-
خاله قزی اینا سئوالات دوست عزیزمان ، محمدرضا 164 هست : ( انجمن کم رنگ ها ) :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.reza164
سلام خاله قزی عزیز
1- چرا اسم خاله قزی؟
2- نقش پول در زندگی شما؟
3- اگر زمان تولدت از شما سوال میکردن دوست داری تو چه محیطی و در چه خانواده ای به دنیا بیای چه جوابی می دادی؟
4- صبح کرکره همدردی رو شما بالا می دی؟ ( آخه هر روز صبح ها از سر کار که آنلاین بشم، شما هستی)
5- اگر زمان انتخاب همسرت، همدردی وجود داشت برای شما، باز همین همسر رو انتخاب میکردی؟
6- شما رو دوستان و همکاران سید صدا میزنن؟
7- از واژه سید تا حالا بهره برداری مالی- سیاسی کردی؟
8- سید یعنی چی ؟ سید ها کیان؟ کلا در مورد سید و سیادت دوست دارم هر چی میدونی بگی!
9- بی زحمت می تونی صندلی داغت رو طوری برگزار کنی که جواب هر سوالی رو زیر همون سوال پرسشگر بدهی؟ سوالات رو مجددا کپی کنی و زیرش جواب بدی؟
10- میدونی اولین راهنمایی که به من کردی چی بوده؟
11- اگر قرار باشه یه اردو مدیر همدردی بزاره، دوست داری کیا تو اون اردو از بچه های همدردی شرکت کنن؟
12- روزی چقدر وقت برای همدردی میزاری؟
13- اگر بازار خوب باشه باز هم برای همدردی اینقدر وقت میزاری؟
14- اگر کبابی بزنی، داخل کوبیده هات نون خشک و لپه میریزی؟
15- اختلاف تحصیلی شما با خانومت مشکلاتی تو زندگی برای شما پیش نیاورده ؟ اگر یکی تو همدردی بگه من دیپلم هستم و به خواستگاری یه خانوم فوق لیسانس رفتم، بهش چی میگی؟
16- چی باعث میشه که نفر قبل صندل داغ سری 12 اینقدر گنگ از زندگیش بگه و لی شما حتی عکس خانواده گی تون رو هم بزاری؟
17- ماهانه چقدر درآمد داری؟
18- تا حالا شده نسبت به دوستان و هم سن و سال هات، به خودت بگی خاله غزی، تو از همه اون ها جلو تری و خوب پیشرفت کردی! الان هم سن های من هنوز ازدواج نکردن، کار ندارن و مشابه این؟
19- اگر پدرتون، کارمند یا شغلی داشتن که شما مجبور میشدی خودت دست به کار بشی، شرایط زندگی که الان داری چه فرقی میکرد؟
20- بوققققققققققققققققققققققق قققققق ( سوال سیاسی بود گفتم الان بپرسم مدیر تاپیک دخلم رو میاره)
21- روکود صنعت ساختمان رو شغل شما چقدر تاثیر داره؟ اگر تاثیر داره، امید واری بازار ساختمان کی درست بشه؟
22- نظرت رو راجع به این اشخاص بگو:
1. مدیر همدردی
2.فرشه مهربان
3.مسافر زمان
4.مصباح الهدی
5. باغبان
6. گیسو کمند
7.افسونگر
8.اعجاز عشق
9.محمد93
10. فدایی یار
11. ام . رضا 91
12. محمرضا 164
13. پاییز
14. عشق آفرین
15. ادیسون
16. احمد شاملو
17. دکتر محمد مصدق
18. احمد رضایی دلیجانی
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/...s/cleardot.gif
سئوالا زیاده - احتمالا این جور بشی : :305::305:
http://www.hamdardi.net/imgup/597835681315fbc618.jpg
-
سلام دوستان عزیز و مهربونم :72:
بعضی از دوستان در مورد روند تاپیک سئوال پرسیدند ، که باید نکاتی را خدمتتون عرض کنم :
سری دوازده صندلی داغ را فرد خاصی مدیریت نمی کنه !!!
تمام اعضا ی محترم آنرا مدیریت می کنند .
یعنی چی ؟
یعنی الان باغبان ، خاله قزی عزیز را به عنوان مهمان دعوت کرده - تا اتمام صندلی داغ خاله قزی - مدیریت صندلی داغش با باغبان هست !
در این مدت خاله قزی باید مهمان دیگری را از جانب خودش دعوت کند ( مذاکره کنه ) - مثلا خاله قزی خانم پاییزه را به عنوان مهمان دعوت میکند - دیگه مدیریتش با خاله قزی هست ! - نه با من !
خانم پاییزه هم همین طور ........الی آخر
از طرفی اون فرد که داره صندلی داغ را رهبری میکنه باید از نظری زمانی و تاریخ حضور با نفر بعد هماهنگ باشه !
یکی از بهترین تکنیک های مدیریت این است که مدیریت بر عهده همه باشد .
از طرفی اگر مشکل خاصی هم پیش آمد - فرد هدایت کننده باید با جناب مدیر همدردی در ارتباط باشد !!
این از شیوه مدیریت. :305:
................................
در مورد قوانین ، خودم نفر اول صندلی داغ بودم که بگم خط قرمز ها کجاست !!
خط قرمزها هم قوانین تالار همدردی هست !
مثلا :
- آیا کسی (جنس مخالف) از اعضای تالار هست که به او علاقه داشته باشید؟
- آیا کسی (جنس مخالف) در تالار هست که فکر کنید به درد همسری میخورد؟
- آیا کسی (جنس مخالف) هست که اخلاقش را دوست داشته باشید؟
- ظاهر کدام از اعضا را دوست دارید در دنیای حقیقی ببینید؟
- با کدام یک از اعضا دوست دارید که ارتباط خارج از همدردی داشته باشید؟
- سئوال های سیاسی
و ..............
.................................................. ............
پس آقای خاله قزی - شما از الان باید به فکر نفر بعدی باشید .
تاریخ شما هم طبق فرمایش خودتون سه روز هست یعنی از چهارشنبه تا جمعه این هفته ( اگر لازم دونستید تمدید کنید )
خانم سوده 82 - خانم گیسوکمند - خانم پاییزه - خانم عشق آفرین و ....... قبلا اعلام آمادگی کرده بودند . ( می تونید با این عزیزان مذاکره کنید - چون مدیر نفر بعد شما هستید )
مثلا اگر انتخاب شما خانم سوده 82 باشه - شما مدیر صندلی داغ ایشون هستید و خانم سوده 82 مدیر نفر بعد .
اگر سئوالی هست بفرمایید .:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad.reza164 http://www.hamdardi.net/images/style...wpost-left.png
سلام خاله قزی عزیز
1- چرا اسم خاله قزی؟
چون یکبار سر سفره دومادمون گفتش خاله قزی خوشم اومدم منم آیدیشو چندین سال قبل توی یاهو ساختم دیگه بهش عادت کردم اسم دومم شده :311:
2- نقش پول در زندگی شما؟
2.خوبه درآمد خودم و خانومم روی هم میشه 2تومان تقریبا یکم بالاتر پایینتر اجاره نمیدیم واسه همین راضی هستیم خدا رو شکر
3- اگر زمان تولدت از شما سوال میکردن دوست داری تو چه محیطی و در چه خانواده ای به دنیا بیای چه جوابی می دادی؟
3.همین محیط و خانواده ای که دارم ولی بعضی وقتها واقعا اذیت میشم از نظر طرز فکر و اخلاق توی جامعه جهان سوم هستیم واقعا سخته میشه برام ولی روی هم رفته خوبه راضی هستم
4- صبح کرکره همدردی رو شما بالا می دی؟ ( آخه هر روز صبح ها از سر کار که آنلاین بشم، شما هستی)
4.خوب چیکار کنم مغازه دار هستم ساعت نهایت 8صبح مغازه بازه ایشالله سال دیگه جیگرکی و کبابی بزنم دیرتر میام :58::311:
5- اگر زمان انتخاب همسرت، همدردی وجود داشت برای شما، باز همین همسر رو انتخاب میکردی؟
5.اتفاقا همدردی بهم کمک کرد هم توی انخاب همسر و معیارهایی که داشتم هم توی زندگیم ولی خوب سری اولش شیطون بودم یکم کلم داغ بود برای همین واسه یکسال اخراج شدم :58: ولی خیلی نه
6- شما رو دوستان و همکاران سید صدا میزنن؟
6.یا سید یا سدعلی
7- از واژه سید تا حالا بهره برداری مالی- سیاسی کردی؟
7.نه زیاد ولی مردم چون سید هستم بهم احترام بیشتری میزارن کلا سید بودن هم سخته چون باید بیشتر دقت کنی هم یکم کیف میده برات احترام و ارزش قائل هستند مخصوصا عید غدیر خوبه خوشم میاد وقتی مهمون میاد خونمون امسالم خودم نشستم خیلی کیف داد احساس مهم بودن و غرور کردم وقتی میومدن خونه مون کلا لذتبخش بود یکروز مخصوص تو باشه خیلی خوبه منم کلا مهمان دوست دارم بشینیم بگیم بخندیم البته شوخی هم میکنم ولی خانومم یکم ناراحت میشه بعد رفتن مهمونا پوست کلم کنده میشه باید برم توی کار منت کشی و مظلوم نمائی :311: البته شوخی همراه با احترام
8- سید یعنی چی ؟ سید ها کیان؟ کلا در مورد سید و سیادت دوست دارم هر چی میدونی بگی!
8.والله منم بی تقصیرم خوب دست من نبودش که توی یک خانواده بدنیا اومدم شدم سید!! بنظر من سید خوبش خوبه بدش دیگه خیلی بده چون سید بودن به خودی خود افتخار نمیشه بلکه باعث میشه حواست بیشتر جمع باشه جد ما که میرسه به امام موسی کاظم(ع)
9- بی زحمت می تونی صندلی داغت رو طوری برگزار کنی که جواب هر سوالی رو زیر همون سوال پرسشگر بدهی؟ سوالات رو مجددا کپی کنی و زیرش جواب بدی؟
دادا فدات شم من گرگانی هستم و ما گرگانی ها مثل هموطنای عزیز و دوست داشتنی شیرازی مون هستیم خیلی سخته اینجوری ولی چون شما فرمودید چشم :54::302::54::302:
10- میدونی اولین راهنمایی که به من کردی چی بوده؟
نه یادم نیست! دروغ چرا من یکم آلزایمر دارم
11- اگر قرار باشه یه اردو مدیر همدردی بزاره، دوست داری کیا تو اون اردو از بچه های همدردی شرکت کنن؟
همشون شرکت کنن هرچی بیشتر بهتر خوش میگذره بقول مدیر جان گرچه سخته واسم خیلی چون هر فردی بلاخره خصوصیات شخصیتی خاص خودش را داره و دوست داره با افرادی مثل خودش باشه بیشتر خوش میگذره بهش ولی باید انعطاف داشته باشیم گرچه بسیار سخته حتی اونائی که ازم دلخور هستن
12- روزی چقدر وقت برای همدردی میزاری؟
فعلا یکمدتی هستش خیلی نه بعد یکمدت طولانی میای دیگه بعضی مشکلات کاربرها برات عادی میهش و اشتباه تصور میکنی اونا هم باید براشون عادی باشه دلزده میشی فعلا که توی مرخصی هستم ولی بتونم کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم روزانه کلا همدردی صفحه اش برام بازه تقریبا اینجا چادر زدم:227:
13- اگر بازار خوب باشه باز هم برای همدردی اینقدر وقت میزاری؟
همدردی باعث میشه بعضی اوقات بیشتر توی مغازه بمونم بازار من جوریه اگه خبو باشه مجبورم ایزوگام 40 کیلو هستش خودم تنهایی بلند کنم کمر درد دارم یکم خسته میشم میبندم میرم خونه از این منظر نگاه کنیم تاثیر داره!! و البته احترام به مشتری واجبه چون خرج زندگی من رو مشتریم میده
14- اگر کبابی بزنی، داخل کوبیده هات نون خشک و لپه میریزی؟
نه اصلا و ابدا خوشم نمیاد از این کارها نون میبری خونه بهتره تلاش کنی حلال باشه
15- اختلاف تحصیلی شما با خانومت مشکلاتی تو زندگی برای شما پیش نیاورده ؟ اگر یکی تو همدردی بگه من دیپلم هستم و به خواستگاری یه خانوم فوق لیسانس رفتم، بهش چی میگی؟
نیگاه توی عصبانیت آره بعضی وقتها خانومم میگه البته بعدش پشیمون میشه ولی کلا ما مردها غرور داریم بنظر من حداقلش اینه طرف دیپلم داره بهتره مطالعه آزادش بالا باشه بعد ازدواجم بهتره تلاش کنه مدرک تحصیلیش رو بالا ببره کلا این مدرک گرفتن دخترها شده دردسر چون دهن بین و حساس هم هستن تاثیر منفی میزاره توی زندگی مشترک مردها کلا زود بهشون برمیخوره حسود هستند و یکمقدار هم بچه لجباز سخته برای یک مرد همسرش ازش بالاتر باشه اگر کیس مناسب با همین میزان باشه بنده توصیه میکنم نهایت دیپلم داره اقا خانومش لیسانس داشته باشه چون دخترها فکر میکنن مثلا دانشگاه هرکی میره دیگه خیلی تفاوت داره با کسی که نرفته دانشگاه همون هم کفو هم باشن بهتره فاصله از هر نوعش بیشتر آسیب را هستش توی زندگی
16- چی باعث میشه که نفر قبل صندل داغ سری 12 اینقدر گنگ از زندگیش بگه و لی شما حتی عکس خانواده گی تون رو هم بزاری؟
خوب هر کس شخصیتی داره باغبان کلا توی فضا هستش و معنویاتی کار میکنه:311: شخصیت من تا حدودی نمایشی هستش که بهتر از قبل شدم ولی همینجوری هستم خودمو دوست دارم
17- ماهانه چقدر درآمد داری؟
من و همسرم روی هم 2 تومان یکم بالاتر یا پائینتر
18- تا حالا شده نسبت به دوستان و هم سن و سال هات، به خودت بگی خاله غزی، تو از همه اون ها جلو تری و خوب پیشرفت کردی! الان هم سن های من هنوز ازدواج نکردن، کار ندارن و مشابه این؟
آره خدا رو شکر میکنم ولی از طرفی هم واقعا ناراحت هستم و غصه میخورم اینهمه دختر خوب اینهمه پسر خوب نمونه اش تیو همین تالار همدردی اینهمه با اخلاق و با شخصیت حقشون واقعا این نیست خدایی جوونها مون خیلی گناه دارن :47:
19- اگر پدرتون، کارمند یا شغلی داشتن که شما مجبور میشدی خودت دست به کار بشی، شرایط زندگی که الان داری چه فرقی میکرد؟
اینو دیگه نمیدونم ولی کارمندی بنظرم خیلی هم خوبه از بازاری الان خیلی بهتره شاید پارتی درست میکرد منم کارمند میشم یا میرفتم استادکاری و فنی کار میشدم یا درس میخوندم و جایی مشغول میشدم نمیتونم حدس بزنم سخته واقعا
20- بوققققققققققققققققققققققق قققققق ( سوال سیاسی بود گفتم الان بپرسم مدیر تاپیک دخلم رو میاره)
همین رو بدون فامیلیم موسوی هستش و عاشق فامیلیم هستم و بهش افتخار میکنم:227:
21- روکود صنعت ساختمان رو شغل شما چقدر تاثیر داره؟ اگر تاثیر داره، امید واری بازار ساختمان کی درست بشه؟
ساختمان کلا نه تنها توی کشور ما بلکه توی کل دنیا چون وابستگی مالی و شغلی زیادی درش وجود داره تاثیر بسیار زیادی داره خدار و شکری تورم که فعلا کمتر شده و البته رشد نقدینگی هم کم شده این اصول اولیه هستش بودجه انقباضی رشد نقدینگی کم(پول کمتر توی بازار میریزه دولت)کار و کاسبی ضعیف میشه ولی بجاش تورم هم کم میشه شغل ها کمتر میشه ولی با تورم بالا نمیشه کاری انجام داد فعلا هم که نفت 30 دلار شده نهایت بالا بگیریم خیلی بالاش میشه 50 دلار تا دوسال دیگه بیشتر دیگه تمام شد مردم ما شوربختانه باید بگم بیشتر از عمل ادعا دارن و غرور اعتراف هم میکنم تنبل هستیم.توی بهترین حالت از سال دیگه یکمقدار بهتر میشه و دوسال دیگه راه میوفتیم گردشگری ولی نزدیکترین راهب رای خروج از این وضعیته ولی درکل تا وقتی دولت کوچیک نشه سهمش تاثیر چندانی نمیتوانیم متصور باشیمب رای بهبودی وضعیت اقتصادی کشورکلا بحثش مفصل هستش حوصله نوشتن ندارم و مدیر هم میاد گوشمو میپیچونه بیخیال دادا
22- نظرت رو راجع به این اشخاص بگو:
1. مدیر همدردی آدم خوبیه من یاد گرفتم از آدم هایی که من من میکنن یا خوب حرف میزنن فاصله بگیرم مدیر تا اونجایی که میشناسمش خشک هستش یکم مقرراتی هست ولی آدم خوبیه هدف های خوبی داره اخلاق و هدفش تا حدودی الگوی زندگیم کردم :72:
2.فرشه مهربان خودش درد کشیده هستش برای همین نوشته هاش رو دوست دارم مثل بانو بالهای صداقت وجود این دو نفر برای تالار همدردی نعمت بسیار بزرگی هست همینطور برای اعضاء با دانش دلسوز مقدار مقرراتی و سفت محترم و با شخصیت و باوقار
3.مسافر زمان کلا ایشون مسافر هستن مدیر خوبیه مشاور خوبی هم هست ولی مثل مدیرجاان تودلبرو نیست :58:
4.مصباح الهدی دختر مذهبی چادری با ایمان با فکر باز متشخص باهوش احساساتی مثبت اندیش باباشو خیلی دوست داره کلا دختر خیلی خوبیه و البته مهربان و دلسوز
5. باغبان ( سیر در ملکوت) یاد رفیقم میوفتم توی مسنجر بیلوکس توی فاز خودشه
6. گیسو کمند آیدی قهوه ای خانوم خوبیه سنگین و باوقار خیلی شناخت دیگه ای ندارم
7.افسونگر یادم باشه آیدی آبی پررنگ همین
8.اعجاز عشق ایشون در همین حد کم آیدی آبی پررنگ و کمرنگ ((فدات شم زیاد از خانوم های همدردی نپرس همسرم اینارو بخونه باز تا یکهفته باید برم براش توضیح بدم بی تقصیرم):311:
9.محمد93 بچه خوبیه مودب شوخ باشخصیت باهوش عاقل احساساتی کلا اگه تیو شهر ما بود رفیق خوب یمیشد البته بشرطی که چترباز نباشه :58:
10. فدایی یار فهمیده و باشخصیت پیگیر مراجع و مشکلی که داره دقیق هستن ایشون
11. ام . رضا 91 زن ذلیل آینده زاید هارتوم پرتوم میکنه ولی خوبه نباشه این بانوان تالار همدردی شوتمون میکنن بیرون همینقدر قدرتم داریم بخاطر داش رضامونه پرچمش بالاست :72::72:
12. محمرضا 164 جدید و فعال بچه خوبیه
13. پاییز یک مادر خوب خیلی خوب خیلی دوران سختی رو سپری کرده ایاشلله قسمت بشه یکی از آنشاهای نزدیک ما هم مادر بشه وضعیتش خیلی شبیه اون اشنای ما هستش
14. عشق آفرین دختر تیزهوشی هستش دقیقه خوب نظر میده یکم شیطونه ایشالله قسمتش بشه یه ازدواج خوب بکنه البته ایشالله قسمت همه دختر خانوم ها بشه بعضی دخترها واقعا حیف هستند
15. ادیسون دست گلش درد نکنه نبود الان زود باید میخوابیدم و برق نداشتیم پس کامپیوترم نداشتیم و اینترنت و همدردی هم نبود پس دست گلش درد نکنه هرجا هست ایشالله خوش باشه :43:
16. احمد شاملو شاعر خوبیه ولی خیلی باهاش حال نمیکنم چون خیلی زیاد دیگه بهش توی فضای مجازی بال و پر دادن ولی کلا قابل احترامه برام :72:
17. دکتر محمد مصدق مایه افتخار و مباهات انجمن کله تاس ها :311::58: خودمم عضو هیئت مدیره اش هستم
18. احمد رضایی دلیجانی نمیشناسم تنبلیم میاد برم سرچ کنم ولی ایزوگام رو با اسم دلیجان یا شرق میشناسن واسه همینم شرکتی که باهاشون کار میکنم اسم ایزوگام رو الکی زده شرق دلیجان
نفر بعدی بیاد جلو این سوالها خوب بود یکم بفکر وا داشت منو در مورد بخش سید بودن پرسیدی دادا زاید ازم انتظار نداشته باش دینی جواب بدم شرمنده همین بیشتر از دستم بر نمیومد :72:
9.
-
-
کلا عکسهاش بد نیست خوبه :58:
حواسمون به خودمون باشه چون شاید الان تنها باشیم ولی شاید قسمت شد بزرگ شدیم و پدر و مادر شدیم هر عقیده ای که داریم تحمیل نکنیم به فرزندمون عقده های زندگیمون نداشته هامون حسرت هایی که داریم فرزندمون قرار نیست همشون رو جبران کنه و آرزوهایی که بهشون نرسیدیم رو برآورده کنه غول چراغ جادو نیست اونم انسانه و فقط یکبار فرصت داره زندگی کنه به فرزندمون هرچند موافقمون نبود بزاریم خودش مسیرش رو پیدا بکنه. عکس 3
عکس 1.تاثیر پذیری کودک از اطرافیان و محیطش خیلی زیاده الان دخترم توی خیلی از رفتار و گفتارش شبیه منه خدا به دادم برسه :311::58: البته خوبه خانومم و مادر خانومم هستن یکم جای امیدواری هست
عکس2.دلم فقط میسوزه هم دخترا حق دارن هم پسرا و هم خانواده هاشون شرایط منطقیش خوبه و الوویت ها رو باید درست انتخاب کرد من یکی توی این چند سال زندگی مشترک متوجه شدم اولویت باید اخلاق و ایمان و خانواده توی چندتا مورد اول باشه بعدش ماشین و تیپ و قیافه و تحصیلات و ...
عکس4. دوست دارم باغبان :43: بپر بیا بغلم فدات شم (قدر دوستانی که داریم و لحظات زندگیمان را بیشتر بدانیم)
عکس 5. اونایی که توی فضای مجازی انلاین تر هستند توی دنیای مجازی تنهاتر هستند
-
خاله قزی اینجا کجاست :
http://www.hamdardi.net/imgup/5978356862778f19ce.jpg
.................................
جنگل توسکستان رفتی ؟
اگر رفتی یه خاطره تعریف کن ؟
..........................
هر چی دوست داشتی در مورد این عکس بگو :
http://seeiran.ir/wp-content/uploads...%A7%D9%863.jpg
...........................................
خاله قزی گرما را داری حس میکنی !!
آره !!
-
جنگل توسکستان خیلی قشنگه یک جاده داره دقیقا مثل جاده های چالوس ولی این جاده تفاوتش اینه میری بالای کوه از یک قسمت بالاتر دقیقا ابرهای زیر پات هستند خیلی زیباست جاده ای که از خارج از گرگان بطرف شهر علی اباد میرید برای رفتن به شاهرود استفاده میشه من خودم بیارجمندی هستم برای رفتن به ولایتمون چند باری از توسکستان رد شدم عالیه ولی حیف دارن اونجا هم ویلا سازی و آپارتمان سازی میکنن حیف
خاطره که مجردی رفتیم و قلیون کشی چون ماشین ندارم برای همین با ماشین بقیه مجبوریم برمی و خیلی کیف نمیده اینجوری
در مورد عکس دوم حرفی ندارم بزنم :311::58:
اتفاقا اصلا خیلی هم خنکه سوالهایی که میپرسی! فقط در مورد عکس دومیه یادمه ولایتمون که الان شهر شده واسه خودش دیوار باغهاش اینجوری بود یادش بخیر چه دورانی بود یادمه توی کوچه هاش میرفتیم آغل گوسفند(طویله) بودش بوی پشگل گوسفند میومد یا بارونی بود بود نم خاک وااااااااااااااای چه حالی میداد یاد قریما بخیر میرفتیم باغها دزدی میکردیم :311::58:
-
واقعا جای قشنگیه ،جنگل توسکستان - خوشبحالت او طرف ها هستی - کیف میکنید .
..............
خاله قزی می پریدی تو باغ مردم ، کسی دنبالت نمی کرد :311:
عکس آواتار منو ببین ، مثلا باغبونی دنبالت نمی کرد با چوب بزنتت :biggrin::biggrin:
...............
خاله قزی با آقای مدیر همدردی یه مصاحبه خیالی بکن :
یه مثال بزنم :
باغبان : سلام آقای مدیر
مدیر همدردی : سلام باغبان
باغبان : آقای مدیر شنیدم شما می خواین به بچه های همدردی وام بدید
مدیر همدردی : ؟؟؟؟
خاله قزی یه مصاحبه 10 سئوالی با آقای مدیر همدردی برو
نکته : مواظب باش از تالار شوت نشی بیرون :biggrin:
-
سلام به همه دوستان گل،
خوب آقای خاله قزی عزیز الانه که با سوالات سواخ سواختون کنم...
آماده اید؟!
پس بسمالله...
1.اسم و فامیلتونو رو کامل بگید ! (اگه دوست نداری فامیلیتو نگو)
2.دوست داری در آینده چیکاره بشی؟
3.غذای مورد علاقت چیه؟
4.از اسم اصلیت راضی ای؟
5.دوست داشتی کجا زندگی کنی؟
6.از درس خوندن لذت می بردید آیا؟
7.نظرت راجبه خودتون چیه؟
8.برای تابستون برنامه ای داری؟
9.به شانس اعتقاد داری؟
10.بزرگ ترین آرزوتون چیه؟
11.چه هدفی توی زندگیت داری؟
12.برای زندگی دنبال چه چیزی هستی؟
13.نزدیک ترین شخص توی زندگیت کیه؟
14.زود عصبانی میشی یا نه ؟؟اهل کتک کاری هستی ؟؟
15.فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟
16. تو هر مورد یکیشونو انتخاب کنید :
کامپیوتر یا موبایل؟
پیتزا یا قورمه سبزی؟
میز یا صندلی؟
خانومتون یا دخترتون؟
مادر یا پدرتون؟
فیلم یا سریال؟
تاریکی یا روشنایی؟
17.تو چه سایتایی بجز اینجا عضوی؟
18.اصلی ترین علت فعالیتت تو این سایت چیه؟
19.اگه بخوای یه جمله به تمام اعضای اینجا بگی، چی میگی بهشون؟
20.تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟اسمش چی بوده؟!
21.سازی می نوازی آیا؟ چه سازی؟
22.بازیگر یا خواننده مورد علاقه ات کیه ؟
23.اگه تو آسمون یه ابر داشتی که فقط مال خود خودت بود باهاش چیکار می کردید؟کجا میرفتید؟!
24.دوست داری یه خنگ( پوزش) پولدار باشی یا یه نابغه گدا؟ چرا؟
25.چه سبکی دوست داری کتاب بخونی؟
26.خودت علاقه داری یه نویسنده بشی؟
27.بیشتر علاقه داری داستان هات زیبا باشن حتی اگه معروف نشی یا معروف بشی حتی اگه داستانت جالب نباشه؟
28.چقدر در فضای نت راستگو هستی؟
29.توی این سایت دنبال چی هستی؟
30.به نظر خودت 2 سال، 5 سال، 10 سال و 20 سال دیگه زندگیت چجوری خواهد بود؟
31.دوست داری ورزش بانجی جامپینگ رو امتحان کنی؟ (پرش از ارتفاع های خیلی زیاد!)
32.چه ورزشی رو بیشتر از همه دوست داری بری دنبال کنی؟!
33.استقلال یا پیروزی؟!
43.دوست داری چند سال دیگه توی چی بیشتر از همه مهارت داشته باشی؟
35.نظرت راجع به عشق چیه؟
36.به نظرت عشق چجوری چیزیه و تو چه تعریفی برای عشق داری؟
37.مسخره ترین یا خنده دارترین خوابی که یادته دیدی رو تعریف کن؟
فعلا میریم واسه استراحت!
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان گل،
خوب آقای خاله قزی عزیز الانه که با سوالات سوراخ سوراختون کنم...
آماده اید؟!
پس بسمالله...
1.اسم و فامیلتونو رو کامل بگید ! (اگه دوست نداری فامیلیتو نگو)
2.دوست داری در آینده چیکاره بشی؟
3.غذای مورد علاقت چیه؟
4.از اسم اصلیت راضی ای؟
5.دوست داشتی کجا زندگی کنی؟
6.از درس خوندن لذت می بردید آیا؟
7.نظرت راجبه خودتون چیه؟
8.برای تابستون برنامه ای داری؟
9.به شانس اعتقاد داری؟
10.بزرگ ترین آرزوتون چیه؟
11.چه هدفی توی زندگیت داری؟
12.برای زندگی دنبال چه چیزی هستی؟
13.نزدیک ترین شخص توی زندگیت کیه؟
14.زود عصبانی میشی یا نه ؟؟اهل کتک کاری هستی ؟؟
15.فکر می کنی به جز کره ی زمین، کره ی دیگه ای هم وجود داره که توش موجود زنده باشه؟ اگه فکر میکنی وجود داره، دوست داری چی بهشون بگی؟
16. تو هر مورد یکیشونو انتخاب کنید :
کامپیوتر یا موبایل؟
پیتزا یا قورمه سبزی؟
میز یا صندلی؟
خانومتون یا دخترتون؟
مادر یا پدرتون؟
فیلم یا سریال؟
تاریکی یا روشنایی؟
17.تو چه سایتایی بجز اینجا عضوی؟
18.اصلی ترین علت فعالیتت تو این سایت چیه؟
19.اگه بخوای یه جمله به تمام اعضای اینجا بگی، چی میگی بهشون؟
20.تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟اسمش چی بوده؟!
21.سازی می نوازی آیا؟ چه سازی؟
22.بازیگر یا خواننده مورد علاقه ات کیه ؟
23.اگه تو آسمون یه ابر داشتی که فقط مال خود خودت بود باهاش چیکار می کردید؟کجا میرفتید؟!
24.دوست داری یه خنگ( پوزش) پولدار باشی یا یه نابغه گدا؟ چرا؟
25.چه سبکی دوست داری کتاب بخونی؟
26.خودت علاقه داری یه نویسنده بشی؟
27.بیشتر علاقه داری داستان هات زیبا باشن حتی اگه معروف نشی یا معروف بشی حتی اگه داستانت جالب نباشه؟
28.چقدر در فضای نت راستگو هستی؟
29.توی این سایت دنبال چی هستی؟
30.به نظر خودت 2 سال، 5 سال، 10 سال و 20 سال دیگه زندگیت چجوری خواهد بود؟
31.دوست داری ورزش بانجی جامپینگ رو امتحان کنی؟ (پرش از ارتفاع های خیلی زیاد!)
32.چه ورزشی رو بیشتر از همه دوست داری بری دنبال کنی؟!
33.استقلال یا پیروزی؟!
43.دوست داری چند سال دیگه توی چی بیشتر از همه مهارت داشته باشی؟
35.نظرت راجع به عشق چیه؟
36.به نظرت عشق چجوری چیزیه و تو چه تعریفی برای عشق داری؟
37.مسخره ترین یا خنده دارترین خوابی که یادته دیدی رو تعریف کن؟
فعلا میریم واسه استراحت!
-
خاله قزی کجایی؟
رفتی یخ بخری ؟ ( هههههههههههههههه ):biggrin::biggrin: