سلام
ممنون که تشریف آوردید و پیگیر هستید:72:
هدف با نظم انجام دادن برنامه هست ان شاءالله اعضاء از سیمرغ حاجت شان را بگیرند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سرشار
suzana
narges_khanom
محترم
لطفا اعلام حضور بفرمایید تا برنامه را شروع کنیم
بسم الله
برای شروع برنامه حاضرم.
سلام
ممنونم ار حضور و صبر و تحمل شما عزیزان
ظاهرا فرشته مهربان ، به دلیل کثرت مشغله نتوانستند تشریف بیاورند.
به امید خدا برنامه را از شنبه شروع می کنیم ، تا آن زمان منتظر می مانیم narges_khanom تشریف بیاورند ، اگر نه که فرد دیگری هم مایل به شرکت هست که نامشان را جایگزین ایشان می کنیم
نقل قول:
فرشته مهربان :
1 – هر نفر در طی یک هفته 1 جزء قرآن که ترتیب آن به وی اعلام می شود را می خواند ( به اینصورت هفته یک ختم قرآن توسط 30 نفر صورت می پذیرد و در سی هفته سی بار توسط گروه قرآن ختم می شود و هرفرد طی سی هفته یک بار قرآن را ختم می کند )
2 - هر ختم در هر هفته هدیه می شود که کسانی که منظور نظر هستند برای هدیه یک ختم در هفته به وی در لیست می آید ( مثلاً از معصومین شروع می شود )
3 – هرروز عصر نزدیک به اذان مغرب 100 صلوات کامل برای سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف توسط هر فرد فرستاده می شود که در مجموع طی هفته هر فرد 700 صلوات می فرستد و توسط جمع 30 نفره در هرروز 3000 صلوات و در هفته توسط 30 نفر21000 صلوات و در طی 30 هفته 630000 صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه نزدیکتر آن حضرت تقدیم می شود
4 – در طی یک هفته و هر روزه ترجیحاً بعد از ذکر صلوات حاجت یکی از عزیزان گروه مد نظر قرار داده می شود و برایش دعا می شود و طلب حاجت می شود . نوبت افراد طی لیست تنظیم می شود و افراد با ملاحظه آن می فهمند در طی هفته برای چه کسی دعا کنند.
5 - برای هر هفته یک برنامه رفتاری مناسب با الهام از خود قرآن تنظیم می شود که در طی هفته مداومت برآن می شود و در هفته بعد برنامه رفتاری بعدی به اضافه برنامه هفته قبل در پیش گرفته می شود
لازم به ذکر هست هرجزئی که برای هرکس اعلام می کند بعدش باید از آن به بعد را ادامه دهد یعنی مثلاً کسی که جزء 3 برایش اعلام می شود شروعش با خواندن این جزء و بعد جزء 4 بعد جزء 5 و ...... به ترتیب به همین صورت پیش میرود تا وقتی جزء 30 را تمام می کند بعد میاید اول قرآن جزئ 1 را می خواند و بعد جزء 2 تا اینگونه می رسد به جزئی که آغاز کرده بوده و یک دور را ختم کرده در طی 30 هفته ....
سلام دوستان عزیزمhttp://www.millan.net/minimations/sm...lersmiley2.gif
یادم میاد دفعه قبلی چه خبری بود و چند نفر هم ذخیره موندن و نتونستند وارد گروه بشن من هم که مشکلی برام پیش اومد و نتونستم ادامه بدم
امیدوارم این دفعه خوب شروع و به پایان برسونیم
دوستان از تاثیر مداومت تو دکر غافل نشیم تاثیراتی داره که بی نظیره . ذکری مثل صلوات یا هر دعایی !مهم مداومت و نظمه اینکه هرروز مثلا ده تا صلوات بگی البته در کنارش به کارهای دیگه ات هم نظم میده .کمیتش مهم نیست مهم اینه منظم ادامه بدی .
و یه نکته دیگه اینکه تجربه ای که خودم دارم تاثیر کارهای جمعی خیلی بیشتر از کارهای فردی هست و برکت فراوانی داره
تو احادیث داریم که اگر میتونی با کسی غذا بخوری تنها سر سفره نشین اگر میتونی نماز جماعت بخونی تنهایی نخون و...
یک پیشنهادی دارم که اگرفرشته مهربان و دوستان همگی قبول کنند رهگذر عزیز تو برنامه بنویسن و اگر همه نخواند پیشنهاد میکنم هرروز بعد از نماز صبح باهم دعای عهد رو بخونیم (صوت دعا رو گوش کنید راحت تره )
به عینه دیدم هروقت به صورت مداوم دعای عهد رو خوندم بصیرتی به طور عجیبی به عیب هام پیدا کردم و رفع شدند و نوری وارد زندگی ام شده .
و البته ازین که چقدر این کره زمین به ظهور حضرت مهدی(عج) نیاز داره غافل نشویم...وقتشه که آماده بشیم گوش دادن به صوت دعای عهد که آسون ترین کاره :43:
:72:
سلام یعنی از هفته اینده یا از همین هفته؟؟؟؟
لطفا تاریخ هم بزنید که متوجه بشیم مرسی
بسم الله الرحمن الرحیم
با توکل بر خدا و استعانت از امام زمان (عج)
برنامه هفته اول :
از شنبه 17 تیر تا جمعه 23 تیر
هدیه ختم به : حضرت محمد مصطفی (ص)
روزانه 100 صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج)
برنامه رفتاری هفته اول : مقید شدن به نماز اول وقت
طلب حاجت برای «سرشار» محترم
سلام عزیزان
یعنی خیلی خوشحالم ،،،، خدا رو شکر میکنم که انصراف ندادم:203:
ان شاءالله به حق آبروی امام زمان (عج) خدا کمکمون کنه و حاجتروا بشیم :43::43::43:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72:
مگه میشه به خدا توکل کنیم و 14 معصوم (ع) را واسطه قرار بدیم و معجزه نبینیم از جانب پروردگار :16:
سلام
ان شاءالله که همین طور هست و اعضاء به یاری خدا حاجت شان را از سیمرغ دریافت می کنند.
خودم را فاکتور بگیرم افراد با ایمانی در این برنامه حضور دارند ان شاءالله که دعاهایشان در حق اعضای محترم سیمرغ اثر کند:72:
طبق فرمایش فرشته اردیبهشت محترم ختم گروهی و دعای دسته جمعی تأثیرش بیشتر هست.
من از قرآن نتیجه ی مثبتی دریافت کردم . حقیقتش حال چندان مساعدی نداشتم زمان انتخابات وارد گروه کاندیدای مورد نظرم شده بودم اعضای آن گروه بسیار متدین و با ایمان بودند برنامه ی قرآنی در گروه داشتند و صحبت های عرفانی زیبایی می کردند که موجب شد بنده روحیاتم تغییر کند و به آرامش نسبی برسم
و مدتی هست که توانستم برخی رذایل اخلاقی مانند غیبت و... که درگیرش بودم را به حداقل برسانم و ترک کنم
و من فقط مدیون قرآن و کارشناسان مذهبی و گروهی که درش عضو هستم ، هستم
و ان شاءالله با هم گروه بودن با شما اعضای محترم و با ایمان بتوانم به آن چه که می خواهم «ایمان قوی» برسم
سلام دوستان عزیز
اول از همه ازتون معذرت میخوام اما من توی دنیایی واقعی نمیتونم مشکلات زندگیمو بگم بنابر دلایلی
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..... ...........................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ازتون خواهش میکنم برای من و.همسرم دعا کمید یه کار خوب و عالی برای همسرم جور بشه بره سر کار الان دفیقا چهار ماهه بیکاره و مستاجریم با کاولی قسط و بیپولی
دوم خودمم دعا کمید خدا بهم انگیزه مثبت و اراده روحیه شاد بده بتونم درسمو بخونم و کنکور97 بتونم توی شهر خودم پرستاری روزانه قبول بشم
سوم هم اینه خودمم برم سر کار قبلیم و دوباره راه لندازند و تماس بگیرند برم سرکارم
خیلی خیلی ممنونم
التماس دعا
.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.... ......................................,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
سلام دوستان
به امیدخدا...انشالله که همه حاجت روابشن
راستش من بدون نیت خاصی شرکت کردم...اماالان موردی پیش اومده که خیلی واسم مهمه...
به نیت این برطرف شدن این مشکل شروع میکنم...ازشماهم میخوام که دعا کنیدانشالله که تاهفته ای که متعلق به من هست این مشکل حل بشه
التماس دعا
از همگی سپاس
خیلی خوشحالم که بالاخره داریم شروع میکنیم
نه به خاطر اینکه خدا قراره حاجتمونو بده (بعنی الان با زرنگی تمام خدا رو تو کار انجام شده قرار دادم:biggrin:)
بیشتر به خاطر اینکه همه با هم ......همزمان......ی دعا.....حواس ها همه به خدا.....خیلی قشنگه نه؟
الهی که تو خونه دلتون خدا مهمون باشه:43:
:72::72::72:
سلام
منم خیلی خوشحال و بی قرارم برای شروع
سراپا تقصیر و گناهم ولی باز هم نا امید نیستم از درگاهش. حاجتهای من از نظر انسانی بزرگ و شاید هم ناممکنه ولی در مقابل قدرت و رحمت الهی بی مقدار و سهل الوصوله.
سلام
ببخشيد من متوجه نشدم جو زنونه هست يا آقايون هم اجازه دارن كه شركت كنن؟؟؟
7..عریر ببخشید ناخواسته خوندم
اما عزیزم صدالبته صحیحه مهم دل و نیت هر کسی هست و خدا راضی هست و قبول میکنه
من رو به عنوان یکی ار اعضا راضی ام شما بخونید و امیدوارم منم یادتون باشه با دل پاکتون دعا کنید شوهرم بره سرکار بچسبه به کار خسته شدم دیگه
سلام عروس خوشبخت عزیزم :43:
از لطف و محبتتون خیلی سپاسگزارم :72:
ان شاءالله اگه لایق باشم حتما براتون دعا میکنم ...امیدوارم خدا گره از کارتون بازکنه و حاجتروا بشین :203:
سلامت باشی دوست عزیز :16:
خدا رو شکر بالاخره شروع شد:72:
سلام
«7» گرامی و محترم ، اگر مصداق خواندن قرآن باشد و مرور کنید مصداق ختم خواهد بود ، برخی زبانی می خوانند شما قلبی مرور می کنید.ان شاءالله قبول هست
sia518محترم ، جنسیت خاصی مد نظر نیست هم آقا و هم خانم می توانند شرکت کنند . البته فعلا ظرفیت تکمیل شده است.
و اما فردا برنامه امان شروع می شود و برای «سرشار» محترم دعا می کنیم:
از خدا می خواهم هر آن چه که در دل دارید و به همان نیتی که در سیمرغ شرکت کردید ان شاء الله مستجاب شود و هم چنین عاقبت به خیر شوید.
سلام
ممنونم رهگذر آسمان عزیز :72:
لطفا اگه ایرادی نداره اون پست من حذف بشه .
ان شاءالله جناب سرشار به حاجت قلبیشون برسند و حاجتشون برآورده بشه :203:
سلام خانم 7
به قول حافظ
دل اندر حسن لیلی بند و کار عشق مجنون کن
که عاشق را زیان دارد مقالات خردمندی
مجرور و مفعول به و تلفظ و اینجورچیزا بدرد همون عاقلا میخوره که البته به هیچ دردیم نمیخوره حقیقتا. این چیزا با دل و عمل باید باشه در اون صورته که تو زندگی تاثیر داره.که اگه نباشه دیگه چیزی نمی مونه میشه این
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بیخبر بمیرد در درد و خودپرستی
موفق باشید
سلام آقای محمدرضا
خیلی سپاسگزارم از شما.... امشب ختم رو شروع کردم منتها قدری ناراحت بودم و دلم گرفته بود ...وقتی به صوت قرآن گوش میدم و کلمات رو دنبال میکنم ممکنه میانش فکرم بره جایی از این جهت خیلی میترسم که نکنه ختم درست نباشه.
به نظرم اون افرادی که راحت میتونن بخونن از روی قرآن خیلی بهتره و سعادت میخواد.
ان شاءالله ختم من هم با این مدل قرائت صحیح باشه .
در پناه خدا
سلام هفت جان :)نقل قول:
خیلی سپاسگزارم از شما.... امشب ختم رو شروع کردم منتها قدری ناراحت بودم و دلم گرفته بود ...وقتی به صوت قرآن گوش میدم و کلمات رو دنبال میکنم ممکنه میانش فکرم بره جایی از این جهت خیلی میترسم که نکنه ختم درست نباشه.
به نظرم اون افرادی که راحت میتونن بخونن از روی قرآن خیلی بهتره و سعادت میخواد.
ان شاءالله ختم من هم با این مدل قرائت صحیح باشه .
در پناه خدا
مواطب باش دچار وسواس نشی:81:...
من فکر میکردم اقایی:18:
افرین به این ادبیاتنقل قول:
دل اندر حسن لیلی بند و کار عشق مجنون کن
که عاشق را زیان دارد مقالات خردمندی
هفت عزیز گزارش دادم اون پستت حذف بشه
البته خودت هم میتونستی از طریق اون مثلث پایینش گزارش بدی
نقل قول زیر رو از ویکی پدیا براتون میذارم
سخت نگیرید خانم 7 به روح و معانی بیشتر توجه داشته باشین. البته همه باید اینجوری باشیم. نمیدونم یادتون هست یا نه ولی تو کتاب ادبیات سوم دبیرستان داستان موسی و شبان اون آخرای کتاب . اینجا می تونید بخونیدش https://ganjoor.net/moulavi/masnavi/daftar2/sh35/نقل قول:
نخستین مؤذن اسلام بلال حبشی بود. معروف است که بلال نمیتوانست عربی را صحیح تلفّظ کند. او حرف شین را سین تلفّظ میکرد. مثلاً به جای «اشهد ان لا اله الّا الله» «اسهد ان لا اله الّا الله» میگفت. همچنین بلال «حی علی الصّلوة» را «هی علی السلوة» تلفّظ میکرد. وقتی گروهی از صحابه به محمّد اعتراض کردند که چرا مؤذّن دیگری برنمی گزیند، گفت: «سین بلال عند الله شین» یعنی سین بلال در نزد خدا شین است.
و اینجا ادامه داستان https://ganjoor.net/moulavi/masnavi/daftar2/sh36/
همه ی اینا نشون از اهمیت معنا داره نه شکل و ظاهر. به امید اینکه منم بتونم به معنااهمیت بدم و همین طور همه.چیزی برای ناراحتی وجود نداره.
سلام به همه دوستان عزیز
خداروشکرکه بازهم توفیق ختم قرآن توی این گروه نصیبم شده...برای سرشارگرامی دعامیکنم که به خواسته شون برسن.
نیتی که مدنظرگرفته بودم هنوزشروع نشده تموم شد!!!خیلی ناراحتم..خیلی...تصورمیکنم مادرم هم به همین نیت شرکت کرده بودن...اماحیف...
شایدهم این خودش یه جوربرطرف شدن مشکل بود...اماخداصورت مساله روبه طورکل حذف کرد...خیلی وقت بوددلم اینجورنگرفته بود...اونقدرهضمش واسم سنگینه که شب ونصف شب ازخواب بلندمیشم وبهش فکرمیکنم اماگریه ام نمیگیره...انگارهنوزذهنم منسجم نشده،هنوزمغزم دستورنداده واسه گریه،...یادگریه های مامانم که میفتم قلبم دردمیگیره...همش دلم میخوادباعثش رونفرین کنم امانمیتونم وبغض میکنم فقط...چقدربده این حس دارم خفه میشم دیگه...
حتماخداصلاح رودراین دیده...
سلام دوستان من از امروز شروع می کنم. در صورت امکان روند انجام کار و جزهایی که توسط هر فرد باید قرائت بشه و اعمال رو یکبار دیگه توضیح بدین.
سلام به همه دوستان عزیزم.. با توکل به خدا منم از امروز شروع میکنم.. بسم الله الرحمن الرحیم... امیدوارم به برکت قران خداوند رحمت و مهربانی رو بیشتر از قبل شامل حال همه کنه و گره از مشکلات تک تک باز بشه و مخصوصا خانم یا آقای سرشار حاجت روا بشن به برکت کلام مقدس خداوند مهربان و توانا و بخشنده............. اااااامین:72:
امیدوارم هرکس به هر نیتی توی این ختم شرکت کرده حاجتش برآورده به خیرشه واون آرامشی که لایقشه دریافت کنه.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار
سلام وعرض ادب به تمامی دوستان گروه سیمرغ آمنین تالار همدردی
خانم ها و آقایان محترم
1_ سرشار •••»»»» جزء 1
2_ یا فاطمه زهرا •••»»»» جزء 2
3_ الهه زیبایی ها 1 •••»»»» جزء 3
4_ فرشته اردیبهشت •••»»»» جزء 4
5_ .donya •••»»»» 5 جزء
6_ عشق آفرین •••»»»» جزء 6
7_ « 7 » •••»»»» جزء 7
8_ mohammad.reza164 •••»»»» جزء 8
9_ paiize •••»»»» جزء 9
10_ الهه زیبایی ها 2 •••»»»» جزء 10
11_ tavalode arezoo •••»»»» جزء 11
12_ بی نهایت •••»»»» جزء 12
13_ آسمان بهشت •••»»»» جزء 13
14_حبیبه •••»»»» جزء 14
15_یا مهدی•••»»»» جزء 15
16_ریحانه •••»»»» جزء 16
17_suzana •••»»»» جزء 17
18_ بهار •••»»»» جزء 18
19_ گیسو کمند •••»»»» جزء 19
20_ paiize 2 •••»»»» جزء 20
21_نیلوفر:-) •••»»»» جزء 21
22_ گل نرگس •••»»»» جزء 22
23_ ملیحه •••»»»» جزء 23
24_یلدا •••»»»» جزء 24
25_ shamim•••»»»» جزء 25
26_ فریده •••»»»» جزء 26
27_ المای •••»»»» جزء 27
28_ رهگذر آسمان 2 •••»»»» جزء 28
29_ عروس خوشبخت •••»»»» جزء 29
30_ رهگذر آسمان•••»»»» جزء 30
این هفته به عنوان هفته اول از 17تیر ماه تا 23 تیر ماه است و ختم هدیه می شود به پیامبر عظیم الشأن اسلام صلوات الله علیه و آله .
صلوات هم طبق روندی که اعلام شده
و شعار رفتاری هفته نیز مقید شدن به نماز اول وقت است .
این هفته حاجت نفر اول مد نظر قرار می گیرد آقای "سرشار " گرامی
زیر بنای زندگی سالم و اخلاق بهینه و حتی ستون دین نماز هست اینه که از نماز شروع کردیم . ابتدای جزء 1 سوره حمد است که یکی از اجزاء ثابت نماز هست و خدا میدونه این
ام الکتاب چقدر حقیقت در خود داره که توجه به آن جهت زندگی را به سوی صراط مستقیم می کشاند .... فقط در تفسیر بسم الله اگر دقیق شویم و در تفاسیری چون تفسیر حمد امام
خمینی (رحمت الله علیه ) یا تفسیر تسنیم بخوانیم خواهیم دید که چقدر روبراه می شویم اگر فقط همین بسم الله آنرا درک کنیم .... چه رسد به مثلاً درک ایاک نعبد و ایاک نستعین ......
چه رسد به مطالعه بیشتر در مورد نماز ....
پیشنهاد می کنم دوستان در طی هر هفته برنامه رفتاری مد نظر را مورد مطالعه هم قرار دهند تا با آگاهی و باور آنرا به تمرین در آریم
****************************************لینک مرتبط :
--------------------------------------------------------------------
فعالیت گروه سیمرغ آمنین تالار همدردی:
1– هر نفر در طی یک هفته 1 جزء قرآن که ترتیب آن به وی اعلام می شود را می خواند ( به اینصورت هفته یک ختم قرآن توسط 30 نفر صورت می پذیرد و در سی هفته سی بار توسط گروه قرآن ختم می شود و هرفرد طی سی هفته یک بار قرآن را ختم می کند )
2 - هر ختم در هر هفته هدیه می شود که کسانی که منظور نظر هستند برای هدیه یک ختم در هفته به وی در لیست می آید ( مثلاً از معصومین شروع می شود )
3 – هرروز عصر نزدیک به اذان مغرب 100 صلوات کامل برای سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف توسط هر فرد فرستاده می شود که در مجموع طی هفته هر فرد 700 صلوات می فرستد و توسط جمع 30 نفره در هرروز 3000 صلوات و در هفته توسط 30 نفر21000 صلوات و در طی 30 هفته 630000 صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه نزدیکتر آن حضرت تقدیم می شود
4 – در طی یک هفته و هر روزه ترجیحاً بعد از ذکر صلوات حاجت یکی از عزیزان گروه مد نظر قرار داده می شود و برایش دعا می شود و طلب حاجت می شود . نوبت افراد طی لیست تنظیم می شود و افراد با ملاحظه آن می فهمند در طی هفته برای چه کسی دعا کنند.
5 - برای هر هفته یک برنامه رفتاری مناسب با الهام از خود قرآن تنظیم می شود که در طی هفته مداومت برآن می شود و در هفته بعد برنامه رفتاری بعدی به اضافه برنامه هفته قبل در پیش گرفته می شود
ضمن تشکر از دوست خوبمون خانم رهگذر آسمان ، این پست ، در شروع برنامه از تجمیع پست های خانم فرشته مهربان ، مربوط به برنامه هفته اول ، برای اطلاع بیشتر دوستان ، تهیه شده است.
سلام یاران همدردی عزیز :72:
فرشته ی اردیبهشت مهربان خیلی ممنونم که گزارش دادین که اون پست من حذف بشه :72:
.................................................. .................................................. .........................................
آقای محمد رضا
باز هم از صحبت های شما نهایت تشکر رو دارم ....
دیشب خیلی دل شکسته و ناراحت بودم ...خیلی ناراحت و با همون حال شروع کردم به خواندن قرآن چند صفحه ای رفت و دیدم قاری داره میخونه و من هم دارم کلمات رو میبینم ولی دلم نبود ... متوقف کردم گفتم از نو شروع میکنم و سر یه فرصتی که آروم شده باشم و دوباره امیدم رو بدست بیارم میخونم.
تا اون زمان هر روز 100 صلوات رو میفرستم برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) و طلب حاجت برای جناب سرشار که ان شاءالله به حاجت قلبیشون برسن و خوشحال باشن.
سلام
«7» عزیز ، بارها شده خودِ من موقع خواندن قرآن حواسم پرت شده و جای دیگری رفته است این دلیل بر این نیست که قرآن خواندن مان مورد قبول نیست! نه اصلا ، (البته بهتر هست قرآن با تدبر خوانده شود)در هر حالتی خواندن یا مرور قرآن ثواب دارد حتی نگاه کردن به قرآن ثواب دارد
در تاپیک درد و دل فرمودید ممکن هست از انصراف شما ناراحت شوم ! من بیش تر از این ناراحت می شوم که شما اذیت شوید
از شما دعوت به عمل آوردم تا با شرکت در سیمرغ به آرامش برسید
به صوت قاری هم گوش ندادید مهم نیست
الآن پست من را چطور در دل می خوانید؟! همان گونه قرآن را ختم بفرمائید
من اصرار دارم شما باشید اما اگر به شما فشار می آید و موجب استرس تان می شود به من بگویید تا فرد دیگری را جایگزین تان کنم
چون دوست ندارم با هر بار رفتن سراغ قرآن دچار تشویش شوید بلکه هدف ، رسیدن شما به آرامش هست.:72:
سلام
رهگذر آسمان عزیز واقعا خجالت زده ام از این همه لطف و محبت شما:72:
میدونید چیه ؟ نزدیکترین افرادم منو از خواسته ام با قطعیت نا امید کردند اونوقت من به کل حالم بد شد و گفتم وقتی چنین با اطمینان دارند این حرف رو میزنند خدایی من چطور امیدم رو میتونم حفظ کنم؟
برای همین چون به نیت حاجتم در این تاپیک شرکت کردم یه دفعه به شدت دلسرد شدم و گفتم برم انصراف بدم .... ولی نه این کارو نمیکنم هرگز.
به خدا میگم حاجتم رو ، ولی نهایت حتی اگر نشد برای من ثواب جمع میشه . ( البته در قالب بیان میتونم راحت بگم اگر به حاجتم نرسیدم... وگرنه خیلی دلم میشکنه و معلوم نیست چه حالی خواهم شد)
دوستان عزیزم که در این تاپیک ثبت نام کردید .... خدا دعا در حق دیگری را برآورده میکنه... میدونم الآن نوبت طلب حاجت برای من نیست ولی زمانی که نوبت من شد خواهشمندم با تمام وجودتون برای برآورده شدن حاجتم به خیر و خوبی دعا کنید.
در پناه حق
الهی در این سفر پرماجرای زندگی یا و یاور همه انسانهای دل پاک و غریب باش.
امروز از خدا سلامتی و آرامش خانواده ام و خودم را خواستم و طلب مغفرت و آرامش برای پدر خوبم.
خدایا اینکه سلامتی خودم را می خواهم از سر خودخواهی نیست میترسم در روزهای بلوغ و نوجوانی دخترم بیماریم عود کند و بخاطرش نتونم دوست و یارش باشم میترسم دخترم مادرشو موجود ناتوان و از کار افتاده ای تصور کنه و در گرداب زندگی دچار گمراهی بشه. میترسم زمانی که باید سرپا باشم و کنارش، سربارش بشم.
خدایا به حق تمام روزهای پر برکت و زیبایی که به ما بخشیدی دانه دلم رو سبز کن.
سلام سوزانای عزیزم.. امیدوارم به لطف و رحمت بی حد خدای بزرگ و به برکت قران دانه دلت سبز بشه و سبز بمونه .. که خداوند پناه و یاور تموم مخلوقاتش هستن و دلسوزترین نسبت به بنده هاش.. انشالله سالم و سلامت و سرحال همیشه کنار دختر نازنین و خانواده گرامی باشین.. :72::72::72:.. الهی ااااامین یا الرحم الراحمین.. التماس دعا با قلب مهربون با صفاتون:43:
سلام فرشته ی مهربان عزیز
من مدت کوتاهی هست که عضو همدردی شدم
خواستم بگم منم هستم و ممنون میشم اسممو تو لیست بذارید.
ازین کاری که شروع کردید چه هیجان و حس خوبی گرفتم امشب
واقعا ممنون:72:
دیر رسیدم .... حیف
سلام parisss عزیز
دوستان دیگری هم که مایل هستند و به این لیست نرسیدند اعلام کنند تا گروه 2 را تشکیل دهیم ان شاء الله در این صورت شما نفر اول لیست سیمرغ 2 خواهید شد
از رهگذر آسمان عزیز بابات مدیریت این گروه سپاسگذارم ... از بی نهایت عزیز هم به خاطر اطلاع رسانی ممنونم
التماس دعا از همه اعضاء گروه
سلام به همگی.
هفته اول رو به اتمامه...هفته خوبی بود.ما یه مسجد نزدیک خونمون داریم و من برای نماز اول وقت سعی میکنم برم اونجا .خیلی خوبه اینطوری کیف میکنم تند تند کارامو میکنم تا اول اذان مسجد باشم:72:
آقای سرشار..از خدا خواستم هر چی که میخواین رو با صلاحدید خودش بهتون بده.تو این هفته هروقت یادتون افتادم دعاتون کردم...
آماده شروع هفته دوم هستیم:18:
بسم الله الرحمن الرحیم
با توکل بر خدا و استعانت از امام زمان (عج)
برنامه هفته دوم :
از شنبه 24 تیر تا جمعه 30 تیر به عنوان هفته دوم هست و هرکس جزء بعدی خود را آغاز می کند .
هدیه جزء : به امام علی علیه السلام
در هفته دوم حاجت ««یا فاطمه زهرا»» طلب می شود
روزانه 100 صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان ( عج )
برنامه رفتاری : ضمن ادامه مقید بودن به نماز اول وقت ... در این هفته توجه به حضور در پیشگاه خدا در وقت خواندن نماز می نماییم
یعنی در مدتی که نماز می خوانیم حواس و توجه خود را به این معطوف می نماییم که در پیشگاه خدا هستیم و داریم با او سخن می گوییم و در ارتباطیم .... به عبارتی مثل شاگردی که در پیشگاه معلمش درس پس می دهد و حواسش به معلمش هست و ..... ما هم حواسمان به این خواهد بود که در محضر خدا هستیم و داریم با او آنگونه که خود آموزش داده و خواسته ، سخن می گوییم ...
سلام دوستان عزیزم :72:
بسیار برنامه ی خوبی است :43:
ما آدمها همیشه در زندگیمون نیازمند عنایت و لطف پروردگار و معصومین(ع) هستیم:72:
رهگذر آسمان عزیز واقعا ممنونم برای مدیریت و همچنین همراهیتون در این تاپیک،،،، صحبت های شما و دوستان موجب دلگرمی من بود و در حال حاضر نه تنها برای حاجتم بلکه برای اینکه حال روحی خوبی داشته باشم این برنامه رو اجرا میکنم ،،،، امیدوارم تمامی اعضای محترمی که در این تاپیک نام نوشته اند خداوند بر اساس بهترین حکمتش حاجت دلشون رو برآورده کنه و خوشحال باشند :203:
ان شاءالله جناب سرشار به حاجت قلبیشون به خیر و خوبی برسند :203:
در پناه خدا
در این روز آخر فراموش نکنید بر ای حاجت قلبی آقای سرشار دعا کنید . خودشون در تالار حضور نداشتند اما همه دوستان مطمئنم در این هفته بعد از هر بار صلوات برای ایشون دعا کردند.