-
سمای عزیز.
به نظرم مشکلت خیلی شبیه خانم سبکتکینه.
محکم باش و اشتباهات اونو تکرار نکن دوست عزیزم.
سبکتکین با نا آرومی و تشویشش خاطره تلخی توی ذهنم گذاشت.
برات آرزوی بهترین ها رو دارم.
این هم بعضی از پست های اولشه. اگر بری در قسمت تمام موضوعات آغاز شده در صفحه شخصی، بقیه مطالب رو هم پیدا میکنی.
http://www.hamdardi.net/thread-14781.html
http://www.hamdardi.net/thread-15117.html
http://www.hamdardi.net/thread-15324.html
-
بالهای صداقت عزیز کارتم موجودی نداره , تا یکی دو روزه آینده حتما شارژ می کنم . کاملیای عزیز ممنونم از توجهت .*************************************** نمی دونم تا کی باید صبر کنم , همش نگرانم که این فرصتها از دست بره و همسرم دیگه صبرش تموم شه و برای جدایی اقدام قانونی کنه, علاوه بر اینکه مشاورم می گفت این دوری فاصله ها رو بیشتر می کنه حتی ممکن الان که تنهاست آدم جدیدی وارد زندگیش بشه و.... تلفن خانوادم رو هم جواب نمیده تا به خانواده ام هم بفهمونه چه خبره, همش دارم به این فکر می کنم که برادرم باهاش صحبت کنه ببینه چی می گه, و اگر به برادرم گفت که می خواد جداشه برادرم بهش بگه اگر هم قصد جدایی داری تا روزی که جداشی مسعولی و نباید خونه و همسرتو ترک کنی, شاید اینجوری برگرده خونه. هرچند می دونم که این به اجبار برگشتنش فایده ای نداره, از طرفی هم می دونم که چند وقت دیگه میاد میگه خانوادت هییییچ کاری نکردن و اصلا از ما نپرسیدن چی شده و.... اصلا نمی دونم باید چی کار کنم
-
سمای عزیزم.
سطح خانواده شما و خانواده همسرتون به چه صورتیه؟ منظورم از نظر فرهنگی و خانوادگی و ... .
به نظر من پدرتون باید جدی تر برخورد کنه. میدونم خیلی براتون سخته ولی محکم باش.
پدر شما از دید همسرتون چه جایگاهی داره؟ اگر روش حساب میکنه، باید در حضور خانواده ها جلسه ای برگزار بشه. شما به اندازه کافی به تنهایی صبر کردی و تنها موندی. و التماس کردی.
همیشه به یادتم و برات دعا میکنم عزیزم.
-
ممنونم کاملیای عزیزسطح خانواده همسرم از هر لحاظ خیلی بالاتره. فعلا تصمیم گرفتم که به برادرم بگم با همسرم صحبت کنه تا ببینیم چی پیش میاد
-
مطمئنی پای کس دیگه ای در میون نیست ؟؟؟؟
فقط خواستم بگم از این دیدگاه هم نگاه کن :303:
-
برادرم به همسرم زنگ زده که ج نداده.
امروز همسرم زنگ زد بهم و گفت که خانوادت چرا نگفتی زنگ میزنن من چی بگم بهشونو از این حرفا......
بعد هم بهم گفت که موعد اجاره خونه رسیده و صاحبخانه مدام باهاش تماس میگیره برای تخلیه.
گفت که ما الان چند ماهه که جدا زندگی میکنیم و فرقی با طلاق نداره این وضعیت .
خیلی آروم و منطقی حرف میزد و سعی میکرد راضیم کنه که ازش جدا شم.
چطور میتونه انقدر خونسرد راجع به جدایی حرف بزنه ؟!! احساس میکنم دارم میمیرم.. چطور میتونه انقدر راحت از ازدواج مججد من با کس دیگه حرف بزنه؟ممگ
- - - Updated - - -
دوستای عزیزم این شب قدری واقعا التماس دعا دارم . دعا کنید که زندگی منو همسرم حفظ بشه
-
سمای عزیزم.
توی شب قدر خیلی به یادت بودم.
نگران نباش ان شاءا... زندگیت حفظ می شه.
ذکر لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم رو مدام بگو. از یکی از سریال ها دیدم که می گفت. پدرم هم همیشه میگه و خودش معتقده مشکلاتش حل میشه.
توکل کن بر خدا.
همسرتون باید از خودش خجالت بکشه. عزیزم نمیتونی دورادور تحقیق کنی که مبادا پای زنی در میون نباشه؟
قصد جسارت نداشتم ولی بد نیست بدون اینکه شوهرت بدونه از کسی برای این کار که معتمد هم باشه، کمک بگیری.
عزیزدلم مشکلاتت ان شاءا... تموم میشه.
اگر گفت اجاره خونه رو نمیدم و از این حرفها که ما جداییم انگار طلاق گرفتیم. باید بدونه که اصلا قانون و شرف یک انسان اینو نمیگه. اگر می خواد باید اقدام کنه خودش.
می دونم خیلی خیلی برات سخته عزیزم اما باید درست فکر کنی. خودت رو تحمیل نکن و ترس رو کنار بگذار.
ماجرای سبکتکین رو خوندی؟؟
با گل و شیرینی رفت محل کار شوهرش که قانعش کنه برگرده خونه ولی خفیف شد بنده خدا و شوهرش وقیح تر شد.
سمای گلم برای خودت ارزش قائل باش. مردی که به این راحتی از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنه، ارزش نداره که آویزونش باشی.
عزیزم دوست نداری جدا بشی و این بهترین تصمیمه که می خوای همه چیزو درست کنی اما بذار خودش یک کاری بکنه شما هیچ اقدامی نکن. صبور باش. سخته ولی صبور باش.
برات از ته قلبم دعا می کنم.:72:
-
کاملیای عزیز ممنونم.. حرفات بهم آرامش میده
در مورد اینکه کسی تو زندگیش هست یا نه واقعا نمیدونم اگر هم کسی باشه فکر نمیکنم که جدی باشه.. کسانی که واقعا میشناسنش میگن اهل خیانت نیست .. اما باز هم نمیدونم!!
مشکلاتش الان خیلی زیاده کارو در آمد درستی هم نداره در حال حاضر . دو روز پیش که صحبت میکردیم میگفت من خیالم از بابت تو ناراحته . فکر نکن این وضعیت برای من راحته اینکه تنها همش تو اون خونه میشینی منو ناراحت میکنه.. گفت جدیدا هم که اعتصاب کردی خونه بابات نمیری, معلوم بود که حواسش بهم هست و میفهمه که کی کجام و خونه هستم یا نه.. ازم باز شماره کارتمو خواست که پول بده که به پیشنهاد مشاور من دیروز شماره کارتمو براش فرستادم و اون هم برام پول ریخت. مادر شوهرم هم بعد چند ماه دیروز زنگ زدو احوالپرسی کرد گفت در اولین فرصت میام ببینمتو از این حرفا.
کاملیای عزیزم دو شب پیش بهش پیامک دادم که اگه وجدانت میگه حق من طلاقه, همین فردا برو دادخواست بده , من دیگه بهت نمیگم که این کارو نکن.
فعلا کار دیگه ای از دستم بر نمیاد و امیدم فقط به خداست
-
سمای مهربون و عزیزم.
باید بهت تبریک بگم به خاطر صبری که داری و به خاطر دل مهربونت.
من خیلی بدم من اصلا نمی تونم خودمو جای شما بذارم. اگر شوهرم باهام این کار رو می کرد انقدر ضعیفم که خیلی زود جا می زدم و تا حالا طلاقم هم گرفته بودم.
بهت حسودیم میشه. قدر خودت رو بدون و برام دعا کن تا من هم صبور باشم. از ته قلبم برات آرزوی خوشبختی می کنم.
به خدا نزدیک شو گلم. ذکر بگو.
برای گرفتن حاجت و اجابت سریع در امور زندگی، می توانید دعای سریع الاستجابة امیر المؤمنین را بخوانید که در مفاتیح موجود است. مردی خدمت حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) شکایت کرد از دیرشدن جواب دعایش ... حضرت فرمود چرا این دعا را نمیخوانی که سریع الاستجابة است:اللهم انی اسئلک باسمک العظیم الاعظم الاجل الاکرم المحزون المکنون النور الحق البرهان المبین الذی هو نور مع نور و نور من نور و نور فی نور و نور علی کل نور و نور تضیئی به کل ظلمة و یکسر به کل شدة و کل شیطان مرید و کل جبار عنید لا تقر به ارض و لا یقوم به سماء و یأمن به کل خائف و یبطل به سحر کل ساحر و بغی کل باغ و حسد کل حاسد و یتصدع لعظمته البر و البحر و یستقل به الفلک حین یتکلم به الملک فلا یکون للموج علیه سبیل و هو اسمک الاعظم الاعظم الاجل و الاجل النور الاکبر الذی سمیت به نفسک و استویت به علی عرشک و اتوجه الیک بمحمد و اهل بیته و اسئلک بک و بهم ان تصلی علی محمد و ان تفعل بی کذا و کذا. که در آخر به جای عبارت کذا و کذا حاجت خود را بخواهد.
همچنین خواندن نماز جعفر طیار بسیار نافع می باشد.
منبع : دعايي براي اجابت سريع در كارها
امام صادق (ع) میفرمايد:دعا پيش از طلوع و غروب آفتاب سنت و دستوری است واجب و مسلم.در روايتی ديگر از امام صادق (ع) درباره وقت دعا آمده است:«سه وقت است که دعا در آن اوقات مستجاب است:بعد از نماز واجب،هنگام آمدن باران،هنگام ظاهر شدن آيه و نشانه معجزهای از طرف خدا برای بندگان خود.»
منبع: http://www.persianv.com/view/002101.php
از حضرت رسول (ص) مروی است. هر کس صبح سه مرتبه دعای زیر را بخواند، و دم (نفس) خود را بر کف دست خود بدمد، و به صورتش بمالد در آن روز هیچ نوع مکروهی به وی نرسد، و هرگاه در اول شب همین عمل را به جای آورد، تا صبح از هر قسم نکبتی محفوظ باشد.«بسم اله الذی لا یضر مع اسمه شیء فی الارض و لا فی السماء و هو السمیع العلیم»
«به نام خدایی که با نام مقدسش هیچ چیزی نه در زمین و نه در آسمان زیان نمی رساند، و او شنوای داناست.
منبع: دعا برای دوری از نکبت و ناخوشی
هر کس هفت مرتبه آیه 7 از سوره ممتحنه «عسی ان یجعل بینکم و بین الذین عادیتهم منهم موده و اله قدیر، و الله غفور رحیم» را به کف دست خود بخواند و بدمد، سپس به صورت خود بکشد، هر که او را ببیند، دوستش دارد.
منبع: http://www.persianv.com/view/001998.php
«ابن عباس» روایت کرده است:
رسول اکرم (ص) پیوسته امام حسن و امام حسین (ع) را به وسیله دعا در امان و پناه خداوند قرار می داد و می گفت:
«اعیذ کما بکلمات الله التامه و اسمائه الحسنی عامه من شر السامه و الهامه، و من شر عین لامه و من شر حاسد اذا حسد»
«شما را در پناه کلمات تامه الهی و اسمای نیکویش قرار می دهم، از شر هر چیز زهردار و حیوانات و حشرات سمی، از شر چشم بد، و از شر هر حسد کننده زمانی که حسد ورزد.»
«ابن عباس» گوید: آنگاه پیامبر (ص) روی به ما کرد و فرمود: اینگونه حضرت ابراهیم خلیل الرحمان (ع) برای اسحاق و اسماعیل دعا می کرد و پناهشان می داد.
منبع: دعای مخصوص چشم زخمی
رسول اکرم (ص) فرموده است: «هر کس زیاد ذکر «استغفرالله ربی و اتوب الیه» گوید، خداوند گره غمهای او را بگشاید، و از هر تنگنایی بیرونش برد، و از آن جا که گمانش را هم نمی برد، روزیش رساند.
منبع: دعای نجات از تنگناها
رسول اکرم (ص) فرموده است:
هر کس که اندوه یا غم یا سختی یا بلاء به او رسیده، دعای زیر را بخواند:
«الله ربی، لا اشرک به شیئا، توکلت علی الحی الذی لا یموت»
«خدا پروردگار من است. چیزی را شریک او قرار نمی دهم. توکل می کنم بر زنده ای که نمی میرد.»
دعا برای رسیدن به هر مقصود
از حضرت علی (ع) منقول است که فرمود: هر کس که صد آیه از هر جای قرآن بخواند، بعد هفت مرتبه «یا الله» بگوید، اگر بر صخره هم دعا کند، خداوند متعال آن را می شکافد.
دعا برای ناامید شدن از عرض حاجت به دیگران (چه به صورت کتبی و چه شفاهی)
امام صادق (ع) با یارانش دستور داد، درخواست خود را به صورت نامه به من بنویسید. آنها درخواست خود را نوشتند و به آن حضرت عرضه داشتند، ولی در پایان درخواست کلمه «ان شاءالله» نبود، حضرت فرمود:
چگونه امیدوارید که در خواستتان عملی شود، در حالی که در این نوشته کلمه «ان شاء الله» نیست. بنگرید هر جا کلمه «ان شاءالله» می خواهد در آن بنویسید.
منبع: دعا هنگام روبرو شدن با مشکل
هر کس هفت روزر، روزی 25 مرتبه صبح و 25 مرتبه عصر دعای زیر را بخواند، در جلب محبت دیگران اثر عظیم دارد.
«بسم الله الرحمن الرحیم سخرلی فلان ابن فلان الحمدلله رب العالمین یا رقیب سخرلی قلبه الرحمان الرحیم یا ودود سخرلی فلان ابن فلان مالک یوم الدین یا رقیب سخرلی قلبه ایاک نعبد و ایاک نستعین یا ودود سخرلی فلان بن فلان اهدنا الصراط المستقیم یا رقیب سخرلی فلان بن فلان صراط الذین انعمت علیهم یا ودود سخرلی فلان بن فلان غیرالمغضوب علیهم یا رقیب سخرلی فلان بن فلان و لاالضالین یا ودود سخرلی فلان بن فلان».
منبع: دعا برای جلب محبت
دعا برای القاء مهر خود در دل دیگران : هر کس بخواهد کسی را به دوستی خود مایل سازد، چندان که یکساعت بدون او شکیبایی و تحمل نتواند کرد این ایه را بخواند، به طعامی بدمد، و به او بخوراند.
«بسم الله الرحمن الرحیم ان لا تعلوا علی و اتونی مسلمین»
«به نام خداوند بخشنده مهربان، توصیه من این است که نسبت به من برتری جویی نکنید و به سوی من در آیید در حالی که تسلیم حق هستید.» (سوره نمل، آیه 30 و 31)
«لو لا ان ربطنا علی قلبها لتکون من المومنین»
«اگر دل او را به وسیله ایمان و امید محکم نکرده بودیم، تا در زمره اهل ایمان در آید.» (سوره قصص، ایه 10)
منبع: دعا برای جا کردن خود در دل دیگران
از امام هادی (ع) رواین شده که فرمود: من در بسیاری از اوقات خدا را با این دعا می خوانم، و از درگاه خداوند خواسته ام که هر کس در کنار قبرم، این دعا را بخواند، خداوند او را ناامید نکند، و آن دعا این است:
«یا عدتی عند العدد، و یا رجائی و المعتمد، و یا کهفی و السند، و یا واحد و یا واحد، و یا «قل هو الله احد» اسئلک اللهم بحق من خلقته من خلقک و لم تجعل فی خلقک مثلهم احدا، صل علی جماعتهم، و افعل بی کذا و کذا (حاجت دعا کننده ذکر شود.)
«ای یاور من هنگام یاری ها، و ای امید و اعتمادگاه من، و ای پناهنگاه و تکیه گاه استوار، و ای یکتا و ای بی همتا، و ای «قل هو الله احد» از درگاهت مسئلت دارم به حق آن مخلوقاتی که هیچکس را در مقام مانند آنها نیافریدی، بر جماعت آنها رحمت فرست. و فلان رحمت و فلان رحمت و فلان نیازم را برآور.
منبع: دعای بسیار مجرب برای ادای حاجت
امام صادق (ع) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد!
1- در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر «حسبنا الله و نعم الوکیل» (آل عمران ایه 171) پناه نمی برد.در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یاد شده فرموده است: پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جستند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند، و هیچگونه بدی به آنان نرسید.
2- در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین» (سوره انبیاء آیه 87) پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یاد شده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات می بخشیم.» (سوره انبیاء آیه 88)
3- در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر «افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» (سوره غافر آیه 44) ... پناه نمی برد.
زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یاد شده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.» (سوره غافر آیه 45)
4- در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر «ماشاءالله لا قوه الا بالله» پناه نمی برد، زیرا خداوند بعد از ذکر یاد شده فرموده است: «مردی که فاقد نعمتهای دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود می دانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.»
منبع: چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی
سمای عزیزم صبرت ستودنیه. بذار شوهرت کم بیاره از مقاومت تو.
به یادتم:43:
-
ممنونم کاملیای عزیز دیگه واقعا نمی دونم باید چی کار کنم , برادرم میگه خودت باید بتونی برش گردونی ولی من نمی دونم چجوری می تونم اینکارو کنم.. به توصیه فرشته مهربان و سایر مشاوران سایت پیامک میدم بهش و احساسمو هر روز بهش میگم , اما فکر میکنم که هیچ تاثیری روش نداشته , چهار ماهه که از خونه رفته و من همیشه با پیامک ابراز دلتنگی و ... داشتم اما اون هفته قبل که زنگ زده بود بهم میگفت که پیشنهادت چیه؟من
- - - Updated - - -
منظورش این بود که راجع به طلاق و شرایطش مذاکره کنیم , خودم میبینم که این روالی که تا حالا داشتم(بدون اینکه بهش بگم برگرد ابراز علاقه میکردم)هیچ تاثیری روش نداشته نمیدونم کاردیگه ای میشه انجام داد یانه.. همش نگرانم که فرصتها از دست بره و
- - - Updated - - -
خواهشا اگه کسی فکری داره بهم بگه شاید فایده ای داشته باشه