RE: برای همیشه خداحافظ(با هم خداحافظی کنیم)
امروز دیدم به من رتبه دادید. برام خیلی جالب اومد این قانون جذب. البته فکر کنم ایندفعه یه خورده برعکس کار کرده. چون در همان موقعی که حضرتعالی با نظر لطف به بنده می اندیشیدید و بنده را از پله های ترقی بالا میبردید، بنده یکسری افکار پلید و شیطانی در سر می پروراندم :301:
داستان از این قرار است که دیروز به یکسری اسناد و مدارک دست یافتم :227: که رو کردنشان زیاد این روزها به نفع حضرتعالی نیست!!!:160: و این بود که از دیروز همینطور که سرمان گرم کارهای خودمان بود، هر از گاهی هم خنده شیطنت آمیزی بر لبمان میآمد و البته دستهایمان را هم به هم میمالیدیم و احسنتی نثار خودمان میکردیم.
اقا خلاصه چقدر حاضرید هزینه کنید که ما این مدارک را برای مهسا جان رو نکنیم؟ البته برای اینکه تصور نشود که بلوف میزنیم فعلا یک نموره سند رو میکنیم بقیه اش بماند برای روز موعود:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
**صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام baby عزیز،72
...
در مورد پاسخگویی به باقی قسمت ها، مختاری...
اما اون قسمت که با فونت بزرگ و ابی کمرنگ نوشته شده رو لزومی نداره که پاسخ بدی!
یکی از اعضای باند ضدّ زن!163
کامران
دقت فرمودید چی شد؟
یکی از اعضای باند ضد زن!!!!!!!!!!!!!!!! :311:
چقدر هی این اقای مدیر دامت ظله العالی توصیه های امنیتی تبیین و تاکید فرمودند که بابا اعضای همدردی مواظب باشید جلوی مخاطب میلیونی اینترنتی تالار گزک دست بعضیها ندهید؟ حالا برادر فعلا این سوتی را جمع کن تا بعد.
چنانچه جون سالم بدر بردی، اگر کمک خواستی یا احیانا خدایی نکرده شب را نخواستی در کوچه و خیابان سر کنی، نمیدونم اونجا که شما هستی مسجد و حسینیه گیر میاد یا نه، ولی این اقا کیوان ما و حامد خان (اقا پلیسه) شبها بیدارند میتونی یکسری بهشون بزنی.
چقدر اقای مدیر سایه شون از سر تالار کم نشه (باقلوا، شفتالو، سوهان عسلی :316:) هی توصیه فرمودند که برای ازدواج سوابق همسر رو از بایگانی بکشید بیرون. حالا داشته باش مهسا خانوم! سوابق این اقای تریپ زن ذلیل حاضر به ترک تالار و ای میل و جی میل و پیام خصوصی و... را!!!!!
سلام
در ادامه و تایید صحبتای بی دل عزیز،
کامران خان جان،
با 461 پست هم میشه خداحافظی کرد:)
حتی با 462 پست
همینطور با 463 پست و . . .
ما جواب میخواهیم:D
سلام آقای کامران
پیشاپیش ازدواج شما و مهسا خانم رو از صمیم قلب تبریک می گم و براتون آرزوی خوشبختی ابدی می کنم.
امیدوارم تا همیشه در کنار هم و زیر سایه لطف و رحمت و عنایت خداوند زندگی کنید.
هرچند جایتان در تالار خالی خواهد ماند، اما تصمیمتان برای همه ما محترم است.
باز هم تبریک و شادباش و آرزوی خوشبختی :72: :72: :72:
پ چرا نمیرییییییییییییییییییییی ییییییییییی:311:
من هم امیدوارم بعد از ازدواجتون اینقدر خوشبخت باشید و انقدر هم شما و هم مهسا خانم با تدبیر و تفاهم زندگی کنید که دیگه نیازی به حضور در همدردی برای حل مشکل نباشه. اما عوضش به خاطر این همه دعا و ارزوی خوشبختی که دوستان برای شما دارند شما هم زکات این دعاها رو بدید و از تجربه های زندگی مشترک موفقتون اعضای همدردی رو بی نصیب نذارید.
امیدوارم شما و مهسا خانم همیشه شاد و سر بلند و در پناه خدا باشید.
من از پست هاتون حس کردم انسان پاکی هستید،ازون پسرهای کمیاب،امیدوارم خوشبخت باشید و همسرتون به پاکی خودتون باشه
بدرود کاربر گرامی :d
واقعا کاش برسه روزی که منم بیام بگم دارم با عشقم ازدواج میکنم
خدایا کمکم کن :323: ؛بچه ها واسه منم دعا کنید :316:
RE: خداحافظی داملا با همدردی
داملای عزیز سلام
نیومدم بدرقت واسه خداحافظی! باهات حرف دارم...
تصمیمت برام محترمه...اما تو هم با دوستای خوبت تو همدردی همون کاری رو نکن که
دوست نداشتی روزی دوستت باهات بکنه! متفاوت با گذشته عمل کن همیشه!
همه دوستت دارند و دوست ندارند بری!
عزیزم الان احساساتی شدی و در موضع احساس تصمیم گیری درست نیست!
یک مدت برو استراحت اما باز برگرد!!
مگه خودت همیشه نمی گفتی داوری و قضاوت زود هنگام کار درستی نیست؟
من نمیدونم چرا Banned شدی اما بهتره که زود تصمیم به ترک اینجا نگیری!
بهرحال مدیران قوانین خودشون رو دارن و قوانین هم محترمه. شما هم یک هفته Pending شدی اما اخراج نشدی!
باور کن همدردی هیچ کس رو اخراج نمی کنه!
خود مدیرعزیز همدردی هم پایین پستت توضیح دادن که اشتباه برداشت کردن عزیزم!
دیروز داشتم با خودم فکر می کردم آیا من با احساس محوری به نتیجه می رسم؟ بعد دیدم که یک عمر احساس
محور بودم ولی چی عایدم شد جز کلی اشتباه؟ پس تصمیم گرفتم خوشبختیم رو بیشتر درک کنم و منطقیتر عمل
کنم!
داملای عزیزم!
ما تو این سایت به خیلی ها مدیونیم و انسان هم ممکن الخطاست عزیز دل!
پس نمیشه بگی هیچ کس اشتباه نمی کنه!
اما مهم برخورد ما با قضایای زندگیه!
تو به جای اینکه صورت مسئله رو حل کنی داری مسئله رو پاک می کنی!
اینجا کلی آدم هستن که به ما احتیاج دارن و خود سایت هم به اعضای خوبش!
پس بگذار آروم بشی و بعد تصمیم بگیر!
این روزها خیلی گرفتارم ولی هرگز خداحافظی نمی کنم با جایی که ناجی من بود!
شاید کمتر بتونم بیام اما خداحافظی رو دوست ندارم! باید همیشه گفت به امید دیدار مجدد!
من هم ازت میخوام بعد از آرام شدن دوباره در تصمیمت تجدید نظر کنی!
در ضمن یادته بهت گفتم تو زندگی جز به خدا به هیچ چیز وابسته نباش و از هیچی نرنج؟ اینجوری رفتن یا موندن یا
برگشتن هر کس یا چیزی تو رو بهم نمیریزه! تو همیشه خودت باش و مستقل!
میدونی چرا اینارو گفتم؟
گفتم تا اینو بپذیری که انسان ممکن الخطاست و ممکنه اشتباه کنه! چه اون دوستی که تو رو ترک کرد و چه تو که
احساسی داری تصمیم می گیری! ظرف روح که بزرگ بشه دریای وجودت در عین وجود موج های زندگی آرومه!
دختر گل!
دریا اگه مواج نشه که دریا نیست! مثل مرداب میشه!
پس تو هم الان خداحافظی نکن!
ما باز هم منتظرت میمونیم!
همیشه برات دعا می کنم که در زندگیت رشد کنی و به آرامش برسی!
موفق و پیروز باشی!
دوستت بهار
:72:
RE: خداحافظی داملا با همدردی
سلام داملا جان :72:
نمی دونم چی شده و چرا شده!
اما یک کلام می خوام بگم که "دوستت دارم". اونم نه وقت بخاطر راهنمایی که در دنیای مجازی بهم کردی و من در دنیای واقعیم ازش استفاده کردم و نتیجه گرفتم، بلکه بخاطر احساس قشنگت نسبت به دیگران و مسئولیت پذیریت بعنوان یک انسان و نه یه عضو همدردی صرف.
دلم نمی خواد بری... :46: