سلام مریم جان . تبریک بابت تغییرات پیش امده.
در مورد سوالت که گفتین چطور میشه حساسیتت نسبت به رفتار خانواده همسرت کم بشه من توصیه ای بهت میکنم که خودم کردم و واقعا به ارامش رسیدم.
با حقوق خودت و ادمها اشنا بشو.
یکی از حقوق ادمها اینکه "ازاد" هستند هر که را بخواهند دوست بدارند و ازاد هستند شما رو دوست نداشته باشند:18:.
کماکان که شما هم حق داری :18:
نخواه که همه خیلی دوستت بدارند :18:.
ارزش خودت را برابر با میزان توجه ادمها قرار نده. وقتی دوستت دارند تو ادم خوبی هستی وقتی ندارند تو بی ارزش هستی. این معادله برقرار نیست. تو تویی در هر حالت. اینکه کسی نتواند شما را دوست بدارد مشکل شما نیست. شما سعی کنین دوستان خود را داشته باشین. ادمهایی که باهاشون احساس خ خوبی رو تجربه میکنن. خ تلاش نکن خودت را در قلب کسی جای بدی. هزینه زیاد داره خ هم ارزشمند نیست چون مجبوری برخی مواقع خودت نباشی.
شاید مادرشوهر شما مایل باشد تمام مایملک خود را بنام عروس جدید بزند. نه شما سهمی در این مایملک داری نه برایش تلاش کردی .. پس واقعا توقع داشتن در این مورد خ صحیح نیست:)
اینو بدون راز شاد زیستن یا بهتر بگم یکی از رموز شاد زیستن "کم کردن توقع" هستش.
در مورد وابستگی :
سعی کنین همه زندگیت شوهرت نباشه. قسمت اعظم زندگیت بهتره اهدافت و اون ارزشهایی که بابت این فرصت زندگی داده شده به شما قراره شما بهش برسی
خودت به ارامش خودت کمک کن. پیچ تنظیم خلقیاتت دست دیگران نباشه تا همه بتونن تنظیمت کنن( این شعر مولانا رو خ دوست دارم )
ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این بعد از این میزان خود شو تا شوی موزون خویش
:72::72::72: