سایت آشنا شدم ( به همین سادگی )
با یه گشت ، و مطالعه ، همدردی را جایی سالم و مفید دیدم و عضو شدم . ( به همین راحتی )
نام فرشته نامی است که یک دوست بنا به نظر لطفش من داده و به این نام خطابم می کند ، وقت عضویت نام فرشته قبلاً مورد استفاده واقع شده بوده ، به یاد پری مهربان پینوکیو ف مهربان را به آن اضافه کردم .
مدیر همدردی ، چون هم رنگ و فونت متفاوتی دارد ، هم حضورشان دلگرم کننده است .
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب ومفيد بوده نام ببريد
مطالب زیادی بوده که توجه مرا جلب کرده ، هم گزینش سخته هم در این وقت که می خواهم زود جواب دهم و بروم برای خواب ناز ، نمیتوانم تمرکز برای حضور ذهن و انتخاب داشته باشم .
اخیراً ، با نام اندیشه من ، از مرحوم علی صفایی حائری .
این جمله از امام حسین علیه السلام : " الهی تو در همه حال مایه اطمینان و آسایش دل من می باشی " ( هر وقت این جمله از ذهنم می گذرد آرامشی عمیق و عاطفه ای قوی پیدا می کنم .
اخیراً در ماجرای مامفرد که بعد از آن با مراقبت و توصیه های جالب همسرش مواجه شده ، مامفرد خیلی قشنگ بیانش کرده بود و کلی مرا خنداند و نشاط بخشید .
9_چه رشته ورزشي دوست داريد
بد مینتـــــــون
10_چه خواننده موسيقي دوست داريد
خواننده های موسیقی های سنتی را اغلب می پسندم اما بیشتر ، ناظری ، شجریان و اصفهانی
11_يك جمله درباره مدير همدردي كيوان بگويد
برای هر دو احترام قائلم و دعاگویشان به خاطر زحماتشان در اداره این سایت هستم . خدا خیرشان دهد .
12_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
انتقاد خاصی الآن ندارم
13_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
بهتر آن که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران .
ولی چون شمایید . می گویم : برای خودم خیلی احترام قائلم ، و این احترام حتی در خصوصی ترین زوایا و لحظات هم مرا از اقدام به هر رفتار و گفتاری بدون تأمل باز میدارد ، و وقت اشتباه از روی غفلت ، مرا به خود می آرد و به اصلاح می کشاند . ( و این خیلی شیرینه )
14_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
لحظاتی که در دل طبیعت بوده ام در دوران کودکی و نوجوانی ، که اغلب آخر هفته ها در بهار و تابستان و پاییز ، پدر ما را به دل طبیعت می برد و زیبا ترین خاطره ام وقتی بودم که برگ درختی در دل طبیعت مرا چنان غرق کرد که گویی یک سفر در میان سلولها و رگ برگهاش داشتم و همانجا و در این برگ خدا را دیدم ، با او آشنا شدم و از آن به بعد بود که می دیدم همه جا با من است و نوازشم می کند ، با او مانوس شدم .
15_جواني رادر چه مي بينيد
در توانایی ، شور ، نشاط ، سرزندگی ، خلاقیت ، خستگی ناپذیری ، شیطونی و شوخ طبعی .
و یک دنیا انرژی .
16_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
کوه و دشتی که سرسبز بوده و رودخانه ای نیز داشته باشد ..... ( طبیعت سرای من است مخصوصاً کوه و دشت دامنه کوه را ، پر از گلهای وحشی و بوی سبزه زار و صدای پرندگان و جیرجیرک ها و پرواز پروانه ها و ....
نوجوانی را
18_نظرتان در رابطه با عشق چيست
غریبی که مدعیان زیادی از آن دم می زنند ، اما بی خبر از عاشقی لاف عشق می زنند .
19_يك فيلم كه شما را تحت تا ثير قرار داده نام ببريد
گزینش سخته ، اما بعضی فیلمهای حاتمی کیا مرا به عمق می برد ، مثل آزانس شیشه ای ، روبان قرمز ، خاک سرخ ، حلقه سبز و.....
20_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
شغلم را به اختیار خودم انتخاب کرده ام و البته همین شغل را باز انتخاب می کردم ، و همچنین نویسندگی را .
21_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد.
صاف و صادق و بی غل و غش ، و البته دل نازک .
22_بهترين دوستتون توي تالار كيه
همه دوستان فعال تالار را از دوستان خوب خود می بینم ، اما در این بین یکی دو تا را بیشتر در ارتباطم .
همه خوبند و عزیز
شما هم همینطور برادر ابراهیمی عزیز :D.
-
با سلام و عرض چند سوال :1-فرشته ها را چطور تصور ميكني ؟2-يك ميليارد داشتي و يك روز مهلت چه ميكردي ؟3- مهرباني را چطور تعريف ميكني ؟4- وجه تمايز يك خانم و يك آقا در چيست ؟5- بزرگترين آرزويت چيست ؟ ممنون
-
1_مهم ترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
2_چه ارزويي داري
3_به چه كاري علاقه داري
4_كدام گل رو دوست داري
5_بزرگترين هدفي كه تو زندگي داري چيه
6_نشستن روي صندلي داغ چه طور مبيني
7_اگر قرار بود در ايران زندگي نكني كجا را انتخاب ميكردي
8_يك پيشنهاددرباره تالار بگويد
9_محمد ابراهيمي در تالار پيشرفت داشته است يا نه
10_يك پيشنهاددرباره صندلي داغ بگويد
11_به نظر شما مدير صندلي داغ سري چهارم خوب است يا نه
12_يك بيت شعر بگو
13_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي كني
14_كي رو بيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
15_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
16_يك جمله مكه مدينه كربلا بگويد
17_اولين بار برويد مكه چه دعايي مي
18_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
19_سخت ترين كاري كه كردي
20_بهترين كتابي كه تا حالا خوندين
21_به ياد موندني ترين اهنگي كه شنيدين
-
سلام فرشته مهربان گرامی..
با اجازه سوالات
سوالات چهارگزینه ای:
1>"صندلی داغ" را بیشتر با کدام شکل تصور می کنی؟
الف) :324: ب) :82: ج):303: د):316:
2>"تالار همدردی" در راستای راهنمایی و حل مشکلات مراجعان چه عملکردی داشته؟
الف)بد ب)نسبتا خوب ج)گاهی بد گاهی خوب د)در حد توان خوب
3>چرا عده ای از اعضا به جز مدیران مسئول ساعات بسیاری را در تالار می گذارنند؟
الف) سرگرمی ب)تخلیه احساسات ج)نوشتن و کسب اعتماد به نفس د)هیچ کدام
4>اولین وظیفه یک معلم چیست؟
الف)تدریس ب)راهنمایی شاگردان و توصیه به انان ج)به وجود آوردن فضایی که شاگردان در کلاس بدون هیچ ترسی به ابراز نظرات خود بپردازند د)تلفیقی از هر سه مورد
5>"انسان" در یک کلام؟
الف) اختیار دار ب)مظهر تمام هستی ج)قطب ارزش د)انسان
سوالات تکمیلی:
6>دو ویژگی خانواده خوشبخت.....................و............... .. است
7>با سرسره به سمت .................نمی روند(احمد حلت)
سوالات تشریحی:
8>فرشته مهربان گرامی...""فروید" روانکاو سرشناس می گوید::
""مذهب توهمی بیش نیست""
به نظرتان چرا فروید این چنین سخنی گفته است بر حسب چه معیاری؟ نظر شما چیست؟
9>چرا امروزه ظواهر اعمال بیشتر از خود اعمال مورد توجه هستند؟ ظاهر و باطن تکمیل کننده یکدیگرند یا لازم و ملزوم یکدیگر؟؟
10>یک توصیه به زوج هایی که تازه زندگی خود را شروع کرده اند:
11>فرشته مهربان عزیز یک جوان بیست ساله را چگونه تعریف می کنید؟
..........................................
با سپاس فراوان از شما به جهت راهنمایی های مفید و تلاش های ارزنده:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
با سلام و عرض چند سوال :1
-فرشته ها را چطور تصور ميكني ؟
مهربان ، مدد رسان ، و خادم بنده ها به امر خداوند رحمن و رحیم
2-يك ميليارد داشتي و يك روز مهلت چه ميكردي ؟
امید عزیز من خیلی اهل توهم نیستم :311:
اما سناریوی سینمای ذهنی من میگه چند آپارتمان بخر و اعلام کن به جوانایی که مشکل مسکن برای ازدواج دارند که در صورت آسان گرفتن در بقیه موارد به مدت دو سال مسکن رایگان داده می شود و در این دو سال هم با تلاش پس انداز کنند برای مستقل شدن و جا رو به نفر بعدی دادن و .... یا سرمایه گذاریش می کردم در کاری که باز ده داشته باشه اونوقت از این دست کارا در خدمت جوانان می کردم ، چه برای تسهیل در ازدواجشان ، چه رشد علمی - فرهنگیشان .
3- مهرباني را چطور تعريف ميكني ؟
خیر و خوبی خواستن و رئوف و دلسوز بودن و سخاوت ( به جا ) داشتن .
4- وجه تمايز يك خانم و يك آقا در چيست ؟5
این سئول خیلی کلیه ، اما اساسی ترین وجه تمایز اینه که : خانم خانمه و آقا ، آقا :311:
- بزرگترين آرزويت چيست ؟
زمان ظهور امام رو درک کنم و همه مردم را نسبت به هم مهربان و نیک خواه ببینم ( در رفتار )
ممنون
از شما هم ممنون
نقل قول:
1_مهم ترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
در گمنامی مفید بودن
2_چه ارزويي داري
زمان ظهور امام عصر (عج ) باشم . و خیلی نزدیک می بینم این زمان رو با چیزی که امروز خوندم در باره ظهور .
3_به چه كاري علاقه داري
خیلی کارا ، من غیر از کارهای کلیشه ای و صرفاً کمّی ، از هر کاری که پیش بیاد که بشه توش فکر و ایده و سلیقه به خرج داد خوشم میاد و لذت می برم ، اما در کل کار کردن رو دوست دارم ، بخصوص کارایی که در حین انجامش بشه فکر هم کرد ( بهره وری در استفاده از زمان )
4_كدام گل رو دوست داري
من عاشق گل و گیاهم ، میخوام در اولین فرصت یک گالری گل و گیاه راه بندازم تو تالار اونجا گلهای مورد علاقه ام رو خواهید دید ، فعلاً دارم جمع آوری می کنم ، ان شاء الله در اولین فرصت راه اندازی می کنم .
گل مریم رو خیلی دوست دارم
5_بزرگترين هدفي كه تو زندگي داري چيه
این که هر روزم بهتر از دیروز باشه و عمرم متناسب با توانائیها و استعدادهایم مفید طی بشه ( این به من لذت و آرامش میده )
6_نشستن روي صندلي داغ چه طور مبيني
خوبه ( یه فرصت واکاویه در حد خودش )
7_اگر قرار بود در ايران زندگي نكني كجا را انتخاب ميكردي
به این تا حالا فکر نکرده بودم ، اما فکر می کنم بهشت رو انتخاب می کردم :311:
8_يك پيشنهاددرباره تالار بگويد
حرکتهای پژوهشی رو پیشنهاد می کنم ، این که تاپیکهای پژوهشی باز بشه و دوستانی دست به دست هم بدن و بدون کپی برداری از نت و.... روی موضوعی مبتلا به ، به خصوص متناسب با فراوانیهای به دست آمده از مراجعین تالار کار کنند و نتیجه را ارائه دهند ، خیلی دوست دارم روزی ببینم دوستان فعال در این مسیر حرکتی داشته باشند ، خودم فعلاً مشغله هایی دارم ، ولی در اولین فرصت سعی می کنم جرقه این کار رو بزنم .
9_محمد ابراهيمي در تالار پيشرفت داشته است يا نه
آره حتماً
10_يك پيشنهاددرباره صندلي داغ بگويد
چیز خاصی به ذهنم نمی رسه
11_به نظر شما مدير صندلي داغ سري چهارم خوب است يا نه
بلـــــــــــــــــــه
12_يك بيت شعر بگو
با خدا اگر واگذاری کار خویش
بد نبینی هرگز از کردار خویش
13_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي كني
اغلب سعی می کنن منطقی باشن و حتی اگر جایی هم غیر منطقی رفتاری صورت بگیره ، می دونم که دوست دارند اصلاح کنند
14_كي رو بيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
نمی تونم کسی رو برتر از دیگران ببینم ، هر کسی رو از جنبه هایی قبول دارم ، از بعضی جنبه ها هم نه . مهم معیار پذیرش و عدم پذیرش دیگرانه که منطقی و غیر خودخواهانه باشه ، ممکنه کسی رو قبول داشته باشم اما با من هم فکر نباشه ، ولی مصلاً آدم صادقی باشه و منطقی ، از این لحاظ قبولش دارم .
15_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
قوام بخش خانواده هستند و محور سامان یا نابسامانی نهاد خانواده و خانواده ها هم محور سلامت یا عدم سلامت جامعه . آری نقش پدر و مادر تا این حد مهمه .
16_يك جمله مكه مدينه كربلا بگويد
کربلا را رفته ام ، در عطش سفری دیگر به این دیارم ، بخصوص گودال قتلگاه و تل زینبیه . مکه و مدینه رو هنوز توفیق تشرف نیافته ام . بماند برای وقتی رفتم و اومدم .:323:
17_اولين بار برويد مكه چه دعايي مي کنید
حاجات شرعی همه کسانی که سفارش دعا کرده اند برآورده به خیر بشه و عاقبت به خیر بشن .
18_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
انتخاب مسیر زندگیم بوده ، آن طور که خودم خواستم . ( منشاء تمام احساس رضایتم از زندگی به همین بر می گرده )
19_سخت ترين كاري كه كردي
یادم نمیاد . ولی همیشه کاری که به خاطرش می بایست بنا به مصلحت تربیتی ، جلوی عاطفه ام بایستم و شدت عمل داشته باشم سخته برام اما چون نتیجش خوبه این سختی رو با شیرینی تحمل می کنم . رنجش هم به تعبیر مخصوص خودم میشه ، " حزن دل انگیز "
20_بهترين كتابي كه تا حالا خوندين
هر کتابی رو خوندم لذت بردم ، من کتاب رو اول کمی می چشم و بعد می خرم یا انتخاب می کنم ، پس هر چه خوندم به مذاقم خوش آمده و در نوع خود بهترین بوده .
21_به ياد موندني ترين اهنگي كه شنيدين
آهنگ ایران ایران که در ایام دهه فجر پخش میشه ، با صدای رضا رویگری .
شما هم همینطور برادر عزیز :72:
-
در آئین طریقت وشریعتی که از آن پیروی می کنی حکم قضاوت چیست ؟
چقدر اعتقاد داری که با حداقل شناخت و آگاهی انسانها اجازه ی قضاوت کردن و رای دادن و حکم صادر کردن دارند ؟!
-
سلام به دوست بسیار خوبم فرشته جون
به صندلی داغ خوش اومدی
1-عشق بهتر هست یا دوست داشتن ؟
2-بهترین درسی که یه مادر می تونه به فرزندش بده چی هست؟
3-دوست داری چندتا بچه داشته باشی؟
4-چرا همیشه ته قلبت نسبت به خیلی چیزها روشن هست؟:43:
5-مو طلایی رو چه جوری دیدی؟
6-قشنگ ترین خاطره ای که داری؟
7-بزرگترین اتفاق زندگی ات؟
8-دوست داری به جای چه کسی باشی؟
9- بچه های زیر را در یک خط چگونه شناختی؟
-نقاب
-کیوان
-ارمان
-انی
-سارا
-موعود
-مامفرد
-غزاله
-باران
-بالهای صداقت
-مو طلایی
-پریوش
-ستاره
-کامران2007
-محمدابراهیمی
-فیلوسارا
-پندار
-فرشته مهربان
-مدیر همدردی
-گل مریم
-امریم
-امید
-بی بی
10-اسم کدوم معلم ابتدایی ات را به یاد میاری؟
11-برای مسافرت دوست داری کجا بری؟
12-چه رنگی رو از همه بیشتر دوست داری؟
13-چه تصمیمی توی زندگی ات خیلی بهت صدمه زد؟
14-ایا از اشتباهاتت درس گرفته ای؟
15-بارون رو دوست داری یا برف؟
16-وقتی نماز می خونی چه حسی بهت دست میده؟
17-چه موقع هایی دعا می کنی؟
18-شده چیزی که انتظارش رو نداشته باشی یهو اتفاق بیفته؟اون وقت چی کار کردی؟
فعلا...:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام فرشته مهربان گرامی..
با اجازه سوالات
سوالات چهارگزینه ای:
1>"صندلی داغ" را بیشتر با کدام شکل تصور می کنی؟
الف) :324: ب) :82: ج):303: د):316:
:303:
2>"تالار همدردی" در راستای راهنمایی و حل مشکلات مراجعان چه عملکردی داشته؟
الف)بد ب)نسبتا خوب ج)گاهی بد گاهی خوب د)در حد توان خوب
د)در حد توان خوب
3>چرا عده ای از اعضا به جز مدیران مسئول ساعات بسیاری را در تالار می گذارنند؟
الف) سرگرمی ب)تخلیه احساسات ج)نوشتن و کسب اعتماد به نفس د)هیچ کدام
خارج از چهار چوب گزینه های شما ، خدمتتان عرض می کنم که بد نیست از خودشان پرسیده شود چون هر کس برای خود دلیلی برای این کار دارد ، اگر چه بنده در بعضی نوعی وابستگی احساس می کنم .
4>اولین وظیفه یک معلم چیست؟
الف)تدریس ب)راهنمایی شاگردان و توصیه به انان ج)به وجود آوردن فضایی که شاگردان در کلاس بدون هیچ ترسی به ابراز نظرات خود بپردازند د)تلفیقی از هر سه مورد
باز هم خارج از گزینه های شما :
این که بداند و درک کند که وظیفه اصلیش فراهم کردن زمینه رشد دانش آموز برای یک زندگی سالم و مفید است با هر کدام از فعالیتهایی که شما در سه گزینه الف و ب و ج آوردید به اضافه سایر نقشهایی که شما اشاره ننمودید
5>"انسان" در یک کلام؟
الف) اختیار دار ب)مظهر تمام هستی ج)قطب ارزش د)انسان[/b][/color]
ب)مظهر تمام هستی
سوالات تکمیلی:
6>دو ویژگی خانواده خوشبخت.با هم صادق بودن و گرمی ونشاط و شادابی در رابطه بین اعضاء آن ، است
7>با سرسره به سمت .................نمی روند(احمد حلت)
والا نمی دونم ، چون سخن آقای حلت را خواسته اید کامل کنم و من این را نشنیده و نخوانده ام نمی توانم پاسخ دهم ( شاید گفته باشد " به سمت بالا نمی روند " )
سوالات تشریحی:
8>فرشته مهربان گرامی...""فروید" روانکاو سرشناس می گوید::
""مذهب توهمی بیش نیست""
به نظرتان چرا فروید این چنین سخنی گفته است بر حسب چه معیاری؟ نظر شما چیست؟
اینم توهم آقای فروید بوده :311: مذهب یک واقعیت مبتنی بر حقیقت در زندگی بشر است که در طول تاریخ زندگیش به شکلهای مختلف بروز یافته با توتم پرستی ، بت پرستی و انسان رپستی و.... نهایتاً خدای واحد پرستی .
9>چرا امروزه ظواهر اعمال بیشتر از خود اعمال مورد توجه هستند؟ ظاهر و باطن تکمیل کننده یکدیگرند یا لازم و ملزوم یکدیگر؟؟
باطن ها نادیدنیه و تشخیص منش و نگرش از زبان بدن و رفتار افراد هم کاری راحت و در میان همه فراگیر نیست ، لذا به ظاهر بیشتر توجه می شود . و البته که ظاهر و باطن لازم و ملزومند ( صداقت حکم می کند که چنین است )
10>یک توصیه به زوج هایی که تازه زندگی خود را شروع کرده اند:
با هم دوست باشید و زندگی مشترک را فرصت و میان بری برای رشد صعودی با انرژی فوق العاده ای که می توانید از لذت حاصل از عشق به هم به دست آورید بدانید ، این فرصت مغتنم را با حواشی بیخود از دست ندهید ، همیشه بدانید که شما بزرگتر از مشکلاتتان هستید با بزرگواری خود به مشکلات نگاه کنید خواهید دید که پیش پای شما کوچک و کوچک تر می شوند .
11>فرشته مهربان عزیز یک جوان بیست ساله را چگونه تعریف می کنید؟[/b][/color]
با شور و هیجان ، بی ریا ، پاک و. صادق ، با ذوق ، کنجکاو ، گاه مردد و بلند پرواز و گاه مغموم و ساکن
..........................................
با سپاس فراوان از شما به جهت راهنمایی های مفید و تلاش های ارزنده:72:
و با تشکر از شما صابر جوان و درخشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
در آئین طریقت وشریعتی که از آن پیروی می کنی حکم قضاوت چیست ؟
دقت و احتیاط
چقدر اعتقاد داری که با حداقل شناخت و آگاهی انسانها اجازه ی قضاوت کردن و رای دادن و حکم صادر کردن دارند ؟!
اصلاً اعتقاد ندارم ، و معتقد به تلاش برای کسب شناختم و البته در فضاهای مجازی این شناخت مبتنی بر آنچه هست که مخاطب عنوان می دارد ، در حالی که در محضر یک قاضی دو طرف دعوا حاضر شده و حرفهاشون و مستنداتشون رو ارائه می دهند و مورد قضاوت قرار می گیرند .
در فضایی مثل تالار همدردی وضعیت متفاوت است ، مراجع می آید و مسائلش را مطرح می سازد و طرف دیگر هم نیست و نظر دهندگان هم بنا به اطلاعاتی که می گیرند نظرشان را بیان می کنند ، و به نظر من مسئولیت صحت و سقمش به عهده ارائه دهنده اطلاعات است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام به دوست بسیار خوبم فرشته جون
به صندلی داغ خوش اومدی
[color=#006400]
ممنون از شما
1-عشق بهتر هست یا دوست داشتن ؟
اسمش هر چه می خواهد باشد ( عشق یا دوستی ) ، مهم رسمش است ، یعنی دو طرف با هم مهرورزی داشته باشند و زندگی را مملو از لذت با هم بودن سازند و این جز با پیوند روح و روان ممکن نیست.
2-بهترین درسی که یه مادر می تونه به فرزندش بده چی هست؟
صداقت و عزت نفس
3-دوست داری چندتا بچه داشته باشی؟
2 تا
4-چرا همیشه ته قلبت نسبت به خیلی چیزها روشن هست؟:43:
نمیدونم از من چی درک کردی تا بهتر بتونم جواب بدهم . اما اگه درست فهمیده باشم ، دلم با اتکاء به کسی قرصه که بر همه چیز قادره و رئوف و لطیف تر از او هم کسی نیست
5-مو طلایی رو چه جوری دیدی؟
دوست داشتنی
6-قشنگ ترین خاطره ای که داری؟
من خاطره های قشنگ زیاد دارم ، گزینش برام سخته هر کدوم رو می خوام انتخاب کنم انگار اون یکی دلش ازم می گیره و میگه من خاطهر قشنگت نبودم ! و منم مثل مادر بزرگه میگم ، چرا عزیزم تو هم خاطره خوب منی تو رو هم دارم . :311:
می بینی ؟ باور کن نمی تونم انتخاب کنم ( دلم نمیاد یکی رو بر بقیه ترجیح بدم ) مدیر همدردی کجاست بیاد منو روانکاوی کنه که این روحیه چه حکایتی از احوال من دارد ؟ :310:
7-بزرگترین اتفاق زندگی ات؟
فوت پدرم که هنوز هم باور نکردم . و وجودش را همراه می بینم
8-دوست داری به جای چه کسی باشی؟
جای هیچکس ، جای خودمو خیلی دوست دارم و ازش راضیم .
9- بچه های زیر را در یک خط چگونه شناختی؟
-نقاب
صبور و علمی
-کیوان
فعال بی ادعا
-ارمان
خلاق و زودرنج
-انی
متفاوت و مایل به ، به روز بودن
-سارا
یک برونگرای واقعی ، با شهامت و پشتکار و عاشق همسر
-موعود
مومن و صبور
-مامفرد
نمی دونم چی بگم فقط این که خوشم میاد ازش
-غزاله
عاشق پاکباخته دلبندش ، فعال در تالار
-باران
خلاق و شوخ طبع
-بالهای صداقت
مستعد و منعطف ، و متعهد و با صداقت
-مو طلایی
شیرین و با هوش
-پریوش
هنوز چندان نشناختمش چون فرصت خوندن همه پستهاشو نداشتم .
-ستاره
اهل فکر ، با سلیقه ، سرزنده
-کامران2007
عمیق و معتقدی باورمند ، کمی هم تنها و گاه دلگیر از این تنهایی
-محمدابراهیمی
پاک و بی ریا و بی شیله پیله
-فیلوسارا
فعال ، پر سئوال ، اهل بحث و حساس نسبت به مصائب دیگران
-پندار
اهل قلم ، در جوانی سر به هوا و در این سنین میل به گوشه گیری و تنهایی ( به نظرم اینطور میاد نمیدونم درسته یا نه )
-فرشته مهربان
اینو تو بگو عزیز :311:
-مدیر همدردی
با درایت و مشاوری قابل و مورد اعتماد
-گل مریم
اخلاق مدار ، رنجور از تنهایی
-امریم
حال خوش طینتی زود باور و دلسوز
-امید
عقیده مند و مهربان
-بی بی
شوخ طبع ، مقید ، خانواده دوست
10-اسم کدوم معلم ابتدایی ات را به یاد میاری؟
سوم ابتدایی ، خانم بابویی
11-برای مسافرت دوست داری کجا بری؟
دیدن روستاها و رفتن به دل طبیعت
12-چه رنگی رو از همه بیشتر دوست داری؟
سبز
13-چه تصمیمی توی زندگی ات خیلی بهت صدمه زد؟
الحمدلله چنین وضعیتی برام پیش نیومده که از تصمیمی صدمه دیده باشم
14-ایا از اشتباهاتت درس گرفته ای؟
بلافاصله ( راستش من از در و دیوار برام درس میاد چه رسه به اشتباهات که حتماً درس آموزه )
15-بارون رو دوست داری یا برف؟
هر دو
16-وقتی نماز می خونی چه حسی بهت دست میده؟
هر وقت نماز با تمرکز خوندم شیرین ترین لحظات زندگیم بوده در یک حالت خلسه و بی وزنی بوده ام ( افسوس که انگشت شمار بوده این فرصتها ، امان از عدم تمرکزهای وقت نماز ، و صد حیف از فرصتهای از دست رفته )
17-چه موقع هایی دعا می کنی؟
گاهی حالی میاد که وقتشه که ویژه دعا کنی و من این مواقع بیشتر یاد دیگرانم و براشون دعا می کنم . در غیر این حالت اغلب در حال دعا هستیم ، همین که به هم میگیم خدا خیرت بده ، خدا خیرش بده ، خدایا به امید تو ، آه ه ه ه ، الهی و.... یعنی دعا
18-شده چیزی که انتظارش رو نداشته باشی یهو اتفاق بیفته؟اون وقت چی کار کردی؟
گاهی ، سعی کردم هزمش کنم ، اوج چنین اتفاقی ، فوت پدرم بود ، با اطمینان به اینکه جاش خوبه و آرام و راحته آرامش پیدا کردم ( بس که خوب بود ، یه فرشته به تمام معنا که من اغلب با مرور خاطراتش و حتی خوابهایی که گاه ازش می بینم ، درس جدیدی از رفتار و گفتارش می آموزم ) وجودش رو حس می کنم .
فعلا...:72:
به سلامت
-
با عرض سلام و خوش آمد به فرشته مهربان :72:
1- دوست عزیز تا حالا چند بار دیدم که منو صبور خطاب کردید ، علتش چیه ؟
2- اگر من معیارهای درستی برای ازدواج داشته باشم مثل دینداری و اخلاق اسلامی که مهمترینشونه ( که شاید از نظر خیلیها سختگیری بیخودی باشه ) اما دیگران منو سرزنش کنند ، رفتار درست در مقابلشون چیه ؟
3- برای یک دختر بالا رفتن سن و کاهش گستره انتخاب میتونه دلیل برای کوتاه آمدن از معیارهای درست ازد.واج باشه ؟
4-دیندار بودن خواستگار رو چطوری تشخیص بدیم ؟
5- من در امر ازدواج به راحتی نمیتونم به هر کسی اعتماد کنم ؛ اگه کارم اشتباهه چطور این اعتماد رو به دست بیارم ؟
6- اگه از کسی که خیلی قبولش دارید( به صادق بودن ، مذهبی بودن و اخلاق ) و ظاهرا" همینطور باشه ،خطایی بکنه چقدر بهش بی اعتماد میشید ؟ اصلا" تاثیری تو اعتماد شما بهش داره ؟
ممنون که پاسخ میدید :72:
-
سلام فرشته مهربان
1 - مواقعی که تصور می کنی بهت انتقاد یا اعتراض یا توهین شده چه عکس العملهایی نشان می دهی؟
2 - آیا تالار همدردی پتانسیل این را دارد که ما بتوانیم تعاملات خود را با دیگران در این فضای مجازی بهبود ببخشیم. مثلا: انتقاد سازنده؟ کنترل خشم؟ پرهیز از کنایه و تحقیر؟ همدردی و همدلی؟ سعه صدر؟ خویشتنداری و صبر؟ شفاف سازی؟ درک متقابل و هم حسی؟ گوش دادن فعال؟
اگر بلی چگونه؟
3 - آیا در کنار اختلاف نظر سلیقه و فکری شدید بین دو نفر ، آنها می توانند دوستان صمیمی باقی بمانند. آیا اگر زوج های جوان چنین اختلافات نظری داشتند می توانند در کنار هم زندگی خوبی داشته باشند؟
4 - نقش احساسات (مثبت یا منفی)، را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محور؟
5 - در بچگی دوست داشتید چه کاره بشوید؟
6 - هم اکنون یک آرزوی دنیایی بکنید؟
7- یک تاپیک که بیشترین تاثیر را روی شما داشته معرفی کنید؟
-
فرشته مهربان سلام
1.نظرت راجع به این گفته چیست؟ " ترک واجبات میکنیم، سنت اجرا میکنیم"
2. آیا آنقدر ظاهر شریعت برایت مهم هست که اگر همسرت ازدواج دوم ( طبق شریعت این حق را دارد) کرد، دادگاهیش نکنی و اصلا به رویش نیاوری؟ فعلا به باطنش کاری نداریم.
3. نظرت چیه راجع به این که اذان صبح از مسجد پخش نشود؟
4. آیا اشکالی دارد که برنامه های دعای کمیل و...از مساجد و... با صدای بلند که همگان بشنوند پخش شود؟
5. با کسانی که دین را درست نفهمیده اند ولی ادعای دینداریشان گوش فلک را کر کرده و نسخه های دینی اشان حالت را بد میکند چه نوع برخوردی میکنید؟
6. نظرت چیه که در مطالب طنز تالار گاهی عکس رجال هم باشد؟
7. چرا آقای مدیر همدردی و برخی اعضا از اینکه بحثهایی مطرح شود که نظرات موافق و مخالف در آن زیاد است واهمه دارند؟ آیا ختم به خیر شدن یک بحث یعنی اینکه همه در آن موافق باشند و قربان صدقه هم بروند؟
8. چقدر پیش آمده دیگران از شما تمکین کنند فقط به خاطر تندی و تلخی کلام شما؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
با عرض سلام و خوش آمد به فرشته مهربان :72:
1- دوست عزیز تا حالا چند بار دیدم که منو صبور خطاب کردید ، علتش چیه ؟
من اینطوری شما را در تالار دیدم ( اشتباه که نکردم ؟ )
2- اگر من معیارهای درستی برای ازدواج داشته باشم مثل دینداری و اخلاق اسلامی که مهمترینشونه ( که شاید از نظر خیلیها سختگیری بیخودی باشه ) اما دیگران منو سرزنش کنند ، رفتار درست در مقابلشون چیه ؟
اگر بخواد به جدل بکشه سکوت بهتره ، لازم نیست در این مورد با دیگران کل کل کنید . حرفهاشون رو بشنوید ، منطقیش رو گوش کنید و غیر منطقی اون رو با دلیل منطقی رد کنید و اگر جدله از جدل دوری کنید که فقط فاصله ایجاد می کنه ، و برای برون رفت از بحثهای بیخودی هم بد نیست گفته بشه رو حرفای شما فکر می کنم و ممنون از نظراتت .
3- برای یک دختر بالا رفتن سن و کاهش گستره انتخاب میتونه دلیل برای کوتاه آمدن از معیارهای درست ازد.واج باشه ؟
از نظر منطقی نه ، اگر معیارها درست ، اصولی و غیر افراطی و با در نظر گرفتن انعطافهای به جا تنظیم شده باشه ، کوتاه اومدن از اون یعنی انفعال و ورود به زندگی با چنین روحیه ای تبعات بعدی رو به دنبال داره و احتمال دچار احساس عدم رضایت از خود و زندگی شدن رو داره
4-دیندار بودن خواستگار رو چطوری تشخیص بدیم ؟
من به شخصه رفتار و معرفت دینی رو مورد توجه قرار می دهم نه حرکات دینی ، و این دقت می خواهد و با سئوالات کلیشه ای معمول نمیشه پی برد ، بلکه با سئوالات غیر مستقیم و یا مصداقی ، و همچنین در موقعیت عمل قرار دادن و رفتار را مشاهده کردن می شود از این جهت شناخت پیدا کرد .
5- من در امر ازدواج به راحتی نمیتونم به هر کسی اعتماد کنم ؛ اگه کارم اشتباهه چطور این اعتماد رو به دست بیارم ؟
به نظر من بین اعتماد و احتیاط فرق است ، بنا را بر اعتماد بگذارید ولی احتیاط کنید . اعتماد به شما می گوید تا وقتی نشناختی منفی فکر نکن و اختیاط به شما می گوید سنجیده و حساب شده و با درایت عمل کن و بی گدار به آب نزن . محور ما در برخورد با دیگران بهتره اعتماد باشه به شرط احتیاط .
6- اگه از کسی که خیلی قبولش دارید( به صادق بودن ، مذهبی بودن و اخلاق ) و ظاهرا" همینطور باشه ،خطایی بکنه چقدر بهش بی اعتماد میشید ؟ اصلا" تاثیری تو اعتماد شما بهش داره ؟
اول سعی می کنم شرایط او را مد نظر قرار بدم و او را درک کنم و ببینم اگر من در اون شرایط بودم چطور می شد . و در صورتی که شرایطش به گونه ای بود که هیچ توجیحی برای تبرئه وی نیافتم ، از او سئوال خواهم کرد که با توجه به انتظاری که ازش نمی رفت دلیل این رفتار چه بوده و سعی می کنم کمکش کنم بفهمه کارش خطا بوده و درخور وی نیست . با دیدن یک خطا از چنین آدمی ،نمیشه شخصیتش رو آنقدر معیوب دید که سلب اعتماد ازش بشه . فکر نمی کنم در اعتمادم تغییری ایجاد بشه مادامی که خودم هم از خطا بری نیستم دیگران رو مطلق خواستن غلط می دونم ، تا حالا که این طور بودم که گفتم ، بعد از این را الله اعلم
ممنون که پاسخ میدید :72:
از شما ممنون به خاطر سئوالات جدی و عمیقتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام فرشته مهربان
1 - مواقعی که تصور می کنی بهت انتقاد یا اعتراض یا توهین شده چه عکس العملهایی نشان می دهی؟
بستگی به سطح آن دارد ، از همون دوره نوجوانی پذیرش انتقاد را در خود تقویت کردم و در باره علت نارحتی افراد از انتقاد شنیدن فکر کردم و دلیلش رو هم پیدا کردم و برام جالب بود و به تقویت انتقاد پذیریم بسیار کمک کرد ، از همون دوران خودم داوطلب شده و دفتری درست کرده از دوستان و حتی معلمانم خواستم که نظرشان را در باره من بگویند و از کسانی که عیبی را می گفتند تشکری غلیظ می کردم و بعد به بررسی اون انتقاد می پرداختم . هنوز هم دو تا از اون دفترها رو دارم و گاهی میرم سراغشون ،
و خلاصه روبرو شدن با انتقاد برام راحت تر از توهین شنیدنه ، البته گاهی هم از انتقاد ناراحت شدم ولی سعی کردم برخورد درست داشته باشم و از اون نقد به عنوان یه فرصت استفاده کنم .
اگر انتقاد به جا نباشه که خدا را شکر می کنم که اون ایراد یا عیب موجود نیست و به خود هشدار میدم که موجودش نکنم ، و اگر فرد آدم منطقی ای باشه سعی می کنم متوجهش کنم اشتباه بوده ، اگر هم نباشه که سکوت را بهتر میدونم . و اگر انتقاد به جا باشه از خودم به خاطر داشتن اون عیب ناراحت و از فرد متشکر که مرا متوجه کرد و در مورد ناراحتی خودم هم سعی می کنم خودمو آروم کنم و بگم مهم اینه که فهمیدی فلان عیب رو داری حالا رفعش کن غصه خوردن دردی رو دوا نمی کنه .
اما از توهین بدم میاد ، نه به کسی توهین می کنم و نه می پذیرم کسی به من توهین کنه ، عکس العملم هم رو برگردوندن و نشون دادن اینه که ازش ناراحتم یعنی ناراحتیم را ابراز می کنم و معمولاً هم واکنشم عاطفی بوده یعنی دلخوری و رنجش و اگر فرد عذر خواهی کند هم استقبال کرده و هم تفهیم می کنم که در شأن او توهین کردن نیست ، و من هم توهین رو بر نمی تابم
2 - آیا تالار همدردی پتانسیل این را دارد که ما بتوانیم تعاملات خود را با دیگران در این فضای مجازی بهبود ببخشیم. مثلا: انتقاد سازنده؟ کنترل خشم؟ پرهیز از کنایه و تحقیر؟ همدردی و همدلی؟ سعه صدر؟ خویشتنداری و صبر؟ شفاف سازی؟ درک متقابل و هم حسی؟ گوش دادن فعال؟
بله به نظر من خیلی میتونه کمک کنه
اگر بلی چگونه؟
در ابراز نظرها ، در بحث ها و واکنشها و حتی مقالات انتخابی و همکاری ها و راهنمایی دادن ها با وجود تفاوت دیدگاه ، به خوبی می شود مواردی که ذکر فرمودید را سرلوحه قرار داد ، حداقل خود من سعی می کنم از این فضا در این جهت بهره ببرم و این را یک فرصت و غنیمت می دونم .
3 - آیا در کنار اختلاف نظر سلیقه و فکری شدید بین دو نفر ، آنها می توانند دوستان صمیمی باقی بمانند. آیا اگر زوج های جوان چنین اختلافات نظری داشتند می توانند در کنار هم زندگی خوبی داشته باشند؟
سئوالهای سخت و فکر برانگیز می پرسید جناب مدیر :325:
اجازه میخوام رو این موضوع فکر کنم ، حرفهایی دارم ولی می خوام بیشتر و واقع بینانه تر توجه کنم ، و جواب کلیشه ای و شعاری نداده باشم .
اجازه هست :305:
4 - نقش احساسات (مثبت یا منفی)، را در زندگی خودتون چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا شما فردی احساس محور هستید یا منطق محور؟
با این که فردی با احساس و عاطفه رقیق هستم ( کافیه یه فیلم از نوع هندیش بزارید و ببینید اشکهای دم مشک من رو:311: ) ، اما تا اینجا اغلب تصمیمات و روند زندگیم را بر عقلانیت استوار کرده ام و ازش هم خیر دیدم ، یادمه اول دبیرستان بودم که رو این موضوع فکر می کردم ، داشتم در یک زنگی که بیکاری داشتیم تو حیاط مدرسه و دور بخشی از ساختمان در ضلع جنوبی حیاط قدم می زدم و به موضوع احساس و عقل فکر می کردم و به این نتیجه رسیدم که احساسات نیروی پیش برنده و تحرک آفرین است اما باید افسارش را به دست عقل داد و به خودم گفتم پس یادت باشه همیشه افسار احساساتت رو به دست عقلت بسپاری ، این عین کلماتی بود که اون موقع از ذهن گذرانده و تثبیت کردم (تا جایی که فیزیک موقعیتی که این افکار اومد یادم مونده ) و سرلوحه زندگیم قرارش دادم و 95 درصد هم موفق بودم . اگر چه باید بگم گاهی در مقابل احساسات ایستادن بخصوص در بعد تربیتی ، سخت بوده ، اما نتیجه های خوبش این روند را در من نهادینه کرد و خدا را شکر می کنم .
5 - در بچگی دوست داشتید چه کاره بشوید؟
همین شغلی که دارم ، در بازیهایی که خودم با خودم در تنهائیهام داشتم ، روی کف اتاق برگه هایی می چیدم و از بچه ها امتحان می گرفتم و بعدش هم عشقم صحیح کردن این برگه ها بود ، تدریس می کردم و با بچه ها صحبت می کردم و ..... امروزه دقیقاً اون حالات و بازیهای خودم رو در یکی از خواهر زاده هام می بینم ( تا دیگه نگن حلال زاده فقط به دائیش میره ، به خاله هم میره:311: )
اما یه نکته جالب این که خیلی خیاطی رو هم دوست داشتم و تو بازی با هم بازی هام گاهی خیاط می شدم و چرخ خیاطی هم اختراع کرده بودم اونم دو تا سنگ بود ، که وقتی پارچه را که اغلب نایلون بود برش می دادم لبه های آن را روی یکی از سنگها قرار می دادم و با سنگ دیگه ریز ریز روی اون می کوبیدم ( پرس می کردم ) بعد لبه ها به هم می چسبید .
گاهی هم لباسهایی که خاله برای ما می دوخت رو می شکافتم تا ببینم چطور دوخته شده که یه بار به خاطر این کارم کتک خوردم ، خاله ریزه پارچه به من می داد و من هم قیچی می زدم و لباس عروسک می دوختم و خلاصه هر چی منع می شدم سمج بودم وادامه می دادم ، حتی قیچی رو قایم کردند و من از تیغ استفاده کردم و یه بار در برش پتیکه پراچه ای دستم رو بریدم که اثرش برام باقی مونده و خاطره رو زنده می کنه .
اما برام جالبه با همه علاقه ای که به خیاطی داشتم ، دوست داشتم معلم بشم و این از نظرم هیچ وقت دور نموند و عاقبت شدم آنچه می خواستم .
6 - هم اکنون یک آرزوی دنیایی بکنید؟
منتظر خبری هستم که دلم می خواد هر چه زودتر به دستم برسه ، از عزیزی سفر کرده به خارج از مرزهای میهنم .......
7- یک تاپیک که بیشترین تاثیر را روی شما داشته معرفی کنید؟
تاپیک
خیلی تنهام بخصوص رفتار و عملکرد شاد خیلی برام قشنگ بود، پای این تاپیک چه اشکی ریختم :302: :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
فرشته مهربان سلام
1.نظرت راجع به این گفته چیست؟ " ترک واجبات میکنیم، سنت اجرا میکنیم"
اون سنت اجرایی لابد با واجبات منافات داره ، در غیر این صورت این دو نقیضند و اجتماع نقیضین هم محاله
2. آیا آنقدر ظاهر شریعت برایت مهم هست که اگر همسرت ازدواج دوم ( طبق شریعت این حق را دارد) کرد، دادگاهیش نکنی و اصلا به رویش نیاوری؟ فعلا به باطنش کاری نداریم.
من رو این موضوع خیلی فکر کردم و چهار دلیل را که از ذکر آنها در اینجا معذورم برای این که همسرم همسر دوم اختیار کند را می بینم و یکی از این دلایل را که هوس و تنوع طلبی است رو نمی پذیرم و اصلاً چنین مردی را انتخاب نمی کنم ، اول خوب چشمام رئو باز می کنم که بعد این مشکل رو پیدا نکنم ، و سه دلیل دیگر هم ادله قانع کننده داره و می پذیرم و کمکش هم می کنم ، (و می دونم که کار هر مرد نیست خرمن کوفتن ، این را خود شریعت گفته )
3. نظرت چیه راجع به این که اذان صبح از مسجد پخش نشود؟
در این مورد فکر نکردم ، ولی خودم از شنیدنش لذت می برم و برای نماز بیدارم می کنه .
4. آیا اشکالی دارد که برنامه های دعای کمیل و...از مساجد و... با صدای بلند که همگان بشنوند پخش شود؟
اعتقاد شخصیم اینه که وقتی فردی آمادگی شنیدن و تمرکز رو نداره شنیدنش آنرا لوث می کند ، من خودم وقتی می بینم تلویزیون پخش می کنه و من در شرایطی نیستم که گوش کنم و توجه کنم ، شنیدنش بدون توجه را بی حرمتی به این دعای عظیم می دونم و کانال را عوض می کنم و اما از خودم هم دلگیر می شم که چرا شرایطش رو نداری .
توجه کنیم که توصیه شده که به مستحبات در صورت اقبال قلب پرداخته شود ، وقتی برای همگان پخش شود در حالی که بعضی ممکنه شرایط توجه را نداشته باشند ، اجحاف به این دعا و لوث کردن اونه .
5. با کسانی که دین را درست نفهمیده اند ولی ادعای دینداریشان گوش فلک را کر کرده و نسخه های دینی اشان حالت را بد میکند چه نوع برخوردی میکنید؟
دست رو دلم نزار که خونه از اینجور آدما ، برای بعضی که بخصوص مسئولیتی داشته اند مکاتبه داشته ام و با توجه به حرفها و ادعاهای خودشان بهشون فهموندم راه به ترکستان می بری ، و از بعضی هم تبری جسته ام و دوری رو بهتر دیدم .
6. نظرت چیه که در مطالب طنز تالار گاهی عکس رجال هم باشد؟
منظورت رو نفهیمدیم :325:
7. چرا آقای مدیر همدردی و برخی اعضا از اینکه بحثهایی مطرح شود که نظرات موافق و مخالف در آن زیاد است واهمه دارند؟ آیا ختم به خیر شدن یک بحث یعنی اینکه همه در آن موافق باشند و قربان صدقه هم بروند؟
من در عمق تذکرات مدیر چنین چیزی احساس نکردم ، اما در مورد اعضاء نمی تونم پاسخ دقیقی بدم چون بستگی به موضوع و عکسل العمل فرد داره و افراد هم متفاوت برخورد می کنند و دلایلشان هم متفاوته
8. چقدر پیش آمده دیگران از شما تمکین کنند فقط به خاطر تندی و تلخی کلام شما؟
خوشبختانه در اغلب مواقع کلام من برعکس بوده ، و خوشم نمیاد کسی از ترس تمکین کنه ، اصلاً مایل به تمکین شدن نیستم ، هر کس نظرم رو می پذیره و اجرا می کنه ، معتقدم کور کورانه نیست و خودش فکر می کنه و میرسه و انتخاب می کنه ، چون من اهل تحمیل و سماجت و حتی پیگیری این که چی شد ؟ ، چه کار کردی ؟ و ... نیستم ، حتی در مورد پیشنهادات و طرح های تقدیمیم .
-
سلام ممنون از خانم فرشته مهربان كه در صندلي داغ تالار شركت كردند و به زييايي پاسخگوي دوستان بودند نفر بعد از امشب نوبت محمد ابراهيمي است هست كه در صندلي داغ شركت كنند
-
سلام آقای ابرهیمی
صندلی داغ که متعلق به خود شماست اما من اینبار به جای شما مراسم خیر مقدم و خوش آمدگویی را به جا می آورم .
آقای ابراهیمی چند سال دارید ؟
خواننده ی مورد علاقه ی شما کیست ؟
نقش مذهب در زندگی شما چیست ؟
آخرین فیلمی که دیده اید ؟
آخرین کنسرتی که رفته اید ؟
محبوب ترین هنرپیشه ی مورد علاقه ی شما کیست ؟
چه کتابی خوانده اید که تاثیر زیادی روی شما گذاشته است ؟
غذای مورد علاقه ی شما
چند خواهر و برادر هستید و شما فرزند چندم خانواده هستید؟
هدف محمد ابراهیمی در زندگی چیست ؟
بزرگترین و مهم ترین آرزو.
چطوری شد که اینقدر مهربان و زلال شدید؟!!
بفرمائید یک فنجان قهوه و دهانی تازه کنید تا بعد :82:
-
پس کجا هستید آقای ابراهیمی ؟! می خواهم باز هم سئوال طرح کنم . تشریف نمی آورید ؟!
-
با سلام خدمت آقای ابراهیمی عزیز..
آنی گرامی حتما آقای ابراهیمی دارن دوپینگ می کنند. :311:
سوالات چهارگزینه ای:
1>آقای ابراهیمی حدود یک ماه است من را برای حضور در صندلی داغ دعوت می کنید و بنده هم بخاطر امتحانات ترم و دور بودن از شهر خویش نمی توانم شرکت کنم.. همینک بدلیل این عدم شرکت من چه احساسی دارید؟
الف) می خواهید من را خفه کنید ب)می خواهید اما من را خفه نمی کنید ج) اگر بخواهید من را خفه می کنید د)اصولا سکوت می کنید
2>"صندلی داغ" را چگونه می بینی؟
الف)سرد ب)کمی تا قسمتی ابری ج)داغ داغ د)دارم می سوزم :316:
3> عمده ترین ویژگی اعضای تالار همدردی چیست؟
الف)وحدت ب)معرفت ج)مهربانی د)پایبند به قوانین
4>ترجیح می دهید به کدام شهر سفر کنید؟
الف)اصفهان ب)شیراز ج)خوزستان د)تبریز
5>محمد ابراهیمی عصبانی هم می شود؟
الف)به ندرت ب)همواره ج)ابدا د)هیچ کدام
سوالات تکمیلی:
6>اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه لازم بود.................
7>دو ویژگی دوست خوب......................و.................... ....است
سوالات تشریحی:
8>اقای محمد ابراهیمی عزیز به نظرتان چرا عده ای از افراد نمی توانند خود را با قوانین و اصول جامعه انطباق دهند؟ منظورم این است که چرا انعطاف پذیری کمی دارند؟
9>بهترین راه برای پذیرش انتقادات چیست؟
10>نقش تالار در رشد و بالندگی شما تا چه حدی بوده>اصلا تاثیری داشته؟
با سپاس فراوان از شما یکی از مدیران مسئول صندلی داغ:72:
-
محمد ابراهیمی به تاپیک صندلی داغ :324:محمد ابراهیمی به تاپیک صندلی داغ :324:( لطفا به روش بیمارستان ها که پزشکان را پیج می کنند بخوانید :311:)
-
سلام (جواب هاي دوست خوبم آني)
اينم جوابهاي شما.
آقای ابراهیمی چند سال دارید ؟ به روش خودتان جواب بدم ؟2 . 26
خواننده ی مورد علاقه ی شما کیست ؟ گروه آريان- وكريس دبرگ
نقش مذهب در زندگی شما چیست ؟ بسيار موثر و مفيد
آخرین فیلمی که دیده اید ؟ كتاب قانون
آخرین کنسرتی که رفته اید ؟ گروه آريان
محبوب ترین هنرپیشه ی مورد علاقه ی شما کیست ؟ آقاي پرويزپرستويي
چه کتابی خوانده اید که تاثیر زیادی روی شما گذاشته است ؟ قرآن مجيد
غذای مورد علاقه ی شما ؟ كباب و پيتزا
چند خواهر و برادر هستید و شما فرزند چندم خانواده هستید؟ شرمندم اين خصوصي است
هدف محمد ابراهیمی در زندگی چیست ؟ رسيدن به اهدافي كه دارم
بزرگترین و مهم ترین آرزو. بتوانم بنده خوبي باشم وآرزو رفتن دوباره ام به مكه و كربلا
چطوری شد که اینقدر مهربان و زلال شدید؟!! والله نميدانم ولي هرچه كه است از لطف او ست.
سلام دوست خوبم (نقاب)
.
سوالات چهارگزینه ای:
1>آقای ابراهیمی حدود یک ماه است من را برای حضور در صندلی داغ دعوت می کنید و بنده هم بخاطر امتحانات ترم و دور بودن از شهر خویش نمی توانم شرکت کنم.. همینک بدلیل این عدم شرکت من چه احساسی دارید؟
الف) می خواهید من را خفه کنید ب)می خواهید اما من را خفه نمی کنید ج) اگر بخواهید من را خفه می کنید د)اصولا سکوت می کنید
. (جواب سكوت. هميشه بايد خود را جاي ديگران گذاشت و مشكلات و مسائل آنها را درك كرد)
2>"صندلی داغ" را چگونه می بینی؟
الف)سرد ب)کمی تا قسمتی ابری ج)داغ داغ د)دارم می سوزم
(صندلي داغ از اسمش معلومه داغ داغ)
3> عمده ترین ویژگی اعضای تالار همدردی چیست؟
الف)وحدت ب)معرفت ج)مهربانی د)پایبند به قوانین
(تمام گزينه ها)
4>ترجیح می دهید به کدام شهر سفر کنید؟
الف)اصفهان ب)شیراز ج)خوزستان د)تبریز
(همه گزينه ها : همه جاي ايران سراي من است)
5>محمد ابراهیمی عصبانی هم می شود؟
الف)به ندرت ب)همواره ج)ابدا د)هیچ کدام
(به ندرت)
سوالات تکمیلی:
6>اگر برای ازدواج کردن هم گواهینامه لازم بود.................(فعلا اينطور نيست اگربود اختياري است)
7>دو ویژگی دوست خوب......................و.................... ....است. ( صداقت و ايثار)
سوالات تشریحی:
8>اقای محمد ابراهیمی عزیز به نظرتان چرا عده ای از افراد نمی توانند خود را با قوانین و اصول جامعه انطباق دهند؟ منظورم این است که چرا انعطاف پذیری کمی دارند؟
(اين مسئله را بايد از جامعه شناسان و روانشناسان پرسيد بهتر بيان ميكنند.)
9>بهترین راه برای پذیرش انتقادات چیست؟ ( بايد ديد انتقاد از چه كسي است )
10>نقش تالار در رشد و بالندگی شما تا چه حدی بوده>اصلا تاثیری داشته؟
واقعيت مفيد بوده
محمدابراهيمي