سلام
ببنید خانم 7 ،،،کلا هر کار و هر زمانی که انسان برا چیزی داره می ذاره ، بنظرم باید سعی کنه یه چیزی یاد بگیره ،،،
چه با مطالعه یه کتاب - چه با خوندن یه روزنامه ،،چه با تماشای طبیعت ،،چه از گذشته خودش یا تماشای یه فیلم و یا .......
من خودم زیاد فیلم نگاه نمیکنم مگر اینکه بتونم یه چیزی ازش یاد بگیرم ،، فیلم ارباب حلقه ها را به خاطر یه اندیشه آخرالزمانی دارم نگاه می کنم و دنبال تحلیلش هستم .
اون سریالی که بهتون معرفی کردم توش شخصیت های مختلفی هست ......می خواد بگه انسانها با تغییر اعمالشون می تونند مسیر جدیدی برا خودشون درست کنند
نکته مهم اینکه خداوند تمام نیات و تصمیمات ما را می دونه ( برا خدا آسونه ) .....ولی می ذاره خودمون انتخاب کنیم و هر انتخاب و هر مسیری باز مسیر جدید ایجاد میشه که خدا باز اونها را می دونه .
به نظرم معجزه زمانی اتفاق می یافته که به فکر معجزه نباشیم !....در واقع در مسیر سرنوشتمون یاد بگیریم مسیر درست کجاست و به خودش توکل کنیم و فارغ از نتیجه حرکت کنیم ،،
و اینکه بدونیم هر تصمیم و هر اعمالی ، ما را در مسیری می ندازه ،،،
مثلا در اون سریال کاراکتر لیلا می تونست بره با دختر عموش تو مهمومی بمونه و یا با دوستان اون بره خوش گذرانی ....ولی نرفت ....اگه میرفت سرنوشتش یه جور دیگه میشد ( خودش انتخاب کرد )
چی باعث میشه انسانها اینجوری انتخاب کنند و یا دیگران انتخاب نکنند ؟
تفکر - باور زندگی - تلاش و زحمت فرد در مسیر درست ،یادگیری از گذشته و تلاش برا آینده ،،،
مثل مسیری که حضرت حر در روز عاشورا رفت ....می تونست مسیرش اینجوری نباشه ولی در روز عاشورا سرنوشتش را تغییر داد ،،
اعمال انسان مهمه ...خیلی ها تو روز عاشورا حرف های امام حسین بهشون اثر نکرد ،،،ولی به حر اثر کرد
یعنی قطعات پازل ها کنار هم جمع میشه تا معمایی حل بشه ...که این به زحمت و تلاشی که فرد در دوران زندگیش می کنه هم ربط داره .
( حضرت حر تلاش بیشتری کرده بود در زندگیش تا دیگر سپاهیان یزید....برا همین حرف امام حسین اون را تغییر داد و از بیراهه جدا شد )
به نظرم تسلیم زمان حال بودن یعنی اینکه از گذشته یاد بگیریم و نگران آینده هم نباشیم و در زمان حال به مسیر ادامه بدیم ،،
به این ایمان برسیم که خداوند همیشه خوب انسانها را می خواد .
تسلیم زمان حال بودن به نظرم یکی از پیش زمینه های تسلیم خدا بودنه،،،
او سئوالی که تو تاپیک دعا ازم پرسید را میتونید با این تفاسیر و یا تفسیر و تحلیل درست اون فیلم بهش برسید .
موفق باشید