سلام عزیزم،
شما چرا اجازه میدی حرف مردم روت اینقدر تاثیر بذاره.
متاسفانه اینجور آدم ها با این طرز حرف زدنشون هدفی ندارن جز تلخ کردن زندگی به اطرافیانشون.
وقتی این حرفارو میزنن حالا مستقیم اگه میگن که خودت بگو، خوشبختی یعنی چی؟ تعریف هرکسی از خوشبختی فرق داره، تعریف من یعنی داشتن شوهری خوب و با اخلاق و پاک و فداکار، فرزندی خوب و سالم، داشتن یک سقف بالاسرم،همین و بس. خدارو شکر همشو دارم برکت خدا هم تو زندگیم هست .
من الان خوشبختم کی گفته حیف شدم؟؟
من نمیدونم چرا خیلی از دختر پسرا، بعد ازدواج وقتی به مشکل میخورن میشینن شوهرشون یا همسرشونو با موردای قبلیشون مقایسه میکنن.
آخه از کجا میدونین با اونها خوشبختر از الان میشدین، مگه باهاشون زندگی کرده بودین.
اصلا شاید اگه با پسرا یا دخترای اونها ازدواج میکردین، باز هم تا به مشکلی میخوردین آرزوی زندگی با شوهر یا همسر الانتون و میداشتین. میگفتین این مورد بهتر بود، کاش با این مورد ازدواج میکردم.
کلا قبل ازدواج باید چشمامونو خوب باز کنیم، بعدش دیگه ببندش، تو و دیگران که علم غیب ندارین بدونین که با بقیه خواستگارات اگه ازدواج میکردی زندگیت چی میشد.
اونهایی که دارن اینطوری میگن، دارن ظاهر قضیه و میبینن و میگن مثلا فقط از نظر مالی . معلوم نیست اگه با پسراشون ازدواج میکردی آرامش میداشتی شاید دیگه همین دوست داشتن شوهرتم نمیداشتی و خدایی نگرده امروز داشتی تو همین سایت مشاوره میگرفتی که همسرم پولداره اما خیانتکاره.
کاش پولدار نبود اما قدرشناس بود
کاش پولدار نبود اما با محبت بود.
کاش پولدار نبود اما شبا منو تنها نمیذاشت و..
...
عزیزم مقایسه نکن، کار بدیه ، مثلا خوب بود تو رو هم بیاین با بقیه دخترایی که برای شوهرت درنظر داشتن مقایسه کنن؟؟
الان تاپیک داریم دیگه، فکر کنم خودتم خونده بودیش، چون پست گذاشته بودی، دختری که مادر شوهرش چپ و راست از دخترایی برای عروسش تعریف میکنه که میخواسته برای پسرش بگیره. خب ببین چه آسیب روحی داره به اون دختر وارد میشه.
خداییش اگه یک کلمه از این حرفا بگوش شوهرت رسیده باشه میدونی چقدر به غرورش برخورده .
چقدر ناراحت شدن.
تازه دوست دارن بشنون ببینن تو چی گفتی، بعد اگه بببینن سکوت کردی خیلی ناراحت میشن.
همونطور که اگه برای تو پیش میومد ناراحت میشدی.
والا شوهرت اگه شنیدن و هیچی نگفتن، خیلی مردن و صبورن، واقعا قدرشونو بدن .
اگه این حرفا رو بخودت میزنن و که خودت محکم جوابشونو بده تا دیگه جرات نکنن پشت سر زندگیت صحبت کنن با سکوتت مهر تاییدی بر حرفاشون نشو
بذار بدونن تو خوشبختی
اگه هم با واسطه میزنن، مثلا به مامانت میگن، این حرفارو به مامانت بزن تا بهشون برسونن.
بگو مامان من خوشبختم فقط مثه خیلی از زندگی های دیگه بسری مشکلات دارم، همین
کدوم زندگی ای هست که مشکل نداره، خیلیا تحمل زندگی منو ندارن، من هم تحمل مشکلات زندگی دیگران و ندارن
خداوند هرکسی و مطابق با روحیشو میزان تحملش امتحان میکنه.
امیدوارم تو امتحان زندگیت موفق باشی.
در مورد رفتن و نرفتن به خونه مادر شوهرت، من که خودت با توجه بنظرات قبلیم میدونی موافقم رابطه ات و به یک نحوی خوب کنی چون گویا خودتم اینو میخوای.:18: خیلیم خوشحال شدم اینقدر روز خوبی داشتی، کاش تو همه ی روزهات اینقدر خوب و شاد باشی:)
اتفاقا بهانه خوبی هم هست، فقط این احتمالم بده که شاید اون طرز برخوردی که انتظار داری و نبینی، پس اگه رفتاری خارج از انتظارت بود زیاد شوکه نشو، ناراحتم نشو، خودتو اذیت نکن.
فقط بگو من که وظیفه امو خوب انجام دادم، دیگه طرز برخورد دیگران دست من نبوده و نیست. پس اشکال نداره من نباید الان، زندگیمو به کام خودم و شوهرم تلخ کنم که چرا و مگه من چه رفتاری داشتم؟
عزیزم وقتی رفتار بدی نداری، نشین رفتار بد دیگران و آنالیز کنی و به رفتار خودت نسبت بدی.چون بهیچ نتبجه ای نمیرسی فقط خودتو اذیت میکنی یا دیگران و.