نوشته اصلی توسط
نیروانا 999
سلام آبی جان..راستش چون دقیق حالت رو میفهم و تو موقعیت مشابهی بودم نطرم رو میگم.. با این که خیلی سخته ولی لطفا هیچ تغییری تو رویه ات نده.. همون طور که تا حالا بودی رفتار کن.. همون طور مهربون و با شحصیت و خوش برخورد با این که خیلی سخته و این رو با تمام وجود حس کردم.. اگه این اقا و شما سهم هم باشین. آشنایی ایش با اون خانم به هیچ جا نمیرسه.. پس منطقی هست شما تغییر زفتار ندی .. اگه محبت قلبی ات بهش رو حالصانه و فارغ از رسیدن یا نرسیدن بهش داشته باشی.. مطمن باش یا خودش یا کسی هم طراز یا بهترش نصیبت میشه.. آبی جان.. هر چی درونت آرامش داشته باشه برد کردی حنی اگه ظواهر امر جور دیگه ای باشه.. همیشه دیدن رنگین کمان سهم انهایی میشه که تا اخرین فطره باران می ایستند.. قوی باش و صبور دختر دوست داشتنی ..این جملات از کتاب چهار اثز رو برات مینویسم: اکنون به یمن کلامی که بر زبان میارم تمام صفحات غیر حقیقی در ذهن نیمه هوشیارم میشکنم و نابود میکنم زیرا انها زاییده خیالات بیهوده خودم هستن و در واقع وجود ندارند.. اکنون به برکت خدایی که در دل من است صفحات عالی و کامل خود را میسازم .. صفحات سلامت، ثروت ، عشق و مجبت و بیان کامل نفس.. .. امیدوارم اقایون هم نظرشون رو بنویسن برات.. مهم اینه به هیچ عنوان نذاری افکار منفی اذیتت کنند.. ببخش که نظرم خیلی کاربردی نبود.. اخه به نظر من فقط میشه روی خودت و احساساتت مسلط بشی و اروم و شاد باشی.. چون کلا غیر از خیر هیچی نیست..:72::72::72: