[size=medium]
برادر گرامی از شما ممنونم برای من اینگونه برخورد ها دور از انتظار نبوده و نیست اما واقعا نظرات دیگران هیچ تاثیری روی من نمی گذارند ..چون به شما هم قبلا گفتم که اینجا فقط حرف عوام را می شنوید و نظرات کارشناسانه نیست البته بجز عده ای خاص از مدیران و همکاران گرامی تالار که تعدادشان انگشت شمارند و من همیشه شرمنده محبت ها و راهنمایی ها و کمک های بی دریغشان بوده و هستم و بارها کمک هایشان مرا از سقوط نجات داده است...
اما خوب این دید جامعه ماست و تقریبا کاری با ان نمی توان کرد ..پس بهتر است از کنارشان به ارامی رد شوید..
این دقیقا همان موردی بود که اشاره کردم .مشکل اصلی به حاشیه کشیده شد و بحث ها همه انحرافی بود مشکل اصلی شما عدم کشش در ارتباط با همسرتان است و این اصلا قابل تحمل نیست و مسلم بدانید برای همسرتان هم این زجر آور است ..بهتر است تمام تلاشتان را برای حل این مشکل معطوف کنید از هر راهی که می توانید سعی کنید وضع موجود را اصلاح کنید مشاوره برایتان بسیار مفید است ..برای طلاق باندازه کافی وقت دارید ..هر چند که تصور نکنید بعد از طلاق هم از تماس با همسرتان معاف خواهید بود و با توجه به عدم علاقه همسرتان به طلاق فرزندتان این وسط آسیب خواهد دید .دقیقا من الان همین مشکلات را برخورد می کنم که پدر پسرم بخاطر تنفر و کینه ای که از من دارد حاضر به ضربه زدن به فرزند خودش هم هست ..اینها مسایلی هستند که شاید الان خیلی به انها دقت نکنید.مشکلات من و شوهرم خیلی از این مسایل حاد تر بود .زندگی من از ان موارد خاص بود مطمین هستم شما چنین مشکلاتی با همسرتان ندارید ..من زمانی اینجا تاپیکی داشتم به نام تجربه های من پنجاه ساله اما الان نمی دانم به کدام قسمت تالار منتقل شده .خودتان بخوانیدمتوجه می شوید که برای اینکه طلاق نگیرم خیلی مقاومت کردم اما الان همش فکر می کنم چرا خیلی زودتر اینکار را نکردم .کما اینکه مدیر تالار هم سالها پیش به من تاکید کرد که بهتر است اینکار را بکنم.اما اعتراف می کنم هیچوقت شهامتش را نداشتم .خیلی از مشکلات مالی هراس داشتم.پس تصور نکنید همیشه هم در این تالار همه می خواهند شما را به زور توی زندگیتان نگه دارند .بستگی به کارشناسی آن شخص در این حیطه دارد.
امیدوارم زودتر بتوانید بر این سر در گمیتان غلبه کنید چون خودم درک کردم و می دانم واقعا زجر اور است.:72:
روی دیگر صحبتم با مدیران تالار است .خواهشمندم محیطی فراهم کنند که کاربرانی که حرمت شکنی می کنند و نظراتشان نه تنها کمک کننده نیست که ضربه زننده هست توانایی ورود به مباحث را نداشته باشند ..اگر نتوانیم نظرات دیگران را بشنویم و به ان احترام بگذاریم که مفهوم تالار بی معنا است.
بالهای صداقت عزیزم من هم فکر می کنم بهتر است اجازه بدهید واقعیات جامعه ما در قالب ادب و احترام مطرح شوند .تصمیم گیری و تفسیر را بگذاریم به عهده خوانندگان گرامی .سانسور نشانه خوبی نیست..و در عین حال هم ممنونم که نظرات گستاخانه را حذف می کنید.:72: