-
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
هنوز نمی تونم قطعا بگم درست شده یا نه! باید 5-6 تایی پست ارسال کنم و بعد.
ولی من اصلا این فایرفاکس رو دوست ندارم، دلم همون اکسپلولر خودم رو می خواد :302:
راستی آقا حامد میشه لطف کنید بگید که چگونه این دوبار ارسال شدن با مرورگر ارتباط پیدا می کنه؟ آخه بعد از اینکه همدردی به مشکل خورد این مساله برای من پیش اومد!!!!!!!!!
-
شاید سرعت اینترنت شما کمه... خیلی طول میکشه که یک پست فرستاده بشه؟ اگر چندین بار کلیک کنی دوبار پست فرستاده میشه. اما در سرعت اینترنت بالا سریعا پیغام فرستاده شدن رو میده.
-
ربطی به سرعت اینترنت ندارد. وگرنه که پست های خیلی از اعضا باید دو بار ارسال می شد.
ربطی به خود Internet Explorer هم ندارد، به این خاطر که خیلی از اعضا ازش استفاده می کنند.
اینکه چرا این قضیه درست از وقتی شروع شده که همدردی به مشکل برخورد، فکر می کنم اتفاقی است.
به احتمال زیاد اگر یکبار Internet Explorer رو پاک کنید و دوباره نصب کنید، مشکل حل می شود.
وگرنه مجبورید حداقل برای همدردی از همون Firefox استفاده کنید.
برای بقیه سایتها می توانید از همون Internet Explorer استفاده کنید.
به هر حال این mybb ظاهراً ضعفهایی دارد. یکی از کامپیوترهای ما اصلاً با Firefox همدردی رو باز نمی کنه!
چند بار هم دوباره نصب کردم و فایده ای نداشته.
دلایل اینها مشخص نیست و پیدا کردنش هم راحت نیست.
خدا رو شکر اکثر اعضا مشکلی ندارند و برای اونهایی هم که مشکلی دارند، راه حل های دیگری وجود دارند.
-
تازه وارد ؟ عضو فعال ؟ عضو ....
میشه بپرسم چرا فقط اینها رو بر اساس تعداد پست ها میگذارید ... ؟
من پیشنهاد دارم یکی مثل محمد ابراهیمی به طور مثال که تقریبا از ابتدای کار تالار توی تالار بوده باید یه عنوان توسط خود جناب سنگتراشان با توجه به فعالیت ها و حضور خاص و مسمترش براش انتخاب بشه مثلا دوست همرا صمیمی یا همراه مهربان یا .. یار همیشگی ... چون بالاخره ایشون باید یه فرقی با بقیه بکنن...
یا مثلا یکی مثل حامد یا سارا بانو و .افرادی که توی تالار اکثرا هستند و کار های خاص میکنن مثلا یکی فقط تو یه بخشه یا یکی تو یه بخش دیگه خیلی فعاله یا مثلا نحوه تعاملاتشون در نظر گرفته بشه و یه عنوان مناسب براشون تعیین بشه این میتونه جالب تر باشه تا فقط به میزان پست توجه کرد ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
البته به احتمال زیاد باید ایراد از مرورگر باشه.
خانم بلواسکای شما یکبار با یک مرورگر دیگر و یا از یک کامپیوتر دیگر وارد همدردی بشوید و یک پست ارسال کنید، ببینید باز هم دوبار ارسال می شود؟
بعید می دانم مشکل از حساب کاربریتان باشد.
:72:تشکر ویژه:72: از آقای حامد بابت ارائه راه حلشون. :104::104:
از وقتی که مرورگرم رو برای همدردی به فایرفاکس تغییر دادم، مشکل دوبار ارسال شدن پستهام حل شد.
دوستانی هم که مشکل مشابه دارند، می تونند از همین راهکار آقا حامد استفاده کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
===========
پاورقی:
بابا اینقدر به این کیوان عزیز دل گیر ندهید.:46:
خودتون رو درست کنید. :305:
سروسامان دادن حدود 150000 پست متنوع کار ساده ای نیست. :303:
جناب سنگتراشان من پیشنهاد دارم .. حالا هم که lord.hamed عزیز اومدن شما تقریبا دو مدیر فعال دارید ... که اغلب انلاین هستند حالا فرشته مهربان رو نمیدونم .... ولی بیایید بین این دوتا تقسیم وظایف کنید مثلا 2 تا انجمن و مسائل مربوطه دسته کیوان .. دو ، سه تا هم دست یکی دیگه تا مجبور نشن 150 هزار پست رو یه تنه سرو سامان بدهند حالا اگر در این بین مشکلی پیش اومد که یکی از مدیران انلاین نبود بعضا مدیری متوجه شد کار اون یکی رو هم انجام بده...
-
کنجکاو عزیز
تقسیم وظایف شده، بر این اساس که، دو نوع مدیر داریم
1-مدیری که به تمام تالار دسترسی دارد
2-مدیری که بر انجمن های ویژه ای مدیریت میکند .
لینک تیم مدیریت
http://www.hamdardi.net/showteam.php
-
میدونم در جریان اینا بودم و اینم دیده بودم .. من گفتم یعنی تو همون تیم هم شاید میشد باز یه تقیسم کاری میشد .. ولی خب درسته حرفت همین حدشم خوبه ...
-
سلام لطفا تاپیک 20 سوالی را که داغون کردین برگردونید .... با تشکر
-
سلام کجکاو قبلا" آدرس رو برات فرستاده بودم! گم کردی؟
http://www.hamdardi.net/thread-8157.html
-
امروز متوجه شدم که ظاهرا شارژ من افزایش یافته است!
البته من دقیقا حساب روزهای شارژم را ندارم و حدس می زنم که نسبت به بار قبل که افزایش یافته است.
خلاصه که اگر اشتباهی رخ داده لطفا اصلاح کنید تا خدای نکرده از شارژ دیگری و بدون پرداخت پول استفاده نکرده باشم.
-
نقل قول:
با سلام و احترام
ضمن تشكر از اظهار لطف دوستان به تالار همدردي به اطلاع می رساند:
به مناسبت چهارمین سالگرد تولد تالار همدردي
(
تخفيف 50 در صدي حق عضويت از 14 تا 31 شهريور) اعمال می شود.
همچنین کسانی که قبلا حق عضویت را پرداخته اند و هم اکنون حساب کاربری آنها شارژ هست (
نام کاربری آنها به رنگ آبی پر رنگ هست)،
مدت 30 روز شارژ رایگان دریافت نمودند.
-
بلو اسکای عزیز این 30 روز، هدیه مدیر عزیز همدردی به همه ی آبی پر رنگ ها هست:)
به مناسبت تولد 4 سالگی تالار همدردی.
اخلاق شما قابل ستایشه:72:
-
كيوان جان فهميدمشما ادغام كرديد خوب بعد از ادغام يه پست بزن دوستم كه حداقل تاپيك توي انجمن نشون داده بشه من هر چي انجمن رو بالا پايين كردم پيداش نكردم ....
-
میدونم جاش این حا نیست اما هر چی سعی کردم نشد
سلام و خسته نباشید:72:
ببخشید این جا مینویسم اما هر جا رفتم نتونستم به اون انجمن راه پیدا کنم.ومشکلم رو بگم.از طریق ارتباط با ما هم تمام مشخصات و فرم تایید پرداخت رو فرستادم(کارت به کارت)
من حق عضویتم رو 4-5 روز پیش پرداخت کردم اما هیچ پیامی دریافت نکردم.:302:
به کنترل پنلم هم دسترسی ندارم.
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین.:72:
بازم ببخشید این جا گفتم.:163:
-
RE: میدونم جاش این حا نیست اما هر چی سعی کردم نشد
با سلام
فعال سازی اکانت کاربران توسط مدیر همدردی انجام میشود،ایشان نیز در چند روز گذشته مراجعه نکرده اند
-
RE: میدونم جاش این حا نیست اما هر چی سعی کردم نشد
ممنونم آقای کیوان:72:
البته تو یه تاپیکی ایشون نوشته بودند (همین چند روز پیش)که بعضی از کاربران به حساب واریز کردند که اطلاع بدن.
من هم فرم ها رو ارسال کردم و اطلاع دادم.اما هنوز اسمم پررنگ نشده:163:
میخوام تا وقتی دانشگاه شروع نشده و وقتم بیشتره برم بقیه ی جاهای همدردی رو بخونم(مثلا انجمن آزاد)واسه همین صبر ندارم.:311:
به هر حال ممنونم.:72:
-
بعضا پیش اومده که از طریق پیام خصوصی از مدیران تالار درخواستی داشتم
اما جوابی نگرفتم
شاید مدیران مثل همیشه پیگیر درخواست ها هستند اما نیازی به دادن پیام خصوصی به عنوان جواب نمیبینن
اگر اینچنین هست لطف کنین و در این روش تجدید نظر کنین
و کاربر رو با دادن یه پاسخ هرچند کوتاه از توجه و تلاش خودتون مطلع کنین
احترام به مراجع اولین ویژگی یه مدیر موفقه
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
با عرض سلام خدمت مديران محترم تالار.
من يك ايراد كوچكي در ارسالهاي تاپيكها ديدم كه اگر برطرف شود بسيار مفيد خواهد بود.
مساله به قرار زير است:
وقتي پستهاي تاپيكي طولاني مي شود در "ارسالهاي امروز" مثلا گاهي اوقات در پستي به شكل زير پيش مي آيد:
4،3،2،1... 24،23 آنگاه زماني كه روي 24 كليك مي كنيم اعلام مي كند "موضوع موردنظر وجود ندارد". آنگاه معلوم مي شود كه پست آخر در 23 بوده و 24 اضافي است. در زمانهايي كه پستها طولاني است مجبوريم انقدر صفحه صفحه جلوبرويم تا مثلا به صفحه 23 برسيم و پست را مشاهده كنيم. آيا امكان دارد اين مشكل برطرف گردد؟
متشكرم:72::72::72:
سلام منم همین مشکل رودارم. الان هم واسه دیدن اخرین ارسال این تاپیک صفحه صفحه جلو اومدم .جالب اینجاست که این ارسال صفحه 26 بود در صورتی که در "ارسالهاي امروز"تا 30 نوشته بود.فکر کنم دلش واسم سوخت چند صفحه جلو آوردش:311:
راستی حتی وقتی آخرین ارسال این تاپیک را می زنم بازهم آخرین صفحه اضافی را نشان می دهد.
-
گاهی این ایراد در برنامه ی تالار پیش می آید که با اطلاع دادن به مدیران مشکل حل می شود.
مثل هم اکنون که این مشکل حل گردیده است .
یک راهش هم اینست که شما در قسمت ارسال های امروز به جای اینکه روی نام تاپیک یا روی شماره صفحه کلیک کنید، باید روی آخرین ارسال کلیک کنید. اون وقت یک راست می آید اینجا.
-
ممنون دوست عزیز :104:
من همیشه اول تایپیک رو باز میکردم بعد در قسمت بالا "مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک" رو می زدم که این مشکل رو داشتم.
-
با سلام
مشکل مذکور هم اکنون حل گردیده است.
با تشکر از پیگیری شما
-
نقل قول:
با سلام
مشکل مذکور هم اکنون حل گردیده است.
با تشکر از پیگیری شما
:104: :104:
آقای سنگتراشان،
شما که راه حلش رو بلد بودید، چطور زودتر اقدام نکردید؟ :)
3-4 ماه پیش کلی ما اینجا راجع به این مشکل صحبت کردیم :)
-
چه بلايي سر تاپيك خانوم solmaz66 اومد!؟ باز هم سانسور!؟تاسف به حال همدردي!
ميشه بفرماييد چه بلايي سر تاپيك خانم solmaz66( با ميل زياد همسرم به س.ك.س چه كنم؟) اومد!؟
-
RE: چه بلايي سر تاپيك خانوم solmaz66 اومد!؟ باز هم سانسور!؟تاسف به حال همدردي!
سلام مهرداد جان
شما می توانید از طریق لینک ارتباط با ما مشکلتون را با مدیریت در میان بگذارید.
با تشکر:72:
-
این موضوع به انجمن آزاد منتقل شده
-
می دونیم منتقل شده.سوال اینه که چرا؟ایشون یه مسئله شخصی مطرح کرده بود.
-
مدیران تالار موظف نیستند برای هر اقدام مدیریتی ریز و درشت قوانین را توضیح دهند.قوانین در تاپیک مستقل تشرح شده اند
تاپیکهای که مباحث آن مربوط به انجمن آزاد باشد یا مربوط دار شود
به آن انجمن منتقل میشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
مدیران تالار موظف نیستند برای هر اقدام مدیریتی ریز و درشت قوانین را توضیح دهند.قوانین در تاپیک مستقل تشرح شده اند
تاپیکهای که مباحث آن مربوط به انجمن آزاد باشد یا مربوط دار شود
به آن انجمن منتقل میشود
دوست عزيز اگر توضيحي داشتيد حتما ارائه ميكرديد!
اين كار از همدردي واقعا بعيد بود!
البته كم و بيش از اينجور سانسورها در اينجا ديده بوديم ولي متاسفانه حتي شهامت توضيح دليلش در بين مسولين سايت وجود نداره!
اگر در آن تاپيك مطلب خلاف شرع و اخلاق زده شده بود ميتونستيد اون پست يا اون مطلب رو حذف كنيد و تذكر بديد نه اينكه كل تاپيك رو بندازيد دور(همون انتقال به انجمن آزاد!!!)
يا شايد استدلالتون اين باشه كه در اينجا افرادي با سنين مختلف وارد ميشن و درست نيست مطالبي درباره روابط زناشويي به طور آزاد و بي پرده روي سايت باشه،..در جواب اين استدلال خنده دار بايد گفت كه همه ما خيلي خوب ميدونيم كه اينروزا(متاسفانه!) هر بچه 12،13 ساله اي فيلترشكني ميكنه و به همه سايتهايي كه نبايد وارد بشه سر ميزنه و در رابطه با اين مسائل اطلاعاتشون خيلي بيشتر از من و شماست!!! پس الكي نميخواد نگران باشيم كه اگه يه موقع يه بچه اي اين مطالب رو بخونه عفت عمومي جامعه لكه دار ميشه!!!!!!!
به هر حال من جواب قانع كننده اي نگرفتم به نظرم اين حركت همدردي جز يه جور سانسور كوركورانه و سليقه اي چيز ديگه اي نيست! بازم متاسفم...
-
هر گونه پست و تاپيكي كه مغاير با اهداف خاص تالار همدردي در انجمن های عمومی تالار ارسال شده يا مي شود به جاي حذف و ويرايش به انجمن آزاد انتقال داده مي شود. تاپیکها و پستهایی که در چارچوب انجمن های همدردی قرار نمی گیرد به این انجمن انتقال داده می شود.
http://www.hamdardi.net/thread-13151.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
يا شايد استدلالتون اين باشه كه در اينجا افرادي با سنين مختلف وارد ميشن و درست نيست مطالبي درباره روابط زناشويي به طور آزاد و بي پرده روي سايت باشه،..در جواب اين استدلال خنده دار بايد گفت كه همه ما خيلي خوب ميدونيم كه اينروزا(متاسفانه!) هر بچه 12،13 ساله اي فيلترشكني ميكنه و به همه سايتهايي كه نبايد وارد بشه سر ميزنه و در رابطه با اين مسائل اطلاعاتشون خيلي بيشتر از من و شماست!!! پس الكي نميخواد نگران باشيم كه اگه يه موقع يه بچه اي اين مطالب رو بخونه عفت عمومي جامعه لكه دار ميشه!!!!!!!
به هر حال من جواب قانع كننده اي نگرفتم به نظرم اين حركت همدردي جز يه جور سانسور كوركورانه و سليقه اي چيز ديگه اي نيست! بازم متاسفم...
:104::104::104::104:
با سلام و احترام mehrdad_m
خیلی درست اشاره کردید. دقیقا به خاطر همین حریم هاست که انجمن همدردی بسته به مشکل مراجعان حریم های مختلفی ایجاد کرده است.
البته اینکه هر بچه ای فیلترشکن داره و بیشتر از ما این مطالب را می بینه و می خوانه، دلیل منطقی نیست. که ما هم همین اشتباه را بکنیم.
بله خیلی ها هم قوانین را دور می زنند و مواد مخدر خرید کرده مصرف می کنند. آیا با این دلیل ما هم می توانیم توزیع مواد کنیم؟!
شما در یک بیمارستان هم که بروید حریمهای خاص خود را دارد.
گاهی دکتر نیاز دارد گلوی بیمار را ببیند، گاهی نیاز هست معاینه مجاری ادرای و غدد جنسی داشته باشد. گاهی هم باید در سی سی یو باشد. هر بخش و اتاقی هم حریم خود را دارد.
اینجا هم بعضی سئوالات و پاسخها نیازهای خاص خودش را دارد.
اما نکته ای را هم شما توجه نکرده اید.
شما فقط آن بخش را می بینید که دیگران از جمله بچه 12 ساله هم می آید با مسائل جنسی یک مراجع آشنا می شود. اما از آنطرف ، آن مراجع هم رغبتی دارد مسائل اتاق خواب و جزئیاتش را برای چند میلیارد جمعیت جهان با جزئیات شرح دهد؟!!!
(ما برای اینکه این سئوالات مکرر مطرح هست ، به طور خلاصه در قوانین همدردی آورده ایم که تکرار نکنیم. اما بعضی افراد این زحمت را به خود نمی دهند و زحمت ما می افزایند.)
عرض خود می بری و زحمت ما می داری
-
سلام به اعضای خوب تالار
در انجمن تالار گفتگوی همدردی پست چت گونه ممنوع است مدیران تالار پست چت گونه حذف می کند
سو ال خصوصی در تالار همدردی ممنوع است مدیران تالار سو ا ل خصوصی حذف می شود برخورد می شود
در تالار همدردی حرف زشت و رکیک توهین امیز ممنوع است مدیران تالار با این عضو بر خورد می شود حساب کاربری مسدود می شودپست های بی محتوا در انجمن تالار همدردی ممنوع است حذف می شود
هر کسی اعتراض به پست من در تالار حذف شده است قسمت ارتباط با ما با مدیر همدردی درمیان بگذارید
اعضای خوب تالار با مدیران خوب تالار همکاری کنید:72::72::72:
-
سلام
مدیران عزیز همدردی خدا قوت:72:
دو لینک مشاهده آخرین ارسال این تاپیک و اعطای حداکثر رتبه به موضوع بسیار نزدیک به هم قرار دارند به طوری که اگر اشتباها بجای لینک اول بر دومی کلیک شود هیچگونه گزینه برگشتی ندارد وبه موضوعی که شاید تمایل نباشد بالاترین رتبه داده می شود.( لینکهای آورده شده از این تاپیک هستند ولی منظور این تاپیک نیست.)
-
با سلام
همه ما شاهدیم بعضی از تاپیکها چقدر تکراری می باشد.اون انجمنی هم که ایجاد شده تحت عنوان فقط پاسخهای لینکی واسه اعضائی ست که بیشتر آشنا هستند.انتقال تاپیک هم که گاهی موجب ناراحتی می شه.من پیشنهادی دارم البته نمی دونم قابل اجراست یا نه. البته امیدوارم بتونم منظورم برسونم.
من می گم مدیرای محترم اول موضوعات رو تقسیم بندی کنن.بعد هر کی که داره یه تاپیک جدید ایجاد می کنه ازش بپرسن موضوع مورد نظر مربوط به کدام موارد است؟مثلا:1-خیانت 2-مسائل مالی در زندگی مشترک 3-سردی روابط
البته می دونم سخته ولی وقتی اینا بیان جلو چشمشون ممکنه از ایجاد تاپیک منصرف شن
البته یه راهه دیگه وقتی دارن عنوان تاپیکشون رو تایپ می کنن تاپیک های مشابه موجود لیست بشه زیرش
البته فکر کنم راه حل دوم عملی تر باشه چون تو خیلی از سایتها دیدم که این کارو کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
توجه ، توجه
تاپیکهایی که با عنواین مبهمی چون :
کمکم کنید
راهنمایی کنید
نمی دانم چه کنم .
کمک
و ......
هر عنوانی که اشاره ای به مشکل و مسئله ای که در متن تاپیک وجود دارد نداشته باشد . از امروز به بعد بدون هیچ توضیحی و درخواست اعلام عنوان برای جایگزین کردن حذف خواهد شد .
( اینگونه تاپیکها هم بسیار انرژی از مدیران می گیرد تا بیایند موضوع چیست و آیا در انجمن مربوطه قرار گرفته یا خیر و ..... هم اعضاء و کارشناسان نسبت به ورود به آن و راهنمایی دادن بی رغبت هستند )
.
اعضا محترم و عزیز تالار همدردی
لطفاً در اینگونه تاپیکها جز یک پست که محتوای دعوت مراجع به ارسال عنوان مناسب برای جایگزینی داشته باشد پستی ارسال ننموده و راهنمایی نفرمایید تا وقتی که عنوان تغییر کند .حتی الامکان جز مدیران سراغ این تاپیکها با عنوان مبهم نروند که این فرهنگ در همدردی نهادینه شود .
با تشکر از همراهی شما عزیزان
.
كاش اين نكته رو هنگامي كه شخصي ميخواد تاپيك بزنه، همون موقع بهش گفته بشه به صورت يه اخطار چون اونايي كه تازه واردن اين پستا و اخطارا رو كه نديدن.اكثر اين عنوان هم از تازه واردينه. البته اين يه پيشنهاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
سلام
مدیران عزیز همدردی خدا قوت:72:
دو لینک
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک و
اعطای حداکثر رتبه به موضوع بسیار نزدیک به هم قرار دارند به طوری که اگر اشتباها بجای لینک اول بر دومی کلیک شود هیچگونه گزینه برگشتی ندارد وبه موضوعی که شاید تمایل نباشد بالاترین رتبه داده می شود.( لینکهای آورده شده از این تاپیک هستند ولی منظور این تاپیک نیست.)
من باز هم این مشکل برام پیش اومد .شاید هم بقیه این مشکلو ندارند و تقصیر حواس پرتی منه:311:
-
تاپیکی ایجاد کرده بودم با عنوان:
چگونه بدون قهر کردن اعتراضم را به همسرم اعلام کنم؟
دوستانی لطف کرده بودند و در این تاپیک پست گذاشته بودند که متوجه شدم هم پستهای اخیرش پاک شده و هم تاپیک قفل شده است.
درست است که تاپیک مربوط به گذشته بود ولی در عین حال جزء به نتیجه رسیده ها نیز نبود. من هم که بعنوان صاحب تاپیک هنوز در تالار حضور دارم و با تشکر در ذیل پستهای اخیر خواستم اعلام کنم که پستها را خوانده و وجودشان برایم مفید است.
حالا علت پاک شدن پستها و قفل شدن تاپیک فوق را نمی دانم. لذا خواهشمند رسیدگی هستم.
ممنون
-
سلام خانم بلو اسکای محترم تاپیک قفل نشده است تاپیک باز است ممنون:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
تاپیکی ایجاد کرده بودم با عنوان:
چگونه بدون قهر کردن اعتراضم را به همسرم اعلام کنم؟
دوستانی لطف کرده بودند و در این تاپیک پست گذاشته بودند که متوجه شدم هم پستهای اخیرش پاک شده و هم تاپیک قفل شده است.
درست است که تاپیک مربوط به گذشته بود ولی در عین حال جزء به نتیجه رسیده ها نیز نبود. من هم که بعنوان صاحب تاپیک هنوز در تالار حضور دارم و با تشکر در ذیل پستهای اخیر خواستم اعلام کنم که پستها را خوانده و وجودشان برایم مفید است.
حالا علت پاک شدن پستها و قفل شدن تاپیک فوق را نمی دانم. لذا خواهشمند رسیدگی هستم.
ممنون
با سلام و احترام
تاپیکهای متروک زیادی در تالار هست که صاحبان آنها به هر دلیل پیگیر آن نبوده یا آنها را رها می کنند. معمولا این تاپیک قفل می شود تا تازه واردین یا سایر اعضاء به اشتباه انرژی نگذارند و جواب دهند. اما ممکن است استثنائا بعضی این تاپیک یا سهوا قفل نشود یا اینکه چون صاحبش در تالار فعال است ، عمداً قفل نمی شود که اگر تمایل به ادامه داشت بتواند تاپیک خود را احیاء کند.
تاپیک شما مورد اول نبود که قفل شود. و باز بود، اما خودتان هم مسائل پیش آمده خود را در قالب تاپیک جدید در مورد جدایی ادامه دادید. و زمان آخرین پست خود در آن تاپیک هم حدود یکسال می گذشت که کاربری بدون توجه به قدیمی بودن آن احیاء کرد و سایرین هم بدون توجه به اینکه این مسئله قدیمی بوده و مسئله جدید شما چیز دیگری هست ادامه دادند.
لذا مطالب قفل یا حذف شد که با تقاضای شما برگشت.
دوستان توجه کنند مسئول سازمان دهی به تاپیکها مدیران تالار هستند و اگر نکته ای مد نظر اعضاء بود می توانند با مدیران تالار در میان بگذارند.
با تشکر
=========
پاورقی:
البته بنده توجه شما را به تاپیک مذکور را حمل بر تغییر رویه خود در برخورد با مشکلاتت قلمداد می کنم که در این پست پیگیری می کردید
http://www.hamdardi.net/thread-19615.html
-
سلام
باغ همدردی تاپیکش با مشکل روبه رو است و تا صفحه ی چهار را می شود دید( 40 پست ) ..........بقیه اش را چرا نمی توانم ببینم ؟!
ضمن اینکه الان پائیز پست زده و قابل رویت نیست . با چند نسخه ی مختلف اقدام به رویت کردم نشد . مشکل از کجاست ؟