به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 50 نخستنخست 123456789101112131415253545 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 492
    مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 خرداد 04 [ 20:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    7,934

تشکرشده 6,925 در 2,425 پست

Array

سلام خدمت همه دوستان

ما قبلا هم در پست 33 اعلام کردیم !!

اگر فرد به فرد بریم جلو بهتره - الان نوبت خاله قزی هست و ایشون قبلا به من فرمودند - صندلی داغ من 3 روز باشه!

خاله قزی صندلی داغش حداقل سه روز هست ! و شاید مثل خودم صندلی داغش طولانی شود و شاید در روزهای دیگر وقت نکند ( هم سوال دهنده و هم گیرنده )

و امکان دارد زودتر تمام شود !!

.................................

خاله قزی اینو داشته باش :

2) اگر فرشته ها به شما دو بال بدند که بتونید پرواز کنید ، به کجاها پرواز می کنید ؟

(مثلا دوست دارید به کودکی خوتان پرواز کنید ؟
    اگر پرواز کردید دوست دارید چه طوری بنویسید دفتر زندگیتون را ؟
    امروز خودتان را قبول دارید؟)

2. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 09 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    آقا سوال داغ دارید روزاش رو بیشتر کنید من مشکلی ندارم فقط درجه سوالات رو ببرید بالا

خدایی من یکی الان خیلی شاخ هستم و احساس شاااااااااخ بودن میکنم

2. الان سوال شماره یک پس کجاست!!!

میرم دبی و اروپا و آمریکا عشق و حال میکنم البته اگه جیبم پر پول باشه چه بهتر خانومم و مهدیه سادات رو هم میفرستم برن خونه باباشون البته اگه همسرم اجازه نده یا اینکه متوجه بشه خوب معلومه دیگه نمیرم اینجاها

کودکیم خیلی خوب بود دوست ندارم بهش دست بزنم همونجا جاش خوبه
    اگر پرواز کردید دوست دارید چه طوری بنویسید دفتر زندگیتون را ؟
    این الان سواله!! همینجوریش خوبه راضی ام گرچه اشتباهات خیلی ناجورم داشتم ولی بازم خوبه بلاخره خربزه میخوری باید پای لرزشم بمونی

آره فقط خدا بخواد روانشناسی رو برم بخونم و بتونم به هموطنم کمک کنم + اینکه ایشالله میرحسن هم به جمع خانواده مون اضافه بشه 4 تا بشیم برای چند سال دیگه البته خوب میشه

زووووووود سوالات بعدی
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

4. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 09 دی 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    7,934

Array

خاله قزی سئوال 1 را ، صفحه قبل ازت پرسیدم ( هههههههه)

خیلی خوبه ، دو تا گلادیاتور !!!!!

در پست اول هم اعلام کردم - این سری از صندلی داغ شاید زیاد تفریحی نباشه !!!

پس آماده باش

خاله قزی می خوام ازت یاد بگیرم : ( مرسی )

3) حضرت حافظ می فرماید :

سال ها ها دل طلب ِ ، جام جم از ما می کرد
    آنچه خود داشت ، ز بیگانه تمننا میکرد

حضرت حافظ اشاره میکنه که :
    یه بنده خدایی همیشه به من میگه خدا را بهم بده – منم بهش میگم خدا درونت هست – چرا از من می خوای !

به قول دوست عزیزم آقای حافظ ، خدا درون ما هست !
    شده شما ، گمش کنید ؟؟!! ( مثلا تو سختی ها و خوشی ها و ...)
    به نظرت برا چی ما خدا را بعضی موقع ها گم می کنیم ؟

....................................

4) اگر بگیم فلسفه زندگی ، یعنی اصلی ترین هدف زندگی

فلسفه زندگی شما چیه ؟
    اگر بهش نرسید مهمه ؟

به نظر شما : کار – همسر – شغل و .... اینا می تونند فلسفه زندگی باشند ؟
    یا باید به چیزهای بزرگ تری فکر کنیم !!!!! ؟؟؟؟
    ...........................................

5) سهراب سپری :

چترها را باید بست
    زیر باران باید رفت
    فکر را ، خاطره را زیر باران باید برد
    با همه مردم شهر زیر باران باید رفت
    دوست را زیر باران باید دید
    عشق را زیر باران باید جست
    زیر باران باید : بازی کرد – چیز نوشت – حرف زد

سهراب سپهری میگه باید برید زیر بارون !
    چه طوری زیر باران بریم ؟
    آخه بارون آدم را خیس می کنه !

زندگی شما این جوریه ؟
    شما از باران نمی ترسید ؟

(ممنون)

..................................

خاله قزی من تازه گرم هم نشدم

کارت تمومه .

ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 09 دی 94 در ساعت 17:45

6. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    یک رفیق داشتم اسم آیدیش توی مسنجر بیلوکی بودش سیر در ملکوت منم واسه خنده بهش میگفتم سیر در هپروت کلا توی این فازهایی که میگی نیستم زیاد عرفانی نکن سوالات رو

3.آره مخصوصا وقتهایی که گند میزنم و خرابکاری میکنم از خودم بدم میاد یکدونه میزنم پس کله خودم و میگم خاک بر سرت و چندتا حرف +16 میزنم تا درسن بشم ولی نمیشم برادر نمیشم
    چون آدمیزاد هستیم و میل به لذت داریم و لذت هم یکمقدار زیادیش میره سمت گناه کردن
    گرچه الانا بهتر شدم

4.اصلی ترینش اینه که انسان باشم
    بهش که نرسیدم ولی همینکه بدتر نشم خودش خیلیه

5.با لبخند برو زیر بارون جیغ بزن داد بزن فریاد بزن من عاشق جیغ زدن هستم مخصوصا توی تونل ها آخ خیلی کیف میده یکبار خیلی جیغ زدم فکر کنم یکم تارهای صوتی م آسیب دیده ولی یکی از لذت هام اینه با مهدیه سادات دوتایی جیغ بکشیم.
    خیس شدن زیر بارون کیف میده باعث میشه پاک بشیم و ذلال برگردیم به اصل خودمون من اینجوری نگاه میکنم آخ ولی وقتی برف میاد شیرجه بزنی توی برف من اینموقع ها مثل یک بچه میشم 31 سالم شده ولی اصلا برام مهم نیست دیگران چی میگن تا زنده ای باید بچه باشی بوقتش جوانب اشی و بوقتش عاقل مرد باشی و سنگین من یکم توی فاز بچگی میرم اینجور مواقع

- - - Updated - - -

دوستان بقیه هم شرکت کنین
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

8. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 09 دی 94), عشق آفرین (یکشنبه 04 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    سلام به همگی.
    آقای باغبان چرا تموم شدین؟ من نرسیدم به صندلیتون گرما ببخشم که!

تا نوبت آقای خاله قزی سپری نشده از ایشون چند سوال ساده و مختصر بپرسم. (شانس باهاتون یاره که امتحان دارم. فرصت ندارم داغش کنم)

بخش اول: شخصی

1. هر کسی را بهر کاری ساختند. آقای خاله قزی رو بهر چه کاری ساختند؟ چه چیز در آقای خالقزی منحصر به فرده؟
    2. آیا پارادوکسی در رفتار و عقایدتون هست؟
    3. چند تا از ایده آل هاتون که تا به حال به مرحله عمل نرسیده و محقق نشده.
    4. شخصیت آقای خاله قزی چقدر ساخته شده به اراده ی خودشه چقدر ساخته ی شرایط و سرنوشت؟
    5. اگر حق انتخاب شرایط جبری و محیطی رو داشتید (مانند مکان و زمان تولد ، ظاهر ، خانواده ، استعداد و...) آیا باز هم خاله قزی رو انتخاب میکردین؟

بخش دوم: راهنمایی
    1. یک پیشنهاد برای از بین بردن حسادت
    2. یک پیشنهاد برای از بین بردن منیت
    3. یک پیشنهاد برای هوشیاری و حضور قلب
    4. یک پیشنهاد برای کاهش دروغ و تظاهر و ریا در فرهنگ ایرانی
    5. یک پیشنهاد برای عشق آفرینی

بخش سوم: تالار همدردی
    1. چه چیز شما رو پایبند تالار همدردی کرده؟
    2. چند درصد از پست هایی که در پاسخ به مراجع ارسال میکنید با مطالعه و تحقیق هست؟
    3. یک پیشنهاد برای ارتقاء کیفیت تالار همدردی
    4. به طور نسبی روزانه چقدر مقالات تالار رو مطالعه میکنید و چقدر تاپیک مشکلات رو میخونید؟ (مثلا یک در برابر سه)
    5. از جمله تاثیراتی که تالار همدردی بر زندگی حقیقی و غیر مجازی شما داشته، (چه مفید چه مضر) چیست؟

بخش آخر: این سوءاستفاده است واسه تحقیقات خودم. (اگر دوست داشتید پاسخ بدین)
    یه تحلیل کوتاه از موسیقی (از جمله سبک مورد علاقه تون، ضعف و قوت ها، حسی که بهتون میده و دیدگاهی که بهش دارید، ضرورت وجود یا عدم وجودش، خلاصه هرچه که دوست دارید) ارائه بدین.

موفق باشید.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
    ویرایش توسط عشق آفرین : چهارشنبه 09 دی 94 در ساعت 18:01

10. 3 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 09 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 09 دی 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    7,934

Array

سلام خانم عشق آفرین

صندلی داغ من بسته نشده - خیلی دوست دارم با شما هم مناظره کنم !!!

شاید هم فرصت نشه !

به هر حال ممنون .

...................

پس شما هم خط قرمز دارید ، خاله قزی عزیز !

چشم خاله قزی .

حالا که به روانشناسی هم علاقه داری :

6 ) من برا شما چند تا الگو رفتاری می نویسم ، میشه بر اساس اولویت خودتان مرتب کنید :

مثلا : ماجراجویی – سلامتی - عشق – امنیت – راحتی و آسایش - شور و شوق – قدرت – موفقعیت – رشد - تغییر – درستکاری – بهترین بودن

( اگر دوست داشتید اضافه کنید یا حذف کنید !!)

.........................

7) این احساس که به خانم ها میگه : از آقایون بهترییم – از کجا شکل میگیره ؟

برای از بین بردن این رویا ، چی کار باید بکنند ؟

به نظر شما ، با از بین بردن این رویا ، زیباتر زندگی نمی کنند ؟

شاید فراموششون شده
    یک عمر ، کم نیست !

......................................

ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 09 دی 94 در ساعت 18:07

12. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 09 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), عشق آفرین (جمعه 11 دی 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام به همگی.
    آقای باغبان چرا تموم شدین؟ من نرسیدم به صندلیتون گرما ببخشم که!

تا نوبت آقای خاله قزی سپری نشده از ایشون چند سوال ساده و مختصر بپرسم. (شانس باهاتون یاره که امتحان دارم. فرصت ندارم داغش کنم)

بخش اول: شخصی

1. هر کسی را بهر کاری ساختند. آقای خاله قزی رو بهر چه کاری ساختند؟ چه چیز در آقای خالقزی منحصر به فرده؟
    2. آیا پارادوکسی در رفتار و عقایدتون هست؟
    3. چند تا از ایده آل هاتون که تا به حال به مرحله عمل نرسیده و محقق نشده.
    4. شخصیت آقای خاله قزی چقدر ساخته شده به اراده ی خودشه چقدر ساخته ی شرایط و سرنوشت؟
    5. اگر حق انتخاب شرایط جبری و محیطی رو داشتید (مانند مکان و زمان تولد ، ظاهر ، خانواده ، استعداد و...) آیا باز هم خاله قزی رو انتخاب میکردین؟

بخش دوم: راهنمایی
    1. یک پیشنهاد برای از بین بردن حسادت
    2. یک پیشنهاد برای از بین بردن منیت
    3. یک پیشنهاد برای هوشیاری و حضور قلب
    4. یک پیشنهاد برای کاهش طلاق در جامعه ایرانی
    5. یک پیشنهاد برای عشق آفرینی

بخش سوم: تالار همدردی
    1. چه چیز شما رو پایبند تالار همدردی کرده؟
    2. چند درصد از پست هایی که در پاسخ به مراجع ارسال میکنید با مطالعه و تحقیق هست؟
    3. یک پیشنهاد برای ارتقاء کیفیت تالار همدردی
    4. به طور نسبی روزانه چقدر مقالات تالار رو مطالعه میکنید و چقدر تاپیک مشکلات رو میخونید؟ (مثلا یک در برابر سه)
    5. از جمله تاثیراتی که تالار همدردی بر زندگی حقیقی و غیر مجازی شما داشته، (چه مفید چه مضر) چیست؟

بخش آخر: این سوءاستفاده است واسه تحقیقات خودم. (اگر دوست داشتید پاسخ بدین)
    یه تحلیل کوتاه از موسیقی (از جمله سبک مورد علاقه تون، ضعف و قوت ها، حسی که بهتون میده و دیدگاهی که بهش دارید، ضرورت وجود یا عدم وجودش، خلاصه هرچه که دوست دارید) ارائه بدین.

موفق باشید.

1.میخنده و شاده واسه بحث های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و البته پدرسوخته بازی بلد نیستم

2.آره بعضی وقتها وقتی تلویزیون ایران رو مخصوصا نگاه میکنم اخبار رو یکم حرف بد میزنم که اصلا درست نیست الان آستانه تحملم بالاتر رفته بهتر از قبل شدم

3. هیچی ایده عالی ندارم همینی که هستم خوبه ولی مدریک روانشناسی و کمک به بقیه و اینکه تلاش کنم بتونم خودمو بکشم بالاب رای کمک به خانواده ام

4.مغازه بابامه توش کار میکنم یکبار 20 سالگی تقریبا با سر رفتم توی دیوار تا 4سال گیج میخوردم خانومم میگه بهت جواب مثبت دادم چون باباش گفته بوده اونم بخاطر اینکه سید هستیمن و بابام یکم خوش زبان هستش ولی از اونطرف خودم هم خیلی تلاش میکنم 70تا خودم 30تا سرنوشت
    البته اینی که هستم خیلی هاش رو مدیون تربیت خانوادم ام هستم با تمام نقاط ضعف هایی که وجود داره مثل بقیه افراد و خانواده ها

5. دوحالت داره اولیش آره دومیش خوب چون من هم سید هستم و هم عرب و هم بابابزرگم 6 تا زن داشت خوب زن دوست هستیم توی خونمون هستش البته که همسرم اجازه نمیده ولی دوست دارم { فقط یک علاقه هستش این مسیر رو نرفتم که لطفا فمنیست بازی در نیارید)

بخش 2

1.خودآگاهی نبست به خودت توانایی هایی که داری و دنبال علایقت رفتن تاکید به اینکه میتوانی انجام بدی از کارهای کوچیک همش روع کن و مقایسه هم میکنی خودت رو با دیروز خودت مقایسه کن
    ولی در کل حسادت خوبه من یکی از علت های اصلی که میخوام شغلم رو عوض کنم اینکه حسودم یکمقدار دوست دارم رشد کنم درامدم بیشتر باشه برای همین یکم ارتقاء شغلی دادم خودم رو این خیلی هم خوبه حسادت یکمقدارش خوبه ولی بشرط اینکه باعث پیشرفتت بشه

2.نمیدونم من فقط یکم توی بحث های سیاسی برای خودم ادعا دارم و بقول معروف شااخ هستم ولی بقیش نه ولی بصورت کلی هروقت دیدی ادعات میشه زیاد عکس شهدا رو ببین یا یاد این بیوفت که افتادن رو مین برای میهن و دین و ناموسشون اونوقت خودتر و بزار جای اونا ببین خودت بودی چیکار میکردی با اینهمه ادعا (اول میخواستم جواب ندم ولی اینو نوشتم تا بی ادبی نشه)

3.نماز خوندن موقع وضو گرفتم مخصوصا خوب فکر کنی واسه چی میخوای نماز بخونی کمک کردن به دیگران اینو دوست دارم شده مالی باشه چه بهتر نداری به حرفشون گوش بده یا حداقل لبخند بزن باعث میشه احساس خوبی داشته باشی نسبت بخودت (اینم نمیخواستم جواب بدم بابا از این سوالات نپرس من مرد هستم زن که نیستم که بلد باشم اینا مخصوصا خانوم هاست که دین و ایمونشم قویتره نه واسه من کاهل نماز)

4.از نظر من بودجه کشور که 6000 میلیارد تومان هستش رو که به بخش فرهنگ اختصاص دادن که بنظر من اصلا نتیجه و کارآییش در حد اینمقدار پول نیست یکمقدارش رو اختصاص بدن به اینکه مشاوره رایگان داشته باشن دانشجوهای فوق لیسانس و دکترا و لیسانس در حد خودشون مثل تلفن 118 که زنگ میزنی سوال میپرسی یک خط اختصاصی باشه که الان توی بهزیستی داره(1460) فکر میکنم دقیق یادم نیست توی هرشهر حداقل 20 تا مشاور پشت این خط باشه + مشاور خانواده مثلا هر 100 یا 200 تا خانوار یک مشاور مخصوص که بودجه میخواد و شوربختانه بودجه به اسم فرهنگ و دین خرج میشه ولی اثری نداره یا خیلی کم اثره توی جامعه

5.یکبار داستانی خوندم یا و.اقعی بود برام جالب بود یکبار یک معلمی 3تا مدال درست میکنه میگه بدید به افرادی که براتون مهم هستند و دوستشون دارید دلیل دوست داشتن اون افراد هم بهشون بگید و اون افراد هم مدال ها رو بدن به بقیه و اینجوری باعث میشه یه تلنگری بخوریم و قدر آدم های دور و اطارفمون رو بهتر و بیشتر بدونیم و بذر عشق و محبت رو بکاریم.و یکی مورد دیگه که شخصیه و میتونید اجرا کنید و البته خانوم های ایرانی خوب اجار میکنن و آفرین داره به دوستاتون یا آشنا و فامیل رسیدید دست دادید همدیگه رو چند وقت یکبار بغل کنید و درآغوش بگیر برای مدت چند ثانیه احساس خوبی داره بنظر من وقتی فردی رو بغلش میکنی یک قسمت از قلبت رو اهدا میکنی به طرف مقابلت حس خوبی داره

بخش سوم
    1.مدیرش آدم خوبیه و مشاورینشم جدی هستن و خشک ولی بازم خوبن انصاصا آدم های خوبی هستند مدیر رو میبینم یاد استاد بهروز(استاد پژوهشگر)اسم آیدیشون توی مسنجر بیلوکس میوفتم توی زندگی خیلی باید خوش شانس باشی با همچین افرادی همصحبت بشی و ازشون استفاده کنی و اینکه کمک کرده همدردی بهتر بشم به اونی که میخوام نزدیکتر بشم

2.بیشترش ولی یکم خودم شخصی چاشنیش میکنم تجربیات شخصی خودم و تجربیاتی که از بچه های همدردی بدست آوردم طرز نوشتنم رو باید یکمقدار رسمی تر بکنم سعی میکنم کمتر از روی هوا صحبت کنم چون متنی که میزاریم تاثیرگزار هستش توی زندگی اون فرد

3.همینی که هست باقی بمونه چون عالیه کمیت سایت مهمه ولی کیفیت از اون مهمتره اینم بگم با مدیر تا حدود زیادی موافقم سایت و مقاله واقعا مفید و تخصصی ر مورد روانشناسی خیلی کمه توی اینترنت نمیشه انتظار زیادی داشت باید اینو درک کرد یک کشور جهان سوم و مردم جهان سومی هستیم نمیشه زیاد توقع داشت سایت همدردی خیلی هم بالا باشه ولی همینقدرشم خیلی خوبه صبر و حوصله و اعصاب زیادی میخواد که سایت تخصصی به اینجایی که الان هست برسه. تبادل لینک و بنر با سایت های تخصصی مدیر جاان یکم انعطاف پذیرتر باشه بهتره چون تبادل لینک خیلی موثره

4.مقالات رو اوایل بیشتر ولی تایپیک و مشکلات رو زیاد میخوانم و چون بیشتر ارجاء میدم طرف مقالات بعضی وقتها یک نیم نگاهی میندازم و اینو هم در نظر بگیرید من بازاری هستم و الان خیلی احساس نیاز نمیکنم برای خواندن مقالا تخصص باشه ایشالله برای رفتن به دانشگاه همون 1به6 یا 1به 7 الان تقریبا 2یا 3سال میهش همدردی هستم مقالات اصلی رو خوندم هرچند وقت یکبار دوباره خوانی میکنم ولی پاسخ های مشاورین رو با دقت زیاد میخوانم

5.تاثیر منفیش بعضی تایپیک ها نمیشه بهش فکر نکرد و مشکلی که دارن توی روحیه خودمب شخصه تاثیر میزاره ولی خوبی و شادی هم داره مثلاب انو پائیزه که مادر شدن خیلی خوشحال شدم و بانو سوده88 زندگیشون رو حفظ کردن عالی بود احساس واقعا خوبی داشتم اونموقع رفتاری بگم خیلی صبورتر عاقلتر فهمیده تر منطقی تر و کم شدن رفتار نمایشی و حرکت سینوسی پیدا کردن هدفم و کمک برای بهتر شدنم

موسیقی عاشق هایده و فریدون فروغی خدا رحمتشون کنه + alex همون گرگ صدا هستم خودم صدام رو میندازم توی گلو اونجوری میشه ولی بیشتر از 10 تا 15 ثانیه گلوت داغون میشه مداحی هم دوست دارم.قوتش اینه که تا حدودی متن هاش خوب بودن حداقل یکمقدار بار معنایی داشتن و نقطه ضعفشم اینه که زیادی گوش بدی معتاد میشی به اندازش خوبه
    حس آرامش حس خلا بودن کلا دوری از مشکلات یکمقدارشم سرگرمی بعضی وقتها با دوستان هستیم دور همی لذت داره گوش بدیم موقع قلیون کشیدنم خیلی کیف میده وقتی تنهام گرچه زیاد موسیقی گوش نمیدم من

یکم سوالات شما چالشی بود ولی بار معنوی زیادی داشت مستقیم و تیز بپرسین چهل ستون بدنم بلرزه بیاد بهتره
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

14. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 09 دی 94), عشق آفرین (جمعه 11 دی 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها

سلام خانم عشق آفرین

صندلی داغ من بسته نشده - خیلی دوست دارم با شما هم مناظره کنم !!!

شاید هم فرصت نشه !

به هر حال ممنون .

...................

پس شما هم خط قرمز دارید ، خاله قزی عزیز !

چشم خاله قزی .

حالا که به روانشناسی هم علاقه داری :

6 ) من برا شما چند تا الگو رفتاری می نویسم ، میشه بر اساس اولویت خودتان مرتب کنید :

مثلا : ماجراجویی – سلامتی - عشق – امنیت – راحتی و آسایش - شور و شوق – قدرت – موفقعیت – رشد - تغییر – درستکاری – بهترین بودن

( اگر دوست داشتید اضافه کنید یا حذف کنید !!)

.........................

7) این احساس که به خانم ها میگه : از آقایون بهترییم – از کجا شکل میگیره ؟

برای از بین بردن این رویا ، چی کار باید بکنند ؟

به نظر شما ، با از بین بردن این رویا ، زیباتر زندگی نمی کنند ؟

شاید فراموششون شده
    یک عمر ، کم نیست !

......................................
    دادا فدات شم علاقه داشتن با دوست داشتن تخصصی خیلی فرق داره

6.عشق درستکاری سلامتی شور و شوق امنیت رشد موفقیت راحتی و آسایش تغییر ماجراجویی و در آخر بهترین بودن

7.خدایی خانوم ها از اقایون بهتر هستند درش شکی نیست ولی یک ایرادی دارن احساساتی هستن رفتار سینوسی دارن که تیو ذاتشونه اینو درست بکنن که محشره برای همین موضوع توی نوجوانی و جوانی خیلی آسیب بهشون وارد میشه که به اشتباه فکر میکنن زرنگ هستن توی داشتن رابطه با جنس مخالف.من خودم بشخصه کارمند خانوم رو خیلی بیشتر از کارمند آقا قبولش دارم
    یکم خودشون و توانایی هایی که دارن رو باور کنن و منطقی باشن یاد بگیرن با همه چی نمیشه احساسی برخورد کرد توی جامعه وقتی میخوای باشی باید یاد بگیری منعطف تر باشی
    در مورد از بین بردن این رویا نظر من اینه احساسم میگه خانوم ها به اشتباه میخوان جای آقایونب اشن در صورتی که اشتباه بهتره جای خودشون باشن ولی سعی کنن نقاط ضعف های خودشون رو تقویت کنن

من یکی دخترم رو با صدتا پسر عوض نمیکنم بخدا حیف دختر نیست وقتی میاد بغلت میکنه انگار همه دنیا مال تو هستش هروقت ازدواج کردی احساسش میکنی دادا
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

16. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 09 دی 94), عشق آفرین (یکشنبه 04 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    7,934

Array
    خاله قزی ، فعلا دارم آنالیزت می کنم - زیاد امیدوار نباش از دست من بتونی راحت در بری

8 ) اگر 20 ملیارد پول داشتی چی کار می کردی ؟

9 ) حتما جنگل رفتی - تا حالا با حیونی یا موجودی در گیر شدی ؟ ( من خودم یه بار تو جنگل های گلستان - گراز دنبالم کرد - فرار کردم - چه فراری ! )

10 ) ان شالله 200 ساله بشی خاله قزی ! - دعای خوبی کردم به نظرت ؟

18. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 09 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 09 دی 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    میزارم بانک با سودش خانوادگی میریم ایرانگردی کمک میکنم به خانواده خودم و همسرم و هموطنام نظر من آینه درآمد سه تومان در ماه باشه فوق العاده هستش

جنگل زیاد رفتم ولی حیوان دنبالم نکرده خداروشکر

زندگی تند میگزره ولی خودت تنها دویست سال عمر کنی مرگ خیلی ها رو میبینی سخته خیلی سخت قبول کن زجراوره ولی بجاش سالم باشی با دانش و تجربه اش مخصوصا تحصیلات بالا خیلی میتونی مفید باشی و مردم کشور
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

20. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 09 دی 94), باغبان (چهارشنبه 09 دی 94)

صفحه 5 از 50 نخستنخست 123456789101112131415253545 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)