3- اگر بخواهیم آقای نجار تو چند خط خودش رو معرفی کنه، چی میگه؟
4- لطفا یکی را انتخاب کن:
الف) انسان، بدون مذهب
ب) غیر انسان، بدون مذهب
ج) غیر انسان، مذهبی
4- اگر بخواهی گزینه د رو خودت بنویسی و در انتها انتخاب کنی چی مینویسی؟
5- حجاب مرد چیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
3- اگر بخواهیم آقای نجار تو چند خط خودش رو معرفی کنه، چی میگه؟
4- لطفا یکی را انتخاب کن:
الف) انسان، بدون مذهب
ب) غیر انسان، بدون مذهب
ج) غیر انسان، مذهبی
4- اگر بخواهی گزینه د رو خودت بنویسی و در انتها انتخاب کنی چی مینویسی؟
5- حجاب مرد چیست؟
سلام آقای نجار...
بهترین روز زندگیتون؟
یک جمله زیبا بگین!
خوشبختی یعنی؟
خوشبختی رو توی چی میبینین؟
بزرگترین آرزو تون چیه؟
بزرگترين درسي كه تو زندگيتون گرفتين چي بوده؟
در حال حاضر اصلیترین مشغله تون چیه؟
مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه بابا و مامان بهتون كردن چی بوده؟ از هرکدوم یکی...
چند ساعت توی روز میاین اینترنت؟ برا چه کارهایی؟
نظرتون درباره دوستی تو فضای مجازی چیه؟
چطور شد که تصمیم گرفتین اینجا عضو شین؟
نظرتون درباره همدردی؟
کتاب موردعلاقه ؟
نویسنده موردعلاقه ؟
5 تا کتاب خوب معرفی کنین(مختصر توضیح هم درباره هرکدوم بدین بهترم میشه)
خدا توی زندگیتون چه جایگاهی داره ؟
انسان رو رها شده تو این دنیا(زمین) میدونین یا نه فکر میکنین یکی هست... حواسش هست...
عشق رو در یک کلمه توصیف کن
عشق قبل ازدواج یا بعد ازدواج ؟ چرا ؟
زندگی مشترک بهتره یا مجردی؟ خوبی ها و جذابیت های هرکدوم چیان بنظر شما ؟
و درآخر،
(تموم میکنم برا اینکه از سوالام از حدنصاب نگذره )
علم بهتره یا ثروت؟!
پ.ن:
از اینکه رو صندلی داغین چه حسی دارین؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی خوبتون و پاسخ هایی که از قلم نمیندازین ...:72:
سلام دوست من
ممنون از پاسخگويي
6-استفاده از فعل گذشته بيان گر چيست؟ مادر در قيد حيات نيستن؟نقل قول:
از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رو میخواست
7- چرا بعضي از آقايون با اشتغال خانوم ها مشكل دارن؟ به نظرت اشتغال خانوم ها خوبه؟
8- نظرت راجع به برابري زن و مرد؟
9- چرا خانوم ها انتظار برابري حقوق زن و مرد رو دارن، ولي براي تغيير در رو حيات زنانه اشون، حاضر نيستن با مردها برابر باشن. ( براي مثال همون بحث مهمه ناز و نياز، يا غرور زنانه كه همه اينها بخشي از ذات بانوان هست)
10- اگر براي برنامه جوانان اختيار برنامه و اجرا داشتي، چه راهكاري براي ازدواج جوانان مي ريختي؟ منظورم جوانان امروز هست( بيشتر دهه شصت:47:)
11- اگر يه خانومي رو براي تو خيابون ببيني ، ازش خوشت بياد براي آشنايي ازدواج، اقدام ميكني؟ چه طوري اقدام ميكني؟
12- ازدواج سنتي يا مدرن يا روش ابتكاري خودت؟ با ذكر دليل و كامل لطفا
13- عاشق خانومي ميشي كه براي ازدواج شروط ضمن عقد ، مثل حضانت و خق طلاق و تحصيل و سفر و غيره ميكنه. شما چي كار مكنيد؟
14- نظرت راجع به مهريه چيه؟ من سوالم رو كلي پرسيدم، لطفا تشريحي جواب بده، وگرنه دوباره جزيي تر ميپرسم:310:
سلام آقای نجار
1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟
2-دوست دارید زمان پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟
3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و...
5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟
7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی
9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟
10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ برای شاگردهای دختر چهطور؟ اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟
11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟
12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟
13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ چرا؟ چه کسایی حس بدی دارن ؟ چه کسایی این حسو ندارن؟
http://s3.img7.ir/T63f1.jpg
ممنون از شما.
14- منو در محیط همدردی چقدر میشناسید اگه میشناسید ، توصیف بفرمایید اگر هم نمیشناسید خوب نمیشناسید دیگه مگه زوره :311:
:72::72::72::72:
سلام دوست منسلام دوست خوبم:72:
ممنون از پاسخگوييممنون از لطف شما
6-
از شما چه پنهون اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم. ولی اگر بگیرم دوست دارم روز نیمه شعبان باشه چون مادرم این رومیخواست
استفاده از فعل گذشته بيان گر چيست؟ مادر در قيد حيات نيستن؟متاسفانه مادرم اردیبهشت ماه فوت کردن
7- چرا بعضي از آقايون با اشتغال خانوم ها مشكل دارن؟ به نظرت اشتغال خانوم ها خوبه؟من با کار کردن خانم ها مشکلی ندارم و پیشنهاد هم میکنم اتفاقا- اما بعضی از اقایون نگران عدم تمکین خانمها هستن، و میخوان که با تسلط مالی همسرشونو کنترل کنن
8- نظرت راجع به برابري زن و مرد؟باربری از نظر حقوقی دارند اما از هیچ نظر دیگری برابر نیستن . بسیار ی از مشاغل وظائف هست که نباید به یک مرد یا یک زن سپرده بشه
9- چرا خانوم ها انتظار برابري حقوق زن و مرد رو دارن، ولي براي تغيير در رو حيات زنانه اشون، حاضر نيستن با مردها برابر باشن. ( براي مثال همون بحث مهمه ناز و نياز، يا غرور زنانه كه همه اينها بخشي از ذات بانوان هست)همونطور که گفتم زن و مرد انسان اند و از نظر حقوقی برابر . اما از هیچ نظر دیگر قابل مقایسه نیستن
10- اگر براي برنامه جوانان اختيار برنامه و اجرا داشتي، چه راهكاري براي ازدواج جوانان مي ريختي؟ منظورم جوانان امروز هست( بيشتر دهه شصت:47:)به نظرم با حل کردن مشکل مسکن به شکل واقعی (نه مسکن مهر و امثالهم) باقی مشکلات قابل ملاحضه نیستن
11- اگر يه خانومي رو براي تو خيابون ببيني ، ازش خوشت بياد براي آشنايي ازدواج، اقدام ميكني؟ چه طوري اقدام ميكني؟نه تابحال همچین کاری نکردم و به نظرم عاقلانه نیست
12- ازدواج سنتي يا مدرن يا روش ابتكاري خودت؟ با ذكر دليل و كامل لطفامن شخصا باید به طرفم احساس تعلق خاطر داشته باشم تا وارد فاز بعدی بشم پس قاعدتا ازدواج مدرنو ترجیح میدم
13- عاشق خانومي ميشي كه براي ازدواج شروط ضمن عقد ، مثل حضانت و خق طلاق و تحصيل و سفر و غيره ميكنه. شما چي كار مكنيد؟حق طلاق ، تحصیل و کارو حق طبیعی ایشان میدونم ولی حضانت رو نمیخوام بدم. البته در صورتیکه جدایی اتفاق بیفته و ایشونو صالحتر از خودم بدونم حتما حضانتو واگذار میکنم
14- نظرت راجع به مهريه چيه؟ من سوالم رو كلي پرسيدم، لطفا تشريحي جواب بده، وگرنه دوباره جزيي تر ميپرسممن رسم مهریه رو نمیپسندم هرچند به خاطرش هم حاضر نیستم بجنگم . یعنی اگر خانمی تقاضای مهریه کنه در حد معقول قبول میکنم
اما به نظرم منصفانه اینه که زن و شوهر همدیگرو شریک بدونن وهمه چیزو با هم بدست بیارن و تتقسیم کنن
سلام آقای نجارسلام بر شما
1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟بیشتر به مادرم رسیدگی میکنم ف صادقانه تر و با پشتکار بیشتری کار خواهم کرد، کمتر اعتماد میکنم
2-دوست دارید زمانپرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟
ترجیح میدم برگردم به گذشته
3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
میدونم که جوااب درست سعی در تغییر خود و اصلاح ایشانه ، اما فکر کنم صبرم کم باشه و متاسفانه کار به جدایی بکشه
4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و..
جوابی ندارم
5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
اره در تمام موارد خودم رو جای طرفین میذارم و سعی میکنم به خصوص طرف غایب رو درک کنم. بیشتر کابرد من از این سایت استفاده از تجربه دیگرانه که با این روش بهترین نتیجه گرفته میشه
6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟
بوستان سعدی. خیر پیگیر سریالها نیستم ، البته بعضی از سریالهای خارجیو(امریکایی) موردی نگاه میکنم اما اینکه کلا پیگیر باشم خیر. دلیلش هم بی محتوا بودن سریالهای ایرانی و ماهواره ایه و در دسترس نبودن سریالهای خارجیه
7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
رندی میکنم و ازش میخوام که کاری کنه تا تمام ارزوهام براورده شه
ولی جدای از شوخی ازش میخوام مادرمو برگردونه
8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی
موفقیت در کسب و کارم
9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟
مادر مهربون و فداکار به معنای واقعی بود هرچند به خاطر بیماریش تند خو و عصبی بود پدرموفردی خودخواه و بدون تدبیر میدونم
10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ برای شاگردهای دختر چهطور؟ اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟
به هردو گروه صادقانه زیستن و درستی را تذکر میدم. بله بوده نوجوونی که دوست داشتم بیشتر کنارم باشه تا باهاش حرف بزنم واز سردرگمیی که خودم در اون دوره داشتم درش بیارم. ولی همیشه فرصت اندک بوده ومن سعی کردم فقط مثل تخم گیاه افکاریو در ذهنش بکارم تا بعدها شاید ثمر بده
11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟
خودشیرینای بیشعور . چرا نمیفهمن من حوصله تمرین حل کردن ندارم
12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟
انتخاب خوبی بود نمیدونستم شما براشون فرستادید
13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ چرا؟ چه کسایی حس بدی دارن ؟ چه کسایی این حسو ندارن؟
نه اتفاقا من همیشه حس خوبی به شنبه ها و شروع مدارس و شروع کار داشتم.
ممنون از شما.
من از محبت و توجه شما ممنونم
14- منو در محیط همدردی چقدر میشناسید اگه میشناسید ، توصیف بفرمایید اگر هم نمیشناسید خوب نمیشناسید دیگه مگه زوره
راستش تو همدردی من بیشتر پستهای چند نفرو میخونم و اسم شروع کننده تاپیک هم اغلب خاطرم نمیمونه بیشتر موضوعاته که در ذهنم میمونه
از شما چه پنهون زیاد نظراتتونو دنبال نکردم و خاطرم نیست چه شخصیتی داشتیدمعذرت میخوام
از همه ممنونم به خاطر سوالای خوبشون و معذرت میخوام که دیر جواب دادم کمی مشغله داشتم:72::72::72:
سلام به دوستان عزیز.شب همگی بخیر:72:
خیلی وقته نیومدم همدردی البته الآنم یکم مشغله ام زیاده باز شاید نتونم زیاد سر بزنم.
فقط خواستم حال و احوال کنم و بگم چون دیر به دیر میام همدردی یه وقت منو فراموش نکنید:47:
جدای از شوخی فقط به این خاطر تو این تاپیک، پست گذاشتم که بگم از بین این چند تا صندلی داغی که گذرا خوندم به نظرم آقای نجار بهترین و صادقانه ترین جوابها رو بی رو دروایسی دادن. عالی بودین آقای نجار:104:بعضی از دوستان انقد جوابای کلیشه ای و آرمانی به بعضی سوالها میدن که بیشتر به صندلی یخی میخوره تا صندلی داغ:311:من بعضی از این جوابا رو که میخونم میگم ای دل غافل پس چرا من انقد خوب نیستم و انقد رویایی به همه چی نگاه نمیکنم:54:
در ضمن اسم این تاپیک روشه صندلی داغ پس باید از تکنیک پیچش و طفره رفتن استفاده نکرد:227:(قابل توجه بعضی دوستان)
بازم تبریک به آقای نجار بابت صداقت و جسارتشون در جواب دادن:104:
خانوم ایتک، پس شما یکی از اون رهگذر های یواشکی هستین،
خوشحالیم که هر چند در حد یک نکته یا پینوشت در خدمت شما بودیم.
یه تاپیک موازی هست به نام در حاشیه صندلی داغ، خوشحال میشیم مطالبتون رو اونجا بنویسید.
دوست داشتیم شما رو هم روی صندلی داغ ببینیم، تا جسارت شما هم سنجیده بشه!:82:
سلام آقای نجار
وقتتون بخیر...
1- فکر میکنید با کدام یک از ویژگی های خوبتون در خاطر دیگران میمانید؟
2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
3- بهترین بی نیازی ؟
4- چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟
5- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید؟
6- زندگی از نگاه شما؟
7- بیشتر حرف میزنید یا گوش میدید؟
8- آخرین باری که گریه کردید و چرا؟
9- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟
10- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
11- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
12- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
13- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
14- توصیه به مجرد های تالار...
ممنونم از توجه و پاسخگویی شما به سوالات
« امیدوارم موفق و مؤید باشید »
سلام هرکدوم تکراری بود جواب نده
1_ تاحالا ب پوچی رسیدی؟
2_ رشته دانشگاهیت چیه؟چه مقطعی؟معدلت چن شذ؟شغلت دولتیه یاخصوصی؟
3_ قدو وزنت چقده ؟
4_ پولداری ؟هخخخخ
5- اگه عاشق یه دختربشی که تو زندگیش موفق نبوده و ولی عاشق ظاهرش شده باشی باهاش ازدواج میکنی؟
6_ اگه یه دختر خوب و همچی تموموکه تمام معیاراتو واس ازدواج داره بهت معرفی کنن واس ازدواج ولی از ظاهرش خوشت نیاد چکارمیکنی؟
به نام خدایی که جان آفرید
سخن گفتن اندر زبان آفرید
خداوند بخشندهٔ دستگیر
کریم خطا بخش پوزش پذیر
عزیزی که هر کز درش سر بتافتسلام . ممنون ميشم به سوالات زير پاسخ بدين.به هر در که شد هیچ عزت نیافت
سوال اول: لطفا بفرماييد نظرتان در مورد شعر بالا از بوستان سعدي چيست؟
سوال دوم:در لحظات سخت زندگي به چي متوسل ميشين؟
سوال سوم: كارهاي بزرگ را با ايمان به چه قدرتي انجام ميدين؟
سوال چهارم : جهان در ذهن شما « بدون وجود خدا» ترس اور نيست؟
سوال پنجم :بعد از مرگ به كجا خواهيم رفت؟
سوال ششم: پنج درس مهم كه از بوستان سعدي اموخته ايد را بيان كنيد اگر لازم هست توضيح بدين.
سوال آخر: بوستان سعدي كه از نيايش با خدا شروع ميشه و در باب اخر به مناجات با پروردگار به پايان ميرسه . اعتقاد به خداوند و دينداري در سخن سعدي امر بديهي هست چه عاملي موجب اين تفاوت مهم در ديدگاه شما و نوع جهان بيني شما با ايشان شده ؟
ممكنه توضيح بدين؟
در این بحر جز مرد داعی نرفت
گم آن شد که دنبال راعی نرفت
کسانی کز این راه برگشتهاندبرفتند بسیار و سرگشتهاند
خلاف پیمبر کسی ره گزیدکه هرگز به منزل نخواهد رسید
محال است سعدی که راه صفا
توان رفت جز بر پی مصطفی:103:
در اخر از شما و همه دوستان تشكر مي كنم . در پناه خدا باشيد. :72:
آقای نجار
1- بهترین خاطره کودکیتون رو تعریف کنید
2- رابطتون با خانمها چجوریه؟ دوستانی از جنس مخالف دارید؟ به اسم کوچیک صدا میزنیدشون؟ شوخی میکنید؟ کوه و سفر و سینما میرید؟ یا سنتی هستید در روابط اجتماعیتون با خانمها؟
3- اولین دستمزدی که بابت انجام کاری دریافت کردید چند سالگی بوده؟ ( اگر تمایل داشتید بگید چه کاری و چقدر دستمزد؟)
4- تا حالا چندتا شغل عوض کردید؟
5- وقتی صاحب فرزندی شدید ، بنظرتون از چند سالگی معنی دریافت دستمزد در ازای انجام کار ( منظورم کارای توی خونه نیست ) رو درک کنه خوبه؟ اصلا میپسندید
این رویه رو؟
6- وقتی به مرگ فکر میکنید چه افکاری سراغتون میاد؟ میشه مفصل بنویسید؟
7- وقتی دلتنگ مادر میشید چجوری خودتون رو آروم میکنید؟
8- در مورد مادرتون عذاب وجدان دارید؟
9- تاحالا به کجاها مسافرت کردید؟ بهترین سفرتون ؟
10- پنج تا از بهترین فیلمهایی که دیدید؟
سخن گفتن اندر زبان آفرید
خداوند بخشندهٔ دستگیر
کریم خطا بخش پوزش پذیر
عزیزی که هر کز درش سر بتافت
به هر در که شد هیچ عزت نیافت
سلام . ممنون ميشم به سوالات زير پاسخ بدين.سلام - ممنون که سوال کردید و با کمال میل جواب میدم
سوال اول: لطفا بفرماييد نظرتان در مورد شعر بالا از بوستان سعدي چيست؟به نظرم اعتقاد جناب سعدیه که بسیار هم محترمه ، ایشون ازادن هرکسو که دوست دارن بپرستندو براش تبلیغ کنن
سوال دوم:در لحظات سخت زندگي به چي متوسل ميشين؟یکی از نمونه های روزای سخت رو در سوالات خانم ZZZ مثال زدم. باور کنید اون روزهای سخت هم به کسی جز خودم متوسل نشدم
سوال سوم: كارهاي بزرگ را با ايمان به چه قدرتي انجام ميدين؟با ایمان به توانایی خودم و افرادی که قرار کمکم کنن.
سوال چهارم : جهان در ذهن شما « بدون وجود خدا» ترس اور نيست؟چرا خیلی بده . من جمله ای دارم که باعث رنجش شما و دوستان مذهبیه دیگه میشه ،متاسفم برای اینکه بیانش میکنم قصد بی ادبی ندارم. من ترجیح میدم ادم تنها و واقع بینی باشم تا یه احمق که از فکر تنها نبودن ارامش میکیره.البته هیچوقت به کسی این جمله رو نگفتم چون خودمو پیامبر نمیدونم که وظیفه راهنمایی دیگرانو داره. صرفا جهت رعایت صداقت عرض کردم.
سوال پنجم :بعد از مرگ به كجا خواهيم رفت؟مستقیم زیر خاک
سوال ششم: پنج درس مهم كه از بوستان سعدي اموخته ايد را بيان كنيد اگر لازم هست توضيح بدين.
یکی زهره خرج کردن نداشت ----زرش بودو یارای خوردن نداشت/نهخوردی که خاطر براسایدش---نه دادی که فردا به کار ایدش/......
از حکایت فوق سخاوت یاد گرفتم
شکر خنده ای انگبین میفروخت---که دلها زشیرینیش میبسوخت/نباتی میان بسته چون شکر ----بر او مشتری از مگس بیشتر/...
از این یکی خوشرویی در کسب و کار و در ارتباط با مردم یاد گرفتم
اگر پای در دامن اری چو کوه---سرت ر اسمان بگذرد در شکوه/زبان درکش ای مرد بسیار دان--- که فدا قلم نیست بر بی زبان/...
از این یکی تواضع و فضیلت سکوت به موقع
مرا در نظامیه ادرار بود ---شب و روز تلقین و تکرار بود/مر استاد را گفتم ای پر خرد---فلان یار بر من حسد می برد/....
از این یکی حسادت نکردن و اهمیت ندادن به حرف مفت اطرافیان
جوانی ز ناسازگاری جفت---ب پیرمردی بتالید و گفت/گران باری از دست این خصم چیر ---چنان میبرم کاسیا سنگ زیر /....
سازش و تحمل سختی
درسته و در تکمیل حرف شماباید بگم برای پاداش و جزا هم خیلی به اموزه های مذهبی استناد کرده،همونطور که در مثال های سوال قبل میبینید.ولی واقعا احساس نیاز به خدا نمیکنم برای اموختن و لذت بردن از سعدی.
سوال آخر: بوستان سعدي كه از نيايش با خدا شروع ميشه و در باب اخر به مناجات با پروردگار به پايان ميرسه . اعتقاد به خداوند و دينداري در سخن سعدي امر بديهي هست چه عاملي موجب اين تفاوت مهم در ديدگاه شما و نوع جهان بيني شما با ايشان شده ؟
ممكنه توضيح بدين؟
متاسفم که عقایدم موافق شما نیست و لی توقع دارم اگر درک نمیکنیم حداقل احترام بگذاریم برای عقاید هم. و همانطور که من سعی در تغییر اعتقادات دیگران ندارم شما هم سعی نفرمایید.
اما برای لذت بردن از یک موسیقی فرانسوی الزاما نباید فرانسه بدونید یا برای بهره بردن از یک کتاب دینی نباید حتما به اون دین گرایش داشته باشید.امیدوارم با مثالی که زدم منظورمو منتقل کرده باشم.
کسانی کز این راه برگشتهاند
برفتند بسیار و سرگشتهاند
خلاف پیمبر کسی ره گزید
که هرگز به منزل نخواهد رسید
محال است سعدی که راه صفا
ممنو از شما که وقت گذاشتید
موفق و پیروز باشید:72:
- - - Updated - - -
سخن گفتن اندر زبان آفرید
خداوند بخشندهٔ دستگیر
کریم خطا بخش پوزش پذیر
عزیزی که هر کز درش سر بتافت
به هر در که شد هیچ عزت نیافت
سلام . ممنون ميشم به سوالات زير پاسخ بدين.سلام - ممنون که سوال کردید و با کمال میل جواب میدم
سوال اول: لطفا بفرماييد نظرتان در مورد شعر بالا از بوستان سعدي چيست؟به نظرم اعتقاد جناب سعدیه که بسیار هم محترمه ، ایشون ازادن هرکسو که دوست دارن بپرستندو براش تبلیغ کنن
سوال دوم:در لحظات سخت زندگي به چي متوسل ميشين؟یکی از نمونه های روزای سخت رو در سوالات خانم ZZZ مثال زدم. باور کنید اون روزهای سخت هم به کسی جز خودم متوسل نشدم
سوال سوم: كارهاي بزرگ را با ايمان به چه قدرتي انجام ميدين؟با ایمان به توانایی خودم و افرادی که قرار کمکم کنن.
سوال چهارم : جهان در ذهن شما « بدون وجود خدا» ترس اور نيست؟چرا خیلی بده . من جمله ای دارم که باعث رنجش شما و دوستان مذهبیه دیگه میشه ،متاسفم برای اینکه بیانش میکنم قصد بی ادبی ندارم. من ترجیح میدم ادم تنها و واقع بینی باشم تا یه احمق که از فکر تنها نبودن ارامش میکیره.البته هیچوقت به کسی این جمله رو نگفتم چون خودمو پیامبر نمیدونم که وظیفه راهنمایی دیگرانو داره. صرفا جهت رعایت صداقت عرض کردم.
سوال پنجم :بعد از مرگ به كجا خواهيم رفت؟مستقیم زیر خاک
یکی زهره خرج کردن نداشت ----زرش بودو یارای خوردن نداشت/نهخوردی که خاطر براسایدش---نه دادی که فردا به کار ایدش/......
از حکایت فوق سخاوت یاد گرفتم
شکر خنده ای انگبین میفروخت---که دلها زشیرینیش میبسوخت/نباتی میان بسته چون شکر ----بر او مشتری از مگس بیشتر/...
از این یکی خوشرویی در کسب و کار و در ارتباط با مردم یاد گرفتم
اگر پای در دامن اری چو کوه---سرت ر اسمان بگذرد در شکوه/زبان درکش ای مرد بسیار دان--- که فدا قلم نیست بر بی زبان/...
از این یکی تواضع و فضیلت سکوت به موقع
مرا در نظامیه ادرار بود ---شب و روز تلقین و تکرار بود/مر استاد را گفتم ای پر خرد---فلان یار بر من حسد می برد/....
از این یکی حسادت نکردن و اهمیت ندادن به حرف مفت اطرافیان
جوانی ز ناسازگاری جفت---ب پیرمردی بتالید و گفت/گران باری از دست این خصم چیر ---چنان میبرم کاسیا سنگ زیر /....
سازش و تحمل سختی
درسته و در تکمیل حرف شماباید بگم برای پاداش و جزا هم خیلی به اموزه های مذهبی استناد کرده،همونطور که در مثال های سوال قبل میبینید.ولی واقعا احساس نیاز به خدا نمیکنم برای اموختن و لذت بردن از سعدی.
ممكنه توضيح بدين؟
متاسفم که عقایدم موافق شما نیست و لی توقع دارم اگر درک نمیکنیم حداقل احترام بگذاریم برای عقاید هم. و همانطور که من سعی در تغییر اعتقادات دیگران ندارم شما هم سعی نفرمایید.
اما برای لذت بردن از یک موسیقی فرانسوی الزاما نباید فرانسه بدونید یا برای بهره بردن از یک کتاب دینی نباید حتما به اون دین گرایش داشته باشید.امیدوارم با مثالی که زدم منظورمو منتقل کرده باشم.
کسانی کز این راه برگشتهاند
برفتند بسیار و سرگشتهاند
خلاف پیمبر کسی ره گزید
که هرگز به منزل نخواهد رسید
محال است سعدی که راه صفا
ممنو از شما که وقت گذاشتید
موفق و پیروز باشید:72:
اقای نجار ممنون
صندلی داغ شما یکی از صندلی های داغ خوب بود.
ما باید یاد بگیریم هر شخصی با هر عقیده ای قابل احترام، چون قبل از اینکه بدونیم ایده لوژی اش چیه، انسان هست.
خیلی دوست داشتم ازت بپرسم انسانیت رو تو چی میبینی و مرز بدی و خوبی رو از کجا تشخیص میدی، که فرصت نشد.
شجاعت و صداقت رو خوب معنی کردی دوست من.
ممنون:72:
-------
با نفر بعدی، محمدرضا 164 همراه هستیم.
سلام جناب نجار
از خوندن بعضی از پاسخهاتون خیلی لذت بردم. اصلا انگار جوابهاتون رو از زبون من نوشتین
با خوندن پستهاتون راغب شدم خودم هم چند سوالی ازتون بپرسم. هر کدوم رو که دوست داشتین جواب بدین. چون فکر میکنم برای اینکه واقعا صندلی داغ باشه باید سوالا رو روی مرز چالشمند بودن برد که ممکنه باعث بشه برای بعضی افراد ناراحت کننده به نظر برسه.
1.این علاقه ای که در پستهاتون نسبت به مادر گرامیتون نشون میدین فکر میکنین "بیشتر" چه جنسی داره؟ به خاطر عذاب وجدان از اینکه کمتر از حد توانتون بهشون محبت و رسیدگی کردین هست یا به خاطر داشتن حسی شبیه به کودکی که وسیله محبوبی رو ازش برای همیشه گرفتن هست یا به خاطر حسرت اینکه ایشون برای همیشه دستشون از عالم وجود کوتاه شده و دیگه نمیتونن به هیچکدوم از لذتهای دنیا دسترسی داشته باشن یا ... (هر چیز دیگه ای که فکر میکنین درست تره به جای نقطه چین بذارین)
2.اصولا مرگ فرد دیگه ای هم در این اواخر متاثرتون کرده؟
3.این خدا ناباوریتون آیا دلیلش مطالعه و تحقیق بوده یا یه نوع قهر کودکانه از خداست؟ مثلا بابت اینکه دعاهاتون رو در یه زمینه ای مستجاب نکرده.
4.چرا آواتارتون به بیننده حسی میده که صاحبش رو یه فرد مذهبی تلقی میکنه؟
5.آیا "در واقع امر" حاضر نیستید برای این یک هدف بسیار ارزشمندی که اینجا اعلام کردین در زندگیتون دارین(شاید اهداف مهم دیگه ای هم داشته باشین که اینجا نگفتین)، یعنی پولدار شدن، بعضی از اصول اخلاقی مشهور و محبوب در جامعه رو زیر پا بذارید؟ مثلا دروغهایی رو بگید یا زیرآب کسی رو بزنید یا ...؟ (به شخصه این هدف ثروتمند شدن رو برای یک مرد هدف بسیار باارزشی میدونم)
6.همسر سنتی و خانه دار و از جهات مادی پایینتر از خودتون رو بیشتر ترجیح میدین یا همسری مدرن و از نظر مالی در سطح خودتون؟ وضعیت مالی همسرتون و خانوادش براتون اهمیتی داره که در چه سطحی باشه؟
7.زندگی رو تا کی مفید میدونین؟ یعنی از کی دیگه زنده بودن رو بی ارزش و بیفایده میدونین؟ آیا حاضرین در اون نقطه به زندگیتون خاتمه بدین؟ (جواب خودم به این سوال مثبته جواب شما چی؟)
8.چی در جامعه اطرافتون براتون آزار دهنده تره؟
9.اگر تواناییش رو داشته باشید و مطمئن باشید که دستگیر نمیشید و کسی مجازاتتون نمیکنه حاضرید فرد یا افراد خاصی رو از بین ببرید؟ چه کسانی رو؟ اسم اونهاییشون رو که قابل بیانه بفرمایید
10.یه سوال رو که دوست داشتین بپرسم و نپرسیدم خودتون بنویسید و جواب بدید
سلام بر همه دوستان عزیز
الان ما در مسیر مریخ هستیم - جای همه خالی !
همدردی خوب آنتن نمیده اینجا - خیلی دوست داشتم از خانم سوده 82 - گیسوکمند - آقای نجار دوست داشتنی و .... سئوال بپرسم .
ببخشید .:72:
محمد رضا و خاله قزی مهربونم ، از شما دو عزیز تشکر ویژه دارم . ( مرسی )
................................
انگار نویت محمد رضا هست :72:
با اجازه از آقایان هدایت کننده صندلی داغ ( محمد رضا + خاله قزی )
چند سئوال یواشکی بپرسم و بعد برم بقیه سفر :
1 ) محمدرضا خدا یعنی چی ؟
2 ) خدا بزرگ و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
3 ) خدا پاک و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
4 ) به سکوت فکر اعتقاد داری - اصن میتونی سکوت فکر را تعریف کنی ؟
5 ) وقتی تو زندگی ناراحت میشی چی کار میکنی ؟
6 ) با خدا قهر کردی تا حالا؟
7 ) هدف پیدایش شیطان به نظرت چی بوده ؟
8 ) تا حالا برای مظلومیت خدا گریه کردی ؟
.................................................. ..................
جمله سازی :
9 ) با این کلمات جمله بساز :
باغبان - گل رز - محمد رضا 164 - یار - دریا - طبیعت
...................................
10 ) نظرت در مورد استیو جابز ؟
به نظرت استیو جابز در آخرهای حیات خود به پوچی رسید ؟!
11 ) در مورد شعر زیر :
به من بفهمون ،
کجای سرنوشتم
دارم میرم جهنم
یا راهیه بهشتم
از این دو راهی
دل خوشی ندارم
یا می خورم به پاییز
یا میرسه بهارم
به نظرت تو زندگی به کجا می رسی ؟
کدومش ؟
پاییز یا بهار ؟
یا هر دو ؟
اصلا مهمه ؟
.................................................. ...
12 ) آقا شما رفتی یه مکان زیارتی ای ، کفشتو میزاری کنار دستت - و شروع به نماز خوندن میکنی - در هنگام قتوت داری ذکر قتوت را میگی ، یدفعه می بینی یه بنده خدایی کفشتو داره می دزده !:biggrin-new:
چی کار میکنی ؟ نماز را ول میکنی میری دنبال یارو - یا نماز را ادامه میدی ؟
...........................
13 ) اولین چیزی که به ذهنت میرسه :
زندگی :
همسر :
فرزند :
خشم :
مشکلات :
مادر زن :
جومونگ :
عباس بابایی :
ناصر حجازی :
استقلال 0 - پرسپولیس 6 :
رفیق :
نقاشی :
سیاست :
Angry Birds :
جنگ :
.................................................
14 ) این سئوال اگر دوست داشتی :
برو سایت زیر - نقاشی را بکش - عکس بگیر( موبایل ) - بزار تو صندلی داغ ( ممنون )
How to Draw Jerry
http://www.easydrawingtutorials.com/...ry-step-16.jpg
آقای ام رضا نقاشی قشنگی کشید
فکر کنم با دست چپش کشید - ببینم شما با کدوم دست میکشی
.................................................. ........
15 ) محمد رضا 164 سال 94 را قبول داری ؟
............................
اما تو !
محمد رضا گاهی
محمد رضا هر از گاهی
ببین انعکاس درد و دل های منو تو ، شبیه شمایل شقایق نیست !
-تکنو کرات رو تعریف کنید
2 تا از حسرتهای بزرگ زندگیتون
-نظرتون نسبت به فیزیک کوانتوم که نظم در عالم رو رد میکنه چیه؟در حالی که ما خدارو ناظم میدونیم
اینکه میگین کاش یکم پول داشتین این یکم یعنی چقدر؟
با کار کردن خانومها بیرون از خونه مخالفید ؟ اگر آره ، چرا
چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟ شده تا حالا اتفاقی چه خوب چه بد براتون بیفته و دلیلی براش پیدا نکنید؟
مهم ترین معیارهای که برای زندگیت قرار دادی چیه؟
تا حالا به این فک کرده بودی اگه دختر بودی چی میشد؟ چه تغییراتی تو زندگیت میتونست رخ بده؟ اصن دوست داشتی؟
بچه دوست دارین یا نه ؟ اگه آره چی؟ دختر یا پسر؟
برای آروم شدن چیکاری میکنید؟؟؟
دیگاه و توصیفت از این سه کلمه ؟؟؟ " سکوت " ، " تنهایی " و " عشق " .
چقد اهل مطالعه هستی ؟؟ بیشتر چ موضوعاتی و کتاب مورد علاقه ات ؟؟
بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟
اگه بخواین به یه برهه ای از زندگیتون برگردین چه سنی خواهد بود؟
به کدوم یک از دستورات دینی سخت و مقید پایبند هستین؟
خواهر دارین؟ برادر دارین؟ چندتا؟
کارشناسی هستین یا فوق؟
کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدین؟
اگه بخواید با چند تا صفت خودتون رو معرفی کنید چه کلماتی رو استفاده می کنید؟
فکر می کنید آدم موفقی هستین؟ کلا موفقیت رو در چه چیزی می بینین؟
چه کاری رو در گذشته می خواستید انجام بدین ولی الان فقط حسرتش رو می خورید و پشیمونید انجام ندادین؟
خودتونو توصیف کنید؟
5 صفت اخلاقی منفی در شما؟
اسم 3 نفر (غیر از اشنایان سببی و نسبی تون ) که خیلی تو زندگیتون حالتون رو خوب میکنه ببرین.
نوشته اصل باغبان
سلام بر همه دوستان عزیز
سلام
همدردی خوب آنتن نمیده اینجا - خیلی دوست داشتم از خانم سوده 82 - گیسوکمند - آقای نجار دوست داشتنی و .... سئوال بپرسم .
ببخشید .:72:
فکر کنم با این سوالای شما شانس آوردن، خدا براشون دو رکعت نماز حاجت خونده:311:
محمد رضا و خاله قزی مهربونم ، از شما دو عزیز تشکر ویژه دارم . ( مرسی )
خواهش، وظیفه است
................................
1 ) محمدرضا خدا یعنی چی ؟
خدا به نظرم از دو واژه خود آی می آید. که واژه خود که همون خود هست و آی بن مضارع آمدن . یعنی خود آمده. کسی که خودش آمده و آفریدگار ندارد.
البته مطمین نیستم یه جا خوندم.
حالا بریم سراغ موضوع مورد نظر شما که شک ندارم، فلسفی باید جواب داد
دعای جوشن کبیر خوندی؟ 1000 بار میگه خدا یعنی چه!
خدا یعنی مبدا آفرینش، خدا یعنی خالق همه مخلوقات، خدا یعنی نه اولی دارد نه آخری، خدا یعنی موجود کاملی که بر همه چیز دانا و تواناست. خدا یعنی آخر جمال و کمال.
از نظر من خدا یعنی دوست من، خدا یعنی همه مهربانی، خدا یعتی عشق واقعی،
من این صدا زدن خدا رو خیلی دوست دارم:
ای رفیق همه و کسی که هیچ رفیقی ندارد
2) خدا بزرگ و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
شاید منظور اینه که بالاترین مقام هستی یعنی خدا. یعنی همه چیز هایی که بابتش براش تلاش میکنیم، هیچ چیز مرتبه ای به اندازه خدا نداره. شاید منظور اینه که آخر همه چیزه. شاید منظور اینه که آخر جاده ی زندگی ما خداست. باید به اون سمت حرکت کنیم.
خدا از جن و فرشته و انسان بالاتر هست. و مقامی قابل مقایسه با او نیست.
3 ) خدا پاک و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
یعنی منزه است از هر گونه آلوده گی. یعنی پاک کننده مطلق. یعنی این که در آخرت از حق خودش خواهد گذشت. ( البته فقط از حق انسان نمی گذرد)
4 ) به سکوت فکر اعتقاد داری - اصن میتونی سکوت فکر را تعریف کنی ؟
سکوت فکر یعنی، آرامش ذهن. اعتقاد دارم. و اینکه توانایی های انسان زمان تمرکز و تسلط بر ذهنش بی نهایت افزایش پیدا می کنه.
متاسفاته به دلیل درگیری های ذهنی الکی که برای خودم ایجاد کردم، برام سخت هست. ولی دارم تلاش میکنم از ابزار مذهب برای نیل به این مهم دست پیدا کنم.
5 ) وقتی تو زندگی ناراحت میشی چی کار میکنی ؟
اصولا کم ناراحت میشم . به خودم یاد دادم هر مشکلی که در زندگی پیش میاد، سر پیکانش رو به سمت خودم بگیرم و برای عدم تکرار دوباره اش تلاش کنم.
اگر ناراحت بشم، به زمان می سپرم و با کار خودم رو مشغول میکنم.
البته یه کار معنوی هم میکنم که تمی تونم بیانش کنم :72:
6 ) با خدا قهر کردی تا حالا؟
اصلا و ابدا.
ولی شده از خجالتم، مدتی با خدا حرف نزدم تا خودم رو اصلاح کنم. به همه داده ها و نداده هایش شکر گذارم. چرا باید قهر کنم؟
7 ) هدف پیدایش شیطان به نظرت چی بوده ؟
اصل تقابل و رقابت
8 ) تا حالا برای مظلومیت خدا گریه کردی ؟
نه تا حالا بهش فکر نکردم. خدا مظلوم نیست ما ظالم هستیم. ولی برای ظلم خودم به خدا شده که بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووق
.................................................. ..................
جمله سازی :
9 ) با این کلمات جمله بساز :
باغبان - گل رز - محمد رضا 164 - یار - دریا - طبیعت
محمد رضا برای رسیدن به یارش از دریا ها و کوه ها و طبیعت عبور میکنه و زمانی که پیداش میکنه، با شاخه گل رزی که از باغ باغبان مهربون چیده، از ایشان بوووووووووووووووووووووووو وووووووووووق
...................................
10 ) نظرت در مورد استیو جابز ؟
استیو جابز ها، لازمه دنیای هستن. به نظرم باید استیو جابز هایی باشند تا خودشون رو غرق دنیا کنن تا دنیا پیشرفت کنه.
استیو جابز رو قبولش دارم ولی خصوصیات اخلاقی اش رو خیر
به نظرت استیو جابز در آخرهای حیات خود به پوچی رسید ؟!
تا پوچی رو چی معنی کنی. ولی به نظرم استیو جابز هم فهمید راهی که رفته، راه کاری خوبی شاید بوده ولی راه زندگی خوبی نرفته
11 ) در مورد شعر زیر :
به من بفهمون ،
کجای سرنوشتم
دارم میرم جهنم
یا راهیه بهشتم
از این دو راهی
دل خوشی ندارم
یا می خورم به پاییز
یا میرسه بهارم
به نظرت تو زندگی به کجا می رسی ؟
به زندگی به جایی میرسم که خودم چندین سال قبلش انتخاب کردم و برای رسیدن بهش یا گزینه رخوت رو انتخاب کردم و یا گزینه تلاش.
ولی دوست دارم به خدا برسم
کدومش ؟
پاییز یا بهار ؟
هیچ کدوم زمستون
یا هر دو ؟
اصلا مهمه ؟
مهمه چون انتخاب من زمستون بوده و هدف رو تو زمستون دیدم، خزانی هم نداره
.................................................. ...
12 ) آقا شما رفتی یه مکان زیارتی ای ، کفشتو میزاری کنار دستت - و شروع به نماز خوندن میکنی - در هنگام قتوت داری ذکر قتوت را میگی ، یدفعه می بینی یه بنده خدایی کفشتو داره می دزده !:biggrin-new:
من خیلی به این مسیله فکر کردم، فکر من هم از اون داستان تنور نان حضرت علی شروع شد . تلاش کردم بی خیال کفش بشم. البته نه اینکه اینقدر در قنوت غرق شدم که نمی فهمم، می فهمم که داره کفش رو میبره ولی به احترام خدا، میگذارم ببره.
ولی اگر گوشیم باشه چی؟:311:
چی کار میکنی ؟ نماز را ول میکنی میری دنبال یارو - یا نماز را ادامه میدی ؟
نوشته اصلی از باغبان
13 ) اولین چیزی که به ذهنت میرسه :
زندگی : زمین بازی
همسر : اگر همونی که میخوام باشه، زمینه بازی رو به نامش میزنم
فرزند : زاده عشق منو یار
خشم : مولد نفرت و دوری انسان ها
مشکلات : دیروز یاد گرفتم که بگم م + شکلات
مادر زن : ندارم که. ولی قراره بشه یه مادر دیگم
جومونگ : حماسه ساز خالی بندی
عباس بابایی : نمی دونم چی باید بگم، به دست خودی ها شهید شد، خصوصیات اخلاقی اش نافذ بود، ولی خوب زمان فرماندهی اش سالها بهترین خلبان اف 14 ایران رو که بوووووووووووووووووووووووو ووووق
ناصر حجازی : اسطوره قرمز و آبی
استقلال 0 - پرسپولیس 6 : استقلال 4 - پرسپولیس 0
رفیق : وفادار
نقاشی : زیاد بلد نیستم. لطفا سوال نقاشی ندیا
سیاست : سیاست شطرنج رو دوست دارم ولی سیاست دروغ رو خیر
Angry Birds : هههههههه بازی نکردم
جنگ : :97:
.................................................
14 ) این سئوال اگر دوست داشتی :
برو سایت زیر - نقاشی را بکش - عکس بگیر( موبایل ) - بزار تو صندلی داغ ( ممنون )
How to Draw Jerry
http://www.easydrawingtutorials.com/...ry-step-16.jpg
آقای ام رضا نقاشی قشنگی کشید
فکر کنم با دست چپش کشید - ببینم شما با کدوم دست میکشی
چشم تا یکشنبه میکشم.
.................................................. ........
15 ) محمد رضا 164 سال 94 را قبول داری ؟
آره چون خیلی نسبت به محمدرضا 93 پیشرفت کرده تو زندگی. ولی ای کاش تو مسیر کاریش همون محمد رضا 93 بود
............................
اما تو !
محمد رضا گاهی
محمد رضا هر از گاهی
ببین انعکاس درد و دل های منو تو ، شبیه شمایل شقایق نیست !
انعکاس درد های من
در آینه زندگی من است
تغییر رنگ درد های من
از رخساره درد های تو و وجود نورانی ات منشا می گیرد
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
ممنون دوست من
نوشته اصلی آیلین1366
اول سلام عرض کنم خدمت شما عضو جدید الورود
-تکنو کرات رو تعریف کنید
تکنو کرات به اشخاصی گفته می شوند که طرفدار تکنوکراسی هستند.
دیوان سالار یا فن سالاری به نوعی از اداره حکومت می گند که از افراد با تخصص و اهل فن بهر میبرند.
البته به کاغذ بازی اداری هم بعضا تو جوامع جهان سوم اطلاق میشه به نظرم.
بیشتر از این شرمنده نمی تونم توضیح بدم که قضیه سیاسی میشه
2 تا از حسرتهای بزرگ زندگیتون
من حسرت زیادی نداشتم تو زندگی . یعنی خانواده ام طوری من رو تربیت کردند که با وجود اینکه خیلی از لحاظ امکانات و غیره از اطرافیانمون ممکنه پایین تر باشیم ولی هیچ وقت حسرت نخوردم.
ولی حسرت سه تا چیز رو نمی تونم نخورم:
1- چرا نتونستم زودتر به کتاب خوندن روی بیاورم
2- نداشتن دوست صمیمی
3- کمک نکردن به مادرم اونطور که لایق اش هست.
-نظرتون نسبت به فیزیک کوانتوم که نظم در عالم رو رد میکنه چیه؟در حالی که ما خدارو ناظم میدونیم
والا من زیاد نسبت به فیزیک کوانتوم عالم نیستم. ولی مثل همه شما در حد اکتشاف پاولی و جایزه نوبلش میدونم.
که می گفت هیچ چیزی در روی جهان هستی دارای الکترون برابر با دیگری نیست. ویک الکترون میتونه با پیشرفتش جای الکترون سطح بالایی رو بگیره که دوستان اهل فن ربط اش دادان به روابط انسانی که ما انسان ها مثلا با محبت کردنمون تغییراتی شگرف در عدد الکترونمون ایجاد میکنیم و باعث پیشرفت میشیم
اینکه میگین کاش یکم پول داشتین این یکم یعنی چقدر؟
من کی این حرفو زدم؟:227: در حدی که نیاز خودم و خانواده ام رو پوشش بدم و بتونم دستگیری کنم. اگر بشه باهاش کارآفرینی کنم که عدد الکترونم رو به بی نهایت میل دادم:18:
با کار کردن خانومها بیرون از خونه مخالفید ؟ اگر آره ، چرا
نه مخالف ام نه موافق.
ولی دوست دارم همسرم کار کنه و از انفعال بدور باشه و اهل پیشرفت باشه. ولی به شرطی که درآمدی که داره رو بتونه مدیریت کنه و مغروش نکنه.
البته محیط اش هم خیلی طاقت فرسا و مردونه نباشه
چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟ شده تا حالا اتفاقی چه خوب چه بد براتون بیفته و دلیلی براش پیدا نکنید؟
تا جایی که باعث تلاش نکردنم نشه. و با هر شکستی نگم قسمتم این بوده.
معمولا هر اتفاقی که برام میافته ریشه اش رو در اعمال خودم جستجو میکنم
مهم ترین معیارهای که برای زندگیت قرار دادی چیه؟
رضایت دوست اصلی
تا حالا به این فک کرده بودی اگه دختر بودی چی میشد؟ چه تغییراتی تو زندگیت میتونست رخ بده؟ اصن دوست داشتی؟
از همین که هستم بی نهایت راضی هستم. تا حالا بهش فکر نکردم:72:
بچه دوست دارین یا نه ؟ اگه آره چی؟ دختر یا پسر؟
آره خیلی زیاد.:72::72:
این که میگم فرقی نمیکنه، واقعا از ته دل میگم. پسر و دخترش فرق نداره. فقط امیدوارم شرایط اجازه بده و همسرم موافق باشه که سه فرزند داشته باشیم. ( البته به لطف پروردگار)
برای آروم شدن چیکاری میکنید؟؟؟
قبلا توضیح دادم. با کار خودم رو مشغول میکنم و یه کار معنوی میکنم
دیگاه و توصیفت از این سه کلمه ؟؟؟ " سکوت " ، " تنهایی " و " عشق " .
سکوت: لازمه تمرکز است ولی نه برای همیشه.
سکوت که از آرامش بیاد رو دوست دارم ولی سکوتی که زاده دست خودم باشه و از تنهایی و کم توانی ناشی شده باشه رو خیر.
تنهایی: نداشتن همدم و همراز. امیدوارم هیچ کس تنها نباشه.
عشق: معنی تحت اللفظی اش که زیاد جالب نیست. ولی مرتبه ای بالاتر از علاقه و دوست داشتن ترجمه اش میکنم که همه ارکان محبت، وفاداری، ایثار و .... رو شامل میشه
چقد اهل مطالعه هستی ؟؟ بیشتر چ موضوعاتی و کتاب مورد علاقه ات ؟؟
من چند مدتی هست که مطالعه رو شروع کردم. اگر میانگین طول عمر من رو بگیرید مطالعه کتاب های غیر درسی من نزدیک صفر است. ولی خوشبختانه از وقتی که وقتم آزادتر شده، خیلی بیشتر مطالعه میکنم.
بیشتر کتابهایی که به پیشرفتم کمک کنه. رمان زیاد دوست ندارم. کتاب های تاریخی خیلی دوست دارم. کتاب های موفقیتی و زندگی نامه خیلی دوست دارم. کتاب ها در زمینه تعالی انسان و اخلاق رو خیلی می پسندم.
بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟
متاسفانه زیاد اهل درد و دل نیستم. دوست دارم همیشه شادی هامو با بقیه تقسیم کنم. ولی خیلی شنونده خوبی هستم برای درد و دل دیگران خیلی خوبم (البته به گفته خودشون).
ولی چندمدتی هست برای یکی درد و دل میکنم
اگه بخواین به یه برهه ای از زندگیتون برگردین چه سنی خواهد بود؟
دوران بعد از دیپلم. چون شالوده زندگی ام رو اونجا ریختم
به کدوم یک از دستورات دینی سخت و مقید پایبند هستین؟
نمیدونم به دستورات دینی چقدر مربوط هست و چقدر به موضوع انسانیت، ولی جوابتون صداقت هست
خواهر دارین؟ برادر دارین؟ چندتا؟
یک خواهر
کارشناسی هستین یا فوق؟
فوق لیسانس
کدوم دانشگاه فارق التحصیل شدین؟
متاسفانه دانشگاه آزاد
اگه بخواید با چند تا صفت خودتون رو معرفی کنید چه کلماتی رو استفاده می کنید؟
کم طاقت، کمی احساسی، مستقل در تصمیم گیری، مهربان، صادق
فکر می کنید آدم موفقی هستین؟ کلا موفقیت رو در چه چیزی می بینین؟
آدم موفقی هستم ( به نشان شکرگزاری) چون از اون چیزی که اولش قرار بود بشم بالاتر هستم خدا رو شکر ولی خیلی راه دارم تا به جف بزوس برسم
موفقیت رو تو تلاش، رضایت از کار خود، کارآفرینی و رضایت دوست اصلی می دونم
چه کاری رو در گذشته می خواستید انجام بدین ولی الان فقط حسرتش رو می خورید و پشیمونید انجام ندادین؟
قبلا گفتم.
مطالعه، نخوردن خاک بازار
خودتونو توصیف کنید؟
من محمدرضا 164 بوووووووووووووووووووووووو ق
5 صفت اخلاقی منفی در شما؟
کم طاقت، بعضا منفعل، نمی تونم از کلمه نه خیلی استفاده کنم، رک نیستم،
اسم 3 نفر (غیر از اشنایان سببی و نسبی تون ) که خیلی تو زندگیتون حالتون رو خوب میکنه ببرین.
دوست اصلی، محمد، مقدم،
ممنون از شما و سوالات خوبتون:72:
دوستان اگر بد شده به بزرگی خودتون ببخشید.
سر کارم. هر چی گشتم مداد پیدا نکردم. نقاشیم هم اصلا خوب نیست.
http://www.hamdardi.net/imgup/6019356a23b0c70885.jpg
سلام جناب محمدرضا ، حالتون خوبه ؟
میخوام حالا که نوبت شماست همه ی گناهام بخشیده بشه ، متوجه اید ؟ :(
1- به نظر شخص خودتون انسانها بعد از مرگ چه سرنوشتی دارن ؟
2- شغل پدر و مادر محترم ؟ توصیف شخصیتشون
پدر و مادرتون خارج از روابط فرزندی؟
3-اگر همسر آینده اتون ویژگی ای داشتن که خدایی نکرده اون ویژکی دقیقا خط قرمز شماست و اتفاقا شما خیلی ازون صفت منفور بودید ، تا کجا تلاش میکردید اصلاحش کنید ؟ اگر اصلاح شدنی نبود آیا میپذیرفتینش یا جدا میشید ؟ لطفا به دقت و تفصیل جواب بدید ممنون .
4-اگر با یک خانم آشنا بشید که هم ظاهر و هم باطنشون رو بپسندید و ویژگیهای شخصیتیشون همونی باشه که شما میخواهید اما بعد متوجه میشید که ایشون مطلقه هستند آیا بی برو برگرد فراموش میکنید که میتونه گزینه ازدواج باشه ؟ آیا همچنان از گزینه هاتون خواهد بود فقط بیشتر تحقیق میکنید ؟ آیا مثل یک دختر مجرد بررسیشون میکنید ؟ به تفصیل لطفا جواب بدید ممنونم.
5- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه و شما میتونید هر چه خواستیدو به ایشون بگید ولی فقط یه مورد ، چی میخواهید ؟
6- آیا به مهاجرت فکر کردید ؟ برای چی ؟
فعلا این سولاتو بهشون فکر کنید تا بعد.
موفق باشید و بسوزید . :)
؟
سلام اقای محمدرضای گل
بالاخره خیاط تو کوزه افتاد....
1- توی تالار بیشتر چه انجمنیو مطالعه میکنید (منظورم تاپیکها با چه هدفی)؟
2- نظراتتون بیشتر نزدیک به کدامیک از افراد تالاره؟
3- یادمه در زمینه عمران فعالیت میکردید و موفق هم بودید
دلیل موفقیتتونو چه چیزی میدونید؟ ایا از رانت خاصی بهره بردید؟
4- ایا به "هر که نان از عمل خویش خورد" اعتقاد دارید؟ اگر بله پس با تناقضاتی که در اطرافتون میبینید چه میکنین،برای خودتون چطور توجیه شون میکنین ؟
اقا محمدرضا و اقای اثر راشومون عزیز جواب سوالاتتونو در تاپیک حاشیه میدم که برای روند صندلی داغ مشکلی پیش نیاد.
البته با ذکر این توضیح که پست اولم در تاپیک حاشیه قبل از خوندن پست های شما عزیزان بود.
نوشته اصلی از خانوم گیسو کمند
سلام جناب محمدرضا ، سلام بر شما حالتون خوبه ؟ ممنون از الطاف شما
میخوام حالا که نوبت شماست همه ی گناهام بخشیده بشه ، متوجه اید ؟ :( خواهش میکنم، من برای ارسال همه دوستان به بهشت آماده ام
1- به نظر شخص خودتون انسانها بعد از مرگ چه سرنوشتی دارن ؟
به نظر من روحشون تناسخ پیدا می کنه و بسته به اعمالی که در زندگی اشون انجام دادن رو حشون تعالی پیدا میکنه . ممکنه روح شما بنده خوب خدا بره در جسم بنده ای فرشته صفت و روح من بره در جسم یک حیوان بی بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وق
2- شغل پدر و مادر محترم ؟ توصیف شخصیتشون
هر دو فرهنگی
مادر مهربان ، زود رنچ، ایثار گر
پدر دارای شخصیت پیچیده که از وقتی اومدم همدردی شناختمش
پدر و مادرتون خارج از روابط فرزندی؟
مادرم براش تعریف نشده زندگی بدون فرزند. نمیدونم بعد ما چیکار میخواد بکنه؟
ولی ارتباط بین اشون مثل بقیه زوج های قدیمیه
3-اگر همسر آینده اتون ویژگی ای داشتن که خدایی نکرده اون ویژکی دقیقا خط قرمز شماست و اتفاقا شما خیلی ازون صفت منفور بودید ، تا کجا تلاش میکردید اصلاحش کنید ؟ اگر اصلاح شدنی نبود آیا میپذیرفتینش یا جدا میشید ؟ لطفا به دقت و تفصیل جواب بدید ممنون .
من عقب نشینی تو کارم نیست. تا آخرش میجنگم تا اصلاح اش کنم ولی بستگی به اون صفت داره مثلا اگر خیلی دروغگو باشه، تمام تلاشم رو میکنم اصلاح بشود. ولی اگر صفتی داشته باشه که فقط من بهش حساس باشم، خودم رو تغییر میدم.
در کل اعتقادی به تغییر همسر آینده ام ندارم، دوست دارم همون جور که هست بپذیرمش. ان شالله که انتخاب خوبی داشته باشم و کار به اونجا نکشه.
4-اگر با یک خانم آشنا بشید که هم ظاهر و هم باطنشون رو بپسندید و ویژگیهای شخصیتیشون همونی باشه که شما میخواهید اما بعد متوجه میشید که ایشون مطلقه هستند آیا بی برو برگرد فراموش میکنید که میتونه گزینه ازدواج باشه ؟ آیا همچنان از گزینه هاتون خواهد بود فقط بیشتر تحقیق میکنید ؟ آیا مثل یک دختر مجرد بررسیشون میکنید ؟ به تفصیل لطفا جواب بدید ممنونم.
والا اگر تاپیک بنده رو خونده باشید جواب سوالتون رو میگیرید.
بسته به درصد کفویت و معیار های من بررسی اش میکنم. گزینه تحقیق رو میگذارم بعد از سنجش خودم
تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ( شعار نمیدم، واقعا بهش معتقدم)
5- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه و شما میتونید هر چه خواستیدو به ایشون بگید ولی فقط یه مورد ، چی میخواهید ؟
عاقبت به خیری همه جوانان میهنم ( از ته دلم) اگر خواسته عمومی قبول کنه
سلامتی و مهرطلبی خانواده ام . اگر خواسته خصوصی فقط قبول کنه
6- آیا به مهاجرت فکر کردید ؟ برای چی ؟
بله بیست سالم بودم به مهاجرت فکر کردم و حتی برای رسیدن به سرمایه لازم دست به ریسکی بزرگ زدم و اون ریسک مسیر زندگی من رو تغییر داد و من ماندگار شدم.
دلیل اش هم این بود که فکر میکردم فقط تو خارج میشه موفق شد
فعلا این سولاتو بهشون فکر کنید تا بعد.
چشم منتظرم
موفق باشید و بسوزید . :)
خخخخخخخخخخخخخخخخ ممنون
سلام آقای محمد رضای گرامی،خسته نباشید:72:
منم اجازه میخوام چندتا سوال از شما دوست مهربانم بپرسم...
1. دل بستگیات تو این دنیا؟
2. نماز میخونی؟ چرا؟
3. در اوج عصبانیت چی آرومتون میکنه؟
4. چه نوع اهنگهایی گوش میدید؟خوانند محبوبتون؟!
5.بزرگترین نقطه ضعفتون؟
6. بزرگترین نقطه قوتت؟
7. بنظرتون چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟
8.آیا به قسمت اعتقاد دارید؟
9.با خودتون هم حرف میزنید؟ با خدا چی؟
10-به کجاهای ایران سفر کردید؟زیباترین سفرتون بکجا بوده؟!
11-تا به حال شده بیش از حد بترسید؟ از چی؟کی؟
12-آیا تا به حال در موقعیت مرگ قرار گرفتید؟ خدای نکرده...
13-زیبا ترین کلمه رو ذکر کن؟
14-اسمتونو دوست دارید؟
15-بهترین شغل دنیا ؟
16-دوست دارید چند سال عمر کنی ؟
17-تعریف شما از یه زندگی ایده آل چیه؟
19-کجایی هستید(کرد-لر-ترک-بلوچ و...)؟
20-اگه توی کشور غریب به ایران توهین کنن چی کار میکنید؟
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون :72:
نوشته اصلی از آقای نجار
سلام اقای محمدرضای گل
سلام دوست عزیز من
بالاخره خیاط تو کوزه افتاد.... خخخخخخخخخخ
1- توی تالار بیشتر چه انجمنیو مطالعه میکنید (منظورم تاپیکها با چه هدفی)؟
اوایل مقالات روانشناسی رو میخوندم و الان کمتر . بیشتر مقالات ازدواج و زندگی موفق رو میخونم و کاربردی هاش رو تو وبلاگ میگذارم که بعضا از غیر از همدردی پیدا میکنم.
ولی مدتیه مشکلاتی از دوستان رو میخونم که حرفی براش داشته باشم و موضوعاتی که برام تجربه قراره بیافرینه و مفیده مثل تاپیک آقای به دنبال خوشبختی رو می خونم
2- نظراتتون بیشتر نزدیک به کدامیک از افراد تالاره؟
من افراد تالار رو زیاد نمیشناسم چون یک ساله عضو شدم و مدت کوتاهی هست که فعالیتم زیاد شده. ولی
سوال سختیه
ولی فعل مجلس با شما در زمینه تلاش و اتکا به بازو هم عقیدم
3- یادمه در زمینه عمران فعالیت میکردید و موفق هم بودید
من در زمینه عمران فعال نیستم در زمینه تاسیسات ساختمان فعالم ( البته بخشی از وجودم درگیر ساختمانه بخشی دیگرش به رشته ام مرتبط هست)
دلیل موفقیتتونو چه چیزی میدونید؟ ایا از رانت خاصی بهره بردید؟
من به هیچ عنوان از رانت استفاده نمیکنم و شدیدا معتقدم کار خوبه که خدا و خودم بسازه
دوست من صنعت ساختمان به خواب رفته ولی من دارم تلاش میکنم از تکنیک های روز مارکتینگ، برای خودم از این صنعت به خواب رفته، کلاهی ببافم
4- ایا به "هر که نان از عمل خویش خورد" اعتقاد دارید؟ اگر بله پس با تناقضاتی که در اطرافتون میبینید چه میکنین،برای خودتون چطور توجیه شون میکنین ؟
صد درصد معتقدم. متاسفانه بعضی از دوستان با شکست شون زمین و زمان رو مقصر میدونن الا خودشون و میگن حکمت خدا تو چیز دیگه ای هست. و در مقابلشون اگر غریبه باشن سکوت میکنم و اگر از دوستان باشن کمک اشون میکنم. به زعم دوستان من یک پرووکیتور حرفه ای هستم
اقا محمدرضا و اقای اثر راشومون عزیز جواب سوالاتتونو در تاپیک حاشیه میدم که برای روند صندلی داغ مشکلی پیش نیاد.
البته با ذکر این توضیح که پست اولم در تاپیک حاشیه قبل از خوندن پست های شما عزیزان بود.
عزیز دل همین جا جواب بده هیچ کشگلی پیش نمیاد.
ممنون از سوالات قشنگت. منتظر بعدی هاش هستم
سلام
محمد رضا نقاشیت خوب بود - نقاشی یعنی صبر و حوصله ! - که شما نشون دادی داری ! ( اینو می خواستم بفهمم ! )
ممنون .
......................
16 )
الف ) از این عکس چه برداشتی میکنی ؟
ب ) چند تا عکس تو شکل زیر هست ! ؟
http://www.hamdardi.net/imgup/5978355d6f16943934.png
.............................................
محمد رضا ممنون بابت پاسخ ها .
مراقب خودت باش دوست من .:72:
نوشته اصلی از خانوم سوده 82
سلام آقای محمد رضای گرامی، سلام بر شما
خسته نباشید:72: ممنون از لطف شما
منم اجازه میخوام چندتا سوال از شما دوست مهربانم بپرسم... خواهش میکنم باعث افتخار منه
1. دل بستگیات تو این دنیا؟
دل بستگی های من به مرور زمان تغییر کرده.
یه زمانی درآمد بود
الان دل بستگی ام خانواده امه و همسر نداشتم. و خدا
2. نماز میخونی؟ چرا؟
بله.
اوایل دلیلش ارثی بود
ولی الان به خاطر نزدیکی میخونم و یه جور حکم یوگا رو هم داره برام. شایدم بیشتر از یوگا .من که یوگا امتحان نکردم
3. در اوج عصبانیت چی آرومتون میکنه؟
سکوت و توجه به آموزه هام برای دفع خشونت. تو این یه ساله خیلی کمنر عصبانی میشم. ولی اگر بشم سریع سکوت میکنم و فکر میکنم. ولی بعضی وقتها اگر تنها باشم بلند داد میزنم
4. چه نوع اهنگهایی گوش میدید؟خوانند محبوبتون؟!
خواننده محبوب من پرواز همای
سیاوش
ادل
آهنگ های سنتی
اهنگ ها که پر از ساز پیانو باشه
آهنگ های که خیلی اوج داشته باشه ( مثل دوست دارم گروه هفت)
بستگی به حالم داره
5.بزرگترین نقطه ضعفتون؟
انفعال.
6. بزرگترین نقطه قوتت؟
بررسی همه جانبه طرح قبل از اجرا. علاقه به کسب اطلاعات هر چند کم در همه زمینه ها به جز هنر
7. بنظرتون چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟
با فکر و ذهن فقط میشه راه و مسیر رو تدوین و تبیین کرد/
8.آیا به قسمت اعتقاد دارید؟
تا حدودی بله.
9.با خودتون هم حرف میزنید؟ با خدا چی؟
با خودم خیلی حرف میزنم. حتی اسم هم دارم
با خدا که خیلی حرف میزنم
10-به کجاهای ایران سفر کردید؟زیباترین سفرتون بکجا بوده؟!
به اکثر جاهای ایران سفر کردم. شرق ، غرب، جنوب، فقط بر خلاف همه ایرانیان به شمال کم سفر کردم علارقم اینکه خیلی نزدیکیم.
گلستان و کیش
11-تا به حال شده بیش از حد بترسید؟ از چی؟کی؟
ترس اره. بچه بودم تو یه سفر به قشم خیلی ترسیدم
از بی خبری خانواده ام حیلی میترسم.
جدیدا هم از دیدن روح یا جن نمیدونم چی بود، خیلی ترسیدم
12-آیا تا به حال در موقعیت مرگ قرار گرفتید؟ خدای نکرده...
نه. ولی خودم رو تصور کردم
13-زیبا ترین کلمه رو ذکر کن؟
خدا و مهربانی
14-اسمتونو دوست دارید؟ خیلی
15-بهترین شغل دنیا ؟ آی تی
16-دوست دارید چند سال عمر کنی ؟
فکر نکردم در موردش ولی 70 خوبه به شرط داشتن عمر با عزت
17-تعریف شما از یه زندگی ایده آل چیه؟
زندگی پر از مهربانی و گذشت
19-کجایی هستید(کرد-لر-ترک-بلوچ و...)؟
فارس
20-اگه توی کشور غریب به ایران توهین کنن چی کار میکنید؟
سعی میکنم به فرهنگ اونها احترام بگذارم و با رفتارم بفهمونم در اشتباه هستند.
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون
ممنون از سوالات خوبتون
سلام
سلام
محمد رضا نقاشیت خوب بود - نقاشی یعنی صبر و حوصله ! - که شما نشون دادی داری ! ( اینو می خواستم بفهمم ! )
لطف داری
ممنون .
......................
16 )
الف ) از این عکس چه برداشتی میکنی ؟
ب ) چند تا عکس تو شکل زیر هست ! ؟
آخه این چه عکسیه آدم دلش میگیره . من که میدونم این عکس چه مفهومی داره. :47:
http://www.hamdardi.net/imgup/5978355d6f16943934.png
با عکس ات دلم گرفت دوست من
.............................................
محمد رضا ممنون بابت پاسخ ها .
خواهش
مراقب خودت باش دوست من
و همچنین
ممنون که مرخصی گرفتی و در حین سفر به مریخ قابل دونستی و اومدی و سوال پرسیدی.
7- چرا اعتقادی ندارید؟ یعنی اگر خدایی نکرده ، همسرتون یک ویژگی داشتن که خط قرمزتون بود و هم منفور بودید و هم تلاش میکردید اصلاح نمیشد باز هم تحت هر شرایطی ادامه میدادید؟
8-چرا تحت هر شرایطی از طلاق دوری میکنید؟
9-یک وصیت نامه بنویسید ؟(این سوالو از آقای سرشار تقلب کردم ، این سوال اشک منو در آورد ، بعد از مدتها چنان گریه میکردم احساس میکردم سر قبرمم، اصلا یادم رفت زنده ام :311:)
10- یک بیت شعر بسرایید ؟ :welcoming: ( عه ! اینم تقلب بود؟ )
بقیه سوالات خیلی آشناست واستون ، اصلا فکر کنم برگه امتحانیتونو جابجا کردم :311:
11-تو عروسی ها می رقصی؟
12- بیشترین شادباشی که برای رقص گرفتی؟
13- بازیگر مرد مورد علاقه؟
14- بازیگر زن مورد علاقه؟
15-تاثير گذارترين فرد تو زندگيت چه کساني هستند؟
16-چه چيزي باعث عصبانيتت ميشه ؟
17-از چه تيپ دختری خوشت ميياد؟کامللل لدفن
18-حاضري با يک آدم کر و لال ازدواج کني؟
19-نظرت درباره این کابرایی که میگم بگو:
محمدرضا 164
محمد 93
خاله غزی
خانوم فرشته اردی بهشت
آقای به دنبال خوشبختی
خانوم عشق آفرین
سرشار
م.رضا
باغبان
گیسوکمند
شیدا
نوشته اصل خانوم گيسو كمند
7- چرا اعتقادی ندارید؟ یعنی اگر خدایی نکرده ، همسرتون یک ویژگی داشتن که خط قرمزتون بود و هم منفور بودید و هم تلاش میکردید اصلاح نمیشد باز هم تحت هر شرایطی ادامه میدادید؟
نگاه كنيد تحت هر شرايطي اگر بگم ادامه ميدم كه شعار دادم، ولي تا اون لحظه نمي خوام به طلاق فكر كنم و همه هدفم رو به جلو بازي كردنه
من شخصيت منعطفي دارم. احتمالا درموارد معمولي و غير مهم كوتاه ميام ولي در موارد بسيار حساس و خطوط قرمز به هيچ عنوان كوتاه نميآم. ولي تلاش ميكنم بهبود بدم ولي اگر نشه چي؟
8-چرا تحت هر شرایطی از طلاق دوری میکنید؟
تحت هر شرايطي دوري نميكنم.
طلاق يه شكست محسوب ميشه .
اين شكست باعث صدمات بدي به خانواده من ميشه.
و شخصا نميپسندم.
9-یک وصیت نامه بنویسید ؟(این سوالو از آقای سرشار تقلب کردم ، این سوال اشک منو در آورد ، بعد از مدتها چنان گریه میکردم احساس میکردم سر قبرمم، اصلا یادم رفت زنده ام :311:)
با سلام خدمت همه شما وارستگان
از اينكه مرا در اين مدت طولاني ميان خود پذيرفتيد بسار تشكر ميكنم.
از همه مهمتر اينكه با همه خلق و خو هاي من ساختيد بي نهايت از شما ممنونم
از اينكه با اعمال و گفته هاي من، اندوهگين شديد ولي به احترام من به زبان نياورديد، بسيار قدردان هستم.
اي كاش عمري باقي بود تا دست تك تك شما عزيزان و سروران گرامي رو مي بوسديم.
اي كاش در تمام مدت عمرم، يك بوسه كوچك مي توانستم بر پيشاني مادرم بزنم
اي كاش در تمام مدت عمرم دست هاي گرم پدر بر مهرم را از صميم قلبم ميفشردم
اي كاش در زندگي اندكي هم به خودم بها داده بودم
اي كاش نداي قلبم رو ميشنيدم.
حال كه ديگر عمري از من باقي نيست، اين توصيه رو از اين بنده حقير وام بگيريد:
براي بوسيدن دستان مادر و پدر خود لحظه اي درنگ نكنيد
از بيان كلمه دوستت دارم، خود را محروم نسازيد.
نگذاريد غرور و مسايل زندگي شما را از رسيدگي به اموري كه از آن لذت ميبريد و عشق ميورزيد دور نگه دارد.
----------
همسر مهربانم از اينكه تنهايت ميگذارم، شرمنده ام.
فرزندانمان را همانطور كه مي پسندي تربيت كن.
فقط اين نكته رو از جانب من به انها بگو هر انتخابي در زندگي خود كردن، با تمام تلاش به نقطه انتهاي آن برسند. و بهترين عضو آن رسته بشوند. خواه پزشك، خواه دزد.
-----------------------
مادر و پدر مهربان ( اگر همسرم هم باشه كه اول جمله مينويسمش) دوست تان داشتم ولي در تمام مدت عمرم، سعي كردم با اعمالم اين مهم رو به شما برسانم.
از تمامي شما عزيزان كه حقي برگردن شما دارم، جز طلب مغفرت، كاري از دستم برنميايد.
---------------
از تمامي دارايي هاي من، بدهكاري هاي مرا كسر نموده و باقي را بين همسر و فرزندانم به طور مساوي تقسيم شود.
-------------
بر سرمزارم تكه آهنگي از پرواز هماي به نام جهاني ديگر رو پخش كنيد و از برگزاري مراسم و مجالس عذاب آور خود داري كنيد.
----------------
شماره كارت اهداي عضو من هم ...................... مي باشد.
--------------
از همه شما سپاسگذارم.
خانوم گيسو كمند خدا شما رو براي خانواده اتون حفظ كنه، نزديك بود اشك منم در بياريدا!!!!!!!!!
10- یک بیت شعر بسرایید ؟ :welcoming: ( عه ! اینم تقلب بود؟ )
چشم مي نويسم
بقیه سوالات خیلی آشناست واستون ، اصلا فکر کنم برگه امتحانیتونو جابجا کردم :311:
11-تو عروسی ها می رقصی؟ خيرممنون از سوالات خوبتون. تا الان چند تا از گناهانتون پاك شده؟
12- بیشترین شادباشی که برای رقص گرفتی؟ يه بار 5 تومن
13- بازیگر مرد مورد علاقه؟
ايراني: بابك حميديان، شهاب حسيني
خارجي: تام هنكس. متيو مك كاناهي
14- بازیگر زن مورد علاقه؟
ايراني: ساره بيات
خارجي: مريل استريپ و كيت بلانشت
15-تاثير گذارترين فرد تو زندگيت چه کساني هستند؟
متاسفانه شخصي نيست. از درون خودم تاثير ميگيرم و از خصوصيت مثبت هر شخصي به مقدار لازم
16-چه چيزي باعث عصبانيتت ميشه ؟
17-از چه تيپ دختری خوشت ميياد؟کامللل لدفن
سر سنگين، با اعتماد به نفس، با حيا، با حجاب( از نوع چادر)، قد بلند،
البته اگر براي ازدواج ميگيد همه اينا بستگي به ذاتش داره و درجه مهربانيش ممكنه تغيير كنه
18-حاضري با يک آدم کر و لال ازدواج کني؟
متاسفانه خير
19-نظرت درباره این کابرایی که میگم بگو:
محمدرضا 164 بازيگوش
محمد 93 طناز
خاله غزی روانشناس خوبي ميشه
خانوم فرشته اردی بهشت با اعتماد به نفس و به شوخي بگم قهرو :72:
آقای به دنبال خوشبختی آقاي به دنبال خوشبختي رو نگيد كه ياد لقمه گرفتناش ميافتم
عاشق بالفطره
خانوم عشق آفرین
مزقون چه ، مرفه بي درد
سرشار عاشق
م.رضا باهوش
باغبان فيلسوف و انساني كه هميشه چيزاي خوبي براي ياد دادن داره. هميشه يه جوري جوابت رو ميده كه با تفكر خودت به اون جواب برسي. شخصيت با ثبات
گیسوکمند بروگرا، با دانش، تشخيص خوب
شیدا بي تفاوت و خونسرد تشخيص خوب
سلام محمد رضا...حالت خوبه داداش؟
۱ـ معادله زندگی محمد رضا چند مجهولیست؟...از x و y و z به عنوان مجهولات اصلی این معادله نام ببرید...فکر میکنی با پرده برداری از تمام مجهولات ، جواب معادله زندگیت مثبت میشه یا منفی؟...کدام مجهولات را میتوان حذف کرد یا تغییر داد که جواب معادله هر چه بیشتر خوشایند شما باشد؟
۲ـ چرا عده کثیری از جوانان ایرانی دچار بحران هویت شده اند؟...برای رفع این فاجعه محمد رضا چه راه کار یا راه کار هایی پیشنهاد میدهد؟
۳ـ محمد رضا در جایگاه یک مهندس تاسیسات چه سیستم های گرمایشی یا سرمایشی ویژه یا مطلوبی را بر روی اعصاب خود تعبیه کرده است که به هنگام تعامل یا داد و بستان با جامعه انسانی خدایی نکرده از کوره در نرود یا چه میدانم به نقطه انجماد نزدیک نشود؟
۴ـ اگر طبق فرمایش آقای نجار،در جایگاه یک مهندس عمران قرار بگیری تا چه اندازه زیر بنا و فونداسیون شخصیتی خود را آسیب دیده یا دچار خلل ارزیابی میکنی؟...از دو سه مورد اسم ببری ممنونت میشم...به چه راه کارهایی برای ترمیم رسیده ای؟
۵ـ خودت رو به جای آن سرباز بخت برگشته و مفلوکی بگذار که قرار است چارپایه را از زیر پای فردی محکوم به اعدام بکشد تا از طناب دار آویزان شود...چه عکس العملی از خودت نشان خواهی داد؟
۶ـ محمد رضا تا چه اندازه به استفاده از عناوین یا القابی همچون آقا ، جناب، مهندس ، دکتر و ...مقید است؟...به نظرت آیا لزومی هم داره؟...خودت چطور؟... دوست داری با چه عنوان یا لقبی صدایت بزنند؟...همچنین نظرت راجع به استفاده از فعل و ضمیر جمع در خطاب به یک نفر؟
۶ـ الف ـ هر چند وقت یک بار به محله کودکی هایت سر میزنی؟از احساست برام بگو
ب ـ هر چند وقت یک بار به عکس های آلبومت نگاه می اندازی؟ احساست رو برامون وصف کن
ج ـ هر چند وقت یک بار به مرده های قدیمی که سال های سال از تاریخ رحلتشون میگذره سر میزنی؟ احساست رو شرح بده
بقیه سوالا باشه برای قسمت بعد...ممنونم ازت :72:
سلام اقای محمدرضا...خوب هستید انشا...؟
آهنگ زیر رو شنیدید؟1.
اصولا چقد روحیه میهن پرستی داری؟
http://hn12.asset.aparat.com/aparat-...715__91868.mp4
2.
تو داستان زیر وقتی اون پولو براتون اوردن اگه جای مرد قصه بودید...چیکار میکردید؟
میگن یکی از شاگردهای امام صادق(ع) 20 سال از وقتشو صرف جمع آوری و نوشتن احادیث کرده بود و اونا رو جایی مخفی کرده بود...بعد از این سالها حکومت میاد و ایشونو دستگیر میکنه و برای بدست اوردن اون نوشته ها کلی
تازیانه میزنه...طوریکه بعد از یه روز کامل شکنجه ایشونو با کرباس میبستن تا روز بعد با دراوردن این پارچه کرباس پوست بدنشون باهاش کنده بشه...القصه ایشون لو نمیدن و اخرسرم ازاد میشن...درحالیکه مال و اموالشون مصادره شده بود
ایشون بعد ازادی برمیگردن سر یکی از اموالشون نوشته هاشون رواز زیر زمین درمیارن و میبینن که به دلیل عجله ای که داشتن و جای نامناسب گذاشتن... همه از بین رفته....
خب این اقا هم اموالشون رو از دست دادن هم ثمره 20سال تلاششون
تو همین حین یه اقایی ایشون رو پیدا میکنن یه پول زیادی بهشون میدن و میگن این پولو من سالها قبل از شما قرض کرده بودمو الان پسش اوردم...
نوشته اصلی توسط سرشار
سلام محمد رضا سلام به روی ماهت
...حالت خوبه داداش؟ ممنون عزیز جان
اشتباهی کردم گفتم شما عاشقی. یه عاشق از این سوالا میپرسه؟ عاشق آقای به دنبال خوشبختیه
۱ـ معادله زندگی محمد رضا چند مجهولیست؟...از x و y و z به عنوان مجهولات اصلی این معادله نام ببرید...فکر میکنی با پرده برداری از تمام مجهولات ، جواب معادله زندگیت مثبت میشه یا منفی؟...کدام مجهولات را میتوان حذف کرد یا تغییر داد که جواب معادله هر چه بیشتر خوشایند شما باشد؟
تعداد مجهولات من برای اینکه بدونم دو دو تا چند تا میشه، سه تا ست. اولیش خواست خدا، دومیش تلاش خودم و سومیش سایر عوامل.
تعداد مجهولات زندگی ام بسیار پر شماره.
اولش باید نشست هدف معادله چند مجهولی رو نوشت تا بدونیم به چی می خواهیم میل کنیم.
اگر هدفم رو احساس رضایت از زنگی ام یا ارامش نام بگذارم. مجهولاتم میشه:
اخلاق مداری، تلاش، احترام، گذشت، خانواده، پول، محبت،
امیدوارم هیچ کدوم از این مجهولات منفی نشه، ولی اگر قرار چیزی صفر بشه، مجهول پول باشه.
۲ـ چرا عده کثیری از جوانان ایرانی دچار بحران هویت شده اند؟...برای رفع این فاجعه محمد رضا چه راه کار یا راه کار هایی پیشنهاد میدهد؟
این که گفتی یعنی چه؟:54:
نگاه کن دوست من بحران هویت به نظر من منشا اش آموزش غلط هست. که پایه این آموزش تو خانواده پایه گذاری میشه و بعد به مدرسه و دوستان و آشنایان میرسه.
وقتی که فردی موفق نشه خود واقعی اش رو پیدا کنه، وقتی متوجه نشه، کی هست، دچار گمشده گی میشه. که شما اسمش رو گذاشتی بحران هویت.
اگر آموزش های خانواده، با تفسیر های جامعه تطابق نکنه، اگر آموزش های مدرسه و خانواده در جهت رشد فرد نباشه، اگر استعداد های فرد کشف نشه، باعث بروز چنین مسیله حادی میشه.
حالا وقتی که فردی خودش رو گم میکنه چی میشه؟
روی میآره به جامعه. ببینه دیگران چی کار میکنن اون هم انجامش بده؟ مثلا اینستا گرام برم از خودم فیلم بگیرم چند نفر بیان لایک کنن!
چرا؟
چون شخصی دیگر انجام داده!
شخص دیگر چرا اینکار رو کرده؟
چون یه کمبودی داشته به اسم توجه. چون یه خلائی داشته به اسم شهرت که فکر میکرده با پر کردن این خلا میتونه خود گمشده اش رو به دیگران نشون بده و خودش رو اثبات کنه!
نمی دونم درست گفتم یا نه؟
۳ـ محمد رضا در جایگاه یک مهندس تاسیسات چه سیستم های گرمایشی یا سرمایشی ویژه یا مطلوبی را بر روی اعصاب خود تعبیه کرده است که به هنگام تعامل یا داد و بستان با جامعه انسانی خدایی نکرده از کوره در نرود یا چه میدانم به نقطه انجماد نزدیک نشود؟
خیلی دوست دارم بگم من تاسیسات نخوندم، مکانیک خوندم. ولی میترسم بیا بگی تنش وارده به زندگی محمدرضا رو حساب کن!:227: همین تاسیسات آسونتره
به نظرم میشه : روشن نگه داشتن عقل و مرور و تمرین آموزه ها.
مثلا من چند وقت پیش یه مقاله کنترل خشم از خانوم دکتر ویدا فلاح خوندم. دقیقا فردای اونروز تو شرکت، یه بنده خدایی که از من به لحاظ سنی بالاتر هست ولی به لحاظ رسته سازمانی پایین تر، داشت یه موردی رو به من بازگو میکرد که به زعم من اشتباه بود.
من از کلمه "تو " برای خطاب قرار دادن ایشان، استفاده کردم، و به سرعت ایشان واکنش نشان دادن و کلا کار فراموش اش شد چون انتظار نداشت منه کوچکتر چنین بگم. به سرعت خودم هم پشیمان شدم، چون دست خودم نبود، در مقابل عصبانیت ایشان، در کسری از ثانیه، یاد مطالب مقاله افتادم. و سریع با لبخند گفتم، ما شما رو جای داداش بزرگ خودمون میدونیم، و خود ایشان هم انگار یه آب سرد ریختم رو آتیش من رو بغل کرد و ادامه کار. در حالت عادی من نیز پای به پای ایشان خشم ام رو بروز میدادم.
با مثال توضیح دادم. همینو از ما قبول کن
۴ـ اگر طبق فرمایش آقای نجار،در جایگاه یک مهندس عمران قرار بگیری تا چه اندازه زیر بنا و فونداسیون شخصیتی خود را آسیب دیده یا دچار خلل ارزیابی میکنی؟...از دو سه مورد اسم ببری ممنونت میشم...به چه راه کارهایی برای ترمیم رسیده ای؟
قبول دارم که فنداسیون ضعیفی داشتم. ولی به مرور که خودم رو شناختم، بهتر شدم.
تصمیم های آنی و احساسی.
نپخته سخن گفتن.
شخصیت متزلزل
عدم ثبات و پایداری تصمیم
--------
راهکار هاشو یادم نمیاد دقیق چه کار کردم. ولی مثلا برای تصمیم های درست. بهترین گزینه تجربه و درس گرفتم از تجربه بوده.
یا مثلا برای ثبات شخصیتی، مطالعه شخصیت انسان ها و جذب شدن به شخصیت اشون.
۵ـ خودت رو به جای آن سرباز بخت برگشته و مفلوکی بگذار که قرار است چارپایه را از زیر پای فردی محکوم به اعدام بکشد تا از طناب دار آویزان شود...چه عکس العملی از خودت نشان خواهی داد؟
اصلا حرفش رو هم نزن.
شده پنجاه سال سربازی میرفتم، اون کار رو نمیکردم.
ولی یه اصل هست تو زندگی که باید بین احساس و منطق مرز قایل شد.
بین زندگی حرفه ای و زندگی شخصی مرز قایل شد.
۶ـ محمد رضا تا چه اندازه به استفاده از عناوین یا القابی همچون آقا ، جناب، مهندس ، دکتر و ...مقید است؟...به نظرت آیا لزومی هم داره؟...خودت چطور؟... دوست داری با چه عنوان یا لقبی صدایت بزنند؟...همچنین نظرت راجع به استفاده از فعل و ضمیر جمع در خطاب به یک نفر؟
راستش اوایل بدم نمیامد صدام بزنن آقای مهندس بیساری.
ولی تو یه مجلس ختمی، دیدم صاحب مجلس اسم برادرزاده هاش داره به زور میکنه تو اعلامیه تا به همه بگه مهندس فلانی هستن ایشان. از اونجا از القاب و غیره نفرت پیدا کردم.
همه انسان ها در قبال هم یکسان هستن مگر در درجه ایمانشان.
البته تو محیط کار لازمه به لقب رییس یا مدیر یا مهندس صدات بزنن. مثل ارتش: جناب سرهنگ.
چون زندگی حرفه ای هست و لازمه ارتزاق.
ولی در محیط عادی دوست دارم همین باشم. اسم کوچکم رو صدا بزنن. ناگفته نماند اگر تو یه جمعی که من رو نمیشناسن، صدام بزنن آقای مهندس بیساری ، کمی بدم نمیاد. ولی دارم تلاش میکنم حذف اش کنم. چه طوری، نمیدونم شما بگو!
خودم شخصا از ضمیر جمع استفاده میکنم. برام خیلی سخته که ضمیر مفرد بگم. ولی بعضی وقتها از دهانم میپرد بیرون. شاید چون تو خلوتم با ضمیر مفرد صدا میزنم اطرافیانم رو.
۶ـ الف ـ هر چند وقت یک بار به محله کودکی هایت سر میزنی؟از احساست برام بگو
ب ـ هر چند وقت یک بار به عکس های آلبومت نگاه می اندازی؟ احساست رو برامون وصف کن
ج ـ هر چند وقت یک بار به مرده های قدیمی که سال های سال از تاریخ رحلتشون میگذره سر میزنی؟ احساست رو شرح بده
هنور تو محل کودکی هایمان زندگی میکنیم.
همه خاطرات هر روز موقع رفتن سر کار و برگشت به خانه برایم مرور میشود.
حسرت اینم که یه روز غروب خونه باشم، چشم هام رو ببندم و صدای هیجان بچه ها و توپ بازی هاشون رو بشنوم.
من یه نمودار aging دارم عکس هام رو از بچه گی تا همین الان با نمودار درست کردم. خیلی جذابه برام.
آلبوم هم خیلی کیف میده :227:
من نسبت به مرده ها زود سرد میشم. نمی دونم چرا؟ ولی هر هفته اگر فرصت بشه میرم سر میزنم. دوست دارم به چند نفر صحبت کنم.
ما تو شهرمون یه قبرستون هست که سید جلیل القدری دفن شدن، و هر که متوسل میشه به ایشون و حاجت میگیره یه سطل ماست با نون لواش میگره میگذاره سر قبر ایشون برای خیرات.
هر وقت برم میرم ماست هم میخورم:18:
بقیه سوالا باشه برای قسمت بعد...ممنونم ازت :72:
بسیار سپاسگذار از سوالات خوبت. منو به فکر فرو بردی.
نوشته اصلی توسط خانوم چشمک
سلام اقای محمدرضا
سلام از ماست
خوب هستید انشا...؟
ممنون از احوال پرسی شما و شرکت کردن در صندلی داغ این بنده حقیر
آهنگ زیر رو شنیدید؟1. نه نشنیده بودم. ایتالیایی بلد نیستم. جالب بود.
اصولا چقد روحیه میهن پرستی داری؟
میهن پرستی ، خیلی زیاد
هنوز که هنوزه اهنگ روح الله خالقی و غلام حسین بنان رو گوش میدم، مو به تنم سیخ میشه.
http://hn12.asset.aparat.com/aparat-...715__91868.mp4
2.
تو داستان زیر وقتی اون پولو براتون اوردن اگه جای مرد قصه بودید...چیکار میکردید؟
میگن یکی از شاگردهای امام صادق(ع) 20 سال از وقتشو صرف جمع آوری و نوشتن احادیث کرده بود و اونا رو جایی مخفی کرده بود...بعد از این سالها حکومت میاد و ایشونو دستگیر میکنه و برای بدست اوردن اون نوشته ها کلی
تازیانه میزنه...طوریکه بعد از یه روز کامل شکنجه ایشونو با کرباس میبستن تا روز بعد با دراوردن این پارچه کرباس پوست بدنشون باهاش کنده بشه...القصه ایشون لو نمیدن و اخرسرم ازاد میشن...درحالیکه مال و اموالشون مصادره شده بود
ایشون بعد ازادی برمیگردن سر یکی از اموالشون نوشته هاشون رواز زیر زمین درمیارن و میبینن که به دلیل عجله ای که داشتن و جای نامناسب گذاشتن... همه از بین رفته....
خب این اقا هم اموالشون رو از دست دادن هم ثمره 20سال تلاششون
تو همین حین یه اقایی ایشون رو پیدا میکنن یه پول زیادی بهشون میدن و میگن این پولو من سالها قبل از شما قرض کرده بودمو الان پسش اوردم...
چه سوال سختی/
دوست دارم یه جور جواب بدم که شعار نداده باشم.
اون آدم ایمانش رو زیر شکنجه ها معامله نکرد.
یه اشتباه تاکتیکی انجام داده بود و باید پای اشتباهش بایسته.
ولی اگر منبع پول رو بدونم کجاست و خودم رو محق بدونم میگیرم. در غیر اینصورت به هیچ عنوان پول رو قبول نمیکنم. پولی رو که براش زحمت نکشیدم قبول نمیکنم
ممنون از سوالتون:72:
:103: یادتون رفت:227: