نميدونم امشب تلوزيون اعلام ميكنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
نميدونم امشب تلوزيون اعلام ميكنه.
سلام kamrجان خوشحالم که اومدی .انشاالله موفق باشید.
همين امشب به خدا توكل و به امام رضا توسل كن خيلي جواب ميده مخصوصا اون موقع كه بين زنگ زدن يا نزدن گير ميكني يادت ميفته به خدا و امام رضا قول دادي و ارادت محكم ميشه.
صبوری جان حتما بهم کمک کن من کسی رو به جز شما دوستان همدردی ندارم که بهم کمک کنه من قدم به قدم کارهایی رو که گفتی انجام میدم و .من بازم میام...بازم مرسی از شما صبوری جان و kamr جان.
راستش عزیزم فقط دارم به حرفات و نوشته هات فکر میکنم . چون خودم هم این روزهاتو چشیدم ولی خدا رو شکر مال ما به ازدواج ختم شده
انشاالله که خوشبخت باشیدkamrجان.یعنی به جایی رسیدم که میخوام فقط تموم بشه چون دیگه وظیفه من نیست و اونه که باید خودشو نشون بده.دوست عزیز وضعیت شما هم همینجوری بود؟
- - - Updated - - -
یکبار بهم گفت اگه تو رو از دست بدم مطمینم که دیگه نمیتونم کسی رو بخوام .خودش هم بهم گفت که تمام حرفایی که بهم میزنی درسته و منطقیه ولی دیگه نمیتونستم .تا کی میتونستم ادامه بدم با اینکه یه علاقه ای بینمون شکل گرفته بود ولی مشکلی که داشتم این زنگ زدنام بود که برام شده مثل یه ادم معتاد.و فقط میخوام ازش دور باشم تا اگه خواست درست بشه.
- - - Updated - - -
حتی بهش هم گفتم که اگه مشکل مالی هم داره من ادم پرتوقعی نیستم و همه چی درست میشه .ولی نمیدونم تا کی قصد داشت منو دنبال خودش بکشونه .هر بار هم میگفتم میگفت بهم فرصت بده.شاید چون من در دسترس اش بودم تلاشی نمیکرد شایدم اصلا نخواد و هزار شاید دیگه
سلام. می تونید به من هم کمک کنید؟
http://www.hamdardi.net/thread-30770.html#post300701
ستيلا جان الان وقتش نيست ولي ميتونم بهت بگم الان اون تو چه وضعيتيه.:227:
- - - Updated - - -
ستيلا جان الان وقتش نيست ولي ميتونم بهت بگم الان اون تو چه وضعيتيه.:227:
میشه صبوری جان بیشتر برام توضیح بدی
از همه آقايون كه اين مطلبو ميخونند عذر ميخوام.
ايشون الان اصلا حرف ديشب شما رو جدي نگرفتند هيچ بلكه فقط اون رو به حساب اين كه شما حالا يه چيزي گفتيد گذاشتند پس الان هيچ تفاوتي با قبل از قطع رابطه نكردند.
- - - Updated - - -
اين حالت در ايشون ادامه داره تا چند روز از شما خبري نميشه اين رو هم ميذارند به حساب اينكه حتماكار داشته وقت نكرده وگرنه اون دختري كه من ميشناسم مگه ميتونه ازم خبر نگيره.